Δευτέρα, 18 Απριλίου 2011

Αφροδισιακά ο κρόκος και το τζίνσενγκ

  Αν θέλετε να κάνετε πιο «πικάντικη» τη σεξουαλική ζωή σας, δοκιμάστε να προσθέσετε περισσότερο κρόκο (ζαφορά) και τζίνσενγκ στη διατροφή σας, καθώς μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα, που

μελέτησε όλα τα φυσικά αφροδισιακά, κατέταξε αυτά τα δύο στην κορυφή του σχετικού καταλόγου, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ.
  Οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Γκελφ στο Οντάριο του τμήματος επιστήμης των τροφίμων, που δημοσιεύουν τη σχετική μελέτη στο διεθνές περιοδικό έρευνας τροφίμων «Food Research International», σύμφωνα με τη βρετανική «Τelegraph», αναφέρουν ότι το κρασί και η σοκολάτα φαίνεται επίσης να έχουν αφροδισιακές ιδιότητες, όμως αυτές βρίσκονται κυρίως στο μυαλό, καθώς επηρεάζουν το επίπεδο των ενδορφινών και της σεροτονίνης στον εγκέφαλο. Ειδικότερα, το αλκοόλ επιβεβαιώθηκε ότι αυξάνει μεν τη σεξουαλική διέγερση, αλλά μειώνει τη σεξουαλική απόδοση.
  Τα αφροδισιακά έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και χιλιάδες χρόνια παντού στη Γη, όμως η επιστήμη πίσω από τις υποτιθέμενες φυσιολογικές και ψυχολογικές «ερεθιστικές» ιδιότητες τους - και κατά πόσο αυτές επαληθεύονται - δεν έχει μέχρι στιγμής αναπτυχθεί σε επαρκή βαθμό, σύμφωνα με τους Καναδούς επιστήμονες. Οι τελευταίοι προχώρησαν στην πιο λεπτομερή συγκριτική καταγραφή και αξιολόγηση (μετα-ανάλυση) που έχει γίνει μέχρι σήμερα, εξετάζοντας εκατοντάδες δημοσιευμένες μελέτες πάνω στο θέμα.
http://fe-mail.gr/pages/posts/health_nutrition/health_nutrition7061.php

8 λόγοι που σας κάνουν καλύτερες από τους άντρες - Και όμως. Γίνεται να είστε καλύτερες από εμάς και το παραδέχομαι (φυσικά με αποδείξεις).

•Οδήγηση. Μπορεί να μην το πιστεύετε (ούτε εγώ το πίστευα στην αρχή, όμως το έψαξα) αλλά είστε καλύτερες στην οδήγηση. Οι άνδρες, σύμφωνα με μελέτες, έχουν 77% περισσότερες πιθανότητες από ό,τι οι γυναίκες να πεθάνουν σε τροχαίο ατύχημα, ενώ οι στατιστικές δείχνουν πως στο 80% των ατυχημάτων στη Νέα Υόρκη την τελευταία πενταετία οι οδηγοί ήταν άνδρες. Τώρα αν κάποια γυναίκα τους βγήκε στο «Stop» ξαφνικά και τράκαραν για να τις αποφύγουν, αυτό δεν το γνωρίζω.

•Χωρισμός. Σύμφωνα με έρευνα που έγινε σε χίλιους εργένηδες αποδείχτηκε πως οι άντρες υποφέρουν περισσότερο μετά από έναν χωρισμό, ενώ οι γυναίκες το αντιμετωπίζουν και το ξεπερνούν καλύτερα. Πολύ λογικό, καθώς είστε πιο χοντρόπετσες, ενώ εμείς είμαστε πιο ευαίσθητες ψυχές.
•Σπουδές. Το 2016 αναμένεται πως το 61% των πτυχίων, το 63% των μεταπτυχιακών και το 58% των διδακτορικών πτυχίων θα τα παίρνουν γυναίκες, ενώ τώρα οι στατιστικές λένε πως σε σχέση με τις 185 γυναίκες που τελειώνουν το πανεπιστήμιο μόλις 100 άντρες αποφοιτούν. Όχι «φυτά» δεν είστε, αλλά μάλλον ασχολείστε περισσότερο από εμάς, που πιο πολύ μας νοιάζει να φλερτάρουμε, παρά να διαβάζουμε.
•Μεταφορά ειδήσεων. Σύμφωνα με Ελβετούς ερευνητές όταν ζητήθηκε από άντρες και γυναίκες να συμπληρώσουν ερωτηματολόγια σχετικά με μια μετάδοση ειδήσεων που παρακολούθησαν, οι γυναίκες ήταν πιο ακριβείς στις απαντήσεις τους. Μήπως είναι τυχαίο που γυναίκες συνήθως λένε τις ειδήσεις;
•Ακρίβεια στα «χτυπήματα». Σύμφωνα με μετρήσεις οι γυναίκες είναι πιο ακριβείς όταν «χτυπούν» κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο. Δηλαδή, αν πάρετε εσείς και ο σύντροφός σας ένα σφυρί κι ένα καρφί, εσείς θα το καρφώσετε πιο σωστά. Τώρα, γιατί πάντα ζητάτε από εμάς να κάνουμε αυτές τις δουλειές δεν το γνωρίζω.
•Μνήμη. Οι μελέτες έδειξαν πως θυμάστε καλύτερα πρόσωπα, λέξεις, εικόνες, αντικείμενα καλύτερα από εμάς. Σίγουρα το μυαλό των ανδρών δεν είναι συγκεντρωμένο.
•Επενδύσεις. Οι άνδρες είναι πιο πιθανό να πουλήσουν τις μετοχές τους λάθος στιγμή, αυξάνοντας έτσι τη ζημία. Αντίθετα οι γυναίκες στο σύνολο καταφέρνουν να αυξάνουν τα κέρδη στο χρηματιστήριο.
•Οδηγίες. Ενώ ως γνωστόν δεν προσανατολίζεστε πολύ εύκολα, σας είναι πιο εύκολο να δίνετε οδηγίες από εμάς. Το μυαλό σας, σύμφωνα με τις μελέτες πάντα, έχει πιο στοχευμένη σκέψη στο να δώσει οδηγίες (σε έναν τουρίστα για παράδειγμα), σε σχέση με έναν άνδρα που έχουν τις ίδιες γνώσεις για τον προορισμό. Οπότε στο εξωτερικό θα απευθυνόμαστε μόνο σε γυναίκες για να μας λένε πως θα πάμε που και δε θέλω γκρίνια, που αυτές θα τυχαίνει να είναι καλλίγραμμες.
  Το ότι οι έρευνες αυτές απέδειξαν κάποια στοιχεία στα οποία είστε καλύτερες, φυσικά και δε σημαίνει πως πρέπει να πάρετε θάρρος και να μας βάλετε τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι, γιατί όπως και να το κάνουμε πρέπει να υποστηρίξω το «ισχυρό» φύλο.


http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/STO-MYALO-TOY-ANDRA/item/10460-8-logoi-poy-sas-kanoyn-kalyteres-apo-toys-antres

Γίνε η κυρία Cool

 Μην πιέζεις το σύντροφό σου να δεσμευτεί αλλά δείξε του τι αξίζεις και άφησε τον να σε διεκδικήσει.

  Ένα από αυτά που απεχθάνονται περισσότερο οι άντρες είναι ο έλεγχος και η πίεση. Μην του τηλεφωνείς όλη μέρα και μην τον πιέζεις για κάτι που δεν θέλει όπως, για παράδειγμα, να βρίσκεστε πιο τακτικά.
  Γενικά μην του δίνεις να καταλάβει πόσο πολύ απαραίτητος σου είναι και πως μακριά του υποφέρεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνεις. Απλά κάνε υπομονή και θα έρθει αυτός σε εσένα. Προσπάθησε να αποβάλλεις από το λεξιλόγιο σου λέξεις όπως «μέλλον», «δέσμευση», «γάμος», «οικογένεια».
  Ένα είναι σίγουρο. Όσο κι αν αρέσει στους άντρες να προστατεύουν το ασθενές φύλο, η γυναίκα που θα μείνει στο πλευρό τους για καιρό θα είναι αυτή που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό και τα πιστεύω της, θα είναι δυναμική, ανεξάρτητη και άξια θαυμασμού.
  Ο σύντροφός μας, σαν επιλογή, είναι αντικατοπτρισμός της δική μας φιλοσοφίας ζωής και του πως περιμένουμε να μας αντιμετωπίζουν επομένως το πιθανότερο είναι να επιλέγουμε κάποιον που δεν του λείπει ο αυτοσεβασμός, η αυτοεκτίμηση και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις
http://www.queen.gr/SEX-SChESEIS/SChESEIS/item/10960-Gine-h-kyria-Cool

ασθενης σεισμικη δονηση στο Κιλκις

Σεισμός μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ...
έγινε στην Ηπειρωτική Ελλάδα, στις 18/4/2011 και ώρα 5:17 μμ. Το εστιακό του βάθος ήταν 2 χλμ, ενώ το επίκεντρο του βρισκόταν 58 χλμ βορειοδυτικά από τη Θεσσαλονίκη...
και 18 χλμ βορειοδυτικά του Κιλκίς.

"ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ" ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ 31-45χρ.

Από τα 31 έως τα 45 θεωρούν οι ειδικοί ότι οι γυναίκες...
είναι και πιο σεξουαλικά ενεργές και απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ, όπως προέκυψε από αμερικανική έρευνα.
Συγκεκριμένα..., στο Πανεπιστημιακό
Κέντρο Ιατρικής Χάκενσακ στο Νιου Τζέρσι μελέτησαν τη σεξουαλική δραστηριότητα περισσότερων από 500 γυναικών όλων των ηλικιών και κατέληξαν στα εξής συμπεράσματα:
α) Οι γυναίκες μέσης αλλά και μεγαλύτερης ηλικίας παρουσιάζουν πολύ υψηλά ποσοστά σεξουαλικής δραστηριότητας και απόλαυσης. Μάλιστα η ηλιακή ομάδα 31-45 ετών εμφανίζεται να έχει έστω και οριακά καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις.
β) Το ποσοστό δραστηριότητας και απόλαυσης στην ομάδα 31-45 ετών ήταν 87%, ενώ το αντίστοιχο ποσοστό στην ομάδα 18-30 ετών ήταν 85%. Πολύ υψηλό εμφανίζεται όμως το ποσοστό και στις γυναίκες της ομάδας 46-54 ετών, το οποίο αγγίζει το 75%!
http://24wro.blogspot.com/2011/04/31-45.html

Οι φράουλες έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες

Εντυπωσιακά αποτελέσματα έρευνας σε καρκινοπαθείς. Βρέθηκε ότι η κατανάλωση φράουλας δρα προληπτικά σε συγκεκριμένες μορφές καρκίνου.

 Σύμφωνα με την έρευνα που πραγματοποίησε το πανεπιστήμιο του Οχάιο, οι φράουλες έχουν τη δυνατότητα να δρουν προληπτικά στην εμφάνιση καρκίνου του οισοφάγου, ένας πολύ διαδεδομένος τύπος καρκίνου. Για την ακρίβεια βρήκαν ότι δρούσαν ανασταλτικά στην ανάπτυξη των προκαρκινογόνων ιστών.Η ομάδα της κινέζας ερευνήτριας “στρατολόγησε” 36 εθελοντές που παρουσίαζαν ελαφρές ως ήπιες μορφές δυσπλασίας στον οισοφάγο. Το δείγμα αυτό ακολούθησε δίαιτα με κατανάλωση φράουλας για έξι μήνες.
  Βιοψίες έγιναν πριν και μετά την περίοδο της ειδικής δίαιτας και έδειξαν ότι στους 29 από τους 36 η ανάπτυξη των προκαρκινικών ιστών επιβραδύνθηκε.
  Η δρ. Τσεν αναφέρει ότι θα χρειαστούν και νέα δεδομένα από άλλες έρευνες για να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.
  Αναφέρει ότι δεν γνωρίζει ποια είναι τα συστατικά των φραουλών που δρουν αντικαρκινικά ωστόσο υπογραμμίζει ότι αυτές περιέχουν μία ποικιλία από βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και άλλες ουσίες που μπορεί να επηρεάζουν.
  Σημειώνται ότι ο καρκίνος του οισοφάγου είναι ο τρίτος πιο διαδεδομένος καρκίνος και ο έκτος πιο θανατηφόρος.
medical news

Ζυμαρικά: Οικονομική και όχι παχυντική διατροφική επιλογή

  Διανύουμε περίοδο νηστείας με τα ζυμαρικά να πρωταγωνιστούν στη διατροφή όσων την ακολουθούν. Ταυτόχρονα τα ζυμαρικά αποτελούν τη βάση της διατροφικής πυραμίδας για τη μεσογειακή διατροφή, αλλά και ένα φθηνό τρόφιμο, καθώς η Ελλάδα βρίσκεται εν μέσω της οικονομικής κρίσης.

  Πολλοί είναι, όμως, αυτοί που αποφεύγουν την κατανάλωση ζυμαρικών καθώς πιστεύουν ότι είναι ιδιαίτερα παχυντικά. Τον μύθο αυτό έρχονται να καταρρίψουν έρευνες που έγιναν, κυρίως στις ΗΠΑ, και όπως εξηγεί η κλινική διαιτολόγος - διατροφολόγος Κατερίνα Βάμβουκα «αν αποφευχθούν οι σάλτσες και τα τυριά, τα ζυμαρικά μονάχα οφέλη έχουν για τον οργανισμό, ειδικά τα ολικής άλεσης».
  Όπως υποστηρίζει αυτό που παχαίνει είναι οι λιπαρές σάλτσες και τα τυριά με τα οποία συνοδεύονται τα ζυμαρικά.
  Οι ειδικοί προτείνουν την μακαρονάδα ως ένα εξαιρετικά φθηνό τρόφιμο με διατροφικές αρετές. Είναι μια πολύ καλή λύση για όλη την οικογένεια τώρα που υπάρχει κρίση και «αδειάζει» το καλάθι της νοικοκυράς.

Πότε έγινε ο Μυστικός Δείπνος;

  Την 1η Απριλίου του έτους 33 π.Χ. και ημέρα Τετάρτη και όχι Πέμπτη όπως μνημονεύεται στα εκκλησιαστικά κείμενα έλαβε χώρα ο Μυστικός Δείπνος, σύμφωνα με έρευνα του πανεπιστημίου του Κέιμπριτζ.

  Σύμφωνα με τον καθηγητή Κόλιν Χάμφρις, υπάρχουν αντικρουόμενες αναφορές για τον Μυστικό Δείπνο στα Ευαγγέλια του Ματθαίου, του Μάρκου και του Λουκά σε σχέση με αυτό του Ιωάννη, καθώς οι τρεις πρώτοι ιστόρησαν τα γεγονότα χρησιμοποιώντας παλαιότερο ημερολόγιο από το επίσημο εβραϊκό.
  Ο καθηγητής υποστηρίζει επίσης ότι η σύλληψη του Ιησού, η ανάκριση και οι δίκες δεν έλαβαν χώρα σε μία μόνο νύχτα.
  Στο βιβλίο του καθηγητή "Το μυστήριο του Μυστικού Δείπνου" αναφέρεται ότι ενώ τα Ευαγγέλια του Ματθαίου, του Μάρκου και του Λουκά λένε ότι ο Δείπνος συνέπεσε με την έναρξη του Πάσχα των Εβραίων, αυτό του Ιωάννη αναφέρει ότι έγινε πριν από το Πάσχα. "Το γεγονός αυτό προβλημάτιζε τους μελετητές της Βίβλου εδώ και αιώνες. Για την ακρίβεια αναφέρουν ότι είναι το πιο ακανθώδες ζήτημα στην Καινή Διαθήκη" λέει ο ίδιος στο BBC.
  "Αν εξετάσουμε τα γεγονότα που αναφέρονται στα Ευαγγέλια, μεταξύ του Μυστικού Δείπνου" και της Σταύρωσης υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός συμβάντων. Δεν είναι δυνατόν όλα αυτά να συνέβησαν από την Πέμπτη μέχρι το πρωί της Παρασκευής", προσθέτει.
  Ωστόσο το μυστήριο λύνεται αν σκεφτούμε ότι οι Ευαγγελιστές χρησιμοποιούσαν διαφορετικά ημερολόγια. Όπως λέει, ο Μάρκος, ο Ματθαίος και ο Λουκάς είχαν υπόψη τους το παλιό εβραϊκό ημερολόγιο, αντί για το επίσημο που ήταν σε ισχύ.
http://www.nooz.gr/world/pote-egine-o-mustikos-deipnos

Το χάος που επικράτησε από την κατάρρευση...

της αυτοκρατορίας του Χίτλερ τον Απρίλιο του 1945, ήταν η αιτία της μεγαλύτερης ληστείας στην ιστορία. Ράβδοι χρυσού, κοσμήματα και κλεμμένα ξένα τεράστια χρηματικά ποσά, με εκτιμώμενη αξία γύρω στα 3,34 δισεκατομμύρια δολάρια(!) εξαφανίστηκαν από τα θησαυροφυλάκια Reichsbank της Γερμανίας.


http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_9436.html

Η μεγάλη καρδιά της μητέρας

 
  Ένα σπάνιο στα παγκόσμια χρονικά περιστατικό συνέβη στην Ελλάδα. Γυναίκα που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι


  Πριν επτά χρόνια είχε περάσει μια σκληρή δοκιμασία και αφού βγήκε νικήτρια, τη Δευτέρα (18/04) έφερε στη ζωή ένα υγιέστατο αγοράκι.

  Ο λόγος για μια 38χρονη γυναίκα, η οποία είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση καρδιάς και στις 8 το πρωί γέννησε στο Μαιευτήριο "ΡΕΑ". Το νεογνό έχει βάρος 2.800 γραμμάρια.
  "Πρόκειται για τη μοναδική περίπτωση στην Ελλάδα και από τις σπάνιες στα παγκόσμια ιατρικά χρονικά. Η ευτυχισμένη μητέρα αποτελεί το πρώτο περιστατικό του οποίου όλη η διαδικασία (μεταμόσχευση καρδιάς, κύηση και τοκετός) έγινε στην Ελλάδα", αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
  Η μητέρα υπεβλήθη σε επιτυχή μεταμόσχευση καρδιάς το 2004 στο "Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο" με ιστορικό διατατικής μυοκαρδιοπάθειας και βαρείας καρδιακής ανεπάρκειας.

Η κρίση έκοψε το sex

ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ LIFE STYLE

  Η κρίση επηρέασε και τις πωλήσεις των φαρμάκων "life style" στην Ελλάδα. Πτώση 38% το πρώτο δίμηνο του 2011 έναντι της αντίστοιχης περυσινής περιόδου. Δραματική μείωση στις πωλήσεις του Viagra


Τελευταίο αντίο στον Νίκο Παπάζογλου

  Το ύστατο χαίρε στον Νίκο Παπάζογλου είπαν φίλοι, συγγενείς, συνάδελφοι και εκατοντάδες άνθρωποι που λάτρεψαν τη φωνή και τα τραγούδια του. Στον Ιερό Ναό του Αγ. Θεράποντα της Τούμπας η νεκρώσιμος ακολουθία
  Πλήθος κόσμου, φίλων, συγγενών και συναδέλφων αποχαιρέτισαν με τραγούδια τον Νίκο Παπάζογλου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή την Κυριακή σε ηλικία 63 ετών.

  "Κανείς εδώ δεν τραγουδά κανένας δεν χορεύει, ακούνε μόνο την πενιά και ο νους τους ταξιδεύει..." τραγουδούσε ο κόσμος προσφέροντας το τελευταίο χειροκρότημα στον σημαντικό Έλληνα καλλιτέχνη.

  Η νεκρώσιμος ακολουθία εψάλλει στον Ιερό Ναό του Αγ. Θεράποντα, της Τούμπας. Εκεί που γεννήθηκε και έκανε τα πρώτα του βήματα στη μουσική o Νίκος Παπάζογλου.
  Ο σπουδαίος τραγουδοποιός, που για πολλούς άλλαξε την πορεία της ελληνικής μουσικής, εδώ και μέρες έδινε την νέα μεγάλη του μάχη κόντρα στον καρκίνο. Το πάλεψε με τόλμη και δύναμη ως το τέλος, για να φύγει τελικά στα 63 του.
http://news247.gr/ellada/teleytaio_antio_ston_niko_papazogloy.838220.html

gay παρέλαση με τις ευλογίες του δήμου

Το Δήμο Αθηναίων θα έχει ως υποστηρικτή το "Athens Gay Pride 2011". Ο δήμαρχος Γ. Καμίνης τήρησε την προεκλογική του δέσμευση και θα σταθεί στο πλευρό διοργανωτών και συμμετεχόντων
   Θα έχουν στο πλάι τους το Δήμο Αθηναίων οι διοργανωτές αλλά και όσοι συμμετέχουν στο "Athens Gay Pride 2011", αφού ο Γιώργος Καμίνης, τήρησε την προεκλογική του δέσμευση, σχετικά με το σεβασμό στη διαφορετικότητα.

  Ο δήμαρχος Αθηναίων αψήφισε τις αντιδράσεις των συντηρητικών ψηφοφόρων της πρωτεύουσας. Η φετινή γιορτή των ομοφυλόφιλων θα διεξαχθεί στην Πλατεία Κλαυθμώνος, στις 4 Ιουνίου.
  Μετά την εξαγγελία διοργάνωσης του "Athens Rainbow Week", από τον υπουργό Πολιτισμού, Παύλο Γερουλάνο, ήρθε η ώρα και για τη στήριξη του "Athens Gay Pride 2011".
  Γίνεται πλέον σαφές πως η προσέλκυση ομοφυλόφιλου τουρισμού και η εισροή των λεγόμενων "pink dollars" στη χώρα μας, αποτελούν πρωταρχικό σκοπό, ενώ στην ίδια κατεύθυνση κινείται και η Θεσσαλονίκη, καθώς ο Γιάννης Μπουτάρης έχει, επανειλημμένως, δηλώσει τη θετική του στάση σχετικά με την υποστήριξη και τη διοργάνωση ενός αντίστοιχου "Gay Pride".


http://news247.gr/ellada/o_kaminhs_sthrizei_to_festival_sthn_athhna.838442.html

Ψωμιάδης: "Δεν είμαι φραπεδόμαγκας, δεν φοράω στριγκάκια"

  Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης εμφανίστηκε σε πρωινή εκπομπή και μίλησε έξω από τα δόντια υποστηρίζοντας ότι περιμένει να τιμωρηθεί
  Το "απόλυτο αρσενικό" ξαναχτύπησε με δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν.Ο Παναγιώτης Ψωμιάδης μιλώντας στο ALTER και τον Γιώργο Αυτιά άστραψε και βρόντηξε και έβαλε κατά πάντων.

  "Εμένα κανείς δεν μπορεί να με φιμώσει" και συνεχίζει: "Περιμένω να τιμωρηθώ. Εγώ δεν φοράω στριγκάκια. Δεν είμαι φραπεδόμαγκας. Να τιμωρηθώ αφού εγώ είμαι ο ένοχος όλων των σκανδάλων της Ελλάδας και από εμένα ξεκινάει η κάθαρση. Και αν τιμωρηθώ τι έχω να χάσω; Εγώ επιχειρηματίας είμαι", δήλωσε.
  Ο Περιφερειάρχης, ερωτηθείς από τον Γιώργο Αυτιά, για το ποιός είναι αυτός που φοράει στρινγκάκια, απάντησε:
  "Ψάξτε να βρείτε μέσα σε διαφόρους χώρους".
Μάλιστα αποκήρυξε κόμματα και μηχανισμούς λέγοντας:
  "Εγώ δεν ανήκω σε καμία παράταξη ιδεολογικά. Χρωστάω στο λαό της ΝΔ. Εγώ έχω τελειώσει από τα κόμματα. Τι είδα εγώ από τα κόμματα; 30 χρόνια με πολεμάνε και μέσα από την ίδια μου την παράταξη. Κανείς δεν με φιμώνει. Θα συνεχίσω να μιλάω".
http://news247.gr/ellada/politiki/kaneis_den_mporei_na_me_fimwsei_dhlwnei_se_prwinh_ekpomph.837950.html

Oι εργατικοί Τούρκοι και οι τεμπέληδες Έλληνες

Για Τούρκους που εργάστηκαν σκληρά, την ώρα που οι Έλληνες τεμπέλιαζαν έκανε λόγο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Τουρκία. Υποτιμητικοί χαρακτηρισμοί και για τις ελληνικές τράπεζες. Αναφορά και στην υπόθεση της Finansbank. Οργισμένη αντίδραση από τη Νέα Δημοκρατία
  Σε νέες δηλώσεις που αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις, προχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος επισκέφθηκε την Τουρκία.

  Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Hurriyet, ο κ. Πάγκαλος είπε ότι "ενώ οι Τούρκοι εργάζονταν σκληρά, οι Έλληνες τεμπέλιαζαν με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σήμερα μια σοβαρή οικονομική κρίση".
  Μάλιστα η τουρκική εφημερίδα έχει τίτλο "ο τζίτζικας και ο μέρμηγκας"
  Σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας, ο κ. Πάγκαλος είπε ακόμα, κατά τη διάρκεια επίσκεψής του στην Κωνσταντινούπολη, πως “τους πάντες εκπλήσσει η εντυπωσιακή αλλαγή που συντελείται στην Τουρκία ότι οι Τούρκοι είναι πετυχημένοι και έχουν ισχυρή αυτοπεποίθηση και ότι η Τουρκία είναι μια ισχυρή, οικονομικά και πολιτικά χώρα.”
  Τόνισε ακόμα ότι “αν και οι Έλληνες πολίτες δεν έχουν πρόβλημα στο να πωλούν και να αγοράζουν εμπορεύματα από την Τουρκία , δεν μπόρεσε με κανένα τρόπο να ανοίξει η Θεολογική Σχολή στην Χάλκη και δεν μπόρεσαν να αρχίσουν επίσης τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λήμνου-Ίμβρου.”
  Ο Θεόδωρος Πάγκαλος προχώρησε και σε υποτιμητικούς χαρακτηρισμούς για το ελληνικό τραπεζικό σύστημα.
  "Οι δικές μας τράπεζες είναι αποτυχημένες, αν πάρουν ως παράδειγμα τις τούρκικες, θα συμμαζευτούν είπε ο κ. Πάγκαλος.
  “Όταν πήραν οι Έλληνες την Finansbank, οι εθνικιστικοί κύκλοι ενοχλήθηκαν. Όμως αυτή την στιγμή στο εξωτερικό είναι μία από τις πιο πετυχημένες ελληνικές εταιρείες” κατέληξε ο κ. Πάγκαλος.
  Κατά την επίσκεψή του στην Τουρκία ο κ. Πάγκαλος είχε το Σάββατο συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στο Φανάρι.
  Το βράδυ της ίδιας μέρας, ο αντιπρόεδρος της ελληνικής κυβέρνησης έδωσε το "παρών" σε δεξίωση προς τιμήν του στην αίθουσα του Ναού Αγίας Τριάδος Ταξείμ, που διοργάνωσε το νεοσύστατο συντονιστικό όργανο της Ομογένειας "Σύνδεσμος Υποστήριξης Ρωμέϊκων Ευαγών Ιδρυμάτων".

Σκληρή ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία
  Ο Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Μιχελάκης αναφερόμενος στη συνέντευξη του κ. Πάγκαλου στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κάνοντας λόγο για λοιδορία των Ελλήνων από τον αντιπρόεδρο.
  Ο κ. Μιχελάκης χαρακτήρισε τον Θεόδωρο Πάγκαλο "επικίνδυνο" και κάλεσε τον πρωθυπουργό να παρέμβει.


http://news247.gr/ellada/politiki/dhlwsh_proklhsh_apo_ton_theodwro_pagkalo_sth_hurriyet.838498.html


Ακροδεξιά στροφή στη Φινλανδία

  Το εθνικιστικό κόμμα των Αληθινών Φινλανδών σημείωσε μεγάλη άνοδο στις βουλευτικές εκλογές της Φινλανδίας, καθώς κατάφερε να αυξήσει εντυπωσιακά το ποσοστό και τις έδρες του στο νέο κοινοβούλιο που θα προκύψει, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο να συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση συνασπισμού της χώρας.

  Ο 48χρονος ηγέτης των Αληθινών Φινλανδών Τίμο Σόινι δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος», προσθέτοντας ότι το κόμμα έχει «μεγάλες πιθανότητες» να συγκυβερνήσει.
  Tο εθνικιστικό κόμμα θα έχει 39 έδρες στη νέα Βουλή, θα αυξήσει δηλαδή τη δύναμή του κατά 34 έδρες.
  Τέσσερις έδρες περισσότερες (43) καταλαμβάνει το συντηρητικό κόμμα της Εθνικής Συμμαχίας και 42 οι Σοσιαλδημοκράτες.
  Κατά παράδοση, η κυβέρνηση στη Φινλανδία σχηματίζεται από δύο από τα τρία μεγάλα κόμματα: το Κεντρώο, τους συντηρητικούς και τους Σοσιαλδημοκράτες.
http://www.nooz.gr/world/finlandia-mprosta-i-e8niki-summaxia

Υγιεινά comfort foods
Εκτός από το γνωστό σε όλες μας comfort food, υπάρχουν παντα και πιο υγιεινές λύσεις κάθε φορά που κάτι πάει στραβά στην καθημερινότητά μας.
Άγχος: φάτε σοκολατα
Οι άπειρες ώρες στη δουλειά, οι οικογενειακές υποχρεώσεις, η οικονομική κρίση, είναι μερικά μόνο από τα πράγματα που μας αγχώνουν καθημερινά. Γλυκάνετε το άγχος σας με ένα κομματάκι μαύρης σοκολάτες. Σύμφωνα με τους ειδικούς, η σοκολάτα καταπραϋνει τις ορμόνες που ευθύνονται για το στρες, και κυρίως τη γνωστή σε όλους μας κορτιζόλη.


Υποτονικότητα: φάτε μια σαλάτα με σπανάκι
Δεν μπορείτε να συγκεντρωθείτε; Νυστάζετε διαρκώς; Αντί να βαλετε καφεϊνη στον οργανισμό σας, προτιμήστε μια σαλάτα σπανάκι. Το φολικό οξύ, ή φυλλικό οξύ, βοηθά το σώμα σας να επεξεργαστεί και να μειώσει τα επίπεδα της ομοκυστεΐνης. Τα υψηλά επίπεδα ομοκυστεΐνης ευθύνονται για τις βλάβες στα αιμοφόρα αγγεία. Η μειωμένη ροή του αίματος μπορεί να σας κάνει να αισθάνεσθαι ατονία. Καταπολεμήστε το με το να τρώτε φαγητά πλούσια σε φολικό οξύ, όπως είναι το σπανάκι, τα δημητριακά, τα φασολάκια και τα μανιτάρια.


Θυμός: πιείτε πράσινο τσάι
Αν τα νεύρα σας είναι κομματάκι σπασμένα, μη χάσετε άλλο χρόνο. Πιείτε ένα φλυτζάνι πράσινο τσάι (ή και δύο, αν χρειαστεί). Το πράσινο τσάι περιέχει θεανίνη, η οποία βοηθάει το σώμα να ηρεμήσει, ενώ η ελάχιστη ποσότητα καφεϊνης που περιέχει δεν θα σας τσιτώσει όπως ένα φλυτζάνι καφέ.


http://www.nooz.gr/woman/ugieina-comfort-foods

Οι πονοκέφαλοι του Γιώργου

   Με τη φράση «δε βοηθάει τώρα η συζήτηση για την αναδιάρθρωση» ο υπουργός Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, επιχείρησε να κλείσει από την Ουάσιγκτον έτσι μια συζήτηση, που έχει ήδη αρχίσει, κυρίως μετά την πρόταση-βόμβα του Κ. Σημίτη στο Βήμα της Κυριακής ότι « τώρα πρέπει να γίνει η αναδιάρθρωση, διότι. μόνο τώρα μπορεί να γίνει με ευνοϊκούς όρους». Προστίθεται έτσι ένας ακόμα πονοκέφαλος στον πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος μετέθεσε την αναγγελία των μέτρων για μετά το Πάσχα, προφανώς με απαίτηση και των βουλευτών, που θα επισκεφτούν τις εκλογικές τους περιφέρειες, όπου θα συναντούσαν μεγάλες αντιδράσεις από τους ψηφοφόρους τους.

  Αυτή η περίοδος όμως, είναι και η κατ΄εξοχήν κατάλληλη, προκειμένου να αποφασιστεί ο πολυδιαφημισμένοςς ανασχηματισμός, ανανέωση μάλλον αναγκαία για την κυβέρνηση. Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ο Ευαγ. Βενιζέλος μπορεί να αναλάβει συντονιστικό ρόλο αντιπροέδρου, ενώ προβεβλημένοι υπουργοί, όπως ο Ανδρέας Λοβέρδος θα αναλάβουν να «περάσουν» τα μέτρα προς τον κόσμο.
  Στο μικροσκόπιο των κυβερνητικών σχεδίων είναι και το πώς θα προχωρήσει η διαδικασία εξέτασης των σκανδάλων των υποβρυχίων, της Siemens των ομολόγων κ.λ.π. Μετά το Πάσχα την εβδομάδα του Θωμά ανοίγει νωρίτερα η Βουλή, προκειμένου να συζητήσει την παραπομπή ή μη του Άκη Τσοχατζόπουλου σε Προανακριτική. Ο ίδιος σε συνέντευξη του Στο Βήμα παραδέχεται για πρώτη φορά ότι είναι σκάνδαλο μίζας, αλλά δηλώνει «ψάξτε αλλού»… Από την άλλη πλευρά η υπόθεση της Siemens είναι ένα θέμα πολύπλοκο, αφού γίνονται ήδη συζητήσεις για αποζημίωση, ενώ ο υπουργός Δικαιοσύνης έχει δηλώσει στη Βουλή ότι «προτίθεται να ζητήσει πρόστιμο από τη γερμανική εταιρεία με βάση τον νόμο για το ξέπλυμα»! Αυτό όταν ο υπουργός, που έχει αναλάβει τη συζήτηση, ο Χ. Παμπούκης βρισκόταν στη Κίνα! Είναι φανερό ότι και εδώ χρειάζεται ένας συντονισμός…
  Η πολύωρη πάντως συνεύρεση του Γ. Παπανδρέου την προηγούμενη εβδομάδα με βουλευτές και άλλα μέλη κομματικών οργάνων είχε ως στόχο να ανακόψει τις αντιδράσεις και να μετρήσει τις πρώτες ενστάσεις για τα νέα μέτρα…
http://fe-mail.gr/pages/posts/greece_europe_world/greece_europe_world7109.php

38 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...!

Μια εντυπωσιακή γιορτή στήθηκε στο γήπεδο «Καραϊσκακής» μετά το επιβλητικό 6-0 επί της ΑΕΛ για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν το 38ό πρωτάθλημα στην ιστορία τους και χιλιάδες φίλαθλοι από τις κερκίδες επευφημούσαν του πρωταγωνιστές

Βροχές,

 ...καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι αλλά και χιόνια στη Β. Ελλάδα...
θα συνθέτουν το σκηνικό του καιρού τη Μεγάλη Εβδομάδα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ