Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ

*      10% αύξηση στον τουρισμό της Πιερίας, σύμφωνα με δηλώσεις του Προέδρου της ΕΞΕΠ Γ. Μπούρου, στο ΒΗΜΑ της ΚΥΡΙΑΚΗΣ-Ανάπτυξη. Μεγάλη αύξηση από Ρωσία, Σερβία, Βουλγαρία, Σκόπια και Γερμανία και ακολούθησαν στα ίδια με πέρυσι επίπεδα Τσεχία, Πολωνία και Σλοβακία. Όσοι κράτησαν δωμάτια για Έλληνες, δεν πήγαν καλά καθώς η πτώση στον εσωτερικό τουρισμό έφτασε το 40%..!

*      Πάντως, όσον αφορά τους Σκοπιανούς, κάθε φορά που ερχόταν γκρούπ κυρίως στον Πλαταμώνα, όλοι οι καταστηματάρχες και ξενοδόχοι ήταν σε «συναγερμό»  για τις κλοπές..!


*      Τραγική η εικόνα της Θεσσαλονίκης το Σάββατο των εγκαινίων! Έρημη πόλη, με το κέντρο αποκλεισμένο, για τους επίσημους και για να μην πλησιάσουν οι διαδηλωτές…! Για ποιο λόγο γίνεται τελικά η ΔΕΘ, αν αποκλείεται η πρόσβαση και γίνεται η Θεσσαλονίκη πεδίο μάχης;

*      Οι φωτογραφίες που τραβήξαμε και  δημοσιεύσαμε στο blog μας μαρτυρούν του …λόγου το αληθές. Ντροπή.

 
*      Αν είναι κάθε μήνα να μας εκβιάζει η κυβέρνηση ότι έρχονται νέα μέτρα γιατί εδώ και 2 χρόνια πειραματίζεται και αποτυχαίνει, ε, να πάμε σε νέα κυβέρνηση συνασπισμού και συνεργασίας, μήπως και σώσουμε την παρτίδα.

*      10 χρόνια πέρασαν από το μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στους δίδυμους πύργους, στη Αμερική. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τα αεροπλάνα να καρφώνονται σε ζωντανή μετάδοση στους ουρανοξύστες; Και πόσο άλλαξε ο κόσμος από τότε και για πάντα…


*      Πρώτο κουδούνι με φωτοτυπίες. Ακόμη μια επιτυχία της κυβέρνησης που αλλάζει τη …χώρα!!!!

*      ΝΤΟΥ από παντού. Η ατάκα του Μπένι…! ΧΑΛΑΡΑ….!
*      Στο ΒΗΜΑ της Κυριακής, το ΠΔ για τις αλλαγές και τις αξιολογήσεις στο δημόσιο. Οι μόνιμοι, οι μεταγόμενοι, οι έφεδροι και οι απολυμένοι. Όλα τα κριτήρια κατά κατηγορία. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.
*      Κάποτε καταλάβαμε ότι μόνοι μας πρέπει να κάνουμε την επανάσταση κατά των Τούρκων και ελευθερωθήκαμε. Τώρα πια καταλαβαίνουμε ότι τίποτα δεν έχουμε να περιμένουμε από τις κυβερνήσεις μας και πρέπει να ξανα-ανασκουμπωθούμε. Όπως άρχισαν να κάνουν γονείς βάφοντας σχολεία, για το νέο εκπαιδευτικό έτος. Όπως κάναμε και παλιότερα που πηγαίναμε 1 ξύλο κάθε Δευτέρα για να ζεσταθούμε στο σχολείο. 


*      Την Τρίτη ξεκινά τους Ευρωπαϊκούς αγώνες του ο Ολυμπιακός. Χωρίς παιχνίδια πρωταθλήματος στα πόδια του, για να δούμε τι θα δούμε με τα νέα αποκτήματα.


*      Σχέδιο έκτακτης φορολόγησης των ακινήτων από τη ΔΕΘ. Πόσο κρετίνοι   είναι οι άνθρωποι. Είναι δυνατόν, τα χωράφια ή τα ανοίκιαστα καταστήματα και σπίτια να φορολογηθούν ξανά και ξανά; Που θα βρούνε να δώσουν οι πολίτες φόρο; ΠΧ: ΕΧΕΙΣ ένα χωράφι 100 στρέμματα. Αν δεν το καλλιεργήσεις είναι απλά ένα κομμάτι γη. 50 ευρώ το στρέμμα είναι το ενοίκιο μιας σεζόν. Αλλά με τα νέα μέτρα, ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ.

*       Οι μεσίτες λένε ότι πλέον τα πουλάνε όσο –όσο για να μην πληρώσουν φόρους με τις νέες αντικειμενικές αξίες. Εκτός κι αν θέλουν να τα πάρουν, να τα δώσουν στο κράτος και να εγκαταστήσουμε τον κομμουνισμό, να ησυχάσουμε.


*      ΜΕΡΙΚΕΣ δεκάδες είναι συγγραφείς, οι λογοτέχνες, οι ποιητές στην Πιερία. Σε 3 μήνες έχουμε 2012 : 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ. Τι ετοιμάζεται άραγε από τους πολιτιστικούς οργανισμούς, το Φεστιβάλ Ολύμπου και τους Ιδιώτες; ΟΤΙ και να ετοιμάζεται –ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ- κρατείται επτασφράγιστο μυστικό….! Οι δημιουργοί δεν γνωρίζουν ΤΙΠΟΤΑ. Καμιά πρόσκληση, καμιά σύσκεψη, κανέναν κάλεσμα. Ας είναι…ΟΙ άνθρωποι του πολιτισμού συνεχίζουν την μοναχική τους πορεία…

*      ΠΟΤΕ θα γίνει η πολιτική ΑΛΗΘΙΝΗ και όχι παιχνίδι επικοινωνίας; ΧΡΟΝΙΑ τώρα, τα επιτελεία των πρωθυπουργών ετοιμάζουν λόγους, ομιλίες, προτάσεις, μέτρα και πρωτοβουλίες. Αλλά ποτέ δεν εφαρμόζεται τίποτα ….Είναι αρκετά όμως να τροφοδοτήσουν τον τηλεοπτικό διάλογο και το ρεπορτάζ. Ως εκεί…ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΑΤΡΟ.


*      Με καθυστέρηση 4 ωρών η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του ΓΑΠ…! Μίλησε για ΑΛΜΑΤΑ…αλλά δεν εξήγησε ότι εννοούσε τα κλειστά καταστήματα και τις επιχειρήσεις που δίνουν εικόνα εγκαταλελειμμένων πόλεων σε όλη την επικράτεια.

*      ΔΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΈΨΩ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΧΩΡΑ…( περισσότερο από ΕΜΕΝΑ,  εννοούσε ο ΓΑΠ)…!!!!

*      Ο ΓΑΠ μας είπε τι ΘΑ κάνει….μπλα, μπλα, μπλα, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ πένθιμης διακυβέρνησης…!!!!

*      Από τη συνέντευξη στον ΟΛΘ καταλάβαμε ότι ο ΓΑΠ είναι ο πρωθυπουργός ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

*      ΓΙΑΤΙ έχω την εντύπωση ότι μας μίλησε ένας …νέος πρωθυπουργός που ανέλαβε ΜΟΛΙΣ τώρα την κυβέρνηση…?

*      ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ η έκθεση ιδεών του ΓΑΠ  αλλά άλλη γνώμη έχει αυτός που δεν μπορεί να πληρώσει το ενοίκιο, το ρεύμα, το νερό, τα ασφάλιστρα, το γάλα, το ψωμί….ΣΕ ποια χώρα μιλούσε, κατάλαβε;

*      Το ύφος του «ΚΑΗΜΕΝΟΥ» δεν ταιριάζει σε Έλληνα πρωθυπουργό.

*      ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΜΑΣ ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ 4η ΦΟΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ, ΔΕ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΟΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ.*      ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.

Πραγματοποιήθηκαν στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι, τα γυρίσματα της εκπομπής "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ"

ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - Πραγματοποιήθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Σεπτεμβρίου 2011, στο Αθλητικό Κέντρο στο Νέο Κεραμίδι τα γυρίσματα της εκπομπής "ΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" του Γρηγόρη Αρναούτογλου του MEGA.

Τα γυρίσματα της εκπομπής αφορούσαν την παρουσίαση της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.

- Ο δημοφιλής παραγωγός της τηλεόρασης προσήλθε στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ στις 13.30 μμ, αγκάλιασε και φίλησε τον ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ της ΣΧΟΛΗΣ Δημήτρη Καλαϊτζή χαιρέτισε όλους τους γονείς που παραβρέθηκαν εκεί, έκανε προθέρμανση στον αγωνιστικό χώρο με τα μικρά παιδάκια σουτάροντας στις εστίες στους τερματοφύλακες της ΣΧΟΛΗΣ και μετά προχώρησε στα γυρίσματα με τη συμμετοχή μικρών ποδοσφαιριστών της σχολής.
- Μετά το γύρισμα κάθισε για λίγο στο κυλικείο μαζί με όλους μικρούς και μεγάλους, φιλικός, χαμογελαστός, αστειεύτηκε, μοίρασε αυτόγραφα και φωτογραφήθηκε με πολλά παιδιά.
- Οφείλουμε δε να πούμε, ότι όπως δήλωσε ο ίδιος "¨εδώ είναι παράδεισος" ενθουσιασμένος ιδιαιτέρως από το περιβάλλον και τις εγκαταστήσεις του ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.

Η εκπομπές του Γρηγόρη, νέες παραγωγές θα βγουν στον αέρα τον Νοέμβριο.. και η ΣΧΟΛΗ θα φροντίσει να ενημερώσει για το ποιά εκπομπή θα συμπεριλάβει την παρουσίασή της...
http://pieria-gr.blogspot.com/

Απέκλεισαν απο τη συνέντευξη τύπου ηλεκτρονικές εφημερίδες και τοπικά μέσα

http://www.newsit.gr/files/Image/11-09-2011/resized/synenteyxi_typou_511_355.jpgΜε ένα νεύμα ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δεν άφησε τους δημοσιογράφους …
απο ίντερνετ και τοπικά μέσα, πλην της Θεσαλονίκης, να υποβάλουν ερώτημα προς τον πρωθυπουργό.
Σε μία μαραθώνια συνέντεξη που κράτησε τόση ώρα δεν βρήκαν χρόνο για τις ηλεκτρονικές εφημερίδες ενώ δεν άφησαν ούτε τους δημοσιογράφους τοπικών μέσων, πλην της Θεσσαλονίκης, να υποβάλουν ερώτημα στον πρωθυπουργό.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο:  http://24wro.blogspot.com/2011/09/blog-post_990.html#ixzz1XfTrFH00

ΜΗΝΑΣ ΠΑΘΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΧΑΡΑΤΣΙΑ


Έκτακτη εισφορά από 4 ευρώ ανά τ.μ. και στην πρώτη κατοικία

Δυσάρεστες ειδήσεις έρχονται από την 76η ΔΕΘ. Περαιτέρω περικοπές κρατικών δαπανών. Επιπλέον φόρος στα ακίνητα μέσω ΔΕΗ. Κόβεται ακόμα ένας μισθός στους αιρετούς. Επιταχύνεται η ψήφιση του προϋπολογισμού του 2012

ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΙΛΗ..!


Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ...!«ΔΥΟ ΘΕΟΙ»

Ο Θεατρικός Οργανισμός Νέος Λόγος παρουσιάζει στο Studio Μαυρομιχάλη, για δεύτερη χρονιά λόγω πολύ μεγάλης επιτυχίας, το έργο του Λένου Χρηστίδη, «ΔΥΟ ΘΕΟΙ», σε σκηνοθεσία Φώτη Μακρή, από την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου.
Το έργο απέσπασε  το 1999 το βραβείο “Κάρολος Κουν”, ως το καλύτερο Ελληνικό θεατρικό έργο εκείνης της χρονιάς.
Λίγα λόγια για το έργο:
Η δράση τοποθετείται κάπου στο μέλλον με τους δύο ήρωες, τον Πάτρικ και τον Μιγκέλ να βρίσκονται για χρόνια κλεισμένοι σε ένα ίδρυμα παλεύοντας να απεξαρτητοποιηθούν  από τον εθισμό τους στη χρήση κομπιούτερ.

Πώς οι μεγάλες εταιρείες πήραν το όνομά τους

Το να δώσεις ένα όνομα στην εταιρεία σου, δεν είναι
ιδιαίτερα εύκολη υπόθεση…
αφού θα πρέπει να είναι ένα ισχυρό, πληροφοριακό και μοναδικό όνομα που οι άνθρωποι θα το συνδέσουν με την εταιρεία και θα το αναγνωρίσουν αμέσως. Ρίξτε μια ματιά στις παρακάτω φωτογραφίες με μερικές από τις μεγαλύτερες εταιρείες και το πώς πήραν τα ονόματά τους.