Πέμπτη, 14 Ιουλίου 2011

ΕΙΣΑΙ sex maniac ; ΚΑΝΕ ΤΟ ΤΕΣΤ ΝΑ ΔΕΙΣ!


Πόσο σημαντικό είναι το σεξ στη ζωή σου; Πόσο συχνά σκέφτεσαι το σεξ; Τι είναι αυτό που σε φτιάχνει; Μέχρι που θα έφτανες για μια καυτή νύχτα πάθους; Κάνε το τεστ και μάθε….
  

4 ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Η ΝΔ !
ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΑΛΒΑΝΩΝ..." Η ΚΥΠΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΗ"...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ
Θερμή υποδοχή του ΑΠΟΕΛ με πέτρες και μπουκάλια...
στην Κορυτσά
Μόνο ως παραλήρημα μπορεί να χαρακτηρίσει κάνεις τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο γήπεδο της ιστορικής πόλης της Κορυτσάς στον αγώνα μεταξύ Σκεντερμπέου και ΑΠΟΕΛ.
Εδώ και μέρες η αλβανική αστυνομία είχε ανακοινώσει πως έχει πάρει όλα τα μέτρα για την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα και για την αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου. Παρ’ όλα αυτά φαίνεται πως οι δεκάδες αστυνομικοί που βρίσκονταν μέσα και έξω από το γήπεδο δεν ήταν αρκετοί για να περιφρουρήσουν και να διαφυλάξουν τους ελληνοκύπριους παίκτες και τους οπαδούς τους οι οποίοι έτυχαν «θερμής» υποδοχής από τους αλβανούς φιλάθλους οι οποίοι -ως συνήθως- έδειξαν για άλλη μια φορά το μίσος που τους διακατέχει απέναντι στην Ελλάδα η οποία ήταν πάντοτε δίπλα τους στις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο αλβανικός λαός (με την πρόσφατη τραγωδία του Γκερντέτσι όπου πέθαναν δεκάδες αλβανοί από την έκρηξη σε αποθήκη πυρομαχικών σε χωριό κοντά στα Τίρανα, παρόμοιο περιστατικό με την πρόσφατη τραγωδία στην Κύπρο).
Μια τούρκικη σημαία κι ένα πανό που έγραφε η «Η Κύπρος είναι Τουρκία» ήταν αρκετά να ρίξουν λάδι στην φωτιά στην εξ αρχής τεταμένη κατάσταση. Χάρη στην έντονη διαμαρτυρία των στελεχών της κυπριακής ομάδας ποδοσφαίρου αποσύρθηκαν τόσο το προκλητικό πανό, όσο και η τουρκική σημαία.
Τέτοιες συμπεριφορές είναι συνηθισμένες σε αγώνες μεταξύ αλβανικών και ελληνικών ομάδων, κυρίως ως αντίδραση στις ελληνικές σημαίες που κρατάνε πάντοτε οι έλληνες οπαδοί.
Πάντως με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η αντίδραση της UEFA η οποία είχε εξαντλήσει όλη της την αυστηρότητα για μια τεράστια ελληνική σημαία που ήθελαν να σχηματίσουν οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ στο ματς με την Πόρτο, το 2009.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι περίπου 150 φίλοι του ΑΠΟΕΛ που ήταν στην Κορυτσά έπεσαν θύματα περιορισμένης κλίμακας πετροβολισμού, ενώ εναντίον τους ρίχθηκαν μπουκάλια με νερό. Ωστόσο δεν αναφέρθηκε κανένας τραυματισμός.
Να σημειώσουμε εδώ πως ο αλβανικός τύπος δεν έκανε καμία απολύτως αναφορά όσων άφορα τα επεισόδια που έγιναν κατά την διάρκεια του αγώνα.
Κλείνοντας να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα στηρίζει την προσπάθεια της Αλβανίας να αποκτήσει μια ευρωπαϊκή πορεία αλλά θα πρέπει κάποια στιγμή να κατανοήσει πως δεν μπορεί από την μία να ζητά να γίνει μέλος της Ευρωπαϊκής οικογένειας, και από την άλλη να διατηρεί ανθελληνικές απόψεις και θέσεις διότι ο δρόμος της Αλβανίας προς την Ευρώπη περνά μέσα από την Ελλάδα και την Κύπρο με ότι αυτό συνεπάγεται! (Δλδ να σταματήσει να εφαρμόζει πολιτικές καταπάτησης των ανθρωπίνων και μειονοτικών δικαιωμάτων των Βορειοηπειρωτών και τρέφοντας παράλληλα εδαφικές διεκδικήσεις κατά της Ελλάδος)
newsbomb.gr


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Τουρκαλβανική υστερία για Κύπρο http://24wro.blogspot.com/2011/07/blog-post_3083.html#ixzz1S6W6YGTg

Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 300 ΕΤΩΝ...Ο Αριστοτέλης είχε πει χιλιάδες χρόνια πριν, ότι θα ήταν καταστροφικό αν κάποτε το ίδιο το χρήμα μετατρέπονταν σε εμπόρευμα.... 

Η κατασκευή του χρήματος είναι μια πάρα πολύ φθηνή εργασία, αφού για να εκδόσουμε ένα χαρτονόμισμα των 500 ευρώ, αρκεί μόνο λίγο χαρτί, λίγο μελάνι (αξίας μερικών δεκάρων) και ο κατάλληλος εξοπλισμός (το κόστος του οποίου για οποιαδήποτε χώρα είναι μηδαμινό). Ενώ λοιπόν όλες οι εμπορικές, κατασκευαστικές και λοιπές επιχειρήσεις δουλεύουν με περιθώρια κέρδους της τάξης του 3~10%, μια επιχείρηση κατασκευής χρήματος θα είχε διαστημικά περιθώρια κέρδους.

Αυτό θα είχε σαν αποτέλεσμα ο έμπορος του χρήματος να αποκτήσει τεράστια οικονομική δύναμη και μοιραία κάποια στιγμή να επικρατήσει οικονομικά πάνω σε όλους τους τομείς της αγοράς.
 Προφανώς αυτοί που συνέταξαν το πρώτο

Διαδημοτική συνεργασία για τις ρίζες του Μεγάλου ΑλεξάνδρουΣυμμετοχή της Π.Ε. Πέλλας στην ενδοπεριφερειακή-διαδημοτική συνεργασία «Στις ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου»

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, υπέγραψε το Πρωτόκολλο συνεργασίας της ...
ενδοπεριφερειακής-διαδημοτικής συνεργασίας «Στις ρίζες του Μεγάλου Αλεξάνδρου». Πρόκειται για μία πρωτοβουλία η οποία συνυπογράφεται επίσης από τους Δημάρχους Βέροιας κ. Χαρίκλεια Ουσουλτζόγλου, Δίου-Ολύμπου κ. Γεώργιο Φαρμάκη, της ηρωικής πόλης Νάουσας κ. Αναστάσιου Καραμπατζού και Πέλλας κ. Γρηγόριου Στάμκου, για την ολοκληρωμένη ανάδειξη και αξιοποίηση των αρχαιολογικών μνημείων Ημαθίας, Πέλλας και Πιερίας.

Στο πλαίσιο του Πρωτοκόλλου συνεργασίας προβλέπεται η κατάρτιση ενός επιχειρησιακού σχεδίου για τη διαμόρφωση ολοκληρωμένων παρεμβάσεων και δράσεων τουριστικής προβολής και ανάδειξης των αρχαιολογικών μνημείων, η υλοποίηση διακεκριμένων δράσεων τουριστικής προβολής, η συνδιοργάνωση διεθνών συνεδρίων και άλλα.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, σε σχετική δήλωσή του, αναφέρει: «Με την υπογραφή του Πρωτοκόλλου Συνεργασίας θεσμοθετήσαμε ένα όργανο διαρκούς παρακολούθησης των δράσεων αξιοποίησης του σημαντικού πολιτισμικού πλούτου στην ευρύτερη περιοχή Πέλλας, Ημαθίας και Πιερίας. Η ιστορική φυσιογνωμία του Μεγάλου Αλεξάνδρου και η αξιοποίησή της στο πλαίσιο της τουριστικής προβολής της περιοχής από όπου ξεκίνησε την μεγαλειώδη εκστρατεία του αποτελούν μία στρατηγική επιλογή για την οποία, μέσω του Πρωτοκόλλου, ζητείται η ενεργοποίηση και υποστήριξη των κεντρικών υπηρεσιών πολιτισμού και τουρισμού. Το προσεχές χρονικό διάστημα θα ακολουθήσουν και άλλες τέτοιες πρωτοβουλίες που ενισχύουν την εξωστρέφεια της τοπικής κοινωνίας και αξιοποιούν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτουμε μέσω ολοκληρωμένων δράσεων και οικονομιών κλίμακας».

"Ο Πούτιν έδινε 25 δις κι ο Παπανδρέου του μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα !"Απίστευτα πράγματα λέει ο Ιβάν Σαββίδης! "Ο Πούτιν ρωτούσε τον Παπανδρέου πόσα λεφτά χρειάζεται κι ο Παπανδρέου μιλούσε για τα οικολογικά προβλήματα της Ελλάδας !"

Η Ρωσία ήταν έτοιμη από τις αρχές του 2010 να παράσχει δάνειο με ευνοϊκούς όρους και η Ελλάδα αδιαφόρησε, δήλωσε στην «Ε», λίγο μετά την επανεκλογή του στην προεδρία της..
 Ομοσπονδίας Ελληνικών Κοινοτήτων Ρωσίας, ο Ιβάν Σαββίδης, βουλευτής της Κρατικής Δούμας,

Αυτή είναι μαγκιά κύριε Πρωθυπουργέ….
Εσείς και η παρέα σας, στην οποία προστέθηκε λίαν προσφάτως ο κ. Βενιζέλος, μας έχετε ζαλίσει με τη χρεωκοπία, την επιλεκτική χρεωκοπία, τη selective default, τα swaps, τα cds και όλα τα υπόλοιπα φληναφήματα. Κουραστήκαμε. Βαρεθήκαμε να βλέπουμε μία τραγική κοινοβουλευτική ομάδα να σύρεται δίκην αγέλης στην ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου για να μην πτωχεύσουμε και τώρα να ακούμε ότι πτωχεύουμε, έστω και επιλεκτικώς.

Από την άλλη μεριά ο Καμμένος σάς έχει αποκαλέσει έμμισθο broker των διεθνών τοκογλύφων και δεν του έχετε ρίξει μία πατσαβούρα να τον τελειώσετε.
Νομιμοποιούμαι, λοιπόν, ως πολίτης αυτής της χώρας, να... σας πω ότι αν ήσασταν μάγκας και πατριώτης, θα είχατε μαζέψει τους έλληνες που έχουν τρισεκατομμύρια ευρώ [Λάτσης, Βαρδινογιάννης, εφοπλιστές κ.λπ.], θα τους είχατε πει με κάθε μυστικότητα να βάλουν δικούς τους να αγοράσουν cds, στη συνέχεια θα οδηγούσατε τη χώρα σε πτώχευση, όπως κάνετε, άλλωστε, τώρα, θα πήγαιναν οι κάτοχοι των cds στο Ταμείο, θα έπαιρναν το χρήμα, θα σας το έδιναν και σεις θα εξοφλούσατε τα 300 δις. που χρωστάμε. Ας κρατούσαν αυτοί οι πατριώτες τρισεκατομμυριούχοι και 0,5 δισ. ο καθένας για τον κόπο τους.
Βέβαια, μία τέτοια κίνηση δεν θα ήταν comme il faut για τα διεθνή λαμόγια, εξ ου και θα κινδυνεύατε πραγματικά να ανατιναχθείτε και σεις και η οικογένειά σας από κάποια «τρομοκρατική» οργάνωση. Όμως, θα είχατε κάνει το χρέος σας προς την πατρίδα και το όνομα σας θα καταγραφόταν σε περίοπτη θέση στην ιστορία αυτού του τόπου. Θυμηθείτε τι είχε πει η Κανέλλη, όταν ο ελληνισμός της Κύπρoυ απέρριψε το σχέδιο Α-υ-νάν, το οποίο τόσο πολύ είχατε ερωτευθεί: «Αν οι ευρωπαίοι παραπονούνται ότι τους εξαπατήσαμε με την απόρριψη του σχεδίου, μαγκιά μας που έστω και μια φορά τους εξαπατήσαμε εμείς, ενώ όλοι αυτοί μας εξαπατούν τόσα χρόνια».
Οι μάγκες δεν υπάρχουν, όμως πια. Άλλους τους πάτησε το τραίνο και άλλους τους έφαγε η επάρατος [όχι χούντα, αυτή σας αρέσει], όπως τον Τάσσο και τον Χριστόδουλο!!!
                                  Σωτήριος Καλαμίτσης

ΠΗΓΗ. ΤΑΧΑΛΙΑ

Μετά την επιλεκτική χρεοκοπία, η μερική αδυναμία πληρωμών. ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΟΥΣ FINANCIAL TIMES

Μετά την αναφορά του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην επιλεκτική χρεοκοπία ήρθε η σειρά του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, να αναφερθεί στο ενδεχόμενο μερικής αδυναμίας πληρωμών


****ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΞΑΝΑ Η ΜΠΑΛΑ...ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ε.Ε.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΛΕ ΜΟΝΤ, ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ... ΧΑΖΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ, ΧΑΡΑ ΓΕΜΑΤΑ....ΤΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ..? Η ΜΑΛΛΟΝ...ΜΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ...ΕΜΕΙΣ ....ΠΑΡΑΛΙΑ...!

ΨΕΜΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ; ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΙ ΜΕΙΩΣΕΙΣ...


Τους λόγους για τους οποίους δεν είναι δυνατό να μειωθούν τα διόδια στα εθνικά οδικά δίκτυα εξέθεσε στη Βουλή ο υφυπουργός Μεταφορών, Γιάννης Μαγκριώτης, αποδίδοντας την ευθύνη για την αρνητική αυτή εξέλιξη στις τράπεζες οι οποίες δεν επαναχρηματοδοτούν τα έργα μη θεωρώντας τα βιώσιμα, αλλά και στους παραχωρησιούχους των έργων που δεν τήρησαν την σχετική συμφωνία με την κυβέρνηση.
Ο ίδιος, ωστόσο, εκδήλωσε την αισιοδοξία του ότι τα έργα είναι βιώσιμα και πάνω από όλα δεν θα πτωχεύσει η χώρα "γιατί στο πίσω μέρος του μυαλού των τραπεζιτών αυτή η σκέψη υπάρχει".

ΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΙΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΠΟΥ ΕΝΣΑΡΚΩΝΟΥΝ!!! ΠΟΣΟ ΜΟΙΑΖΟΥΝ;

Οι ηθοποιοί και τα πρόσωπα που ενσάρκωσανΠόσο πιστοί ήταν στην εικόνα τους;
Πολλοί ηθοποιοί του Χόλιγουντ έχουν πρωταγωνιστήσει σε μια ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα, υποδυόμενοι ένα πρόσωπο που έχει υπάρξει στο παρελθόν ή συνεχίζει να ζει.

Μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις η ενσάρκωση ενός τέτοιου ρόλου εξασφαλίζει στους σταρς μια υποψηφιότητα στα όσκαρ ή άλλες τιμητικές διακρίσεις, αφού για να είναι πιστοί στο ρόλο τους αλλάζουν την εικόνα τους και είτε βάζουν παραπάνω κιλά, είτε χάνουν.

Δείτε κατά πόσο κατάφεραν οι ηθοποιοί να μοιάσουν στους ανθρώπους που υποδύθηκαν...


O Russell Crowe ως John Nash στο «Ένας υπέροχος άνθρωπος»


H Angelina Jolie ως Christine Collins στο «Changeling»


Ο Brad Pitt ως Jesse James στο «H δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς»


Η Julia Roberts ως Erin Brockovich στο «Erin Brockovich»


Ο Daniel Day Lewis ως Gerry Conlon στο «Εις το όνομα του πατρός»


Ο Liam Neeson ως Oskar Schindler στο «Η λίστα του Σίντλερ»


Η Julie Andrews ως Marie Von Trapp στο «H μελωδία της ευτυχίας»


Ο Leonardo DiCaprio ως Frank Abagnale στο «Πιάσε με αν μπορείς»


Ο Josh Brolin ως George W Bush στο «W»


Ο The Rock ως Sean Porter στο «Η συμμορία των φυλακών»


Η Elizabeth Taylor ως Cleopatra στο «Κλεοπάτρα»


Ο Johnny Depp ως George Jung στο «Blow»


Ο Antonio Banderas ως Pancho Villa στο «And Starring Pancho Villa as Himself»


Οι Warren Beatty και Faye Dunaway ως Bonnie and Clyde στο «Bonnie And Clyde»


Ο Denzel Washington ως Frank Lucas στο «American Gangster»


Η Salma Hayek ως Frida Kahlo στο «Φρίντα»


Ο Joaquin Phoenix ως Johnny Cash στο «Walk The Line»


Ο Johnny Depp ως John Dillenger στο «Public Enemies»


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΔΕΙΤΕ: Οι ηθοποιοί και τα πρόσωπα που ενσάρκωσαν http://24wro.blogspot.com/2011/07/blog-post_2221.html#ixzz1S5U8OWKe

ΑΛΕΚΑ ΠΑΠΑΡΗΓΑ: Ο ΛΑΟΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΒΑΜΜΕΝΗ...

«Ο λαός την έχει βαμμένη»«Δεν υπάρχει φιλολαϊκή λύση. Ο λαός την έχει βαμμένη» είπε χαρακτηριστικά η κ.Α.Παπαρήγα και πρόσθεσε ότι «τα χρήματα φτάνουν για μισθούς και συντάξεις αλλά δεν φτάνουν για χρέη και τοκοχρεολύσια».Αντικειμενικά θα πάμε σε ελεγχόμενη χρεοκοπία δηλώνει η γ.γ. του ΚΚΕ...

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Εκρηκτικά σαν αυτά της Κύπρου στο Λαύριο!

Εκρηκτικά σαν αυτά της Κύπρου στο Λαύριο!
Επίκαιρη ερώτηση προς το υπουργείο Εθνικής Άμυνας...για τη «Φύλαξη κατασχεμένων εκρηκτικών υλών στη χώρα μας σε αποθήκες των Ε.Α.Σ.» κατέθεσε ο Γιάννης Δημαράς. Όπως αναφέρει ο αρχηγός του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, μετά την τραγωδία που συγκλόνισε την Κύπρο με την έκρηξη στη ναυτική βάση του Ζύγι της Λεμεσού, ζητά εξηγήσεις για 34 κοντέινερ ιδιοκτησίας της M.L.M. USA, με πολεμικό υλικό που βρίσκονται εκτεθειμένα στο

ΕΔΩ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ....ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.

Τρία εκατομμύρια Έλληνες στο Ίντερνετ καθημερινά!
Τρία εκατομμύρια Έλληνες είναι σε καθημερινή βάση και επί 2,5 ώρες στο διαδίκτυο και στο facebook, έναντι μόλις...
350 χιλιάδων που ήταν πριν απο λίγα χρόνια.

Το εντυπωσιακό αυτό στοιχείο ανακοίνωσε ο διευθυντής Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Αστυνομίας, Μανώλης Σφακιανάκης, κατά την παρουσίαση ενός νέου προγράμματος ενημέρωσης για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Μας κυβερνούν παιδάκια


ΠΥΡΑ ΑΠΟ LE MONDE ΚΑΙ FINANCIAL TIMES ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ

Ανικανότητα και αδράνεια καταλογίζουν λίγο πολύ στους ηγέτες στις δύο όχθες του Ατλαντικού η Le Monde και οι Financial Times. Καυστικά άρθρα για τις πολιτικές ηγεσίες στον απόηχο του Eurogroup.
news247

Μας κυβερνούν παιδάκια


ΠΥΡΑ ΑΠΟ LE MONDE ΚΑΙ FINANCIAL TIMES ΓΙΑ ΤΙΣ ΗΓΕΣΙΕΣ

Ανικανότητα και αδράνεια καταλογίζουν λίγο πολύ στους ηγέτες στις δύο όχθες του Ατλαντικού η Le Monde και οι Financial Times. Καυστικά άρθρα για τις πολιτικές ηγεσίες στον απόηχο του Eurogroup.
ΝΟΟΖ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ....ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ, ΚΑΙ 100 ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ

«Η λέξη χρεοκοπία απαγορεύεται στο λεξιλόγιό μας», είπε ο κ. Σαμαρά ξεκινώντας την ομιλία του στη Σύνοδο της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και πρόσθεσε ότι «η εκφορά της και μόνο μπορεί να έχει καταστροφικά αποτελέσματα και να λειτουργήσει σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Και αυτό ισχύει σε όλες τις εκδοχές της, και στην αγγλική». 

Ο κ. Σαμαράς είπε πως ο κ. Παπανδρέου έλεγε ότι (η λέξη) αναφέρεται από όσους θέλουν να κερδίσουν από την καταστροφή της χώρας. «Τώρα που το λέει ο αντιπρόεδρός του, τι λέει ο κ. Παπανδρέου;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της ΝΔ και εξήγησε ότι «θα σταματήσει τη ρευστότητα προς τις τράπεζες της χώρας».

«Επιλεκτική χρεοκοπία δεν έχει γίνει ποτέ σε χώρα της ΕΕ», είπε και συνέχισε: «Η σύνεση επιβάλλει να δούμε το επόμενο βήμα και όχι να υιοθετούμε το μικρότερο κακό, που μπορεί να οδηγήσει στο μεγαλύτερο. Επιπλέον, οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο τον εφοδιασμό με ρευστότητα της ελληνικής οικονομίας οφείλουμε να το απορρίπτουμε». 

Ο κ. Σαμαράς πρότεινε ως εναλλακτική λύση το ευρωομόλογο, ή την επαναγορά ομολόγων, ενώ είπε ότι θα είναι καταστροφική η συμμετοχή των ιδιωτών. 

«Η έκδοση ευρωομολόγων είναι η μόνη υγιής λύση από την πλευρά της ΕΕ, αλλά θα πρέπει να ξεπεράσει η Ευρώπη κάποιες εμμονές», σημείωσε ο αρχηγός της ΝΔ και πρόβλεψε ότι εκεί θα οδηγηθεί η Ευρώπη, αλλά «το θέμα είναι η Ελλάδα να βγει ευνοημένη».
  
Ευ. Βενιζέλος

«Λογοπαίγνια και αυτονόητες αναφορές δεν ωφελούν σε τίποτα. Αντίθετα βλάπτουν όταν προκαλούν σύγχυση και αβεβαιότητα χωρίς λόγο», ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, στην ομιλία του προέδρου της ΝΔ.

ΚΚΕ

«Η λεγόμενη επαναδιαπραγμάτευση του μνημονίου που προτείνει η ΝΔ, οδηγεί στα ίδια βάρβαρα κυβερνητικά μέτρα που καταδικάζουν το λαό μόνιμα στη χρεοκοπία. Αυτό αποδεικνύεται και από την ψήφιση από τη ΝΔ των νόμων που υλοποιούν το μνημόνιο και το μεσοπρόθεσμο, και από τα ίδια βάρβαρα μέτρα που λαμβάνουν οι κυβερνήσεις Πορτογαλίας και Ιρλανδίας, οι οποίες, κατά τη ΝΔ, εφαρμόζουν ένα "καλύτερο μνημόνιο". Δεν μπορεί να κρυφτεί πια, ότι ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μάχονται για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι σε μια αυριανή κοινή αντιλαϊκή κυβέρνηση. Ο λαός έχει ευθύνη να τους εμποδίσει και να τους αποδυναμώσει», σημειώνει το ΚΚΕ. 

ΝΟΟΖ