Τρίτη, 26 Απριλίου 2011

SCHALKE-MANCHESTER U. 0-2 TELIKO

Who is who: Ρόμπερτ ντε Νίρο ROBERT DE NIRO

«Το ταλέντο είναι θέμα επιλογών» σύμφωνα με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο. Και ο ίδιος έχει επιλέξει τον δρόμο της σκληρής δουλειάς παρά την επιτυχημένη καριέρα του.
Δύο Όσκαρ πρώτου και δεύτερου ανδρικού ρόλου ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, αντίστοιχα για το «Οργισμένο είδωλο» και το δεύτερο μέρος του «Νονού».

Φιλμογραφία:

Little Fockers (2010) , Stone (2010) , Machete (2010) , Everybody's Fine (2009) , What Just Happened? (2008) , Righteous Kill (2008), , Stardust (2007) , The Good Shepherd (2006) , Arthur et les Minimoys
(2006) (voice: English version) , Hide and Seek (2005) , Τhe Bridge of San Luis Rey (2004) , Meet the Fockers (2004) , Shark Tale (2004) (voice) , Godsend (2004) , Analyze That (2002) , City by the Sea (2002) - Showtime (2002) , The Score (2001) , 15 Μinutes (2001) , Meet the Parents (2000) , Men of Honor (2000), The Adventures of Rocky & Bullwinkle (2000) , Flawless (1999), Analyze This (1999) , Ronin (1998) , Great Expectations (1998), Jackie Brown (1997) , Wag the Dog (1997) , Cop Land (1997) , Marvin's Room (1996) , Sleepers (1996) , The Fan (1996) , Heat (1995), Casino (1995) , Frankenstein (1994), A Bronx Tale (1993) , This Boy's Life (1993), Mad Dog and Glory (1993) , Night and the City (1992) , Mistress (1992) , The Godfather Trilogy: 1901-1980 (1992) , Cape Fear (1991) , Backdraft (1991) , Guilty by Suspicion (1991), Awakenings (1990) , Goodfellas (1990) , Stanley & Iris (1990) - Stanley Everett Cox, We're No Angels (1989) , Jacknife (1989) - Joseph 'Jacknife' Megessey, Midnight Run (1988) , Οι αδιάφθοροι (1987), Angel Heart (1987) , The Mission (1986) , Falling in Love (1984) , Once Upon a Time in America (1984) , The King of Comedy (1983) , True Confessions (1981) , Raging Bull (1980) , The Deer Hunter (1978) , The Godfather Saga (1977) (mini) TV Series, New York, New York (1977) , The Last Tycoon (1976) , Novecento (1976) , Taxi Driver (1976) The Godfather: Part II (1974) - Vito Corleone, Mean Streets (1973), Bang the Drum Slowly (1973) , The Gang That Couldn't Shoot Straight (1971), Born to Win (1971) , Jennifer on My Mind (1971) , Hi, Mom! (1970), Bloody Mama (1970) , The Wedding Party (1969) , Sam's Song (1969) , Greetings (1968).

http://www.clickatlife.gr/story/cinema/who-is-who-rompert-nte-niro?id=1961152

ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ...!!!!

Η κρητική ασπιρίνη, συσκευασμένη σε κάψουλα, είναι ένα φυσικό προϊόν που αποτελείται αποκλειστικά από τρία είδη κρητικών βοτάνων διαλυμένων σε ελαιόλαδο.
Τη «μαγική» κάψουλα παρασκεύασε η ομάδα των καθηγητών του Πανεπιστημίου Κρήτης και αποτελεί παγκόσμια πατέντα με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας. Η ασπιρίνη συνδυάζει την απόλυτη αξιοποίηση των κρητικών βοτάνων με τις αυστηρές προδιαγραφές που θέτει η σύγχρονη φαρμακευτική επιστήμη.
Εμπνευστές της έρευνας είναι οι καθηγητές Ιατρικής Ηλίας Καστανάς και Χρήστος Λιόνης και ο καθηγητής Βιολογίας Στέργιος Πυρίντσος. Για την παρασκευή του φαρμάκου συνεργάστηκαν, επίσης, η Ενωση Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου και η ελληνική φαρμακοβιομηχανία Gallenica.
Οι προοπτικές της κρητικής ασπιρίνης, από τη στιγμή που θα εγκριθεί από τον ΕΟΦ, αναμένεται να ξεπεράσουν τα σύνορα της χώρας και το φάρμακο να πιστοποιηθεί τόσο από τις ευρωπαϊκές αρχές όσο και από την αμερικανική FDA (Food and drug administration).
Τα μαγικά βότανα
Αν και τα συστατικά του είναι εντελώς φυσικά, οι επιστήμονες ισχυρίζονται ότι το νέο σκεύασμα αποτελεί φάρμακο και όχι συμπλήρωμα διατροφής, όπως είχε εσφαλμένα χαρακτηριστεί.
Οι ιδιότητές του, οι οποίες απορρέουν από τα κρητικά βότανα, θεωρούνται ευεργετικές για τον ανθρώπινο οργανισμό.
Και τα τρία «μαγικά» βότανα είναι διαλυμένα σε ελαιόλαδο, οι φαρμακευτικές ιδιότητες του οποίου είναι γνωστές από την αρχαιότητα. Παρ’ όλα αυτά, ο Ηλίας Καστανάς αρνήθηκε να αποκαλύψει τα τρία συστατικά που απαρτίζουν τη συνταγή της κάψουλας.
«Το φάρμακο θα αποτελέσει παγκόσμια πατέντα. Αν αποκαλύπταμε κάποιο από τα τρία βότανα, πολύ φοβάμαι ότι θα είχαμε το φαινόμενο της τηλεοπτικής «φραπελιάς», όταν όλοι πήγαιναν και κούρευαν τα φύλλα της ελιάς και τα χτυπούσαν στο μίξερ. Αυτό το «φάρμακο» που προοριζόταν για πάσαν νόσον και μαλακίαν, κάθε άλλο παρά φάρμακο ήταν», συμπληρώνει σκωπτικά ο Ηλίας Καστανάς.
Η έρευνα του πανεπιστήμιου εστίασε στους κατοίκους της νότιας Κρήτης. Πληροφορίες των επιστημόνων που βασίζονταν σε λαϊκές παραδόσεις, μαρτυρούσαν πως το συγκεκριμένο κρητικό αφέψημα χρησιμοποιείτο από παλιά στις ντόπιες κρητικές συνταγές και προστάτευε τους Κρητικούς από τη γρίπη.
Η επιστημονική παρατήρηση ήλθε να επιβεβαιώσει τις λαϊκές παραδόσεις. Η δωδεκάχρονη έρευνα που έγινε από την επιστημονική ομάδα ανέδειξε ότι ο οργανισμός των Κρητικών που κατανάλωναν το κοκτέιλ βοτάνων παρουσίαζε ισχυρή αντίσταση στα κρυολογήματα και στις λοιμώξεις.
Από τη φύση
Σκοπός των επιστημόνων δεν είναι να αντικαταστήσουν την παραδοσιακή ασπιρίνη, αλλά να προωθήσουν στην αγορά ένα φυσικό φάρμακο, το οποίο θα είναι βγαλμένο από την κρητική γη.
«Τα υλικά από τα οποία αποτελείται η κάψουλα δεν παρουσιάζουν, μέχρι στιγμής, επιπτώσεις στην υγεία. Η δοσολογία που θα συστήνεται θα είναι παρόμοια με την κατανάλωση 2 με 3 ροφημάτων την ημέρα», δηλώνει ο Ηλίας Καστανάς.
Η τιμή του φαρμάκου, σύμφωνα με τον όρο που έχει βάλει ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ρεθύμνου, δεν πρόκειται να ξεπερνάει το 1 ευρώ.
Το φάρμακο αναμένεται να πάρει μέσα στο 2011 την έγκριση του ΕΟΦ.
Η αγάπη για τις ευεργετικές ιδιότητες των κρητικών βοτάνων δεν ήταν το μόνο κίνητρο για τους επιστήμονες, ώστε να παρασκευάσουν το φάρμακο.
Το σημαντικότερο κίνητρο για την παρασκευή του φαρμάκου αποτέλεσε η αναπτυξιακή κατεύθυνση που δίνεται στους ελαιοκαλλιεργητές του Αγροτικού Συνεταιρισμού Ρεθύμνου.
Από τη στιγμή που το φάρμακο θα μπει στην παραγωγή, μέρος της σοδειάς τους θα προορίζεται για την παρασκευή της κάψουλας.
«Η πολιτεία δεν μας παρείχε καμία απολύτως βοήθεια για την παρασκευή του φαρμάκου. Τα κονδύλια για την έρευνα και την παραγωγή του τα αντλήσαμε από το Πανεπιστήμιο της Κρήτης, τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Ρεθύμνου και τη φαρμακευτική εταιρεία», τονίζει ο Ηλίας Καστανάς.
Η βιολογική ασπιρίνη της Κρήτης αποτελεί έν από τα πιο λαμπρά επιτεύγματα στον τομέα της φαρμακευτικής επιστήμης, που παρουσίασε το Πανεπιστήμιο Κρήτης.
Το φάρμακο αυτό:
-Προστατεύει από τις λοιμώξεις αναπνευστικού
-Ανακουφίζει από το κρυολόγημα
-Καταπολεμά την κοινή γρίπη
-«Ρίχνει» τον πυρετό
-Έχει αναλγητικές ιδιότητες
Πηγή: rethemnosnews.gr

STO YOUTUBE: ΠΟΙΗΣΗ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ: http://www.youtube.com/watch?v=lBGloR2qE4g

DR SEENG.COM ECONOMIST...!
DR SEENG.COM


DR SEENG.COM ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΝΟ....!

Tσάμπιονς Λιγκ: Εφτασε η ώρα της αλήθειας.MANCHESTER UNITED -SALKE

Μεγάλες στιγμές θα ζήσει σήμερα το Γκεζελκίρχεν καθώς το καμάρι της πόλης η Σάλκε είναι έτοιμη να υποδεχθεί την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο πλαίσιο της ημιτελικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Σάλκε απέκλεισε στον προηγούμενο γύρο την κάτοχο του τροπαίου Ίντερ ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» πέρασαν δύσκολα το εμπόδιο της Τσέλσι.

ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ....Ο ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗΣ!!!

ΠΑΡΚΟΥΡ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗ ΚΡΙΣΗ "ΧΤΥΠΗΣΕ" ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ
"A Billion Wicked Thoughts" ("Ένα δισεκατομμύριο πονηρές σκέψεις")

Οι ιστορίες για το τι προτιμούν άντρες και γυναίκες σε σχέση με το σεξ έχουν χιλιοειπωθεί. Σύμφωνα με τον Γούντι Άλεν, στο σεξ όλα επιτρέπονται, αρκεί να τραβάς μια γραμμή στις κατσίκες.Μια νέα έρευνα που στηρίχτηκε στις διαδικτυακές επισκέψεις σε σάιτ “ενηλίκων” βάζει τέλος σε κλασικές απορίες για το τι πραγματικά φαντασιώνονται οι άνδρΕς
Σύμφωνα με το βιβλίο "A Billion Wicked Thoughts" ("Ένα δισεκατομμύριο πονηρές σκέψεις"), του Αμερικανού Μάουρεν Κάλαχαν αυτά που πραγματικά επιθυμούν οι άνδρες είναι τα εξής:

*Οι στρέιτ άντρες απολαμβάνουν μια πολύ μεγαλύτερη ποικιλία βίντεο στα σάιτ "ενηλίκων" αφού τους αρέσει να βλέπουν ηλικιωμένες γυναίκες αλλά και... τρανσέξουαλ.
*Στρέιτ και οι γκέι άντρες έχουν σχεδόν τα ίδια γούστα αφού τα σημεία που κοιτάζουν σε ένα σώμα είναι τα εξής: γλουτοί, στήθος και πόδια.
*Οι άντρες προτιμούν τις πιο παχουλές γυναίκες από ότι τις αδύνατες ενώ πολλές φορές φαντασιώνονται αντρικά μόρια, κάτι που συνήθως γίνεται υποσυνείδητα.
*Ακόμη προτιμούν να βλέπουν ερασιτεχνικά ροζ βίντεο αφού θεωρούν τις αντιδράσεις των γυναικών κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής "αληθινές"!
*Πολλοί άντρες έχουν φετίχ με τα πόδια των γυναικών ιδιαίτερα τα μικρά αφού υποσυνείδητα κάτι τέτοιο συνδέεται με τη γονιμότητα και την υψηλή παραγωγή οιστρογόνων.
*Η κυριαρχία και η υποταγή είναι δύο λέξεις αντίθετες που όμως είναι βασικές στην σεξουαλική συμπεριφορά τόσο των γυναικών όσο και των ομοφυλόφιλων αντρών.
Η υποταγή όμως είναι αυτή που φαίνεται να τους χαρακτηρίζει ιδιαιτέρως...
Τέλος, οι άντρες φαντασιώνονται πολύ περισσότερο το ομαδικό σεξ από ότι ο γυναικείος πληθυσμός, ενώ οι γυναίκες αγαπούν τα μυθιστορήματα αγάπης στα οποία το ερωτευμένο ζευγάρι είναι δύο... άντρες (και αυτό λόγω του “ διαφορετικά έντονου” συναισθήματος στο οποίο εστιάζουν).
Όλα αυτά είναι τα συμπεράσματα του εν λόγω βιβλίου και παρόλο που για κάποιους μερικά από αυτά φαίνονται "ακραία", μάλλον τα περισσότερα ανταποκρίνονται στην "σεξουαλική" πραγματικότητα!

Η αποτυχία φέρνει σκληρότερα μέτρα

Λίγο πριν εξειδικευθούν τα μέτρα του μεσοπρόθεσμου προγράμματος, τα στοιχεία του ελλείμματος ανατρέπει τα δεδομένα.
Έρχεται φόρος στα μη αλκοολούχα ποτά και νέα αύξηση στα τέλη κυκλοφορίας.
Ασφυκτικές πιέσεις από την τρόικα.

ΘΑΝΑΣΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: Να τηρηθούν οι υποσχέσεις για τα διόδια

Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της εταιρίας «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» για την λειτουργία των παράπλευρων διοδίων στον κόμβο της Λεπτοκαρυάς, το κλείσιμο των ισόπεδων κόμβων της Σκοτίνας κ.α., ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου δήλωσε κατηγορηματικά πως θα πρέπει να σταματήσουν οι μεθοδεύσεις από την εταιρία και να τηρηθούν οι υποσχέσεις από το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Συγκεκριμένα ο κ. Παπαγεωργίου επεσήμανε πως η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου Α.Ε.» ακολουθώντας την θεωρία του τετελεσμένου στην διαδικασία της διαπραγμάτευσης με τον Υπουργείο, επιχείρησε να κλείσει την έξοδο προς την παραλία της Σκοτίνας, προχωρά στην εγκατάσταση και εσπευσμένη λειτουργία των παράπλευρων διοδίων για όλα τα οχήματα.
Και ενώ το παράπλευρο οδικό δίκτυο δεν έχει ολοκληρωθεί - δεν ξεκίνησε καν η κατασκευή των τμημάτων που λείπουν – τα τμήματα που υπάρχουν δεν έχουν συντηρηθεί και δεν έχουν βελτιωθεί, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της νότιας Πιερίας υποχρεώνονται να πληρώνουν εξοντωτικά διόδια για να κινηθούν μεταξύ των οικισμών και της παραλιακής ζώνης.
Όπως τονίζει ο κ. Παπαγεωργίου θα πρέπει άμεσα το αρμόδιο Υπουργείο Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, να παρέμβει και να δώσει λύση σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου – Ολύμπου, όπως άλλωστε έχει εξαγγελθεί. Οι κάτοικοι της Νότιας Πιερίας έχουν δικαίωμα να κινούνται χωρίς να πληρώνουν διόδια μεταξύ των οικισμών του Δήμου Δίου Ολύμπου και της παραλιακής ζώνης..

Πασχαλιάτικη εκδήλωση στην Παλιά ΒροντούΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΙ

* Γ.ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ
Στον ερειπιώνα της Παλιάς Βροντούς πραγματοποιήθηκε χθες, όπως κάθε χρόνο, η καθιερωμένη πασχαλιάτικη εκδήλωση που διοργανώνει ο πολιτιστικός σύλλογος Βροντούς.
Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ
Η εκδήλωση ξεκίνησε με Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου, του μοναδικού κτίσματος της Παλιάς Βροντούς που είναι όρθιο και που σώζεται μέχρι σήμερα.
Ακολούθησε γιορτή στο χοροστάσι που βρίσκεται δίπλα στην εκκλησιά, γιορτή που περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια ενώ παρατέθηκαν πασχαλινά εδέσματα που παρασκευάστηκαν με φροντίδα του πολιτιστικού συλλόγου, αυγά και κρασί.
Η γιορτή άνοιξε με σύντομη ομιλία του προέδρου του τοπικού πολιτιστικού συλλόγου ο οποίος αναφέρθηκε στην Παλιά Βροντού, στο πασχαλιάτικο έθιμο και στην αναβίωσή του.
Παρόντες ήταν ο εφημέριος της Βροντούς, ο βουλευτής Θ. Παπαγεωργίου, εκπρόσωποι βουλευτών και φορέων, η αντιπεριφερειάρχης Σ. Μαυρίδου, ο τ. νομάρχης της τ. νομαρχίας Γ. Παπαστεργίου, ο τ. δήμαρχος του τ. δήμου Δίου Γρηγόρης Παπαχρήστος, οι αντιδήμαρχοι Μ. Τσιμήτρη και Δ. Μυλωνέρος, οι δημοτικοί σύμβουλοι Κ. Δημόπουλος, Σ. Νούλα και Σ. Ζουρζούρα, ο περιφερειακός σύμβουλος Δ. Τσιμήτρης, ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Πιερίας Μόσχος Γιαλένιος καθώς και άλλα στελέχη της νομαρχιακής της ΝΔ, τ. δημοτικοί σύμβουλοι Δίου και πολλοί κάτοικοι της Βροντούς.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ


Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Δίου-Ολύμπου, Γιώργος Παπαθανασίου, μιλώντας για την αναβίωση εθίμων με την πραγματοποίηση παραδοσιακών χορών και τραγουδιών, ανέφερε τα εξής:
«Αιδεσιμότατε, κ. βουλευτά, κ. αντιπεριφερειάρχη, κ. τέως δήμαρχε Δίου, κ. τ. νομάρχα, αγαπητοί συνάδελφοι στην τοπική αυτοδιοίκηση, κυρίες και κύριοι, Χριστός Ανέστη, χρόνια πολλά. Θυμάμαι ότι το 2002 στο Λιτόχωρο σε μια αντίστοιχη εκδήλωση με τη σημερινή (χθεσινή), είχαμε φιλοξενούμενη μια αντιπροσωπεία από το Βέλγιο. Σ’ εκείνη την εκδήλωση, όπως και στη σημερινή (χθεσινή), είχαμε παραδοσιακούς χορούς και τραγούδια.
Σ’ εκείνη την εκδήλωση οι Βέλγοι είχαν εκφράσει μια απορία λέγοντας το εξής: Απορούμε πώς εσείς, 10 εκατομμύρια Έλληνες, διατηρείστε τόσα χρόνια σ’ αυτό το παγκόσμιο γίγνεσθαι, είστε παρόντες, δεν έχετε εξαφανιστεί. Η ελληνική γλώσσα σε πολύ λίγα εκατομμύρια ανθρώπους μιλιέται. Απορούμε…

Την απάντηση σ’ αυτό το ερώτημα των Βέλγων άφησα να τους τη δώσω αφού γίνει η εκδήλωση και μετά.

Έγινε λοιπόν η εκδήλωση και μετά τους ρώτησα: Καταλάβατε για ποιο λόγο αυτό το έθνος, το ελληνικό έθνος, διατηρείται επί τόσες χιλιάδες χρόνια; Διατηρούμαστε λοιπόν επειδή συνεχίζουμε να κρατάμε τον πολιτισμό μας και τη γλώσσα μας.

Γι αυτό ακριβώς τον λόγο αυτές οι εκδηλώσεις δεν είναι εκδηλώσεις – μνημόσυνα, είναι ζωντανές εκδηλώσεις, είναι εκδηλώσεις ιστορίας. Και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε εκείνους οι οποίοι τις συνεχίζουν, συγχαρητήρια σε εκείνους που συμμετέχουν και θα ήταν ακόμη πιο καλό όσο περισσότερα νέα παιδιά να συμμετέχουν σ’ αυτές τις πολιτιστικές δραστηριότητες.

Έχουμε ιστορία, θα έχουμε και μέλλον όσο κρατάμε τον πολιτισμό μας και τη γλώσσα μας.

Να είστε καλά. Χρόνια πολλά. Και του χρόνου πάλι εδώ στην Παλιά Βροντού, με υγεία. Χριστός Ανέστη».

ΕΡΕΥΝΑ...ΚΟΒΟΥΝ "ΚΑΚΕΣ" ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κομμένα πια τα ρούχα και παπούτσια, οι έξοδοι...τα ταξίδια και η "άνεση" του αυτοκινήτου σε σχέση με το 2010.

Ακόμα και το κάπνισμα αλλά και το... κρέας μειώνουν οι Έλληνες πολίτες μήπως γλυτώσουν κανένα ευρώ. Είναι γεγονός: τα νέα μέτρα μας επηρεάζουν κατά πολύ.

Η έρευνα που δημοσιεύει ο «Ελεύθερος Τύπος» πραγματοποιήθηκε σε δείγμα 500 ατόμων πανελλαδικά και δείχνει τις διαφορές στις συνήθειες των Ελλήνων σε σχέση με το περασμένο έτος. Τα ψώνια φαίνεται πως έχουν μειώσει σε εντυπωσιακό βαθμό άντρες αλλά και... γυναίκες, αφού μόνο το 1% των ερωτηθέντων ξοδεύει περισσότερα χρήματα από ότι πέρυσι στην ένδυση και την υπόδηση. Χαρακτηριστικό είναι το ποσοστό των γυναικών καθώς το 87% εξ αυτών υποστηρίζει ότι επισκέπτεται λιγότερο τα εμπορικά καταστήματα!
Οι Έλληνες έχουν μειώσει και τα νυχτοπερπατήματα τους αφού το 79% των Ελλήνων βγαίνει για διασκέδαση λιγότερο σε σχέση με ένα χρόνο πριν. Παράλληλα, τρεις στους τέσσερις πολίτες έχουν περιορίσει σημαντικά τα ταξίδια σε σχέση με το 2010.
Το 65% χρησιμοποιεί λιγότερο το Ι.Χ. στις καθημερινές του μετακινήσεις, με μόλις το 3% να δηλώνει ότι οδηγεί πιο συχνά συγκριτικά με ένα χρόνο πριν. Μια από τις αγαπημένες συνήθειες τους έχουν “αναγκαστεί” να μειώσουν οι Έλληνες αφού το 38% του δείγματος της έρευνας καπνίζει λιγότερο συγκριτικά με πέρυσι.
Τέλος, η έρευνα της εταιρίας «Interview» κατέδειξε ακόμη κάτι πολύ σημαντικό: ένας στους 3 καταναλωτές αγοράζει πιο σπάνια κρέας ενώ μαγειρεύει ψάρι για το καθημερινό τραπέζι με μικρότερη συχνότητα από ότι το 2010 κάτι που αυξάνει τις ανυσηχίες για ενδεχόμενα μελλοντικά προβλήματα υγείας.
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Κόβουν ρούχα, διατροφή και διασκέδαση οι Έλληνες http://24wro.blogspot.com/2011/04/blog-post_6830.html#ixzz1KdkWxk84

Πάγκαλος: Απειλή για τη Δημοκρατία τα ανώνυμα blogs...Η απάντηση του Χάρρυ Κλυνν

Ποια Δημοκρατία κινδυνεύει ρε Πάγκαλε...
Η Δημοκρατία του ΔΝΤ και της Τρόικας;


Η δημοκρατία του ΓΑΠ και του ξεπουλήματος της Εθνικής μας κυριαρχίας;


Η δημοκρατία των τραπεζών και τον τοκογλύφων;


Ή μήπως εννοείς τη δημοκρατία του «Τσοβόλα δώστα όλα», τη δημοκρατία του Σημίτη, του χρηματιστηρίου και του «ευχαριστώ τους Αμερικάνους;»


Δεν πιστεύω βέβαια να εννοείς...
τη Δημοκρατία του υποβρυχιάκια (και όχι μόνο) Τσοχατζόπουλου, του παρ’ ολίγον πρωθυπουργού (αυτός θα είχε ξεπουλήσει πιο νωρίς από σας την Ελλάδα) τη δημοκρατία των μιζο-εξοπλιστικών προγραμμάτων, των δημοσίων έργων, τη δημοκρατία της ΖΗΜΕΝΣ και του Βατοπεδίου, των τοξικών ομολόγων, του Μαντέλη και του Τσουκάτου, τη δημοκρατία των αρπακτικών που «μαζί τα φάγατε», των νταβατζήδων, των μιζαδόρων, των μεσαζόντων, των συμβουλατόρων, των ελεεινών παρατραπεζικών, των εκδοτοεκβιαστών και εκδοκουμανταδόρων τύπου Λαμπράκη, των χοντροφοροφυγάδων φίλων σας, των ημετέρων, των ανικανοδιορισμένων, των εγκαθέτων, ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΦΙΑΛΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ (ΕΝΝΟΩ ΤΑ ΚΛΕΜΜΕΝΑ) των … των… των…
Δε μας χέζεις ρε Πάγκαλε, που ξαφνικά θυμήθηκες τη Δημοκρατία που την βιάσατε και την βιάζετε κατ’ εξακολούθηση εσύ και όμοιοί σουτηλεκατευθυνοπαπαροσοσιαλαρπαχτομειοδότες…
Κάντε μας τη χάρη και πάρτε δρόμο όσο ακόμα είναι νωρίς {για σας) κι αφήστε την έρμη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ να της γιάνει τις πληγές αυτός που τη γέννησε, Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ… Άντε μπράβο!

 24ωρο: http://24wro.blogspot.com/

Sex: Κάντο όπως... ο Αστερίξ !!!

http://24wro.blogspot.com/2011/04/sex_983.html

Στάζουν…μέλι για τον Κατερινώτη Κυριάκο Παπαδόπουλο

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρονται...τα αγγλικά ΜΜΕ, στον Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Ο Έλληνας παίκτης, ετοιμάζεται απόψε (26/4) να αντιμετωπίσει τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την φανέλα της Σάλκε, για την ημιτελική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ τα θετικά σχόλια για την φετινή του παρουσία του όλο και πληθαίνουν στα ευρωπαϊκά μέσα μαζικής ενημέρωσης.

http://24wro.blogspot.com/

Πέθανε 15χρονη στην Κρήτη

ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ
ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΟ ΑΛΚΟΟΛ

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα στην Κρήτη. Θρήνος για 15χρονη. Το αλκοόλ η αιτία θανάτου, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία.

ΕΡΕΥΝΑ... για το ΓΑΜΟ

Αν και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να συμβαίνει το αντίθετο, να είναι οι παντρεμένοι άνδρες αυτοί που πρώτοι "πνίγονται" σε ένα γάμο, μια νέα καναδική επιστημονική έρευνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι οι παντρεμένες γυναίκες βαριούνται ευκολότερα.

Οι ερευνητές, με επικεφαλής την καθηγήτρια και συγγραφέα Μπέβερλι Φερ του πανεπιστημίου του Γουίνιπεγκ, που δημοσίευσαν τη σχετική έρευνα στο περιοδικό ψυχολογίας για τις προσωπικές σχέσεις Personal Relationships, σύμφωνα με τη βρετανική Ντέιλι Μέιλ, μελέτησαν τις περιπτώσεις δεκάδων ζευγαριών, παντρεμένων και μη.
Το συμπέρασμα ήταν ότι οι άνδρες που έχουν σχέση με μια σύντροφο, αλλά δεν την έχουν παντρευτεί, είναι πιο πιθανό να βαρεθούν, σε σχέση με αυτήν, ενώ το αντίθετο συμβαίνει όταν υπάρχει γάμος. Η έλλειψη διασκέδασης και χαράς, η έλλειψη διαλόγου και η έλλειψη ρομαντισμού είναι τα κυριότερα πράγματα που κάνουν μια παντρεμένη γυναίκα να βαριέται περισσότερο σε σχέση με τον σύζυγό της, μετά από κάποια χρόνια γάμου -λιγότερα ή περισσότερα ανάλογα με την κάθε ξεχωριστή περίπτωση.
Άλλα τυπικά παράπονα μιας παντρεμένης περιλαμβάνουν την απουσία πλέον του ερωτικού "φτερουγίσματος", την μονοτονία στη σχέση και το αίσθημα ότι η γυναίκα βρίσκεται στη "σκιά" του άνδρα της. Σε γενικές γραμμές, η μελέτη έδειξε το μάλλον αναμενόμενο: ο γάμος είναι πιο βαρετός για τους συντρόφους σε σχέση με την σχέση μεταξύ δύο ανύπαντρων.
http://news247.gr/health/sex/o_gamos_fernei_plhksh.843915.html

ΤΟ τέλος της γραφομηχανής

Οι εραστές των γραφομηχανών θα συγκινηθούν και πολλοί από τους αγαπημένους μας συγγραφείς αν ζούσαν θα αφιέρωναν σελίδες για την αγαπημένη που γίνεται σιγά σιγά μέρος της ιστορίας.

Πρόκειται για μια εφεύρεση που άλλαξε τον τρόπο που δουλεύουμε και έγινε αναπόσπαστο κομμάτι σε γραφεία και επιχειρήσεις για το μεγαλύτερο μέρος του 20ου αιώνα.
Η επέλαση των ηλεκτρονικών υπολογιστών και οι νέες τεχνολογίες, έμελλε να φέρουν το τέλος των γραφομηχανών.
Η Godrej and Boyce, η τελευταία εταιρεία στον πλανήτη που παράγει γραφομηχανές, σταμάτησε την παραγωγική της μονάδα στη Βομβάη, ανακοινώνοντας πως πλέον υπάρχουν στην αποθήκη ελάχιστα κομμάτια.
Αν και στο δυτικό κόσμο, χρησιμοποιούνταν εδώ και πολλά χρόνια, στην Ινδία άργησε η εξάπλωσή τους, κάτι που εξηγεί το γιατί η μονάδα παραγωγής δεν είχε κλείσει μέχρι σήμερα. Ωστόσο, τα τελευταία δέκα χρόνια έχει μειωθεί κατακόρυφα η ζήτηση.
http://news247.gr/kosmos/technology/to_telos_ths_grafomhxanhs.844240.html

Οι άνδρες με πρόσωπο που διαθέτει στρογγυλεμένα και θηλυκά χαρακτηριστικά, έχουν μεγαλύτερο "σουξέ" με τις γυναίκες

Οι ψυχολόγοι Κρίστοφερ Σαΐντ και Αλεξάντερ Τοντόροφ των πανεπιστημίων Νέας Υόρκης και Πρίνστον αντίστοιχα, που δημοσιεύουν τη σχετική έρευνα στο έγκριτο αμερικανικό περιοδικό ψυχολογικής επιστήμης Psychological Science, σύμφωνα με τη βρετανική Ντέιλι Μέιλ, έκαναν πειράματα με δύο ομάδες ανδρών και γυναικών.

Τους έδειξαν στην οθόνη χιλιάδες πρόσωπα του αντίθετου φύλου, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από ηλεκτρονικό υπολογιστή, έτσι ώστε να έχουν περισσότερα ή λιγότερα αρσενικά ή θηλυκά χαρακτηριστικά.
Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι περισσότερες γυναίκες προτιμούν άνδρες που από την μια έχουν πιο θηλυκό πρόσωπο και, από την άλλη, πιο αρρενωπό, δηλαδή πιο σκούρο δέρμα, εμφανίζουν δηλαδή μια "σύγχυση" ή μια μεγαλύτερη γκάμα επιλογών στα κριτήρια τους.
Οι άνδρες, από την πλευρά τους, δείχνουν μεγαλύτερη -και πιο αναμενόμενη- προτίμηση σε γυναικεία πρόσωπα με θηλυκά χαρακτηριστικά, ιδίως παχιά χείλη και μεγάλα μάτια, έχουν δηλαδή πιο ενιαία προτίμηση.
Σύμφωνα με τους αμερικανούς ψυχολόγους, η έρευνα δείχνει ότι η έλξη στα δύο φύλα δεν είναι διαμετρικά αντίθετη. Όπως είπαν, η ελκυστικότητα ενός προσώπου αποδεικνύεται ότι είναι πιο πολύπλοκη από ό,τι είχαν δείξει προηγούμενες έρευνες.

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ..!

Σε πασχαλιάτικη περιπέτεια φέρεται να εξελίχθηκε η ενασχόληση του πρωθυπουργού με το αγαπημένο του χόμπι της κωπηλασίας, κατά την ολιγοήμερη παραμονή του στην Ύδρα.

Ο Γιώργος Παπανδρέου, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "Ελεύθερος Τύπος", φέρεται να συνάντησε κακοκαιρία λίγο έξω από το νησί, με αποτέλεσμα το κανό του να υποστεί βλάβη από την σφοδρή θαλασσοταραχή.
Το κίτρινο κανό του κ. Παπανδρέου ρυμουλκήθηκε στο λιμάνι της Ύδρας από περιπολικό του Λιμενικού.
Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης δήλωσε στην εφημερίδα: "Από τη Μεγάλη Πέμπτη είχαμε στείλει άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος μαζί με φουσκωτό σκάφος στο πλαίσιο των ειδικών μέτρων φρούρησης κατά τη διάρκεια της παραμονής του πρωθυπουργού στην Ύδρα. Το κανό του πρωθυπουργού μεταφέρθηκε από σκάφος του Λ. Σ. προφανώς για λόγους φύλαξής του. Οι άνδρες του Λιμενικού πήραν μαζί τους το κανό για να μην το χάσουν στη θάλασσα".
Σίγουρο είναι επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου στην Ύδρα, εκτός από κανό, έκανε τζόκινγκ, ποδήλατο και κολύμβηση.

**** ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,
ΤΟ ΚΑΝΟ ΤΗ ΓΛΙΤΩΣΕ ΑΛΛΑ Η ΧΩΡΑ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ..!!!!

ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ


Νεφώσεις με βροχές από το μεσημέρι  στη Θεσσαλονίκη.Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 16 βαθμούς Κελσίου.
Νέες πρεμιέρες

Αυλαία έριξαν οι περισσότερες θεατρικές σκηνές της Αθήνας την Κυριακή των Βαΐων, η οποία σηματοδοτεί εδώ και χρόνια το τέλος της χειμερινής θεατρικής περιόδου.
Βέβαια, ορισμένες παραστάσεις συνεχίζουν και μετά τις διακοπές του Πάσχα, όπου σ' αυτές προστίθενται και πολλές πρεμιέρες.
Ξεκινώντας από τις τελευταίες, το θέατρο της Ημέρας παρουσιάζει από την Παρασκευή 29 Απριλίου και για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων, το έργο του Νίκου Καζαντζάκη, "Ασκητική - Salvatores Dei".
Στο υπόγειο του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, καταφθάνει στις 2 Μαΐου η ομάδα blind spot για να αφηγηθεί θεατρικά τη δική της ιστορία.
Μια σπουδαία θεατρική εμπειρία θα έχουν αναμφισβήτητα όσοι παρακολουθήσουν τέλη Μαΐου την "Υπόθεση Τζέκυλ" στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών (24-26/5).
Το Εθνικό Θέατρο, για τέταρτη χρονιά αφιερώνει τον Μάιο στις "Αναγνώσεις" του, με μια σειρά παραστάσεων που αναδεικνύουν τη σύγχρονη ελληνική δραματουργία.
Από 4-8 Μαΐου και από 13-15 Μαΐου στο θέατρο Κιβωτός, ο Γιάννης Μπέζος θα παρουσιάσει ένα αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι, συνεχίζοντας και φέτος μια "βόλτα" στους αγαπημένους του συνθέτες.
Στο μεταξύ, στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου εγκαθίσταται η "Λωξάντρα" της Μαρίας Ιορδανίδου στην παράσταση του ΚΘΒΕ σε σκηνοθεσία Σωτήρη Χατζάκη, (έως τις 15/5).
ANA-MPA

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ

ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ 9,4% ΕΛΛΕΙΜΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!ΝΕΑ "ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ" ΠΕΡΙΠΟΥ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ...


Μια ακόμα παταγώδης αποτυχία για τον "τσάρο" της Οικονομίας που, όπως επιβεβαιώθηκε και επισήμως, έπεσε έξω 1% του ΑΕΠ ως προς τις εκτιμήσεις του για το έλλειμμα της Ελλάδας!
fimotro

ΑΠΙΘΑΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ..!!!

*** ΘΑ ΧΩΡΙΣΟΥΝ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ;
*** ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙ Η ΡΟΛΣ ΡΟΙ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ;
*** ΘΑ ΚΟΙΜΗθΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ ΣΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΤΗΣ ;


*** ΧΑΧΑΧΑΧΑ..ΕΙΑΙ ΤΡΕΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΒΡΕΤΑΝΟΙ...!!!
*** 23.000.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΞΟΔΑ...αλλά 700.000.000 ΕΥΡΩ ΤΑ ΕΣΟΔΑ...!!!!