Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2011

ΦΡΟΥΤΑ ΚΑΙ ΛΑΧΑΝΙΚΑ.....
ENTIMOTATOI ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ 23 ΣΕΠ


  
*** ΤΙ ΩΡΑΙΑ τα λένε οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ: και άλλοι να ήταν τα ίδια θα κάνανε..!

### Από το λαό, κόβουν, κόβουν, παίρνουν, αρπάζουν. Οι αυτού εξοχότητες, ΠΑΙΡΝΟΥΝ καινούρια αυτοκίνητα –λιμουζίνες ενώ η αυτού Μεγαλειότητα του Τσάρου, ανακαινίζει το Γραφείο του με 900.000 ευρώπουλα…Η ΚΡΙΣΗ ανήκει στο λαό. Η Χλιδή στην εξουσία. 2011: ΤΑ ΦΕΟΥΔΑ είναι εδώ.


### Ο ΣΜΠΙΡΟΣ λέει πως ένα θερμό επεισόδιο, θα στρέψει την προσοχή του λαού μας στα εξωτερικά μας.  Για να ξεχάσουμε τα εσωτερικά μας. ΘΑ ΔΟΥΜΕ αν παραμένουμε κορόιδα και παραμυθιασμένοι…*** Τι πολιτικολαγνεία είναι αυτή εν μέσω κρίσης στην ΠΙΕΡΙΑ ;  ΌΛΟΙ βουλευτές θέλουν να γίνουν…! ΜΗΠΩΣ τους λείπει ασβέστιο και ψάχνουν το γιαουρτάκι τους; ΟΧΙ άλλους  ψευτο-σωτήρες… ΜΠΟΡΟΥΜΕ και μόνοι μας.### ΚΟΜΜΕΝΗ Η ΝΤΟΡΑ από τα περισσότερα μέσα. ΚΑΤΙ θα σκαρφιστεί το θηλυκό μυαλό της.

*** ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ αθλητισμού και πολιτισμού –σαν υπουργείο ένα πράμα!!!- ετοιμάζεται στην ΚΑΤΕΡΙΝΗ.

### ΣΚΟΥΡΑ τα πράγματα στους Δήμους. Δεν παίρνουν ΜΙΑ από τα κονδύλια και έχουν «βαλτώσει» τα έργα.

*** ΣΧΟΛΕΙΟ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. Συνεχίζονται οι εγγραφές.

### ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ και διατάζουμε. Έτσι λειτουργούν  οι έχοντες εξουσίες. ΟΥΤΕ λόγος για δικαιώματα και κατακτήσεις. Πίσω έχει η αχλάδα την ουρά…

*** ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗΣ ο ΠΑΝΟΣ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ, στην Περιφέρεια Πιερίας. Μεθοδικός, τελειομανής και ορεξάτος για δουλειά.

### ΜΗ νομίζετε…Θέλει τόλμη και θάρρος να βγεις στο πάνελ με τον Χατζηνικολαόυ. ΑΥΤΟΙ που τολμούν το «λέει» η καρδιά τους.

*** ΑΠΟΨΕ πέφτει ένας δορυφόρος πάνω στη γη. 6 τόνους, σε μέγεθος λεωφορείου…Που θα πέσει, που θα πέσει;

### ΡΟΝΤΟΥΛΗΣ: ΓΟΜΑΡΙΑ Ε ΓΟΜΑΡΙΑ..! Γεια στο στόμα σου, αλλά όπως ξέρεις τα ΓΟΜΑΡΙΑ δεν καταλαβαίνουν…ΟΥΤΕ τα μουλάρια…

### Τα 3 σενάρια για την κατάσταση στην Ελλάδα και τι μέλλει γενέσθαι. Τα 3 μας δηλαδή, σενάρια και διαλέγουμε το …καλύτερο.

*** ΑΟΖ …ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΡΙ ΡΕΙΣ πόσων ετών είναι…μικρός ήμουν και.. μεγάλωσα και αυτό  ακόμη εν πλω…!

### ΕΦΕΔΡΕΙΕΣ. Με ωραίο τρόπο θα στείλουν στο σπίτι τους  όσους διορίστηκαν επί Καραμανλή. Όχι απαραίτητα γαλάζιους…


 *** Τι είναι πάλι αυτό με την ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ..? Αχ  πατρίδα εσύ βασανισμένη…

###  Φλέρτ συγκυβέρνησης  με τη ΝΔ από πολλούς βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Για να μοιραστούν οι ευθύνες ή να σωθεί η χώρα που δε σώζεται;

*** ΤΟ ΦΙΡΜΑΝΙ Ρέππα έχει αποσταλεί στις υπηρεσίες για μείωση των υπαλλήλων.

*** ΥΠΟ ΚΑΤΑΛΗΨΗ το υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης. Μάλλον πρέπει το Αλληλεγγύης να γίνει Αναλγησίας.


 *** Δεν ψάχνουν μόνο τον ΓΑΠ. Ψάχνουν και τον ΣΑΜ οι γαλάζιοι, περιμένοντας κάτι πιο ΔΥΝΑΜΙΚΟ…! Την παρτίδα σώζουν Τσίπρας και Καρατζαφέρης…
 ### ΧΩΡΙΣ ΕΥΓΕΝΙΟ ΟΛΥΜΠΙΟ τα μεσημέρια δεν γίνεται στη ΔΙΟΝ Τηλεόραση…!  ΛΟΓΟΣ που μιλάει στις ψυχές και στις διαχρονικές αξίες.

*** ΔΕΚΑΔΕΣ πούλμαν στην ΠΑΡΑΛΙΑ. Καλά κρατάει η σεζόν, παρά την καταιγίδα της εβδομάδας. ΤΟ Σαββατοκύριακο μάλλον θα είναι Αυγουστιάτικο..!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ


Από το : preza-tv

Επειδή έρχονται ημέρες δύσκολες: Οδηγίες επιβίωσης.
Κρατήστε στην άκρη του μυαλού σας αυτή την ανάρτηση! Οδηγός επιβίωσης για παν ενδεχόμενο! Επειδή ποτέ δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει.. Έχουμε και λέμε.. Τα τρόφιμα που αποθηκεύουμε, φροντίζουμε να έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής και να καλύπτουν (κατά το δυνατόν) τις διατροφικές ανάγκες μας.

Τέτοια τρόφιμα είναι:

"Μαϊμού" δωρεές για επιστροφή φόρου


Ανάστατοι οι Πατρινοί από την είδηση πως η Β' ΔΟΥ Πατρών έχει στα χέρια της ονόματα εκατοντάδων φορολογούμενων οι οποίοι εισέπρατταν χιλιάδες ευρώ ως επιστροφή φόρου από δωρεές σε εκκλησίες, τις οποίες όμως δεν είχαν κάνει ποτέ.
Οι πλαστές αποδείξεις, όπως σημειώνεται το dete.gr, είχαν κατασκευαστεί από τον "εγκέφαλο" του κυκλώματος.

Μετά από τα στοιχεία που εντόπισε, η Εφορία κάλεσε τους Πατρινούς να υποβάλλουν τροποποιητικές δηλώσεις για να πληρώσουν ποσό φόρου που οφείλουν, αφού από την έρευνα που έγινε διαπιστώθηκε πως οι δωρεές στις οποίες προέβησαν δεν έγιναν ποτέ.
Η έρευνα, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Β' ΔΟΥ, ξεκίνησε όταν παρατηρήθηκε πως κάποιοι κατέθεταν αποδείξεις με μεγάλα ποσά για δωρεές στην εκκλησία, πράγμα ασυνήθιστο στις μέρες μας.
Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατούσε το γεγονός ότι φορολογούμενος είχε καταθέσει απόδειξη για δωρεά σε Μοναστήρι ύψους 40.000 ευρώ.
Μόνο στην Β΄ ΔΟΥ Πατρών εντοπίστηκαν 300 περιπτώσεις για τα οικονομικά έτη 2008, 2009, και 2010. Οι φορολογούμενοι που εμπλέκονται στην υπόθεση δήλωναν εισόδημα από 70.000 έως και 200.000 ευρώ και είναι γνωστοί επιχειρηματίες, έμποροι αλλά και εισοδηματίες.
Το κύκλωμα είχε πλαστογραφήσει ακόμη και τα παραστατικά αποδείξεων είσπραξης. Η εφορία στο νομό Ηλείας φέρεται να βρίσκεται κοντά στα ίχνη του αρχηγού του κυκλώματος, ο οποίος εισέπραττε το 10% του ποσού που αναγράφετο στην απόδειξη.
Σε περίπτωση που οι φορολογούμενοι δεν προσέλθουν στην εφορία για να πληρώσουν τον φόρο που τους αναλογεί, τότε αυτός θα υπολογίζεται με την γνωστή προσαύξηση κατά μήνα, αφού ήδη τους έχει καταλογισθεί. Και βέβαια την σκυτάλη παίρνει η Ασφάλεια Πατρών για την εξάρθρωση του κυκλώματος

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΙΕΡΙΑ...