Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

KAI MHN ΞΕΧΝΑΤΕ: ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...!

http://3.bp.blogspot.com/-c_QB0G66IWw/TfQCTVAy_HI/AAAAAAAAzPM/3OrKLnJG6g8/s1600/tromaktiko1.jpg

Dancing with the stars: O MEΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ!


"Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία - θα είμαστε εδώ κάθε μέρα στην πλατεία"

Για 19η μέρα η πλατεία Συντάγματος γέμισε Αγανακτισμένους, στο τρίτο κατα...σειρά πανευρωπαϊκό τους ραντεβού.
Χιλιάδες πολίτες κατέβηκαν στο κέντρο πλημμυρίζοντας την Αμαλίας, την Οθωνος, τη Γεωργίου και τη Φιλελλήνων ενώ κλειστές είναι Πανεπιστημίου, Σταδίου, Βασ. Σοφίας και Μητροπόλεως.
"Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία - θα είμαστε εδώ κάθε μέρα στην πλατεία" είναι ένα απο τα συνθήματά τους ενώ απο τα μεγάφωνα ακούστηκε κάλεσμα για συγκέντρωση έξω απο τη Βουλή, την Τετάρτη 15 Ιουνίου, στις 7 το πρωί.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Δεν πάμε διακοπές, δεν πάμε παραλία... φωνάζουν οι Αγανακτισμένοι... http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_3106.html#ixzz1P5r3zpEU

Η ΚΑΛΗ ΝΟΙΚΟΚΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΑ ΚΑΙ ...ΚΥΡΑ...!!!

ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ: ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ

Nα ξέρουμε τι θέλουμε

Tου Χρηστου Γιανναρα

Tα τεράστια πλήθη των «διαμαρτυρόμενων» πολιτών, που κατακλύζουν το κέντρο της πρωτεύουσας και τις πλατείες των μεγάλων αστικών κέντρων, μοιάζει να μην ξέρουν τι ακριβώς θέλουν. Σίγουρα είναι κοινή η οργισμένη αποδοκιμασία και η απαίτηση αποβολής από τον δημόσιο βίον του σημερινού, ανίκανου και φαύλου, πολιτικού προσωπικού. Yπάρχει φόβος και πολύς θυμός για τους ταπεινωτικούς όρους που εμπεριέχει το «Mνημόνιο»,

Otto von Bismarck ( 1815-1898 , Γερμανός καγκελάριος)

H κυβέρνηση δεν πρέπει να αμφιταλαντεύεται. Από τη στιγμή που επιλέξει την πορεία της δεν πρέπει να κοιτάει ούτε αριστερά ούτε δεξιά, αλλά ίσια μπροστά.

ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ

Δεν υπάρχει ούτε μια γραμμή στον «Πλούτο των Εθνών»[του Adam Smith] που να μην ισχύει μέχρι σήμερα.

Η ΑΛΗΘΕΙΑ γιά τά UFO ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ


Τό μήνυμα της προπαγάνδας τῶν UFO εἶναι: Προετοιμαστεῖτε γιά τόν ἀντίχριστο. Ὁ «λυτρωτής» τοῦ κόσμου τῆς ἀποστασίας ἔρχεται γιά νά τόν κυβερνήσει. Ἵσως ἔρθει μέσῳ ἀέρα, προκειμένου νά ὁλοκληρώσει τήν προσωποποίηση τοῦ Χριστοῦ (Ματθ. 24:30, Πράξ. 1:11)


… Εἶναι σαφές, ὅτι οἱ ἐκδηλώσεις τῶν σημερινῶν ἰπτάμενων δίσκων μοιάζουν ἀρκετά μέ τήν
«τεχνολογία» τῶν δαιμόνων. Πράγματι τίποτα ἄλλο δέν μπορεῖ νά τά ἐξηγήσει τόσο καλά. Οἱ πολυσχιδεῖς δαιμονικές ἐξαπατήσεις, ὅπως περιγράφονται στήν ὀρθόδοξη λογοτεχνία ἔχουν προσαρμοσθεῖ στή μυθολογία τοῦ ἐξωτερικοῦ διαστήματος. Τίποτα περισσότερο ἀπό αὐτό. ..
Ὁ σκοπός τοῦ «ἀγνώστου – μή ταυτοποιημένου» ἀντικειμένου σέ τέτοιες περιπτώσεις εἶναι σαφής: Νά γοητεύονται οἱ θεατές μέ μία

Παϊσιος: Απλοποιήστε την ζωή σας, για να φύγη το άγχοςΑπλοποιήστε την ζωή σας, για να φύγη το άγχος.
Από την κοσμική ευτυχία βγαίνει το κοσμικό άγχος
Όσο απομακρύνονται οι άνθρωποι από την φυσική ζωή, την απλή, και προχωρούν στην πολυτέλεια, τόσο αυξάνει και το ανθρώπινο άγχος. Και όσο απομακρύνονται από τον Θεό, επόμενο είναι να μη βρίσκουν πουθενά ανάπαυση. Γι' αυτό γυρίζουν ανήσυχοι ακόμη και γύρω από το φεγγάρι -σαν το λουρί της μηχανής γύρω από την τρελλή ρόδα (1)-, γιατί ολόκληρος ο πλανήτης μας
δεν χωράει την πολλή τους ανησυχία.
Από την κοσμική καλοπέραση, από την κοσμική ευτυχία, βγαίνει το κοσμικό άγχος. Η εξωτερική μόρφωση με το άγχος οδηγεί καθημερινώς εκατοντάδες ανθρώπων (ακόμη και μικρά παιδιά με άγχος) στις ψυχαναλύσεις και στους ψυχιάτρους και κτίζει συνεχώς Ψυχιατρεία και μετεκπαιδεύει ψυχιάτρους, ενώ πολλοί ψυχίατροι ούτε Θεό πιστεύουν ούτε ψυχή παραδέχονται. Επομένως, πώς είναι δυνατόν αυτοί οι άνθρωποι να βοηθήσουν ψυχές, αφού και οι ίδιοι είναι γεμάτοι από άγχος; Πώς είναι δυνατόν ο άνθρωπος να παρηγορηθή αληθινά, αν δεν πιστέψη στον Θεό και στην αληθινή ζωή, την μετά θάνατον, την αιώνια; Όταν συλλάβη ο άνθρωπος το βαθύτερο νόημα της ζωής της αληθινής, τότε φεύγει όλο το άγχος του και έρχεται η θεία παρηγοριά, και θεραπεύεται. Αν πήγαινε κανείς στο Ψυχιατρείο και διάβαζε στους ασθενείς τον Αββά Ισαάκ, θα γίνονταν καλά όσοι πιστεύουν στον Θεό, γιατί θα γνώριζαν το βαθύτερο νόημα της ζωής.

ΣΑΡΩΝΕΙ TO HANGOVER 2

Το σίκουελ του «Hangover» βρίσκεται στη πρώτη θέση του ελληνικού box office...
καθώς έκοψε 53.908 εισιτήρια. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται αρκετά πίσω, το «Kung Fu panda 2» το οποίο έκοψε 18.050 εισιτήρια.

Στην τρίτη θέση έπεσαν οι «Πειρατές της Καραϊβικής:
 Σε άγνωστα νερά» με 14.505 εισιτήρια. Τέταρτο στις πρωτιμήσεις του κοινού είναι «Το δέντρο της ζωής» με 6.225 εισιτήρια.
Την πεντάδα κλείνει η νέα ταινία «Ο θάλαμος του τρόμου» με 2.115 εισιτήρια.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Σαρώνει στις αίθουσες το Hangover part IIhttp://24wro.blogspot.com/2011/06/hangover-part-ii.html#ixzz1P5fVt1xK

ΔΕΛΤΙΟ ΓΙΟΥΧΑΙΣΜΑΤΟΣ

Επεισοδιακά ήταν τα εγκαίνια της Έκθεσης Βιβλίου στην κεντρική πλατεία των Ιωαννίνων...
που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο.

Την ώρα εκείνη είχε αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος μπροστά στην π. Περιφέρεια και ακολούθησε πανζουρλισμός από σφυρίχτρες και κατσαρολικά.

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ"Αγανακτισμένοι" στους δρόμους σε Ελλάδα και Ευρώπη

Τρίτη πανευρωπαϊκή κινητοποίηση, και οι "Αγανακτισμένοι" πολίτες βγαίνουν ξανά στους δρόμους της Αθήνας και άλλων πόλεων.

ΜΑΤΑΛΛΑ 2011


Beach Party μέχρι τα ξημερώματα! χιλιάδες στην παραλία- Δείτε φωτογραφίεςαπό τα Μάταλα
"Επώνυμοι" και καθημερινοί άνθρωποι από όλη την Κρήτη, ολόκληρη την Ελλάδα, παλιοί χίπις και νεότεροι έχουν κατακλύσει στα Μάταλα, για το event της χρονιάς!O Batman Μανόλης Γραμματικάκης στα Μάταλα

Τα παιδιά των λουλουδιών της δεκαετίας του '60 θυμούνται τα παλιά!

Η δήμαρχος Φαιστού, Μαρία Πετρακογιώργη και ο αντιδήμαρχος Ηρακλείου, Γιώργος Αεράκης

Από την επίσημη παρουσίαση του Matala Festival

Αυτοκίνητο βαμμένο στα χρώματα ... των χίπις!

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους θα πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια του τριημέρου


cretalive.gr

Read more: http://www.i-diadromi.com/2011/06/matala-festival.html#ixzz1P4mUSuMc

«Αγανακτισμένοι» ημέρα 19: Τρίτο πανευρωπαϊκό ραντεβού.ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.

Νέα συγκέντρωση «Αγανακτισμένων» διαδηλωτών στο πλαίσιο μιας τρίτης πανευρωπαϊκής κινητοποίησης στην Αθήνα.

Εκείνο που ελπίζουν, όπως λένε, είναι σε πείσμα του άστατου καιρού και του εορταστικού τριήμερου, ο όγκος της συγκέντρωσης να είναι ανάλογος της περασμένης Κυριακής.

Στη Λαϊκή Συνέλευση, στην πλατεία Συντάγματος, αποφασίστηκε στις 15 Ιουνίου, ημέρα συζήτησης του Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος, να περικυκλώσουν τη Βουλή και να στηρίξουν την απεργία των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

«24 ώρες στο δρόμο», λένε.

Ο Κέβιν Σπέισι έρχεται Επίδαυρο

http://img.protothema.gr/31690236F7D12B478B7E6BC35C56F1E7.jpgΦέτος το καλοκαίρι θα έχουμε τη δυνατότητα να απολάυσουμε από κοντά έναν από τους πιο σημαντικούς ηθοποιούς του Χόλιγουντ...
Ο λόγος για τον Κέβιν Σπέισι, που αποφάσισε να αφήσει για λίγο τα μέρη του και να έρθει προς... Επίδαυρο μεριά. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός θα υποδυθεί, για δύο παραστάσεις τον Ριχάρδο Γ΄ που ανεβαίνει στο αρχαίο θέατρο της Επιδαύρου. Η συγκεκριμένη παράσταση κάνει πρεμιέρα στις 18 Ιουνίου στο θέατρο Old Vic του Λονδίνου.

 http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_4800.html#ixzz1P4k6jvQ2

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΑΛΤΕΡ -ΣΚΑΙΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΑΛΤΕΡ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ.
ΜΕΣΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΕΣΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΧΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΙΛΙΚΤΗ.

20ΗΜΕΡΟ ΚΟΛΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Στην πιο κρίσιμη περίοδο μπαίνει η κυβέρνηση την ερχόμενη εβδομάδα καθώς μια σειρά κοινοβουλευτικών συνεδριάσεων για το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα αλλά και η διαδικασία ψήφισής του την 30η Ιουνίου θα θέσουν σε σκληρή δοκιμασία την συνοχή της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ.
Αναλυτικά, την ερχόμενη Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί και πάλι διευρυμένο ΚΤΕ Οικονομικών μόνο όμως ως προς την συμμετοχή των βουλευτών καθώς αυτή την φορά τον κ. Παπακωνσταντίνου θα συνοδεύει η κυρία Λούκα Κατσέλη ή ο υφυπουργός της κ. Γιώργος Κουτρουμάνης. Η συνεδρίαση θα είναι σύντομη καθώς ξεκινά στις 14:30 λήγει στις 16:30 προκειμένου βουλευτές και Παπακωνσταντίνου να μεταφερθούν στην αίθουσα που θα συνεδριάσει η Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής.
Πάντως, την Τετάρτη έχει προγραμματιστεί και απεργία της ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ, στην οποία συμμετέχουν και οι δημοσιογράφοι. Η προηγούμενη φορά που συνεδρίαση ΚΤΕ οικονομικών έπεσε πάνω σε απεργία δημοσιογράφων ήταν στις 7 Απριλίου,  όπου συζητιόταν το νομοσχέδιο για τα «φρουτάκια» και λίγο έλειψε να είχαμε την παραίτηση του κ. Παπακωνσταντίνου!
Η πρώτη και δεύτερη ανάγνωση του μεσοπρόθεσμου στην επιτροπή οικονομικών θα ολοκληρωθούν την Παρασκευή 24/6. Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες, έως τότε δεν αποκλείεται να έχει φτάσει στην Βουλή και ένας τουλάχιστον εφαρμοστικός νόμος (αποκρατικοποιήσεις, φορολογικά κ.α.). Το μεσοπρόθεσμο θα εισέλθει στην Ολομέλεια της Βουλής την Τρίτη 28/6 για συζήτηση ενώ την Πέμπτη 30/6 θα γίνει η ψηφοφορία του, που ως γνωστόν θα ακολουθήσει την διαδικασία που ακολουθείται και στην ψηφοφορία του προϋπολογισμού.

UFO σχήματος V… στην Κίνα

Την εμφάνισή του έκανε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο, αυτή την φορά στην Κίνα.
Το περιστατικό συνέβη στις 21 Μαΐου και το πρόβαλαν κανονικά οι τηλεοπτικοί σταθμοί της χώρας. Τα δύο βίντεο που παρουσιάζουν το περιστατικό, προβάλουν στον ουρανό, ένα άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο σε σχήμα V.
Άλλη μια επίσκεψη UFO στον πλανήτη μας ή ένα «μυστικό» όπλο των αναπτυσσόμενων κινέζων;

ΧΑΚΕΡΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΝΤ

Μια «σοβαρή επίθεση» σημειώθηκε πρόσφατα στο δίκτυο υπολογιστών του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, σύμφωνα με στελέχη του. Στην έρευνα για το συμβάν «συμμετέχει το FBI», λέει εκπρόσωπος του Πενταγώνου. Οι χάκερς που παραβίασαν τα συστήματα πιστεύεται ότι συνδέονται με κάποια κυβέρνηση.

Σεισμική δόνηση 3,7 Ρίχτερ κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας

Σεισμική δόνηση μεγέθους 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ καταγράφηκε στις 12.11 το μεσημέρι της Κυριακής, σε απόσταση 43 χιλιομέτρων δυτικά της Θεσσαλονίκης, κοντά στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας.Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Γεωφυσικής του ΑΠΘ, η δόνηση έγινε αισθητή σε περιοχές της Θεσσαλονίκης, λόγω του μικρού εστιακού της βάθους..Όπως έγινε γνωστό δεν αναφέρθηκαν ζημιές. Σύμφωνα με τους ίδιους σεισμολόγους το φαινόμενο χαρακτηρίζεται ως μεμονωμένο και δεν εμπνέει ανησυχία.

1 ΤΡΙΣ EURO ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΕΟΣ...!!!!! ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΡΕΟΚΟΠΟΙΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΧΕΡΙ

Ποια αποφυγή χρεοκοπίας;; 1 τρις ΕΥΡΩ το πραγματικό χρέος των Ελλήνων!!


Είμαστε χαμένοι από χέρι, εκτός και αν πετάξουμε από πάνω μας την άχρηστη πολιτική μας ηγεσία το ταχύτερον. Η πολιτική ηγεσία (όλα τα κόμματα) δεν λέει όλη την αλήθεια στο λαό. Εστιάζει προπαγανδιστικά την προσοχή του λαού πάνω σε ένα πρόβλημα (στην προκειμένη περίπτωση στο εξωτερικό δημόσιο χρέος) και αποκρύπτει ολόκληρο το χρέος των Ελλήνων και τις εκρηκτικές συνέπειες που μπορεί να έχουν κάποιες ειδικές επιλογές, όπως αυτές των μνημονίων.


Το συνολικό λοιπόν χρέος των Ελλήνων δεν είναι μόνο τα 360 δις ΕΥΡΩ του εξωτερικού χρέους, αλλά 1 τρις ΕΥΡΩ και αναλύεται ως εξής:

Η γενιά των greeklishΤον κώδωνα του κινδύνου κρούει ο καθηγητής Γλωσσολογίας, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, για την ολοένα και αυξανόμενη χρήση των greeklish
Με τα greeklish να έχουν διαδοθεί και να χρησιμοποιούνται σε απίστευτο βαθμό από τους νέους, ο καθηγητής Γλωσσολογίας, Γεώργιος Μπαμπινιώτης, επισήμανε τον κίνδυνο της αποξένωσης από την εικόνα των ελληνικών λέξεων.
"Εγώ θα έλεγα στον κόσμο που μας ακούει "τη γλώσσα και τα μάτια σας". Θα έλεγα ότι σε ημέρες κρίσης θα πρέπει να σκύψουμε σε ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτός ο τόπος, που είναι ο πολιτισμός μας, η παράδοση μας και με τον πιο εύγλωττο τρόπο η γλώσσα μας", σημείωσε, μιλώντας σε ημερίδα του Ινστιτούτου Επαρχιακού Τύπου για τη γλώσσα στα Χανιά.
Ανέφερε πως η γλώσσα δεν είναι απλό εργαλείο, αλλά ο πολιτισμός μας, η ιστορία μας, η σκέψη μας, η νοοτροπία μας, η ταυτότητά μας, υπογραμμίζοντας πως η γλώσσα είναι πάνω από όλα αξία.
"Τα greeklish είναι ο καλύτερος δρόμος αποξένωσης από την εικόνα της λέξης. Αυτό μπορεί οι νέοι άνθρωποι να το πληρώσουν ακριβά.
Έχουμε ελληνικές γραμματοσειρές και μπορούμε, αξιοποιώντας το Διαδίκτυο και τα ηλεκτρονικά μέσα, να χρησιμοποιούμε τις ελληνικές γραμματοσειρές που έχουν το προτέρημα να δίνουν την εικόνα της λέξης, το οπτικό ίνδαλμα, και να μας συμφιλιώνουν με την ορθογραφία της λέξης και με τη σημασία της", σημείωσε ο Ομότιμος και Επίτιμος Καθηγητής της Φιλοσοφικής Σχολής και πρόεδρος του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού.

ΑΡΧΙΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ. Βοηθών ΝΟΣΗΛΕΥΤΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Η ΣΧΟΛΗ ΣΤΕΓΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΛΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.
ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΓΓΡΑΦΑ:
* ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ ΓΕΝΝΗΣΗΣ ή ΦΩΤΟΤΥΠΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ
* ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ή ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟ Α -Β ΛΥΚΕΙΟΥ ΕΠΙΚΥΡΩΜΕΝΑ
***ΣΤΗΝ ΕΠΑ.Σ ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ 
1. ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ 
2. ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ

H ΣΧΟΛΗ,είναι διετούς φοιτήσεως και παρέχει κρατικό πτυχίο επιπέδου 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . 

Μετά το πέρας των σπουδών τους οι απόφοιτοι παίρνουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά από 6/μηνη πρακτική σε Δημόσιο Νοσοκομείο .

Τέλος μπορούν να εργαστούν στο Δημόσιο και Ιδιωτκό Τομέα ως Βοηθοί Νοσηλευτών.

2-3 ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΒΕΡΙΚΟΚΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ

Προέρχονται από το αγαπημένο φρούτο και συνήθως τα πετάμε, αλλά τελευταία τα κουκούτσια του βερίκοκου έχουν γίνει πολύ της μόδας, καθώς θεωρούνται από πολλούς εναλλακτικούς γιατρούς φυσικό φάρμακο και γενικά ένα από τα θαυματουργά τρόφιμα που

Η ΔΙΑΙΤΑ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ..

Θέλετε να χάσετε κιλά;
Αλλάξτε τον τρόπο σκέψης σας και προσπαθήστε να πείσετε τον εαυτό σας πως ό,τι τρώτε έχει πάρα πολλές θερμίδες.
Αυτό συνιστούν αμερικανοί επιστήμονες οι οποίοι διαπίστωσαν ότι, 

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΜΠΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

ΠΑΓΩΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ

Είναι η συνηθέστερη επιλογή όταν θέλουμε να δώσουμε μια νότα δροσιάς τις ζεστές ημέρες του καλοκαιριού. Αποτελεί την καλύτερη …παρέα στην παραλία, ενώ συνδυάζεται υπέροχα με φρούτα, κέικ ή άλλα γλυκίσματα. Αναμφισβήτητα μιλάμε για

Ο ΜΥΘΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΑΛΩΝ

ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΣΗΜΕΡΑ

http://4.bp.blogspot.com/_wiblVZJi5KI/S_eaB3xXBNI/AAAAAAAACVw/6U7wkzxItQ0/s1600/pentikosti.jpgΗ Εμφάνιση του Αγίου Πνεύματος στους Μαθητές και η επικάθιση σε καθένα ως γλώσσα πύρινη, που τους έδωσε τη δυνατότητα να μιλούν όλες τις γλώσσες.
Η Πεντηκοστή είναι η γενέθλια ημέρα της Εκκλησίας.
Ο απ. Παύλος την ημέρα εκείνη μετά την επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος "εν είδει πύρινων γλωσσών", με το κήρυγμά του έφερε στη χριστιανική πίστη 3.000 ψυχές.


Read more: http://www.i-diadromi.com/search?updated-max=2011-06-11T23%3A00%3A00-07%3A00&max-results=9#ixzz1P41spFWN

ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ.

Δύο ρομποτάκια, που κατασκεύασαν σχολικές ομάδες του Αμύνταιου Φλώρινας, περιμένουν να εκτελέσουν με επιτυχία τα σενάρια της αποστολής τους, με στόχο να προκριθούν στον παγκόσμιο τελικό διαγωνισμό που θα γίνει στο Άμπου Ντάμπι, στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το Νοέμβριο.

Το ρομποτάκι της ανακύκλωσης και το ρομποτάκι του λαβύρινθου, δημιούργησαν μαθητές της Β’ τάξης του ΕΠΑΛ και της Δ’ τάξης του 2ου δημοτικού Αμύνταιου, αντίστοιχα.