Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΙ αλλάξε τον τρόπο που κάνουμε σεξ

Από την αρχή του πολιτισμού οι άνθρωποι συνήθιζαν να αποτυπώνουν...τις σεξουαλικές τους εμπειρίες. Όλες οι πιθανές στάσεις κι όλα τα είδη σεξ, ετεροφυλικό, ομοφυλοφιλικό, ομαδικό, καταγράφηκαν πρώτα από τους αρχαίους Έλληνες και τους Ρωμαίους. Σε πιάτα, αγγεία, τοιχογραφίες. Αυτά ήταν τα πρώτα πορνό της ιστορίας. Τους αιώνες που ακολούθησαν, από τις τοιχογραφίες πήγαμε στους πίνακες, τα σκίτσα και τα πορνοπεριοδικά, από τις φωτογραφίες στο φιλμ, κι από την βιντεοταινία στο ίντερνετ.
Όμως το πορνό είναι κάτι περισσότερο από απλή αποτύπωση της σεξουαλικής πράξης. Σκοπός του είναι να διεγείρει, άρα και να επηρεάσει το σεξ που κάνουν οι άνθρωποι σε κάθε κοινωνία. Όταν βλέπεις άλλους να κάνουν σεξ, θέλεις να κάνεις σεξ. Και την εικόνα που θα δεις και θα σε διεγείρει θέλεις να την φέρεις και στο κρεβάτι σου.
Η λέξη «πορνογραφία», «pornography» στα αγγλικά, εμφανίστηκε στην σεμνότυφη βικτωριανή εποχή, ως παράγωγο της αρχαίας ελληνικής λέξης «πορνεία». Η οποία βικτωριανή εποχή φυσικά είχε κι εκείνη το δικό της πορνό, εικόνες και πίνακες από γυναίκες με φουρό που αυνάνιζαν άντρες με φράκο και ημίψηλα, οι οποίες σώζονται σήμερα. Το βικτωριανό πορνό δηλώνει παντού ότι ήταν φτιαγμένο να διεγείρει για τον αυνανισμό κι όχι για την σεξουαλική πράξη-μάλλον γιατί απαγορεύονταν πριν τον γάμο. Αντίθετα, ο αυνανισμός δεν υπάρχει πουθενά στις τοιχογραφίες των Ρωμαίων. Δεν του έδιναν καμία σημασία, προφανώς επειδή θεωρούσαν ότι έτσι χάνεις όλο το φαν.
Το οποίο για τους Ρωμαίους ήταν απίστευτα όργια, τα οποία αποτυπώνονταν παντού, σε σαλόνια και δημόσιους χώρους. Το σεξ των Ρωμαίων δεν είχε καμία μυστικότητα.

ΜΙΧΑΛΟΣ : ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ 45%Οι ξένοι δεν πρόκειται να επενδύσουν στη χώρα με τη φορολογία στο 45% και χωρίς δράσεις για τη στήριξη της οικονομίας, τονίζει ο επικεφαλής του ΕΒΕΑ, Κ. Μίχαλος, μετά τις κυβερνητικές ανακοινώσεις.

27 ΕΝΤΙΜΟΤΑΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ...*** ΣΑΝ ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ, ήρθαν οι περικοπές μισθών  των υπαλλήλων. Μειώσεις 300 και πλέον ευρώ το μήνα έτσι ξαφνικά…. Κάποτε που τα «έσπαγαν» για τις αυξήσεις, οι εργαζόμενοι, ΤΩΡΑ δεν κουνιέται φύλλο…με το φόβο  των –ΑΚΟΜΗ- χειρότερων…!


### ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ, αλλά τώρα ΦΑΤΕ ΜΑΤΙΑ ΨΑΡΙΑ…αγαπητοί πολίτες. ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ μόνοι μας τα πληρώνουμε….και ούτε ΚΙΧ.

*** ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜ; Περιμένει να πέσει το φρούτο ώριμο και μετά ΤΙ;

### ΜΠΗΚΑΝ στον αγώνα, οι υποψήφιοι  υποψήφιοι…Ετοιμάζουν γραφεία, επιτελεία, πρόγραμμα επαφών κλπ, κλπ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ πολύ θράσος για να κατέβεις στην πολιτική σήμερα…!

*** ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ διαστάσεις λαμβάνουν  τα χτυπήματα κάτω από τη μέση στο δημόσιο τομέα. Διευθυντές και προϊστάμενοι,  υπεράνω των νόμων προκαλούν προβλήματα σε συναδέλφους, με ιδιαίτερο ζήλο, μίσος και κακία. Πολλά τα παραδείγματα. Καθημερινές οι καταγγελίες.  Ο Θάνατός σου η ζωή μου ή κόμπλεξ κομματικής προέλευσης;

###  ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ κατά 50% στο χρέος είναι ευχής έργον. Το κούρεμα Γουλί, έχει επιτευχθεί  στο κεφάλι του ΛΑΟΥ…

*** ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΛΥΣΗ; Η ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ; Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ;  ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΝΥΧΤΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΜΕΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ;;;


### ΟΤΙ και να μας λένε στις εκπομπές και στις δηλώσεις είναι ΘΕΩΡΙΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ. Στην πράξη, δεν υπάρχει ΜΙΑ να πληρώσεις νοίκι, ρεύμα, νερό, τηλέφωνο, γάλα, καμπά…

***  Το είπε ο ΛΙΑΝΗΣ στον ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ, σύμφωνα με το ΣΥΝΤΑΓΜΑ –που δεν το έχουν προφανώς διαβάσει ούτε οι πολιτικοί-, μπορεί να  ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΊΣΩ στη βουλή νόμο που ΔΕΝ συμφωνεί και δεν υπερασπίζεται τα δίκαια του λαού. Μάλλον όμως ο αξιαγάπητος ΠΡΟΕΔΡΟΣ, είναι θεατής. ΟΧΙ θα ψηφίσει απόψε στη βουλή ο Λιάνης. Ιδωμεν.

ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΤΟΙ ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ;


Ένα μακρόσυρτο πολιτικό καρδιοχτύπι συνοδεύει το τρέχον... εικοσιτετράωρο για το ΠΑΣΟΚ και την Κυβέρνηση, με το ενδιαφέρον να... είναι στραμμένο σε δυο χώρες, και μάλιστα με διαφορές ολίγων ωρών.

Χρονικά, θα προηγηθεί η ψηφοφορία στη Βουλή για την έγκριση του νομοσχεδίου της Κυβέρνησης για τον ειδικό φόρο στα ακίνητα, μέσω των λογαριασμών του ρεύματος, που έχει ήδη περιγραφεί ως το «χαράτσι της δεκαετίας». Χωρίς φυσικά να είναι κανείς βέβαιος ότι δεν θα αφορά την… επόμενη δεκαετία, από τη στιγμή που η Κυβέρνηση απαντά με μισόλογα στις αιτιάσεις περί «μόνιμης» ετήσιας εισφοράς, στα πρότυπα των τελών κυκλοφορίας.

Στην περίπτωση που κάποιοι από τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δεν αντέξουν την πίεση της κοινωνίας, της εκλογικής βάσης τους αλλά και της… κοινής λογικής, και καταψηφίσουν το νομοσχέδιο, είναι προφανές ότι η χώρα οδηγείται άμεσα στη διενέργεια πρόωρων εκλογών.

Κάλπες ωστόσο, μπορεί να βγάλει και η συνάντηση που θα έχουν, επίσης απόψε το βράδυ, ο Γιώργος Παπανδρέου και η Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Εκεί, θα συζητηθούν τα σενάρια περί «κουρέματος» του χρέους, ο Πρωθυπουργός πιθανολογείται ότι θα ζητήσει πολιτική κάλυψη, αν όμως η Γερμανίδα Καγκελάριος δεν του την προσφέρει, θα βρεθεί μπροστά σε αδιέξοδο. Και θα βλέπει στον ορίζοντα μονάχα τις εκλογές.

Το… γαλάζιο παραβάν όμως θα το βλέπει, υπό προϋποθέσεις, και στην περίπτωση κατά την οποία η Άνγκελα Μέρκελ δεσμευτεί να συνδράμει στην πολιτική διαχείριση της κρίσης χρέους της Ελλάδας. Τότε, θα έχει διευκολύνει τους πολιτικούς σχεδιασμούς του Γιώργου Παπανδρέου, που θα αναζητήσει σε πρόωρες εκλογές τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν να μην υποστεί το ΠΑΣΟΚ ήττα τόσο βαριά που να έχει διαστάσεις… εργασιακής εφεδρείας από το πολιτικό σκηνικό.

Στο περιθώριο αυτής της δημιουργικής αναμονής βέβαια, υπάρχει και ένα υπονοούμενο «εκβιασμού», προς τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που είναι αναποφάσιστοι για το αν θα πρέπει ή όχι να ψηφίσουν το «χαράτσι» στα ακίνητα: «Ξαφνικά», η τρόικα αποφάσισε να επιστρέψει στην Αθήνα αύριο.

Αν όμως δεν ψηφιστεί το νομοσχέδιο απόψε στη Βουλή, μάλλον η έλευσή της θα είναι εκ του περισσού, «ψιθυρίζουν» το Μέγαρο Μαξίμου και η Ιπποκράτους στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Το βράδυ που… μπορεί να βγάλει εκλογές http://24wro.blogspot.com/2011/09/blog-post_2674.html#ixzz1ZAU5M6Ue

ΤΡΕΛΈΣ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΜΙΣΘΩΝ, ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΦΤΩΧΙΑ


ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟ '60 "ΒΛΕΠΕΙ" Η ΓΣΕΕ

Φόβοι για πραγματική ανεργία στο 22% -23%

Στα επίπεδα της δεκαετίας του 1960 θα ανέλθει στην πραγματικότητα η ανεργία σύμφωνα με έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ. Δραματική μείωση της αγοραστικής δύναμης των πολιτών