Πέμπτη, 18 Νοεμβρίου 2010

Το τέλος του Facebook

Ο ειδικός για το διαδίκτυο και τους ψηφιακούς καταναλωτές Τζέφρι Κόουλ έδωσε μόλις πέντε χρόνια ψηφιακής ζωής για το Facebook πριν αρχίσει να καταρρέει.

Ο Κόουλ που εισηγήθηκε σε ένα φόρουμ για το ψηφιακό μάρκετινγκ στο Σίδνευ προέβλεψε ότι το Facebook θα έχει την ίδια πορεία με το MySpace και το Bebo όσον αφορά να κρατήσει το κυκλοθυμικό εφηβικό κοινό του.

Ο Κόουλ ήταν αυτός που προέβλεψε σωστά την πτώση του MySpace πριν από 4 χρόνια ενώ ανέφερε ότι θα αργήσει λίγο παραπάνω καιρό η πτώση του Facebook και αυτό λόγω της παγκόσμιας κλίμακάς του.

Το Facebook που χθες ανακοίνωσε ότι θα λανσάρει νέα υπηρεσία email, έχει πάνω από 500 εκατ. χρήστες παγκοσμίως.

Μάλιστα ο Κόουλ ανέφερε ότι το Facebook δεν πρόκειται να αντικατασταθεί από κάποιο ανάλογο κοινωνικό δίκτυο αλλά πρόκειται να κατακερματιστεί.

Παράλληλα ο Κόουλ προέβλεψε δυσοίωνο μέλλον και για αρκετές εφημερίδες των ΗΠΑ οι οποίες θα εξαφανιστούν σε μια 5ετία.

Ωστόσο, δήλωσε ότι κανά-δύο έντυπα θα επιβιώσουν σε κάθε χώρα και θα γίνουν παγκόσμιες μάρκες επειδή ακόμα και μεταξύ των εφήβων που δεν διαβάζουν τόσο εφημερίδες και έντυπα, υπάρχει μια ροπή προς τις ποιοτικές και αξιόπιστες ειδήσεις.

Μεταξύ άλλων τόνισε ότι το iPad θα κυριαρχήσει στο είδος του λόγω της δύναμης της Apple ενώ χαρακτήρισε το λανσάρισμά του ως μια σημαντική ανάπτυξη για τις εφημερίδες.

"Βλέπουμε ότι το iPad αντικαθιστά εξολοκλήρου της δεύτερη οθόνη, αυτή του υπολογιστή", είπε χαρακτηριστικά σημειώνοντας ότι είναι η πιο εκπληκτική ανάπτυξη των τελευταίων 100 χρόνων για τις εφημερίδες.

Παράλληλα τόνισε ότι οι εφημερίδες και τα περιοδικά δε πρόκειται να ευδοκιμήσουν στο διαδίκτυο καθώς είναι lean-back μέσα δηλαδή μέσα τα οποία θέλουν οι άνθρωποι απλά να καταναλώσουν και όχι να έχουν μια διάδραση με αυτά.

MPLEK

Τροποποιήσεις στα αντικαπνιστικά μέτρα εξετάζει το υπουργείο Υγείας


To υπουργείο Υγείας εξετάζει τροποποιήσεις στον αντικαπνιστικό νόμο, οι οποίες πιθανότατα θα ανακοινωθούν μετά τις 3 Δεκεμβρίου, οπότε αναμένεται να γνωστοποιηθούν τα συμπεράσματα μεγάλου συνεδρίου το οποίο θα γίνει για το κάπνισμα στην Αθήνα, σε συνεργασία με το πανεπιστήμιο Χάρβαρντ.

Ηδη, το υπουργείο Υγείας αναζητά εναλλακτικές λύσεις. Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας Αντώνης Δημόπουλος, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, είπε χαρακτηριστικά ότι "δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την πραγματικότητα" και συμπλήρωσε:

"Δεν περιμέναμε αυτή την τρομερή πίεση από τους καταστηματάρχες".

Οι καταστηματάρχες υποστηρίζουν ότι σε μία περίοδο οικονομικής κρίσης κινδυνεύουν ακόμα και να κλείσουν μπαρ και εστιατόρια καθώς η πελατεία τους μειώθηκε σημαντικά όταν έβγαλαν τα τασάκια από τα καταστήματά τους.

Ο κ. Δημόπουλος έκανε λόγο "για μεγάλη αδικία", καθώς κάποιοι ιδιοκτήτες μπαρ και εστιατορίων που επέτρεπαν παράνομα το κάπνισμα στα καταστήματά τους, συγκέντρωναν το ενδιαφέρον των "δυσαρεστημένων καπνιστών".

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, στο υπουργείο Υγείας έχουν προταθεί οι ακόλουθες λύσεις:

- Να επιτρέπεται το κάπνισμα μετά τις 9 το βράδυ σε μπαρ.

- Να υπάρξει άδεια που θα επιτρέπει τη χρήση καπνού μόνο για τα καφέ, μέτρο που εφαρμόστηκε πρόσφατα και στην Ολλανδία, όταν και εκεί φάνηκε ότι η καθολική απαγόρευση δεν είχε τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

- Να εφαρμοστεί πλήρης απαγόρευση στα εστιατόρια, όπου όμως θα είναι αυστηρή και θα τηρηθεί αφήνοντας εκτός τα κέντρα διασκέδασης και τα μπαρ.

- Να μην επιτρέπεται σε νέους κάτω των 18 ετών η είσοδος σε μπαρ όπου επιτρέπεται το κάπνισμα.

- Σε μικρά μπαρ όπου δεν υπάρχουν υπάλληλοι και την αποκλειστική ευθύνη για τη λειτουργία τους έχουν οι ιδιοκτήτες τους, θα μπορούν να επιλέγουν οι ίδιοι αν θέλουν οι πελάτες τους να καπνίζουν στο μπαρ ή όχι, καθώς δεν θα μπορούν να κατηγορηθούν ότι εξαναγκάζουν τους υπαλλήλους τους ένα αυτοί δεν είναι καπνιστές, να καπνίζουν παθητικά στο χώρο εργασίας τους.

Ακόμη δεν είναι σαφές ποια από τα προαναφερόμενα μέτρα θα υιοθετηθούν, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι το υπουργείο Υγείας εδώ και ένα μήνα δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένο από την εφαρμογή του μέτρου. Ενδεικτική είναι η δήλωση του υπουργού Υγείας κ. Α. Λοβέρδου προς τους προέδρους των επιστημονικών εταιριών, ότι "η ελληνική πολιτεία γελοιοποιείται" και ότι η αντικαπνιστική νομοθεσία πρέπει να εφαρμόζεται με λογική.

Μέχρι στιγμής, έχουν επιβληθεί πάνω από 400 πρόστιμα, ενώ όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Δημόπουλος οι έλεγχοι θα εντατικοποιηθούν, καθώς ήδη έχουν προχωρήσει οι συνεννοήσεις και με άλλους ελεγκτικούς μηχανισμούς. Το ότι έχουν γίνει πάνω από 6.000 καταγγελίες σημαίνει ότι υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που θέλει να εφαρμοστεί το μέτρο, πρόσθεσε.

Στην ερώτηση εάν οι αντικαπνιστές κατηγορήσουν το υπουργείο ότι "κάνει πίσω" σε σχέση με τον αντικαπνιστικό νόμο ο κ. Δημόπουλος είπε: "Αν κάνουμε πίσω, θα έχουμε επιχειρήματα γιατί το κάναμε".

Μ. Κεφαλογιάννης

Ο κριτικός και πεζογράφος Δημοσθένης Κούρτοβικ

του Αντώνη Κάλφα

Σε εποχές ανάδυσης ενός ελαφρού είδους λογοτεχνίας, της ροζ παραλογοτεχνίας, κριτικές απόψεις και συγγραφικά παραδείγματα όπως αυτά του Κούρτοβικ αποτελούν πολύτιμες εστίες αντίστασης στο ισοπεδωτικό lifestyle που προτείνεται από τους εμπορικούς ή μη εκδοτικούς οίκους.
Συγγραφέας με άποψη, ολιστής, οξυδερκής, πολύγλωσσος, από τους σπάνιους πεζογράφους που συστηματικά δοκιμιογραφούν, ο Δημοσθένης Κούρτοβικ ελέγχει, κρίνει και αξιολογεί με ανατομική ακρίβεια (και) διά των ηρώων του τόσο εθνικές στερεοτυπικές εικόνες όσο και σύμπασα τη νεοελληνική πολιτισμική συμπεριφορά-από τις νέες τάσεις στη λογοτεχνία μέχρι την κριτική αποδόμηση των βραβείων/της κριτικής ή την ανακάλυψη της συλλογικότητας στα γεγονότα του Δεκεμβρίου του 2008. Τα βιβλία του είναι προϊόντα γνώσης και όχι εργαστηρίου, συνομιλούν με τα σύγχρονα ρεύματα, ανταλλάσσουν φαρμακερές ματιές με τον επιπολαιότητα, την επιδερμική σύλληψη, τον επαρχιώτικο εφησυχασμό.

Βιογραφικό σημείωμα

Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 15 Ιουλίου 1948. Σπούδασε βιολογία στην Αθήνα, με μεταπτυχιακό στη Γερμανία, και αργότερα ειδικεύτηκε στην ανθρωπολογία. Έλαβε το διδακτορικό δίπλωμά του από το Πανεπιστήμιο του Βρότσλαβ της Πολωνίας, το 1986, με μια διατριβή γύρω από την εξέλιξη της ανθρώπινης σεξουαλικότητας.
Έχει εξασκήσει διάφορα επαγγέλματα, από νυχτοφύλακας ώς καθηγητής πανεπιστημίου, από μεταφραστής ώς κριτικός λογοτεχνίας και κινηματογράφου. Την περίοδο 1973-75, στη Δυτική Γερμανία, υπήρξε συνιδρυτής, σκηνοθέτης και ηθοποιός της «Ελληνικής Εργατικής Σκηνής Στουτγάρδης». Τις περιόδους 1990-91 και 1994-95 δίδαξε στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ιστορία της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και σεξουαλική σημειολογία στην τέχνη. Σήμερα εργάζεται ως δοκιμιογράφος και κριτικός λογοτεχνίας στην εφημερίδα «Τα Νέα».
Έχει εκδώσει 17 βιβλία (μυθιστορήματα, διηγήματα, δοκίμια, κριτικές, αφορισμούς, λεξικά, επιστημονικές διατριβές και εγχειρίδια). Επίσης, έχει μεταφράσει 63 βιβλία από 8 ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, φινλανδικά, σουηδικά, δανικά και νορβηγικά). Μυθιστορήματα και διηγήματά του έχουν μεταφραστεί στα γερμανικά, γαλλικά, αγγλικά, σουηδικά, δανικά, τσεχικά, ρουμανικά, σερβικά και βουλγαρικά.
Ζει στην Αθήνα.

««Η Οδύσσεια του τραγικού: μια ανάγνωση της πρόσληψης του Αισχύλου»

Εκδήλωση για την πρόσληψη της αρχαίας ελληνικής γραμματείας σήμερα, οργανώνουν το Σάββατο 20 Νοεμβρίου, στις 17.45, στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Πνευματικού Κέντρου Κατερίνης, οι σχολικοί σύμβουλοι Φιλολόγων Πιερίας Πηνελόπη Τζιώκα και Νικολίνα Κουντουρά, η ΕΛΜΕ Πιερίας, η Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων δήμου Κατερίνης και ο Πολιτιστικός Οργανισμός του δήμου Κατερίνης.

Ομιλήτρια, με θέμα ««Η Οδύσσεια του τραγικού: μια ανάγνωση της πρόσληψης του Αισχύλου», θα είναι η επίκουρη καθηγήτρια στο τμήμα Φιλολογίας του ΑΠΘ, Θάλεια Παπαδοπούλου.
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα βραβευθούν οι μαθητές του νομού που διακρίθηκαν στον 9ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Αρχαίων.

Σύντομο βιογραφικό σημείωμα της ομιλήτριας, Θάλειας Παπαδοπούλου

Η Θάλεια Παπαδοπούλου γεννήθηκε στην Κατερίνη, όπου ολοκλήρωσε τις πρωτοβάθμιες και δευτεροβάθμιες σπουδές της (3ο Γενικό Λύκειο), και σπούδασε φιλολογία, με ειδίκευση στην κλασική φιλολογία, στο Τμήμα Φιλολογίας του
ΑΠΘ. Είναι αριστούχος απόφοιτη του ΑΠΘ και του Πανεπιστημίου του Cambridge (MPhil-Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης και PhD-Διδακτορικό Δίπλωμα). Υπήρξε υπότροφος του ΙΚΥ κατά τη διάρκεια των προπτυχιακών και διδακτορικών της σπουδών καθώς επίσης και υπότροφος του Πανεπιστημίου του Cambridge και του A.G. Leventis Foundation για την εκπόνηση διδακτορικής διατριβής. Ήδη πριν την ολοκλήρωση του διδακτορικού της εξελέγη σε δύο θέσεις στο Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, ως λέκτορας Κλασικής Φιλολογίας (Lecturer in Classics) και ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στην Κλασική Φιλολογία (Postdoctoral Junior Research Fellow in Classics).
Έχει διδάξει κλασική φιλολογία στα Πανεπιστήμια του Cambridge (έμμισθη μεταπτυχιακή βοηθός), της Οξφόρδης (λέκτορας), της Κρήτης (ειδική επιστήμων κατά το ΠΔ 407/1980) και των Ιωαννίνων (λέκτορας). Έχει επίσης εκλεγεί επίκουρη καθηγήτρια κλασικής φιλολογίας στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης. Τον Ιανουάριο του 2009 εξελέγη επίκουρη καθηγήτρια της Αρχαίας Ελληνικής Φιλολογίας στον Τομέα Κλασικών Σπουδών του Τμήματος Φιλολογίας του ΑΠΘ.
Έχει διδάξει σε φοιτητές στην Αγγλία και στην Ελλάδα αρχαία ελληνική γλώσσα, ηρωικό και διδακτικό έπος, τραγωδία, κωμωδία, λυρική ποίηση, ιστοριογραφία, αττική ρητορεία, λατινική γλώσσα και λογοτεχνία.
Στα ερευνητικά της ενδιαφέροντα ανήκουν η αρχαία ελληνική τραγωδία, η ρωμαϊκή τραγωδία, το έπος, η ιστοριογραφία, η λογοτεχνική κριτική στην αρχαιότητα και η πρόσληψη της αρχαίας ελληνικής λογοτεχνίας σε μεταγενέστερες περιόδους. Είναι συγγραφέας τριών επιστημονικών βιβλίων - (1) Heracles and Euripidean Tragedy (Cambridge: Cambridge University Press 2005) (2) Euripides: Phoenician Women (London: Duckworth 2008) (3) Aeschylus: Suppliants (London: Duckworth 2010)-καθώς και πολλών μικρότερων μελετημάτων σε έγκυρα περιοδικά και συλλογικούς τόμους.

ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΤΑΥΡΟΔΟΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΕΛΑΦΙΝΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΝΤΟΝΤΗΣ ΛΑΖΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ 1421

2 ΝΑΤΣΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1062

3 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ 780

4 ΓΚΡΙΜΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 521

5 ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 505Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 3888

2 ΠΑΠΑΖΙΩΓΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 2835

3 ΙΤΣΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 2036

4 ΜΠΑΤΑΛΑ - ΤΖΟΥΜΕΡΚΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΠΟΠΗ) ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 1965

5 ΛΕΜΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ 1671

6 ΧΑΤΖΗΚΩΣΤΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1486

7 ΠΑΠΑΤΟΛΙΚΑ - ΣΙΤΖΟΓΛΟΥ ΒΙΚΤΩΡΙΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 1458

8 ΠΟΥΛΙΟΥ - ΠΕΡΔΙΚΗ ΑΣΗΜΙΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1348

9 ΓΙΟΥΜΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (ΑΛΕΚΟΣ) ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ 1330

10 ΜΠΟΥΣΝΑΚΗΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 1330

11 ΣΑΤΡΑΖΕΜΗΣ ΖΗΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 1324

12 ΣΠΥΡΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 1285

13 ΓΚΟΥΓΚΟΥΡΕΛΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1210

14 ΓΚΟΤΖΑΜΑΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1179

15 ΜΠΕΡΕΔΗΜΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1143

16 ΚΑΡΑΤΖΟΓΛΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 1084

17 ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1067

18 ΚΟΥΚΟΥΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1062

19 ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 1044

20 ΔΡΟΥΓΚΑΣ ΦΩΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1028

21 ΝΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 923

22 ΦΡΙΤΖΑΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 855

23 ΓΚΟΛΤΣΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 809

24 ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ - ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΖΑΙΡΑ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 782

25 ΤΖΙΑΤΖΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 705

26 ΜΑΛΕΖΑ ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΧΑΡΙΤΩΝΑ 655

27 ΣΩΤΗΡΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 652

28 ΗΛΙΑΔΟΥ ΑΝΔΡΟΜΑΧΗ (ΜΑΧΗ) ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 630

29 ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 603

30 ΚΑΛΑΪΤΖΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΙΟΡΔΑΝΗ 539

31 ΚΕΡΑΗΛΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 539

32 ΚΟΡΟΜΠΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΣΕΡΑΦΕΙΜ 516

33 ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 511

34 ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΟΥ - ΤΣΟΛΑΚΙΔΟΥ ΟΛΓΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 500

35 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΟΥ ΣΗΜΕΛΑ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 490

36 ΑΡΑΒΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 452

37 ΔΑΒΙΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ 404

38 ΜΠΑΣΔΡΑΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 384

39 ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 275

40 ΜΥΡΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 266

41 ΤΣΟΜΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 224

42 ΣΩΠΙΑΔΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 169Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΚΥΡΑΪΛΙΔΗΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΣ (ΧΡΗΣΤΟΣ) ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 1120

2 ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 986

3 ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΣΙΔΕΡΗΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 865

4 ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 315

5 ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 223Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΘΕΟΥ 1610

2 ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1215

3 ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ 692

4 ΘΕΟΛΟΓΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΥ 524

5 ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 515Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΕΤΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2044

2 ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 1878

3 ΦΩΤΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1504

4 ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 948

5 ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 901Α/Α ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΠΙΕΡΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΒΑΙΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ 1293

2 ΓΚΟΥΤΖΙΟΥΛΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 752

3 ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 436ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ

Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΚΗΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 492

2 ΠΟΛΥΧΡΟΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΦΩΤΙΟΥ 330

3 ΧΑΡΙΣΣΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 287

4 ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 243

5 ΑΞΑΤΣΙΔΟΥ ΖΑΧΑΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 156

6 ΚΡΙΘΑΡΑ - ΜΥΣΤΑΚΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 141Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΜΑΚΡΙΔΟΥ - ΠΑΡΤΣΑΛΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΑ (ΠΙΠΙΤΣΑ) ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1464

2 ΠΑΠΑΡΓΥΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 1414

3 ΤΣΙΟΥΚΑΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 1139

4 ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1115

5 ΜΠΑΤΑΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΚΛΕΟΜΕΝΗ 1115

6 ΑΜΑΝΑΤΙΔΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 979

7 ΓΕΛΑΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΡΙΚΛΗΣ ΤΟΥ ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ 916

8 ΚΕΣΑΝΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑ 791

9 ΔΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 715

10 ΖΗΣΚΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 707

11 ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 603

12 ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ 574

13 ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ - ΤΣΑΚΙΡΙΔΟΥ ΚΥΡΙΑΚΗ (ΚΙΚΗ) ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 546

14 ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ 496

15 ΤΣΑΟΥΣΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 432

16 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 242Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΡΙΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΜΑΛΕΤΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 542

2 ΚΑΛΤΣΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 527

3 ΜΟΡΘΑΝΑΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 488

4 ΜΠΑΡΕΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 399

5 ΚΑΡΑΣΕΡΙΔΟΥ ΦΩΤΕΙΝΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 218

6 ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 124Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΟΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΡΑΠΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 445

2 ΙΤΣΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 424

3 ΚΥΠΑΡΙΣΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ 373

4 ΓΙΑΝΝΩΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 258

5 ΚΑΤΣΑΜΑΓΚΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 153

6 ΤΣΙΑΛΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 101Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΣΤΑΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΧΕΛΙΔΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 400

2 ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΣΑΒΒΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 274

3 ΜΠΟΥΛΟΥΜΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 209

4 ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 161

5 ΚΑΠΩΝΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ 131

6 ΜΑΡΩΝΙΤΗΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 105Α/Α ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΒΟΡΩΝΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΤΑΤΟΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 268

2 ΚΟΥΤΣΟΥΔΑΚΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 260

3 ΝΑΤΣΙΑΒΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ 159

4 ΤΣΑΒΔΑΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗ 158

5 ΓΚΟΛΤΣΙΟΥ - ΣΑΡΡΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 132

6 ΑΜΟΙΡΙΔΟΥ ΚΛΕΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 123Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΣΚΑΜΠΑΡΔΩΝΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 219

2 ΤΣΙΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 179

3 ΜΠΟΥΡΟΝΙΚΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 96

4 ΓΑΤΣΙΟΥ ΑΝΝΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 86Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΝΩ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΟΦΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΣΟΦΟΚΛΗ 263

2 ΠΑΡΜΑΞΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 37

3 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 25

4 ΣΑΚΑΒΑΡΑ ΜΑΡΘΑ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 15Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΡΩΝΑ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 75

2 ΠΑΛΑΓΚΑΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27

3 ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 11

4 ΤΟΥΛΙΚΑ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΒΡΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΣΤΡΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 128

2 ΑΔΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 89

3 ΚΑΡΑΝΑΤΣΙΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 38

4 ΚΑΡΚΑΛΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ 14Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΓΑΝΟΧΩΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΜΑΝΤΟΝΙΤΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 153

2 ΜΠΑΖΑΚΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 96

3 ΠΟΥΛΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ 34

4 ΠΟΛΚΑ ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΓΚΛΑΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 197

2 ΛΙΑΒΒΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 102

3 ΤΟΥΛΙΑΡΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΥ 95

4 ΓΚΙΟΥΡΑ ΘΕΟΔΩΡΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 12Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΛΑΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΚΑΚΑΝΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ 128

2 ΜΠΑΤΣΑΡΑΣ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 96

3 ΠΑΣΧΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 93

4 ΑΓΓΕΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 3Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΕΞΟΧΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΑΜΒΡΟΣΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 202

2 ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ 107

3 ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 61

4 ΜΑΥΡΙΔΟΥ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΙΩΣΗΦ 21Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΩΝΙΩΝ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΓΑΛΑΝΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 193

2 ΔΟΥΛΑΛΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 162

3 ΓΑΛΑΝΗ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ 2

4 ΔΑΓΚΑ ΑΛΙΚΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 0Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΩ ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 143

2 ΜΠΑΝΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 86

3 ΒΡΟΝΤΙΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 27

4 ΓΡΑΜΜΕΝΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 5Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΟΥΚΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΤΟΣΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ 71

2 ΜΑΚΡΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 60

3 ΚΟΚΤΣΙΔΗΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΟΥ ΜΩΥΣΗ 14

4 ΤΣΑΓΚΑΡΑΚΗ ΘΕΟΦΑΝΩ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 12Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΛΑΓΟΡΡΑΧΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΓΚΟΥΤΖΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΟΥ 172

2 ΜΠΟΥΝΤΩΛΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 153

3 ΑΔΑΜΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 131

4 ΤΣΙΚΟΛΑΤΑ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΥ 9Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΗΛΙΑΣ (ΚΑΤΩ ΜΗΛΕΑΣ) ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΜΑΛΑΜΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ 437

2 ΠΑΡΤΑΛΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 240

3 ΜΑΛΑΜΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 108

4 ΠΑΤΣΙΟΔΗΜΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 11Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΣΧΟΠΟΤΑΜΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 158

2 ΤΣΙΚΟΛΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 146

3 ΛΙΛΕΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 110

4 ΚΑΡΑΪΛΗ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 1Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΟΣΧΟΧΩΡΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΣΙΑΜΑΓΚΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 93

2 ΓΚΙΑΤΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 54

3 ΓΕΩΡΓΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 29

4 ΣΙΑΜΑΓΚΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 12Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΑΣ ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΖΑΝΕΤΑΣ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΚΕΙΜ 141

2 ΖΑΝΕΤΑΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 20

3 ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ 16

4 ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 8Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΝΕΟΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 174

2 ΞΕΝΙΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ 152

3 ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ 11

4 ΤΑΪΠΛΙΑΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΙΧΑΗΛ 1Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ Π. ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΤΣΑΜΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 146

2 ΚΑΡΑΔΗΜΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 88

3 ΚΟΥΡΚΟΥΤΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ 69

4 ΜΠΑΡΜΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΘΩΜΑ 9Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΚΟΥΘΟΥΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 178

2 ΜΑΛΙΩΡΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΟΥ 127

3 ΣΥΝΔΙΚΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 102

4 ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΟΥ ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 57Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΡΗΤΙΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΛΑΪΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 299

2 ΤΖΙΤΖΙΛΗΣ ΟΡΕΣΤΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 256

3 ΤΟΥΛΙΚΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 108

4 ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 93Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΣΕΒΑΣΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 130

2 ΠΑΜΛΙΔΗΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ 98

3 ΑΪΔΙΝΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ 59

4 ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥΛΑ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 4Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΡΙΛΟΦΟΥ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ 216

2 ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 170

3 ΚΑΛΕΜΚΙΕΡΙΔΟΥ ΑΡΓΥΡΩ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ 4

4 ΖΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 0Α/Α ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΦΩΤΕΙΝΩΝ ΣΤΑΥΡΟΙ

1 ΠΑΛΙΑΡΟΥΤΑΣ - ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΟΥ ΧΑΡΙΛΑΟΥ 119

2 ΜΠΟΥΡΟΖΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ 53

3 ΒΕΤΣΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 47

4 ΤΟΥΜΑΡΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ 41

Bikiropoulos.blogspot.com News and cultural pages