Σάββατο, 9 Ιουλίου 2011

Αλ. Τσίπρας: Η επικοινωνιακή πολιτική του ΠΑΣΟΚ έχει «παγκαλοποιηθεί»

Δριμεία επίθεση στην κυβέρνηση με αφορμή τις αιτιάσεις κατά του ΣΥΡΙΖΑ για υποκίνηση των περιστατικών αποδοκιμασίας πολιτικών εξαπολύει ο Αλ. Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον «Τύπο της Κυριακής».
Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί το ΠΑΣΟΚ ότι «χάνει την σοβαρότητά του με πολύ γρήγορους ρυθμούς» και σημειώνει ότι η επικοινωνιακή του πολιτική έχει «παγκαλοποιηθεί» πλήρως.
«Η κυβέρνηση έχει ρίξει 3000 δακρυγόνα εναντίον ειρηνικών διαδηλωτών, έχει ρίξει ξύλο σε παιδιά, ηλικιωμένους και περαστικούς, και τώρα φωνάζουν ότι είναι θύματα βίας. Όταν λοιπόν φτάνουν ως εκεί, για να μπορέσουν να κατεδαφίσουν την κοινωνία, ας μην παριστάνουν τους έκπληκτους που τους αποδοκιμάζουν», επισημαίνει.
Εκφράζει επίσης την εκτίμηση πως το κυβερνών κόμμα είναι «σε τόσο απελπιστική κατάσταση, που προβοκάτσια και να επιχειρήσουν θα στραφεί εναντίον τους» και τονίζει ότι « ο κοινοβουλευτισμός και η δημοκρατία κινδυνεύουν πρωτίστως από αυτούς που συμπυκνώνουν το μεσοπρόθεσμο σε ένα άρθρο και που εκβιάζουν τους βουλευτές τους».
Ο κ. Τσίπρας χαρακτηρίζει το Μεοπρόθεσμο «συνώνυμο της χρεοκοπίας», συμπληρώνοντας πως η χρεοκοπία μπορεί να αποφευχθεί «μόνο αν το σχέδιο αυτό το αρνηθούμε, αν συνειδητοποιήσουμε ότι χωρίς επαναδιαπραγμάτευση του χρέους και διαγραφή ενός μεγάλου μέρους του, σε ευρωπαϊκό δεν υπάρχει διέξοδος».
Επαναλαμβάνει τέλος το αίτημά του για πρόωρες κάλπες, αφού, όπως εξηγεί, η αντοχή της κοινωνίας έχει εξαντληθεί και η πολιτική που ακολουθείται επιβάλλει θυσίες χωρίς αντίκρισμα. «Ας αποφασίσουμε δημοκρατικά λοιπόν, ποιος είναι ο δρόμος, και ο συνασπισμός εξουσίας που θα μας βγάλει από την κρίση», καταλήγει.

Πιστοί στο ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος.

Πιστοί στο ραντεβού τους οι «Αγανακτισμένοι» στην πλατεία Συντάγματος.

Το σκηνικό είναι πλέον καθιερωμένο στην πλατεία Συντάγματος. Στα «πεδινά» της πλατείας, πλήθος κόσμου συμμετέχει στη γενική συνέλευση, όπου ανακοινώνονται οι αποφάσεις των κατά τόπους λαϊκών συνελεύσεων. 

Χαρακτηριστικό των ψηφισμάτων είναι η πρόθεση για κλιμάκωση των δράσεων των «Αγανακτισμένων» σε όλη των Ελλάδα, εν μέσω θέρους, αλλά και η αδιαπραγμάτευτη στάση τους όσον αφορά τα αιτήματα και τις διεκδικήσεις τους. 

Ιδιαίτερες αναφορές γίνονται στο γεγονός ότι οι συγκεντρώσεις δεν πρέπει να καμφθούν από τα θλιβερά γεγονότα, αλλά αντίθετα, πρέπει να δυναμώσουν και να ενταθούν, μέχρι την τελική δικαίωση, όπως επισήμαναν, ενώ για τους ίδιους δεν τίθεται θέμα αποχώρησής τους από την πλατεία.

Στα «ορεινά» της πλατείας, μπροστά από το κοινοβούλιο, οι συγκεντρωμένοι, λιγότεροι από άλλες βραδιές, αλλά χωρίς να λείπει το πάθος, φωνάζουν τα γνωστά πλέον συνθήματα κατά του μνημονίου, του μεσοπρόθεσμου, της τρόικα και της κυβέρνησης, υπό τους ήχους κρουστών.

Ωστόσο, στο «ρεπερτόριό», τις τελευταίες ημέρες, έχουν προστεθεί και άλλα που αφορούν στην αστυνομία, τα ΜΑΤ, και τη χρήση χημικών, σαν ενθύμια των ημερών κατά τις οποίες έλαβαν χώρα τα εκτεταμένα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας, στις 28 και 29 Ιουνίου.

ΟΙ ΕΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ...

Οτι ο έρωτας είναι θεός και μάλιστα φτερωτός, το ξέρουν όλοι. Γιατί κάποτε ευτύχησαν να τον νιώσουν να φτερουγίζει μέσα τους και έπειτα από λίγο να χάνεται. Συνήθως απεικονίζεται σαν παιδάκι, χαριτωμένος και παιχνιδιάρης, ζωσμένος το τόξο του ή ιππεύοντας μία στρουμπουλή χήνα. Θεωρείται γονιμοποιός, μουσικο-θεατρικός, φιλοσοφικός και ταφικός.
Ερωτας που τεντώνει το τόξο του (1ου - 2ου αι. μ.Χ.). Ρωμαϊκό αντίγραφο σε μάρμαρο του χάλκινου πρωτοτύπου, που φιλοτέχνησε ο Λύσιππος τον 4ο αι. π.Χ. για το Ιερό του Ερωτα στις Θεσπιές Βοιωτίας (Μουσείο Λούβρου)Ερωτας που τεντώνει το τόξο του (1ου - 2ου αι. μ.Χ.). Ρωμαϊκό αντίγραφο σε μάρμαρο του χάλκινου πρωτοτύπου, που φιλοτέχνησε ο Λύσιππος τον 4ο αι. π.Χ. για το Ιερό του Ερωτα στις Θεσπιές Βοιωτίας (Μουσείο Λούβρου)Θα χορτάσουμε μικρούς αεικίνητους, πονηρούς έρωτες. Θα τους δούμε να θηλάζουν ή να αγκαλιάζουν Αφροδίτες, να κοιμούνται στην αγκαλιά της με τον δίδυμο αδελφό τους Ιμερο, να φτερουγίζουν στους ώμους νιόπαντρων ζευγαριών, να παλεύουν με τον Αντέρωτα και να ερωτοτροπούν ξεδιάντροπα με νέους, ακόμη και με παιδιά....

ΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑΡΤΩΛΟΙ...

Πυρά Μιχελάκη για δηλώσεις Λαμπρινίδη περί «αμαρτωλής Ελλάδας»

Επίθεση στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση, εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γ. Μιχελάκης, με αφορμή δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών στο Real FM για την «εικόνα της αμαρτωλής Ελλάδας και των αμαρτωλών Ελλήνων», που περνούν κάποιοι για τη χώρα μας στην κοινή γνώμη της Ευρώπης και τη δημιουργία «αρνητικού κλίματος και ανασφάλειας». «Είναι μια σοβαρή καταγγελία. Ίσως...


η σοβαρότερη που έχει γίνει από υπουργό του ΠΑΣΟΚ εναντίον του πρωθυπουργού και των κορυφαίων στελεχών της κυβέρνησης», αναφέρει σε γραπτή του δήλωση, «διότι είναι ο Γ. Παπανδρέου που μιλά συνεχώς για κίνδυνο χρεοκοπίας. Είναι ο ίδιος που δήλωνε στις Βρυξέλλες ότι κυβερνά μια “διεφθαρμένη χώρα”. Είναι ο ίδιος και κορυφαία στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματός του που μιλούν για “οικονομία στην εντατική”, για “τιτανικό” που βουλιάζει και για “σενάρια επιστροφής στη δραχμή”».

«Μέσα στα όσα ιλαροτραγικά συμβαίνουν καθημερινά στην κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, δηλώσεις σαν και αυτές μόνο θυμηδία προκαλούν», τονίζει. 
nooz

ΤΟΥΜΠΑΝΟ...!!!!!!!!!!!!!! ΜΗΝ ΔΕΙΤΕ...ΜΗΝ ΚΡΥΦΟΚΟΙΤΑΖΕΤΕ...

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν...
μερικές γυναικάρες με τα πιο τούμπανα κορμιά που έχετε δει ποτέ!Νέες αφίσες με τα πρόσωπα βουλευτών..

Καταζητούνται βουλευτές Αχαΐας!

.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο http://24wro.blogspot.com/#ixzz1RcpB50Bl

ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΙ ΕΛΑΤΟΧΩΡΙ

Το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας του ΠΑΣ Γιάννινα ολοκληρώθηκε με την τελευταία προπόνηση στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, το πρωί του Σαββάτου. 

Πλέον ο Στέφαν Ντεμόλ και οι ποδοσφαιριστές του θα ξεκουραστούν μέχρι τη Δευτέρα, που θα αναχωρήσουν για το Ελατοχώρι Πιερίας. 

Παράλληλα ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και οι εξετάσεις των ποδοσφαιριστών. 

Την τελευταία τους προπόνηση στα Ιωάννινα πραγματοποίησαν το Σάββατο, οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΣ, ολοκληρώνοντας έτσι το πρώτο σκέλος της προετοιμασίας χωρίς προβλήματα. Επόμενος σταθμός είναι το Ελατοχώρι Πιερίας, όπου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα παραμείνει μέχρι τις 20 Ιουλίου και θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας εν όψει της δύσκολης σεζόν. 


Στο πλαίσιο της προετοιμασίας ο ΠΑΣ έκλεισε ακόμα ένα φιλικό με την ομάδα του Πιερικού. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Τρίτη 9 Αυγούστου (20:00) στην Κατερίνη. 

ΤΟ ΝΕΩΤΕΡΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..!


Το νεώτερο κράτος του κόσμου

 
Τα μεσάνυχτα ιδρύθηκε το νεώτερο κράτος του κόσμου και το 54ο της Αφρικής, το Νότιο Σουδάν, μετά την απόσχισή του, ως αποτέλεσμα του αιματηρού εμφυλίου που έληξε το 2005, από το Βόρειο

220 συλλήψεις στη Λάρισα

220 συλλήψεις στη Λάρισα

220 συλλήψεις στη Λάρισα

 
Το "βαλιτσάκι της ΕΥΠ" έφερε στο φως τη δράση τριών πολυμελών συμμοριών που διακινούσαν μεγάλες ποσότητες κάθε είδους ναρκωτικών, ενώ εκτελούσαν και συμβόλαια θανάτου.

ΜΠΑΝΑΚΙ ΜΑΝΑΚΙ.....ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΠΙΕΡΙΑ, ΟΛΥΜΠΟΣ....Η ΕΞΙΣΩΣΗ ΤΗΣ ...ΓΥΝΑΙΚΑΣ !!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ....!

Δείτε την λύση στο πρόβλημα «Γυναίκα = ?»
Βρέθηκε η λύση για το πιο δύσκολο μαθηματικό πρόβλημα που απασχολεί εδώ και πολλά χρόνια...τον ανδρικό μυαλό.
Eδώ και πολλά χρόνια οι επιστήμονες προσπαθούν να δώσουν μια απάντηση στην Εξίσωση της Γυναίκας. Μετά από χρόνια μελέτης και σπαζοκεφαλιάς η απάντηση βρέθηκε. Σ’ ένα κομμάτι χαρτί και με άκρως εξειδικευμένα μαθηματικά βρέθηκε με τι ισούται το γυναικείο φύλο «ΓΥΝΑΙΚΑ = ?».

Για να έρθουμε στην πραγματικότητα η μαθηματική λύση είναι ένα αστείο μαθητών και αυτό το έγγραφο έχει κυκλοφορήσει παντού ενώ στο facebook περιέχεται σε κάθε προφίλ άντρα .
Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Γυναίκες: Ένα πρόβλημα βγαλμένο από τη ζωή... http://24wro.blogspot.com/2011/07/blog-post_287.html#ixzz1RarmjHax

"ΔΕ ΦΕΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ" ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΙΝΗ

Αγανακτισμένοι: "Δεν φεύγουμε από την πλατεία"

Από τις αρχές της εβδομάδας θα ξεκινήσουν οι εργασίες αποκατάστασης στην πλατεία Συντάγματος.
Την Παρασκευή ο δήμαρχος Αθηναίων Γ. Καμίνης, είχε συνάντηση με τους κοινωνικούς εταίρους της πόλης με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια που έπληξαν τόσο την εικόνα όσο και τη σωστή λειτουργία της πόλης.
Η συζήτηση έγινε μετά από πρωτοβουλία του κ. Καμίνη και σε αυτή ανταποκρίθηκαν ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αθήνας, Παναγής Καρέλλας, ο πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, Γιώργος Τσακίρης, ο αντιπρόεδρος της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.Ε., Γιώργος Καββαθάς, καθώς και εκπρόσωποι του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και της Ένωσης Ξενοδόχων Αττικής.
Όλοι τους αναφέρθηκαν διεξοδικά στην κατάσταση στο κέντρο

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΤΩΡΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΜΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑ...!


Αυτή είναι η νέα προειδοποίηση που έρχεται από τις ΗΠΑ και ενημερώνει όλες τις χώρες να ιδιαίτερα προσεχτικές σε όλα τα αεροδρόμια.

Να αυξήσουν τα μέτρα ασφαλείας σε αεροδρόμια, σταθμούς τρένων και σε κυβερνητικά κτίρια καλούν τις περισσότερες χώρες οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες.

Και γιατί; Μέχρι τώρα
γνωρίζαμε για τρομοκράτες που έχουν επιτεθεί σε αεροπλάνα, λεωφορεία, τρένα και εμπορικά κέντρα με κρυμμένα τα εκρηκτικά σε τσάντες, παπούτσια, εσώρουχα ή κάτω γενικά από τα ρούχα τους.

Τώρα όμως για να

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΤΟΥΣ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΟΥΜΕ

To Project αυτό φέρεται να είναι ένα μυστικό (όπως πάντα) σχέδιο της NASA και των Ηνωμένων Εθνών με σκοπό την εξάλειψη των θρησκειών, την παγκόσμια επικράτηση της αναρχίας και εν τέλη τον αλληλοσπαραγμό των εθνών με σκοπό την επιβίωση της "Κάστας των...
Ισχυρών".

Οι πρώτες αναφορές μας έρχονται από την δεκαετία του 60' όμως το μεγάλο "μπάμ" έγινε στην δεκαετία του 90'.

Ο Καναδός δημοσιογράφος Serge Monast έφερε στο φώς το 1994 μία πολύχρονη δικιά του μελέτη σχετικά με ένα περίεργο πρόγραμμα ονόματι project blue beam. Ο Monast παρότι είχε πεί πως οι εν λόγο άνθρωποι έχουν την τεχνολογία να μπορούν να προκαλέσουν από απόσταση (φυσικά) ανακοπή καρδιάς σε ένα υγιές άνθρωπο, πέθανε από ανακοπή καρδιάς λίγες μέρες μετά την δημοσιοποίηση των στοιχείων

Κουρουμπλής: Δεν μετάνιωσα που είπα «όχι»


«Όλος αυτός ο κόσμος ήθελε ένα ‘όχι’ αξιοπρέπειας. Προσπαθώ να διαβάσω τις αντιδράσεις του κόσμου και διαπιστώνω την ανάγκη να βρεθεί κάποιος πολιτικός που θα πει όχι».

Τα παραπάνω, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στον Αγιόκαμπο Λάρισας, προκειμένου να συμμετάσχει ως κεντρικός πολιτικός ομιλητής στον 7ο πολιτικό camp του Ρεύματος Νέων Σοσιαλιστών, που διοργανώνει η ΠΑΣΠ ΑΕΙ Λάρισας, μέχρι την Κυριακή 10 Ιουλίου.
Η δική μου η στάση, παρατήρησε ο κ. Κουρουμπλής, είναι μέσα στο πνεύμα του κοινωνικού ΠΑΣΟΚ. Άρα, οι νεολαίοι έχουν εκτιμήσει την στάση μου και αυτό εισπράττω και από ανθρώπους που δεν ανήκουν μόνο στο σκληρό πυρήνα των κομμάτων...


Αναφορικά με την απόφαση του να πει «όχι» στο μεσοπρόθεσμο ο ανεξάρτητος, πλέον βουλευτής, ανέφερε ότι συζήτησε με ψηφοφόρους του στην Αιτωλοακαρνανία, με στενούς συνεργάτες και την οικογένεια του και όλοι τον παρότρυναν να ανεξαρτητοποιηθεί και να φύγει από το ΠΑΣΟΚ. «Η ψυχολογική φόρτιση ήταν αφόρητη, αλλά δεν μετάνιωσα» είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, ο κ. Κουρουμπλής εκτίμησε ότι δεν θα γίνουν εκλογές το Φθινόπωρο για να παρατηρήσει πάντως ότι θα έπρεπε να τις κάνει ο Γιώργος Παπανδρέου για να νομιμοποιήσει τις όποιες αποφάσεις του. 

KΑΛΗΜΕΡΑ
NYXTERINOS XOROS