Κυριακή, 14 Αυγούστου 2011

ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;

To σενάριο των πρόωρων εκλογών αρχίζει και παίζει η Καθημερινή της Κυριακής. Επί της ουσίας πρόκειται για ρεπορτάζ που έχει διοχετευθεί από κυβερνητικά στελέχη αλλά και από συνεργάτες του πρωθυπουργού που βλέπουν ως αναπόφευκτη την προσφυγή...

στις πρόωρες κάλπες υπό το βάρος των προβλημάτων στην οικονομία και την καθημερινότητα του πολίτη. Από την Τρίτη, τα σενάρια αυτά θα ενταθούν όταν και θα διαρρεύσουν μαζικά οι προθέσεις του Β. Βενιζέλου περί πρόωρων εκλογών.

ΤΡΕΙΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΜΕ ΚΡΥΜΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΙΣΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΕΠΙΛΟΓΕΣ

"Κάποιες φορές οι υπουργοί χρειάζονται μαστίγιο"


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΚΑΝΔΑΛΙΔΗ ΣΕ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ


Ο Ε. Βενιζέλος πήρε από τον Πρωθυπουργό θέση αυξημένης ευθύνης στην κρισιμότερη στιγμή της χώρας και όχι δακτυλίδι τονίζει μεταξύ άλλων σε συνέντευξη ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κ. Σκανδαλίδης

Αξιοκρατία με προτεραιότητα στα πτυχία

Το Προεδρικό Διάταγμα βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας. Με τα κριτήριά του, που αποκαλύπτουν Τα Νέα Σαββατοκύριακο, θα μοριοδοτηθούν οι πλεονάζοντες υπάλληλοι προκειμένου να ενταχθούν στον πίνακα εργασιακής εφεδρείας.Κάθε χρόνο, με βάση τα αιτήματα φορέων για προσλήψεις τακτικού προσωπικού, θα καθορίζεται και ο αριθμός των θέσεων που μπορούν να καλυφθούν από τους εντασσόμενους στον πίνακα της εργασιακής εφεδρείας.


Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Τα Νέα",

Από το χωράφι στο ράφι μέχρι και 900% ακριβότερα


ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΑΣ ΜΕ "ΚΑΠΕΛΟ"
Ακόμα και 900% ακριβότερα φτάνουν κηπευτικά και φρούτα στο τραπέζι του καταναλωτή. Το υπουργείο Ανάπτυξης προσπαθεί να ανακόψει το κύμα κερδοσκοπίας.
news247.gr