Τρίτη, 27 Ιουλίου 2010

ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ...ΚΕΡΑΤΑ...!
Έχετε σχέση με μια θαυμάσια κοπέλα, που σας λατρεύει και δε θα σας απατούσε ποτέ ... Σωστά; Λάθος.


Ο έξυπνος άνδρας ποτέ δεν υποτιμά την επιθυμία μιας γυναίκας για … περιπέτεια.


Οι γυναίκες μπορεί να είναι εξίσου άπιστες με τους άνδρες μέσα στη σχέση.


Σκεφτείτε την Amanda Holden, την Amy Winehouse, ακόμη και την πριγκίπισσα Νταϊάνα.
Η σκέψη ότι μπορεί η γυναίκα τους να τους απατάει στοιχειώνει πολλούς άνδρες μέσα στη σχέση τους.


Ακριβώς η σκέψη της δικής σας γυναίκας στην αγκαλιά κάποιου άλλου είναι αυτή που σας σκοτώνει.


Γι 'αυτό είναι πάντα σημαντικό να είστε σε επιφυλακή για να μη σας ξεφύγουν τα επικίνδυνα σημάδια που "φωνάζουν" ότι έχετε μια γυναίκα που –πώς να σας το πούμε - σας ‘’τα φοράει’’. Ποια είναι λοιπόν μερικά από τα συνηθέστερα συμπτώματα, που εμφανίζει μια γυναίκα που απατάει το σύντροφό της και τι μπορείτε να κάνετε γι 'αυτό;


Ένα από τα σημαντικότερα βήματα είναι να εντοπίσετε τυχόν αλλαγές στη συμπεριφορά της. Έτσι αν εκείνη είχε πάντα καλές σχέσεις με το αντίθετο φύλο ( καλύτερες από ό, τι με το δικό της) και έχει πολλούς άνδρες φίλους, μην αρχίσετε να γίνεστε παρανοϊκός όταν την ακούσετε να μιλάει στο τηλέφωνο με ένα φίλο της ή όταν σας ανακοινώσει ότι το απόγευμα έχει να πάει για καφέ με ένα συνάδελφο.

Τα πέντε σημάδια


1 - Δεν είναι πλέον κολλημένη μαζί σας


Αν δεν ήθελε ποτέ να πάει μόνη της για ψώνια, για καφέ, για γυμναστική ή ακόμη και να διασχίσει το δρόμο και ξαφνικά δεν χρειάζεται τη συντροφιά σας, αυτό μπορεί να σημαίνει ότι κάποιος άλλος αναπληρώνει το κενό. Εντάξει, υπάρχει πιθανότητα να χρειάζεται λίγο χρόνο για τον εαυτό της, αλλά αν είναι ασυνήθιστα ανεξάρτητη τουλάχιστον σε σύγκριση με το παρελθόν, αυτό μπορεί να απλά να σημαίνει ότι δε σας έχει πλέον και τόση ανάγκη.
2 – Δεν θυμώνει πια


Αν δεν θέλετε να τη συναντήσετε για μεσημεριανό γεύμα ή να βγείτε μαζί της και με τις φίλες της, αλλά τώρα πια δεν την πειράζει καθόλου, τα πράγματα είναι ύποπτα. Μέχρι πριν από λόγο καιρό, κάθε κίνησή σας έπρεπε να είναι προμελετημένη, αλλά τώρα όλα τα μικρά πράγματα στα οποία συνήθως τα κάνετε θάλασσα δεν την εξοργίζουν πλέον. Αυτό θα μπορούσε να είναι και καλό, αλλά την ίδια στιγμή πρέπει να σας κάνει να αναρωτηθείτε για ποιο λόγο δεν την ενδιαφέρει.
3 - Είναι μυστικοπαθής


Το τελευταίο διάστημα δεν έχει καμία διάθεση να μοιραστεί πράγματα μαζί σας και για να μάθετε το παραμικρό, θα πρέπει να τη βομβαρδίσετε με ερωτήσεις γιατί δεν δείχνει προθυμία να σας δώσει οποιαδήποτε πληροφορία για τα διάφορα πράγματα που συμβαίνουν στη ζωή της.


4 – Ρίχνει όλη την προσοχή πάνω σας


Όταν της θέτετε ερωτήματα για τον εαυτό της, γυρίζει την κουβέντα σε σας. Εκεί που παλιά δεν έβαζε γλώσσα μέσα της, τώρα φαίνεται σα να έχουν οι μπαταρίες της εξαντληθεί, και όταν τη ρωτάτε πώς ήταν η νύχτα της, αλλάζει θέμα. Τώρα το επίκεντρο είστε εσείς, μόνο εσείς, αντί για το "έκανα αυτό" ή "πήγα εκεί χθες το βράδυ."
5 – Σας έχει στα όπα όπα


Είστε πια στο επίκεντρο! Η σύντροφός σας σας καλοπιάνει συνέχεια, σας ζητάει να βγείτε έξω, σας λέει "Σ’ αγαπώ" ακόμη και χωρίς να υπάρχει λόγος και αιτία. Προσφέρεται ακόμη και να πλύνει το αυτοκίνητό σας και να παρακολουθήσει έναν αγώνα πυγμαχίας μαζί σας. Αν και αυτές οι κινήσεις είναι κάτι περισσότερο από γλυκές, πρόκειται για αυτό το είδος συμπεριφοράς που θα πρέπει να σας βάλει σε υποψίες. Αν ξαφνικά σας βομβαρδίζει με (υπερβολικά) κομπλιμέντα, ίσως ήρθε η ώρα να ψάξετε τι πραγματικά συμβαίνει. Δεν υπάρχει λόγος να γίνετε παρανοϊκός και καχύποπτος απλά και μόνο επειδή η γυναίκα σας παρουσιάζει κάποιο από τα παραπάνω συμπτώματα. Αν νομίζετε ότι η συμπεριφορά της έχει αλλάξει ή την πιάσατε να λέει ψέματα, μην την κατηγορήσετε ότι σας απατάει. Σκεφτείτε αν σας έχει δώσει ή όχι αφορμή για να έχετε υπόνοιες για την ύπαρξη τρίτου προσώπου ή αν έχετε αχαλίνωτη φαντασία επειδή φοβάστε μην τη χάσετε.
Οι σωστοί χειρισμοί


Έχετε ένα προαίσθημα Αν νομίζετε ότι μπορεί να σας απατάει, προσπαθήστε να την προσεγγίσετε αλλά μην την κατηγορήσετε ευθέως ότι σας απατάει. Ρωτήστε την αν όλα είναι εντάξει και πείτε της ότι τώρα τελευταία συμπεριφέρεται διαφορετικά. Δώστε της παραδείγματα για το πώς η συμπεριφορά της έχει αλλάξει και πείτε της ότι θέλετε να γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος λόγος για αυτό. Πρέπει να ανοίξετε τις γραμμές επικοινωνίας και να την ενθαρρύνετε να ανοιχθεί για το τι την ενοχλεί μέσα στη σχέση, και να βρείτε μαζί μια λύση.
Έχετε κάτι περισσότερο από μια απλή υποψία


Αν έχετε επαρκή λόγο να πιστεύετε ότι σας απατάει, μην την κατηγορήσετε ούτε να την απειλήσετε γιατί αν κάνετε τελικά λάθος, θα έχει την αίσθηση ότι πραγματικά δεν την εμπιστεύεστε καθόλου. Αντί να αρχίσετε να ουρλιάζετε "ξέρω τι συμβαίνει!" ή "με ποιον γύρναγες;" ρωτήστε την "υπάρχει κάτι που πρέπει να ξέρω;" ή "έχω λόγους να πιστεύω ότι δεν είσαι 100% ειλικρινής μαζί μου;" Μπορεί να σας φαίνεται παθητική αυτή η στάση, αλλά το ζητούμενο είναι να προσεγγίσετε το θέμα με προσοχή γιατί αν κάνετε λάθος, μπορεί το πράγμα να πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις και να σας κοστίσει ακριβά. Αν τελικά έχετε δίκιο, όμως, έχετε το δικαίωμα να τα κάνετε όλα κόλαση.
Την πιάσατε στα πράσα ή έχετε συγκεκριμένα στοιχεία εναντίον της


Αν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να έχει γίνει παρεξήγηση και είστε 100 % σίγουρος ότι σας "τα φοράει", δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Πείτε της τι είδατε, πώς σας έκανε να αισθάνεστε και τι σκοπεύετε να κάνετε γι 'αυτό.

http://www.men24.gr/html/ent/415/ent.101415.asp

Sex Files: Όλες οι πρόσφατες έρευνες για το σεξ


Μήπως είστε εξαρτημένοι από τον έρωτα;

Ο αθεράπευτος έρωτας για κάποιον που μας έχει απορρίψει μπορεί να εξηγηθεί από βιολογική άποψη σύμφωνα με μια νέα έρευνα. Η μελέτη, που δημοσιεύτηκε στο τεύχος αυτού του μήνα του Journal of Neurophysiology (Εφημερίδα της Νευροφυσιολογίας), απέδειξε ότι στα άτομα που έχουν πρόσφατα απορριφθεί, ο εγκέφαλος μπορεί να αντιμετωπίζει τον έρωτα ως εθισμό, δηλαδή σα μια λαχτάρα που λειτουργεί με τον ίδιο τρόπο, που λειτουργεί η κοκαΐνη. Η δρ. Fisher και οι συνεργάτες της έκαναν μια μελέτη απεικόνισης εγκεφάλου 15 ατόμων που είχαν πρόσφατα απορριφθεί ερωτικά-κατά μέσο όρο 63 ημέρες πριν από τη μελέτη. Ένα τόσο μικρό μέγεθος του δείγματος είναι τυπικό για νευροαπεικονιστικές έρευνες. Οι συμμετέχοντες δεν είχαν παντρευτεί τους πρώην συντρόφους τους και είχαν σχέση μαζί τους κατά μέσο όρο 21 μήνες. Η μέση ηλικία των εθελοντών ήταν 20 ετών. Οι ερευνητές διαπίστωσαν αυξημένη δραστηριότητα στο σημείο κοντά στη βάση του εγκεφάλου, που συνδέεται με τον εθισμό στην κοκαΐνη καθώς και σε μια περιοχή του εγκεφάλου, που συνδέεται με τον εθισμό στη νικοτίνη. «Ο έρωτας είναι εθισμός. Είναι μια θαυμάσια ‘’τοξικομανία’’ όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά, αλλά μια απολύτως φρικτή ‘’τοξικομανία’’ όταν τα πράγματα πηγαίνουν χάλια», δήλωσε η επικεφαλής της μελέτης Helen Fisher, ανθρωπολόγος στο Πανεπιστήμιο Rutgers.


Μία στις δύο γυναίκες δε θέλει να κάνει σεξ ολόγυμνη


Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι σχεδόν το 50% των γυναικών θέλουν να διαφυλάξουν τη σεμνότητά τους και να κρατήσουν τα ρούχα τους κάτω από τα σεντόνια. Συγκεκριμένα μία στις δύο γυναίκες παραδέχτηκε ότι αισθάνεται άβολα να κάνει σεξ εντελώς γυμνή. Σύμφωνα με την έρευνα το 48% των γυναικών προτιμούν να μην είναι ολόγυμνες στο κρεβάτι και να φοράνε κάτι. Ο λόγος για το 54% από αυτές είναι ότι δεν έχουν απόλυτη εμπιστοσύνη στο σώμα τους. Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι άνδρες δε συμφωνούν. Ερωτηθέντες αν θα προτιμούσαν η σύντροφός τους να φοράει έστω ένα εσώρουχο την ώρα της ερωτικής πράξης μόνο το 36% των ανδρών είπαν «ναι». Η έρευνα αποκάλυψε ακόμη ότι το 61% των γυναικών προτιμούν να κάνουν σεξ με φώτα, τη στιγμή που το αντίστοιχο ποσοστό για τους άνδρες είναι μόλις 37%.


Πρώτοι στην παραγωγή ερωτικών παιχνιδιών οι Κινέζοι


Μπορεί να μη σας προκαλέσει έκπληξη, αφού πια τα πάντα είναι Made in China αλλά το ξέρατε ότι η συγκεκριμένη χώρα παράγει και εξάγει το 70% των σεξουαλικών παιχνιδιών στον κόσμο; Η κινεζική βιομηχανία, που μετρά πάνω από 1.000 κατασκευαστές σε όλα τα είδη, από δονητές μέχρι ενδυματολογικά φετίχ, αγγίζει περίπου τα $ 2 δισ. δολάρια! Και μάλιστα παραμένει στην κορυφή τουλάχιστον τα τελευταία 5 χρόνια. Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα: Στην Κίνα μόνο το πρώτο πεντάμηνο του τρέχοντος έτους, τα έσοδα έφθασαν τα 940 εκατομμύρια δολάρια. Η Νότια Αφρική καταλαμβάνει σχεδόν το 20 % της αγοράς στην εξαγωγή, με τη Νότια Κορέα και τη Ρωσία να ακολουθούν στη δεύτερη και την τρίτη θέση. Παραδόξως οι ΗΠΑ καταλαμβάνουν περίπου το 2 % της αγοράς ερωτικών παιχνιδιών. Σεξ, φαγητό και ενοχές Είναι λάθος να επικρίνει κανείς τους ανθρώπους για κατάχρηση στο σεξ ή στο φαγητό; Πρόκειται για ένα ερώτημα που απασχολεί τη μπλογκόσφαιρα το τελευταίο διάστημα.


Σεξ και φαγητό. Φαγητό και σεξ.


Δύο απολαύσεις που συχνά συνδέονται μεταξύ τους σε ένα φαύλο κύκλο ντροπής. Τελικά είναι το φαγητό αμαρτία; Είναι η ακαταμάχητη επιθυμία για σεξ επικίνδυνη; Οι απόψεις διίστανται αν και οι περισσότεροι συμφωνούν ότι η λαιμαργία και η σεξομανία μπορεί να αποδειχτεί αυτοκαταστροφική αλλά δεν είναι και η μεγαλύτερη απειλή για την παγκόσμια κοινότητα.


Πώς να γίνετε καλύτεροι στο σεξ


Εκατομμύρια άνδρες και γυναίκες αναρωτιούνται πώς μπορούν να γίνουν καλύτεροι στο κρεβάτι. Η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν μόνο μερικοί απλοί τρόποι για να γίνετε θεοί του σεξ: Σκληρή δουλειά, αποφασιστικότητα και ειλικρίνεια με το σύντροφό σας. Χρειάζεται να μιλάτε με το σύντροφό σας και να προσπαθείτε να τα λύνετε όλα. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να μάθετε να πουλάτε τον εαυτό σας. Να είστε Sexy, να σκέφτεστε Sexy, και να συμπεριφέρεστε Sexy. Μην κολλάτε σε στερεότυπα, στο θέμα του σεξ θα πρέπει να έχετε κάτι νέο και διασκεδαστικό να προσφέρετε ανά πάσα ώρα και στιγμή. Η στάση, που υιοθετείτε, είναι πολύ σημαντικό πράγμα, να το θυμάστε. Αν δεν είστε έτοιμοι να αφοσιωθείτε ή δεν έχετε εμπιστοσύνη, τότε θα αποτυγχάνετε κάθε φορά που θα προσπαθείτε να ικανοποιήσετε το σύντροφό σας. Εξίσου σημαντικό είναι το φλερτ και η αποπλάνηση. Είναι ίσως το πιο δύσκολο πράγμα που πρέπει να μάθετε να κάνετε σωστά. Θα πρέπει να πλασάρετε με ωραίο τρόπο τον εαυτό σας και να είστε ‘’ανοιχτοί’’ στο φλερτ. Δεν μπορεί πάντα να βασίζεστε στον παρτενέρ σας. Απλά πρέπει να το κάνετε και να το κάνετε καλά.
ΜΕΝ ൨൪

Νέα σύνθεση στο δ.σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία εκλογής των νέων αιρετών μελών του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου Τα 19 μέλη της γενικής συνέλευσης ανέδειξαν τους: Τάκη Σπυριδάκη (εκπρόσωπος της Εταιρείας Ελλήνων Σκηνοθετών), Νίκο Σέκερη (προτεινόμενος από την Ένωση Ελλήνων Σκηνοθετών-Παραγωγών Κινηματογράφου), Γιάννη Γλέζο (εκπρόσωπος της Ένωσης Μουσικοσυνθετών-Στιχουργών Ελλάδος) και Αλέξανδρο Κακαβά (εκπρόσωπος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος). Η θητεία τους θα είναι τετραετής, ενώ η ψηφοφορία δεν ανέδειξε αναπληρωματικά μέλη.