Δευτέρα, 13 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ 3-1


pierikos-thrasyboylos dhmoy goal

2΄Σουτ -φάουλ του Κατσίκη, απομάκρυνε σε κόρνερ ο Γουμάγιας
3'  Ο Μουστογιάννης κράτησε τον Γκουγκουλιά ο οποίος έμπαινε στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε φάουλ και κίτρινη στον παίκτη του Θρασύβουλου.
16'  Ο Σιδεράκης θα διώξει σε κόρνερ ύστερα από σουτ-φάουλ του Πουρτουλίδη.
34' ΓΚΟΛ 0-1 Ο Μίχος επιχείρησε σέντρα στην καρδιά της άμυνας του Πιερικού , Τασίδης και Ζαχαρόπουλος δiεκδίκησαν την μπάλα. O ζαχαρόπουλος με πλασέ κάνει το 0-1.
Β' ΗΜΙΧΡΟΝΟ
52' ΓΚΟΛ! Ο Μιλόσκοβιτς από δεξιά έκανε σέντρα σουτ, και ο Γκουγκουλιάς δε
δυσκολεύτηκε να προωθήσει τη μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία του Θρασύβουλου και να
κάνει το 1-1.
73' ΓΚΟΛ! 2-1: Από εκτέλεση φάουλ του Πουρτουλίδη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στην
περιοχή και ο Δήμου με δυνατό σουτ κάνει το 2-1.
83' Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ένα φάουλ στη μεγάλη περιοχή του
Πιερικού. Δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων. Ο διαιτητής  έδειξε κίτρινη
κάρτα στον Γουμάγια και στο Μουστόγιαννη ο οποίος είχε άλλη μία και αποβλήθηκε.
85' Γυριστό σουτ του Κολοτούρου, η μπάλα κόντραρε στον Τασίδη και απομακρύνθηκε.
90' +1' ΓΚΟΛ! 3-1: Ατομική προσπάθεια του Λόπεζ, ο οποίος πήρε τη μπάλα λίγο κάτω από
τη μεσαία γραμμή, μετακινήθηκε αριστερά, και την κατάλληλη στιγμή έκοψε τη μπάλα στην
περιοχή, όπου ο Κωνσταντινίδης με τακουνάκι έκανε το 3-1.
pierikos-thrasyboylos syn typoy

Αντώνης Μανίκας (προπονητής Θρασύβουλου): Εμείς οι προπονητές όταν ερχόμαστε εδώ στην αίθουσα και απευθυνόμαστε στους δημοσιογράφους θα πρέπει να προσέχουμε πάρα πολύ αυτά που λέμε γιατί θα πρέπει νομίζω να προστατεύσουμε το ποδόσφαιρο. Θεωρώ ότι σήμερα έγινε μία προσπάθεια και από τις δύο ομάδες να πάρουν το αποτέλεσμα και ότι κάποιες αποφάσεις του διαιτητή μας στέρησαν το δικαίωμα να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλαμε. Το πρώτο γκολ ξεκινάει από χέρι του Μιλόσκοβιτς , το δεύτερο γκολ είναι από ανύπαρκτο φάουλ και νομίζω ότι μόνο ο διαιτητής θα είδε ότι παίκτης που δέχεται γροθιά, έβγαλε καινούριο νόμο, πρέπει να αποβληθεί. Το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι νομίζω ότι μπορεί να το σχολιάσει ο κ. Διαμαντόπουλος.

Δημοσιογράφος: Από μας τους δημοσιογράφους θα προστατέψετε το ποδόσφαιρο;
Αν. Μανίκας: Εμείς οι προπονητές θα πρέπει να προσέχουμε πολύ τι λέμε.
Δημοσιογράφος: Επειδή  φάνηκε στο τέλος ότι ειρωνεύεστε λέγοντας ότι το αγωνιστικό κομμάτι θα το πει ο κ. Διαμαντόπουλος , δεν θα πείτε εσείς τι θα πει ο προπονητής του Πιερικού.
Αν. Μανίκας: Δεν είπα τι θα πει. Είπα το αγωνιστικό κομμάτι ας το κρίνει ο προπονητής του Πιερικού, ξεκάθαρα. Εγώ απλά ασχολήθηκα με αυτό το κομμάτι που έπρεπε να ασχοληθώ.

Σταύρος Διαμαντόπουλος (προπονητής Πιερικού): Ήταν ένα παιχνίδι που το θέλαμε πάρα πολύ και οι δύο ομάδες. Δεχτήκαμε σε μία ανύποπτη φάση ένα γκολ το οποίο μπορούσαμε κάλλιστα να μην το δεχθούμε. Πιστεύω ότι οι παίκτες μου μπήκανε λίγο τρακαρισμένοι γιατί είχαν το άγχος, θέλανε πάρα πολύ το παιχνίδι. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και οπωσδήποτε άλλαξαν κάποια πράγματα στο ημίχρονο, πράγματα που μας έδωσαν και την αγωνιστική υπεροχή. Ισοφαρίσαμε το παιχνίδι και από κει και ύστερα ήρθαν το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Δεν θα μπω στη διαδικασία πως έγινε το πρώτο γκολ, θα πω όμως το εξής:  Υπάρχει η κάμερα για το θέμα του ποδοσφαιριστή που πέφτει κάτω η οποία αν δείχνει κάτι, να συμφωνήσω με τον κ. Μανίκα, αν δεν δείχνει τίποτα όμως…
Αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι εμείς οι προπονητές πικραινόμαστε όταν χάνουμε, χαιρόμαστε όταν κερδίζουμε. Έχω χρόνια στο άθλημα. Την προηγούμενη Κυριακή παίξαμε στη Λειβαδιά κ. Μανίκα και χάσαμε 3-1. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο…Όσο για τον Πιερικό είναι μία ομάδα προόδου. Συγχαρητήρια στα παιδιά, είναι παιδιά διαμάντια, είναι καλά παιδιά, παιδιά με αρχοντιά και πίστη μέσα τους και αγάπη για το ποδόσφαιρο και αξίζει τον κόπο να συνεργάζεσαι μ’ αυτά τα παιδιά. Με μία κουβέντα μου, καταλαβαίνουν δέκα. Και νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει προοπτική, έχει παρόν, έχει και μέλλον.
Δημοσιογράφος: Θα υπάρξουν αλλαγές στην ομάδα;
Στ. Διαμαντόπουλος: Κ. Καλπακίδη ο Πιερικός είναι ιστορική ομάδα. Είναι μία ομάδα η οποία έχει ταυτότητα και έχει ονοματεπώνυμο. Ο προπονητής έχει τη γνώση των πραγμάτων. Απλούστατα εγώ μ’ αυτά τα παιδιά μπορώ να παλέψω. Θα γίνει κάτι αλλά δεν θα γίνει να φύγουν δέκα , να έρθουν άλλοι δέκα. Εγώ συνήθως δεν κάνω πολλές μεταγραφές, κάνω μία-δύο και αν χρειαστεί. Και μπορεί να κάνω μία μεταγραφή και να μην παίξει, άμα δεν μπει στους κανόνες που έχουμε εμείς εδώ. Η ενίσχυση που είναι να γίνει, θα γίνει. Έχω το ΟΚ από τα αφεντικά. Εγώ πάντως έχω εμπιστοσύνη σε αυτό το υλικό και σ’ αυτά τα παιδιά.
Δημοσιογράφος: Είδαμε τον Πιερικό να παρατάσσεται με 3 σεντερ-φορ μπροστά. Είναι κάτι που θα δούμε ξανά στη συνέχεια;
Στ. Διαμαντόπουλος: Έπαιξα με 2 σέντερ-φορ, τον Πουλάκο και τον Γκουγκουλιά. Τράβηξα τον Μιλόσκοβιτς πίσω από τους δύο για να έχουμε υπεροχή και στην πάσα και στο ύψος και για να είμαστε πιο πολλές φορές απέναντι στην εστία. Δεν έπαιξα με 3 σέντερ φορ. Ο Μιλόσκοβιτς ήταν στο χώρο του. Άλλαξα τακτική, ρίσκαρα γιατί στο ποδόσφαιρο πρέπει να ρισκάρεις. Ήμασταν πίσω στο σκορ, θέλαμε κάτι άλλο και ρίσκαρα.
Δημοσιογράφος: Έχετε επισημάνει σε ποιές γραμμές χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα;
Στ. Διαμαντόπουλος: Κ. Δερμίση εκεί όπου χρειάζεται ενίσχυση θα την κάνω. Τον Πιερικό τον βλέπω σαν το σπίτι μου. Αυτή τη στιγμή δεν θα πω τίποτε. Εκεί που χρειάζεται η ομάδα θα ενισχυθεί. Υπάρχει και το ΟΚ από τους μεγαλομετόχους αλλά και η τεχνική επιτροπή που συνεδριάζουμε κάθε εβδομάδα έχει γνώση για το τι θα πάρουμε.
Σερέπας (ποδοσφαιριστής Θρασύβουλου): Πιστεύω ότι ήμασταν στο πρώτο ημίχρονο καλύτεροι από τον Πιερικό, προηγηθήκαμε κιόλας. Στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο φάγαμε ένα γκολ γρήγορα με τη βοήθεια του ρέφερι και στο δεύτερο γκολ που φάγαμε πιστεύω πως φταίει ο διαιτητής με ένα ανύπαρκτο φάουλ που δεν έδωσε για μας και δεχτήκαμε ένα δεύτερο γκολ. Μετά από κει προσπαθήσαμε εμείς και έδωσε και μια δεύτερη κίτρινη κάρτα στο Μουστογιάννη που δεν πιστεύω να δίνεται πουθενά αυτό.

Βασίλης Κωνσταντινίδης (ποδοσφαιριστής Πιερικού): Mε το ξεκίνημα του ματς δεν μπήκαμε όσο δυνατά γινότανε. Δεχτήκαμε το γκολ αλλά πιστεύω ότι με μία παλικαρίσια προσπάθεια από τα παιδιά καταφέραμε να το γυρίσουμε. Δεν ήταν καθόλου εύκολο. Δείξαμε ψυχή και πάθος , πετύχαμε τα τρία γκολ και πήραμε τους σημαντικούς τρεις βαθμούς, αυτό που μετράει για μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα του Θρασύβουλου.
http://www.pierikosfc.gr/portal/

ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΑ ....ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ

Την επίσημη πτώχευση καθυστερούν για να ρεφάρουν.


Δεν πρέπει να είμαστε άλλο αφελείς. Το ισχυρότερο μέρος του πολιτικοοικονομικού κατεστημένου δεν ενδιαφέρεται στην πραγματικότητα για ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Όλοι γνωρίζουν ότι αυτό είναι μια ήδη χαμένη υπόθεση. Τα πράγματα είναι απλά. 
Ο σκοπός της πολιτικής του μνημονίου είναι διπλός: 
Αφενός 
οι ξένοι δανειστές θέλουν να καθυστερήσουν την επίσημη πτώχευση της χώρας (που θα σημάνει και παύση πληρωμών) ώστε να μπορέσουν να επανεισπράξουν όσο το δυνατόν πιο πολλά από τα δανεισθέντα κεφάλαιά τους, 
αφετέρου 
τα ντόπια κρατικοδίαιτα παράσιτα, επιδιώκουν να μετακυλήσουν στις πλάτες των εργαζομένων και να ισοσκελίσουν από την μισθολογική εξαθλίωση των εργαζομένων, τη χασούρα που θα υποστούν, λόγω περιορισμού των τεράστιων και ανεξέλεγκτων κρατικών προμηθειών και μιζών που κέρδιζαν. Τέτοιου τύπου είναι οι λεγόμενες ευκαιρίες της κρίσης.

ΜΕΧΡΙ 28 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Παρατείνεται μέχρι τις 28 Φεβρουαρίου, με τροπολογία που κατατέθηκε την Παρασκευή στη Βουλή, η προθεσμία υποβολής ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ
για τους ημιυπαιθριους.

Ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη


http://www.parapolitika.gr/files/images/SamarasAntonis_0.jpgΣτη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται το απόγευμα ο Αντώνης Σαμαράς που θα συναντηθεί με παραγωγικούς και επιμελητηριακούς φορείς..

ΑΠΕΡΓΙΑΚΟ ΔΕΛΤΙΟ..!

Εβδομάδα κινητοποιήσεων ενάντια στις αλλαγές για τα εργασιακά ξεκινά, με στάσεις εργασίας, απεργίες και συγκεντρώσεις.
Ήδη από χθες ξεκίνησαν οι εργαζόμενοι στα μέσα μεταφοράς, των οποίων οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν όλη την εβδομάδα. Στις 12 το μεσημέρι θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Μεταφορών.
Τρίωρη παναττική στάση εργασίας, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι της Τρίτης στις 14 Δεκεμβρίου, αλλά και συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στη 1 το μεσημέρι στο Σύνταγμα εξήγγειλε η ΓΣΕΕ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο για τις εργασιακές σχέσεις, την απελευθέρωση των κλειστών επαγγελμάτων και την υπερίσχυση των επιχειρησιακών συμβάσεων στον ιδιωτικό τομέα.
Σε επίσημη ανακοίνωσή της, η ΓΣΕΕ μεταξύ άλλων ανέφερε: "Εξυπακούεται ότι όσες Ομοσπονδίες προκηρύξουν και πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία αυτή εντάσσεται στο απεργιακό πρόγραμμα και στις κινητοποιήσεις της ΓΣΕΕ".
Και συνεχίζει: "Ο Αγώνας και οι αντιδράσεις των εργαζομένων τόσο για το πολυνομοσχέδιο σκούπα, όσο και για τον προϋπολογισμό λιτότητας και περικοπών του 2011 συνεχίζονται και κλιμακώνονται με τη νέα 24ωρη γενική απεργία την Τετάρτη 15 Δεκέμβρη 2010". σημειώνει η ΓΣΕΕ.
Τρίωρη πανελλαδική στάση εργασίας κήρυξε για την Τρίτη, από τις 12 έως τις 3 το μεσημέρι και η ΑΔΕΔΥ.
Να σημειωθεί ότι στις 15 Δεκεμβρίου έχει προγραμματιστεί πανελλαδική απεργία από τη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.
"Τα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζουν να αμφισβητούνται εντείνοντας τις ανισότητες και τις αδικίες", αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ , καλώντας παράλληλα τους εργαζόμενους να πάρουν μαζικά μέρος στις πορείες διαμαρτυρίας που έχουν προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα.
Και οι τράπεζες κλειστές
Χωρίς τράπεζες θα παραμείνει η χώρα την Τρίτη και την Τετάρτη, καθώς η ΟΤΟΕ κήρυξε 48ωρη απεργία για τις συγκεκριμένες ημέρες. Μία μέρα νωρίτερα, τη Δευτέρα δηλαδή, ξεκινά τις κινητοποιήσεις της και η Αγροτική Τράπεζα. Οι εργαζομενοι αντιμετωπίζουν τη μείωση του 10% των αποδοχών τους, έχουν χαρακτηρίσει "έκτρωμα" το νομοσχέδιο και προχωρούν σε επαναλαμβανόμενες απεργίες.
Απεργούν οι δικηγόροι
Σε 24ωρη απεργια προχωρούν και οι δικηγόροι σε ολόκληρη τη χώρα. Την απόφαση ελαβε η Συντονιστική Επιτροπή των συλλόγων της χώρας "ενάντια στην επιχειρούμενη απαξίωση του δικηγορικού λειτουργήματος", οπότε και συμμετεχουν στις κινητοποιήσεις και εκείνοι.
Απεργία και στα ΜΜΕ
Οι εργαζόμενοι σε όλα τα μέσα ενημέρωσης συμμετέχουν στην 24ωρη γενική απεργία της Τετάρτης, ενώ προχωρούν και σε 48ωρη η απεργία την Παρασκευή και το Σάββατο, ζητώντας "την άμεση υπογραφή ΣΣΕ και τη δέσμευση για αποφυγή κάθε τακτικής που αποσκοπεί στην αποδόμηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας".
Μετ' εμποδίων οι μετακινήσεις στον ΟΣΕ
Με δυσκολία θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού με τα τρένα και τον Προαστιακό λόγω των κινητοποιήσεων που έχουν εξαγγείλει οι εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, αντιδρώντας στο σχέδιο εξυγίανσης του Οργανισμού.
news247.gr