Πέμπτη, 5 Μαΐου 2011

Eat like a Greek!

ταξιδιώτες του πλανήτη δεν «βαθμολογούν» μια χώρα μόνο για τα μουσεία και τα αξιοθέατά της. Μεγάλους-ή μικρότερους-βαθμούς δίνουν και στην τοπική κουζίνα, που επηρεάζει κατά μεγάλο μέρος και την τελική εικόνα που διαμορφώνουμε για μία χώρα ή πόλη. Διαβάστε ορισμένες από τις απόκρυφες σκέψεις Ελλήνων ταξιδιωτών και νιώστε τυχεροί που ζείτε στην χώρα που επινόησε την «greek salad» και το «souvlaki»!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ 'ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΕΔΩ:
http://www.clickatlife.gr/story/taksidi/eat-like-a-greek!-?id=1965289

Μπράγκα - Μπενφίκα 1-0 στο 18΄ -ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΩΡΑ στον ANT1

«Κλείνει» το ζευγάρι του τελικού του Europa League που θα διεξαχθεί στο Δουβλίνο. Η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Πόρτο, η οποία μετά τη νίκη της με 5-1 στο πρώτο ματς έχει το μεγάλο προβάδισμα για πρόκριση. Η Μπράγκα φιλοξενεί την Μπενφίκα στον πορτογαλικό εμφύλιο με τους «αετούς» να έχουν τον πρώτο λόγο μετά τη νίκη τους με 2-1 στο πρώτο ματς.

EYROPOL:ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

 Κεντρικό μέρος της οδού παράνομης διακίνησης ναρκωτικών από και προς την Ευρωπαϊκή Ένωση χαρακτηρίζονται τα Βαλκάνια στην τελευταία έκθεση της EUROPOL για το οργανωμένο έγκλημα στην Ευρώπη.Στην έκθεση αναφέρεται ότι πολυεθνικές εγκληματικές ομάδες έχουν συσπειρωθεί γύρω...από το Κόσσοβο, την ΠΓΔΜ και την Αλβανία και ότι η ηρωίνη από την Τουρκία και η κοκαΐνη από τη Λατινική Αμερική αποθηκεύονται στα Βαλκάνια πριν από τη μεταφορά τους στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΟΙ ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ...!

ΔEITE EΔΩ:Dhttp://24wro.blogspot.com/2011/05/10_8759.html

Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ...ΚΑΘΕΤΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΓΙΑ Ν ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ...!

ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΣΚΟΠΟ Η ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΧΟ....Η είσοδος είναι στα δεξιά, εντούτοις εσείς περπατάτε αριστερά


Σε όλα τα σύγχρονα σουπερμάρκετ ο σκλάβος ΠΡΕΠΕΙ να ακολουθήσει μια αριστερόστροφη φορά (αντίθετη από τους δείκτες του ρολογιού). Το 95% του κόσμου έχει μια ελαφριά ατελή ισορροπία: κλείνει προς τα αριστερά. Εάν αφήστε κάποιον μόνον του στην έρημο (μην το κάνετε), θα αρχίσει να στρέφεται τριγύρω κατά την αριστερόστροφη φορά. Αυτός είναι ο λόγος που ΟΛΑ τα σύγχρονα σουπερμάρκετ έχουν μια «αριστερόστροφη» διαρρύθμιση η οποία, παρεμπιπτόντως, έχει άλλες συνέπειες και κρυφές σημασίες όπως θα δείτε παρακάτω.

http://ellas-andyindy.blogspot.com/2011/05/blog-post_4260.html
Γιατί ξεκινούν πάντα με φρέσκα φρούτα;
Ο πρώτος λόγος : είναι ότι οι άνθρωποι που μπαίνουν μέσα σε ένα σουπερμάρκετ έχουν τη τάση να διατηρήσουν την ταχύτητα που είχαν στο δρόμο και θα προσπερνούσαν έτσι χωρίς να παρατηρήσουν τα πρώτα εμπορεύματα, αν δεν τους σταματούσατε με μια έκρηξη χρωμάτων και μυρωδιών που μόνο τα φρέσκα φρούτα μπορούν να προσφέρουν. Ένας δεύτερος λόγος είναι να νιώσει αμέσως ο πελάτης τη σιγουριά ότι βρίσκεται σε ένα μαγαζί με «φρέσκα» και «καλά» πράγματα και όχι σε ένα οποιοδήποτε κατάστημα με αμφισβητήσιμης ποιότητας προϊόντα.
Σημειώστε ότι η διάταξη των φρούτων και των λαχανικών δεν είναι τυχαία. Ολόκληρο το ζήτημα στις τεχνικές υποδούλωσης που χρησιμοποιούν τα σουπερμάρκετ είναι ότι τα πολύ λίγα πράγματα που είναι πραγματικά χρήσιμα και πρέπει να αγοραστούν, κατακλύζονται από μια πληθώρα άλλων εντελώς άχρηστων προϊόντων σε πολύ πιο δαπανηρές ποικιλίες και ιδιότητες, εξαιτίας των τεράστιων κερδών που αφήνουν και των μικρότερων κερδών που αφήνουν τα βασικά προϊόντα.


Επιμελημένος Φωτισμός και Μουσική
Πορτοκάλια και μήλα με πολλούς καθρέφτες, μπανάνες και αχλάδια σε ένα πράσινο περιβάλλον, σαλάτες και πατάτες με καθαρό φως.κόκκινο για το κρέας (διότι το άσπρο φως θα το έκανε γκρίζο) κ.λ.π. Ρίξτε μια ματιά στα κόλπα του φωτισμού που χρησιμοποιούν την επόμενη φορά που θα πάτε στο σουπερμάρκετ. Σημειώστε επίσης ότι είναι απαραίτητη η απαλή μουσική , γιατί διαφορετικά το σουπερμάρκετ θα φαινόταν «νεκρό» χωρίς αυτήν. Αυτή δεν πρέπει να είναι εντούτοις πολύ δυνατή. και θα πρέπει να αλλάζει ανάλογα με την ώρα. Βλέπετε ξέρουν πότε πάνε οι μικρότεροι και πότε οι μεγαλύτεροι σκλάβοι για να καταναλώσουν και διαμορφώνουν ανάλογα τη μουσική τους.


Το ακριβό είναι το εύκολο και το φτηνό το δύσκολο
Τα προϊόντα τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο, ώστε τα ακριβά να είναι πάντα προς την κατεύθυνση της πορείας του σκλάβου και στο καλύτερο ύψος για να πιαστούν. Αντίθετα, οι φτηνότερες ποικιλίες των ίδιων προϊόντων είναι πάντα «από πίσω» και λίγο χαμηλότερα ή λίγο ψηλότερα.
Σταματήστε τώρα και κοιτάξτε τις ποικιλίες ενός δοσμένου είδους προϊόντος, ας πούμε ενός απορρυπαντικού για πλυντήρια. Οι Ευρωπαίοι και οι Αμερικανοί έχουν τη συνήθεια να κοιτάνε από τα αριστερά προς τα δεξιά, όπως ακριβώς διαβάζουν, έτσι οι φτηνότερες ποικιλίες ενός προϊόντος τοποθετούνται στ’ αριστερά και οι ακριβότερες στα δεξιά, εκεί ακριβώς που τελειώνει το σκανάρισμα με τα μάτια σας, με την ελπίδα ότι τα χέρια σας θα είναι γρηγορότερα από το μυαλό σας και θα ακολουθήσουν όχι την αρχική και ξεχασμένη πια, αλλά την πιο πρόσφατη, τελική οπτική εντύπωσή σας..Θα έχετε παρατηρήσει ότι όλα τα ψυγεία ανοίγουν με ένα παράξενο τρόπο. Οι πόρτες τους είναι έτσι φτιαγμένες ώστε να αναγκάσουν τον σκλάβο να δει άλλα προϊόντα αμέσως μόλις κλείσει μία. Παρατηρήστε επίσης τη διάταξη των προϊόντων στο δάπεδο. δεν είναι τυχαία, όπως μπορείτε να δείτε. Παρατηρείτε πόσο μακριά είναι εκείνα τα προϊόντα και πόσο εύκολο είναι να πιάσετε αυτά εδώ; Για δείτε τις τιμές τους για να καταλάβετε τη διαφορά..

Μπορώ να μην σας εξυπηρετήσω; – Οι απόμακροι υπάλληλοι
Ποτέ δε θα ακούσετε έναν υπάλληλο του σουπερμάρκετ να σας ρωτά, όπως σε άλλα καταστήματα, το γνωστό «μπορώ να σας εξυπηρετήσω, παρακαλώ;» εκτός και αν θέλετε πραγματικά τη βοήθειά του και τον κυνηγήσετε για να σας τη δώσει, αν βρείτε κανέναν καμιά φορά μπροστά σας, γιατί συνήθως είναι άφαντοι!. Ο λόγος που σας αποφεύγουν και δεν σας μιλούν είναι για να μην σπάσουν τη μαγεία της ύπνωσής σας και περιορίσουν έτσι την πιθανότητα να αγοράσετε ένα σωρό άχρηστα αντικείμενα που δεν τα χρειάζεστε ή, το χειρότερο για τα αφεντικά τους, ξαφνικά να «ξυπνήστε» και να αρχίστε να αδειάζετε ένα μεγάλο μέρος από το εξευτελιστικά γεμάτο καροτσάκι σας.
Οι υπάλληλοι είναι επίσης απασχολημένοι με το να τοποθετούν τα διάφορα προϊόντα στη «σωστή» θέση τους. Πρέπει αυτά να βρίσκονται σε μια προκαθορισμένη απόσταση.. πάρα πολλοί άνθρωποι βλέπετε σε ένα στενό χώρο και μερικοί σκλάβοι θα βάλλουν ξανά στο ράφι το προϊόν που είχαν στα χέρια τους, αντί για το καροτσάκι τους.. Αλήθεια ξέρετε ότι το 35% των προϊόντων που αγοράζετε για το ψυγείο σας θα πάνε κατευθείαν από αυτό στο σκουπιδοτενεκέ σας; Αυτό ακριβώς είναι το ποσοστό του κάθε προϊόντος που πετιέται!


Οι Πάγκοι των Προσφορών
Οι περισσότεροι σκλάβοι έρχονται στο σουπερμάρκετ τουλάχιστον δυο φορές την εβδομάδα και δε θέλουν να βλέπουν πάντα τα ίδια πράγματα στις ίδιες θέσεις, πράγμα που θα μπορούσε επίσης να τους οδηγήσει στο σωστό συμπέρασμα ότι εκπαιδεύονται να αγοράζουν(ακόμα και όταν θέλουν να βρίσκουν εύκολα ένα πράγμα που ζητούν και να ξέρουν τη συνηθισμένη θέση του). Πρέπει λοιπόν ένα μέρος των προϊόντων να μένει στη θέση του και ένα άλλο να μετακινείται. Αυτό το ρόλο παίζουν οι πάγκοι των προσφορών.. Σαμπουάν σήμερα, απορρυπαντικό αύριο.


Κλάψε Μπέμπη Κλάψε…
Το τελευταίο ψάρεμα των βαλαντίων του σκλάβου γίνεται στους πάγκους, μπροστά από τα ταμεία, όπου είναι αναγκασμένος να σταματήσει περιμένοντας στην ουρά. Ξέρουν ότι μια και πάει στο ταμείο να πληρώσει είναι αποφασισμένος να μην αγοράσει τίποτε άλλο, αλλά αυτοί οι πάγκοι δεν απευθύνονται στη μαμά ή στο μπαμπά, αλλά στο μικρό παιδί τους. Δείτε τι ακριβώς περιέχουν: τσίχλες, καραμέλες, μέντες κ.λπ., κάτι που δεν ενδιαφέρουν συνήθως τους μεγάλους παρά μόνο τα μικρά παιδιά. Δείτε και τις τιμές τους, αν υπάρχουν. Αυτές είναι σαφώς μεγαλύτερες από τις τιμές των ίδιων προϊόντων σε άλλα μέρη του μαγαζιού, όπου δεν τα παρατηρείτε συνήθως ποτέ, γιατί δεν προτίθεσθε να τα αγοράσετε. Τι γίνεται λοιπόν εδώ στους πάγκους, μπροστά από τα ταμεία, καθώς περιμένετε στην ουρά; Το μικρό παιδί σας λιμπίζεται τη σοκολάτα ή το κουτί με τις τσίχλες που υπάρχει εκεί και το παίρνει και το βάζει και αυτό στο καροτσάκι σας. Και εάν τυχόν το βάλετε ξανά πίσω στο πάγκο, λέγοντάς του ότι δεν το χρειαζόσαστε αυτό το πράγμα, αρχίζει τα κλάματα και τη φασαρία, ενοχλώντας το κόσμο γύρω του, μέχρι να αναγκαστείτε να του το πάρετε για να σωπάσει..


Πώς να αντιμετωπίσετε αυτή τη κατάσταση;
Εκπαιδεύστε απλά από πριν το παιδί σας να κάνει κάποια σκανδαλιά στο πάγκο, όπως το να ανακατέψει τα επιμελώς φτιαγμένα εκεί πράγματα. Η ελευθερία στη σκανδαλιά είναι πολύ πιο ελκυστική γι’ αυτό από τη γεύση της σοκολάτας. Ή χαλάστε οι ίδιοι την όμορφη διακόσμηση αυτού του πάγκου, εγκαταλείποντας για παράδειγμα εκεί άγαρμπα ένα από τα πράγματα που έχετε πάρει στο καροτσάκι σας και το οποίο δε χρειάζεστε ιδιαίτερα. Αν μάλιστα διαλέξτε να αφήσετε επίτηδες ένα αναποδογυρισμένο κουτί παγωτό, τότε θα έχετε πάρει καλύτερα την εκδίκησή σας για όσες σοκολάτες και τσίχλες αναγκαστήκατε να ακριβοπληρώσετε τη τελευταία στιγμή μπροστά στο ταμείο μέχρι τώρα..


Εσείς Έχετε Πάρει Κερδοκάρτα;
Όχι ευχαριστώ, δε θέλω! Αυτό είναι ένα βρώμικο και φτηνό κόλπο για να μαζέψουν ένα μεγάλο πλήθος προσωπικών δεδομένων σας, χωρίς να κουραστούν στο ελάχιστο από μέρους τους. Στο εξής θα ξέρουν αναλύοντας τα προϊόντα που αγοράζετε κάθε φορά πότε τρώτε, πότε πίνετε, πότε χέζετε, πότε πλένεστε ή πότε πηδάτε, εντελώς τσάμπα και θα γεμίσουν τις βάσεις δεδομένων τους με πολύτιμες πληροφορίες για τις καταναλωτικές σας συνήθειες. Άλλωστε δεν κερδίζετε και τίποτα σπουδαίο με τις σχεδόν μηδαμινές «εκπτώσεις» τους μπροστά στις πολύτιμες πληροφορίες που παίρνουν κρυφά και τσάμπα από σας.
Ας πολεμήσουμε λοιπόν εναντίον τους! Καταλάβετε καλά το παιχνίδι τους κι εξηγήστε το και στους άλλους!

ΒΙΒΛΙΟ....ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ

ΑΛΗΘΙΝΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ....ΑΠΟΨΕ ΣΤΗΝ ΕΤ3 ΣΤΙΣ 20:30

Ασφαλιστική κάλυψη ζημιών και απόδοση του 3% των αγροτών στον ΕΛΓΑ

Απάντηση του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Κ.Σκανδαλίδη σε ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου

Oι Brooklyn Funk Essentials στο Half Note

Μια από τις σπουδαιότερες acid jazz κολεκτίβες της Νέας Υόρκης, οι Brooklyn Funk Essentials έρχονται στην Ελλάδα, στο Half Note από τις 7 μέχρι τις 13 Μάιου για να παρουσιάσουν τη νέα τους δουλειά που θα κυκλοφορήσει σύντομα.

ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η Έκθεση Βιβλίου Θεσσαλονίκης, το μεγαλύτερο ραντεβού για το βιβλίο στη χώρα μας, διοργανώνεται από το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου (ΕΚΕΒΙ)/Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού, τη Helexpo και την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εκδοτών Βιβλιοπωλών σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Εκδοτών Βιβλίου. Φέτος, θ’ ανοίξει τις πύλες της την Πέμπτη 5 Μαΐου, ανακηρύσσοντας τη Θεσσαλονίκη σε «Πρωτεύουσα του Βιβλίου» για 4 ημέρες.Στην 8η ΔΕΒΘ το Εθνικό Κέντρο Βιβλίου με τη συνεργασία των εκδοτών θα παρουσιάσει πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα με 170 εκδηλώσεις για κάθε ηλικία και κάθε γούστο.

ΠΙΕΙΤΕ ΧΥΜΟΥΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ

Η κατανάλωση φρουτοχυμών φαίνεται να προσφέρει οφέλη για την καρδιά, σύμφωνα με μια νέα γαλλική επιστημονική έρευνα. Οι ερευνητές που έκαναν στο εργαστήριο πειράματα με χοίρους, οι οποίοι τράφηκαν με διάφορα μίγματα φρουτοχυμών, εμφάνισαν χαλάρωση στα τοιχώματα των αρτηριών τους.

TZITZIFIOGKOS...

Διέψευσε ο υπουργός Μεταφορών Επικοινωνιών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, δημοσιεύματα στα οποία γίνεται λόγος για "κίτρινη κάρτα" της τρόικας στο υπουργείο.

Ερωτηθείς, σχετικά, από δημοσιογράφους, ο κ. Ρέππας είπε ότι αντιθέτως, η τρόικα θεωρεί ότι το συγκεκριμένο υπουργείο είναι εντάξει με τις υποχρεώσεις του και απέδωσε τα δημοσιεύματα σε διαρροές κάποιου "τζιτζιφιόγκου" από το υπουργείο Οικονομικών.
*****MA ΓΙΑΤΙ ΤΑ BLOGS ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΖΙΤΖΙΦΙΟΓΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ;ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ;

ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινά η γενική απογραφή του πληθυσμού...η οποία έχει θεσπιστεί από τον ΟΗΕ γίνεται κάθε 10 χρόνια και είναι υποχρεωτική.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, στη διαδικασία θα συμμετέχουν 55.000 απογραφείς και 13.000 τομεάρχες, με σκοπό να συγκεντρωθούν στοιχεία για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού της χώρας, τα οποία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής του κράτους.
Αυτό που θα χρειαστεί να κάνουν οι πολίτες είναι, μέσα από μία διαδικασία που δεν θα ξεπερνά τη μισή ώρα, να απαντήσουν σε απλές ερωτήσεις για την κατοικία τους, τα άτομα που μένουν σε αυτή, την ηλικία, το επάγγελμα, το επίπεδο της εκπαίδευσής τους και την κατάσταση της απασχόλησής τους.

ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΣΠΟΡΑΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ


πόσο φόρο θα κερδίσετε αν δηλώσετε περισσότερες αποδείξεις

Η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων ξεκίνησε και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Μαΐου για για μισθωτούς και συνταξιούχους, που θα επιλέξουν τη χειρόγραφη διαδικασία. Δείτε πόσο φόρο θα κερδίσετε αν δηλώσετε περισσότερες αποδείξεις
Ο emo και ο Κύριος Ελληνάκης

Ποιοι βγαίνουν και ποιοι μπαίνουν στα βαρέα και ανθυγιεινά

Εκτός λίστας βαρέων και ανθυγιεινών, πρόκειται να βρεθούν πλέον των 150.000 εργαζομένων, ενώ από την άλλη, εισέρχονται 50.000 άλλοι, σύμφωνα με τις επιταγές του Μνημονίου.

Οι λίστες θα είναι έτοιμες από τις 15 Ιουνίου, ενώ το νέο καθεστώς θα εφαρμοστεί από την 1η Ιουλίου.

Φορέστε σωστά το άρωμά σας

Αν είστε παθιασμένες με τα αρώματα, τότε πρέπει να μάθετε και πώς να τα φοράτε σωστά. Κατ’ αρχήν, όταν βάζουμε άρωμα, καλό θα ήταν να έχουμε προμηθευτεί όλο το πακέτο: την ενυδατική, το σαπούνι και, φυσικά, το ίδιο το άρωμα, έτσι ώστε το αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη διάρκεια.


Τι θα κάνει στη ζωή της η δούκισσα Catherine;

Μπορεί η Catherine Middleton να έγινε πλέον μέλος της βασιλικής οικογένειας, αφού παντρέυτηκε τον πρίγκιπα William, τον δεύτερο στη σειρά διαδοχής του βρετανικού θρόνου, όμως η ίδια δεν ζητάει τίποτα άλλο από το να γίνει μια καλή νοικοκυρά και να ζήσει μια ήρεμη ζωή μακριά από κοσμικά events...

Φουκουσίμα: Μπήκαν στον αντιδραστήρα για πρώτη φορά

Εργάτες εισήλθαν σήμερα στο κτήριο του αντιδραστήρα 1 του πυρηνικού σταθμού Φουκουσίμα για πρώτη φορά από τότε που ο πυρηνικός σταθμός υπέστη ζημιές από τον ισχυρό σεισμό και το φονικό τσουνάμι της 11ης Μαρτίου.

Οι hackers εκμεταλλεύονται το βασιλικό γάμο

Ο Βρετανικός Βασιλικός γάμος και το επερχόμενο Παγκόσμιο Πρωτάθλημά Χόκεϊ στη Σλοβακία έχουν αποτελέσει στόχο των «κυβερνο-εγκληματιών» που είναι έτοιμοι να κερδοσκοπήσουν από τον τεράστιο ντόρο που έχει δημιουργηθεί στα ΜΜΕ. Εντωμεταξύ, στη Σλοβακία και στην Τσέχικη Δημοκρατία οι ιστοσελίδες που σχετίζονται με το χόκεϊ έχουν γεμίσει από παγίδες παράνομων επιχειρήσεων.

Μάθε τι Λένε τα Παπούτσια που Φοράς για Σένα!

Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, τα παπούτσια που φορά μια γυναίκα, δείχνουν την προσωπικότητά της. Αλήθεια ή ψέματα, δεν ξέρουμε να σου πούμε πραγματικά.

Ωστόσο αν ενδιαφέρεσαι να μάθεις τι λένε τα παπούτσια για την προσωπικότητά σου, τότε δεν έχεις παρά να διαβάσεις τα παρακάτω!

Karl Lagerfeld: Λανσάρει Άρωμα για... Βιβλιοφάγους!

Νέα Armani Casa Συλλογή για το Σπίτι!

Η νέα Armani/Casa συλλογή για το Φθινόπωρο – Χειμώνα 2011/12 παρουσιάστηκε στο Salone Del Mobile στο Μιλάνο.

Σε μοντέρνο και μίνιμαλ ύφος, η νέα συλλογή περιλαμβάνει έπιπλα του γνωστού οίκου, σε όμορφες αρμονικές και συμμετρικές γραμμές, που αποπνέουν ζεστασιά και κομψότητα.

Ο «διάδοχος» του Οσάμα είναι εδώ: Οσάμα Μπιν… Κανάκης!

Είναι καλό να είσαι ο σύντροφός της Natalie Portman


 

Φαίνεται ότι η σχέση του με τη Natalie Portman και το γεγονός ότι χορογράφησε την ταινία Μαύρος Κύκνος, βοήθησε πολύ τον Benjamin Millepied.

Σέξι φωτογράφιση της Elizabetta Canalis

Φωτογράφιση που θα κάνει τον George Clooney να κοκκινίσει!

Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ MARFIN

Πριν ένα χρόνο η πλειοψηφία των Ελλήνων είχαμε συγκλονιστεί μαθαίνοντας τον θάνατο των 3 υπαλλήλων της τράπεζας Marfin και βλέποντας στις οθόνες της τηλεόρασης τις..
εικόνες των εγκλωβισμένων που προσπαθούσαν να εγκαταλείψουν το κτίριο.
Ένας χρόνος πέρασε και οι υπαίτιοι δεν έχουν λογοδοτήσει στη δικαιοσύνη.

Κάποιοι πεινάνε και κάποιά άλλοι παίρνουν στο Δημόσιο 18 μισθούς και 36 επιδόματα!

Ο λόγος για τους εργαζομένους στα Ελληνικά Πετρέλαια... οι οποίοι πέραν των 18 μισθών, απολαμβάνουν και 36 κατηγορίες παροχών, όπως πενθήμερες διακοπές σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων, δωρεάν σίτιση, επιδότηση 200 ευρώ ετησίως στο κυλικείο, κάλυψη δαπανών βρεφονηπιακού σταθμού ύψους 3.663 ευρώ ανά παιδί, βοηθήματα εκπαίδευσης στα παιδιά τους που σπουδάζουν στα πανεπιστήμια, χρηματικά βοηθήματα γάμου κ.λπ.

Κυρ. Μητσοτάκης: Δεν συμφωνώ με την στήριξη στην κυβέρνηση που πρότεινε ο πατέρας μου

Δεν συμφωνεί με την πρόταση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη στήριξη προς την κυβέρνηση που ζήτησε...

ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΠΙΜΑΧΟ VIDEO ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ , ΑΛΛΑ Ο ΜΗΤΣΙΚΩΣΤΑΣ

Τρέχουν να μαζέψουν τα ασυμμάζευτα κυβέρνηση και ΔΝΤ μετά τη δημοσιοποίηση του αποσπάσματος από τη συνέντευξη του Στρος Καν σε γαλλικό κανάλι, στο οποίο εμφανίζεται να υποστηρίζει ότι συζητούσε "υπόγεια" επί μήνες με τον Γιώργο Παπανδρέου για την προσφυγή της χώρας μας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο.

ΣΕ ΑΜΥΝΑ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Προσπαθεί να αντικρούσει τα περί «μυστικών διαβουλεύσεων» με το ΔΝΤ. Αμηχανία επικρατεί στην κυβέρνηση μετά τη δημοσιοποίηση από τον Στρος Καν των επαφών με τον πρωθυπουργό πολύ πριν τεθεί θέμα ΔΝΤ. Κυβερνητικά στελέχη εμφανίζονται προβληματισμένα εκτιμώντας ότι η κυβέρνηση Παπανδρέου θα βρίσκει από δω και στο εξής μπροστά της τα περί «μυστικής διπλωματίας».

Συνελήφθη 33χρονος έξω από γήπεδο με 11 βόμβες μολότοφ στο αυτοκίνητό του

Ένδεκα βόμβες μολότοφ, πάνω στις οποίες είχε κολλημένα με μονωτική ταινία βεγγαλικά, καθώς και τέσσερα ακόμα βεγγαλικά ξεχωριστά, βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ αυτοκινήτου 33χρονου που ήταν έξω από το κλειστό γυμναστήριο του Βύρωνα, την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη ο αγώνας για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος χάντμπολ μεταξύ των ομάδων ΑΕΚ -Διομήδης Άργους.

Παπανδρέου: "Θα προχωρήσω με όσους θέλουν"

Μήνυμα με αποδέκτες και στο εσωτερικό της κυβέρνησης και του ΠΑΣΟΚ έστειλε εκ νέου ο πρωθυπουργος μιλώντας στη συνέλευση του Συνδέσμου Τουριστικών Επιχειρήσεων. "Θα προχωρήσω με εκείνους που θέλουν να αλλάξει η Ελλάδα" είπε ο Γιώργος Παπανδρέου, ενώ χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και για τα σενάρια περι χρεοκοπίας.

Κάννες: Φοίνικες, flip-flops και paparazzi

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ο πιο φωτογενής ευρωπαϊκός κινηματογραφικός θεσμός μαζεύει σύσσωμο το Χόλιγουντ σε μια κατά τα άλλα ήσυχη λουτρόπολη της Νότιας Γαλλίας.

Με το που ακούω Κάννες το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι τα ριγέ, χρωματιστά ομπρελίνα που ανοίγουν με θρησκευτική ευλάβεια (ή ψυχαναγκαστική εμμονή, αν προτιμάτε) κάθε χρόνο τέτοιες μέρες στην Κυανή Ακτή. Αρχίζω να οσφρίζομαι λάδι καρύδας, νιώθω τα μάτια μου να παρουσιάζουν τα πρώτα σημάδια αλλεργικής επιπεφικίτιδας στα φλας των παπαράτσι, ακούω τις σαγιονάρες της Κάρλα Μπρούνι να επιβάλλονται αέρινες στον κακό χαμό της Croisette.

Η FIFA ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟΝ ΠΡΙΓΚΙΠΑ ΟΥΙΛΙΑΜ ΓΙΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑ

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η δήλωση του μέλους της FIFA... Νικολας Λεοζ, ότι παρέλαβε πρόσκληση για τον πριγκιπικό γάμο, επειδή ο Ουίλιαμ ήθελε να τον “καλοπιάσει” για να ψηφίσει την υποφηφιότητα της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Μισόλογα Δρούτσα για το Αιγαίο

Άτολμη παραμένει η κυβέρνηση Παπανδρέου, η οποία επιμένει να μην οριοθετεί Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη (ΑΟΖ) με την Τουρκία, επικαλούμενη διερευνητικές επαφές με τη γειτονική χώρα, που λειτουργούν επί της ουσίας σε βάρος της Ελλάδας.

Το μαύρο-άσπρο κάνει ο Πεταλωτής

Το μαύρο-άσπρο επιχείρησε να κάνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, σχετικά με την προβολή του βίντεο ντοκουμέντο από την κομμένη συνέντευξη του επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος Καν για την προαποφασισμένη υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο.

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Πάνω που είπαμε να αφήσουμε τις ομπρέλες και τις ζακέτες, άντε πάλι οι βροχές μέσα στο Μάιο. Άστατος αναμένεται να είναι και σήμερα ο καιρός, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά 7 Μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει πτώση, κυρίως στα βόρεια.
Ν.Α.Β.

“Ο δεκάλογος” αντιμετώπισης κρίσης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Στις δέκα άμεσες κινήσεις, τις οποίες πρέπει να κάνουν οι επιχειρηματίες προκειμένου, όχι μόνο να αντιμετωπίσουν, αλλά και να αξιοποιήσουν προς όφελός τους την οικονομική κρίση που βιώνει η χώρα μας, αναφέρθηκε στην ομιλία του ο κ. Π. Ρεγκούκος, σύμβουλος οργάνωσης και εισηγητής ειδικών σεμιναρίων της εταιρείας "e-System Business", στο πλαίσιο εκδήλωσης του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά.

Τυρί από μητρικό γάλα

Για τυρί από κατσικίσιο γάλα έχουμε ακούσει από αγελαδινό επίσης..
Τυρί όμως από μητρικό γάλα πρώτη φορά.

ΒΡΟΧΕΣ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αποδοκιμάστηκε ο Παπανδρέου

Ήρθε φαίνεται ο καιρός και για τον πρωθυπουργό να αποδοκιμαστεί δημόσια, έστω από μερίδα συγκεντρωμένων. Το περιστατικό συνέβη έξω από το Μέγαρο Μουσικής.

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ , Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΙΣ....ΣΠΑΤΑΛΕΣ

Μόλις 300.000 ευρώ ξόδεψε η υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής...Τίνα Μπιρμπίλη για να διαφημίσει στα Μέσα το υπουργείο της.
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται σε έγγραφο του υπουργείου που αναρτήθηκε στο ΠΡΌΓΡΑΜΜΑ Διαύγεια στις 28 Απριλίου το υπουργείο εγκρίνει με απόφαση του:
Δαπάνη Ποσού 63.346,00 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ για την μετάδοση ραδιοφωνικού μηνύματος στο πλαίσιο του έργου «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα και για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του ΥΠΕΚΑ».
Παράλληλα σε ανάρτηση της ίδιας ημερομηνίας αναφέρεται ότι αποφασίζεται από του υπουργείο Περιβάλλοντος « έγκριση δαπάνης ποσού 229.879,00€ συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ, για δημοσιεύσεις σε έντυπα ΜΜΕ, για «την ευαισθητοποίηση του κοινού και φορέων, σχετικά με τις χρήσεις γης σε περιοχές ιδιαίτερου φυσικού περιβάλλοντος», στο πλαίσιο του υποέργου 1 του έργου του ΕΠΕΡΑΑ: «Ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για περιβαλλοντικά θέματα και για θέματα εφαρμογής των πολιτικών του ΥΠΕΚΑ».

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Η Τίνα ξόδεψε 300.000 ευρώ για το υπουργείο της http://24wro.blogspot.com/2011/05/300000_05.html#ixzz1LRl3qvj0

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!!!!!