Τρίτη, 1 Μαρτίου 2011

MyΥearbook

ΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΤΗΣ ΚΑΘΡΙΝ ΚΟΥΚΟ θηλυκός Ζούκερμπεργκ
Ένα κοινωνικό δίκτυο στα πρότυπα του Facebook, δημιούργησε μια 21χρονη στις ΗΠΑ. Πρόκειται για το MyΥearbook, το οποίο έχει ήδη 25 εκατομμύρια μέλη. Ήδη στα 16 της είχε προσωπικό 12 ατόμων.

Αυξημένα ποσοστά παραβατικότητας στον ιατρικό κλάδο

Αυξημένα ποσοστά παραβατικότητας στον ιατρικό κλάδο διαπιστώνει το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος (ΣΔΟΕ) με το 62% των ιατρών που ελέγχθηκαν από την αρχή του 2011 να έχει υποπέσει σε φορολογική παράβαση.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα» από τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το ΣΔΟΕ προκύπτει ότι σε 777 γιατρούς που ελέγχθηκαν το 2010 βρέθηκαν παραβάσεις στους 389, δηλαδή στο 50%.
Το 2011 το ποσοστό έχει αυξηθεί αφού παραβάσεις εντοπίστηκαν σε 6 στους 10 γιατρούς που έλεγξε το ΣΔΟΕ από τις αρχές του έτους.

Συγκεκριμένα, σε 144 ελέγχους που έγιναν το δίμηνο Ιανουάριος - Φεβρουάριος 2011, 89 βρέθηκαν να µην εκδίδουν αποδείξεις ή να εμφανίζουν φουσκωμένες δαπάνες (62%). Το αντίστοιχο ποσοστό για το 2009 ήταν 55 παραβάσεις σε σύνολο 130 γιατρών που είχαν ελεγχθεί (42%).

Οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ σε επίφοβες επαγγελματικές ομάδες αποτελούν έναν από τους στόχους του επιχειρησιακού σχεδίου για το 2011. Κατά προτεραιότητα οι έλεγχοι στρέφονται σε όσους έχει προκύψει, µέσω διασταυρώσεων που έγιναν στο παρελθόν, ότι υπέπεσαν σε παραβάσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις ανοίγονται οι τραπεζικοί λογαριασμοί τους.
Ήδη για τους 185 από τους 389 γιατρούς που εντοπίστηκαν µε παραβάσεις το 2010, το ΣΔΟΕ έχει προχωρήσει στο άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών τους προκειμένου να εξακριβωθεί αν τα ποσά που περιέχουν δικαιολογούνται από τα εισοδήματα που έχουν δηλώσει στις φορολογικές δηλώσεις τους.
Σε περίπτωση που εντοπιστούν καταθέσεις που δεν µπορεί να δικαιολογηθούν, οι κάτοχοί τους θα βρεθούν αντιμέτωποι µε πρόστιμα για φοροδιαφυγή. Επίσης έχει αρχίσει σύγκριση των εισοδημάτων που δηλώνονται µε την ακίνητη περιουσία που διαθέτουν.

http://news247.gr/oikonomia/oikonomika/elegxoi_toy_sdoe_kaine_giatroys.792608.html

"Αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα είναι έναν νέο ήρωα", τιτλοφορεί μακροσκελή άρθρο της η Huffington Post.

Ενώ τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στη χώρα μας και πολλοί θεωρούν πως η επίπονη αναδιάρθρωση είναι επιτακτική, λίγοι είναι εκείνοι που βλέπουν το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας, αναφέρει το δημοσίευμα αναφερόμενο μεταξύ άλλων και στον Έλληνα δημοσιογράφο Αλέξη Παπαχελά.
"Το πραγματικό πρόβλημα της Ελλάδας είναι το γεγονός πως δεν μπορεί να αποποιηθεί και να αποκολληθεί από την καταστροφική της συμπεριφορά και να δουλέψει επιτέλους σαν ομάδα", τονίζει. Για αυτό και συμπληρώνει "πως όσο αναγκαία είναι η ξένη βοήθεια τόσο ανεπαρκής είναι".
Αυτό που χρειάζεται πραγματικά η Ελλάδα είναι ένα νέο ήρωα, τονίζει, προσθέτοντας ότι για να ανακάμψει η χώρας μας και να επιτύχει την πολυπόθητη βιώσιμη ανάπτυξη, πρέπει οι Έλληνες να κάνουν ριζικές αλλαγές, ατομικά ο κάθε ένας αλλάζοντας συμπεριφορά.
"Η δύναμη που χρειάζεται για την αλλαγή της συμπεριφοράς που θα είναι ριζική και θα κρατήσει προέρχεται από παρεμβάσεις που μιλούν στη καρδιά και όχι στο μυαλό", αναφέρει και υπογραμμίζει "πόσο μάλλον μεταξύ των Ελλήνων οι οποίοι έχουν πάθος και δράμα".
"Τίποτε άλλο δεν θα μιλήσει στη καρδιά τους από έναν ήρωα της δικής τους κουλτούρας ο οποίος θα τους επαναφέρει στη νηφαλιότητα, πείθοντάς τους ότι είναι ικανοί να αλλάξουν συμπεριφορά χτίζοντας έτσι ένα ασφαλές μέλλον".
Η πρόκληση της πολιτικής οικονομίας δεν βρίσκεται στην ελληνική ελίτ αλλά στη καρδιά χιλιάδων Ελλήνων οι οποίοι πρέπει να σταματήσουμε να αλλάξουν συμπεριφορά, να σταματήσουν τη φοροδιαφυγή.
Μεταξύ άλλων τονίζει ότι ο νέος αυτός ήρωας θα πρέπει να αναμοχλεύσει τις ξεχασμένες αξίες των Ελλήνων αλλά και να καταλάβει πως η ελληνική ψυχή έγινε αυτό που είναι σήμερα.


Ο Κυνόδοντας και οι Έλληνες γονείs
"Δεν είναι λογικό εν μέσω κρίσης να σπαταλάει ο Έλληνας το τελευταίο του ευρώ στην ακριβή BMW που είχε όνειρο ζωής από όταν ήταν έφηβος για να κάνει απλά μόστρα", σχολιάζει δηκτικά.
Οι νέοι διασκεδάζουν περισσότερο αντι να μορφώνονται είτε από επιλογή είτε όχι γιατί έχουν περιορισμένες ευκαιρίες και δεν μπορούν να γίνουν ανταγωνιστικοί στην αγορά εργασίας, σημειώνει το δημοσίευμα ενώ παράλληλα χαρακτηρίζει "συνεργούς" τους γονείς οι οποίοι γυρνάνε τη πλάτη σε αυτό που συμβαίνει για τις ευκαιρίες των παιδιών τους, τα οποία οδηγούνται σε χαμηλόμισθες εργασίες ή και εκτος συνόρων.
Μάλιστα αναφέρεται και στη ταινία του Γ. Λάνθιμου Κυνόδοντας λέγοντας πως δεν προκαλεί έκπληξη γιατί η υποψήφια για όσκαρ ξενόγλωσσης ταινίας αφορά τη παραπλάνηση των γονέων οι οποίοι αχρηστεύουν διανοητικά και καταστρέφουν τα παιδιά τους.
Όπως τονίζει οι γονείς γίνονται "χορηγοί" με αυτόν τον τρόπο στην αργή αυτοκτονία της Ελλάδας.
Η διαφθορά και οι δύο λέξεις από Μ....
Το δημοσίευμα αναφέρεταI και στην πολυσυζητημένη διαφθορά η οποία εκφράζεται με διάφορους τρόπους στην Ελλάδα όπως είναι το φακελάκι.
"Αυτή είναι η πραγματικότητα της σύγχρονης Ελλάδας με τη διαφθορά να διαβρώνει τα πάντα, την οικονομία, το εμπόριο, το ήθος και τις αξίες".
Μάλιστα οι Έλληνες σε κάθε συζήτησή τους αναφέρουν δύο χαρακτηρισμούς ανθρώπων τον μ…. και τον μάγκα.
"Ο μ… είναι ο χαμένος, το θύμα που σέβεται τους νόμους και πληρώνει τους φόρους ενώ δουλεύει αρκετές ώρες. Αντίθετα ο μάγκας θεωρείται ως ήρωας. Έχει βολευτεί σε ένα προσοδοφόρο επάγγελμα, φοροδιαφεύγει και εκμεταλλεύεται τους συμπολίτες του. Κανείς δε πληρώνει και κανείς δεν τιμωρείται για αυτό είναι το μότο του".
Έτσι, το άρθρο καταλήγει πως ο νέος ήρωας της Ελλάδας πρέπει να υιοθετήσει νέες συμπεριφορές να κάνει τον κόσμο να καταλάβει ότι η αλλαγή είναι νίκη και όχι τιμωρία.
"Αυτός που θα κάνει να δείχνει πολύ cool κάτι που θεωρείται το ανάποδο, και αυτός σίγουρα δεν μπορεί να είναι κάποιος κυβερνητικός, παπάς ή μπίσνεσμαν", καταλήγει.


http://news247.gr/oikonomia/dhmosieyma_potamos_ths_huffigton_post.792628.html

Μακελειό στο Ρέντη με δύο νεκρούς αστυνομικούς

ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΑΝ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΑΝΔΡΕΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΔΙΑΣ

Κακοποιοί έστησαν ενέδρα θανάτου σε αστυνομικούς στη Λαχαναγορά στου Ρέντη. Δύο νεκροί και δύο τραυματίες. Είχε προηγηθεί καταδίωξη των δραστών, οι οποίοι επέβαιναν σε αυτοκίνητο μάρκας Volvo. Σε εξέλιξη οι έρευνες εντοπισμού τους, με τη συμμετοχή ελικοπτέρου. Παπουτσής: "Κάποιοι θέλουν να συνεχιστεί ο κύκλος του αίματος" .

NEWS247.GR

ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΚΑΣ..!!! TO CRASH ΜΑΡΤΙΟΥ, ΤΕΥΧΟΣ ΕΚΠΛΗΞΗ

ΤΟ CRASH ΜΑΡΤΙΟΥ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΔΥΟ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ -ΒΟΜΒΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΣΤΥΛ ΤΟΥ ΤΡΑΓΚΑ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ....
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ "ΣΤΡΑΤΗΓΟ" ΤΣΟΥΚΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ...
ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ -ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΚΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ..!!!- ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ..!!!!

ΜΙΣΟ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΠΑΡΩ ΕΝΑ ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ, ΑΛΛΑ ΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ....

*** ΣΤΟΝ ΕΠΙΛΟΓΟ, ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΕΛΙΔΑ, ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΝΣΤΑΝΑΡΑ...ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ....

***ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΥΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ....

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ

ΟΚ...ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΣΤΟ ΖΑΠΙΓΚ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟ
ΤΑ "ΚΑΤΙΝΑΔΙΚΑ".
ΩΡΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ-ΤΟΞΙΝΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΤΟ ΜΠΟΤΙΛΙΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΧΗ ΤΗΣ  ΕΡΓΑΣΙΑΣ...
ΜΠΟΥΤΙΑ, ΒΥΖΙΑ, ΟΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΟΥΣ -ΚΟΥΣ ΓΙΑ ΔΕΣΙΜΟ ....ΚΑΡΦΙΑ, ΜΠΗΧΤΕΣ, ΚΑΚΙΕΣ, ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΧΑΧΑΧΟΥ....
ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ Η ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΓΙΑ ΥΠΝΟ....
ΚΙ ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΙΣ, ΜΤΑ ΤΟΝ ΚΑΦΕ, ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ....ΜΑΥΡΗ ΜΑΥΡΙΛΑ ΠΛΑΚΩΣΕ, ΜΑΥΡΗ ΣΑΝ ΚΑΛΙΑΚΟΥΔΑ...!!!

ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ: ΟΙ ΤΑ ΚΑΤΙΝΑΔΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ ΟΙ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΕΙΔΗΣΕΩΝ....Η ΤΟ ΕΝΑ Θ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Η ΤΟ ΑΛΛΟ...
Η ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΦΟΡΕΣΕ Η ΤΑΔΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΜΑΛΛΙ Η ΑΛΛΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΔΩ ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΑ....ή ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ή στην ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΨΩΜΙ ΚΙ ΕΛΙΑ....
ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥ....Η ΕΜΕΙΣ ή ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ....ΙΔΩΜΕΝ..!!!!
**** ΠΑΡΕΠΠΤΩΝΤΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΦΟΡΑΩ ΜΑΥΡΟ ΒΡΑΚΙ, ΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ...ΜΕ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΛΕΩ.

Η ΝΙΝΑ ΛΟΤΣΑΡΗΤΙ συμβολίζουν τα εμβλήματα των ελληνικών ομάδων;

http://24wro.blogspot.com/2011/02/blog-post_8596.html

Το σεξ στη λίστα των προτεραιοτήτων σας

Ο Ian Kerner, σεξολόγος, αρθρογράφος στους NY Times και συγγραφέας πολλών best-sellers, υποστηρίζει ότι τα ζευγάρια πρέπει να προσπαθούν να κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα. Αυτό ακριβώς είναι και το θέμα ενός νέου βιβλίου, με τίτλο ‘’52 εβδομάδες εκπληκτικού σεξ’’.
Οι μελέτες δείχνουν ότι οι άνθρωποι με υγιή σεξουαλική ζωή έχουν καλύτερη υγεία γενικότερα και όταν το κάνουν μία φορά την εβδομάδα είναι πιο συντονισμένοι και έχουν περισσότερη ενέργεια.
Όμως, το σεξ είναι σαν το φαγητό - αν τρώτε το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά, όχι μόνο θα βαρεθείτε αλλά θα στερηθείτε και ζωτικής σημασίας θρεπτικές ουσίες. Και ακριβώς όπως η διατροφική πυραμίδα, υπάρχουν διαφορετικά είδη σεξ που θα πρέπει να ‘’καταναλώνετε’’ τακτικά.
Υπάρχει το σεξ που είναι τρυφερό και αισθησιακό και ενισχύει την συναισθηματική οικειότητα αλλά υπάρχει και το σεξ για το σεξ –που σας κάνει να αισθάνεστε καλά και σας ανακουφίζει από το στρες. Υπάρχει το σεξ που στηρίζεται στη δύναμη της φαντασίας και αποδεικνύει ότι το μυαλό είναι το μεγαλύτερο σεξουαλικό όργανο. Και υπάρχει και το σεξ που παίζει με όλες τις αισθήσεις σας - την όραση, τον ήχο, την όσφρηση, την αφή και τη γεύση. Στο βιβλίο μέσα στις 52 εβδομάδες περιλαμβάνονται όλες αυτές οι ομάδες, με απώτερο στόχο μια υγιή, ισορροπημένη, (και τελικά θερμότερη) σεξουαλική ζωή.


Ποια είναι, λοιπόν, μερικά από τα οφέλη του εβδομαδιαίου σεξ σύμφωνα με τον Ian Kerner;
Δείχνετε νεότεροι
Μια μακροχρόνια μελέτη, που έγινε σε 3.500 άτομα ηλικίας από 30 έως 101 ετών, διαπίστωσε ότι το συχνό σεξ μπορεί να αφαιρέσει από τέσσερα έως επτά χρόνια από τη φυσική σας εμφάνιση. Ερευνητές από το Βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκωτία παρουσίασαν φωτογραφίες των εθελοντών σε μια αμερόληπτη επιτροπή κριτών, οι οποίοι κλήθηκαν να μαντέψουν τις ηλικίες τους. Οι άνθρωποι που κρίθηκε ότι έδειχναν νεότεροι ήταν εκείνοι που έκαναν πιο συχνά σεξ.
Ποια είναι, λοιπόν, η σχέση μεταξύ της νεανικότητας και του σεξ; Εκτός από την ενίσχυση της αυτοεκτίμησης και της αυτοπεποίθησης, το σεξ αυξάνει την παραγωγή της ανθρώπινης αυξητικής ορμόνης, η οποία είναι γνωστό ότι βελτιώνει το μυϊκό τόνο.


Αισθάνεστε ευτυχισμένοι
Είναι γνωστό ότι το σεξ μπορεί να σας κάνει ευτυχισμένους και ικανοποιημένους. Ένα άρθρο στο επιστημονικό έντυπο Archives of Sexual Behavior προχωράει ένα βήμα παραπέρα. Με βάση μια μελέτη, που έγινε σε δείγμα 300 γυναικών και συσχέτιζε τη χρήση προφυλακτικού με την κατάθλιψη, οι ερευνητές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι οι γυναίκες που δεν χρησιμοποίησαν ποτέ προφυλακτικό ήταν λιγότερο καταθλιπτικές, ενώ οι γυναίκες που χρησιμοποιούσαν πάντα προφυλακτικό ήταν οι πιο καταθλιπτικές.
Ο λόγος; Ο κόλπος μπορεί να απορροφήσει τις ορμόνες που ενισχύουν τη διάθεση και τις προσταγλανδίνες που βρίσκονται στο σπέρμα. Είναι μια ενδιαφέρουσα θεωρία, αλλά σίγουρα δεν είναι επαρκής λόγος για να υποστηρίζουμε το σεξ χωρίς προφυλάξεις. Σαφώς μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη ή ένα σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα δεν θα αυξήσει την ευτυχία κανενός.
Αδυνατίζετε Κατά μέσο όρο με το σεξ καίτε περίπου 5 θερμίδες ανά λεπτό, ανάλογα με το βάρος σας. Ακόμη και ένα καυτό φιλί με το σύντροφό σας σε αυξάνει το ρυθμό της καρδιάς, κάτι που με τη σειρά του αυξάνει τη διαδικασία καύσης θερμίδων. Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα είστε πάρα πολύ απασχολημένοι με κάτι, δοκιμάστε να αφήσετε τις άλλες υποχρεώσεις στην άκρη και να ασχοληθείτε με το σεξ.


Καταπολεμάτε το συνάχι
Το σεξ μπορεί να βοηθήσει στον αγώνα κατά του κρυολογήματος. Σε μια μελέτη στο Πανεπιστήμιο Wilkes της Πενσυλβανίας, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι φοιτητές που έκαναν σεξ μία ή δύο φορές την εβδομάδα είχαν υψηλότερα επίπεδα της ανοσοσφαιρίνης Α, ενός αντισώματος που ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.


Ζείτε περισσότερο
Μια μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο British Medical Journal, διαπίστωσε ότι οι άνδρες που έκαναν σεξ λιγότερο από μία φορά το μήνα είχαν διπλάσιες πιθανότητες να πεθάνουν μέσα στα επόμενα 10 χρόνια από αυτούς που έκαναν σεξ μία φορά την εβδομάδα.
Και οι άνδρες δεν είναι οι μόνοι που επωφελούνται. Ερευνητές στο Πανεπιστήμιο του Ντιούκ ανακάλυψαν ότι οι γυναίκες που δήλωσαν ότι απολαμβάνουν τη σεξουαλική τους ζωή έζησαν επτά με οκτώ χρόνια περισσότερο από τις γυναίκες που ήταν αδιάφορες για το σεξ.


Έχετε καλύτερη απόδοση στη δουλειά
Και τέλος μια υγιής σεξουαλική ζωή μπορεί ακόμη και να σας κάνει σούπερ σταρ στο γραφείο. Πρόσφατες έρευνες που έκανε η ανθρωπολόγος Helen Fisher, PhD, έδειξαν ότι οι άνθρωποι που απολαμβάνουν το συχνό σεξ είναι πιο επιτυχημένοι στη δουλειά τους, ενδεχομένως επειδή το σεξ μπορεί να αυξήσει την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους και την αυτοεκτίμησή τους. Επομένως αξίζει να βάλετε το σεξ στην κορυφή των προτεραιοτήτων σας και δείτε το πέρα από όλα τα υπόλοιπα ακόμη και ως κίνητρο για μια λαμπρή καριέρα!
http://www.men24.gr/html/ent/280/ent.112280.asp

Χρεοκοπία για ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ, ΠΡΟΕΙΣΠΡΑΞΑΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΙΣ

Οι ισολογισμοί των δύο μεγάλων κομμάτων μαρτυρούν πως αν ήταν επιχειρήσεις θα είχαν κλείσει προ πολλού. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ χρωστούν υπέρογκα ποσά στις τράπεζες χάρη στην βοήθειά των οποίων μπορούν και επιβιώνουν.

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ...ΑΝΟΙΞΗ