Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Θεοδωράκης: "Θα ξεχωρίσουν οι ραγιάδες απ' τους Έλληνες"


Στην πλατεία Αριστοτέλους μίλησε ο Μίκης Θεοδωράκης, παρά την άρνηση του δήμαρχου Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη να την παραχωρήσει.
Χιλιάδες κόσμου τον αποθέωσαν και τον διέκοπταν χειροκροτώντας, ενώ έντονες ήταν οι αποδοκιμασίες προς την ελληνική κυβέρνηση.
Ο κ. Θεοδωράκης εξαπέλυσε σφοδρότατη επίθεση στην κυβέρνηση κάνοντας λόγο για κυβέρνηση μειοδοσίας. Κάλεσε τον λαό να πει όχι στην τρόικα και το ξεπούλημα.
"Πάλης ξεκίνημα νέοι αγώνες, οδηγοί της ελπίδας τα νιάτα της Ελλάδας, που ξεχύθηκαν στις πλατείες από το Σύνταγμα μέχρι τη Θεσσαλονίκη" είπε ο κ. Θεοδωράκης και πρόσθεσε ότι όσο δυσκολεύουν τα πράγματα, τόσο θα ξεχωρίζουν οι ραγιάδες από τους πραγματικούς Έλληνες.
 
"Δεν νομίζω ότι υπήρξε άλλη περίοδος, που να είχαμε τόσους πολλούς ραγιάδες έτοιμους να πωλήσουν το λαό για μια καρέκλα" είπε ο μεγάλος μας συνθέτης.
"Ήρθε η ώρα του λαού" ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης και κάλεσε τους βουλευτές να αρνηθούν το νέο έγκλημα σε βάρος του λαού και της πατρίδας.
Κατήγγειλε για εμπαιγμό τον Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος, όπως ανέφερε ο Μίκης Θεοδωράκης, είπε προεκλογικά "λεφτά υπάρχουν" και στη συνέχεια μας οδήγησε στο ΔΝΤ.
Σχέδιο κατά της Ελλάδας
"Από το καλοκαίρι του 2009 και όλο το 2010, βιώνουμε στην πλάτη μας το σχέδιο της οικονομικής εξαθλίωσης, που εκπορεύεται από διεθνή κέντρα" είπε ο κ. Θεοδωράκης.
Πρόσθεσε ότι είχε προηγηθεί, χτύπημα στον πολιτισμό και την Παιδεία των Ελλήνων, με αναφορές στην πρόταση Διαμαντοπούλου για την αγγλική γλώσσα στα σχολεία, αλλά και στο βιβλίο της Ε' Δημοτικού.
Ο Μίκης Θεοδωράκης άσκησε σκληρή κριτική στην εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης όσον αφορά την Τουρκία και τα Σκόπια, ενώ ανέφερε ότι ένας εκ των συντακτών του σχεδίου Ανάν, ήταν και ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Δρούτσας.
Την ομιλία του κ. Θεοδωράκη προλόγισε ο κ. Ζουράρις, κάνοντας λόγο για “κοινό Μακεδόνων καθώς και για τα μάρμαρα που πολεμήσαμε, για τα οράματα τα βουνά και τα παιδιά που φεύγουν μετανάστες λόγω ανεργίας, ενώ οι κλέφτες παραμένουν”.

Ο ΧΑΚΕΡ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΡΙΤΡΙΑ

Ενώπιον της ανακρίτριας σήμερα ο 18χρονος χάκερ
Την κατάρριψη των κακουργηματικών κατηγοριών που αντιμετωπίζει αναμένεται να επιχειρήσει σήμερα, απολογούμενος ενώπιον της 24ης τακτικής ανακρίτριας, ο 18χρονος χάκερ, γνωστός ως nsplitter, ο οποίος κατεζητείτο από την Interpol και το FBI .

ΣΦΑΓΗ ....ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΠΕΙΝΑ. ΔΕ ΣΦΙΓΓΕΙ ΑΛΛΟ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ.

Στην επιβολή έκτακτης εισφοράς φαίνεται να καταλήγει το οικονομικό επιτελείο, αναζητώντας αντιστάθμισμα στην μείωση του αφορολόγητου και στην εξίσωση του φόρου πετρελαίου, που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις και μέσα στο κυβερνών κόμμα.

Η "'έκτακτη εισφορά"  θα είναι για 4 χρόνια, θα ισχύσει αναδρομικά από το 2010 και σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Οικονομικών, θα είναι κλιμακωτή με συντελεστή 1% έως 4% για εισοδήματα πάνω από τις 12.000 ευρώ. 

Για παράδειγμα, για εισόδημα 15.000 ευρώ η εισφορά ανέρχεται σε 150 ευρώ με συντελεστή 1%. Για εισόδημα 30.000 ευρώ  η επιβάρυνση ανέρχεται σε 600 ευρώ με συντελεστή 2%.

Τεκμήρια

Το οικονομικό επιτελείο αυστηροποιεί τα τεκμήρια διαβίωση για όσους διαθέτον πολυτελή σκάφη, πισίνες κλπ, ενώ φαίνεται να υιοθετεί ένα ελάχιστο όριο εισοδήματος για 800.000 ελεύθερους επαγγελματίες. 

Το εισόδημα αυτό θα προσαυξάνεται με βάση διάφορα κριτήρια, όπως η εμπορικότητα του δρόμου, το είδος και τα έτη άσκησης της επαγγελματικής δραστηριότητας.

Αποδείξεις

Παράλληλα, αναμορφώνεται το μέτρο των αποδείξεων. Υπάρχει σκέψη να μετρούν διπλά αποδείξεις από επιτηδευματίες (υδραυλικούς, ηλεκτρολόγους κλπ)  και από ελεύθερους επαγγελματίες (γιατρούς, δικηγόρους κλπ)

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ 63-56

Η... Μπάρμπι στο στόχαστρο της Greenpeace

Η Greenpeace ανακοίνωσε ότι διαθέτει στοιχεία πως η συσκευασία της κούκλαςΜπάρμπι προέρχεται από τροπικά δάση της Ινδονησίας και κατηγορεί τις κατασκευάστριες εταιρίες, όπως η Mattel και η Walt Disney, ότι συμβάλλουν έτσι στη ραγδαία αποψίλωση της χώρας.

Ακτιβιστές της Greenpeace, ντυμένοι ως

152 ΦΙΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΕΚΑΝΕ ΤΑΤΤΟΟ!!!!

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας μ' αυτό.... το Facebook...!
UNLIKE ....UNLIKE...

Η ΠΤΩΣΗ


Στο πάτωμα επεσε υποψήφια Playmate στο ξεκίνημα του διαγωνισμού. ΚΑΠΟΙΑ ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΓΥΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ Κι δεν άντεξαν τα ψιλοτακουνα...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΟ ΜΑΤΙΑΣΑΝ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ...!

GOODMORNING !!!!ΜΑΝΩΛΗΣ ΓΛΕΖΟΣ ΣΤΟ CRASH ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ

"Τέτοια μειοδοσία δεν υπήρξε στην παγκόσμια ιστορία"


Ο Μανώλης Γλέζος παραχώρησε μια εκτενή συνέντευξη στην οποία συγκρίνει την σημερινή κατάσταση της χώρας με εκείνη που επικρατούσε στην Κατοχή. Ο άνθρωπος που αποτελεί ιστορικό σύμβολο για την ιστορία της χώρας μας πρότεινε λύσεις για την έξοδο από την κρίση και φάνηκε πολύ σκεπτικός και προβληματισμένος για την επιρροή των ξένων κρατών στην Ελλάδα...
Διαβάστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης που θα δημοσιευτεί στο περιοδικό Crash στις 10 Ιουνίου:

ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ....


Μετά από πολύ μελέτη και ξεσκόνισμα των βιβλίων ιστορίας, μυθολογίας και αρχαίων κατάφερα να συγκεντρώσω σε ένα και μόνο άρθρο μερικές από τις πιο περίεργες μορφές στην Ελληνική μυθολογία. Όπως βλέπετε και στον τίτλο, πρόκειται για ρομπότ που κυκλοφορούσαν ανάμεσα μας σε εποχές πολύ μακρινές από τη σημερινή και ενώ σήμερα ακόμα δεν υπάρχει τέτοια
τεχνολογία. Σύμφωνα λοιπόν με τα αρχαία κείμενα ανθρωπόμορφες ή ζωόμορφες μηχανές είχαν κατασκευαστεί από θεούς και ανθρώπους σε ένα

ΑΣΕΜΝΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΛΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ!!!!!!

Ύψωσε το μεσαίο δάχτυλο στο Γάλλο πρωθυπουργό!

Επ’αυτοφόρω συνελήφθη ο βουλευτής των Σοσιαλιστών στη Γαλλία Ανρί Εμανουελί, να υψώνει το μεσαίο δάχτυλο του χεριού του, την ώρα που μίλαγε ο κεντροδεξιός πρωθυπουργός Φρανσουά Φιγιόν στο κοινοβούλιο.Την κίνηση του Εμανουελί...

Η ΝΙΚΗΤΡΙΑ PLAYMATE 2011 H ΗΡΩ..!!!! ΝΑΙ...!