Πέμπτη, 12 Αυγούστου 2010

Ο ΑΡΤΟΣ Ο ΕΠΙΟΥΣΙΟΣ
ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΜΕ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΑ....
ΟΙ ΖΩΓΡΑΦΙΕΣ ΜΟΥΟι ζωγραφιές μουΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΚΑΤΙ ΣΤΙΓΜΕΣ, 1992 , ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΕΡΙ
GOLD CLUB PARALIA KATERINI


HABANA CLUB PARALIA KATERINI


FACEBOOK : Harris Bikiropoulos B


Theoharis Bikiropoulos

Harris Bikiropoulos B

http://www.youtube.com/watch?v=lBGloR2qE4g


ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ you tube ΚΑΙ Γραψτε : ΠΟΙΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ και ακουστε ΜΕΛΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΠΟΙΗΣΗ

ΠΡΩΤΑ ΠΙΕΡΙΚΟΣ


ΟΝΕΙΡΑ.....!


ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΑΚΙ..!!!


Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...!


Σε μια μελέτη που δημοσιεύθηκε τον Ιούνιο του 2010 στην Εφημερίδα της Κοινωνικής Ψυχολογίας, η Stefanie Johnson, επίκουρη καθηγήτρια management στο πανεπιστήμιο του Ντένβερ, διαπίστωσε ότι η ομορφιά έχει και μια άσχημη πλευρά, τουλάχιστον για τις γυναίκες. Πιο συγκεκριμένα, η Johnson διαπίστωσε ότι οι ελκυστικές γυναίκες υφίστανται δυσμενή διάκριση όταν θέλουν να πιάσουν δουλειά σε τομείς που θεωρούνται κατεξοχήν «ανδρικοί», όπως η διαχείριση των ερευνών και της ανάπτυξης, η διεύθυνση οικονομικών υπηρεσιών, μηχανολόγοι/μηχανικοί και επίβλεψη κατασκευών. "Σε αυτά τα επαγγέλματα το να είναι ελκυστικές οι υποψήφιες γυναίκες είναι επιζήμιο. Σε οποιοδήποτε άλλο είδος εργασίας, οι όμορφες γυναίκες προτιμώνται με διαφορά. Φυσικά, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους άνδρες», είπε η Johnson. Στη μελέτη, που συνέγραψε με τον Robert Dipboye, καθηγητή ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κεντρικής Φλόριντα, τον Kenneth Podratz, οργανωτικό διευθυντή ανάπτυξης σε UPS και την Έλλη Gibbons, βοηθό έρευνας στο Πανεπιστήμιο του Κολοράντο, στο Anschutz Medical Campus, η Johnson διαπίστωσε ότι σε αντίστοιχες περιπτώσεις, οι ελκυστικοί άνδρες δεν υπέστησαν καμία διάκριση, ενώ αντίθετα, η καλή τους εμφάνιση έπαιξε σπουδαίο ρόλο υπέρ τους. Σύμφωνα με την Johnson, οι όμορφοι άνθρωποι εξακολουθούν να απολαμβάνουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα: είναι αυτοί που παίρνουν υψηλότερους μισθούς, καλύτερες αξιολογήσεις στις επιδόσεις τους, τα υψηλότερα επίπεδα εισόδου στο κολέγιο, καλύτερες εκτιμήσεις από τους ψηφοφόρους σε ότι αφορά στα δημόσια αξιώματα και ευνοϊκότερες αποφάσεις σε δίκες. Μια πρόσφατη έρευνα του περιοδικού Newsweek από 202 διευθυντές προσλήψεων και 964 μέλη του κοινού έδειξε ότι η ομορφιά παίζει μεγάλο ρόλο σε κάθε πτυχή της εργασίας, και κυρίως στις γυναίκες. Όταν τους ζητήθηκε να βαθμολογήσουν εννέα βασικά χαρακτηριστικά σε μια κλίμακα από το ένα έως το 10, με το 10 να είναι το πιο σημαντικό, η ομορφιά βρέθηκε στην τρίτη θέση, πάνω από την εκπαίδευση και την αίσθηση του χιούμορ. Η μελέτη κατακεραύνωσε όσους αφήνουν τα στερεότυπα να επηρεάζουν τις αποφάσεις πρόσληψης. «Δεδομένης της σημασίας της πρόσληψης και τις συνέπειες της λάθος επιλογής, τα διευθυντικά στελέχη πρέπει να βασίζονται περισσότερο στις πληροφορίες για το άτομο και όχι στα στερεότυπα για την εξωτερική εμφάνιση», τόνισε η Johnson.(το παραπάνω άρθρο παρουσιάστηκε πρώτη φορά στο sciencedaily.com )

ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ Ο ΘΕΡΙΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ, ΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΙΣΟΔΟΜε δωρεάν είσοδο σε όλες τις προβολές

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΡΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ

Με δωρεάν είσοδο για το κοινό, ανοίγει τις πύλες του την προσεχή Δευτέρα 16 Αυγούστου (στις 21:30), στην ταράτσα του Δημαρχείου Κατερίνης, ο δημοτικός θερινός κινηματογράφος. Έως τις 08 Σεπτεμβρίου θα προβληθούν συνολικά τέσσερις(εκ των οποίων μια εγχώρια), δημοφιλείς παραγωγές. Το πρόγραμμα προβολών παρουσίασαν σήμερα στους εκπροσώπους των τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου και ο Πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κατερίνης Μιχάλης Σαχπεκίδης.


14 ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ

«Ο θερινός κινηματογράφος διανύει την 14η χρονιά λειτουργίας του και εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους δημοφιλείς τρόπους ψυχαγωγίας τους καλοκαιρινούς μήνες, αποτελώντας αναπόσπαστο στοιχείο της πολιτιστικής μας ταυτότητας» σημείωσε ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Κατερίνης Χαράλαμπος Καρατζόγλου τονίζοντας χαρακτηριστικά:«Σε μια εποχή που τα πολιτιστικά προϊόντα ποιότητας θεωρούνται πολυτέλεια, ο θερινός κινηματογράφος συνεχίζει να τα χαρίζει στους σινεφίλ με εξαιρετική επιτυχία. Ειδικά φέτος λόγω της οικονομικής συγκυρίας αλλά και επειδή θέλουμε να προσελκύσουμε και νέους ανθρώπους στις προβολές, η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη χωρίς εισιτήριο».

ΦΥΓΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ

Από την πλευρά του ο κος Σαχπεκίδης υπογράμμισε:«ο Πολιτιστικός Οργανισμός του Δήμου Κατερίνης και η Κινηματογραφική Λέσχη καταβάλλουν προσπάθειες για την ενδυνάμωση του θερινού κινηματογράφου, που αποτελεί μια μοναδική διέξοδο από την σκληρή καθημερινότητα και μια φυγή προς το όνειρο», ενώ κάλεσε τους σινεφίλ «να απολαύσουν τις συγκεκριμένες πολύ καλές κινηματογραφικές προτάσεις σε έναν ειδικά διαμορφωμένο δροσερό χώρο, που προσφέρει άνεση και ευχαρίστηση κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό».
Επιπλέον, ευχαρίστησε τον Πολιτιστικό Οργανισμό του Δήμου «για την έμπρακτη υποστήριξη του σε μια προσπάθεια να αποτελέσει ο θερινός κινηματογράφος σημείο αναφοράς για το πολιτιστικό καλοκαίρι της περιοχής μας», ενώ διευκρίνισε πως « η έναρξη των προβολών δεν ξεκίνησε νωρίτερα για τεχνικούς λόγους».
Η έναρξη γίνεται την προσεχή Δευτέρα με μια ταινία αφιέρωμα στη ζωή του JOHN LENNON( ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ).