Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2011

ΓΕΡΩΝ ΠΑΙΣΙΟΣ...ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ


Πνευματική πρόοδος υπάρχει, εκεί που υπάρχει η αίσθηση ότι όλα είναι χάλια.

Ζαν-Ζακ Ρουσσώ

Όλες οι δυστυχίες μου προέρχονται από το γεγονός ότι είχα υπερβολικά καλή γνώμη για τους άλλους.

Bernard Baruch

Ψήφισε αυτόν που υπόσχεται λιγότερα. Θα είναι ο λιγότερο απογοητευτικός.

Κάρολος Κουν

Κάρολος Κουν ( 1908-1987 , Ο Ιδρυτής του Θεάτρου Τέχνης)

Η αφετηρία και η βάση του θεάτρου, όπως και κάθε μορφής τέχνης, είναι η ποίηση και η μαγεία. Αν λείψουν αυτά, δεν υπάρχει θέατρο
Δεν κάνουμε θέατρο για το θέατρο. Δεν κάνουμε θέατρο για να ζήσουμε. Κάνουμε θέατρο για να πλουτίσουμε τους εαυτούς μας, το κοινό που μας παρακολουθεί κι όλοι μαζί να βοηθήσουμε να δημιουργηθεί ένας πλατύς, ψυχικά πλούσιος και ακέραιος πολιτισμός στον τόπο μας.
Η Τέχνη είναι μεγάλη. Θα την πλησιάσουμε με ευλάβεια και σεβασμό. Δεν έχουμε το δικαίωμα να την κατεβάζουμε στο ανάστημά μας.

Ο ΝΙΟΝΙΟΣ

Τι θα το κάνουμε εδώ μέσα, Αμέρικαν μπαρ;
στην ταινία "Η Βίλα των Οργίων" (1964)
Διονύσης Παπαγιαννόπουλος ( 1912-1984 , Έλληνας ηθοποιός)

ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ...ΣΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ

Είπαμε να κάνει ένα δωράκι στον εαυτό του, αλλά όχι και 500 εκατομμύρια!
(την εποχή των σκανδάλων, τέλη δεκαετίας ‘80, αναφερόμενος σε στέλεχος της ΔΕΗ)
Aντρέας Παπανδρέου ( 1919-1996 , Έλληνας πρωθυπουργός)


Κωνσταντίνος Καραμανλής

Στην πολιτική υπάρχουν πράγματα που λέγονται αλλά δεν γίνονται και πράγματα που γίνονται αλλά δεν λέγονται.

Κωνσταντίνος Καραμανλής ( 1907-1998 , Έλληνας πολιτικός ηγέτης)

Dick Wilson

Μια φωνή μέσα μου έλεγε: "ηρέμησε, δεν είσαι ο πρώτος γιατρός που κοιμάται με έναν ασθενή του!" και μια άλλη απαντούσε: "μα είσαι κτηνίατρος!"
Dick Wilson, Αμερικανός κωμικός

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ BEATLES ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΟΥΣ..!!!! -Pieria-gr.blogspot.com

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ; pieria-gr.blogspot.com

Στις περισσότερες σχέσεις, κάποια στιγμή έρχεται το τέλος –εκτός πια αν πρόκειται για μεγάλο έρωτα που καταλήγει κάποια στιγμή στα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου. Με την πρώηνσύντροφό σου έχετε μοιραστεί στιγμές, που είτε σε κάνουν να γελάς ή να κλαις, τις οποίες θα πρέπει να βάλεις σε ένα κουτάκι μέσα σου και να προχωρήσεις μπροστά. Όπως και να το κάνεις, έχετε δεθεί μαζί. Σίγουρα λοιπόν, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας του χωρισμού, ένας από τους δύο νιώθει την ανάγκη να υποσχεθεί αιώνια φιλία- κάτι που στο τέλος τον κάνει επίορκο.
Το περίεργο είναι πως εκείνη τη στιγμή, μπορείς να το νιώθεις έντονα. Δεν είναι απαραίτητο να λέμε όλοι ψέμματα. Ολες αυτές οι στιγμές, που έχουν μετατρέψει την

DER SPIEGEL

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ»

«Οι Έλληνες χρειάζονται περισσότερα χρήματα - και θα τα πάρουν. Ωστόσο με τα μέχρι τώρα μέσα δεν μπορεί να εξυγιανθεί η χώρα, η οικονομία συρρικνώνεται και τα φιλόδοξα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων είναι ουτοπικά», υποστηρίζει το εβδομαδιαίο περιοδικό Der Spiegel

Η ΣΑΤΙΡΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

 Ο Δρ. Νίκος Κατσαρός αποκαλύπτει 
ΕΝΑΣ διακεκριμένος ειδικός επιστήμονας, ο Δρ. Νίκος Κατσαρός, συνεργάτης στο «Δημόκριτο» τέσσερις φορές πρόεδρος της Ενωσης Ελλήνων Χημικών, π. Γραμματέας Ερευνας και Τεχνολογίας και π. Πρόεδρος του ΕΦΕΤ μιλώντας στον συνεργάτη μας Κώστα Παπαπαναγιώτου για το αεροπλάνο με ψεκαστικά που κατέπεσε στις ΗΠΑ  τόνισε τα ακόλουθα: «Η «Ελεύθερη Ωρα» συνεχίζει τις πολύ σημαντικές, τις κυριολεκτικά συγκλονιστικές αποκαλύψεις της για τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται από αγνώστων στοιχείων και μυστηριώδους προέλευσης αεροπλάνα. Χημικούς αεροψεκασμούς που ανησυχούν όχι μόνο τους Ελληνες αλλά και άλλους λαούς που τους υφίστανται. 

Και είναι πολύ αποκαλυπτική η πρόσφατη συντριβή αεροσκάφους σε αμερικανική ναυτική βάση των ΗΠΑ, στο Point Mugu της Santa Monica, που αναμφισβήτητα μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, τα οποία είναι άγνωστης σύνθεσης και πιστεύεται ότι στοχεύουν τους ανθρώπους των περιοχών που ψεκάζονται, με σκοπό να επηρεάσουν το νευρικό τους σύστημα, την ψυχολογία τους και γενικά την υγεία τους. Το ότι δίπλα στο καταστραφέν αεροσκάφος, που κατά την απογείωσή του γλίστρησε εκτός του αεροδιαδρόμου και πήρε φωτιά, σχηματίστηκε μια «λίμνη» που έμοιαζε ασημένια και δεν κάηκε (άρα δεν περιείχε καύσιμα του φλεγόμενου αεροπλάνου), επιβεβαιώνει, ότι αυτό μετέφερε χημικά για αεροψεκασμούς, όπως ήδη ισχυρίζονται πολλοί ειδικοί. 

Αλλά ποιοι κρύβονται πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς που γίνονται τόσο συχνά και στην χώρα μας; Ασφαλώς κάποιοι αδίστακτοι εγκληματίες που πρέπει να στιγματισθούν. Και αυτό ακριβώς κάνει η θαρραλέα και μαχητική εφημερίδα σας, που φωτίζει το σκοτάδι της άγνοιας των πολλών, αποκαλύπτοντας την επικίνδυνη εναέρια δράση όσων έχουν σαν στόχο τους τον ελληνικό λαό και όχι μόνο… 

Βεβαίως, το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν αμερικανικό, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία που να θεμελιώνουν απόλυτα ότι πίσω από τους χημικούς αεροψεκασμούς κρύβονται οι Αμερικανοί. Θα αναφέρω, όμως, ότι οι ΗΠΑ έχουν συμπεριλάβει στον προϋπολογισμό τους για την κλιματική αλλαγή 14,7 δισεκατομμύρια δολάρια και δεν αποκλείεται ένα ποσό από αυτά να διατίθεται για τους συγκεκριμένους αεροψεκασμούς με αεροπλάνα τους. 

Και θέλω με την ευκαιρία αυτή να τονίσω, ότι καθήκον όλων μας είναι να αντιδράσουμε, ενημερώνοντας τους πάντες για την απειλή των χημικών αεροψεκασμών από αεροπλάνα άγνωστης ταυτότητας και προέλευσης και να ζητήσουμε από την ελληνική κυβέρνηση και τους διεθνείς οργανισμούς, πρωταρχικά δε από την Ευρωπαϊκή Ενωση και ερευνήσουν το όλο θέμα, αποκαλύπτοντας υπεύθυνα ποιοι είναι αυτοί που μας ψεκάζουν με χημικά και γιατί»

Διαβάστε τα ανάποδα.Το port SUEZ και SAID τα ξέρετε;

Οι σχέσεις Ελλάδας και Αιγύπτου ήταν ανέκαθεν θερμότατες. Οι λαοί τρέφουν βαθιά αμοιβαία αγάπη, ιδιαίτερα οι άραβες προς εμάς, από την αρχαιότητα ακόμη, αναγνωρίζοντας στα φύλα μας τα..
 προσόντα της μαθηματικής και φιλοσοφικής σκέψης σε επίπεδο παγκόσμιων ιδρυτών πολιτισμού. 
Η πορεία, δε, του Μεγ. Αλεξάνδρου στη γη τους άφησε ανεξίτηλα σημάδια λατρείας και τοπονύμια.(;;;)
Το μεγάλο λιμάνι του Pord Said είναι η βόρεια είσοδος του μεγάλου καναλιού των 168 χιλιομέτρων. Πόσο τυχαίο είναι ότι ο αναγραμματισμός του Said δίδει τη λέξη Dias = Δίας ?

Το Σουέζ είναι μια πόλη 500.000 κατοίκων περίπου όπου από την πρώτη ημέρα ναυσιπλοΐας της (17.11.1869), καταλήγει προς νότον η περίφημη διώρυγα. Πόσο τυχαίο είναι ότι ο αναγραμματισμός της λέξεως Suez δίδει τη λέξη Zeus = Ζεύς (ήτοι Ζεύξις, δηλαδή διώρυγα) ?

Νότια, κατά μήκος του Νείλου βρίσκεται το τιτάνιο φράγμα του Ασσουάν, από το οποίο καλλιεργούνται εκατομμύρια γόνιμα στρέμματα της Αιγύπτου. Αποτρέπονται οι πλημμύρες, υδροηλεκτρικώς παράγει το 50% των ηλεκτρικών αναγκών της χώρας κ.α. πολλά. Πόσο τυχαίο είναι ότι ο αναγραμματισμός της λέξεως Assuan δίδει τη λέξη Naussa, όπερ σημαίνει ναυς, πλοίο, ύδατα κλπ ?

Υπενθυμίζεται, χάριν μαγικότητας του μύθου, ότι οι άραβες διαβάζουν από δεξιά προς αριστερά!!!

ΒΕΡΟΙΑ: ΚΑΚΑΛΙ ΜΑΛΙΑ !!!!!!

Οι αγανακτισμένοι στη Βέροια, α λα Ποντιακά

Πήραν στο ψιλό τους Υπουργούς τους, τα μέλη του ΠΑΣΟΚ Βέροιας.
"Μπούρδες" χαρακτηρίζουν οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ, τα τσιτάτα της δεκαετίας του ΄80 περί "ισχυρής Ελλάδας", περί "συντρόφων" κ.λ.π.

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΟΣ. ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ Η ΝΤΑΛΑΡΑ ΣΤΟΥ ΖΩΓΡΑΦΟΥ. ΔΥΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΑΝ

Ένταση επικράτησε νωρίτερα  έξω από το Πνευματικό Κέντρο Ζωγράφου, αφού συγκεντρωμένο πλήθος βρέθηκε εκεί, προκειμένου να αποδοκιμάσει την Υφυπουργό Εργασίας…
Η Άννα Νταλάρα επρόκειτο να μιλήσει στο Πνευματικό Κέντρο, ωστόσο η κατάσταση δεν ήταν καθόλου ήρεμη. Περίπου 100 άτομα πετούσαν πέτρες και μπουκάλια με νερό σε αστυνομικούς που είχαν αναπτυχθεί στο σημείο.
Δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν από πέτρες, ενώ η Υπουργός τελικά φυγαδεύτηκε από τους Αστυνομικούς.
newsbomb.gr

ΑΔΕΙΑ ΚΑΘΕ 62 ΜΕΡΕΣ...

Άδεια μια φορά το χρόνο?
Καλά, εντάξει - αλλά μην περιμένετε ότι θα αποδίδετε στη δουλειά σας: είμαστε πλέον τόσο πιεσμένοι από την εργασία μας και όσα γίνονται, ώστε χρειαζόμαστε άδεια κάθε 
62 μέρες, για να μη σωριαστούμε κάτω.
Αυτό είναι το συμπέρασμα μιας νέας έρευνας, την οποία πραγματοποίησαν επιστήμονες για λογαριασμό

ΕΠΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΖΩΝΤΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Από τις 5 το πρωί της Δευτέρας τα ιδιωτικά κανάλια εθνικής εμβέλειας δεν μεταδίδουν ζωντανές εκπομπές λόγω 24ωρης απεργίας της Ενωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής, η οποία λήγει στις 5 το πρωί της Τρίτης 7 Ιουνίου.
Αιτήματα της ΕΤΙΤΑ, η υπογραφή ΣΣΕ, η απόσυρση των μηνύσεων και αγωγών κατά των συνδικαλιστών τεχνικών και η ανάκληση - «πάγωμα» των απολύσεων

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΡΥΖΑΣ;

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ 13η ΗΜΕΡΑ. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.

Εν αναμονή εξελίξεων βρίσκονται οι "Αγανακτισμένοι", οι οποίοι συγκεντρώνονται για 13η ημέρα στο Σύνταγμα, 24 ώρες μετά τη μεγαλειώδη συγκέντρωση της Κυριακής (5/6), η οποία χαρακτηρίστηκε ως μία από τις μεγαλύτερες, αν όχι η μεγαλύτερη, της Μεταπολίτευσης.

ΚΑΜΠΙΝΕΣ ΤΟΥ ΣΕΞΣε μια προσπάθεια να οριοθετήσουν την ανεξέλεγκτη  πορνεία στους δρόμους της  Ζυρίχης τοπικοί αξιωματούχοι πρότειναν τη δημιουργία  'sex boxes' για τις ιερόδουλες και τους πελάτες τους.

ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΚΗ...


Πρόταση για άσκηση ποινικής δίωξης για δύο αδικήματα, της παθητικής δωροδοκίας και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητας, θα καταθέσει, σύμφωνα με πληροφορίες, το ΠΑΣΟΚ σε βάρος του πρώην υπουργού Άμυνας Άκη Τσοχατζόπουλου, προτείνοντας, παραλλήλως, δέσμευση της περιουσίας του.

ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΚΑΙ ΜΝΗΝΟΝΙΟ !!!

Ευτυχώς που υπάρχουν οι ηλεκτρονικές εκδόσεις και μπορούν να διορθωθούν τα πάντα. 
Ακόμα και τα πιο χοντρά λάθη στον βασικό τίτλο του πρωτοσέλιδου.
 Όπως αυτό που έγινε σήμερα με τοΈθνος το οποίο κυκλοφόρησε με το "Ν" στη θέση του "Μ". 
ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ!!!!

ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών

Η ΕΠΑ.Σ ( Επαγγελματική Σχολή ) Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κατερίνης, στεγάζεται δίπλα από το πάρκο της πόλης, στο παλιό Νοσοκομείο Κατερίνης- στο κτίριο της Αιμοδοσίας-,  και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης .

 Είναι διετούς φοιτήσεως και παρέχει κρατικό πτυχίο επιπέδου 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . 

Μετά το πέρας των σπουδών τους οι απόφοιτοι παίρνουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά από 6/μηνη πρακτική σε Δημόσιο Νοσοκομείο .

Τέλος μπορούν να εργαστούν στο Δημόσιο και Ιδιωτκό Τομέα ως Βοηθοί Νοσηλευτών.


ΚΑΣΣΙΜΑΤΗΣ, ΡΑΜΦΟΣ, ΡΑΠΤΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ...

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ.
ΤΡΕΛΛΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ "ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ" ΟΤΑΝ ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ.
ΕΣΤΩ ΚΙ ΕΤΣΙ, ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ, ΑΝΟΙΞΑΝ ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ ή ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ "ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟΙ" ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΟΥΣ, ΤΙΣ ΣΟΦΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΠΟΥΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ.
ΙΣΩΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΟΡΜΗ, ΓΙΑ ΝΕΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ, ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ.
ΘΜ.

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ...

ΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΩΝ ΤΧΝΩΝ, ΠΙΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ

Ερευνητές του Νορβηγικού πανεπιστημίου Επιστήμης και Τεχνολογίας, κατέληξαν στο συμπέρασμα πως οι πνευματικά καλλιεργημένοι άνθρωποι, έχουν πιο πολλές πιθανότητες να αισθάνονται μεγαλύτερη ικανοποίηση στην πορεία της ζωής τους.
Συγκεκριμένα, στην έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Journal of Epidemiology and Community Health, αναλύθηκαν στοιχεία από 51.000 ενήλικες, οι οποίοι έδωσαν στοιχεία από την καθημερινότητά τους και την πορεία της ζωής τους. Σύμφωνα με αυτά, οι άνθρωποι που είναι πνευματικά καλλιεργημένοι, έχουν μεγαλύτερο το αίσθημα της αυτοϊκανοποίησης.
Οι άνδρες ικανοποιούνται πιο πολύ με παθητικές δραστηριότητες, όπως συναυλίες και επσικέψεις σε μουσεία, ενώ οι γυναίκες ανεβάζουν την ψυχολογία τους παίζοντας κάποιο μουσικό όργανο ή παράγοντας οι ίδιες κάποια μορφή τέχνης.
Με λίγα λόγια, οι άνδρες αισθάνονται καλύτερα όταν παρακολουθούν κάτι, ενώ οι γυναίκες, όταν συμμετέχουν σε μια δραστηριότητα.

ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΚΙΝΗΤΑ, CHAT, FACEBOOK ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΗ ΣΧΕΣΗ ΣΟΥ

Αν λόγω δουλειάς πρέπει να είσαι «δικτυωμένη» πολλές ώρες μέσα στην ημέρα, ή απλώς έχεις εθιστεί στις νέες τεχνολογίες, πρέπει να βρεις έξυπνους τρόπους ώστε να μην παραμελείς τη σχέση σου. Η Belisa Vranich, PsyD, συγγραφέας του He’s Got Potential, δίνει τις εξής οδηγίες:

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ..

Η δίαιτα του... μυαλού, στηρίζεται σε ένα πολύ συγκεκριμένο "μυστικό": αλλαγή του τρόπου σκέψης! Σύμφωνα με αμερικανούς επιστήμονες, αν πείσουμε τον εαυτό μας πως ό,τι τρώτε έχει πάρα πολλές θερμίδες, τότε θα πεινάμε λιγότερο και θα χάνουμε κιλά!
Στο σχετικό άρθρο τους, το οποίο δημοσιεύτηκε στην επιθεώρηση «Health Psychology», οι ερευνητές υποστηρίζουν ότι

SEX, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ.

Δεν έχετε χρόνο για το γυμναστήριο; Κάντε σεξ; Για του λόγου το αληθές άρθρο στο website του βρετανικού συστήματος υγείας, NHS Direct, συνιστά την εξάσκηση ανάμεσα στα σεντόνια σε όσους δεν μπορούν να εντάξουν τη γυμναστική στο καθημερινό τους πρόγραμμα.
Όπως αναφέρεται, το σεξ

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΓΙΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΟΖΩΙΑ

Οι Γάλλοι το ονομάζουν γάλα της αιώνιας ζωής, ενώ οι Μαθουσάλες κάτοικοι του Καυκάσου θεωρούν ότι του οφείλουν την μακροζωία τους. Το γιαούρτι μας προσφέρει όλα τα υπέρ του γάλακτος και επιπλέον επειδή έχει υποστεί ζύμωση διατηρεί σε ισορροπία τους μικροοργανισμούς του εντέρου και ενισχύει την απορρόφηση πολλών θρεπτικών στοιχείων.
http://www.newsbomb.gr

ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ...!!!!!
Ο Διδύμων, οφθαλμίατρος της εποχής, εξετάζει το μάτι μιας κοπέλας. Ο  Διογένης τον βλέπει και ξέροντας ότι είναι ερωτύλος, κοινώς γυναικάς, του λέει: «Πρόσεξε Διδύμωνα μήπως, εξετάζοντας τον οφθαλμό, φθείρεις την κόρην».

Είπε κάποιος στον Αρίστιππο ότι η Λαΐδα δεν τον αγαπά, αλλά προσποιείται. Ο φιλόσοφος τότε απάντησε: «Ούτε το κρασί ή το ψάρι με αγαπούν, εγώ όμως τα απολαμβάνω».
..................
Σύζυγος λέει στην ερωτομανή γυναίκα του: «Τι θέλεις να κάνουμε, να φάμε ή να κάνουμε έρωτα;» Και εκείνη του απαντά: «Ο,τι θέλεις, ψωμί πάντως δεν έχουμε».
.............
Επαινούσαν μερικοί τους Ηλείους διότι ήταν πολύ  δίκαιοι κριτές στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Τότε ο Αγης, που ήταν μπροστά, απόρησε: «Καλά, είναι τόσο σπουδαίο που οι Ηλείοι μία φορά στα τέσσερα χρόνια γίνονται δίκαιοι;»
................
Ενας πατέρας ζητάει από τον Αρίστιππο να διδάξει τον γιο του. Ο φιλόσοφος θέλει αμοιβή 500 δραχμές, αλλά ο πατέρας θεωρεί το ποσό υπερβολικό:
- Με τόσα χρήματα θα μπορούσα να αγοράσω ένα ζώο.
- Αγόρασε. Έτσι θα έχεις δύο.
..................
Ο Διογένης ζητούσε ελεημοσύνη από ένα άγαλμα και όταν τον ρώτησαν γιατί κάνει κάτι τέτοιο, απάντησε: «Εξασκούμαι στο να μην απογοητεύομαι από την αναισθησία των ανθρώπων». 

Παρακινούσαν τον Φίλιππο τον Μακεδόνα να εξορίσει κάποιον που τον κακολογούσε. «Δεν είστε καλά», είπε ο Φίλιππος, «θέλετε να τον στείλω να με κατηγορεί και σε άλλα μέρη;»
......................
Ενας φαλακρός έβριζε τον Διογένη. Ο φιλόσοφος γύρισε και του είπε: «Δεν σου ανταποδίδω τις βρισιές, αλλά θα ήθελα να πω ένα μπράβο στις  τρίχες σου, διότι απαλλάχτηκαν από ένα κακορίζικο κεφάλι».
.................
Πληροφορήθηκε ο Αριστοτέλης από κάποιον ότι μερικοί τον έβριζαν και εκείνος απάντησε: «Καθόλου δεν με νοιάζει. Όταν είμαι απών, δέχομαι  ακόμα και να με μαστιγώνουν».


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Οι αρχαίοι έλληνες είχαν χιούμορ http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_8294.html#ixzz1OVC3puuE

ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ. ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ...!

Είναι πραγματικά σαν πίνακες ζωγραφικής, μόνο που αντί για μπογιές έχουν...λαχανικά
Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/06/blog-post_4973.html#ixzz1OVABT8qI

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ Ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ, ΣΤΟ ΑΧΕΠΑ.

Στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται από την Παρασκευή το βράδυ ο τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής, ο οποίος μπήκε εσπευσμένα στο χειρουργείο με έμφραγμα του μυοκαρδίου.
 Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πήγε στο νοσοκομείο μετά από έντονους πόνους που ένιωσε στο στήθος και εκεί υποβλήθηκε σε επέμβαση αγγειοπλαστικής μυοκαρδίου και όλα πήγαν καλά. Η κατάσταση της υγείας του είναι καλή και όπως είπε ο διοικητής στο STAR, ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλεύεται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας χωρίς να διατρέχει κανένα κίνδυνο