Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010

Be Her Lover: Οδηγός βελτίωσης στο σεξ

(Μέρος Β')Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν προβλήματα πρόωρης εκσπερμάτωσης. Άλλοι πάλι αν και δεν έχουν επίσημα τέτοιο θέμα αναζητούν τρόπους, που θα τους βοηθήσουν να διαρκέσουν περισσότερο στο κρεβάτι και να παρατείνουν την ευχαρίστησή τους και βέβαια την απόλαυση της συντρόφου τους.

Αν είναι ένα ζήτημα που σε απασχολεί, τα νέα είναι ευχάριστα! Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούν να κάνουν έναν άνδρα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι.

Η σωματική πλευρά

Φυσικά υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείς να κάνεις για να αναβάλεις την εκσπερμάτωση. Συμπιέζοντας το πέος κοντά στο κεφάλι οδηγείται το αίμα πίσω και παρατείνεται η στύση. Δώσε ιδιαίτερη προσοχή στο σώμα σου. Όταν νιώθεις σα να είσαι κοντά στην εκσπερμάτωση, σταμάτησε αυτό που κάνεις για λίγα λεπτά και άφησε τη διαδικασία να επιβραδύνεται.

Οι γυναίκες, που παρακολουθούν μαθήματα Lamaze, μαθαίνουν πώς να το κάνουν με kegal ασκήσεις. Οι άνδρες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από αυτές τις ασκήσεις. Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Σφίξε όλους τους μυς στην περιοχή των γεννητικών οργάνων, κράτησε για δέκα δευτερόλεπτα και μετά αφέσου. Επανέλαβε όσο πιο συχνά μπορείς.

Κάνε σεξ πιο συχνά. Όσο πιο συχνά κάνεις σεξ, τόσο περισσότερο χρόνο θα σου πάρει να εκσπερματώσεις. Να -θυμάσαι ότι ο αυνανισμός μετράει –ναι, μετράει-, έτσι ακόμα κι αν δεν μπορείς να το κάνεις συχνά, δοκίμασε τον αυνανισμό. Προσπάθησε οι ‘’προσωπικές στιγμές’’ ή η σεξουαλική πράξη να διαρκεί τουλάχιστον δεκαπέντε λεπτά.

Η ψυχολογική πλευρά

Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι το πνευματικό κομμάτι παίζει ρόλο κλειδί στο θέμα της διάρκειας στο κρεβάτι. Ίσως αυτό που έχεις ανάγκη τελικά είναι να μπεις στο σωστό τρόπο σκέψης. Πιθανότατα έχεις ακούσει ότι μερικοί άνδρες λύνουν μαθηματικά προβλήματα στο μυαλό τους, αλλά και πάλι αυτή η ιδέα δεν ακούγεται και πολύ ρομαντική.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να συνειδητοποιήσεις είναι ότι αν επικεντρώνεσαι με τόση επιμονή στη διάρκεια της σεξουαλικής πράξης, η ίδια η πράξη δε θα είναι πιθανότατα πολύ ευχάριστη - για σένα ούτε για τη σύντροφό σου. Αντ’ αυτού, δώσε στη σύντροφό σου να καταλάβει ότι θέλεις να το πάτε αργά και να πετύχεις όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διάρκεια.

Ρώτησε το γιατρό σου

Μερικές φορές μπορεί να υπάρχει κάποιο πρόβλημα υγείας, στο οποίο οφείλεται η πρόωρη εκσπερμάτιση. Αν έχεις προσπαθήσει με όλες σου τις δυνάμεις –και με όλους τους πιθανούς τρόπους- να έχεις μεγαλύτερη διάρκεια στο κρεβάτι χωρίς αποτέλεσμα, είναι καιρός να μιλήσεις με το γιατρό σου.

Ο γιατρός θα προσπαθήσει να διαπιστώσει αν πίσω από το πρόβλημα κρύβεται κάποια διαταραχή ή ασθένεια. Αν δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σωματικό πρόβλημα, το επόμενο βήμα είναι να δεις μήπως το όλο θέμα είναι ψυχολογικό. Ο γιατρός σε κάθε περίπτωση θα σου δώσει συστάσεις για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα, ενώ δεν αποκλείεται να σου συστήσει και φάρμακα, που μπορούν να σε βοηθήσουν.

ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ

Έλληνας κροίσος...

Κάτοχος του πιο ακριβού διαμερίσματος στον κόσμο, είναι πλέον ο Κωνσταντίνος-Αλέξανδρος Γουλανδρής, ο οποίος πλήρωσε 240 εκατομμύρια ευρώ για ένα παλάτι με θέα την Cote d'Azure