Σάββατο, 23 Ιουλίου 2011

ΣΟΚ: ΝΕΚΡΗ Η AMY WINHOUSE...ΣΙΩΠΗΣΕ Η ΣΠΑΝΙΑ ΦΩΝΗ ΤΗΣ


Η Amy Winehouse βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στο Λονδίνο. Ο θάνατός της επιβεβαιώθηκε από την αστυνομία.
Στα 27 της χρόνια, η Amy Winehouse, όπως μεταδίδει η Huffington Post, πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών.
Νωρίτερα, ο μάνατζέρ της είχε αναρτήσει στο twitter ότι η τραγουδίστρια θα αποσυρθεί από όλες τις προγραμματισμένες εμφανίσεις.


****ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΦΩΝΗ, ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ, ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΥΣΙΕΣ.
Η ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ, ΒΡΑΒΕΥΤΗΚΕ ΜΕ 5 ΓΡΚΑΜΥ...


Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ  ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ...

ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΣΤΟ "ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΟ" ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΔΕΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΤΙΚΑ....ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ
10.787.690 ΟΙ...ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ... 49, 2% ΟΙ ΑΡΡΕΝΕΣ ΚΑΙ 50,8% ΘΗΛΕΙΣ...!


Συνολικά 10.787.690 μόνιμοι κάτοικοι απεγράφησαν στο σύνολο της χώρας κατά το χρονικό διάστημα από 10 έως και 24 Μαΐου 2011. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΛΣΤΑ, σύμφωνα με τα προσωρινά αποτελέσματα 5.303.690 είναι άρρενες (49,2%) και 5.484.000 θήλεις (50,8%).
Τα ανωτέρω προσωρινά στοιχεία προέρχονται από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις του αριθμού των ατόμων που απεγράφησαν στις 94 Εποπτείες της Χώρας και όχι από επεξεργασία των ατομικών ερωτηματολογίων, η οποία θα ακολουθήσει. Για το λόγο αυτό, τα στοιχεία χαρακτηρίζονται ως προσωρινά και ενδέχεται να αποκλίνουν από τα οριστικά.
Τα οριστικά αποτελέσματα για το Μόνιμο Πληθυσμό, σε επίπεδο οικισμού, θα είναι διαθέσιμα το δεύτερο εξάμηνο του 2012. Αναλυτικά αποτελέσματα για τα δημογραφικά, οικονομικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού θα γίνονται διαθέσιμα σταδιακά, από το τέλος του 2012 και εντός του 2013, μετά την επεξεργασία των ατομικών ερωτηματολογίων (38.000.000 σελίδες), η οποία περιλαμβάνει την οπτική ανάγνωση, την κωδικογράφηση και τους πάσης φύσεως ελέγχους ποιότητας.
Για να εκτιμηθεί η πληρότητα και η ποιότητα της πληροφορίας που συλλέχθηκε με την Απογραφή, η ΕΛΣΤΑΤ αυτή τη φορά διενήργησε Έρευνα Κάλυψης της Απογραφής. Χρησιμοποιήθηκε ένα μεγάλο και αντιπροσωπευτικό δείγμα 20.000 νοικοκυριών από όλη τη Χώρα, προκειμένου να ελεγχθούν τα στοιχεία της Απογραφής και σε χαμηλό διοικητικό επίπεδο (Δήμο «Καλλικράτη»). Η σύγκριση των αποτελεσμάτων της Έρευνας Κάλυψης με αυτά της Απογραφής θα γίνει μέσα στο 2012, μετά την επεξεργασία των ερωτηματολογίων και των δύο στατιστικών εργασιών.
Τηρώντας τον Κανονισμό 763/2008 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, η Απογραφή του 2011 εστίασε στην καταγραφή του Μόνιμου Πληθυσμού της Χώρας σε αντίθεση με τις προηγούμενες Απογραφές, οι οποίες είχαν σκοπό τη καταγραφή του de facto πληθυσμού (δηλαδή των ατόμων που βρέθηκαν παρόντα στον τόπο Απογραφής). Γενικότερα, η μεθοδολογία της Απογραφής του 2011 διαφέρει σημαντικά σε αρκετά σημεία από αυτή προηγούμενων Απογραφών, όπως στη διάρκεια της Απογραφής, στην απογραφή ατόμων στον τόπο μόνιμης κατοικίας τους κλπ.
Συνεπώς, τα αποτελέσματα της Απογραφής του 2011 και αυτά προηγούμενων Απογραφών δεν είναι απολύτως συγκρίσιμα.
Από τα προσωρινά αποτελέσματα προκύπτει ότι οι πέντε Δήμοι με τη μεγαλύτερη πληθυσμιακή πυκνότητα (μόνιμοι κάτοικοι ανά τετραγωνικό χιλιόμετρο) είναι οι Δήμοι Καλλιθέας (21.067,6), Ν. Σμύρνης (20.740,6), Αθηναίων (16.830,4), Θεσσαλονίκης (16.703,3) και Νέας Ιωνίας (15.109,7).
Ακόμη, οι πέντε Δήμοι με τη μικρότερη πληθυσμιακή πυκνότητα είναι οι Δήμοι Πρεσπών (3,05), Ζαγορίου (3,78), Παρανεστίου (3,85), Σφακίων (4,11) και Νεστορίου (4,27).
Νews247.gr

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΟΣΛΟ


Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΤΗΚΕ Η ΝΟΡΒΗΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β' ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ

Άρωμα θανάτου στο Όσλο με περισσότερους από 90 νεκρούς

Τραγικές είναι οι διαστάσεις της διπλής δολοφονικής επίθεσης στο Όσλο και τα περίχωρά του, καθώς και στο νησί Οτόγια. Σύμφωνα με τηλεγράφημα του Ρόιτερς τουλάχιστον 84 άτομα σκοτώθηκαν στο νησί Οτόγια, ενώ οι νεκροί της επίθεσης στο Όσλο ανέρχονται στους 7, και οι τραυματίες στους 14

ΤΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΔΡΑΣΤΗ ΣΤΟ ΟΣΛΟ

"Ήθελε να σκοτώσει όλη τη νέα γενιά ηγετών του κόμματος"

Ανατριχιαστική είναι η ανάλυση του ιδρυτή του κόμματος Πειρατών της Σουηδίας Ρίχαρντ Φολκβίνγκε για τα όσα τραγικά ζει το Όσλο μετά από την διπλή επίθεση. Ο δράστης ήθελε να ξεκληρίσει τη νέα γενιά ηγετών του κόμματος. Η έκρηξη έγινε για να αποπροσανατολίσει την αστυνομία

ΜΕ ΑΝΔΡΕΑ ΛΟΒΕΡΔΟ "ΕΚΛΕΙΣΕ" ΤΗ ΣΕΖΟΝΚΑΙ ΤΑ 25αρια του Ο Γ. ΑΥΤΙΑΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ