Πέμπτη, 17 Μαρτίου 2011

Γέροντας Παΐσιος: Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε...

Σειρά από προφητείες μεγάλων γερόντων της Εκκλησίας, που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ήταν λίγοι εκείνοι που τις άκουγαν και γελούσαν... Σήμερα, όλα δείχνουν να είναι τόσο κοντά σε αυτές τις προρήσεις, που μερικοί μάλιστα λένε απερίφραστα πως "όποιος διαβάζει τις προφητείες είναι σαν να διαβάζει εφημερίδα"!!!Τι να πιστέψει και τι να μην πιστέψει σήμερα ο Έλληνας από όλα αυτά; Τό μόνο σίγουρο είναι πως δεν μπορεί πλέον να αγνοήσει την πραγματικότητα... βλέποντας μία ανύπαρκτη κυβέρνηση να προσπαθεί μέσα από επικοινωνιακά κόλπα να παρατείνει την παραμονή της στην εξουσία. Μία παραμονή που μόνο ως βλαπτική μπορεί να χαρακτηρισθεί, αφού με επικοινωνιακές φούσκες το μόνο που επιτυγχάνεται είναι να γκρεμίζεται και η αξιοπιστία της εν γένει πολιτικής και να "χτίζονται" τεράστια τείχη αποκρύπτοντας την οποιαδήποτε διέξοδο υπάρχει...

Εντείνεται η σύγχυση για το ποιος κυβερνάει την Ελλάδα…Ο Έλληνας πολίτης, παρακολουθώντας από χθες και σήμερα, όλα τα ΜΜΕ ή σερφάροντας στο διαδίκτυο, βρίσκεται προ αδιεξόδου, για το ποιος κυβερνάει πραγματικά τη χώρα. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ή η Τρόϊκα; Άλλοι εσκεμμένα, όπως για παράδειγμα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και άλλοι από άγνοια ή αγανάκτηση, μέσα στο διαδίκτυο, εντείνουν την σύσγχυση. Αυτή όμως η σύγχυση εξυπηρετεί την κυβέρνηση.Αν προσπαθήσετε να βγάλετε άκρη, θα διαπιστώσετε ότι δεν μπορείτε να καταλήξετε σε συμπέρασμα. Οι μισοί θα συμπεράνετε ότι τον απόλυτο έλεγχο της διακυβέρνησης της χώρας τον έχει η κυβέρνηση και επομένως αυτή είναι η απολύτως υπεύθυνη, ενώ οι άλλοι μισοί θα είστε σίγουροι ότι κυβερνάει η Τρόϊκα και ότι η κυβέρνηση δεν ευθύνεται. Δεν συζητάμε βέβαια για το τι λέει το Σύνταγμα. Αυτό έχει ήδη πάει μαζί με τα παλαιότερα συντάγματα. Ο Θεός ας αναπαύσει την ψυχή του.

Η χώρα είναι σε αυτόματο πιλότο. Νόμος τώρα είναι το «δίκιο» του τοκογλύφου και του νταβατζή.Αυτή λοιπόν η εντεινόμενη σύγχυση, εκτιμούμε πως είναι εσκεμμένη από την πλευρά της κυβέρνησης σε απόλυτη συνεργασία με….. την Τρόϊκα και με την ανοχή της. Και τούτο γίνεται για να μπορεί η κυβέρνηση να ελίσσεται, να κερδίζει χρόνο και να παίζει σε δύο ταμπλώ. Όποτε την συμφέρει να προβάλει τον εαυτό της και όποτε δεν την συμφέρει να κατηγορεί την Τρόϊκα και να παριστάνει πως την αντιμάχεται, όπως συνέβη χθες την νύχτα. Ταυτόχρονα φυσικά, η σύγχυση αυτή ακυρώνει τη λαϊκή οργή, η οποία, βοηθούσης και της πρόκλησης τεχνικής αντιπαράθεσης μεταξύ των διαφόρων κοινωνικών ομάδων, δεν μπορεί να εστιαστεί και να αποτελέσει δύναμη ανατροπής.

Η πραγματικότητα όμως, σύμφωνα με τη δική μας εκτίμηση και το έχουμε γράψει πολλές φορές, είναι ότι οι πολιτικοί μεταπράτες του ΠΑΣΟΚ και τα κρατικοδίαιτα οικονομικά παράσιτα της χώρας, παρέδωσαν την ελληνική κυριαρχία στα ξένα κέντρα λήψης αποφάσεων, παραιτούμενοι και από την ασυλία της δημόσιας περιουσίας έναντι κατασχέσεων και εκποιήσεων από τους διεθνείς τοκογλύφους, ενώ για τον εαυτό τους επιφύλαξαν το ρόλο του μεσάζοντα κοτζαμπάση, μεταξύ των ξένων εξουσιαστών και του ελληνικού λαού. Επεφύλαξαν δηλαδή για τον εαυτό τους ένα ρόλο χωροφύλακα και φοροεισπράκτορα. Ένα μισητό ρόλο τυραννίσκου, για χάρη της εξουσίας και των προνομίων της και μόνο.Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Γέροντας Παΐσιος: Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε... http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_1927.html#ixzz1GruOLNun

«Ολόκληρος ο Σαίξπηρ σε μια ώρα»

http://pieria-gr.blogspot.com/2011/03/blog-post_801.html

Τι ζητάει το ΔΝΤ για την επόμενη τριετία

Χορήγηση κοινωνικών επιδομάτων με κριτήριο το όριο της φτώχειας, νέες περικοπές στα εισοδήματα του Δημοσίου κατά 4,8 δισ. ευρώ, κατάργηση φοροαπαλλαγών και εξαιρέσεων για φυσικά και νομικά πρόσωπα με όφελος από 4,7 έως και 9 δισ. ευρώ, περιλαμβάνονται στα μέτρα της τριετίας 2012 - 2014, τα οποία έχει περιλάβει στην έκθεσή του για την τρίτη αξιολόγηση του μνημονίου το ΔΝΤ.

Κι όμως, ο γάμος δεν εξαφανίζει το πάθος!

Με τις ευλογίες των ειδικών, όλα τα άλλα είναι δικαιολογίες...


Κι όμως, ο γάμος δεν εξαφανίζει το πάθος! Δεν είναι λίγα τα παντρεμένα ζευγάρια που καταφέρνουν να διατηρούν το ρομαντισμό τους πολλά χρόνια μετά το Μυστήριο του γάμου.


Κάποια από αυτά, μάλιστα, δέχτηκαν να συμμετάσχουν στη σχετική έρευνα προκειμένου να αποδείξουν ότι ο γάμος δεν σκοτώνει (πάντα) τον έρωτα. Χρησιμοποιώντας την απεικονιστική μέθοδο εγκεφάλου (μέσω της λειτουργικής μαγνητικής τομογραφίας), οι ερευνητές διαπίστωσαν πως όταν τα συγκεκριμένα ζευγάρια κοιτούσαν μια φωτογραφία του αγαπημένου τους, οι εγκέφαλοί τους «φωτίζονταν» με τον ίδιο τρόπο που «φωτίζονταν» εκείνοι των πρόσφατα ερωτευμένων ζευγαριών.


Επίσης, οι περιοχές του εγκεφάλου που συνδέονταν με την εμμονή και το άγχος «φωτίζονταν» λιγότερο σε σχέση με τις αντίστοιχες των νέων ζευγαριών, ενώ, αυτές που συνδέονταν με την ηρεμία ήταν περισσότερο δραστήριες.


Σύμφωνα με κάποιους άλλους ερευνητές, βέβαια, δεν αποκλείεται τα συγκεκριμένα ζευγάρια να έχουν ζήσει κάποια σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους. Μπορεί όμως όταν πραγματοποιήθηκε η εν λόγω έρευνα να βρίσκονταν απλώς σε μια καλή φάση της ζωής και… του έρωτά τους. Τι σημαίνει αυτό;


Ότι το πάθος μπορεί να μην είναι συνέχεια «παρών», μπορεί όμως να έχει τη δύναμη να αναγεννάται!Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Όχι, ο γάμος δεν σκοτώνει τον έρωτα http://24wro.blogspot.com/2011/03/blog-post_6651.html#ixzz1Grp332S3

Ο ΘΑΝΟΣ ΚΟΣΥΒΑΣ ....σ ΄ελλειπτιΚή τροΧιά

ΟΜΙΧΛΗ ΧΘΕΣ, ΒΡΟΧΗ ΣΗΜΕΡΑ: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΜΑΛΓΑΡΑ, ΑΙΓΙΝΙΟ , ΜΕΘΩΝΗ...

ΤΑ ΕΦΑΓΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ..Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ!

Περίπου 70 - 80 κάτοικοι της Κερατέας έσπευσαν σε ταβέρνα στα Καλύβια, όπου έτρωγε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μαζί με μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για το θέμα του ΧΥΤΑ.

Εξαγριωμένοι κάποιοι από αυτούς πέταξαν γιαούρτια προς το μέρος του, ενώ τον αποδοκίμασαν με συνθήματα, φωνάζοντάς του "δεν τα φάγαμε μαζί".

http://news247.gr/ellada/entash_sta_kalyvia_me_katoikoys_ths_kerateas.807767.html?fb_ref=recHP

NEΑ ΝΟΜΙΣΜΑΤΑ

Νέα νομίσματα των 2-ευρώ στην κυκλοφορία
Με αφορμή τη διοργάνωση των Παγκοσμίων Αγώνων Special Olympics που θα διεξαχθούν στην Αθήνα από 25 Ιουνίου 2011 έως 4 Ιουλίου 2011, θα τεθούν σε κυκλοφορία αναμνηστικά μεταλλικά κέρματα των δύο ευρώ.

Δωρεάν διόδια σε όλη την Ελλάδα στις 27 Μαρτίου

Την Κυριακή 27 Μαρτίου όρισαν το νέο ραντεβού τους τα... μέλη του κινήματος «Δεν πληρώνω» για πανελλαδικό άνοιγμα των διοδίων.
Την απόφαση έλαβε το συμβούλιο του κινήματος, που συνεδρίασε στις 13 Μαρτίου, στο πλαίσιο της τέταρτης πανελλαδικής συνέλευσής τους.
Αποφασισμένα για ακόμη μία φορά είναι τα μέλη του κινήματος να σηκώσουν τις μπάρες και να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους, ζητώντας την κατάργηση όλων των διοδίων, ιδιωτικών και κρατικώv. 
 http://24wro.blogspot.com/