Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2011

Μετατρέψτε το χώρο σας στην πιο ζεστή φωλίτσα.

Ζεστό σπίτι γρήγορα και οικονομικάΜπορεί να ήρθε ο χειμώνας και το ελαφρύ tshirt να αντικαταστάθηκε από το πουπουλένιο μας μπουφάν, αλλά υπάρχουν πάντα τρόποι να μετατρέψουμε το σπιτικό μας σε ένα ζεστό και ευχάριστο περιβάλλον χωρίς περιττά έξοδα.

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ.

Σπιτικά μυστικά ομορφιάς των Στάρς


Μπορεί η οικονομική στενότητα να μας αναγκάζει να στερούμαστε κάποιες απολαύσεις και να περιορίζουμε τα περιττά έξοδα, όμως αυτό δεν είναι δικαιολογία για να μην περιποιούμαστε τον εαυτό μας! Μπορούμε να είμαστε όμορφες χωρίς να ξοδέψουμε μια περιουσία στα καταστήματα καλλυντικών! Αυτό άλλωστε κάνουν και διάσημες σταρ, οι οποίες παρ' ότι διαθέτουν αρκετά χρήματα, προτιμούν να φτιάχνουν μόνες τους τις συνταγές ομορφιάς που θα τις κάνουν να λάμπουν!
Σας αποκαλύπτουμε τα μυστικά τριών εντυπωσιακών celebrity. Φτιάξτε τα κι εσείς με απλά υλικά που έχετε στην κουζίνα σας!

Οργιάζει το παρασκήνιο. ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ; ΣΚΛΗΡΕΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΑΠΟ ΝΔ.

Οργιάζει το παρασκήνιο για το πρόσωπο που θα κληθεί να αντικαταστήσει τον πρωθυπουργό κ. Γιώργο Παπανδρέου.

Όσο οι ώρες περνούν και οδεύουμε προς την συμπλήρωση 24 ωρών από την ανακοίνωση της αρχικής συμφωνίας των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρά για συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας χωρίς να έχει ανακοινωθεί ούτε καν το όνομα του ανθρώπου που θα διαδεχθεί τον κ. Παπανδρέου, η στάθμη της αγωνίας ανεβαίνει. 
      
Πληροφορίες αναφέρουν κάποιου είδους εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ με τον κ. Λουκά Παπαδήμο, ο οποίος βρίσκεται ήδη στην ΑθήναΤα τελευταία λεπτά πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ των υποψηφίων για να διαδεχθεί τον κ. Γιώργο Παπανδρέου και να αναλάβει τα ηνία της χώρας αυτή την κρίσιμη περίοδο είναι και ο κ. Παναγιώτης Ρουμελιώτης, εκπρόσωπος της Ελλάδας στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο με άριστη γνώση των οικονομικών θεμάτων και των διεργασιών που βρίσκονται σε εξέλιξη τους τελευταίους μήνες με σκοπό τη συνέχιση της παροχής οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα. 
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

KATERINI NEWS by BIKIROPOULOS. ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ24ΩΡΕΣ  ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
ART AND FANTASY

«Συμβολαιακή καλλιέργεια μήλων KIKU στην Πιερία»

Η εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την  Τρίτη  8  Νοεμβρίου  2011, στις 10.30  το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει : «Συμβολαιακή καλλιέργεια μήλων KIKU στην Πιερία »Ονόματα   προσκεκλημένων:

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΤΣΙΔΗΣ
Γενικός  Διευθυντής KIKU Hellas

ΜΟΣΧΟΣ ΓΙΑΛΕΝΙΟΣ
Αντιπρόσωπος KIKU στην Πιερία

ΔΙΑΛΕΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ" ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011


Η βιολογική καλλιέργεια
με ομιλητή τον εκπαιδευτικό-Βιοκαλλιεργητή Β. Καναβούρα
Διάλεξη σε μαθητές σχολείων με θέμα “Βιολογική Καλλιέργεια ,Πρόταση για Ένα Διαφορετικό Μέλλον” διοργανώνει η οικολογική ομάδα "Μητέρα Γη", την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου , στις 10:30 πμ στην αίθουσα του 1ου ορόφου του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ). Εισηγητής είναι ο εκπαιδευτικός -Βιοκαλλιεργητής , Βασίλης Καναβούρας.
ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑ
Μία από τις εναλλακτικές μορφές γεωργικής παραγωγής είναι η βιολογική γεωργία (συνώνυμες έννοιες οργανική, οικολογική,) που είναι μια εναλλακτική πρόταση για μια ήπια γεωργία,φιλική προς το περιβάλλον και τον άνθρωπο, στην οποία το φυτό βρίσκεται σε αρμονία με το χώρο που το περιβάλλει. Η προσπάθεια που κάνει η βιολογική γεωργία την κατατάσσει ,μετά τη φυσική καλλιέργεια ,στην πρώτη θέση των φιλικών προς το περιβάλλον συστημάτων παραγωγής. Αυτή αποτελεί αντικείμενο αυξανόμενου και πολύπλευρου ενδιαφέροντος, ιδιαίτερα κατά τα τελευταία χρόνια.
Στόχοι που διαβάζουμε στο καταστατικό της είναι η ανάπτυξη και προαγωγή ολοκληρωμένων σχέσεων μεταξύ εδάφους, φυτών, ζώων, ανθρώπου και βιόσφαιρας, έτσι ώστε εν τέλει να λαμβάνονται γεωργικά προϊόντα και είδη διατροφής χωρίς χημικά υπολείμματα και ταυτόχρονα το περιβάλλον να αναβαθμίζεται και να προστατεύεται.
Ο Οργανισμός Τροφίμων και Γεωργίας (TIF Food and Agriculture Organisation) των Ηνωμένων Εθνών/Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, ορίζει

ΚΑΜΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΝΕΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ -ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

ΑΥΤΗ Η "ΧΑΜΕΝΗ" ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ.
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, 
ΣΕ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΙΔΕΕΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ
ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ "Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΟΥ" ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΚΙΜΒΑΛΑ ΑΛΛΑΛΑΖΟΝΤΑ...ή ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ "ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ"...
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΓΕΛΟΊΟΥ ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑΣ.

O ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ...!


ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΣΗ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ.

- Ζητάει δικό του οικονομικό επιτελείο και μεγαλύτερης διάρκειας κυβέρνηση
- Η φημολογία οργιάζει για το εάν υπάρχει εμπλοκή τελικά στο όνομα του κ. Παπαδήμου
- Ο Λ. Παπαδήμος δεν θέλει να θεωρηθεί πρωθυπουργός μαριονέτα
- Ποιό όνομα υπάρχει σαν σκέψη σε περίπτωση εμπλοκής του κ. Παπαδήμου


Οι πολιτικές εξελίξεις μπορεί είναι ραγδαίες όλες αυτές τις ημέρες. Και τα γεγονότα διαδέχονται το ένα το άλλο και δεν αποκλείονται και οι ανατροπές. Τίποτα δεν θεωρείται σίγουρο. Το αντίθετο μάλιστα. Αυτή η καθυστέρηση ίσως να φανερώνει εμπλοκή στο πρόσωπο του κ. Παπαδήμου και τα δύο κόμματα φαίνεται πως παίζουν ακόμα τα μικροκομματικά τους παιχνίδια, με τη χώρα να βρίσκεται ουσιαστικά χωρίς πρωθυπουργό. 

Κανείς όπως όλα δείχνουν δεν βάζει πρώτο μέλημα την τύχη της χώρας και τα δύο μεγάλα κόμματα συνεχίζουν το ίδιο τροπάριο. 

Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση του νέου πρωθυπουργού έχει προκαλέσει ένα όργιο φημών, σύμφωνα με τις οποίες η ΝΔ φέρεται να έχει αντίρρηση στους όρους που έθεσε ο κ. Παπαδήμος τόσο για τη συμμετοχή στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο νέο οικονομικό επιτελείο όσο και για τη μεγαλύτερη διάρκεια της συγκεκριμένης κυβέρνησης. 

Η CIA παρακολουθεί Twitter και Facebook!

Από ένα ανώνυμο βιομηχανικό πάρκο στη Βιρτζίνια, η CIA παρακολουθεί όλες τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στα κοινωνικά δίκτυα σε όλον … τον κόσμο, και μέχρι πέντε εκατομμύρια tweets κάθε ημέρα.

Σύμφωνα με το Associated Press, Στο «Κέντρο Ανοικτού Κώδικα», εργάζονται υπάλληλοι-αναλυτές της CIA που τους αποκαλούν ως «βιβλιοθηκονόμους ninja», αφού συλλέγουν και παρακολουθούν πληροφορίες που δημοσιεύονται στο Facebook και άλλους δικτυακούς τόπους κοινωνικών δικτύων, εφημερίδες, τηλεοπτικά προγράμματα, internet Chat, τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε ολόκληρο τον κόσμο.

Πολλοί μάλιστα από τους αναλυτές βρίσκονται σε πρεσβείες των ΗΠΑ σε όλο τον κόσμο.

Με την παρακολούθηση γίνεται αξιολόγηση των πληροφοριών, εκλαμβάνεται η έκφραση της κοινής γνώμης σε σημαντικά γεγονότα και τα συμπεράσματα ταξινομούνται.

Οι πληροφορίες που συλλέγονται από όλο τον κόσμο συγκρίνονται με αυτές που δημοσιεύονται στα τοπικά μέσα ή υποκλέπτονται από τηλεφωνικές συνδιαλέξεις.

Τα αποτελέσματα της έρευνας διαβιβάζονται καθημερινά στις υψηλότερες αρχές του Λευκού Οίκου και περιλαμβάνονται στην καθημερινή ενημέρωση του Αμερικανού προέδρου.

Με τη παρακολούθηση των δραστηριοτήτων στο Διαδίκτυο, ο αμερικανικός οργανισμός έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει το κλίμα που επικρατεί, για παράδειγμα, στο Πακιστάν, μετά τη δολοφονία του Οσάμα Μπιν Λάντεν, μάλιστα είχε προβλέψει, από πέρσι, ότι οι χώρες της Μέσης Ανατολής ήταν έτοιμες να εξεγερθούν.


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο:http://24wro.blogspot.com/2011/11/cia-twitter-facebook.html#ixzz1d2IUIokC

Ο Εmo και ο κύριος Ελληνάκης


REAL NEWS, REAL MONEY. ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΦΙΛΕΤΟ ΤΗΣ ΣΚΟΤΙΝΑΣ...

REALNEWS, REAL ESCAPE, ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΩΝ ΔΙΑΚΟΠΩΝ ΚΑΙ ΜΕ Π. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ...!!!

PASOK Minister and ND deputy minister, for the new government

The official entry of the new coalition government into the House is expected to formally take place next Friday, if Messrs. George Papandreou and Antonis Samaras reach an agreement today.

Furthermore, if during the meeting with President Karolos Papoulias, Papandreou and Samaras agree on the person to assume the mantle of Prime Minister, then the President will invite him, in order to hand him a mandate to form a new government. According to information, the general shape of the composition of the cabinet will be PASOK Ministers and Deputy Ministers from the New Democracy party.

Next Tuesday at the latest, there will be a swearing in ceremony and the new PM will then attend the House plenary on Wednesday, in order to begin his scheduled statements. The parliamentary process takes three days, and as such on midnight of next Friday, the polls will be set to see if the government has the confidence of the Parliament

http://www.protothema.gr/news-in-english/article/?aid=157420

ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΑ BLOGS ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ REALTIME ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ...! ΣΗΜΕΡΑ "ΠΑΤΑΜΕ" ΤΑ 150.000 HITS !!!!!


ΕΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΚΟΝΤΕΡ ΤΩΝ ΜΕΤΡΗΤΩΝ !
Η ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΟ "ΓΡΑΠΤΟ" ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ.
ΓΙΑΤΙ ΟΣΑ ΔΕ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΤΩΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΩΝ
ΟΣΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ
ΤΑ ΤΟΛΜΟΥΝ ΤΑ BLOGS.
ΚΑΠΟΙΑ ΞΕΠΕΡΑΣΑΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ "ΕΥΠΡΕΠΟΥΣ"
ΚΑΠΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗΣ ή ΤΗΣ ΛΑΘΟΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΚΌΠΙΜΕΣ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΑΤΙΡΙΖΑΝ, ΚΑΠΟΙΑ ΟΡΓΙΣΤΗΚΑΝ.
ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΦΟ ΤΟ ΣΑΦΕΣ ΜΕ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ HITS ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 150.000 HITS ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...!!!!!

Εμπλοκή μετά την άρνηση της ΝΔ για συμμετοχή στελεχών της στην κυβέρνηση


Εμπλοκή παρατηρείται τις τελευταίες ώρες στη συγκρότηση κυβέρνησης συνεργασίας που αποφασίστηκε χθες στη συνάντηση Παπανδρέου με Σαμαρά ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Η άρνηση της ΝΔ να τοποθετήσει πολιτικά στελέχη στη νέα κυβέρνηση δεν γίνεται αποδεκτή από το ΠΑΣΟΚ, ενώ άγνωστο είναι προς το παρόν πώς θα αντιδράσουν σε μία τέτοια εξέλιξη οι Βρυξέλλες και το Βερολίνο.

Παράλληλα, στο παρασκήνιο υπάρχουν έντονες διαβουλεύσεις με τον Λουκά Παπαδήμο καθώς ο επικρατέστερος για νέος πρωθυπουργός θέτει ως προϋπόθεση για να αναλάβει τόσο το χρονικό διάστημα της κυβέρνησης όσο και τη δυνατότητα να επιλέξει σε αυτήν – σε διαβούλευση βεβαίως με τα κόμματα – ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η χώρα σε στελέχη εντός κι εκτός των κομμάτων.

Ο κ. Παπαδήμος έχοντας επίγνωση το τι σημαίνει ένα «όχι» και τι επίπτωση θα είχε αυτό στην Ευρώπη, δεν προτίθεται να πει και «ναι» χωρίς να υπάρχουν όροι που θα του επιτρέψουν να δώσει τη μάχη της υλοποίησης της συμφωνίας της 26ης Οκτωβρίου με τους καλύτερους δυνατούς όρους για την επιτυχία της. 
real.gr

ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΕΚΛΟΓΕΣ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2012. ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΜΜΕ.

Συνεχής συνδέσεις με το Προεδρικό Μέγαρο και πλάνα από το Σύνταγμα και τη Βουλή εμφανίζονται συχνά στα μεγαλύτερα δίκτυα ενημέρωσης του κόσμου. Οι διαδικτυακές εκδόσεις τους μεταδίδουν λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις.
Η βρετανική Daily Mail γράφει πως "Οι Έλληνες ηγέτες ήρθαν σε συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού και ο νυν πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου δε θα αναλάβει".Το BBC σαν πρώτο θέμα παίζει η απόφαση για μεταβατική κυβέρνηση αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Πως νέος πρωθυπουργός θα αντικαταστήσει τον πολιορκημένο Γιώργο Παπανδρέου".

Και το Reuters έχει πρώτο θέμα τη συμφωνία Παπανδρέου-Σαμαρά. "Η Ελλάδα σφράγισε συμφωνία για κυβέρνηση συνασπισμού υπό τις πιέσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης", γράφει χαρακτηριστικά.

Η ιταλική Il Giornale αναφέρθηκε εκτενώς στη συμφωνία σημειώνοντας ότι τη Δευτέρα (7/11) θα ανακοινωθεί το όνομα του νέου πρωθυπουργού.

Επίσης, η La Reppublica γράφει: "Ο Παπανδρέου φεύγει από την Κυβέρνηση Εθνικής Ενότητας".

 Το CNN αναφέρεται στη συμφωνία για μεταβατική κυβέρνηση γράφοντας ότι ο πρωπουργός παραιτήθηκε με την προϋπόθεση ότι εγκρίθηκε η αμφιλεγόμενη συμφωνία διάσωσης του ευρώ ύψους 130 δισεκατομμυρίων.
news247.g


Το ίδιο ακριβώς μεταδίδει και το αραβικό δίκτυο Al Jazeera.
 
Η γερμανική Bild γράφει πως ο Παπανδρέου παραιτήθηκε. "Νέα κυβέρνηση από Δευτέρα. Εκλογές το συντομότερο δυνατό".EΦΕΡΕ ΤΟΥΣ 3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΒΥΖΑΝΤΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 1-2http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/3aa05a529058c2b39c65730e339b9195_L.jpg?timestamp=943912800 


Ο Πιερικός επικράτησε 2-1 του Βύζαντα Μεγάρων με δύο γκολ του Χρήστου Κουτσοσπύρου και χάλασε τη φιέστα» των «κιτρινόμαυρων».
Η εμπειρία είναι αυτή που,,
μετρά στα παιχνίδια της Football League και αυτή ήταν που έκρινε τον αγώνα της Κυριακής (06/11) ανάμεσα στον Βύζαντα Μεγάρων και τον Πιερικό. Οι Μεγαρείς παρουσία 1.000 και πλέον φιλάθλων τους ήθελαν να γιορτάσουν την επιστροφή τους στη Β’ Εθνική έπειτα από 28 χρόνια, όμως η εμπειρία της ομάδας της Κατερίνης τους χάλασε τα σχέδια.
Οι Κατερινιώτες προηγήθηκαν στο 29’. Ο Πέντα έκανε τη μακρινή μπαλιά στον Κουτσοσπύρο και ο έμπειρος φορ με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ κόντρα στη ροή του αγώνα. Στο 44’ ήρθε το 2-0. Αυτή τη φορά ο Μπλαζέφσκι έκανε το γέμισμα και ο Κουτσοσπύρος με κεφαλιά χρίστηκε για δεύτερη φορά σκόρερ.
Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να μπουν ξανά στο παιχνίδι, διορθώνοντας την πολύ κακή αμυντική λειτουργία και με πρωταγωνιστή τον Ουατάρα βρέθηκαν αρκετές φορές μπροστά στον πολύ καλό γκολκίπερ, Συμεωνίδη. Τελικά, το 1-2 ήρθε στο 66. Ο Σανόκο έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Μπέριος άλλαξε πορεία στη μπάλα και ο Σκαφτούρος την έσπρωξε στα δίχτυα. Η πίεση αυξήθηκε, αλλά η αποβολή του Μπέριου στο 81’ ήταν καθοριστική και ο Πιερικός μπήκε με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα.
Σημειώνεται ότι στις 4 αναμετρήσεις των δύο ομάδων σε επίπεδο Α’ Εθνικής, ο Βύζας Μεγάρων μετρούσε ισάριθμες νίκες…
Ο διαιτητής Γκράνας (Ξάνθης) έδειξε κίτρινες κάρτες στους Μωυσίδη, Σανόκο, Γκούμα, Χτιστοφιλέα, Κουτσοσπύρο, Πέτρου, Γκουγκουλιά, Τόσκα. Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 81’ ο αμυντικός του Βύζαντα Μεγάρων, Μπέριος.
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Ηλίας Φυντάνης): Κοτταράς (46’ Μιχελής), Αρκουμάνης (52’ Σκαφτούρος), Πλάτανος, Μπέριος, Χριστοφιλέας, Γκούμας, Μωυσίδης, Σανόκο, Στρατάκης, Λίτσης, Ουαταρά
ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιαζιζόγλου, Δήμου, Πέτρου (79’ Τόσκας), Κοντεών, Ιντζόγλου, Πέντα (89’ Κωνσταντινίδης), Μλαζένσκι, Κουτσοσπύρος, Θάνος (67’ Γκουγκουλιάς). http://www.inews.gr