Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΕΓΙΝΕ Η ΑΡΧΗ .ΤΩΝ...ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ.


ΠΑΡΑΜΕΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΚΑΙ ΤΟ pieria-gr.blogspot.com ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ....

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ, ΕΔΩ:
http://pieria-gr.blogspot.com/2011/05/pieria-gr_25.html

ΤΕΛΙΚΑ : ΠΑΟΚ-ΟΛ.ΒΟΛΟΥ 5-1 ΚΑΙ ΑΕΚ -ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 0-2

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...


ΠΑΟΚ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-0

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ -ΑΕΚ 0-0

ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΜΕΣΩ FACEBOOK.Διαμαρτυρία «Αγανακτισμένων» και στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης στις 9μμ

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μέσω Facebook για συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα, δηλώνοντας ότι θα πάρει μέρος.Sε εξέλιξη και στη Θεσσαλονίκη, όπου διαδηλωτές πραγματοποιούν αυθόρμητη καθιστική διαμαρτυρία, μπροστά από τον Λευκό Πύργο.

Έχει πλημμυρίσει ο δρόμος μπροστά από τη Βουλή και γεμίζει και η Πλατεία Συντάγματος. Το ραντεβού στο Σύνταγμα ήταν για τις 18:00 το απόγευμα της Τετάρτης. Έχουν μαζευτεί περισσότεροι από 20.000 πολίτες και αυξάνονται συνεχώς ανά λεπτό.
Οι συγκεντρωμένοι έχουν και πανό. Ένα από αυτά γράφει "Είμαστε ξύπνιοι" και το άλλο "τι ώρα είναι; είναι ώρα να φύγουν αυτοί" (σ.σ. οι βουλευτές).
Οι πολίτες στη Θεσσαλονίκη, έχουν ρυθμίσει τα ξυπνητήρια των κινητών τους να χτυπήσουν μαζί ως απάντηση στα συνθήματα των Ισπανών περί Ελλήνων που κοιμούνται.
"Βάλτε ξυπνητήρια, ξυπνήστε στις οκτώ, κλείστε την τηλεόραση ελάτε από εδώ" και "ξεσηκωθείτε" ήταν τα συνθήματα που ακούστηκαν πιο πολύ στη συγκέντρωση.
Η κινητοποίηση θα συνεχιστεί μέχρι τις έντεκα το βράδυ.
Απόψε στις εννιά προγραμματίζεται σιωπηλή διαμαρτυρία «Αγανακτισμένων» και στην κεντρική πλατεία της Κατερίνης.
Ειρηνικές συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, όπου επίσης η συμμετοχή των πολιτών είναι αρκετά μεγάλη.

Διοργάνωση μέσω Facebook
Η ειρηνική διαδήλωση, οργανώνεται στα πρότυπα των διαδηλώσεων της Ισπανίας και τιτλοφορείται "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" .
Σύμφωνα με τους διαχειριστές των σελίδων στο Facebook, στόχος είναι να ακουστεί η φωνή των νέων απέναντι στα μέτρα λιτότητας, χωρίς κομματικό καπέλωμα και πολιτικό χρώμα.

Η ανταπόκριση των πολιτών στο διαδίκτυο ήταν μεγάλη, με περίπου 25.000 να έχουν δηλώσει ότι θα δώσουν το "παρών" στο Σύνταγμα, περισσότεροι από 22.000 στο Λευκό Πύργο στη Θεσσαλονίκη και πάνω από 6.000 στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα.
ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ. Φοβᾶμαι...

Φοβᾶμαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ ἑφτὰ χρόνια ἔκαναν πὼς δὲν εἶχαν πάρει χαμπάρι
καὶ μία ὡραία πρωία μεσοῦντος κάποιου Ἰουλίου
βγῆκαν στὶς πλατεῖες μὲ σημαιάκια κραυγάζοντας «δῶστε τὴ χούντα στὸ λαό».
Φοβᾶμαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ μὲ καταλερωμένη τὴ φωλιὰ
πασχίζουν τώρα νὰ βροῦν λεκέδες στὴ δική σου.
Φοβᾶμαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ σοῦ κλείναν τὴν πόρτα
μὴν τυχὸν καὶ τοὺς δώσεις κουπόνια καὶ τώρα
τοὺς βλέπεις στὸ Πολυτεχνεῖο νὰ καταθέτουν γαρίφαλα καὶ νὰ δακρύζουν.
Φοβᾶμαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ γέμιζαν τὶς ταβέρνες
καὶ τὰ σπάζαν στὰ μπουζούκια κάθε βράδυ καὶ τώρα τὰ ξανασπάζουν
ὅταν τοὺς πιάνει τὸ μεράκι τῆς Φαραντούρη καὶ ἔχουν καὶ «ἀπόψεις».
Φοβᾶμαι τοὺς ἀνθρώπους ποὺ ἄλλαζαν πεζοδρόμιο ὅταν σὲ συναντοῦσαν
καὶ τώρα σὲ λοιδοροῦν γιατὶ, λέει, δὲν βαδίζεις ἴσιο δρόμο.
Φοβᾶμαι, φοβᾶμαι πολλοὺς ἀνθρώπους.
Φέτος φοβήθηκα ἀκόμη περισσότερο.
Νοέμβρης 1983

ΜΑΝΟΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗΣ

Ἤτανε νέοιΟἱ δρόμοι ἦταν σκοτεινοὶ καὶ λασπωμένοι


τὸ πιάτο στὸ τραπέζι λιγοστό,


τὸ φιλὶ στὸ κατώφλι ἦταν κλεφτὸ


καὶ ἔρωτες μέσα στὶς καρδοῦλες κλειδωμένοι


Ἤτανε νέοι ἤτανε νέοι, ἦταν παιδιὰ


καὶ ἔτυχε νά ῾ναι καὶ καλὴ σοδειὰ


Τὰ βράδια ξενυχτοῦσαν στὰ ὑπόγεια,


καὶ σβάρνα ὁλημερὶς στὶς γειτονιὲς


ἄχ! τὰ σοκάκια ἐκεῖνα κι οἱ γωνιὲς


σφιχτὰ ποὺ φυλάξαν τὰ τίμια λόγια


Ἤτανε νέοι ἤτανε νέοι, ἦταν παιδιὰ


καὶ ἔτυχε νά ῾ναι καὶ καλὴ σοδειὰ


Δὲν ξέρανε πατέρα, μάνα σπίτι, μάνα σπίτι


ἕναν δὲν δίναν γιὰ τὸ σήμερα παρᾶ


δὲ ρίχνανε δραχμὲς στὸν κουμπαρᾶ


δὲν κράταγαν μεζούρα καὶ διαβήτη


Ἤτανε νέοι ἤτανε νέοι, ἦταν παιδιὰ


καὶ ἔτυχε νά ῾ναι καὶ καλὴ σοδειά

LIVE ΜΕΤΑΔΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ BLOGS ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΠΟΨΕ...

ΟΙ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ

ΠΙΕΡΙΑ
Δήμος Κατερίνης
Ολυμπιακή Ακτή
Περίσταση
Παραλία
Καλλιθέα
Κορινός

Δήμος Δίου - Ολύμπου
Λεπτοκαρυά 1
Σκοτίνα
Παντελεήμονας 1
Πλαταμώνας 1
Ν. Πόροι

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Την ώρα που γράφτηκε αυτό το θέμα (το βράδυ της Τρίτης) το μήνυμα της αυθόρμητης συγκέντρωσης στον Λευκό Πύργο είχε φτάσει σε 113000 άτομα από τα οποία σύμφωνα με online πληροφόρηση της σελίδας είχαν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν 11400 άτομα, 4137 άτομα είχαν απαντήσει ότι ίσως πάρουν μέρος, 4516 είχαν απαντήσει ότι δεν θα δώσουν το παρών, ενώ 93619 άτομα δεν είχαν απαντήσει ακόμη.

Στις 10 το πρωί της Τετάρτης το μήνυμα της αυθόρμητης συγκέντρωσης στον Λευκό Πύργο είχε φτάσει σε πάνω από 160000 άτομα από τα οποία σύμφωνα με online πληροφόρηση της σελίδας είχαν δηλώσει ότι θα παραβρεθούν 18507 άτομα (Στις 12.30 μμ 20067 άτομα), 6407 άτομα είχαν απαντήσει ότι ίσως πάρουν μέρος, 7184 είχαν απαντήσει ότι δεν θα δώσουν το παρών, ενώ 129917 άτομα δεν είχαν απαντήσει ακόμη.

Η στάση που κοιμάστε σας αρρωσταίνει;


Θέση ανάνηψης (στο πλάι, από την δεξιά πλευρά)
Καλή για: Παλινδρόμηση οξέων
Κακή για: Ρυτίδες
Αυτή η στάση, γνωστή ωςθέση ανάνηψης επειδή μοιάζει πολύ με εκείνη που χρησιμοποιείται σε έκτακτα περιστατικά, μειώνει τα συμπτώματα της παλινδρόμησης οξέων και τη δυσπεψία. Ωστόσο, όσοι κοιμούνται στο πλάι κινδυνεύουν να αποκτήσουν πιο βαθιές ρυτίδες εξαιτίας της τριβής με το μαξιλάρι.


Το πτώμα (ανάσκελα)
Καλή για: Αρθρίτιδα
Κακή για: Άσθμα, ροχαλητό, υπνική άπνοια, καρδιά
Ο ύπνος σε αυτή τη θέση συνιστά την κατάλληλη επιλογή για όσους υποφέρουν από αρθρίτιδα και πόνους στις αρθρώσεις, καθώς το βάρος του σώματος κατανέμεται ισομερώς. Ωστόσο, σε αυτή τη στάση επιδεινώνεται το ροχαλητό – ιδίως στους παχύσαρκους άνδρες – και η υπνική άπνοια. Μπορεί ακόμη να προκαλέσει προβλήματα στο αναπνευστικό και κυκλοφορικό σύστημα.


Εμβρυϊκή στάση
Καλή για: Οσφυαλγία
Κακή για: Πόνο στον αυχένα, πονοκεφάλους
Πρόκειται για μία από τις πλέον κοινές στάσεις στον ύπνο και συνίσταται για όσους υποφέρουν από προβλήματα στη μέση. Αυτό συμβαίνει διότι καθώς το σώμα κουλουριάζεται προς τα εμπρός «ανοίγει» την πλάτη, μειώνοντας την πίεση στον μεσοσπονδύλιο δίσκο. Παράλληλα όμως, καθώς ο αυχένας δεν βρίσκεται σε ευθυγράμμιση με το υπόλοιπο σώμα, μπορεί να προκληθούν πόνοι τόσο στον αυχένα όσο και στο κεφάλι.


Στάση κουτάλι
Καλή για: Στρες
Κακή για: Πόνους στις αρθρώσεις και στους μύες
Τα νέα για όσους κοιμούνται με τον σύντροφό τους είναι καλά: ακόμη και την ώρα του ύπνου, η ανθρώπινη επαφή μέσω της αγκαλιάς μειώνει σημαντικά τα επίπεδα του στρες. Όσοι υποφέρουν ωστόσο από πόνους στους μύες ή στις αρθρώσεις καλύτερα να το ξανασκεφτούν. Το να κοιμάται κανείς στο πλάι, με τον σύντροφό του κοντά δεν είναι και η πιο βολική στάση για την πλάτη, τους ώμους και τον αυχένα και μπορεί να ενισχύσει τους πόνους που τυχόν υπάρχουν σε αυτά τα σημεία.


Στάση ηλιοθεραπείας (Μπρούμυτα)
Καλή για: Ροχαλητό
Κακή για: Τρίξιμο δοντιών, πόνο και μούδιασμα χεριών
Ο ύπνος σε αυτή τη στάση αντιμετωπίζει το πρόβλημα του ροχαλητού, καθώς οι μύες του λαιμού δεν υποχωρούν προς τα κάτω λόγω της βαρύτητας. Αν όμως έχετε την κακή συνήθεια να τρίζετε τα δόντια σας στον ύπνο, τότε η πίεση που ασκείται στην κάτω σιαγόνα θα κάνει το πρόβλημα ακόμη πιο έντονο. Επιπροσθέτως, όσοι κοιμούνται .
Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/05/blog-post_8133.html#ixzz1NNEfJ6oC

ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΡΙΑ ΔΑΜΑΝΑΚΗ

"Συμφωνία με τους δανειστές ή επιστροφή στη δραχμή"


Το σενάριο της απομάκρυνσης της Ελλάδας από το ευρώ είναι στο τραπέζι, σύμφωνα με την Επίτροπο της χώρας μας στην ΕΕ.
Ζήτησε συμφωνία σε ένα πρόγραμμα σκληρών θυσιών.
 http://news247.gr/

ΣΑΡΚΩΔΗ ΧΕΙΛΗ
Αγανακτισμένοι και οι...Ράδιο Αρβύλα ....για τις συγκεντρωσεις του FACEBOOK

Στη μεταδοτική αγανάκτηση των Ισπανών διαδηλωτών...οι οποίοι τις τελευταίες ημέρες διαμαρτύρονται κατά χιλιάδες και ειρηνικά, για την ανεργία και την οικονομική κρίση, που μαστίζουν τη χώρα τους και οι οποίοι, όπως φαίνεται, κατάφεραν να “ξυπνήσουν” και τους Έλληνες, αναφέρθηκε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.
“Μη φωνάζετε, θα ξυπνήσετε τους Έλληνες”, έλεγαν σε ένα “εμπνευσμένο” ομολογουμένως σύνθημά τους, οι Ισπανοί διαδηλωτές και από ό,τι φαίνεται μέχρι στιγμής, κάτι πήρε το αυτάκι μας. Ήδη στο facebook, έχει δημιουργηθεί σελίδα, με τίτλο “Αγανακτισμένοι πολίτες στο Σύνταγμα”, που μέχρι αυτή τη στιγμή έχει περισσότερους από 26.000 “φίλους”.
Οι δημιουργοί της σελίδας έχουν προγραμματίσει ειρηνική διαδήλωση στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης (25/05) στην πλατεία Συντάγματος.
Πάντως, η αγανάκτηση δεν είναι “προνόμιο” μόνο των Αθηναίων πολιτών, αφού ανάλογες διαδηλώσεις προγραμματίζονται την ίδια ώρα και στη Θεσσαλονίκη, στο Λευκό Πύργο και στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου.
Αγανακτισμένοι υπάρχουν και στην Αρτα, στο Ρέθυμνο, στην Κομοτηνή, στη Ζακυνθο, στο Ηράκλειο και τα Γιάννενα, έχοντας δημιουργήσει και τις αντίστοιχες σελίδες στο facebook.
Υπενθυμίζεται, ότι πρόσφατες διαδηλώσεις, που κατέληξαν σε κάποιες περιπτώσεις, μέχρι και στην πτώση καθεστώτων, όπως συνέβη στην Αίγυπτο, ξεκίνησαν αυθόρμητα και μεταδόθηκαν “από στόμα σε στόμα” και από προφίλ σε προφίλ στο facebook, ενώ ήδη η αγανάκτηση “παρέσυρε” και τους Γάλλους, που πραγματοποίησαν διαδηλώσεις συμπαράστασης προς τους Ισπανούς.
“Πιστέψτε μας, εάν δεν είχαμε την προετοιμασία της εκπομπής, θα συμμετείχαμε με μεγάλη χαρά σε αυτήν την κινητοποίηση”, σχολίασε ο Αντώνης Κανάκης, προσθέτοντας ότι στην πρόκειται “για αγανακτισμένους πολίτες που θέλουν να διαδηλώσουν απλά ως πολίτες, ως άνθρωποι, ως Έλληνες, ως πολίτες της Ευρώπης και ως τίποτα άλλο, χωρίς ταμπέλες, χωρίς να ανήκουν πουθενά”.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αγανακτισμένοι και οι...Ράδιο Αρβύλα http://24wro.blogspot.com/2011/05/blog-post_5463.html#ixzz1NNALD4FP

Amy Winehouse - You Know I'm No Good

το ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ:  http://www.youtube.com/watch?v=b-I2s5zRbHg&feature=related


30 Χρόνια Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης

3 - 19 Ιουνίου 2011

Παραλία Λευκού Πύργου Θεσσαλονίκη
Το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Βιβλίου Θεσσαλονίκης, ο μεγαλύτερος ετήσιος θεσμός του Πολιτισμού φέτος συμπληρώνει 30 χρόνια ανελλιπούς παρουσίας στα πολιτιστικά δρώμενα της πόλης.

...Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί στην ιστορική παραλία του Λευκού Πύργου από τις 3 έως τις 19 Ιουνίου 2011 με τη συμμετοχή εκδοτών απ΄ όλη την Ελλάδα. Η διοργάνωση γίνεται από το Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας και το Κέντρο Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, σε συνεργασία με το Δήμο Θεσσαλονίκης, και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού.
Η φετινή επετειακή διοργάνωση, είναι αφιερωμένη στον άγιο των ελληνικών γραμμάτων Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη και στον λογοτέχνη Κώστα Βάρναλη.
Το Φεστιβάλ Βιβλίο είναι η κορυφαία εκδήλωση του ΚΑ΄ Πνευματικού Μαΐου «Η Πολιτιστική Άνοιξη της Θεσσαλονίκης», (πολιτισμός, γράμματα, τέχνες) ο οποίος υποστηρίζει έμπρακτα όλους τους πνευματικούς δημιουργούς της Βόρειας Ελλάδας.
Ο ΚΑ΄ Πνευματικός Μάιος είναι αφιερωμένος στο σκηνοθέτη Ζυλ Ντασέν, στην ελληνίστρια Ζακλίν ντε Ρομιγί και στο θεατρικό συγγραφέα Τένεσι Ουίλιαμς.


ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
-Καθημερινά 6.30 το απόγευμα με 11 το βράδυ
-Κυριακές ανοικτά και το πρωί 10.30 έως τις 13.30
Επίσημα Εγκαίνια του 30ου Φεστιβάλ Βιβλίου, το Σάββατο 4 Ιουνίου στις 20:30 μεγάλη εξέδρα(στάση στρατηγείο)

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ

Ενώ για την Ιρλανδία και Πορτογαλία ό χρόνος αποπληρωμής είναι 12 χρόνια για εμάς είναι 7,5 !!!! Δείτε τώρα τι είπε σήμερα, σύμφωνα με το Reuters , ο πρόεδρος του Eurogroup Zαν Κλοντ Γιούνκερ:
"Ο χρόνος αποπληρωμής του χρέους στην Ελλάδα θα μπορούσε να παραταθεί, εάν η χώρα ικανοποιήσει όλους τους στόχους της μεταρρύθμισης και του προϋπολογισμού.
Εάν πληρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, δεν μπορούμε να αποκλείσουμε ένα reprofiling, που σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει παράταση της περιόδου αποπληρωμής των δανείων"
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί και εντός και εκτός Ελλάδας..
Τι μας είπε εν ολίγοις ο Γιούνκερ, να είστε καλά παιδιά, να διαβάσετε καλά το ποίημα, να τα ξεπουλήσετε όλα, για να σας δώσουμε τι ;
To αυτονόητο, αυτό που πήραν οι Ιρλανδοί και οι Πορτογάλοι και αυτό που θα έπρεπε ήδη να το είχαμε εξασφαλίσει.
Θα βγει μετά ο Γιώργος, θα πάρει και την 5η δόση, θα πάρει και άλλα 4,5 χρόνια παράταση και όλα μέλι-γάλα...
Θα μας παρουσιαστεί σωτήρας εκ νέου.

Στου κουφού πρωθυπουργού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα


Άλλα του έλεγε ο Παπούλιας, άλλα καταλάβαινε ο Γιώργος στη σημερινή συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο. "Τα ασθενή στρώματα της κοινωνίας, οι άνεργοι, οι χαμηλόμισθοι και οι χαμηλοσυνταξιούχοι πρέπει να ενισχυθούν γιατί ό,τι ήταν να δώσουν το έχουν δώσει. Αυτό πρέπει να το έχτε υπόψη σας στις νέες φορολογικές ρυθμίσεις που θα κάνετε" παρατήρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας αλλά ο πρωθυπουργός μας έκανε πως δεν καταλάβαινε και έλεγε τα δικά αφού είχε μάθει "παπαγαλία" το...σκονάκι που του έδωσαν οι συνεργάτες του. "Για αυτό ακριβώς με τις συζητήσεις που κάναμε ζητάμε όλες τις πιο δημιουργικές και δίκαιες(;) προτάσεις, ώστε να μπορέσουμε να αντιμετωπίσουμε το μεγάλο θέμα του ελλείμματος" απάντησε ο ΓΑΠ. Σαν να λέμε δηλαδή στου κουφού πρωθυπουργού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα!
taxalia

Γρήγορο αδυνάτισμα τώρα. Ναι, αλλά πώς;

Ο μεταβολισμός είναι κάτι που «ξυπνά» όποτε και όσες φορές εμείς θελήσουμε στην ζωή μας. Αυτό σημαίνει ότι ο οποιοσδήποτε θα μπορεί να αλλάξει την εικόνα του εαυτού του και να χάσει γρήγορα λίπος αρκεί να το θελήσει. Το αν είναι εύκολο ή όχι κρίνεται ανάλογα με την δύναμη της θέλησης που κρύβει ο καθένας μέσα του. Πως θα γίνει αυτό; Ακολουθεί μια λίστα από μερικές συμβουλές:

"Υπάρχει ουσιαστικός κοινός τόπος για συναίνεση"

Την ανάγκη για εθνική συνεννόηση επανέλαβε κατά τη συνομιλία του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ο Πρωθυπουργός απευθυνόμενος στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Δεν θέλησε να απαντήσει για το αν θα γίνουν εκλογές ή δημοψήφισμα.

Για πρώτη φορά Έλληνες επιχειρηματίες θα διεκδικήσουν το Νόμπελ Επιχειρηματικότητας

Ηθοποιοί, παραγωγοί, σκηνοθέτες, τεχνικοί και σεναριογράφοι, είναι μερικοί από αυτούς που κάθε χρόνο παρελαύνουν στο…κόκκινο χαλί, με το όνειρο να αποκτήσουν το γνωστό σε όλους πια χρυσό αγαλματίδιο, το Όσκαρ. Υπάρχει όμως και ένα άλλο αγαλματίδιο, το «The just man», που απονέμεται αποκλειστικά και μόνο σε επιχειρηματίες και συμβολίζει το δεσμό εμπιστοσύνης μεταξύ δύο ανθρώπων που ενώνονται σε χειραψία και επιβεβαιώνουν με αυτόν τον τρόπο την αφοσίωσή τους ο ένας στον άλλο.

Ο δορυφόρος βρήκε χαμένες πυραμίδες

Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΩΝ

Ερευνητές με τη βοήθεια φωτογραφιών από δορυφόρο κατάφεραν να εντοπίσουν 17 χαμένες πυραμίδες καθώς και περισσότερους από 1000 τάφους και 3000 αρχαίους οικισμούς στην Αίγυπτο.

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ