Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2011

"ΝΑΟΣ" ΤΗΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ GRECA...

TA2 NEA BΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ: ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΝΥΧΤΕΣ & ΕΓΩ; ΕΣΥ...


Τα θαυμαστά αποτελέσματα του σεξ


Το σεξ δεν είναι μόνο μια απόλαυση αλλά και ένας βασικός παράγοντας…
στην καταπολέμηση του πόνου. Έρευνες του Πανεπιστημίου του New Jersey έδειξαν πως η... κολπική διέγερση προκαλεί μια ισχυρή, παυσίπονη αντίδραση εξαιτίας εν μέρει της απελευθέρωσης ενδορφινών.
Ο ερεθισμός μιας γυναίκας μπορεί να ανεβάσει το όριο αντοχής στον πόνο κατά 100% αν έρθει σε οργασμό και κατά 80% αν απλά ερεθισθεί σεξουαλικά.
Αυτό σημαίνει πως ένας πονοκέφαλος, οι κράμπες της περιόδου, οι πόνοι των αρθριτικών, ακόμη και οι χρόνιοι πόνοι, περνούν για ένα χρονικό διάστημα που κυμαίνεται από μία ώρα έως ένα εικοσιτετράωρο!

http://www.newscity1.net/

Έκαναν σεξ στις κερκίδες την ώρα του αγώνα


Οι εικόνες δείχνουν ζευγάρι στην Γερμανία να κάνει σεξ κατά την διάρκεια του αγώνα της Χόφενχαϊμ με την Μπάγερν Μονάχου.
 
Ένας φίλαθλος των Βαυαρών που βρισκόταν μαζί με την σύντροφό του στις εξέδρες, κατέβασε στο 16ο λεπτό της αναμέτρησης το παντελόνι του, και εκείνο της φίλης του και έκαναν σεξ. «Δεν είχαν καθόλου αναστολές. Οι φίλαθλοι γύρω τους δεν ενοχλήθηκαν.
 
Δεν άργησαν όμως να γίνουν αντιληπτοί από τους υπάλληλους ασφαλείας οι οποίοι τους ζήτησαν να σταματήσουν. Πράγματι διέκοψαν την σεξουαλική πράξη, αλλά στο ημίχρονο πήγαν να ξανακάνουν σεξ. Τελικά έφυγαν από το γήπεδο, αφού οι σεκιούριτι τους είπαν ότι αν δεν σταματούσαν θα έπρεπε να συλληφθούν για προσβολής της “δημοσίας αιδούς”.

''Η Ελλάδα είναι πια χαμένη υπόθεση''


Στο κύριο άρθρο τους οι Financial Times εκτιμούν πως η Ελλάδα είναι ένα βήμα πριν την πτώχευση και την έξοδο από το ευρώ και καλούν τους πολιτικούς ηγέτες να δώσουν την ύστατη μάχη για την επιβίωση της ευρωζώνης.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ελλάδα πλέον δεν έχει καμία σημασία και οι εξελίξεις που έχουν δρομολογηθεί είναι πρώτα μία προγραμματισμένη χρεοκοπία και μετά η έξοδος από την ευρωζώνη.
 
Οι Financial Times θεωρούν πως με την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα η Ελληνική διάσωση ή χρεοκοπία είναι το λιγότερο που πρέπει να απασχολεί τους πολιτικούς.
Το επιχείρημα είναι απλό, ότι δηλαδή η ελληνική οικονομία καταλαμβάνει μόνο το 2% του ΑΕΠ της ευρωζώνης.


 
Διαβάστε όλο το άρθρο με τίτλο: ''Η χαμένη ελληνική υπόθεση & το στοίχημα του ευρώ''
 
Η Ελλάδα είναι χαμένη υπόθεση. Με κανένα μαγείρεμα, καμία παρηγοριά και καμία λιτότητα δεν πρόκειται η χώρα να καταφέρει να αντεπεξέλθει στους δημοσιονομικούς στόχους του 2011.
 
Ισως η ελληνική κυβέρνηση αποφεύγει τα πλέον δύσκολα προβλήματα, γιατί δεν έχει πολιτικό κουράγιο. Όμως δεν έχει καμία σημασία. Η Αθήνα βρίσκεται σε έναν φαύλο κύκλο που συνιστά μεγάλη απειλή στην ευρωζώνη. Ηρθε η ώρα να βάλουν οι ρυθμιστές τις σωστές προτεραιότητες. Το ζήτημα τώρα δεν είναι να σωθεί η Ελλάδα, αλλά να σωθεί η ευρωζώνη.
 
Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα χρειάζεται αμέτρητες διαρθρωτικές και κοινωνικές μεταρρυθμίσεις για να μπορέσει να σταθεί και πάλι στα πόδια της στο μέλλον. Για την ώρα, όμως, το να της ζητούν να κόψει και να κάψει ακόμη παραπάνω, είναι «αντι-παραγωγικό».
 
Τα μέτρα αυτού του είδους όχι μόνο έχουν επιδεινώσει τα προβλήματα της χώρας, αλλά έχουν εγείρει και αμφιβολίες για την βιωσιμότητα της ευρωζώνης. Αυτά τα δύο ζητήματα πρέπει να διαχωριστούν. Το να επιτραπεί στην Ελλάδα να χρεοκοπήσει εντός της ευρωζώνης –που σημαίνει ως προκαταρκτικό βήμα να εξέλθει από την ένωση- είναι η μέθοδος που θα το καταστήσει εφικτό.
 
Παραμένει εφικτή, η διαδικασία προγραμματισμένου χρεοστασίου, με την προϋπόθεση ότι τα υπόλοιπα μέλη της ευρωζώνης θα οχυρωθούν από τις χειρότερες επιπτώσεις μιας τέτοιας εξέλιξης. Το πιο ευάλωτο μέλος είναι η Πορτογαλία, που αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα με την Ελλάδα (και ίσως εντέλει χρειαστεί μια ελληνικού τύπου λύση).
 
Η ελληνική οικονομία καταλαμβάνει μόνο το 2% του ΑΕΠ της ευρωζώνης: Ακόμη και ένα χρεοστάσιο 100% δεν θα προκαλέσει μεγάλη επιβάρυνση, ειδικά αν η ΕΚΤ και το EFSF είναι έτοιμα να της παρασταθούν και να την στηρίξουν.
 
Υπάρχει μια φριχτή αλήθεια που δεν έχουν ακόμη αποδεχτεί οι αξιωματούχοι της ευρωζώνης: Ότι η επίλυση της ελληνικής υπόθεσης είναι το εύκολο κομμάτι.
 
Τα διαρθρωτικά ελαττώματα του ευρώ συνιστούν πολύ μεγαλύτερη απειλή για την επιβίωση της ευρωζώνης από τα όσα συμβαίνουν εις Αθήνας. Η Ελλάδα δεν είναι το επίκεντρο. Οι ρυθμιστές στην ευρωζώνη οφείλουν να αποδεχτούν ότι είναι πολύ μεγαλύτερα όσα «παίζονται»

15 έως 21 Οκτωβρίου στη Ράχη Πιερίας ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΓΙΑ 24η ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΤΟΠΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ

Στους πρόποδες του Ολύμπου και των Πιερίων και ειδικότερα στη Ράχη σταθμεύει το χρονικό διάστημα 15 έως 21 Οκτωβρίου ο πολιτισμός. Πρόκειται για τα 24α Πάτρια που διοργανώνει ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος Ράχης Πιερίας.

Στο επίκεντρο των εκδηλώσεων θα βρεθεί η διοργάνωση επιστημονικού συνεδρίου με θέμα: «Η πολυτίμητος ιστορία – πτυχές της ενδόξου ιστορίας του Έθνους».

Στο μουσικό μέρος των εκδηλώσεων το Σάββατο 15 Οκτωβρίου και ώρα οκτώ το βράδυ, στο δημοτικό σχολείο της Ράχης θα πραγματοποιηθεί συναυλία έντεχνου & δημοτικού τραγουδιού με δημοφιλείς ερμηνευτές και ένα εκλεκτό μουσικό επιτελείο.

            Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν: προβολή ταινίας από θεατρική παράσταση του θεάτρου Ράχης, μουσικοχορευτικά, θρησκευτικά δρώμενα, με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου του χωριού Αγίου Λουκά  και εθελοντική αιμοδοσία.
           
Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων θα παρουσιαστεί αναλυτικά στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που θα πραγματοποιηθεί από τους διοργανωτές  την ερχόμενη εβδομάδα.

Συνέντευξη τύπου, θα παραχωρήσει τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011, στις 11.00 π.μ., στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Ράχης Πιερίας, Δημήτρης Ντούρος. 
Στο πλαίσιο της συνέντευξης θα παρουσιαστεί το πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Πάτρια 2011», που διοργανώνει για 24η χρονιά στη Ράχη, ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος. 

Την Πέμπτη η κατάθεση του ν/σχ για το ενιαίο μισθολόγιοΤην Πέμπτη αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή το νομοσχέδιο για το ενιαίο μισθολόγιο, προκειμένου να ξεκινήσει η συζήτηση την άλλη εβδομάδα, ανέφερε ο υφυπουργός Εσωτερικών Π. Κουκουλόπουλος, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM.

"Ο Παπανδρέου σκέφτεται να παραιτηθεί"


ΓΙΑ "ΕΙΔΗΣΕΙΣ-ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


Με το παράπονο ότι δεν αποφασίζει η Ελλάδα πλέον για την τύχη της, ο Γ.Παπανδρέου φέρεται σε δημοσίευμα των FT να εκμυστηρεύτηκε σε έμπιστους του ότι θέλει να παραιτηθεί. Διαψεύδει το Μαξίμου. Νέο δημοσίευμα μιλά για στάση πληρωμών

ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΟ ΣΕΞ...


Η έλλειψη βαρύτητας στο διάστημα δε βοηθάει στην αναπαραγωγή. Το σεξ είναι ένας γρίφος που θα πρέπει να μελετηθεί από τη NASA εάν θελήσει μια μέρα να στείλει ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο τέσσερα έτη φωτός μακριά.

Μια τέτοια διαδρομή μπορεί να χρειαστεί δεκαετίες για να ολοκληρωθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οι άνθρωποι στο διαστημόπλοιο θα πρέπει να τεκνοποιήσουν.
Το πρόβλημα στο διάστημα είναι η έλλειψη βαρύτητας, σύμφωνα με την Αθηνά Ανδρεάδη, βιολόγο στην Ιατρική σχολή του Πανεπιστήμιου της Μασαχουσέτης.
"Το σεξ είναι πολύ δύσκολο σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας", είπε η Ανδρεάδη. "Σκεφτείτε το: Δεν έχετε καμία τριβή, δεν έχετε καμία αντίσταση".
Δεν είναι μόνο η αναπαραγωγή που φοβίζει τους επιστήμονες. Σύμφωνα με την Ανδρεάδη, ο τοκετός σε συνθήκες μηδενικής βαρύτητας θα ήταν μια "κόλαση".
Τέλος η επιστήμονας υποστηρίζει ότι σε περίπτωση που ξεπεραστούν όλα αυτά τα τεχνικά προβλήματα η βαρύτητα θα μπορούσε να βλάψει ένα έμβρυο ή να προκαλέσει γενετικές ανωμαλίες.
Υπάρχουν όμως και τα θετικά στο διάστημα. Εκεί υπάρχει η ευκαιρία να επιλεγεί οποιαδήποτε στάση που είναι δύσκολο ή και αδύνατο να πραγματοποιηθεί στη Γη. Στην έλλειψη βαρύτητας, η καρδιά λειτουργεί πιο άνετα και το αίμα κυκλοφορεί καλύτερα στα αγγεία. Επομένως θα είναι ευκολότερο όχι μόνο να επιτευχθεί η στύση αλλά και να διατηρηθεί για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.
Η έλλειψη βαρύτητας επιδρούσε με αλλόκοτο τρόπο στα στήθη τους κάνοντάς τα επικίνδυνα προκλητικά, πράγμα αρκετά ερεθιστικό όταν τα σκάφη ήταν αραγμένα, μα πολύ επικίνδυνο όταν βρίσκονταν σε κίνηση. Οι κραδασμοί της πτήσης μεταδίδονταν στα στήθη, κάνοντάς τα να πάλλονται σε βαθμό που να μην μπορεί να τα αγνοήσει ακόμα και ο πιο ψύχραιμος αρσενικός.

ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ...ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΝΟΕΜΒΡΙΟ


ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΤΑΒΛΗΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΜΙΣΘΟΙ

Τα λεφτά φτάνουν μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου

Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα της χώρας. Ενδέχεται να κάνουμε χρήση πόρων του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας για μισθούς και συντάξεις