Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ -ΡΕΑΛ 1-1 ΤΕΛΙΚΟ..!

Σεξ κάπου αλλού...

Μπορεί το all time classic μέρος...για σεξ να είναι η κρεβατοκάμαρα αλλά υπάρχουν και άλλα σημεία που ειναι αρκετά δημοφιλή και μπορούν να σε βγάλουν από τη ρουτίνα του κρεβατιού.
Το περιοδικό Cosmopolitan ρώτησε τους αναγνώστες του σε ποιό μέρος κάνουν σεξ εκτός από το υπνοδωμάτιο και εκείνοι απάντησαν.

Σε αυτήν την έρευνα το χρυσό κατέκτησε το μπάνιο, καθώς το 82% των ζευγαριών είπε ότι κάνουν σεξ στο ντους.

Ακολούθησε με 80% το σεξ στο αυτοκίνητο. Εντυπωσιακό είναι το ποσοστό του 65% που απάντησε ότι το κάνει στο παιδικό δωμάτιο ενώ πολύ δημοφιλές σημείο είναι και η πισίνα ή το νερό με 54%. Οι φυσιολάτρεις δεν τα πήγαν και άσχημα, καθώς το σεξ στο δάσος συγκέντρωσε το 49% των απαντήσεων, το σεξ στο πάρκο το 42% και το σεξ στη σκηνή το 37%.

Δυνατή συμμετοχή είχε και το σεξ στην κουζίνα καθώς είναι ένα μέρος που το προτιμά το 48% των ερωτηθέντων.

Οι πιό άτακτοι (το 34%) απάντησαν ότι τους αρέσει να το κάνουν στο υπνοδωμάτιο των γονιών τους ενώ σχεδόν το 29% των ζευγαριών είπε ότι τρελαίνεται να κάνει σεξ πάνω στο πλυντήριο την ώρα που λειτουργεί!

Δείτε τα αποτελέσματα παρόμοιας έρευνας από το SociaLMagazinE: Που θα θέλατε να κάνετε σεξ


Σημείωση: Και σε αυτήν την ψηφοφορία το πλυντήριο ήρθε τελευταίο...


Στην ερημική παραλία ενός νησιού 24.1%


Κάτω από τη βροχή 22.6%


Πάνω σε χαλί μπροστά στο τζάκι 22.3%


Στο γυμναστήριο 14.5%


Μέσα σε μία σπηλιά 7%


Σε κρεβάτι στρωμένο με τριαντάφυλλα 5.1%


Πάνω στο πλυντήριο όταν δουλεύει 4.5%

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ! http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_4483.html#ixzz1LJwHpxhh

Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης 0-0 ΗΜΙΧΡΟΝΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ -ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ, ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑ, ΠΟΙΗΣΗ, ΘΕΑΤΡΟ, ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ -ΣΚΙΤΣΟ. ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ.....ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΕΣ ΚΑΙ ΙΝΤΡΙΓΚΕΣ....!

Ράδιο Αρβύλα, ΜΕΧΡΙ 1 ΙΟΥΝΙΟΥ..?

Η ανακοίνωσή τους ότι σταματάνε τις εκπομπές την 1η Ιουνίου προκάλεσε... ταραχή στο Μαρούσι! Όταν όλες οι εκπομπές ολοκληρώνουν τη σεζόν όποτε τους πει η διεύθυνση προγράμματος, ο Κανάκης κάνει...το ακριβώς αντίθετο: Λέει εκείνος στο Λάτσιο πότε φεύγει...Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Η παρέα που κάνει... ό,τι θέλει τον ΑΝΤ1! http://24wro.blogspot.com/2011/05/1_03.html#ixzz1LJnDPzHu

800 βουλευτές ζητούν αναδρομικά..!

Αίσθηση προκάλεσε η αναφορά, στην Επιτροπή Θεσμών της Βουλής, της αντιπροέδρου του Β΄ τμήματος του Ελεγκτικού Συνεδρίου, Φλωρεντίας Καλδή, ότι 800 με 850 συνταξιούχοι βουλευτές έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη διεκδικώντας να ισχύσει και για αυτούς η ρύθμιση για τα αναδρομικά των δικαστικών, για το χρονικό διάστημα 2003-2007.
Όπως διευκρίνισε η κ. Καλδή τα αναδρομικά αυτά, που εκτιμάται ότι αντιστοιχούν περίπου σε 250.000 ευρώ για καθένα από τους πρώην βουλευτές, διεκδικούν τρεις κατηγορίες συνταξιούχων βουλευτών:
Η πρώτη είναι, όπως είπε, μια μερίδα πρώην βουλευτών που ζητούν με προσφυγές να ισχύσει η ρύθμιση που ισχύει για τους δικαστές για την περίοδο 2003-2007. Μια δεύτερη κατηγορία βουλευτών που δεν εντάχθηκε τότε στη ρύθμιση για τα αναδρομικά και ζήτησαν με μεταγενέστερες προσφυγές στη δικαιοσύνη όλες τις προσαυξήσεις που δεν πήραν λόγω αυξήσεων που εδόθησαν σε δικαστικούς. Ενώ υπάρχει και μια τρίτη κατηγορία που με αγωγές ζητά αναδρομικά για τις μεταγενέστερες αυξήσεις που έλαβαν οι δικαστικοί από το 2008 και μετά
Υπενθυμίζεται ότι με βάση το Ζ΄Ψήφισμα, η βουλευτική αποζημίωση είναι ίση με τις αποδοχές των προέδρων των ανωτάτων δικαστηρίων, κάτι, ωστόσο, που δεν εφαρμόζεται τα τελευταία χρόνια, κατά το οποίο "πάγωσαν" οι αυξήσεις για τους εν ενεργεία βουλευτές και δεν αναπροσαρμόστηκαν οι αποδοχές ανάλογα με τις αυξήσεις που δόθηκαν -και αναδρομικώς- στους δικαστικούς.
Το "πάγωμα" επηρέασε και το ύψος των συντάξεων των παλαιών βουλευτών που συνδέεται με την βουλευτική αποζημίωση, αλλά, καθώς οι συνταξιούχοι βουλευτές δεν δεσμεύονται από τις αποφάσεις της Βουλής, προσέφυγαν, όπως και κατά το παρελθόν, στο Ελεγκτικό Συνέδριο, απαιτώντας να τους χορηγηθεί αύξηση και μάλιστα αναδρομικά. Να σημειωθεί ότι το θέμα των αναδρομικών είχε τεθεί και στην προηγούμενη Βουλή, επί προεδρίας Δημήτρη Σιούφα και είχε ληφθεί απόφαση να μην καταβληθούν αυτά τα αναδρομικά στους εν ενεργεία βουλευτές. Τη συγκεκριμένη απόφαση υπενθύμισε ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Απ. Κακλαμάνης, σημειώνοντας ότι δεν πρέπει να υπάρξει συνειρμός σε βάρος του Κοινοβουλίου, από ενέργειες και διεκδικήσεις πρώην μελών του.
Η κ. Καλδή, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις βουλευτών, επιβεβαίωσε ότι το θέμα είναι σε εκκρεμότητα και ότι έχουν βγει ήδη δύο αποφάσεις, η μία κατόπιν προσφυγής του πρώην προέδρου της Ένωσης τέως Βουλευτών Άγγελου Αγγελούση, ενώ η άλλη είναι ακόμη παλιότερη.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ, Νατάσα Θωμά

Ο Julian Assange του Wikileaks αποκαλύπτει: Το Facebook είναι εργαλείο των μυστικών υπηρεσιών

Θυμάστε τον κύριο που τάραξε τα νερά και δίχασε κυβερνήσεις;
Ναι, γι’αυτόν πρόκειται, τον Julian Assange του Wikileaks. Σε μια συνέντευξή του στην Russia Today, ο ιδρυτής του πιο αμφιλεγόμενου site, μιλάει για θεωρείες συνομωσίας που αφορούν το Facebook, μυστικές υπηρεσίες και τελικά όλους μας.
Ο ίδιος λέει: «Το Facebook συγκεκριμένα είναι το φοβερότερο των κατασκοπευτικών μηχανισμών που έχουν ποτέ εφευρεθεί. Έχουμε να κάνουμε με την πιο περιεκτικη βάση πληροφοριών στον κόσμο. Εκεί μπορούμε να βρούμε ότι αφορά ανθρώπους, τις σχέσεις τους, τα ονόματα τους, τις διευθύνσεις τους,το που βρίσκονται, την επικοινωνία τους με άλλους, τους συγγενείς τους.. Και όλη αυτή η πληροφόρηση είναι στην διάθεση των Αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.»
Και μας αποτελειώνει λέγοντας: «Όλοι θα πρέπει να καταλάβουμε ότι όταν προσθέτουμε ένα φίλο στο Facebook, κάνουμε δωρεάν δουλειά για τις μυστικές υπηρεσίες της Αμερικης και χτίζουμε αυτή τη βάση πληροφόρησης για εκείνους.»

 24ωρο:  http://24wro.blogspot.com/

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΟΣΤΑ...!!!!

Σταματήστε την Βία είναι η ονομασία του έργου..του ταλαντούχου Francois Robert. Σύμφωνα με τον καλλιτέχνη, αγόρασε την δεκαετία του 90, έναν σκελετό κατά την διάρκεια μιας δημοπρασίας σε ενα παλιό σχολείο. Το 2007, του ήρθε η σκέψη με ανθρώπινα οστά να δημιουργήσει κάτι το πρωτοποριακό..αυτό είναι το αποτέλεσμα...
ΔΕΙΤΕ περισσότερα: 24ωρο: ΣOKAΡIΣTIKEΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Τέχνη από ανθρώπινα οστά! http://24wro.blogspot.com/2011/05/okaitike.html#ixzz1LJjb5Nqr

THERE IS ONLY ONE KATE IN LONDON

Mε αυτόν τον τίτλο κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στο διαδίκτυο...μια παλιά φωτογραφία της Kate Moss. H Moss εμφανίζεται γυμνή, με τιάρα και πέπλο κρατώντας ένα μπουκέτο λουλούδια. Η φωτογραφία είναι από μια παλιά διαφήμιση που είχε κάνει το γνωστό μοντέλο για τον γνωστό οίκο σέξι εσωρούχων Agent Provocateur. Φαίνεται πως κάποιος φανατικός θαυμαστής της ενοχλήθηκε από την προβολή της Kate Middleton και είπε να αποκαταστήσει την τάξη, ξεθάβοντας την νυφούλα Kate Moss.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Υπάρχει μόνο μια Kate στο Λονδίνο! http://24wro.blogspot.com/2011/05/kate_03.html#ixzz1LJWQXX4R

Ο ΔΩΝΗΣ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ...ΠΟΛΥ ΣΕΧ ΒΡΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ...!

Ε.....ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ....!
ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΕΊΜΑΡΑΚΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ...!
Ο ΔΩΝΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΚΤΡΟΠΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ  ....ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ.....κλπ κλπ....
ΑΚΟΥΣΕ ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΗΡΕ ΣΤΟ ΚΡΑΝΙΟ
ΚΑΙ ΦΩΝΑΞΕ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΣ : ΕΛΑ ΕΞΩ ΝΑ ΣΕ .....!!!!


***** ΣΤΑ ΡΙΑΛΙΤΥ ΤΗΣ- ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗΣ - ΖΩΗΣ, ΣΤΑ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ, ΤΑ ΚΑΤΙΝΑΔΙΚΑ,  ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΜΠΟΥΤΙΑ, ΒΥΖΙΑ, ΓΑΜΠΕΣ, ΚΙΛΟΤΑΚΙΑ, ΤΖΑΜΠΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ....ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΤΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΟΛΑ.

 ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΚΑΙ ...ΣΟΒΑΡΟΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ PIPPA ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΑΕΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ....
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ  ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ  ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΚΡΟΥΣΗΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ ΥΜΝΟΥ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ -ΠΟΥ ΤΑ ΕΣΠΑΖΑΝ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΟΙ...ΤΟΥΡΚΟΙ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΙΑΣΑΜΕ ΠΑΤΟ....Η ΠΑΡΑΚΜΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΡΟΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑ....

***** ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ...
***(ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΣ...)

Η Αίγυπτος ζητά τη Νεφερτίτη από τη Γερμανία

Ο υφυπουργός αρχαιοτήτων, Ζάχι Χαουάς, δήλωσε ότι θα υποβάλει επίσημο αίτημα στη Γερμανία για να επιτύχει την επιστροφή της προτομής της βασίλισσας Νεφερτίτης, ηλικίας 3.400 ετών, που εκτίθεται στο Βερολίνο.
nooz.gr

Το Twitter υποκλίθηκε στο Θανάση Βέγγο

Ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα η συγκίνηση για το θάνατο του Θανάση Βέγγου. Το όνομά του στα δημοφιλέστερα tweets σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο "καλός μας άνθρωπος" έφυγε από τη ζωή και οι Έλληνες απέδειξαν την αγάπη και την εκτίμησή τους σε έναν από τους μεγαλύτερους κωμικούς ηθοποιούς με έναν ακόμη τρόπο.

Σε μία εποχή που η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι στη ζωή μας, ο Θανάσης Βέγγος ξεπέρασε τα ελληνικά σύνορα και κατέκτησε το Τwitter, με το όνομά του να μπαίνει στη δεκάδα των δημοφιλέστερων φράσεων σε παγκόσμιο επίπεδο.
Ο υπόλοιπος πλανήτης, όπως ήταν αναμενόμενο, άρχισε να διερωτάται ( "Θανάσης Βέγγος what is this??") για το τι μπορεί να σημαίνουν αυτές οι δύο λέξεις που φαίνονταν σαν κινέζικα για να λάβουν διευκρινιστικά tweets για τον μεγάλο Θανάση Βέγγο.

Ρωμαϊκά όργια πριν τις εξετάσεις ΔΕΙΤΕ τις foto

Ξεσάλωμα πέρα από τα όρια από φοιτητές του πανεπιστημίου του Κέμπριτζ λίγες μέρες πριν τις εξετάσεις. Σεξ σε πάρκο, αλκοόλ και μια περιφερόμενη... γουρουνοκεφαλή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
http://news247.gr/kosmos/zoi/h_ntroph_toy_kempritz_foithtes_orgia.850566.html

Κοκκίνισε ο Θερμαϊκός κόλπος

Το φαινόμενο της "ερυθράς παλίρροιας" έκανε και πάλι την εμφάνιση του στο Θερμαϊκό κόλπο στη Θεσσαλονίκη, δημιουργώντας μια τεράστια κοκκινωπή κηλίδα που εκτείνεται από την Καλαμαριά έως το λιμάνι της πόλης.

Οπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο καθηγητής του τμήματος Χημείας του ΑΠΘ, Κωνσταντίνος Φυτιάνος, πρόκειται για ένα φυσικό φαινόμενο που προκύπτει από τη ραγδαία ανάπτυξη μονοκύτταρων φωτοσυνθετικών οργανισμών που κατατάσσονται στο φυτοπλαγκτόν.

"Το συγκεκριμένο φαινόμενο εμφανίζεται εδώ και πολλά χρόνια στο Θερμαϊκό κόλπο, κυρίως δύο εποχές, την άνοιξη και το φθινόπωρο. Θα διαρκέσει 3 - 4 εβδομάδες και δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί. Θα πρέπει να κάνει τον κύκλο του. Είναι ένα φαινόμενο που συναντάται από την εποχή των Φαραώ της Αιγύπτου σε ποτάμια και κλειστούς όρμους", εξήγησε χαρακτηριστικά ο κ.Φυτιάνος.
Οι επιπτώσεις της "ερυθράς παλίρροιας" είναι η έντονη δυσοσμία για όσους κάνουν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης, η αισθητική ενόχληση εξαιτίας της απόχρωσης του νερού αλλά και οι οικονομικές επιπτώσεις που προκαλεί στον πρωτογενή τομέα, όπως τα αλιεύματα.

οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΒΟΥΝ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ. ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια, καταγράφεται σημαντική μείωση των καπνιστών στη χώρα μας, σε ποσοστό που, σύμφωνα με κάποιες έρευνες, ξεπερνά το 4%, ενώ με άλλες αγγίζει και το 9%.

Παρά το γεγονός ότι η εφαρμογή του νόμου κατέληξε σε φιάσκο, φαίνεται ότι σιγά σιγά οι καπνιστές αντιλαμβάνονται από μόνοι τους την ανάγκη να περιορίσουν και τελικώς να κόψουν το κάπνισμα, επισήμανε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Υγείας, Αντώνης Δημόπουλος, ο οποίος ανακοίνωσε ότι με βάση τα πρώτα στοιχεία τριών μελετών φαίνεται σημαντική μείωση του αριθμού των καπνιστών, αλλά και όσων ενδιαφέρονται να κόψουν το κάπνισμα.
Είναι χαρακτηριστικό ότι έχει διπλασιαστεί ο αριθμός των καπνιστών που χρησιμοποιούν τα ιατρεία διακοπής του καπνίσματος, που λειτουργούν στα νοσοκομεία.
Θα πρέπει πάντως να σημειώσουμε ότι οι συνεχείς αυξήσεις της τιμής των τσιγάρων, λόγω της αύξησης του ειδικού φόρου κατανάλωσης, έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, ειδικά αν σκεφτούμε την οικονομική συγκυρία.
Ενδιαφέρον έχουν και τα στοιχεία μιας άλλης μελέτης, που δείχνει ότι πάνω από το 65% των Ελλήνων δηλώνουν ότι δεν καπνίζουν πλέον στην έξοδό τους, ενώ περίπου το 70% θεωρεί θετική εξέλιξη την ύπαρξη νόμου που απαγορεύει το κάπνισμα.
Από την πλευρά της, η πρόεδρος του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, καθηγήτρια Τζένη Κουρέα-Κρεμαστινού έκανε λόγο για το μιμητισμό, αλλά και το κακό παράδειγμα, το οποίο μπορεί να είναι εξίσου σημαντικό με μια μεγάλη καμπάνια υπέρ του τσιγάρου.
Όπως χαρακτηριστικά είπε, μια νοσηλεύτρια που καπνίζει, είναι σαν να κάνει μια διαφήμιση για το τσιγάρο αξίας 50 εκατ. ευρώ.
Πάντως, ο αντικαπνιστικός νόμος συνεχίζει να μην εφαρμόζεται και τα τασάκια φιγουράρουν σε μπαρ, νυχτερινά καταστήματα και καφετέριες, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν την Τρίτη στο υπουργείο Υγείας, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί σε όσους δεν τηρούν το νόμο ανέρχονται στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ενώ στη γραμμή 1142 έχουν γίνει, μέχρι τώρα, 23 χιλιάδες καταγγελίες για παραβάσεις του νόμου.
Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος έχουν επιβληθεί συνολικά μέχρι σήμερα 2.151 πρόστιμα.

Απόψε Ρεάλ-Μπάρτσα

Με το 4ο μέρος της ολοκληρώνεται απόψε το σίκουελ της ταινίας «Μπαρτσελόνα-Ρεάλ Μαδρίτης». Αυτή τη φορά διεξάγεται στο «Καμπ Νου» και πρόκειται για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ των δυο ομάδων.

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ "ΔΙΟΝ" 15 ΜΑΙΟΥ

Επίθεση Μεϊμαράκη εναντίον Κοραντή εντός επιτροπής του Κοινοβουλίου

Ξεπέρασε κάθε όριο η κόντρα του Βαγγέλη Μεϊμαράκη με το ΛΑΟΣ με τα γεγονότα στην σημερινή συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών στη Βουλή να την μετατρέπουν σε καφενείο…Ο κ. Κοραντής έκανε το λάθος να καλημερίσει τον βουλευτή της ΝΔ , ο οποίος απάντησε σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει με βαρύτατους χαρακτηρισμούς. Ο κ. Μεϊμαράκης φέρεται να απάντησε «Αντε γα…, μα…κα, καραγκιόζη που μου λες και καλημέρα. Δεν θέλω κουβέντες με εσένα… ούτε καλημέρα». Παλιομ......, καραγκιόζη! Έλα έξω ρε, έλα έξω, θα σε γ.....! Σε συνομιλία του με δημοσιογράφους μετά το περιστατικό ο κ. Μεϊμαράκης είπε: "Ούτε καλημέρα να μου λένε όσο θέλουν να με στείλουν στην προανακριτική και να λένε ότι τα πήρα".
Ο κ. Κοραντής έμεινε αποσβολωμένος και το μόνο που κατάφερε να κάνει είναι να σταυροκοπηθεί! Έπειτα έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον Πρόεδρο της Βουλής.
http://www.newscode.gr/politikh/story/30695/ahtheis-charakthrismoi-meimarakh-enantion-koranth-sthn-boylh

Η ανεργία σκοτώνει, σύμφωνα με στοιχεια

Σε σύνδεση της αύξησης της ανεργίας με την αύξηση του ποσοστού των αυτοκτονιών προχώρησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή μετά από ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κώστας Πουπάκης.Σε κάθε ποσοστιαία αύξηση της εθνικής ανεργίας αναλογεί αύξηση κατά 0.8% των αυτοκτονιών από άτομα ηλικίας κάτω των 65 ετών, ενώ η αύξηση της ανεργίας σε ποσοστό μεγαλύτερο του 3%, συνδυάζεται με αύξηση των αυτοκτονιών κατά 4.5%, , όπως επισημαίνεται στην απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και προκύπτει από σχετική έρευνα του 2009".
Αυτό το στοιχείο επισήμανε στην απάντησή του ο Lazlo Andor, Επίτροπος για θέματα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Κοινωνικής Ένταξης, σε κοινοβουλευτικό έλεγχο του Ευρωβουλευτή Κώστα Πουπάκη αναφορικά με τις επιπτώσεις της ανεργίας στην ψυχική υγεία του ανέργου και των ατόμων του άμεσου περιβάλλοντός του.
"Η Επιτροπή δε γνωρίζει αν λειτουργούν στα κράτη μέλη δομές ψυχικής υποστήριξης για την αντιμετώπιση προβλημάτων υγείας που οφείλονται ειδικά στην ανεργία. Οι δημόσιες υπηρεσίες απασχόλησης μπορούν να προσφέρουν εξατομικευμένη στήριξη, την οποία και ενθαρρύνει η Επιτροπή", απάντησε σχετικά ο αρμόδιος Επίτροπος.
Ακολούθως επισήμανε ότι από σχετικές έρευνες επιβεβαιώνεται ότι οι σχολικές επιδόσεις των παιδιών που προέρχονται από οικογένειες στις οποίες ο ένας από τους δύο γονείς έχει χαμηλή ειδίκευση ή είναι μακροχρόνια άνεργος, καθώς και των παιδιών από φτωχές οικογένειες που ζουν σε ακατάλληλες συνθήκες και ή σε μειονεκτικές γειτονιές είναι χαμηλότερες από εκείνες των άλλων παιδιών.
"Το πρόβλημα της ανεργίας αποκτά, πλέον, τραγικές διαστάσεις για το σύνολο του ευρωπαϊκού πληθυσμού, οδηγώντας πέρα από την οικονομική, στην ψυχική ή ακόμα και στη βιολογική εξόντωση του ανθρώπου που χάνει τη δουλειά του.

http://news247.gr/kosmos/zoi/aykshsh_anergias_synepagetai_aykshsh_aytoktoniwn_eyrwpaikh_epitroph.850860.html

Λουκέτο σε ασφαλιστική εταιρεία


Aνακλήθηκε η άδεια λειτουργίας της ασφαλιστικής Eurostar, ενώ κλιμάκιο της τράπεζας της Ελλάδας κατευθύνεται στα γραφεία για σφράγισμα της εταιρίας. Αδυναμία κεφαλαιακής κάλυψης

ΝΤ. ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ: Η ΑΛΛΑΓΕΣ, Η ΕΚΛΟΓΕΣ

«Η μόνη διέξοδος είναι οι εκλογές...εάν η κυβέρνηση δεν τολμήσει να υλοποιήσεις τις αναγκαίες διαρθρωτικές αλλαγές και δεν αναλάβει πρωτοβουλίες για εθνική συνεννόηση» δήλωσε σε συνέντευξη Tύπου η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη.Αναφερόμενη...στο ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ είπε πως πολιτεύονται με τρόπο που οδηγεί τη χώρα στη χρεοκοπία.Επεσήμανε πως το πρόβλημα της χώρα δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά βαθύτατα πολιτικό. Διαβάστε 24ωρο: http://24wro.blogspot.com/

ΝΔ : ΣΤΙΣ 12 ΜΑΙΟΥ ΤΟ "ΖΑΠΠΕΙΟ 2"...

Στις 12 Μαΐου θα παρουσιάσει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο το επικαιροποιημένο πρόγραμμα της ΝΔ για την έξοδο από την κρίση.

Όπως ανακοίνωσε ο Γιάννης Μιχελάκης, την επόμενη μέρα, στις 13 του μηνός, ο κ. Σαμαράς θα συναντηθεί με την τρόικα, μετά από σχετικό αίτημά της.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ αρκέστηκε στη συνέχεια να πει «κανένα σχόλιο» σχετικά με τις σημερινές δηλώσεις της Ντόρας Μπακογιάννη, η οποία επιτέθηκε τόσο στην αξιωματική αντιπολίτευση όσο και στο ΠΑΣΟΚ και ζήτησε εθνική συνεννόηση ή εκλογές.
Ερωτηθείς ωστόσο αν οι εκλογές θα μπορέσουν να αποτελέσουν λύση απέναντι στον κίνδυνο χρεοκοπίας της χώρας, ο κ. Μιχελάκης μίλησε για «σενάρια καταστροφολογίας που ξεκινούν μέσα από την κυβέρνηση» και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη και του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Θεόδωρου Πάγκαλου για την αναδιάρθρωση.
Όσον αφορά το ενδεχόμενο συνεννόησης των πολιτικών δυνάμεων της χώρας, τόνισε είπε χαρακτηριστικά πως «τα αρραβωνιάσματα πότε με τον ένα και πότε με τον άλλο πηγάζουν από όσους φοβούνται αυτοδύναμη ΝΔ του Αντώνη Σαμαρά».
Εξάλλου, ο εκπρόσωπος παρατήρησε ότι «οι δηλώσεις αμφισβήτησης της αξιοπιστίας και της αποτελεσματικότητας της κυβέρνησης από υπουργούς και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ παίρνουν πλέον μορφή χιονοστιβάδας». Υποστήριξε ακόμη ότι οι βασικοί άξονες της κριτικής της ΝΔ υιοθετούνται και εκφράζονται δημόσια από κορυφαία κυβερνητικά στελέχη και βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι μάλιστα, όπως τόνισε, χρησιμοποιούν βαρύτατους και ευτελεστικούς χαρακτηρισμούς.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

8 ΠΟΤΑ -ΟΧΙ ΑΛΚΟΟΛ- ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: http://www.clickatlife.gr/story/diatrofi/ta-8-pota-pou-sas-kanoun-kalo?id=1963835

JERONIMO EKIA. ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ "ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ" ΖΩΝΤΑΝΑ

Οι πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με την επιχείρηση που έληξε με το θάνατο του ηγέτη της Αλ Κάιντα συγκλίνουν στο ότι επρόκειτο για μία διαδικασία υψηλού ρίσκου, την οποία παρακολουθούσαν ζωντανά μέσω βίντεο στελέχη της αμερικανικής κυβέρνησης.
«Ο Τζερόνιμο ΕΚΙΑ». Ήταν η φράση ενός από τους στρατιώτες που συμμετείχαν στο τέλος της ανταλλαγής πυροβολισμών, που κράτησε περίπου 40 λεπτά, όπως αναφέρουν Αμερικανοί αξιωματούχοι. «Τζερόνιμο» ήταν η κωδική ονομασία του Μπιν Λάντεν και ΕΚΙΑ είναι τα αρχικά στα αγγλικά της φράσης «εχθρός σκοτώθηκε εν ώρα δράσης».
Ο σύμβουλος του Μπαράκ Ομπάμα επί θεμάτων αντιτρομοκρατίας Τζον Μπρέναν δήλωσε ότι η επιχείρηση ήταν αποτέλεσμα «μίας από τις πλέον τολμηρές αποφάσεις που έχει πάρει τα τελευταία χρόνια Αμερικανός πρόεδρος».
Αξιωματούχοι αναφέρουν σε αμερικανικά ΜΜΕ ότι ο Ομπάμα απέρριψε προσωπικά την επιλογή αεροπορικής επιδρομής στο συγκρότημα όπου διέμενε ο Μπιν Λάντεν, με το επιχείρημα ότι μπορεί να καταστρέφονταν οι αποδείξεις του θανάτου του ηγέτη της Αλ Κάιντα και άλλα πολύτιμα στοιχεία, ενώ θα υπήρχε σοβαρό διπλωματικό θέμα αν ο Μπιν Λάντεν τελικά δεν βρισκόταν εκεί. Αντ'αυτού, οι κομάντος εκπαιδεύτηκαν για την επιχείρηση σε απομίμηση της έπαυλης στο Αφγανιστάν.
Η επιχείρηση έλαβε χώρα στα περίχωρα του Αμποταμπάντ, στο βορειοδυτικό Πακιστάν, κάποια στιγμή μεταξύ 00.00 και 01.30 τοπική ώρα τα ξημερώματα της Δευτέρας.Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, δύο με τέσσερα ελικόπτερα εθεάθησαν να πετούν πάνω από την περιοχή. Αναφέρουν ότι άκουσαν τρεις εκρήξεις ακολουθούμενες από μία τεράστια έκρηξη που ταρακούνησε τα σπίτια τους. Αναφέρουν επίσης ότι άκουσαν πυροβολισμούς.
Πιστεύεται ότι οι αντάρτες εντός της έπαυλης άνοιξαν πυρ εναντίον των ελικοπτέρων που μετέφεραν τους 15 με 25 Αμερικανούς κομάντος, αλλά οι άνδρες κατάφεραν να βγουν από τα ελικόπτερα. Ένα από αυτά συνετρίβη, είτε από τα πυρά των ανταρτών είτε από τεχνικό πρόβλημα, ωστόσο κανένας Αμερικανός στρατιώτης δεν φέρεται να τραυματίστηκε.

Ο στόχος της επιχείρησης ήταν το σύμπλεγμα, στο κέντρο του οποίου βρισκόταν ένα τριώροφο κτήριο που περιστοιχιζόταν από ψηλούς τοίχους, συρματόπλεγμα και κάμερες ασφαλείας.
Το σύμπλεγμα, η αξία του οποίου υπολογίζεται σε 1 εκατ. δολάρια, είχε δύο πύλες ασφαλείας, ωστόσο δεν είχε τηλέφωνο ή ίντερνετ. Οι ένοικοι ήταν τόσο προσεκτικοί με την ασφάλεια που έκαιγαν τα σκουπίδια τους αντί να τα βγάζουν έξω από το κτήριο.
Ο Μπρέναν ανέφερε ότι οι κομάντος ήταν «ικανοί και προετοιμασμένοι» να αιχμαλωτίσουν τον Μπιν Λάντεν ζωντανό «εφόσον δεν παρουσίαζε απειλή».«Η ανησυχία ήταν ότι ο Μπιν Λάντεν θα αντιστεκόταν σε οποιαδήποτε απόπειρα επιχείρησης αιχμαλωσίας του. Και έτσι συνέβη. Ήταν ανταλλαγή πυροβολισμών. Οπότε σκοτώθηκε στην ανταλλαγή πυροβολισμών και η σορός του απομακρύνθηκε», όπως είπε ο ίδιος. Ωστόσο, άλλοι αξιωματούχοι έχουν αναφέρει ότι ο Μπιν Λάντεν δεν άνοιξε πυρ.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ηγέτης της Αλ Κάιντα βρισκόταν στο υπνοδωμάτιό του όταν δέχτηκε δύο πυροβολισμούς, μία στο κεφάλι και μία στο στήθος. Αλλοι τρεις ενήλικοι άνδρες -πιθανώς ο αγγελιοφόρος του Μπιν Λάντεν, ο αδελφός του και ένας μεγάλος γιος του- φέρονται επίσης να σκοτώθηκαν, καθώς και μία γυναίκα.
Αρχικά μεταδόθηκαν πληροφορίες ότι επρόκειτο για μία από τις γυναίκες του Μπιν Λάντεν, ωστόσο στη συνέχεια προέκυψε ότι η σύζυγός του απλώς τραυματίστηκε. Υπάρχουν αντικρουόμενες πληροφορίες σχετικά με το αν η γυναίκα που σκοτώθηκε είχε χρησιμοποιηθεί ως ανθρώπινη ασπίδα, ακόμα και από τον ίδιο τον Μπιν Λάντεν.
Σύμφωνα με υψηλόβαθμο αξιωματούχο, η ταυτότητα του Μπιν Λάντεν αρχικά είχε πιστοποιηθεί οπτικά στο σημείο της επιχείρησης, ονομαστικά από μία από τις γυναίκες που βρίσκονταν εκεί, από ειδικούς της CIA μέσω φωτογραφιών και αργότερα από τα αποτελέσματα τεστ από δείγματα DNA τα οποία διαπιστώθηκε ότι ταίριαζαν σχεδόν 100% με αυτά μελών της οικογένειας του Μπιν Λάντεν.
ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ ΖΗΤΑ Ο ΛΑ.Ο.Σ.

Εκλογές ζήτησε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης, λέγοντας ότι πρέπει να αντικατασταθεί η κυβέρνηση με οποιοδήποτε τρόπο, συμπεριλαμβανομένων και των εκλογών.

Είπε ότι η πολιτεία πρέπει να πάρει αποφάσεις που θα προσδιορίσουν την πορεία του έθνους το αμέσως προσεχές διάστημα, και πρόσθεσε ότι εντός των προσεχών ημερών, ο ΛΑΟΣ θα παρουσιάσει το κυβερνητικό του πρόγραμμα.

Κύμα φυγής στο Δημόσιο

Το δρόμο της συνταξιοδότησης επιλέγουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, καθώς φοβούνται ότι θα µειωθούν περαιτέρω οι αµοιβές τους (και η σύνταξή τους) µε το νέο ενιαίο µισθολόγιο και να µη λάβουν εφάπαξ αποζηµίωση καθώς και επικουρική σύνταξη.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "τα Νέα" είναι έκδηλη η ανησυχία των ασφαλισµένων για το αν θα λάβουν εφάπαξ και αν θα υπάρξει νέα µείωση των αµοιβών τους.
«Οι εργαζόµενοι είναι σε θέση αποχώρησης ενόψει του τρίπτυχου νέο µισθολόγιο - εφάπαξ - επικουρικές συντάξεις», τονίζει ο Θανάσης Τσακανίκας, πρόεδρος της ΠΟΠΟΚΠ (Πανελλήνια Οµοσπονδία Προσωπικού Οργανισµών Κοινωνικής Πολιτικής).
Ο ίδιος επισηµαίνει ότι µε τις αποχωρήσεις η Δηµόσια Διοίκηση στερείται από έµπειρα στελέχη, γεγονός που έχει αντίκτυπο στη λειτουργία των υπηρεσιών και την εξυπηρέτηση των πολιτών.
Όσον αφορά την καταβολή τής εφάπαξ αποζηµίωσης από το Ταµείο Πρόνοιας ∆ηµοσίωνΥπαλλήλων (ΤΠ∆Υ), εκκρεµεί η πληρωµή 37.000 αιτήσεων, για τις οποίες χρειάζονται συνολικά 1,7 δισ.ευρώ. Αυτή την περίοδο καταβάλλονται εφάπαξ σε όσους είχαν καταθέσει τις συνταξιοδοτικές αποφάσεις έως τον Ιούνιο του 2009.
Αλλά και στο ΤΕΑΔΥ (επικουρικό δηµοσίων υπαλλήλων) η κατάσταση είναι απογοητευτική, δεδοµένου ότι εκκρεµούν περίπου 40.000 αιτήσεις και ο µέσος χρόνος αναµονής είναι η τετραετία.

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΤΟΥΣ

Όρκους αιώνιας αγάπης αντάλλαξαν σήμερα στη Σαντορίνη έντεκα ζευγάρια Κινέζων, που επέλεξαν το μαγευτικό νησί των ...Κυκλάδων για να παντρευτούν.
Η τελετή έγινε έξω από το ξενοδοχείο Ατλαντίς με φόντο την Καλντέρα και θύμιζε παραμύθι, καθώς οι έντεκα νύφες ήταν πανέμορφες και φάνηκε να το διασκεδάζουν.
Οι νεόνυμφοι, μετά την ανταλλαγή των όρκων, χόρεψαν ελληνικά παραδοσιακά νησιώτικα τραγούδια και ήπιαν άφθονη σαμπάνια.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Τη Σαντορίνη επιλέγουν οι Κινέζοι για να παντρευτούν! http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_7157.html#ixzz1LIT7OCX7

Πέθανε ο Θανάσης ΒέγγοςΈφυγε σε ηλικία 84 ετών ο μεγάλος κωμικός ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου Θανάσης Βέγγος. Κατέληξε λίγο μετά τις 7 το πρωί της Τρίτης στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας στον Ερυθρό Σταυρό.
O Θανάσης Βέγγος δημιούργησε τον τύπο του κατατρεγμένου Έλληνα που βρίσκεται διαρκώς σε κίνηση προσπαθώντας να επιβιώσει. Ανθρωπος για όλες τις δουλειές, άνεργος, καρπαζοεισπράκτορας, ονειροπόλος, αεριτζής και επεισοδιακός κατάσκοπος, ενσάρκωσε εκατοντάδες ρόλους στη μεγάλη οθόνη και στην τηλεόραση, καθιερώνοντας έναν χαρακτήρα άμεσα αναγνωρίσιμο, με συγκεκριμένη συμπεριφορά και κινησιολογία.

Γεννήθηκε στο Νέο Φάληρο το 1927 από το Βασίλη και της Ευδοκία Βέγγου. Ο πατέρας του Βέγγου είχε λάβει ενεργό μέρος στην αντίσταση κατά των Γερμανών και εργαζόταν ως υπάλληλος στο εργοστάσιο της Ηλεκτρικής Εταιρείας στο Φάληρο. Η οικογένεια ήρθε αντιμέτωπη με πολλά οικονομικά προβλήματα, καθώς ο Βασίλης Βέγγος, εξαιτίας των κοινωνικών του φρονημάτων, εκδιώχθηκε από τη δουλειά του. Ανάλογες περιπέτειες γνώρισε και ο Θανάσης Βέγγος, ο οποίος βρέθηκε στη Μακρόνησο, από το 1948-1950. Η παραμονή του στην εξορία τον έφερε σε επαφή με τον σκηνοθέτη Νίκο Κούνδουρο. Η γνωριμία τους τον οδήγησε να πραγματοποιήσει την πρώτη του εμφάνιση στον κινηματογράφο, στην ταινία «Μαγική πόλις» (1954) του Κούνδουρου. Ο γνωστός σκηνοθέτης τον επέλεξε και για την επόμενη κινηματογραφική του επιτυχία, τον «Δράκο» (1956), στο πλευρό του Ντίνου Ηλιόπουλου. Ο Θανάσης Βέγγος αρχίζει στο εξής να παίζει μικρούς ρόλους, εργαζόμενος παράλληλα και ως φροντιστής στα πλατό. Συμμετέχει σε πολλές γνωστές επιτυχίες του ελληνικού κινηματογράφου: «Μανταλένα», «Ο Ηλίας του 16ου», «Ποτέ την Κυριακή», «Το κορίτσι με τα μαύρα» κ.α. Το πρώτο είδος που υπηρέτησε στο θέατρο ήταν η επιθεώρηση.
Μαζί με τον σκηνοθέτη Πάνο Γλυκοφρύδη άρχισε να τελειοποιεί
τον υπερκινητικό χαρακτήρα που τον καθιέρωσε στη συνείδηση του ελληνικού κοινού ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις βρίσκεται και πίσω από την κάμερα στη θέση του σκηνοθέτη. Μια σειρά ταινιών όπως «Ψηλά τα χέρια Χίτλερ», «Μην είδατε τον Παναή», «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης» σημειώνουν μεγάλη επιτυχία. Στις σημαντικές συνεργασίες του συγκαταλέγεται κι εκείνη με τον σκηνοθέτη Ντίνο Κατσουρίδη: το 1971 η ταινία του Κατσουρίδη «Τι έκανες στον πόλεμο Θανάση» τιμήθηκε το 1971 στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ενώ μαζί γύρισαν πολλές ακόμη δημοφιλείς ταινίες όπως «Ένας Βέγγος για όλες τις δουλειές» (1970), «Ο Θανάσης, η Ιουλιέττα και τα λουκάνικα» (1970), «Θανάση πάρε το όπλο σου» (1972), «Ο Θανάσης στη χώρα της σφαλιάρας» (1976) κ.α. Τη δεκαετία του ’90 συμμετείχε στις ταινίες του Θόδωρου Αγγελόπουλου («Το βλέμμα του Οδυσσέα» 1995) και του Παντελή Βούλγαρη «Ήσυχες μέρες του Αυγούστου» (1991). Συνολικά έχει παίξει σε περισσότερες από 120 ταινίες. Οι τελευταίες εμφανίσεις του στον κινηματογράφο ήταν στο «Ψυχή βαθιά» του Παντελή Βούλγαρη και στη νέα ταινία του Νίκου Τζίμα «Το πέταγμα του κύκνου».
Συγκίνηση και θλίψη για το θάνατο του Θανάση Βέγγου εκφράζει στα μηνύματά της η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της χώρας.

2ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ "ΔΙΟΝ" 15 ΜΑΙΟΥ

ΗΠΑ: Γερουσιαστές υπέρ της δημοσιοποίησης φωτογραφιών του νεκρού Μπιν Λάντεν

Οι φωτογραφίες του νεκρού Οσάμα Μπιν Λάντεν, που βρήκε τον θάνατο από επιδρομή αμερικανών καταδρομέων, οφείλουν να δημοσιευθούν δίκην τεκμηρίων για την παγκόσμια κοινή γνώμη, τονίζουν αμερικανοί κοινοβουλευτικοί.


"Βουλευτές μόνο όσοι είναι ευλαβείς Χριστιανοί"

Κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας, με τη συνεργασία όλων των κομμάτων, προτείνει ο Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος."Έξω οι άθεοι" γράφει στο blog του

Οι Ελληνiκές παρουσιες στο… βασιλικό γάμο!Η Γιάννα Αγγελοπούλου, η Marie Chantal, η βασίλισσα Σοφία της Ισπανίας και η ..Αικατερίνη της Γιουγκοσλαβίας είναι οι Ελληνίδες που παρευρέθησαν στο γάμο του William και της Kate! Και οι τέσσερις τους εντυπωσίασαν με την εμφάνισή τους, την κομψότητά τους και τα εκπληκτικά καπέλα τους. Το περιοδικό Hello, που κυκλοφόρησε εκτάκτως προχθες, δημοσίευσε φωτογραφίες των τεσσάρων Ελληνίδων, που έδωσαν το παρών στο γεγονός της χρονιάς. http://24wro.blogspot.com/

Βόλεϊ: Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός!

Τον πιο αντρίκειο τίτλο στην ιστορία του βόλεϊ πανηγυρίζει από σήμερα ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» κόντρα σε έδρες, πλεονεκτήματα και πάσης φύσεως προβλήματα κέρδισαν τον Ηρακλή και στον τρίτο τελικό με 3-0 σετ και πανηγυρίζουν τον τρίτο τους διαδοχικό τίτλο και 24ο στην Α1!  

Η καλλιτέχνιδα και η παραθρησκευτική οργάνωση

Δραματικές ώρες ζει γνωστή καλλιτέχνιδα και μια από τις πλέον προβεβλημένες παρουσίες της ελληνικής show biz.

Ο λόγος είναι το μπλέξιμο του αδερφού της, τον οποίο πληροφορίες θέλουν να είναι βαθιά χωμένος στα δίχτυα παραθρησκευτικής οργάνωσης.
Για να ακριβολογούμε μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδερφός της καλλιτέχνιδας δεν έχει ασπαστεί μόνο όσα πρεσβεύει η συγκεκριμένη αίρεση αλλά είναι και ψηλά στην ιεραρχία της.
Η καλλιτέχνιδα, η καριέρα της οποίας έχει περάσει αρκετά σκαμπανεβάσματα το τελευταίο διάστημα, νιώθει ιδιαίτερα ευάλωτη και ζει υπό το φόβο των αποκαλύψεων.
Παρά το γεγονός ότι ο αδερφός της δεν ζει στην Αθήνα και ούτε έχουν πυκνές επαφές, λόγω της δυσαρέσκειάς της για τις επιλογές του, η ίδια τρέμει στο ενδεχόμενο να έλθουν οι άγνωστες πτυχές της οικογενειακής της ζωής στο φως της δημοσιότητας.
Άλλωστε η ίδια έχει δώσει μάχη για να συντηρήσει την ειδυλλιακή εικόνα της -σαν βγαλμένης από διαφήμιση- οικογενειακής ζωής της, με εξώφυλλα, συνεντεύξεις κοκ.
Μια πιθανή αποκάλυψη του γεγονότος θα κατέρρεε το οικοδόμημα της οικογενειακής ευτυχίας και θα προκαλούσε μεγόλο πλήγμα στην καριέρα της.
Ν.Α.Β.
GOSSIPTV

Το “στοιχειωμένο” αρχοντικό στη Θεσσαλονίκη

Η Θεσσαλονίκη έχει το δικό της «στοιχειωμένο» σπίτι, το οποίο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο της πόλης.

Πρόκειται για ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό στον αριθμό 263 της Βασιλίσσης Όλγας. Το σπίτι λέγεται ότι παλιά ανήκε σε κάποιον Εβραίο. Σήμερα είναι ετοιμόρροπο και ο άλλοτε κήπος του έχει μετατραπεί σε χώρο απόθεσης οικοδομικών υλικών.
Οι φήμες λένε ότι όποιος δοκιμάζει να περάσει τη νύχτα του στο αρχοντικό, τρέπεται σε φυγή, καθώς φαντάσματα κυκλοφορούν στα δωμάτια και ακούγονται τρομακτικοί θόρυβοι. Όποιος δε, θελήσει να το κατοικήσει, κινδυνεύει να τρελαθεί.
Η κατάρα του σπιτιού πέφτει αμείλικτη πάνω σε όποιον προσπαθήσει να το κατεδαφίσει. Παλιότερα, λέγεται ότι δύο εργολάβοι αγόρασαν το αρχοντικό με σκοπό να το κατεδαφίσουν. Όμως, την ημέρα που πέρασε στην ιδιοκτησία τους ο ένας πέθανε από καρδιά και ο άλλος σκοτώθηκε σε τροχαίο ταξιδεύοντας προς την Αθήνα.
Το αρχοντικό του Εβραίου, πάντως, δεν είναι το μόνο «στοιχειωμένο» σπίτι στην περιοχή. Φήμες κυκλοφορούν επίσης για ένα οίκημα στην Αρετσού της Καλαμαριάς και για ένα άλλο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, λίγο μετά το δικαστικό μέγαρο.
Ν.Α.Β.
http://www.newsbomb.gr/anexhghta/story/47491/to-stoixeiwmeno-arxontiko-sth-thessalonikh

Ζουμεροί κεφτέδες για ζυμαρικά, τηγανιτές πατάτες και ρύζι

Κεφτεδάκια, μοτσαρέλα και κόκκινη σάλτσα, ο απόλυτος συνδυασμός για τις πιο πλούσιες και γευστικές μακαρονάδες. Γιατί να πάρετε έτοιμα, προ-κατεψυγμένα κεφτεδάκια όταν μπορείτε να τα φτιάξετε μόνες, φρέσκα και υγιεινά. Και αν είστε fan της τηγανιτής πατάτας, μόλις βρήκατε τον καλυτερο της φίλο.

Υλικά
500γρ. μοσχαρίσιο κιμά
50γρ. μπαγιάτικο ψωμί, μουσκεμένο
75γρ. τυρί μοτσαρέλα
2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο
1 ματσάκι φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο
3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
Αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
Για την σάλτσα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
200γρ. πελτέ ντομάτας
Χυμός από ένα πορτοκάλι
1 κύβος γεύσης ζωμού βοδινού
1 κουτ. γλυκού ξίδι βαλσάμικο
50γρ. πράσινες ελιές κομμένες στα δύο
Εκτέλεση
1.Για να φτιάξετε τα κεφτεδάκια σας, βάλτε σε ένα μεγάλο μπολ τον κιμά, το μπαγιάτικο ψωμί, το σκόρδο, τη ρίγανη, το μαϊντανό και αλατοπιπερώστε. Ανακατέψτε καλά με τα δύο χέρια και μέχρι τα υλικά να αναμειχθούν καλά και πλάστε τον κιμά σε 10-12 μπάλες.
2.Κόψτε την μοτσαρέλα σε 10-12 κομμάτια. Ισοπεδώστε κάθε στρογγυλό κεφτεδάκι που έχετε φτιάξει και βάλτε ένα κομμάτι μοτσαρέλας στο κέντρο. Καλύψτε την μοτσαρέλα με τον κιμά μου έχει μείνει, μέχρι να καλυφτεί τελείως.
3.Σε μία πιατέλα βάλτε λίγο αλεύρι και περάστε από πάνω τα κεφτεδάκια, να καλυφτούν παντού. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάλτε το λάδι να κάψει και τηγανίστε τα κεφτεδάκια σας για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν, γυρνώντας τα συνέχεια.
4.Για την σάλτσα, σε ένα μικρό κατσαρολάκι βάλτε το κρεμμύδι να κάψει σε λίγο λάδι, μέχρι να ροδίσει. Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας , τον χυμό πορτοκαλιού, τις πιπεριές Φλωρίνης, τον κύβο και το ξύδι.
5.Αφείστε τα να πάρουν μία βράση. Στη συνέχεια προσθέστε στην σάλτσα τα κεφτεδάκια και αφήστε τα να γίνουν για 25 λεπτά σε μέτρια θερμοκρασία. Λίγο πριν τα κατεβάσετε από την φωτιά. Προσθέστε τις ελιές.
6.Σερβίρετε με ζυμαρικά της προτίμησης σας.
Ν.Α.Β.
http://www.queen.gr/MAGEIRIKH/SYNTAGES/Kreata-Poylerika/item/4747-Zoymeroi-keftedes-gia-zymarika,-thganites-patates-kai-ryzi