Κυριακή, 26 Ιουνίου 2011

ΜΕ ΤΟ ΠΕΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΥΡ

«Σπέρνουν» αγάλματα για να... θερίσουν την Ιστορία(ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ σελ 50)

«Σπέρνουν» αγάλματα για να... θερίσουν την Ιστορία

Η ηγεσία της FYROM έστησε ταυτόχρονα το φαραωνικών διαστάσεων άγαλμα του Αλεξάνδρου στο κέντρο των Σκοπίων, το οποίο κόστισε 10 εκατ. ευρώ, και του Φιλίππου στο Μοναστήρι

«Σπέρνουν» αγάλματα για να... θερίσουν την Ιστορία
Aρχαιοελληνική μακεδονική δυναστεία στήνει η εθνικιστική κυβέρνηση του Νίκολα Γκρούεφσκι σπέρνοντας αγάλματα των αρχαίων Μακεδόνων βασιλέων και επιχειρώντας να σφετεριστεί μια Ιστορία που δεν της ανήκει, κόντρα στις έντονες αντιδράσεις που υπάρχουν τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Την περασμένη Τρίτη, την ίδια μέρα που σηκωνόταν πάνω στο τεράστιο βάθρο το φαραωνικό άγαλμα του έφιππου Μεγάλου Αλεξάνδρου στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, άλλο ένα άγαλμα που απεικονίζει τον Μακεδόνα βασιλιά Φίλιππο στηνόταν στην κεντρική πλατεία της Μπίτολα (Μοναστήρι).
Ενα τρίτο άγαλμα πάλι του Φιλίππου θα στηθεί το επόμενο διάστημα στην πλατεία του δήμου Γκαζί Μπαμπά, που ανήκει στο πολεοδομικό συγκρότημα των Σκοπίων.
Η ταυτόχρονη τοποθέτηση των αγαλμάτων -αυτό στο Μοναστήρι είχε μεταφερθεί και φυλασσόταν εκεί εδώ και 2,5 χρόνια- δείχνει ότι αποτέλεσε επιλογή της κυβέρνησης, επιχειρώντας να δημιουργήσει το δικό της στάτους και νέα τετελεσμένα.
Οπως έκανε πριν από μερικά χρόνια με τη μετονομασία του δημοτικού σταδίου των Σκοπίων σε στάδιο του βασιλιά Φιλίππου Β', τη μετονομασία του αεροδρομίου των Σκοπίων σε Μεγάλου Αλεξάνδρου και του δρόμου που Σκοπίων μέχρι τα ελληνικά σύνορα επίσης ως Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είχε προηγηθεί επίσης η τοποθέτηση ενός αγάλματος του Μακεδόνα βασιλιά στο Πρίλεπ.
«Σπέρνουν» αγάλματα για να... θερίσουν την Ιστορία
Ο νουνεχής πρώην υπουργός Εξωτερικών Ντένκο Μαλέσκι έσπευσε να επικρίνει εκείνους που υποστηρίζουν ότι η "βουτιά" στα αρχαία μακεδονικά αγάλματα "θα ενισχύσει την ταυτότητα και τη θέση του έθνους και του κράτους".
Οπως είπε, θα συμβεί το αντίθετο, θα αποδυναμώσει την ταυτότητα και τη διεθνή θέση της χώρας, θα επιδεινώσει τις σχέσεις με την Ελλάδα και θα της προσθέσει επιπλέον επιχειρήματα για να μπλοκάρει την ένταξη της χώρας στην ΕΕ.
"Αφησαν ελληνικό στίγμα"
«Σπέρνουν» αγάλματα για να... θερίσουν την Ιστορία
Αλλος ένας γνώριμος στους Ελληνες, ο πρώην πρωθυπουργός και άλλοτε ηγέτης του VMRO-DPMNE Λιούπτσο Γκεοργκίεφσκι αισθάνθηκε την ανάγκη να μιλήσει αυτές τις μέρες και να δώσει στους συμπατριώτες του κάποια μαθήματα Ιστορίας μιλώντας στο Κανάλι 5:
"Το πιο σημαντικό πράγμα είναι το ακόλουθο: Ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος είχαν σκοπό να ενώσουν τον ελληνικό κόσμο. Είχαν σκοπό να νικήσουν τον μεγάλο εχθρό του ελληνικού κόσμου, την Περσία. Και τελικά ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος ή καλύτερα ο Αλέξανδρος σε αυτήν την περίπτωση, όπου και αν κέρδισε, κέρδισε με το ελληνικό όνομα. Οπουδήποτε άφησε ένα ίχνος της παρουσίας του, είναι ίχνος της ελληνικής του καταγωγής. Και έχουμε εκατοντάδες μνημεία όπου αρχίζει με τις λέξεις: ''Εγώ ο Eλλην/του Eλληνος Αλεξάνδρου''. Eτσι μετά τον θάνατο του Μ. Αλεξάνδρου, ο κόσμος που αφήνει πίσω, είναι ένας ελληνικός κόσμος και ονομάζεται ''ελληνοποίηση της Μεσογείου''".
Σε ό,τι αφορά τις διεθνείς αντιδράσεις, ήρθαν τόσο από την ΕΕ όσο και από τις ΗΠΑ. Ο αρμόδιος επίτροπος για τη διεύρυνση της ΕΕ, Στέφαν Φούλε, δήλωσε ότι με ενέργειες όπως αυτή η ΠΓΔΜ μπορεί να βρεθεί εκτός του καθεστώτος της υποψήφιας για ένταξη στην ΕΕ χώρας, ενώ ο βοηθός υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τόμας Κάντριμαν κάλεσε τα Σκόπια να αποφύγουν τις προκλητικές σε βάρος της Ελλάδας ενέργειες.
ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ
Ολα τα κάνει βάσει του σχεδίου Σκόπια 2014
H τοποθέτηση του αγάλματος στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων, που έχει μαζί με το βάθρο ύψους 23 μέτρα, δηλαδή το ύψος μιας οκταώροφης πολυκατοικίας, ξεπερνώντας τα γύρω κτίρια, συνδυάζεται με ένα ευρύτερο σχέδιο "εξαρχαϊσμού" της. Πρόκειται για το σχέδιο "Σκόπια 2014" που αποσκοπεί να δώσει στο κέντρο των Σκοπίων με κτίρια, μνημεία και αγάλματα την εικόνα μιας αρχαϊκής πόλης. Ακόμη και αρχαιοπρεπής καμάρα ετοιμάζεται, ίσως ως εκδοχή της Αψίδας του Γαλερίου της Θεσσαλονίκης. Να σημειωθεί ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την όποια αρχιτεκτονική παράδοση και τη μορφολογία των κτιρίων στα Σκόπια.
Το σχέδιο αυτό έχει επικριθεί από την αντιπολίτευση και κυρίως από το κόμμα της Σοσιαλδημοκρατικής Ενωσης αλλά και από αρκετούς διανοούμενους που αμφισβητούν τόσο την αισθητική του όλου πράγματος όσο και τη βουτιά σε ένα αμφιλεγόμενο αρχαίο μακεδονικό παρελθόν.
Η αξιωματική αντιπολίτευση επέκρινε την τοποθέτηση του αγάλματος του Μεγάλου Αλεξάνδρου κάνοντας λόγο για μεγαλομανία του Νίκολα Γκρούεφσκι και για επιβλαβή για τη χώρα πολιτική. Προχωρώντας ακόμη περισσότερο, ανέφερε μάλιστα ότι ο πρωθυπουργός και οι συνεργάτες του δείχνουν ότι δεν έχουν σώας τας φρένας. Οτι διχάζουν τον λαό αλλά και τον προκαλούν, αφού σε μια περίοδο φτώχειας ξοδεύουν μόνο για το άγαλμα ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ. Ομως το σημαντικότερο, όπως τονιζόταν, ήταν ότι με την ενέργεια αυτή περιπλέκεται ακόμη περισσότερο η ήδη διαταραγμένη διεθνής θέση της χώρας.
ΧΡΙΣΤΟΣ ΤΕΛΙΔΗΣ

ΑΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ

...ΝΑ ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΜΕ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ, ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΤΗΣ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗΣ και ΟΙ ΤΟΣΕΣ ΦΩΝΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΤΟΝ "ΑΛΛΟ" ΔΡΟΜΟ, ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ, ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΔΝΤ ΚΑΙ ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΗΔΕΜΟΝΙΑ;
ΘΜ

ΕΘΝΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, σελ 37 ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΡΙΕΙΣ..!

14-2-2011 : ΠΟΝΤΙΟΙ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 2-1.
ΚΑΙ ΣΤΗΝ Γ ΕΘΝΙΚΗ ΤΟΣΤΗΣΕΣ, ΤΟ ΠΑΙΞΕΣ; 
ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ

ΜΕ ΤΟΣΑ ΜΕΤΡΑ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ Μέτρο...
ΘΜ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΣΤΟ MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ:" ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΙΚΟΚΥΡΕΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ..."


«Το κράτος δεν αντιμετωπίζει τη φοροδιαφυγή γιατί δεν θέλει». Αυτό τόνισε ο Γιώργος Φλωρίδης, λίγες ημέρες μετά την παραίτησή του από το βουλευτικό αξίωμα.

Μιλώντας στην ... εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο, ο Γ.Φλωρίδης εμφανίστηκε κατηγορηματικός, λέγοντας ότι υπάρχουν τρόποι πάταξης της φοροδιαφυγής, αλλά δεν εφαρμόζονται εξαιτίας έλλειψης πολιτικής βούλησης.

Ο ίδιος εξήγησε ότι παραιτήθηκε επειδή διαπίστωσε ότι δεν υπήρχε ελπίδα για εθνική συνεννόηση. «Μόνο με την εθνική συνεννόηση θα ξεπεράσουμε την κρίση. Πρέπει να συμφιλιωθούν οι πολιτικές δυνάμεις μεταξύ τους και έπειτα να συμφιλιωθούν και με την κοινωνία», είπε.

Ο Γ.Φλωρίδης τάχθηκε κατά των απολύσεων στο Δημόσιο, κρίνοντας ότι ένα τέτοιο μέτρο θα είναι αναποτελεσματικό, εάν δεν προηγηθεί εξυγίανση του Δημοσίου με περικοπή στις σπατάλες.

Γιώργος Κιμούλης: «Αν θύμωνα, θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να θυμώσω με τον εαυτό μου»

Γιώργος Κιμούλης: «Αν θύμωνα, θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να θυμώσω με τον εαυτό μου»Για τις κινήσεις των πολιτών στο Σύνταγμα, αλλά και για το αίσθημα που εκείνος έχει...
μίλησε ο Γιώργος Κιμούλης.
«Το αίσθημα που έχω είναι αμηχανία. Αν θύμωνα, θα έπρεπε πρώτα απ’ όλα να θυμώσω με τον εαυτό μου κι αυτό δεν ξέρω πως θα το άντεχα. Δεν είμαστε αμέτοχοι σε αυτό που συμβαίνει- βεβαίως δεν είμαστε και συμμέτοχοι στο βαθμό που προσπαθούν να μας πείσουν ότι είμαστε.»


Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ BLOGGER Pieria-gr.blogspot.com ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΕΡΑΗΛΙΔΗ

ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΝΟΥΝ ...ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!
Γράφει κι ΥΠΟγράφει ο Δημήτρης Κεραηλίδης.

 Τα παιδιά, το βράδυ της Τετάρτης, εκεί στην μεγαλειώδη συγκέντρωση αγανάκτησης στο Σύνταγμα; δεν δίστασαν να φύγουν από τους γονείς τους και να πάνε κοντά στον ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ για να περιεργαστούν ...ασπίδες, κράνη και κλομπ! Στα παιδικά ματάκια τους ήταν κάτι το ...περίεργο κι ..ονειρώδες συνάμα! Έτσι ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ έσκυψε και άρχισε να μιλάει με τα παιδιά και να απαντά σ ότι κι αν τον ρωτούσαν. Και δος του γελάκια και δος του καλαμπούρια. ΕΚΕΙ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥ PIERIA-GR KI ΑΠΟΘΑΝΑΤΙΣΑΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.... ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ;;; Ένα ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ στον ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ που απέδειξε πως, ο κάθε αστυνομικός εν τέλει είναι ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΜΑΣ! Να λοιπόν τι γίνεται ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΝΟΥΝ ...ΜΑΤ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΑ!!!!

ΑΠΙΣΤΙΑ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΣΕ ΜΗ ΘΡΗΣΚΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ AIDS ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΜΝ

Πρόκειται για ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες και … για πάντα: ποια είναι τα αίτια της απιστίας στα δύο φύλα; Σύμφωνα με μια νέα μελέτη η απάντηση κρύβεται σε έναν συνδυασμό που αφορά τον φόβο της σεξουαλικής αποτυχίας καθώς και την έλλειψη ανησυχίας σχετικά με τις δυσάρεστες συνέπειες της σεξουαλικής πράξης (όπως είναι μια εγκυμοσύνη ή τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα).

Αρθρο του Economist ...Η λύση στην κρίση είναι μία.

Η ΕΕ ακολουθεί έναν νέο κανόνα: Αν ένα σχέδιο δεν λειτουργεί, συνέχισέ το!
Παρά τις μαζικές διαδηλώσεις στην Αθήνα, παρά τις φοβίες των αγορών, οι Ευρωπαίοι ηγέτες έχουν χρόνο να διορθώσουν τα κακώς κείμενα της ευρωζώνης.
Την επόμενη εβδομάδα, η Ελλάδα θα ψηφίσει ένα νέο πακέτο λιτότητας. Στη συνέχεια θα εισπράξει τα επόμενα €12 δις, από το αρχικό πακέτο βοήθειας των €110 δις, που χρειάζεται μέχρι τα μέσα Ιουλίου. Αν οι Ευρωπαίοι συμφωνήσουν σε μια εθελοντική συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών, ώστε να ευχαριστήσουν τη Γερμανία, τότε θα ακολουθήσει ένα δεύτερο πακέτο βοήθειας, αξίας €100 δις. Αυτά τα ποσά θα κρατήσουν τη χώρα ζωντανή για το 2013, οπότε

Νέες διευθύνσεις στο internet με κατάληξη ακόμα και το όνομά σας

Προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το πρόβλημα περιορισμού διαθέσιμων ονομασιών για νέες ιστοσελίδες, ο οργανισμός Icann ψήφισε υπέρ της δημιουργίας νέων καταλήξεων για όλα τα sites του διαδικτύου.
Αυτή η απόφαση σηματοδοτεί μεγαλύτερη γκάμα επιλογών όπως .com ή .gr στις 22, ενώ ο αριθμός αναμένεται να...μεγαλώνει ολοένα και περισσότερο στη συνέχεια.
Ο πρόεδρος του οργανισμού Ροντ Μπέκστρομ δήλωσε πως «κανείς δεν μπορεί να φανταστεί που θα μας οδηγήσει αυτή η απόφαση».

Οι αιτήσεις για τις νέες καταλήξεις θα αρχίσουν να γίνονται δεκτές εντός του 2012

Ετσι θα εμφανιστούν καταλήξεις .hotel, .bank, .club κλπ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΞΕΛΕΞΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣτην εκλογή γραμματέα και Πολιτικού Συμβούλιου προχώρησε η Δημοκρατική Συμμαχία, κατά τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος το Σάββατο. Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής εξελέγη ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος. Ακόμη... εκλέχτηκε 20μελές Πολιτικό Συμβούλιο του κόμματος. Νωρίτερα, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής, η πρόεδρος του κόμματος Ντόρα Μπακογιάννη άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την απόφαση που θα πάρει το Πολιτικό Συμβούλιο στη ψηφοφορία για το μεσοπρόθεσμο.


**** ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΣΤΟ 20ΜΕΛΕΣ ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Ο ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΦΙΛΕ.

ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ Η ...ΔΕΗ !

Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ

Χαμός στο facebook με τα ανέκδοτα για τον Αχιλλέα Μπέο
Το σπίτι του Μπέου...
Η γνωστή "παράγκα"
Τι κοινό έχουν τα viagra με τον Μπέο;
Και οι δύο είναι καλοί στο στήσιμο.

ΜΑΖΙ ΤΑ ΣΤΗΣΑΜΕ

Αλλαγή του ονόματος ΟΠΑΠ σε ΟΣΑΜ...
Όμιλος Στημένων Αγώνων Μπέου...!

Η αγαπημένη φράση του Μπέου στο sex:''Στήσου'' κι έρχομαι

Ο Μπέος ποτέ δεν είχε γκόμενα...
Πάντα την "έστηνε" στο πρώτο ραντεβού..!

Ο Μπέος όταν παίζει pro evolution ψάχνει στο μενού εφαρμογή για να στήσει match!

Ο Μπέος ήταν ο καλύτερος πρόσκοπος. Ήξερε να στήνει τις καλύτερες σκηνές.

O Μπέος στήνει παιχνίδια πιο γρήγορα και από τον ίσκιο του!

Στο σχολείο ο μπέος έφαγε αποβολή επειδή έστησε τα μήλα!

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ CHUCK NORRIS - BRUCE LEE Ο ΜΠΕΟΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΔΙΠΛΟ

Ο Μπέος είναι ο μόνος που μπορεί να το στήσει για να έχει στύση

Έπαιξα κι εγώ Μπέο ΗΜΙΧΡΟΝΟ - Ψωμιάδη ΤΕΛΙΚΟ

Ο Μπέος ποντάρει στο OVER ημίχρονο UNDER τελικό

Μόνο ο Μπέος μπορεί να στήσει ματς 1-1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ 0-0 ΤΕΛΙΚΟ...

Ο Μπέος έστησε τον Τρωικό πόλεμο και έστειλε τον δούρειο ίππο στον Οδυσσέα

Ο Μπέος παίδες, γουστάρει χειροπέδες
Μην τον τρέχουμε στα ξένα, δίπλα νάρθει στο ΑΡΕΝΑ


ΟΕΟ-ΟΕΟ-ΟΕΟ,
ΠΕΦΤΩ ΑΠ'ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ ΣΑΝ ΕΜΑΘΑ ΓΙΑ ΜΠΕΟ

ΓΙΑ ΤΟΝ BIG MAC ΚΑΙ Τ'ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ,
ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΣΟΓΙΑ

ΣΤΗΝΑΝ ΤΑ ΣΚΟΡ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ,
ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΛΙ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ

ΣΤΗΝΑΝΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΑΝ ΑΝΤΕΡ-ΟΒΕΡ,
ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΨΕΙΡΟΥ ΘΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΓΚΡΟΒΕΡ

ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΟΥΝ ΜΕΣ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ,
ΕΙΧΑΝ ΚΟΝΕ ΜΕ ΝΙΚΟ ΧΟΡΤΑΡΕΑ...

Στο τελευταίο παιχνίδι που έστησε ο Μπέος κερδισε η Χαβάη 6-0

Υπάρχουν 4 επίπεδα υποψίας στη λίστα με τα στημένα της ΟΥΕΦΑ
1) Ελαφρώς ύποπτος
2) Ύποπτος
3) Σοβαρά ύποπτος
4) Μπέος


Σ' αγαπώ σε μισώ, σημειώσατε διπλό...
Μαλακίες.
Ο Μπέος με δυό τηλεφωνάκια το κάνει άσσο από ημίχρονο...

ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ότι θα γλυτώσουν;


Ο Μπέος είναι σε θέση να στήσει μπλόκο στην τροχαία...


Mόνο ο Μπέος μπορεί βγάλει διπλό σε ματς Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός

Ο Μπέος πρωταγωνιστεί σε διαφημιστικό σποτ του "Πάμε Στοίχημα" με σλόγκαν: "Τόστησες! Τόπαιξες;"

ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Ο διευθυντής του τουριστικού οργανισμού TUI Γερμανίας, Φόλκερ Μπέτσερ, δήλωσε ότι ακόμα περισσότεροι Γερμανοί επέλεξαν φέτος για τις διακοπές τους την Ελλάδα, αδιαφορώντας για τις διαδηλώσεις. Συγκεκριμένα έχουν αυξηθεί κατά 10% σε σχέση με το 2010 ενώ, μολονότι στα μέσα ενημέρωσης λένε για τα επεισόδια, κανένας δεν ακυρώνει τα σχέδιά του.

Ο Μπέτσερ λέει ότι η αύξηση υπάρχει λόγω της κατάστασης στη Βόρεια Αφρική.


Χαμόγελα στην τελετή έναρξης των Special Olympics 2011


Ολοκληρώθηκε η μεγάλη παρέλαση των 10.000 αθλητών και μελών των αποστολών των Special Olympics. Κάθε αποστολή έκανε την είσοδό της στο Στάδιο φορώντας τα εθνικά της χρώματα, χαιρετούσε με ενθουσιασμό και σκόρπιζε χαμόγελα σε όλο τον κόσμο που παρακολουθεί απόψε την τελετή έναρξης των Special Olympics, στέλνοντας μηνύματα αισιοδοξίας και ελπίδας.

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επεφύλαξαν οι θεατές στην Ελληνική αλλά και την Κυπριακή αποστολή κατά την είσοδό τους στο Στάδιο. Ειδικότερα, στο τέλος της παρέλασης, όταν η πολυμελής Ελληνική αποστολή εισήλθε στο Καλλιμάρμαρο, οι θεατές όρθιοι χειροκροτούσαν ρυθμικά και εμψύχωναν τα μέλη της, τα οποία χαιρετούσαν το πλήθος ανεμίζοντας τα γαλανόλευκα καπέλα τους. Το Λύκειο Ελληνίδων συνόδευσε τις αποστολές, φορώντας παραδοσιακές στολές.

Η Αίγυπτος είπε όχι στο ΔΝΤ


ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΜΦΩΝΗΘΕΙΑρνήθηκε να προχωρήσει στην οικονομική συμφωνία με το ΔΝΤ η Αίγυπτος. Επιβεβαιώθηκε η άρνηση από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗ 48ΩΡΗ

Αγανακτισμένοι: Σχέδια για το μεσοπρόθεσμοΤα στρατηγικά σχέδια για τον αποκλεισμό της Βουλής επεξεργάζονται …
οι «Αγανακτισμένοι» εν όψει των μεγάλων συγκεντρώσεων που αναμένονται την Τρίτη 28 και Τετάρτη 29 Ιουνίου, κατά τη διάρκεια της μεγάλης 48ωρης γενικής απεργίας, όταν οι Έλληνες βουλευτές θα ψηφίζουν το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα στήριξης για την έξοδο της χώρας από την κρίση.

Εκτός από τα σχέδια που αφορούν τον ίδιο τον κλοιό γύρω από την Βουλή, οι ομάδες περιφρούρησης των «Αγανακτισμένων» ασχολούνται πυρετωδώς με την εκπόνηση των «αμυντικών σχεδίων» τους, ώστε, όπως λένε οι ίδιοι, να αντιμετωπίσουν τυχόν προσπάθειας της Αστυνομίας να διασπάσει τον κλοιό γύρω από τη Βουλή. Ακόμη περισσότερο, τους απασχολεί το ενδεχόμενο προβοκάτσιας με την πρόκληση βίαιων επεισοδίων που θα προκαλέσουν την παρέμβαση των ΜΑΤ για να διαλυθούν οι συγκεντρώσεις.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Αγανακτισμένοι: Σχέδια για το μεσοπρόθεσμο http://24wro.blogspot.com/2011/06/blog-post_1626.html#ixzz1QM2zQLlM

ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ !

AND THE GREEK IDOL 2011.....IS ΤΣΑΚΑΛΑΚΟΣ...!!!!!!!!!!!!!!!!!