Παρασκευή, 21 Οκτωβρίου 2011

Το αλκοόλ έχει τα ίδια οφέλη με τη yoga


Υπάρχουν κι άλλοι τρόποι για να κάνουμε γυμναστική, οι φωτογραφίες το αποδεικνύουν. Δεν ξέρουμε βέβαια κατά πόσο μπορεί να θεωρηθεί πιο ξεκούραστος η ευχάριστος τρόπος το …αλκοόλ.
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga
Perierga.gr - Αλκοόλ vs Yoga

ΔΑΙΑΒΣΕ ΤΟ ΓΗΡΟΓΡΑ...

Επιστημονική έρευνα που διεξήχθη στο Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ απέδειξε ότι μπορούμε εύκολα να διαβάσουμε μια αναγραμματισμένη ή ανορθόγραφη λέξη, αρκεί το πρώτο και το τελευταίο γράμμα της να είναι στη σωστή σειρά! Κι αυτό συμβαίνει γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος αναγνωρίζει τις λέξεις συνολικά –σαν εικόνες– και όχι κάθε γράμμα χωριστά. Οι ενδιάμεσες θέσεις μπορούν να καταλαμβάνονται από τα γράμματα της κάθε λέξης σε τυχαία σειρά, «μπερδεμένα» και παρόλα αυτά να διαβάζουμε δίχως κανένα πρόβλημα. Για του λόγου το αληθές παραθέτουμε το κείμενο και προτείνουμε να κάνετε και εσείς μια προσπάθεια… perierga.gr - Διάβασέ το! Μπορείς!

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ


Λίβυοι αντικαθεστωτικοί βγάζουν φωτογραφίες με τα κινητά τους τηλέφωνα δίπλα στο νεκρό, γεμάτο αίματα σώμα του άλλοτε ισχυρού ηγέτη Μουαμάρ Καντάφι και το άψυχο σώμα του γιου του, Μουτασίμ Καντάφι, στη Μισράτα.
Πάρα πολύ σκληρές εικόνες...

ΕΦΤΑ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Η Ελλάδα θα τα καταφέρει αλλά με διαφορετικό σχέδιο

http://www.newscode.gr/photos/images/sized/articles/samaras_58-458x315.jpgΠεπεισμένος ότι η Ελλάδα μπορεί να τα καταφέρει, αλλά με διαφορετικό σχέδιο…
εμφανίζεται ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς, με άρθρο του στη Frankfurter Allgemeine (FAZ).
«Το σχέδιο που εφαρμόζεται έχει αποδειχθεί αναποτελεσματικό και πρέπει να αλλάξει» τόνισε μεταξύ άλλων, διευκρινίζοντας ότι η ΝΔ εξ αρχής τήρησε αποστάσει από το πρόγραμμα και αποτελεί πλέον τη μόνη βιώσιμη πολιτική εναλλακτική λύση.

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Α.ΣΑΜΑΡΑΣ: http://24wro.blogspot.com/2011/10/blog-post_195.html#ixzz1bQlaPYzO

Και άλλη roz σταρ στην Sirina!

http://athensbars.gr/sites/default/files/images/rou1.jpg

Η Χριστίνα Ρουσάκη, είναι ακόμη ένα νέο απόκτημα της εταιρίας απραγωγής πορνό Sirina, και υποστηρίζει πως έχει πάρει μέρος σε πολλά από τα πολυσηζητημένα πάρτυ του  Silvio Berlusconi.! 


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: http://24wro.blogspot.com/2011/10/sirina_21.html#ixzz1bPsxCgzt

Πρώτη μέρα στην εξουσία ως "εκβιαζόμενος" ο ΠρωθυπουργόςΟ ίδιος δήλωσε στη REALNEWS
"Αν μείνω με 153 βουλευτές, θα προσφύγω αμέσως σε εκλογές" και στις 19/6/2011
"«Δεν μπορώ να κυβερνήσω με 153 βουλευτές. Δεν θα καθήσω να με εκβιάζουν».

Όσο πιο πολλοί φίλοι στο Facebook, τόσο μεγαλύτερος εγκέφαλος;Επιστήμονες βρήκαν ότι υπάρχει άμεσος συσχετισμός μεταξύ του αριθμού των «φίλων» που έχει κάποιος στο Facebook και του μεγέθους ορισμένων περιοχών του εγκεφάλου, κάτι που αυξάνει την πιθανότητα, η χρήση των online κοινωνικών δικτύων, να αλλάζει τον εγκέφαλό μας. Οι τέσσερις περιοχές του εγκεφάλου που αναλύθηκαν, έχουν να κάνουν με τη μνήμη, τις συναισθηματικές αντιδράσεις και τις κοινωνικές αλληλεπιδράσεις.
Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν είναι δυνατόν να πούμε αν ο αυξημένος αριθμός φίλων στο Facebook, κάνει συγκεκριμένα τμήματα του εγκεφάλου μεγαλύτερα ή αν μερικοί άνθρωποι έχουν απλά… προδιάθεση να έχουν περισσότερους φίλους.
«Το συναρπαστικό ερώτημα τώρα είναι αν αυτές οι δομές αλλάζουν με την πάροδο του χρόνου -αυτό θα μας βοηθήσει να απαντήσουμε στο ερώτημα του κατά πόσον το Διαδίκτυο αλλάζει το μυαλό μας», δήλωσε στο Reuters ο Ryota Kanai από το University College London (UCL), ένας από τους ερευνητές που συμμετείχαν στη μελέτη.
Ο Kanai και οι συνεργάτες του χρησιμοποίησαν τη μαγνητική τομογραφία (MRI) για να μελετήσουν τους εγκεφάλους 125 φοιτητών -όλοι τους ενεργοί χρήστες του Facebook- και διασταύρωσαν τα ευρήματά τους με μια ακόμη ομάδα από 40 μαθητές.
Αυτό που βρήκαν ήταν μια ισχυρή σχέση μεταξύ του αριθμού των φίλων στο Facebook και του ποσοστού της «φαιάς ουσίας» στην αμυγδαλή, στη δεξιά άνω κροταφική αύλακα, στην αριστερή μέση κροταφική έλικα και στον δεξιό ενδορινικό φλοιό. Η φαιά ουσία είναι το στρώμα του εγκεφαλικού ιστού στον οποίο συμβαίνουν οι νοητικές διεργασίες.
Το πάχος της φαιάς ουσίας στην αμυγδαλή, συνδέθηκε επίσης με τον αριθμό των πραγματικών φίλων που έχει κάποιο άτομο, αλλά το μέγεθος των άλλων τριών περιοχών, φαίνεται να συσχετίζεται μόνο με τις online συνδέσεις.
Οι μαθητές, κατά μέσο όρο, είχαν περίπου 300 φίλους στο Facebook, με τους πιο «φανατικούς» να έχουν έως και 1.000.
Με περισσότερα από 800 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, το Facebook έχει γίνει ένα σημαντικό εργαλείο της κοινωνικής αλληλεπίδρασης, ιδίως μεταξύ των νέων.
«Τα οnline κοινωνικά δίκτυα ασκούν μαζική επιρροή, αλλά καταλαβαίνουμε πολύ λίγα για τις επιπτώσεις που έχουν στο μυαλό μας. Αυτό έχει οδηγήσει σε πολλές αστήρικτες απόψεις που υποστηρίζουν ότι το διαδίκτυο είναι κάπως βλαβερό για μας», δήλωσε ο Geraint Rees του UCL.
«Αυτό δείχνει ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια από τα ισχυρά εργαλεία στη σύγχρονη νευροεπιστήμη για να αντιμετωπίσουμε σημαντικά ζητήματα - Δηλαδή, ποιες είναι οι επιπτώσεις των κοινωνικών δικτύων και ειδικά των online, στον εγκέφαλό μας».
Η Heidi Johansen-Berg από το Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, η οποία δε συμμετείχε στην έρευνα, δήλωσε ότι τα ευρήματα είναι ενδιαφέροντα, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι το Facebook μπορεί να κάνει τους ανθρώπους πιο έξυπνους.
«Αν αποκτήσεις 100 νέους φίλους στο Facebook σήμερα, αυτό δε σημαίνει ότι το μυαλό σου θα είναι μεγαλύτερο αύριο», είπε. «Η μελέτη δεν μπορεί να μας πει αν η χρήση του διαδικτύου είναι καλή ή κακή για το μυαλό μας», λέει.

Πολιτικές πρωτοβουλίες ζητούν βουλευτές του ΠΑΣΟΚΣτην επόμενη ημέρα της συνόδου κορυφής της ΕΕ εστιάζουν αρκετοί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, μετά τη χθεσινή ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, ζητώντας την ανάληψη πολιτικών πρωτοβουλίων, υπό τη μορφή συγκυβέρνησης ή άλλων σχημάτων ή ακόμη και εκλογών.

ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ....


Άγαλμα που ανασαίνει

Μια ματιά,
 το βλέμμα σου,
μες τα μάτια μου βυθίζεται…
Ένα άγγιγμα,
τα χέρια σου,
στα χέρια μου κρατώ σφιχτά.
Μια σου λέξη… «αγάπη μου»,
σαν ψιθυρίζεις,
μες το κορμί μου,
κόκκινα τριαντάφυλλα φυτρώνουν.
Έρωτας είναι και πάθος απερίγραπτο, θεϊκή μορφή, μέλι τα μάτια και νέκταρ τα χείλη που γεύομαι.
Φιγούρα με πολύχρωμες αισθήσεις στολισμένη, άγαλμα λευκό, ανασαίνεις,
αναδυόμενο από το γαλάζιο του Αιγαίου,
σμιλεμένο μάρμαρο από τέλειο τεχνίτη,
πλασμένη από χέρια τυχερά,
στα χέρια μου σε λαχταρώ
με ευτυχία σε σφιχταγκαλιάζω.

ΑΛΚΥΟΝΙΔΕΣ ΝΥΧΤΕΣ 2011

52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου ΘεσσαλονίκηςO Ελληνοαμερικάνος σκηνοθέτης Αλεξάντερ Πέιν θα δώσει το «παρών» στο 52ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκηςανοίγοντας την αυλαία της φετινής διοργάνωσης, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Ολύμπιον, με τη νέα ταινία του «Οι απόγονοι».
Ο δημιουργός, αντλώντας έμπνευση από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Κάουι Χαρτ Χέμινγκς, ισορροπεί αριστοτεχνικά ανάμεσα σε τραγωδία και κωμωδία για να σκιαγραφήσει με γενναιόδωρη ευαισθησία μια οικογενειακή κρίση που αποζητά κάθαρση. Κεντρική φιγούρα της ιστορίας ένας πατέρας - τον υποδύεται ο Τζορτζ Κλούνεϊ–, ο οποίος έπειτα από ένα ατύχημα που αφήνει τη σύζυγό του σε κώμα, καλείται να λάβει αποφάσεις ζωής για το μέλλον της οικογένειας.
Ανθρώπινοι χαρακτήρες, συναισθηματική δύναμη και φυσικά το γνώριμο, αγαπημένο ύφος του -ελληνικής καταγωγής- σκηνοθέτη, συνθέτουν μια από τις καλύτερες ταινίες της σεζόν, που δίκαια έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές στο εξωτερικό.
Η αυλαία του Φεστιβάλ θα πέσει το Σάββατο 12 Νοεμβρίου με την ταινία «Μάρθα Μάρσι Μέι Μαρλίν» του νεοφώτιστου -πίσω από την κάμερα- Σον Ντέρκιν, του οποίου το ντεμπούτο έχει ήδη προκαλέσει αίσθηση, καθώς έχει αποσπάσει το βραβείο σκηνοθεσίας στο Φεστιβάλ Σάντανς. Ηρωίδα, μια γυναίκα –συγκλονιστική η ερμηνεία της νεαρής Ελίζαμπεθ Όλσεν- η οποία προσδοκά να επανακτήσει μια φυσιολογική ζωή, έπειτα από τη μυστηριώδη φυγή της από μια αίρεση. Ο δημιουργός χτίζει μέσα από θολά φλασμπάκ και διαρκώς εναλλασσόμενα παιχνίδια ταυτότητας, ένα ατμοσφαιρικό ψυχολογικό θρίλερ που θέτει πολλαπλά ερωτηματικά.
Η ταινία έναρξης εντάσσεται στις Ειδικές Προβολές και η ταινία λήξης στο Τμήμα Ανοιχτοί Ορίζοντες, δράσεις του 52ου ΦΚΘ που χρηματοδοτούνται - μεταξύ άλλων- από την Ευρωπαϊκή Ένωση - Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας 2007-2013.

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ; ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ....!


Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas
Brilliance of the Seas

Πως ταξιδεύουν οι πλούσιοι ?

b964
b964
b964
b964
b964
b964
b964
b964
b964
b964


Διαβάστε περισσότερα: http://rc-cafe.blogspot.com/#ixzz1bMS52JmJ

ΕΙΠΑ ΞΕΙΠΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ....ΔΕΙΤΕ... ...ο Παπανδρέου είχε προειδοποιήσει πως εάν φτάσει να έχει 153 βουλευτές θα έφευγε  μόνος του

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ-ΣΑΜΡΟΚ 2-1

Όσο και αν δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, ο ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και επικράτησε στην "φλεγόμενη" Τούμπα με 2-1 των Σάμροκ Ρόβερς, βάζοντας γερές βάσεις πρόκρισης για την επόμενη φάση του Europa League.


Οι Λαζάρ και Βιεϊρίνια πέτυχαν τα δυο γκολ για την ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, η οποία προσωρινά είχε ισοφαριστεί στο ξεκίνημα της επανάληψης. Στους πέντε πόντους η ελληνική ομάδα, που έμαθε και τα καλά μαντάτα από το Λονδίνο, καθώς η Τότεναμ επικράτησε με 1-0 της Ρουμπίν Καζάν.