Σάββατο, 11 Σεπτεμβρίου 2010

ΥΠΟ-ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΥΓΕΝΙΟΥ "ΟΛΥΜΠΙΟΥ" ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ
Η "ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗ" ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΟΥ -ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ-ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ -ΟΛΥΜΠΙΟΥ, ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΥΔΝΑΣ-ΚΟΛΙΝΔΡΟΥ, ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΔΑΦΟΣ.ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΗ ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΗ ΖΩΝΗ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ.Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΕΥΓΕΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΩΣ ΛΑΟΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΜΕ "ΟΡΑΜΑ" ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ή ΚΟΥΒΑΛΩΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΚΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ -ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ, ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ, ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ 30ετίας, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΕΜΑΤΟ ΑΓΚΑΘΙΑ ΜΑΣ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΓΚΡΙΖΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.Ο ΕΥΓΕΝΙΟΣ, ΦΙΛΟΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ Η "ΑΛΛΑΓΗ" ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ "ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ, ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ, ΤΟ ΝΕΟ, ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ"....
ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΟΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΦΑΡΟΣ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΤΟΥ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΟ ΤΟΥ ΕΡΓΟ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ, ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ.
ΩΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΜΑΧΕΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ, ΤΗ ΖΩΗ.ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.
Η ΕΠΙΛΟΓΗ, ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ η ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΜΟΙΡΟΛΑΤΡΙΚΑ ΟΤΙ ΜΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΛΗΜΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΖΩΗΣ πλέον.
ΤΟΛΜΟΥΜΕ?
ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΠΙΑ.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΜΕ...ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.
ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ...
Θ.Μ.

ΔΙΕΘΝΗΣ ΕΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 2010