Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011

ΕΓΩ; ΕΣΥ....Του ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑΚΟΥΡΤ: Σκέφτομαι τη ζωή μου… Κάποτε δεν είχα δουλειά, δεν είχα λεφτά, αλλά είχα πολύ χρόνο για να τρώω, να ζω, να έχω σχέσεις, να πηγαίνω διακοπές, να γελάω, να είμαι χαρούμενος, ευτυχισμένος…
Τώρα, έχω δουλειά, έχω χρήματα, αλλά δεν προλαβαίνω, ούτε να τρώω στο σπίτι μου, ούτε να ζω, ούτε να πηγαίνω διακοπές, ούτε να είμαι χαρούμενος… έχω εγκλωβιστεί στα προβλήματα της καθημερινότητας…
ΧΕΛΜΟΥΤ: Όταν δεν έχεις τίποτα, τα έχεις όλα.
ΚΟΥΡΤ: Και όταν τα έχεις όλα, φτάνει η στιγμή, που νοιώθεις, ότι δεν έχεις απολύτως τίποτα. Ότι  δε μπορείς να κάνεις τίποτα…
ΧΕΛΜΟΥΤ: Όταν νομίζουμε ότι τα έχουμε όλα, δεν έχουμε χρόνο για αυτά που πραγματικά θέλουμε…
ΚΟΥΡΤ: Αυτό δεν είναι η απόλυτη αποτυχία;
ΧΕΛΜΟΥΤ: Μήπως κάτι δεν κάνουμε καλά;


…………………..

ΧΕΛΜΟΥΤ: Ο άνθρωπος ζει με τις επιτυχίες του και τις  αποτυχίες του…
ΚΟΥΡΤ: Και τα δύο έχουν επιπτώσεις τους!
ΧΕΛΜΟΥΤ: Το ζω τόσα χρόνια, ως ηθοποιός… Και πάντα χτυπάω το κεφάλι μου… Στην αποτυχία, στο πάτωμα… Στην επιτυχία, στο ταβάνι…
ΚΟΥΡΤ: Πολύ δραματικό  ακούγεται…


………………………………..
ΧΕΛΜΟΥΤ: Μια σκέψη!!! Το μυαλό σου είναι προσηλωμένο στις  αμαρτίες.
ΚΟΥΡΤ:  Είναι γλυκιά η αμαρτία…Όλοι κάνουν απιστίες με το μυαλό. Με λίγη   φαντασία. Λένε,  αν αμαρτήσεις στο μυαλό είναι σαν να αμάρτησες στ΄ αλήθεια. Ε, λοιπόν, τουλάχιστον  το απόλαυσα και όχι μόνο στην φαντασία μου!
ΧΕΛΜΟΥΤ: Με γεια σου με χαρά σου…Αλλά αυτό δεν είναι φαντασία. Φαντασιώσεις είναι.
ΚΟΥΡΤ: Ε, λοιπόν, αυτό ακριβώς. Επειδή είχαν τρυπώσει πονηρές σκέψεις στο μυαλό μου, τόλμησα. Αφού χρεώνεται αμαρτία η φαντασία, προτίμησα να  την απολαύσω στ΄ αλήθεια!
ΧΕΛΜΟΥΤ:….


………………………..

ΆΝΝΑ: Εγώ είμαι έτοιμη. Εσύ;
ΚΟΥΡΤ: Κι εγώ. Το εννοώ… Η ευτυχία μας είναι εδώ… Γύρω μας. Κοντά μας. 
ΆΝΝΑ: Πάλι καλά που κατάλαβες ότι  η ευτυχία υπάρχει εκεί  που τη βρίσκουμε και όχι εκεί που την …αναζητούμε.
ΚΟΥΡΤ: Το κατάλαβα, βλέποντας πόση ευτυχία σπαταλιέται στον κόσμο, από τη ματαιοδοξία και το ναρκισσισμό. 
ΆΝΝΑ: … Τον εγωισμό μας.
ΚΟΥΡΤ: Και την απληστία μας…
ΆΝΝΑ: Οι άνθρωποι,  τρέχουν μέρα νύχτα, ξοδεύουν τα καλύτερα χρόνια τους, για να αποκτήσουν πολλά χρήματα, αυτοκίνητα, κινητά και ακίνητα….
ΚΟΥΡΤ: Τελικά, τα χρήματα αγοράζουν την ευτυχία;
ΆΝΝΑ: … Δεν προκαλούν όμως δυστυχία..
  ΚΟΥΡΤ: Ακολουθούν  τη μυρωδιά του χρήματος… Όλοι…
ΆΝΝΑ: … Και όταν πλησιάζουν στο στόχο, συνειδητοποιούν ότι είναι πολύ αργά, γιατί άφησαν πίσω το είναι τους, τη ζωή τους.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ -ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3


Ο πρωταθλητής Ελλάδας, μετά το περσινό "8 στα 8" συνέχισε στην ίδια πεπατημένη με το... καλημέρα και φέτος, επικρατώντας στο Παγκρήτιο του Εργοτέλη με 2-3.

FACEBOOK, TIMELINE...NEA Yπηρεσία...

Καλό ή κακό το νέο προφίλ Facebook Timeline (το αφήνουμε στην κρίση σας), για πρώτη φορά στα χρονικά ίσως είναι δυνατό να δείτε ποιοι σας έχουν διαγράψει από φίλους σας!
Facebook Timeline Friends
Η ανακάλυψη έγινε από την ομάδα του Gizmodo, η οποία αναφέρει ότι από τη στιγμή που το Facebook Timeline καταγράφει όλη σας τη δραστηριότητα στο κοινωνικό δίκτυο, από την ημέρα που κάνατε το πρώτο σας login, είναι λογικό ότι μπορείτε να δείτε και τους φίλους που είχατε προσθέσει όλα αυτά τα χρόνια!
Συγκεκριμένα, δίπλα από το σύνολο των “πρώην” φίλων σας εμφανίζεται το κουμπί “Add friend”! Έτσι για πρώτη φορά ρίχνεται φως σε αυτή την σκοτεινή υπόθεση…Μένει να δούμε και ποιος βλέπει συχνότερα το προφίλ μας……

"Είμαστε Μακεδόνες και ομιλούμε Μακεδονικά"

ΝΕΑ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ Ν. ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ Εμείς γνωρίζουμε ποιοι είμαστε και πώς θα ζήσουμε. Εμείς είμαστε Μακεδόνες, μιλούμε μακεδονικά και η χώρα μας ονομάζεται Δημοκρατία της Μακεδονίας.

Εμείς δεν θέλουμε να είμαστε στη θέση να