Σάββατο, 19 Φεβρουαρίου 2011

ΤΗΔΕΥΤΕΡΑ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

ΑΛΛΑΞΤΕ ΔΙΑΘΕΣΗ

http://www.nooz.gr/woman/veltioste-ti-seksoualiki-sas-dia8esi


Χωρίς να κάνουμε ότι δεν καταλαβαίνουμε, καλό θα ήταν να ήμαστε ρεαλίστριες και να παραδεχτούμε ότι δεν έχουμε κάθε μέρα τρελό κέφι για σεξ με τον σύντροφό μας. Υπάρχουν όμως μερικά πράγματα που θα μπορούσαμε να κάνουμε προκειμένου να ανεβάσουμε τη libido μας.


1. Ασκηθείτε: μην αναστενάζετε. Μπορεί πια η άσκηση να φαντάζει πανάκεια όλων των προβλημάτων μας, αλλά σίγουρα δεν είναι τυχαίο ότι μετά από έναν μακρύ περίπατο, ή μισή ώρα πάνω στον διάδρομο, τα προβλήματά μας φαίνονται μικρότερα, νιώθουμε ότι ανασαίνουμε καλύτερα και το κέφι μας έχει φτιάξει. Αυτομάτως αντιλαμβάνεστε ότι η γυμναστική ανεβάζει και τη σεξουαλική διάθεση, γιατί ανεβάζει τα επίπεδα της τεστοστερόνης, η οποία είναι υπεύθυνη για τον ερωτικό μας οίστρο σε μεγάλο βαθμό.

2. Τα προκαταρκτικά δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα, και αυτό γιατί έχουν ως βασικό τους γνώρισμα ότι παίζουν και ξυπνούν τις αισθήσεις. Κάντε ο ένας στον άλλο ερωτικό και χαλαρωτικό μασάζ, κάντε μπάνιο παρέα και φιληθείτε όπως στο πρώτο σας ραντεβού.
3. Πολεμήστε την κορτιζόλη, τη θυγατέρα του στρες, διώχνοντάς τη όπως μπορείτε από το κρεβάτι σας. Αν αισθάνεσθε έτοιμη να εκραγείτε, ακούστε λίγο μουσική, κοιμηθείτε ένα 20λεπτο, μιλήστε με την κολλητή σας στο τηλέφωνο, απολαύστε ένα ωραίο γλυκό. Γενικά, ξεφορτωθείτε το άγχος που ταράζει και την καλύτερη σεξουαλική ζωή.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ -ΠΑΟ

ΓΥΝΑΙΚΕΣ, Επενδύστε στα σωστά ρούχα

Πολλές φορές δεν ξοδεύουμε τα λεφτά μας όπως θα έπρεπε. Μπορεί να χαλάσουμε ένα σωρό σε ένα απλό t-shirt γνωστής μάρκας και να τσιγκουνευτούμε σε ένα παντελόνι jean.1. Επενδύστε σε ένα τουλάχιστον ακριβό παντελόνι jean. Αν έχετε πολλά και φθηνά, κατά πάσα πιθανότητα, θα έχουν ξεθωριάσει, σχιστεί, συρρικνωθεί. Αν όμως αγοράσετε ένα ακριβό jean είναι σίγουρό ότι τα λεφτά του θα τα βγάλει, μιας και δε θα χάσει ποτέ τη φόρμα του αλλά και την ανθεκτικότητά του.


2. Εμείς, τα κορίτσια, είμαστε πραγματικά αδύναμα μπροστά στα εσώρουχα. Συνήθως οι ντουλάπες μας ξεχειλίζουν από όλων των ειδών τα σλιπ, σουτιέν, καλσόν, φανελάκια. Όμως, η πραγματικότητα είναι ότι αν δώσετε αρκετά λεφτά στα εσώρουχα εκείνα που πραγματικά προσφέρουν σωστή στήριξη και ποιότητα, θα καταλάβετε τη διαφορά.

3. Παπούτσια. Ένα πονεμένο κεφάλαιο, που καλό θα ήταν να μη το έγραφε η Carrie Bradshaw. Κάθε γυναίκα οφείλει να έχει στη ντουλάπα της τουλάχιστον ένα πολύ καλό ζευγάρι παπούτσια. Σκεφτείτε απλά ότι θα το έχετε για πολύ καιρό και θα ταιριάζει με όλα τα στιλ ντυσίματος.

4. Μία τσάντα καλής ποιότητας είναι πολύ καλύτερη από δέκα τσάντες αγνώστου ταυτότητας. Η τσάντα που θα διαλέξετε πρέπει να ταιριάζει με όλα σας τα ρούχα και να είναι ανθεκτική. Στην πραγματικότητα, η τσάντα μπορεί να είναι και το κεντρικό κομμάτι της εμφάνισής σας
NOOZ
http://www.nooz.gr/woman/ependiste-sta-sosta-roixa

TO MATI....!

Όσοι έχουν εντύπωση οτι κάποιος τους παρsακολουθεί τον υπολογιστή ή το κινητό τους...πολύ πιθανό να πιστεύουν σωστά αφού έρευνα έδειξε οτι ο/η σύντροφό σας είναι πολύ πιθανό να το έχει κάνει ή να το κάνει ακόμα...
Η Sloane Burke και οι συνάδελφοί της από το Πανεπιστήμιο East Carolina, στο Greenville, ζήτησαν από 800 τελειόφοιτους να συμπληρώσουν ανώνυμα, ένα ερωτηματολόγιο και να απαντήσουν σε ερωτήσεις με θέμα αν είχαν χρησιμοποιήσει τεχνολογικά μέσα για να κατασκοπεύσουν τους συντρόφους τους.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, 1 στις 3 φοιτήτριες φαίνεται πως έχει μπει κρυφά στο e-mail του συντρόφου της τουλάχιστον μία φορά, ενώ από την άλλη, οι άντρες δεν κάνουν τέτοια πράγματα αλλά δείχνουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στις κρυφές κάμερες, στα spyware προγράμματα και φυσικά στα GPS.
Στην έρευνα που έγινε τα 2/3 που συμμετείχαν ήταν γυναίκες και το 34% από αυτές, ομολογεί ότι έχει μπει λαθραία στον λογαριασμό e-mail του αγαπημένου τους σε αντίθεση με τους άντρες που μόλις 14% το έχει κάνει αυτό.
Η έρευνα έδειξε ακόμα οτι οι γυναίκες ήταν πιο πιθανό από τους άντρες να μπουν στο προφίλ του καλού τους στο Facebook αλλά και να τσεκάρουν τις κλήσεις του κινητού τηλεφώνου του
Από την άλλη οι άντρες που συμμετείχαν στην έρευνα, μπορεί να μην μπει στο προφίλ της καλής του αλλά ένα 3% έχει τοποθετήσει τουλάχιστον μία φορά, κρυφή κάμερα για να κατασκοπεύσει την καλή του, ενώ το 5% χρησιμοποιεί συχνά διαδικτυακές υπηρεσίες εντοπισμού κινητού τηλεφώνου και GPS.
Τέλος λίγοι είναι αυτοί και αυτές που έχουν βάλει spyware στον υπολογιστή του/της (λογισμικό κατασκόπευσης), ενώ υπάρχει κι ένα μικρό ποσοστό που έχουν εγκαταστήσει λογισμικό στον υπολογιστή της συντρόφου τους ώστε να έχουν πρόσβαση στην οθόνη της σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Μήπως ο σύντροφός σας, σας παρακολουθεί; http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_5438.html#ixzz1ENnYMHjx