Δευτέρα, 21 Ιουνίου 2010

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΜΠΑΝΙΟ ΜΕ ΒΡΟΧΕΣ....!Σαλάτα για ρεκόρ Γκίνες
Εξήμισι τόνοι ντομάτας, τρεις τόνοι αγγούρια, δύο τόνοι πιπεριάς, 1.000 κιλά κρεμμύδια, 800 κιλά φέτα, 500 κιλά παρθένο ελαιόλαδο και... το κέφι και το μεράκι εκατοντάδων εθελοντών χρησιμοποιήθηκαν για να παρασκευαστεί -το Σάββατο στην Ιεράπετρα Λασιθίου- η μεγαλύτερη σαλάτα του κόσμου, βάρους πάνω από 12 τόνους σε σαλατιέρα (!!!) 100 τετραγωνικών μέτρων. Με θέα το απέραντο γαλάζιο του Λιβυκού πελάγους, Δήμος, αγροτικοί και πολιτιστικοί φορείς, πολίτες και επισκέπτες, με κέφι, τραγούδι και χορό, επιχείρησαν να καταρρίψουν το ρεκόρ Γκίνες, για τη μεγαλύτερη σαλάτα (προηγούμενο ρεκόρ ήταν 10.200 κιλά - Ισραήλ). Με προϊόντα της κρητικής γης, καλλιεργημένα με σύγχρονους τρόπους, πιστοποιημένα και υγειονομικά ελεγμένα, γευστικά και ολόφρεσκα, τεμαχισμένα από τις ξακουστές κρητικιές νοικοκυρές, φιλοδοξούν να αναδείξουν ότι στο συγκεκριμένο τόπο υπάρχουν και άνθρωποι που με κόπο και ιδρώτα παράγουν "καθαρά" ποιοτικά προϊόντα και τροφοδοτούν με αυτά τις αγορές όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης. Πρόκειται για μια παλιά ιδέα του αγροτόκοσμου της Ιεράπετρας και ένα παλιό έθιμο από την "καρδιά" της αγροτικής παραγωγής της περιοχής, που έδωσαν το έναυσμα για ένα διήμερο εκδηλώσεων αφιερωμένο στους αγρότες και τα πρώιμα κηπευτικά της. Η ευρηματικότητα δεν σταμάτησε μόνο στην παρασκευή της μεγαλύτερης σαλάτας του κόσμου. Χθες Κυριακή 20 Ιουνίου, στην παραλία της Γρα Λυγιάς, στην "καρδιά" της παραγωγής των κηπευτικών προϊόντων, αναβίωσε ένα παραδοσιακό έθιμο, "τα ξεντοματιάσματα", ένας ντοματοπόλεμος με τρελό κέφι και τις αντίπαλες ομάδες, με μοναδικό όπλο τις άφθονες ντομάτες (μη εμπορεύσιμες και μη βρώσιμες), να συναγωνίζονται στην όμορφη τρέλα, αυτό που στην Κρήτη το λένε "κουζουλάδα".

ΜΗΝΥΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ ΚΑΙ ΖΩΗΣ Η ΑΝΑΡΡΙΧΗΣΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟΚατέκτησαν τις κορυφές του Ολύμπου, έχοντας ως σημαία τους τη δύναμη ψυχής και την ανάγκη προσφοράς προς το συνάνθρωπο. Πρώην ασθενείς, που υπεβλήθηκαν σε μεταμόσχευση μυελού των οστών, γιατροί αιματολόγοι, εργαζόμενοι σε νοσοκομεία, συγγενείς και φίλοι ασθενών και ορειβάτες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να μεταδώσουν το μήνυμα του εθελοντισμού και να υπογραμμίσουν την ανάγκη εύρεσης δοτών μυελού των οστών.
Την ανάβαση στον Όλυμπο συνδιοργάνωσαν, το περασμένο Σαββατοκύριακο, η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία και ο Αθηναϊκός Ορειβατικός Σύλλογος.
Περισσότεροι από 130 συμμετέχοντες, ηλικίας από 6 έως 70 ετών, συγκρότησαν δύο ομάδες. Οι περισσότερο προπονημένοι ακολούθησαν την ορειβατική διαδρομή και πραγματοποίησαν ανάβαση στην κορυφή Μύτικα του Ολύμπου. Η δεύτερη ομάδα (ομάδα πεζοπορίας) ξεκίνησε από τη θέση "Πριόνια", έφτασε στην παλαιά Μονή του Αγίου Διονυσίου και κατέληξε στο Λιτόχωρο.
Μία από τους συμμετέχοντες στη διοργάνωση ήταν η Παυλίνα Βενιοπούλου από τη Βέροια, η οποία υπεβλήθη σε μεταμόσχευση μυελού των οστών πριν από 20 χρόνια. Η ίδια, όπως λέει στο ΑΠΕ- ΜΠΕ, ήταν από τους τυχερούς ασθενείς. "Είδα παιδιά, όπως τον Μπάμπη, 12 ετών και τον Φώτη, 18 ετών, να πεθαίνουν, επειδή δεν έβρισκαν μόσχευμα", θυμάται. "Πρέπει να γίνουν όλοι εθελοντές μυελού των οστών, να δώσουν όνειρα και ελπίδες στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη", προσθέτει.
Το μήνυμα του εθελοντισμού "μετέφερε" και ο Σταύρος Χατζηγεωργίου, πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου Μεταμοσχευμένων Μυελού των Οστών. Ο κ. Χατζηγεωργίου υπεβλήθη σε μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων πριν από πέντε χρόνια, όταν διαγνώστηκε ότι έπασχε από πολλαπλούν μυέλωμα.
"Αφήσαμε στην άκρη τα δικά μας προβλήματα για να συμμετάσχουμε στη διοργάνωση αυτή, που υπογραμμίζει την ανάγκη εύρεσης δοτών μυελού των οστών", εξηγεί.
Σήμερα, έχοντας αφήσει πίσω του την ασθένεια, θέλησε να στείλει το δικό του μήνυμα: "Οι ασθενείς, μετά τη μεταμόσχευση μυελού των οστών επανερχόμαστε στη ζωή και είμαστε ισότιμοι με τον υπόλοιπο πληθυσμό", υπογραμμίζει.
Ο κ. Χατζηγεωργίου αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Μεταμοσχευμένων, που συγκροτήθηκε τον Ιανουάριο του 2008. Ο Σύλλογος έχει έδρα στη Θεσσαλονίκη και αριθμεί περίπου 200 μέλη. "Στη δημιουργία του Συλλόγου μας οδήγησε η ανάγκη εξεύρεσης λύσεων σε μια σειρά προβλημάτων, όπως ο μικρός αριθμός των μονάδων μεταμόσχευσης, η έλλειψη ξενώνων για τη διαμονή των ασθενών καθ' όλη τη διάρκεια της θεραπείας τους, τα προβλήματα επαγγελματικής σταδιοδρομίας που αντιμετωπίζουν οι νεότεροι σε ηλικία ασθενείς και φυσικά η δυσκολία εύρεσης συμβατών μοσχευμάτων", εξηγεί ο πρόεδρος του Συλλόγου.
Η ανάβαση στον Όλυμπο αποτέλεσε μέρος της καμπάνιας ευαισθητοποίησης του κοινού, που διοργανώνει η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία με θέμα "Πάρε μέρος στην αλυσίδα. Γίνε και εσύ εθελοντής δότης". Η καμπάνια ξεκίνησε τον περασμένο Μάιο, από την Αλεξανδρούπολη. Ακολούθησαν εκδηλώσεις- μεταξύ άλλων- στην Ξάνθη, την Καβάλα, τα Γρεβενά, την Κοζάνη, τα Γιάννενα και τη Λάρισα, ενώ το Σεπτέμβριο θα έχουν σειρά η Θεσσαλονίκη και πόλεις της Πελοποννήσου και της Κρήτης. "Στέλνουμε ένα μήνυμα αλληλεγγύης στους ασθενείς και υποστήριξης του εθελοντισμού", επισημαίνει η αιματολόγος Χαρά Ματσούκα, μέλος της Ε.Α.Ε. Η ίδια υπογραμμίζει ότι στην Ελλάδα έχουμε μόλις 20.000 δότες μυελού των οστών, όταν στην Κύπρο ο αντίστοιχος αριθμός είναι 100.000.
Σημειώνεται ότι, στο πλαίσιο της καμπάνιας ευαισθητοποίησης, η Ελληνική Αιματολογική Εταιρεία διοργανώνει, από αύριο και μέχρι τις 28 Ιουνίου, σε συνεργασία με τη Λέσχη Φίλων Χοσέ Καρέρας Ελλάδας, έκθεση με θέμα "Άνθρωπος, χρώματα, μουσική", στην πλατεία Συντάγματος, στην Αθήνα.
Καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Εταιρείας και προσέφεραν έργα τους, τα οποία θα διατεθούν προς πώληση στο κοινό με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τις ανάγκες ασθενών που πάσχουν από λευχαιμία και λέμφωμα.
Η έκθεση θα επαναληφθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο, στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Κείμενο: της Μαρίας Κουζινοπούλου

ΑΠΕ

"Η ελληνική παραλία στον Τάμεση"


Σε ένα πολύ εμπορικό μέρος στις όχθες του ποταμού Τάμεση, στο νότιο Λονδίνο,θα προβάλλεται για μια εβδομάδα ο ελληνικός τουρισμός, σε έκθεση με τίτλο "Η ελληνική παραλία στον Τάμεση". Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο, προσφέρεται στους επισκέπτες η ευκαιρία να ξαπλώσουν σε καρέκλες για ηλιοθεραπεία, να δοκιμάσουν συνταγές της ελληνικής κουζίνας και ελληνικά ποτά, να παίξουν τα παιδιά στην άμμο, να παρακολουθήσουν παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς από το χορευτικό συγκρότημα του Λυκείου Ελληνίδων του Λονδίνου και να ακούσουν σύγχρονη ελληνική μουσική από τον μουσικό Γιάννη Πολυκανδριώτη, ο οποίος διδάσκει μπουζούκι σε ελληνικά σχολεία του Λονδίνου.
Την έκθεση "Η ελληνική παραλία στον Τάμεση" εγκαινίασε χθές (20-6-10) ο υφυπουργός Τουρισμού Γιώργος Νικητιάδης, παρουσία του Ελληνα πρέσβη στο Λονδίνο Αρη Σάνδη και του προέδρου του ΕΟΤ Νικόλα Κανελλόπουλου.
"Το μήνυμα που φέρνει η έκθεση προς τους Βρετανούς τουρίστες είναι ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής και πολύ φιλόξενη χώρα, γεμάτη πολιτισμό, ομορφιά και έχει υπέροχο τρόπο ζωής", ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Νικητιάδης και πρόσθεσε:
"Καλούμε όλους τους φίλους μας εδώ στην Αγγλία, καλούμε κάθε υποψήφιο επισκέπτη από οπουδήποτε, να έλθουν φέτος στη χώρα μας. Η Ελλάδα είναι ασφαλής χώρα και σήμερα η σχέση τιμών και υπηρεσιών είναι άριστη, είναι η καλύτερη. Μπορεί οποιοσδήποτε να μπει στο Διαδίκτυο και να το ελέγξει. Θα διαπιστώσει ότι αυτό που λένε οι Αγγλοι "value for money" είναι σε ένα εκπληκτικό επίπεδο. Η αγγλική αγορά είναι ιδιαίτερα σημαντική για τον τουρισμό μας και μαζί με τη γερμανική είναι οι σημαντικότερες αγορές. Τα τελευταία χρόνια έχουμε μια μείωση, προσπαθούμε να ανατάξουμε αυτό το κλίμα , υπάρχει μια αμοιβαία συμπάθεια μεταξύ των λαών της Ελλάδας και της Αγγλίας και είμαι βέβαιος ότι το κλίμα αυτό θα αντιστραφεί και θα έχουμε πολύ περισσότερους Βρετανούς τουρίστες στην Ελλάδα".

ΕΛΛΑΔΑ -ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ....

Ο Γερμανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα για τον αυριανό «τελικό», προσπαθώντας να... φτιάξει τους παίκτες του αλλά και να τους επισημάνει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα «τρωτά» σημεία της Αργεντινής.

Αντίστροφη μέτρηση για τον αυριανό αγώνα της Εθνικής μας με την Αργεντινή και ο Ότο Ρεχάγκελ έστειλε μήνυμα νίκης στους παίκτες του. «Μπορούμε να γράψουμε ιστορία. Δεν είναι ανίκητοι, μπορούμε να τους κερδίσουμε!», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Γερμανός τεχνικός προετοιμάζει την ομάδα για τον αυριανό «τελικό», προσπαθώντας να... φτιάξει τους παίκτες του αλλά και να τους επισημάνει τα πλεονεκτήματα αλλά και τα «τρωτά» σημεία της Αργεντινής. Ο Ότο Ρεχάγκελ ανέλυσε στους παίκτες τον τρόπο με τον οποίο θα αντιμετωπίσουν την «Αλμπισελέστε».

«Δεν έχω καταλήξει ποιον από σας θα βάλω πάνω στον Μέσι. Είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής που διαφέρει πολύ από τους υπόλοιπους. Κερδίζει πολλά φάουλ και αυτός που θα αναλάβει το μαρκάρισμά του θα πρέπει να προσέξει πολύ», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Οχι φάουλ πάνω του, ειδικά έξω από την περιοχή, αφού έχουν πολύ καλά χτυπήματα και μπορούν να μας δημιουργήσουν πολλά προβλήματα με αυτόν τον τρόπο. Έχουν αδυναμίες στην άμυνα, τις οποίες μπορούμε να εκμεταλλευτούμε αν είμαστε σοβαροί και δυνατοί στο παιχνίδι μας. Μπορούμε να γράψουμε ιστορία! Δεν είναι ανίκητοι, μπορούμε να τους κερδίσουμε!»

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΜΕΤΑΛ-ικές ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ


Για πρώτη φορά στην ιστορία τους οι Big Four συναντιούνται επί σκηνής. Οι Metallica, οι Slayer, οι Megadeth και οι Anthrax θα μοιραστούν την σκηνή του TerraVibe στις 24 Ιουνίου και αναμένεται να προκαλέσουν κύματα ενθουσιασμού.

Τα τέσσερα θρυλικά συγκροτήματα αναδύθηκαν από το υπόγειο θρας κίνημα και κυριάρχησαν στον κόσμο της μέταλ από τη δεκαετία του 1980 με εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων και πολύ επιτυχημένες εμφανίσεις ανά τον κόσμο. Τώρα, μετά από συστηματική απαίτηση του κοινού, ενώνουν τις μέταλ δυνάμεις τους και καλούν τους θαυμαστές τους σε μια συνάντηση γιγάντων που ακούει στο όνομα «Sonisphere» φεστιβάλ.

Τη μεγάλη αυτή συναυλία θα ανοίξουν οι Stone Sour, Mastodon, και Bullet For My Valentine για να ετοιμάσουν την ατμόσφαιρα και να ανεβάσουν τον ενθουσιασμό στα ύψη.

Το Sonisphere φεστιβάλ βραβεύθηκε ως το «Καλύτερο Νέο Φεστιβάλ» στα Αγγλικά φεστιβαλικά βραβεία του 2009 με συμμετοχή 300.000 θαυμαστών σε έξι φεστιβάλ της Ευρώπης.

Οι συμμετέχοντες λένε


O Lars Ulrich των Metallica σχολιάζει: «Ποιος θα το περίμενε, ότι 25 χρόνια μετά το ξεκίνημα της, οι big 4 της thrash metal όχι μόνο ζουν και βασιλεύουν, αλλά τώρα θα παίξουν και μαζί για πρώτη φορά…».

«Ήταν η ώρα να συμβεί κάτι τέτοιο», λέει ο Kerry King των Slayer «και η ώρα για τους θαυμαστές να πάρουν επιτέλους αυτό που θέλουν».

Ο κιθαρίστας των Anthrax, Scott Ian, συμπληρώνει σχολιάζοντας το μέγεθος της ανακοίνωσης: «Ο κόσμος συζητάει από το 1984 για να παίξουν μαζί αυτά τα τέσσερα συγκροτήματα. Αυτό είναι είκοσι έξι χρόνια προσδοκίας! Και το θέμα είναι πως δεν πιστεύω ότι απλώς θα ανταποκριθούμε στις προσδοκίες τους αλλά θα τις «σμπαραλιάσουμε»!

«Είναι ευκαιρία ζωής για τους οπαδούς του Heavy Metal να δουν τα τέσσερα μεγαλύτερα συγκροτήματα του είδους στην Αμερικάνικη Ιστορία, μαζί, σε μια σκηνή» καταλήγει ο ηγέτης των Megadeth, Dave Mustaine.

Πληροφορίες: TerraVibe Park, Μαλακάσα. Εισιτήρια 85 ευρώ (αρχική τιμή), 95 ευρώ (μετά την εξάντληση των πρώτων), 150 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη).

MARK TOYEIN

Ένα εκατομμύριο έπιασαν χειρόγραφα του Μαρκ Τουέιν!Ενα ανέκδοτο χειρόγραφο, που θεωρείται εδώ και χρόνια το κεφάλαιο που λείπει από την αυτοβιογραφία του αμερικανού συγγραφέα Μαρκ Τουέϊν, πουλήθηκε στην τιμή των 242.500 δολαρίων σε δημοπρασία του οίκου Sothebys στη Νέα Υόρκη.

Το χειρόγραφο είναι ένα από περίπου 100 γραπτά από τη ζωή του συγγραφέα, το πραγματικό όνομα του οποίου είναι Σάμιουελ Λάνγκχορν Κλέμενς, που πουλήθηκαν σε δημοπρασία του οίκου Sothebys στη Νέα Υόρκη έναντι περίπου ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Ο Τουέιν είναι κυρίως γνωστός από τα έργα του "Οι περιπέτειες του Χάκλμπερι Φιν" και "Οι περιπέτειες του Τομ Σόγερ".

Το 65σέλιδο χειρόγραφο, με τίτλο "Ενα Οικογενειακό Σκίτσο", το εντυπωσιακότερο κομμάτι της δημοπρασίας, είχε εκτιμηθεί ότι θα πουληθεί στη μισή τιμή ή κατα δύο τρίτα φθηνότερο από το ποσό που κατέβαλε τελικά άγνωστος πλειοδότης για την αγορά του.

Γράφτηκε ως φόρος τιμής στην κόρη του, Σούζι, η οποία πέθανε από μηνιγγίτιδα σε ηλικία 24 ετών, το 1896, γεγονός που οδήγησε τον συγγραφέα στην κατάθλιψη, η οποία επιδεινώθηκε με τον θάνατο της συζύγου του, Ολίβια, το 1904.

Μία άλλη κόρη του πέθανε σε ηλικία 29 ετών, ένα χρόνο πριν από τον θάνατο του ίδιου του Τουέιν το 1910.

Πηγή: ΑΠΕ

COFFEE TIME, TEA TIME

Το τσάι και ο καφές προστατεύουν την καρδιά

ΑΘΗΝΑ 21/06/2010

Η κατανάλωση αρκετών φλιτζανιών τσαγιού ή καφέ καθημερινά φαίνεται να προστατεύει από τις καρδιοπάθειες, σύμφωνα με μια ολλανδική επιστημονική έρευνα, που διήρκεσε 13 χρόνια και μελέτησε 40.000 άτομα.

Η έρευνα, υπό την καθηγήτρια Υβόν βαν ντερ Σάου, που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό του αμερικανικού Καρδιολογικού Συλλόγου, σύμφωνα με το BBC, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι όσοι πίνουν πάνω από έξι φλιτζάνια τσαγιού τη μέρα, μειώνουν κατά το ένα τρίτο τον κίνδυνο πάθησης της καρδιάς τους, ενώ όσοι πίνουν δύο έως τέσσερα φλιτζάνια καφέ, έχουν επίσης μειωμένο κίνδυνο κατά 20%.

Αν και η ωφέλεια σταματά όταν η κατανάλωση ξεπεράσει τα τέσσερα φλιτζάνια καφέ τη μέρα, παρόλα αυτά ακόμα κι αυτοί που πίνουν περισσότερο, δεν είναι πιθανότερο να πεθάνουν από οποιαδήποτε αιτία, π.χ. από καρκίνο ή εγκεφαλικό, σε σχέση με όσους δεν πίνουν καθόλου καφέ.

Ο καφές, σύμφωνα με τους επιστήμονες, περιέχει ουσίες που θεωρητικά τόσο αυξάνουν όσο και μειώνουν τον κίνδυνο για την καρδιά, καθώς από τη μια μπορεί να αυξήσει το επίπεδο χοληστερίνης και, από την άλλη, να καταπολεμήσει τη φλεγμονή που σχετίζεται με τη βλάβη της καρδιάς.

Όμως, όπως επεσήμαναν, για την προστασία της καρδιάς παίζουν ρόλο πολλοί ακόμα παράγοντες. Για παράδειγμα, ένα τσιγάρο που συνοδεύει τον καφέ, μπορεί να ακυρώσει τελείως το όποιο όφελος για την καρδιά, ενώ η κατανάλωση απανωτών φλιτζανιών τσαγιού μπροστά από την τηλεόραση, χωρίς καθόλου σωματική άσκηση, επίσης αχρηστεύει κάθε όφελος που μπορεί να φέρει το τσάι.NOOZ

SEX..NET


Μπορεί σήμερα οι ιστότοποι... «ενήλικης ψυχαγωγίας», όπως αρέσκονται να αποκαλούνται τα porno-sites, να βρίσκονται μόνο ένα κλικ μακριά μας, αλλά ήταν μόλις το 1995, όταν κάποιοι επιχειρηματίες είχαν την ιδέα να ξεκινήσουν την πιο κερδοφόρα επιχείρηση του διαδικτύου.


Πρόκειται για τον επιχειρηματία Jack Harris, έναν φιλήσυχο οικογενειάρχη, και για τους... λιγότερο φιλήσυχους και σίγουρα... καθόλου οικογενειάρχες Wayne Beering και Buck Dolby, οι οποίοι, βλέποντας την άνοδο των διαδικτυακών αγορών μέσω πιστωτικών καρτών, είχαν την ιδέα ν’ αρχίσουν να πουλάνε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου με το σκεπτικό ότι οποιοσδήποτε στον κόσμο είχε μια πιστωτική και μια σύνδεση στο ίντερνετ θα μπροούσε ν’απολαύσει τα... κάλλη που προσέφεραν.


Σε αυτή ακριβώς την ιστορία επικεντρώνεται η ταινία του George Gallo («Κατασκοπεύοντας Τη Μαμά»), που έγραψε ο ίδιος μαζί με τον Andy Weiss. Σύμφωνα με το trailer που μόλις κυκλοφόρησε, η συνεργασία των τριών ανδρών δεν ευδοκίμησε και τόσο πολύ τελικά, αφού από τη μία ο Harris έπρεπε να ισορροπήσει ανάμεσα στις... «συνεργάτιδες» της επιχείρησής του και στην οικογένειά του και, από την άλλη, αποδείχτηκε ότι οι Beering-Dolby είχαν στενότερες σχέσεις με τον υπόκοσμο απ’ ό,τι ισχυρίζονταν αρχικά, σχέσεις που προκάλεσαν το ενδιαφέρον τόσο μερικών μαφιόζων, όσο και του FBI.


Στους ρόλους των Harris, Beering και Dolby θα βρούμε τους Luke Wilson, Giovanni Ribisi και Gabriel Macht αντίστοιχα, ενώ συμμετέχουν επίσης οι James Caan, Martin Kove, Rade Serbedzija και Robert Forster. Η ταινία είναι έτοιμη εδώ και ένα χρόνο, αλλά μέχρι τώρα έχει προβληθεί μόνο σε μερικά φεστιβάλ στον κόσμο. Όμως φαίνεται ότι τελικά πήρε το πράσινο φως για διανομή και θα κάνει πρεμιέρα στους αμερικάνικους κινηματογράφους στις 6 Αυγούστου.


NOOZ

Cameron Diaz
H sexy ηθοποιός Cameron Diaz αποκάλυψε τα πάντα για τις σεξουαλικές της προτιμήσεις, σε συνέντευξη της στο νούμερο ένα αντρικό περιοδικό, το Playboy. Χωρίς δισταγμό αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως της αρέσει το κτηνώδες sex, πως έλκεται ερωτικά από γυναίκες, ενώ μίλησε και για την πρώτη της φορά... Θέλετε και άλλα;

"Η σεξουαλικότητα και ο έρωτας είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Μπορεί να με έλκει ερωτικά μια γυναίκα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλω να ερωτευτώ γυναίκα. Αν συνεβρεθώ με μια γυναίκα σεξουαλικά, αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι λεσβία. Βάζουμε αυτές τις ετικέτες στους ανθρώπους, αλλά είναι δύσκολο να τους ορίσεις", δήλωσε χαρακτηριστικά η ξανθιά ηθοποιός!


"Μου αρέσει το κτηνώδες sex. Του στυλ 'βάλε με κάτω και δείξε μου ποιος είναι ο άντρας'. Μου αρέσει η σωματική επαφή. Μου αρέσει να αγγίζω πάντα τον εραστή μου", αποκαλύπτει η Cameron και δεν σταματά εκεί. Η ηθοποιός παραδέχεται ότι έχει ταξιδέψει χιλιάδες μίλια για ένα καλό sex. "Είναι αμέτρητες οι φορές που έχω βρεθεί σε ένα αεροπλάνο για τον έρωτα. Πάντα ταξιδεύω για ένα καλό sex. Πρέπει να πας εκεί που βρίσκεται", δηλώνει χωρίς ταμπού.

Όσον αφορά την πρώτη της φορά; "Το έκανα μόνο και μόνο για να το κάνω. Ήθελα να ξεμπερδέψω με αυτό, για να φύγει από τη μέση. Μετά από αυτό, ήταν σαν να είχαν ανοίξει οι πύλες για τα καλά"! Γι'αυτό απ'ότι φαίνεται δεν είχε κανέναν ενδοιασμό να παίξει σε πορνό βίντεο στα πρώτα της βήματα στη μεγάλη οθόνη, πρωτού γίνει διάσημη και ακριβοπληρωμένη ηθοποιός...