Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου 2011

Δελτίο Κρίσης 23.12.11, του Γιάννη Βαρουφάκη

Η ΕΚΤ πήρε το όπλο της (αλλά… αστόχησε)
Πριν ένα μήνα, μετά από πιέσεις των ΗΠΑ, της Ινδίας, της Κίνας και του Καναδά, οι ευρωπαίοι ηγέτες είχαν αφήσει να εννοηθεί ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, η ΕΚΤ, θα τύπωνε χρήμα ώστε να χρηματοδοτηθούν τα παραπαίοντα κράτη (με προεξάρχουσα την Ιταλία). Τότε, οι αγορές ηρέμησαν. Δεν πέρασαν όμως παρά μερικές μέρες για να ακουστεί άλλο ένα nein από το Βερολίνο: «Δεν είναι δουλειά της ΕΚΤ να τυπώνει χρήμα για να βοηθούνται οι πτωχευμένοι. Μόνο η λιτότητα και η ασκητική ζωή θα τους βάλει στον χρηστό δρόμο.» Κάτι τέτοιο αποφασίστηκε, λίγο-πολύ, και στην τελευταία (αποτυχημένη) Σύνοδο Κορυφής της 9ης Δεκεμβρίου. Κι έτσι η Κρίση επέστρεψε σε όλο της το μεγαλείο.

Ο ΣΚΡΟΥΤΖ , ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ Η ΔΡΑΧΜΗ…


Πολύ φαντασία και άκρως σκωπτική διάθεση είχε ο Νέιλ Κόλλινς των Financial Times, που έκατσε και έκανε ολόκληρη παραλλαγή στο γνωστό παραμύθι με τον Σκρουτζ με τίτλο"A Dickens of a mess".

Στην φαντασία του συντάκτη ο σύγχρονος Σκρούτζ , είναι ο διοικητής της ΕΚΤ, Μάριο Ντράγκι, ενώ υπάρχει ακόμα και βαριά άρρωστο ελληνόπουλο και η γιατροσόφι που είναι η επιστροφή στην δραχμή… 
Αναλυτικά η παραλλαγή του παραμυθιού από τους FT:

ΓΙΟΡΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ....


ΑγαΠΟΥΛΑ ....ΓαλοΠούλα.....!!!!

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Ο "ΜΠΟΥΤΑΡΙΚΟΣ"


ΞΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΘΕΡΜΑΪΚΟ ΚΟΛΠΟ

Στη θέση του και πάλι το πλωτό δέντρο

ΠΟΣΑ ΕΙΝΑΙ ?

Δέκα λόγοι για να συνεχίσεις το κάπνισμα


Nαι, σωστά διάβασες. Κάτι σαν πληρωμένες απαντήσεις (για τον εαυτό σου και τους άλλους) απέναντι στους ξενέρωτους αντικαπνιστές που ξεφύτρωσαν τώρα τελευταία, όχι από άποψη –καθ’ όλα σεβαστή- αλλά από φόβο για τα πρόστιμα. Σαν τα σπασικλάκια στο σχολείο που δεν ακολουθούσαν την τάξη στην κοπάνα για να μην πάρουν απουσία και τους μαλώσει ο δάσκαλος. Αν καπνίζεις, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς γιατί βρες εδώ δέκα άλλοθι για τον εαυτό σου και τους άλλους. Γιατί τους λόγους για να το κόψεις τους ξέρεις καλά και μόνος σου κι είναι παραπάνω από δέκα…Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην...


Οι άντρες ξεχνούν τις πρώην τους μας λέει μία νέα δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε για...
το Κέντρο Πληροφόρησης του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας.Ένας στους τρεις άντρες δεν μπορεί να θυμηθεί με πόσες γυναίκες είχε ερωτική σχέση στη διάρκεια της ζωής του, ενώ εξίσου «ξεχασιάρες» φαίνεται πως είναι και σχεδόν δύο στις δέκα γυναίκες.


Για τις ανάγκες της μελέτης οι ερευνητές πήραν συνεντεύξεις από 8.420 άντρες και γυναίκες, ηλικίας 16 έως 69 ετών, προκειμένου να διερευνήσουν την ερωτική τους συμπεριφορά. Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν, οι άντρες γενικώς έχουν διπλάσιο αριθμό ερωτικών συντρόφων στη διάρκεια της ζωής τους απ’ ό,τι οι γυναίκες.

Οι άντρες που δηλώνουν πως είχαν πάνω από 10 ερωτικές συντρόφους ανέρχονται στο 27% των ερωτηθέντων και είναι διπλάσιοι απ’ ό,τι οι γυναίκες με διψήφιο αριθμό ερωτικών συντρόφων (13%). Αντιθέτως, το 25% των γυναικών έχουν πάει με ένα μόνο άντρα στη ζωή τους, ενώ μονογαμία δηλώνει και το 17% των ανδρών.

Ωστόσο, τα παραπάνω στοιχεία μπορεί να μην είναι και εντελώς σωστά, ειδικότερα για τους άντρες, δεδομένου ότι το 34% παραδέχθηκαν ότι οι απαντήσεις τους είναι στο... περίπου αφού δεν θυμούνται επακριβώς πόσες ερωτικές συντρόφους είχαν. Στις γυναίκες, μόλις το 17% είπαν πως έχουν… χάσει το μέτρημα.
24wro.blogspot.com


Περιηγηθείτε ανώνυμα στο διαδίκτυο!

Πολύ απλά ανοίγετε τον περιηγητή google chrome και πατάτε τον συνδυασμό πλήκτρων... "Ctrl + Shift + N". Η ενέργεια αυτή θα σας ανοίξει το παρακάτω παράθυρο...

Πλέον μπορείτε να περιηγηθείτε ανώνυμα χωρίς να αφήνετε τα ίχνη σας...


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: http://24wro.blogspot.com/2011/12/blog-post_7649.html#ixzz1hMtxlIbW

"Μαντμαζέλ....κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί, απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας.

To status για την κρίση στην Ελλάδα που σαρώνει στο Facebook! (pic)
Στην πολύ γνωστή διαφήμιση εταιρείας κινητής τηλεφωνίας όπου ένας ξενοδόχος είχε κάνει γαλλικά και ελληνικά ένα...
και το αυτό, στηρίζεται ένα status που κυκλοφορεί στο Facebook και έχει προκαλέσει την προσοχή εκατοντάδων χρηστών!
Σε άπταιστα γαλλικά λοιπόν οι χρήστες του Facebook εξιστορούν το πώς φτάσαμε σήμερα οι Έλληνες να έχουμε έτοιμο το... Σακ βουαγιάζ για να μεταναστεύσουμε!
"Μαντμαζέλ....κοινοβουλευτισιόν χοντροκλεψιόν γκαραντί,
απατεών αλέ ρετούρ και μίζα ντούμπλε φας.
Γκραν σουξέ, κι από μανζέ γκουρμέ... ζιμενσέ, χρηματιστίκ, βατοπεδουάρ, ολυμπιάντ, ασφαλιστίκ κασέ και ζενερέλ φαταούλ αχορταγιέζ !!!
Εμείς, ψηφοφορέλ γκραν μαλακιστίκ ξεφτίλ !
Τώρα, μέσα στο μαιζόν εγκλειστίκ, τρε μπατίρ, καταστασιόν απελπιστίκ, πολύ κοντά σε πεζοδρομουάρ βιζιτέ !!!
Σακ βουαγιάζ !!!


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: To status για την κρίση στην Ελλάδα που σαρώνει στο Facebook!http://24wro.blogspot.com/2011/12/to-status-facebook_23.html#ixzz1hMq2q1xc

ΤΩΡΑ:ΤΗΝ ΠΡΟΦΥΛΆΚΙΣΗ ΤΟΥ ΕΦΡΑΙΜ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΦΕΤΩΝ

ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ ΤΟ MEGA.

Οι χριστουγεννιάτικες ιστορίες που πρέπει να διαβάσεις

Τρεις κλασικές, μια αστυνομική και μια κωμική ιστορία σε χριστουγεννιάτικο mood, που αξίζει να διαβάσεις φέτος στις γιορτές - αν δεν το έχεις ήδη κάνει!
http://www.cosmo.gr
1. Χριστουγεννιάτικη Ιστορία (A Christmas Carol) του Charles Dickens

OLYMPUS NOW....!

AND BEFORE...

ΓΛΕΖΟΣ : Μποϊκοτάζ στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα από τις 23 Δεκεμβρίου
ΓΛΕΖΟΣ – ΔΙΑΔΩΣΤΕ: Μποϊκοτάζ στα ΓΕΡΜΑΝΙΚΑ προϊόντα από τις 23 Δεκεμβρίου

    «Δεδομένου ότι η Γερμανία δεν   διαπραγματεύεται καν την καταβολή των χρωστούμενων οφειλών στην Ελλάδα, καλούμε σε μποϊκοτάζ των γερμανικών προϊόντων αρχής γενομένης από τις 23 Δεκεμβρίου», δηλώνει στο tvxs.gr ο Μανώλης Γλέζος, με την ιδιότητά του ως επικεφαλής του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα...

Οδυσσέα, μη γυρίσεις στην Ιθάκη Κατερίνη 2011 TA ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ


 ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ
Τα φιλαράκια τα καλά

Λύρα, γκάιντα και ζουρνάς,
φλογέρα , κλαρίνο, τουμπερλέκι,
 μπουζούκι, ακορντεόν και μπαγλαμάς,
 για
 κάθε νύχτας γλέντι,
 στον κάμπο, τα βουνά και τα νησιά,
 παρέες των Ελλήνων ξενυχτάνε,
 ρετσίνα ελιά,  τουρσί,
 λουκάνικα και μεζεδλίκια,
 κρεμμύδι από τον μπαχτσέ, φέτα με ρίγανη και λάδι,
 μεζές πιοτά και αγάπη…
Μ ε τραγούδι,
 γλυκά η νύχτα αποχαιρετά,
 το μόχθο την κούραση , τις πίκρες και τις αγωνίες.
Σβήνουν
 τα βάσανα σε μια μαλαματίνα,
 ανάβουν
 τα τσιγάρα και η ελπίδα.
Ένα τραγούδι επιτραπέζιο, 
ξεγλιστρά από τα χείλη της παρέας,
 γέλια από τα χρόνια τα σχολικά,
 του στρατού τις τρέλες,
σε αρραβωνιάσματα και γάμους,
 σαν όνειρο
 τρεχούμενο ρυάκι στις κατηφοριές,
 περνάει η ζωή και φεύγει.
Και δεν ξαναγυρνάει….

ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Η "ΕΓΝΑΤΙΑ"...?

ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ, ΓΙΑ ΚΛΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΠΑΤΣΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ...ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ..? ΡΕΖΙΛΙ...

ΓΙΟΡΤΕΣ ΜΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ....

"Δώρο" πινακίδες και άδειες οδήγησης

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΑΠΟ ΤΡΟΧΑΙΑ

Η Τροχαία επιστρέφει πινακίδες και άδειες οδήγησης για τη διευκόλυνση των πολιτών που επιθυμούν να μετακινηθούν κατά τη διάρκεια των εορτών.

ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΧΙΟΝΙΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΙ

Μέχρι τις πρώτες πρωινέ ώρες συνεχίστηκε η επιχείρηση απεγκλωβισμού εκατοντάδων οδηγών που ακινητοποιήθηκαν σε παρακαμπτήριο της Εγνατίας Οδού στο τμήμα από Κοζάνη προς Γρεβενά και Ήπειρο.
Γ. Α. Δ. ΠΕΡΙΦ. ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Α.Δ. ΠΕΛΛΑΣ


Σε όλο το Εθνικό και Επαρχιακό δίκτυο του Νομού.


Επ. Ο. Άρνισσας – Χιονοδρομικό Κέντρο «Βόρας», από το 15ο έως το 25ο χλμ.


Α.Δ. ΗΜΑΘΙΑΣ


Π.Ε.Ο. Βέροιας – Κοζάνης, από το 91,4ο έως 98,3ο χλμ. (μέσω Καστανιάς) έως όρια με Ν. Κοζάνης.


Επ. Ο. Βέροιας – Χ/Κ Σελίου από το 4,5ο έως το 26ο χλμ.


Επ. Ο. Νάουσας – Χ/Κ «3-5 Πηγάδια»


Επ. Ο. Νάουσας – Χ/Κ Σελίου


Επ. Ο. Νάουσας – Ροδοχωρίου

ΚΡΙΣΙΜΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ - ΣΑΜΑΡΑ

Θεωρείται και εν πολλοίς είναι η κρισιμότερη συνάντηση του κ.Λουκά Παπαδήμου με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που στηρίζουν την κυβέρνηση του. Ο λόγος αφορά στην απογευματινή, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Αντώνη Σαμαρά. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρωθυπουργός θα επιχειρήσει να διερευνήσει τις προθέσεις του συνομιλητή του για τη στάση που θα τηρήσει από εδώ και στο εξής το κόμμα του, κάθε φορά που θα πρέπει να «περάσει» από το υπουργικό συμβούλιο ένα θέμα αιχμής.
Αν από την πλευρά του κ. Σαμαρά καλλιεργηθεί η εντύπωση ότι η ΝΔ δεν σκοπεύει να βάλει την υπογραφή της σε τίποτα, τότε, το ενδεχόμενο της προκήρυξης εκλογών, άμεσα, δεν θα πρέπει να αποκλείεται. Ο κ. Παπαδήμος θεωρεί ότι υπό αυτούς τους όρους η κυβέρνηση του δεν μπορεί να προσφέρει τίποτα καθώς σε αντιδιαστολή με ό,τι συμβαίνει στη γειτονική Ιταλία θα είναι πλήρως ευνουχισμένηΑπό την άλλη, όμως, και ο κ. Σαμαράς δεν θέλει επουδενί να αναλάβει το πολιτικό κόστος από δύσκολες αποφάσεις, που του στοιχίσουν στο αποτέλεσμα της επόμενης κάλπης. Γι' αυτό και δύσκολα θα βρεθεί μέση λύση στην σημερινή συνάντηση…
apospasma.gr

Να στηριχθεί η κυβέρνηση Παπαδήμου ζητά η Ντόρα

Υπέρ της συνεδρίασης του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Κ. Παπούλια τάσσεται η Δημοκρατική Συμμαχία και ζητά επιπλέον να κρατηθούν πρακτικά και να δημοσιοποιηθούν, ενώ η πρόεδρός της κυρία Ντόρα Μπακογιάννη ζητά την πλήρη και ουσιαστική στήριξη της κυβέρνησης υπό τον κ. Λ. Παπαδήμο

ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΑΧΕΙΟ, ΞΥΣΤΟ, ΤΖΟΚΕΡ ΚΑΙ ΟΤΙ...ΚΑΤΣΕΙ!

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ...H ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ...ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ...!
Αποφύγετε το ψέμα με ένα μόνο μήνυμα

Μία έρευνα που έγινε από το journal of Business Ethics δείχνει πώς η ανθρώπινη συμπεριφορά διαφέρει όταν στέλνουμε ένα μήνυμα ή ακόμα και όταν κάνουμε βίντεοκλήση.
Στο πείραμα 140 άτομα χωρισμένα σε ζευγάρια υποδύονταν έναν χρηματιστή και έναν αγοραστή αντίστοιχα. Ο χρηματιστής έπρεπε να ξεπουλήσει μία μετοχή που βρισκόταν σε πτώση.Τα αποτελέσματα έδειξαν ότι οι άνθρωποι τείνουν να λένε πιο εύκολα ψέματα όταν στέλνουν κάποιο γραπτό μήνυμα, ενώ αντίθετα όταν συνομιλούν σε μία βίντεοκλήση είναι πιο ειλικρινείς.Όπως διαπιστώθηκε στο τέλος, οι άνθρωποι ήταν πιο ενοχλημένοι όταν δέχονταν ένα ψέμα σε γραπτό μήνυμα παρά σε μία συνομιλία. Τονίζουν επίσης πώς το να στέλνουν μηνύματα θεωρείται από τους ίδιους ως μία πιο "χαλαρή" μορφή επικοινωνίας.http://www.cosmo.gr

1.600 γυναίκες χαρτογραφούν τις ερωτικές ζώνες τους !

Χαλάρωσέ την «Η βάση του οργασμού της είναι η χαλάρωση» λέει η Patti Britton, Ph.D. και συγγραφέας του The Art of Sex Coaching. Κάνε της ελαφρύ μασάζ στο πίσω μέρος του λαιμού της τοποθετώντας από τη μία πλευρά τον αντίχειρα κι από την άλλη τα υπόλοιπα δάχτυλά σου. Παίξε με τις κινήσεις, πότε τρίβοντας, πότε κάνοντας μικρούς κύκλους και πότε πιέζοντας σταθερά σε κάθε πλευρά. «Θα χαλαρώσει και θα παραδοθεί άνευ όρων» λέει η Britton.

Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ 9-0..!


Πανηγυρική ήταν η πρόκριση της Μπαρτσελόνα στους 16 του Copa Del Rey. Οι "μπλαουγκράνα" διέλυσαν με 9-0 την Οσπιταλέτ στο "Καμπ Νόου" και δεν έδειξαν απολύτως κανένα έλεος στην ομάδα της 3ης κατηγορίας του ισπανικού ποδοσφαίρου

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕΣ !!!!FAΝTASTIC......!

Τα καλύτερα Wallpapers του 2011 από το National Geographic!

 24ωρο: