Κυριακή, 6 Δεκεμβρίου 2009

ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΣΙΛΙΚΟ


ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΣΟΦΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ


ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΩΣΤΗ ΜΟΣΚΩΦ ΣΤΗ ΒΙΛΛΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ


ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


ΓΙΑ ΤΗΝ "ΠΡΟΣΦΑΡΑ ΣΤΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ..."

BOOK Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΛΑ ΣΤΗ ΒΙΤΡΙΝΑ!


HEY FRIEND..!!!!


PHOTOS


TV INTERVIEWS...


GIRLS GIRLS GIRLS


SEX EVERYTIME EVERY DAY


COUPLES IN LOVE


COUPLES IN LOVE


ΟΙ ΤΥΦΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΝΟΥΣ ΘΥΛΙΚΟΥ


WILD GIRLS...


Ρεκόρ σε δημοπρασία για την πώληση ποιητικής συλλογής του Πόε
Έναντι 662.500 δολαρίων πουλήθηκε αντίτυπο της πρώτης έκδοσης των ποιημάτων του Έντγκαρ Άλαν Πόε το 1827, καταρρίπτοντας το παγκόσμιο ρεκόρ για μία ποιητική συλλογή του 19ου αιώνα, όπως δήλωσε εκπρόσωπος του οίκου δημοπρασιών Κρίστις.
«Ο Ταμερλάνος και άλλα ποιήματα», το πρώτο βιβλίο που έγραψε ο Πόε, πουλήθηκε σε έναν Αμερικανό συλλέκτη, το όνομα του οποίου δεν ανακοινώθηκε. Μόνο δώδεκα αντίτυπα του βιβλίου υπάρχουν από εκείνη την πρώτη έκδοση», ανέφερε η Τζέσι Έντελμαν των Κρίστις.
Ο Πόε, τον οποίο οι αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο γνωρίζουν για τα λυρικά έργα του σχετικά με το μακάβριο, φέρεται να ξεκίνησε τη συγγραφική σταδιοδρομία του σε ηλικία 18 ετών τυπώνοντας μόνο 50 αντίτυπα της πρώτης ποιητικής συλλογής του.
Δεν επισύναψε το όνομά του στα βιβλία αυτά, τα οποία ανέφεραν απλώς πως ο συγγραφέας ήταν κάποιος «Βοστονέζος».
Ο Πόε είχε μετακομίσει στη Βοστόνη, την πόλη όπου γεννήθηκε, αφού εγκατέλειψε το σπίτι των θετών του γονέων στο Φόστερ της Βιρτζίνια.
Στην ποιητική συλλογή «Ο Τεμερλάνος και άλλα ποιήματα», άντλησε την έμπνευσή του από το έργο του Βρετανού ποιητή Λόρδου Βύρωνα. Ο τίτλος του ποιήματος αναφέρεται σε έναν ιστορικό κατακτητή που θρηνεί την απώλεια της πρώτης του αγάπης.Πηγές: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Reuters

«Britain's got talent».


Τα 710.000 αντίτυπα μέσα σε μόνο μια εβδομάδα, έφτασε στις Ηνωμένες Πολιτείες το πρώτο άλμπουμ της σκοτσέζας ερμηνεύτριας Σούζαν Μπόιλ, με τίτλο «I dreamed a dream».

Το ρεκόρ αυτό κατατάσσει το CD της στην 2η θέση μετά από τους AC/DC με το άλμπουμ «Black Ice» που είχε πουλήσει 784.000 αντίτυπα τον Οκτώβριο του 2008.
Το «I dreamed a dream» την περασμένη βδομάδα κατέρριψε και το ρεκόρ της μουσικής ιστορίας της Μεγάλης Βρετανίας προπωλώντας 410.000 αντίτυπα.
Η Σούζαν Μπόιλ έγινε διάσημη μέσα από τη συμμετοχή της στο πρώτο επεισόδιο της βρετανικής εκπομπής «Britain's got talent». Από εκείνη τη στιγμή αναδείχθηκε σε αστέρα παρόλο το γεγονός ότι η εξωτερική της εμφάνιση δε συμβαδίζει με τις εξαιρετικές φωνητικές ικανότητες της.
Το CD της ξεπέρασε σε πωλήσεις το θρύλο Ανταμ Λάμπερτ, τον Έμινεμ καθώς και τις ποπ σταρ Ριάνα και Λέιντι Γκάγκα οι οποίες κυκλοφόρησαν ταυτόχρονα τις νέες τους δουλειές.Newsroom ΔΟΛ