Κυριακή, 13 Φεβρουαρίου 2011

NIKΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ανατρέποντας τα δεδομένα ο Ολυμπιακός νίκησε στο «Κλεάνθης Βικελίδης» τον Άρη με 2-1 στην 22η αγωνιστική και πλέον αγκαλιάζει τον τίτλο.
o  Πανιώνιος πέτυχε νίκη-μισή παραμονή στη Νέα Σμύρνη επί του ΠΑΟΚ με 1-0,
ενώ ο Εργοτέλης αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, νίκησε την Καβάλα με 2-1

Στις 7,5 μονάδες το προβάδισμα του ΠΑΣΟΚ

 σύμφωνα με έρευνα της Public Issue για την Καθημερινή. Ένας στους δύο "βλέπουν πρόωρες" εκλογές και πάνω από 8 στους 10 "βλέπουν" με απαισιοδοξία το δικό τους μέλλον.
Ειδικότερα, στην ερώτηση περί «εκλογικής επιρροής των πολιτικών κομμάτων», χίλια και πλέον άτομα, που συμμετέχουν στη δημοσκόπηση, δίνουν την πρωτιά στο ΠΑΣΟΚ με ποσοστό 38% και ακολουθούν η ΝΔ με 30,5%, το ΚΚΕ με 10,5%, το ΛΑΟΣ με 6%, ο ΣΥΡΙΖΑ με 4,6%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3%, η Δημοκρατική Αριστερά με 2,5% και η Δημοκρατική Συμμαχία με 2%
Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών, οι μισοί από τους ερωτώμενους εκτιμούν ότι μάλλον θα γίνουν, παρότι σε ποσοστό 73% δεν το κρίνουν αναγκαίο.


Τα βλέπουν "μαύρα"
Παράλληλα, οι Έλληνες εμφανίζονται ανασφαλείς σε ό,τι αφορά το μέλλον τους, καθώς 83 στους 100 δηλώνουν ότι δεν αισθάνονται σιγουριά, ενώ για την προσωπική τους οικονομική κατάσταση, 57 στους 100 εκτιμούν ότι θα επιδεινωθεί, σε αντίθεση με 35, που θεωρούν ότι θα παραμείνει η ίδια ή δεν διατυπώνουν γνώμη.