Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2011

Οι επτά θανάσιμες ατάκες που κάθε άντρας επιβάλεται να πει…


ierosagon 59 200x151 Οι επτά θανάσιμες ατάκες που κάθε άντρας επιβάλεται να πει...Είναι γνωστό ότι το θηλυκό γένος τρέφεται με τα αντρικά κοπλιμέντα…γιατί έτσι ικανοποιούνται οι ανάγκες του για επιβεβαίωση. Όμως, ποιά είναι τα καλύτερα γλυκόλογα που κάθε μα κάθε γυναίκα θέλει να ακούσει, τουλάχιστον μία φορά στη.ζωή της; Ανακαλύψτε τα στις παρακάτω γραμμές…
Οι γυναίκες αναζητούν το…απόλυτο. Σε θέλουν για πάρτη τους και σε θέλουν ολοκληρωτικά. Δεν θέλουν να έρχονται ούτε δεύτερες, ούτε καν αναπληρωματικές στην καρδιά σου και στην ερωτική σου επιθυμία. Και για του λόγου το αληθές: αν το προσέξεις, οι παρακάτω προτάσεις εμπεριέχουν τουλάχιστον ένα “ποτέ” ή ένα “τίποτα”. Είναι τα καλύτερα κοπλιμέντα που μπορείς να πεις στην κοπέλα σου, γιατί δεν υπάρχει θηλυκό πάνω στη γη, που να μην “λυγίσει” ακούγωντας τις παρακάτω φράσεις να βγαίνουν από τα χείλια ενός άντρα…

Όταν οι λέξεις πονάνε

Λεκτική βία


Ένα χαστούκι, ένα χτύπημα στο σώμα είτε είναι μικρό είτε μεγάλο, πιο επιθετικό ή πιο ήπιο είναι κοινώς αποδεκτό ότι αποτελεί μια πράξη βίας. Αυτή η πράξη βίας φέρει ξεκάθαρα το μήνυμα του θυμού, της απόρριψης, της εξουσίας. Τη σωματική τιμωρία την καταδικάζουμε και την αντιλαμβανόμαστε εύκολα ως έναν κακοποιητικό τρόπο συμμόρφωσης και διαπαιδαγώγησης των παιδιών. Τι γίνεται όμως με τη λεκτική βία;
Η λεκτική βία ασκεί ψυχολογική πίεση και παρεμβαίνει στη συναισθηματική ισορροπία του παιδιού. O συναισθηματικός εκβιασμός που εμπεριέχεται σε κάθε προσβλητική κουβέντα δημιουργεί τύψεις και ενοχές στο παιδί. Η προσδοκία ότι με την αρνητική κριτική θα καταφέρουμε "ένα καλύτερο παιδί" αποτελεί άλλοθι περισσότερο παρά μια μέθοδος που συμβάλλει σε έναν τέτοιο σκοπό.

Η δύναμη των λέξεων

"Λόγοισι πτερούνται; Υπό λόγων ο νους μετεωρίζεται επαίρεται τ' άνθρωπος".
Οι λόγοι δίνουν φτερά; Με τα λόγια ο νους υψώνεται και αναπτερώνεται ο άνθρωπος.
Αριστοφάνης, Όρνιθες, στ. 1446

Βρήκα την παραπάνω μικρή ταινία ιδιαιτέρως συγκινητική και εξ' αυτού του λόγου πολύ αποτελεσματική στην μετάδοση του μηνύματος της. Ταυτόχρονα συνειδητοποίησα ότι αυτό από μόνο του συνιστά οξύμωρο: η ταινία (άρα η κινούμενη εικόνα, με τη συνοδεία όμορφης μουσικής εν προκειμένω) επιδιώκει και το επιτυγχάνει, να τονίσει και να αποδείξει την τεράστια δύναμη των λέξεων, του λόγου, η καταλυτική της όμως επιτυχία αναιρεί ίσως το μήνυμα της.

Ανακαλύφθηκε στη δυτική Κρήτη σφραγίδα με ιερογλυφικά


Η κήρυξη του αρχαιολογικού χώρου στην περιοχή του όρους Βρύσινα, στο Ρέθυμνο της Κρήτης, ήταν κάτι παραπάνω από αναμενόμενη, ειδικά μετά τις φετινές ανακαλύψεις, αποκορύφωμα των οποίων ήταν η σφραγίδα με την αρχαιότερη γραφή των μινωιτών, την ιερογλυφική.

Γι' αυτό το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ενέκρινε ομόφωνα την οριοθέτηση του σημαντικότερου ιερού κορυφής της δυτικής Κρήτης, που λειτούργησε από τηνπαλαιοανακτορική περίοδο (1900-1700 π. Χ) μέχρι και το τέλος της μινωικής εποχής (1450 - 1050 π. Χ.) και το οποίο έχει δώσει μέχρι σήμερα εξαιρετικά ευρήματα.

Μόνο φέτος, κατά την τελευταία ανασκαφική περίοδο, που πραγματοποιήθηκε

ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟΣ


Οι αλκοολικοί έχουν υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας από καρκίνο και άλλα αίτια σε σχέση με άλλους ανθρώπους, αποκαλύπτει νέα έρευνα. Ιταλοί ερευνητές εξέτασαν στοιχεία σχεδόν 2.300 αντρών και γυναικών αλκοολικών, που αντιμετωπίστηκαν σε κέντρο αποτοξίνωσης μεταξύ του 1985 και του 2001.

Ανακάλυψαν υψηλότερο ποσοστό θνησιμότητας

Gossip στο γραφείοΟι ώρες μεταξύ 9 και 5 είναι ένα ναρκοπέδιο σπαρμένο με φήμες και κουτσομπολιά.Υπάρχει τρόπος όμως να το διασχίσετε με ασφάλεια.
Όλες γνωρίζουμε ότι είναι καλό να αφήνουμε τις γαργαλιστικές λεπτομέρειες της προσωπικής μας ζωής έξω από το γραφείο.

Ο Bradley Cooper, o πιο σέξι άνδρας της χρονιάς


Μετά τον Brad Pitt και τον George Clooney, ο Bradley Cooper χρίστηκε ως ο πιο σέξι άνδρας εν ζωή στον πλανήτη. Μετριόφρων ο ίδιος ο 36χρονος ηθοποιός ανέφερε στο περιοδικό People όταν του ανακοίνωσαν την τιμήότι θεωρεί τον εαυτό του απλώς εμφανίσιμο: «Μερικές φορές φαίνομαι καταπληκτικός κι άλλες είμαι απλώς απαίσιος!» πρόσθεσε.

Συμπλήρωσε επίσης ότι για την τιμή που του αποδόθηκε αυτός που θα χαρεί πολύ... θα είναι η μητέρα του! «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν: ω η μητέρα μου θα χαρεί πολύ!», ομολόγησε κι επιπλέον εξομολογήθηκε ότι αυτήν την εποχή είναι ελεύθερος... κι ωραίος: «Είμαι μόνος μου στα 36 χρόνια μου. Αν είσαι εργένης και τυχαίνει να είσαι στον χώρο του θεάματος αμέσως σε θεωρούν ‘’παίκτη’’. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου γυναικά!», είπε ο Bradley που πριν από έναν χρόνο χώρισε από την επί δύο χρόνια αγαπημένη του Renee Zellweger. Τελευταία φήμες τον έφεραν να βγαίνει με την Jennifer Lopez.

Ο περυσινός νικητής του τίτλου Ryan Reynolds δεν κατάφερε καν να κατακτήσει μία θέση στη δεκάδα των πιο σέξι ανδρών, ενώ εφέτος στις πρώτες δέκα θέσεις κάνει την είσοδό του και ο σύντροφος της Jennifer Aniston Justin Theroux, αλλά και ο Ryan Gosling, που με το ιδιαίτερο στιλ του έχει κερδίσει βλέμματα και θαυμασμό. 

ΠΗΓΗ: THE SUN

Ε Ρ Ω Τ Η Σ Η προς τον Υπουργό Οικονομικών 21 βουλευτών της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων ο βουλευτής Πιερίας Κ.ΚουκοδήμοςΑναγκαία η τροποποίηση του νόμου
για το ειδικό τέλος ακινήτων

Κ. Κουκοδήμος: «Το ειδικό τέλος ακινήτων προκαλεί απόγνωση στα νοικοκυριά και ασφυξία στην αγορά. Καθίσταται αναγκαία η τροποποίηση του νόμου και η απαλλαγή ομάδων πολιτών που δεν μπορούν να ανταποκριθούν»

Ερώτηση στον Υπουργό Οικονομικών κατέθεσαν 21 βουλευτές της Ν.Δ. μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Πιερίας Κ.Κουκοδήμος αναφορικά με το ειδικό τέλος της ΔΕΗ και την «ασφυξία» που προκαλεί η καταβολή του ειδικού τέλους σε νοικοκυριά αλλά και επιχειρήσεις.
Ήδη, δεκάδες ή και εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά σε όλη την Ελλάδα όπως τονίζουν οι βουλευτές της Ν.Δ.  απειλούνται να μείνουν χωρίς ρεύμα (αγαθό απόλυτα απαραίτητο στη σύγχρονη κοινωνία μας) αφού αδυνατούν να πληρώσουν έστω και την αξία του ρεύματος, στα δε γραφεία της Δ.Ε.Η. καθημερινά οι ουρές για διακανονισμό είναι  ατελείωτες.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ

Η πιο αποτελεσματική αποτοξίνωση του Χειμώνα.Αποτοξίνωση δυναμίτης με τη «δίαιτα του ροδιού»


Το ρόδι αποτελεί ένα από το πιο δυνατά αντιοξειδωτικά. Εκτός από τις θεραπευτικές του ικανότητες, είναι πλούσιο σε βιταμίνες, σίδηρο και κάλιο, ενώ βοηθά στην αποβολή των τοξίνων του οργανισμού. Εάν νιώθετε πως ο οργανσμός χρειάζεται μία μικρή αποτοξίνωση και θέλετε παράλληλα να χάσετε κάποια κιλά, «η δίαιτα του ροδιού» θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε.

Pillow Talk, ένα μαξιλάρι για …σχέσεις από απόσταση

Μπορεί το να διατηρεί κανείς μια σχέση από απόσταση να μην είναι εύκολη υπόθεση, όμως σίγουρα είναι πιο εύκολη από παλιά. Κινητά τηλέφωνα, υπηρεσίες ΙΜ, social networks και video-chatting φροντίζουν να φέρνουν τα ζευγάρια πιο κοντά ακόμα και αν τους χωρίζουν χιλιάδες χιλιόμετρα. Τι γίνεται όμως με τον ύπνο;
Το δικό του λιθαράκι έρχεται να προσθέσει το πρωτοποριακό μαξιλάρι Pillow Talk, που δίνει τη δυνατότητα στους δύο συντρόφους να συνδέουν ασύρματα τους χτύπους της καρδιάς τους ενώ κοιμούνται…
Το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να τοποθετήσουν ένα υφασμάτινο panel μέσα στη μαξιλαροθήκη τους και στη συνέχεια να φορέσουν ένα δαχτυλίδι-αισθητήρα. Μόλις ο ένας από τους δύο συντρόφους ξαπλώσει στο κρεβάτι του, το μαξιλάρι του άλλου αρχίζει να φωτίζει υποδεικνύοντας έτσι την παρουσία του.http://www.techgear.gr/pillow-talk-for-long-distance-relationships-33225/


ΣΟΚ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΤΗΣ Η BENETTON...!!! ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ !!!!!

Φανταζόσασταν ποτέ τον Πάπα Βενέδικτο ΙΣΤ' να φιλιέται στο στόμα με τον ιμάμη του Αλ 'Αζχαρ στο Κάιρο; Πως θα αντιδρούσατε αν βλέπατε την Άνγκελα Μέρκελ να ανταλλάσει παθιασμένα φιλιά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι και πώς να αισθάνθηκε άραγε ο Μπαράκ Ομπάμα όταν είδε τον εαυτό του σε τρυφερό τετ α τετ με τον Κινέζο ομόλογό του Χου Ζιντάο;
 
Σίγουρα όλα αυτά ακούγονται σενάρια επιστημονικής φαντασίας… Κι όμως,  στο διαφημιστικό «βωμό» της επώνυμης εταιρείας Benetton,  όλα μπορούν να συμβούν!
 
Με τον τίτλο «Unhate» η ιταλική εταιρεία ξυπνά μέσω της νέας διαφημιστικής της καμπάνιας, μνήμες από παλαιότερες, προκλητικές της διαφημίσεις, ξεσηκώνοντας αντιδράσεις, όπως ήταν επόμενο, σε πολιτικό και κοινωνικό επίπεδο.
 
Φυσικά το νέο ευφυέστατο διαφημιστικό αυτό εγχείρημα της εταιρείας ρούχων αποτελεί προϊόν φωτομοντάζ.
 
Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος του Βατικανού, Φεντερίκο Λομπάρντι, έκανε γνωστό ότι θα προχωρήσει σε «διαβήματα προκειμένου να διασφαλιστεί ο σεβασμός προς το πρόσωπο του Αγίου Πατέρα». Αυτό που συμβαίνει αποτελεί «σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον πάπα», ανέφερε συγκεκριμένα και φυσικά έπειτα από την έντονη αντίδρασή του η συγκεκριμένη φωτογραφία αποσύρθηκε.
 
Το Βατικανό διαμαρτυρήθηκε «για την απαράδεκτη χρήση της εικόνας του Αγίου Πατέρα στο πλαίσιο μιας διαφημιστικής εκστρατείας για εμπορικούς σκοπούς».
 
«Πρόκειται για μια σοβαρή έλλειψη σεβασμού προς τον Πάπα, αποτελεί προσβολή για τα συναισθήματα των πιστών, μια σαφή απόδειξη του πώς μπορούν να παραβιαστούν σε μια διαφήμιση, οι θεμελιώδεις κανόνες του σεβασμού προς ένα πρόσωπο για να προσελκύσει την προσοχή μέσω της πρόκλησης» δήλωσε ειδικότερα ο εκπρόσωπος.
 
Η καμπάνια της «United Colors of Benetton» παρουσιάστηκε επίσημα την Τετάρτη στο Παρίσι από τον αντιπρόεδρο του Ομίλου Benetton, Αλεσάντρο Μπένετον.
 
Οι φωτογραφίες έχουν κατακλύσει τον κόσμο του Διαδικτύου και η είδηση είναι πρώτο θέμα σε πολλά ειδησεογραφικά site, ξένα και ελληνικά.
 
Σύμφωνα με την Benetton, στόχος της διαφήμισης είναι να προωθήσει την ανεκτικότητα και την «παγκόσμια αγάπη».ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ «ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ»


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική ημερίδα, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20/11/2011 και ώρα 10:30 π.μ., στο  ''ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ'' , στην οδό Παλαιών Πατρών Γερμανού 3 στην Κατερίνη με θέμα:

1. Πολυδύναμα φυτά (ιπποφαές, Goji, αρώνια, βν  
    κράταιγος, bluberry και σαμπούκο

2. Τρόποι καλλιέργειας - ασθένειες και η αντιμετώπισή
     τους

Εισηγητές:

 - Μεσελίδης Νικόλαος, Πρόεδρος Αγροτικού Συν/μού Σκύδρας " Μέγας Αλέξανδρος"
 - Παπουής Σοφοκλής.

Πληροφορίες: 6977327486 &  6977996100

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΛΕΥΚΕΙΑ 2011...

''Θέμα ημερών η χρεοκοπία Ισπανίας και Ιταλίας'

17.11.2011 | 15:13

newsIt.gr

''Θέμα ημερών η χρεοκοπία Ισπανίας και Ιταλίας'' - Η ευρωζώνη παραδίδεται στην πυρά του χρέους

- Ο Γιούνκερ ανησυχεί και για τα επίπεδα του γερμανικού χρέους!
- Συντρίβουν κάθε υψηλό ρεκόρ τα spreads στα ομόλογα σε Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία
- Πτώση δίχως φρένα για το ευρώ - Σε μαζικές αγορές χρυσού καταφεύγουν οι τράπεζες
- Καταστροφική δημοπρασία στην Ισπανία - Αποτυχημένη η πυροσβεστική επέμβαση της Ευρωπαικής Κεντρικής Τράπεζας
- Κατακόκκινες οι διεθνείς αγορές
- Για επερχόμενη χρηματοοικονομική καταστροφή προειδοποιούν αναλυτέςSocl, το νέο κοινωνικό δίκτυο της Microsoft!

Στο παιχνίδι των social networks αποφάσισε να μπει και η Microsoft, που αυτή τη στιγμή ολοκληρώνει το δικό της κοινωνικό δίκτυο με την ονομασία Socl. Τον περασμένο Ιούλιο είδαμε για πρώτη φορά το εν λόγω project με το όνομα Tulalip όταν αποκαλύφθηκε “καταλάθος” και τώρα όλα δείχνουν ότι οι φήμες επιβεβαιώνονται.
Όπως μπορούμε να διακρίνουμε από τις εικόνες, το περιβάλλον θυμίζει αρκετά τα Facebook καιGoogle+. Στο πάνω μέρος της σελίδας βρίσκεται μια search bar και λίγο πιο κάτω τρεις οριζόντιες στήλες. Στο κέντρο της σελίδας μπορούμε να δούμε τα News Feed, ενώ οι επιλογές πλοήγησης είναι τοποθετημένες στα αριστερά. Χωρίς να παίρνει αριστεία για το δημιουργικό σχεδιασμό, ίσως το νέο κοινωνικό δίκτυο προτιμά να επικεντρωθεί περισσότερο στη λειτουργικότητα και λιγότερο στην εμφάνιση.
Φυσικά, στο ξεκίνημα του, κάθε social network πρέπει να έχει τουλάχιστον ένα στοιχείο που το καθιστά ξεχωριστό ή τουλάχιστον ικανό για να το δοκιμάσεις. Στο Socl το στοιχείο-κλειδί ακούει στο όνομα “video parties” και έχει να κάνει με την ομαδική παρακολούθηση  περιεχομένου και φυσικά το σχολιασμό του (chat) σε πραγματικό χρόνο. Για παράδειγμα, έστω ότι έχεις βρει ένα video στοYouTube και θέλεις να το παρακολουθήσεις με τους φίλους σου· το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να οργανώσεις ένα video party και να τους προσκαλέσεις!

Το βίντεο με τον τραγουδιστή - σωσία του Βενιζέλου Steve Grimmett κάνει θραύση στο YouTube.
Ένα έγκλημα διαρκείας σε βάρος του ελληνικού λαού!

Αυτά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την κωλυσιεργία της ελληνικής πολιτείας σχετικά με τον...
ορυκτό πλούτο της Ελλάδας, οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για ένα συνεχές έγκλημα σε βάρος της ίδιας μας της χώρας. Κάθε μέρα σχεδόν, έρευνες από έγκριτους επιστήμονες από όλες τις χώρες του κόσμου αποκαλύπτουν ότι τα αποθέματα υδρογονανθράκων που «κρύβονται» στη Μεσόγειο και σε υπέδαφος της ελληνικής επικράτειας, είναι πολλαπλάσια αυτών πουν έχουν εντοπιστεί στην Αλάσκα.
Σύμφωνα με τον Καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμο Ερευνητή της Γεωλογικής Υπηρεσίας της Καναδικής Κυβερνήσεως, κ. Αντώνη Φώσκολο, σε πολλά σημεία του Ελληνικού χώρου υπάρχουν βεβαιωμένα κοιτάσματα υδρογονανθράκων, όπως στην Ήπειρο, στο Δελφινάκι, στο Ιόνιο, πιστοποιημένο κοίτασμα, το οποίο είναι συνέχεια του κοιτάσματος που υπάρχει στην Αλβανία, στο κοίτασμα «Αχιλλέας» και στο κοίτασμα «Πύρρου» στα δυτικά της Κέρκυρας, στην Αδριατική, στα Γρεβενά και στη θαλάσσια περιοχή της Θάσου, που είναι πολύ μικρότερα της Λεκάνης του Ηροδότου.
Η ελληνική πολιτεία φαίνεται πως αδιαφορεί και αρνείται να ανακαλύψει έναν ολόκληρο θησαυρό που κρύβεται κάτω από θάλασσά μας, με τον οποίο μάλιστα η Ελλάδα θα μπορούσε να «ξεχρεώσει» και να προχωρήσει σε επενδύσεις που θα της δώσουν το δικαίωμα να μπει στο «κλαμπ» των ισχυρών του κόσμου!
Ένα έγκλημα διαρκείας σε βάρος του ελληνικού λαού!


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο αμύθητης αξίας ορυκτός πλούτος της Ελλάδας! http://24wro.blogspot.com/2011/11/blog-post_4346.html#ixzz1dyCJYgQo

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΤΙΤΟ ΒΑΝΔΗ...

ΜΙΛΗΣΕ Η ΜΠΕΤΥ ΒΑΛΑΣΗ, ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ STAR "MADE IN STAR"
"ΗΜΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΕΝΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΑΘΗΝΑ. ΜΕ ΕΒΑΖΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΑ ΑΘΗΝΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΝΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ...."

FOTO: ΑΡΧΕΙΟ, ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ. ΜΕ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΗΘΟΠΟΙΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ.

ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ: ΑΔΕΙΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ. ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΣΤΟ ΑΠΘ ΤΩΡΑ.


Κλειστό για τους οδηγούς θα είναι από τις 2.30 το απόγευμα το κέντρο της Θεσσαλονίκης, λόγω των μέτρων που λαμβάνει η Τροχαία για τη διευκόλυνση των εκδηλώσεων εορτασμού του Πολυτεχνείου.
    Όπως ανακοινώθηκε, διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει στους δρόμους Εγνατία, Εθνικής Αμύνης, Τσιμισκή, Αγ. Δημητρίου, Πλατεία Δημοκρατίας, Πλατεία ΧΑΝΘ, Καρόλου Ντηλ, Βασ. Ηρακλείου, Γ΄Σεπτεμβρίου, Αγγελάκη, Αρμενοπούλου, Γρ.Λαμπράκη, Κ. Καραμανλή και όπου αλλού απαιτηθεί.

    Η κίνηση των αστικών λεωφορείων στους παραπάνω δρόμους θα διεξάγεται από εναλλακτικές διαδρομές.
    Ήδη από το πρωί η Τροχαία απαγορεύει τη στάση και στάθμευση των αυτοκινήτων σε κεντρικούς δρόμους της πόλης για τη διευκόλυνση των πορειών.