Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΕΙΤΕ τις 89 ομορφότερες γυναίκες του κόσμου

http://www.dinfo.gr/wp-content/uploads/2011/09/Leila-Lopes-195x110.jpgΗ Leila Lopes από την Αγκόλα ήταν η φετινή Miss Universe
Πρώτη αναπληρωματική στέφθηκε η Μις Ουκρανία Olesia Stefanko, β’ αναπληρωματική η Βραζιλιάνα την οποία μάλιστα όλοι θεωρούσαν ως το μεγάλο φαβορί, τέταρτη η Μις Φιλιππίνες και Πέμπτη η εκπρόσωπος της Κίνας.
Η Ελληνίδα Ηλιάνα Παπαγεωργίου από την Πάτρα, δεν κατάφερε να μπει στη 16άδα, αν και έβγαινε στην πρώτη πεντάδα σύμφωνα με τα προγνωστικά των γραφείων στοιχημάτων στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας.
Δείτε και τις 89 υποψήφιες σε ένα άρθρο που ξεχειλίζει από ομορφιά. Πατήστε στην υποψήφια για να δείτε μεγαλύτερη την φωτογραφία της.

ΠΡΩΤΟΣ ΠΑΛΙ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥΕΜΕΙΣ ΟΙ... ΒΛΑΧΟΙ ΟΠΟΥ ΛΑΧΕΙ! Ο ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ...ΓΟΜΑΡΙΑΤους χόρεψε στο ταψί. Η πρωτευουσιάναΤρέμη, κατ' εντολή φυσικά, προσπάθησε να γελοιοποιήσει τον Ροντούλη. Ο βουλευτής, όμως ήταν πονηρός. Τους άρχισε στα τρελά του, το γύρισε στο βλάχικο και το γύρισε εντελώς το σκηνικό που του... 
fimotro

Αυξάνονται δραματικά οι αυτοκτονίες


ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Σοκάρουν τα στοιχεία για τις αυτοκτονίες στην Ελλάδα. Η χώρα μας έχει το μεγαλύτερο ποσοστό αύξησης σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Ο Πάγκαλος διώχνει 70.000 δημόσιους υπαλλήλους


"ΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ", ΕΜΜΕΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ

Με δύο συντεντεύξεις του σε ελβετικές εφημερίδες ο Θ. Πάγκαλος προκαλεί νέες αντιδράσεις. "Να φύγουν 70.000 υπάλληλοι από το δημόσιο", εμμένει και παραδέχεται ότι "Μαζί τα δαπανήσαμε"

Η Κανέλλη στη Βουλή με γάλα και ψωμί


ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ

Με μια φραντζόλα και ένα μπουκάλι γάλα εμφανίστηκε στη Βουλή η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη. Τόνισε ότι μια 4μελής οικογένεια χρειάζεται 950 ευρώ το χρόνο για να τα αγοράσει.