Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

Mήνυση κατά της Warner έκανε η Luis Vuitton για την "μαϊμού" τσάντα του Γαλυφιανάκη!

Η Warner, η εταιρεία παραγωγής της επιτυχημένης ταινίας Hangover II, είναι το νέο, πραγματικό πρόβλημα της παρέας.
Η Louis Vuitton έκανε μήνυση στη Warner για την επίμαχη σκηνή του Hangover II στην οποία ο Ζακ Γαλυφιανάκης (Άλαν) την ώρα που κάθεται στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες και περιμένει να μπει στο αεροπλάνο με προορισμό την Ταϊλάνδη. Την ίδια στιγμή ο Άλαν φωνάζει στον φίλο του να μην πετάει έτσι την τσάντα του γιατί είναι Louis Vuitton!
Αυτό προκάλεσε όχι μόνο την οργή του φίλου του, αλλά και της Louis Vuitton, η οποία υποστηρίζει αφενός ότι η Warner δεν ζήτησε ποτέ την άδεια για να χρησιμοποιήσει προϊόν της στην ταινία, αφετέρου η συγκεκριμένη τσάντα είναι "μαϊμού"
 Η επώνυμη εταιρεία  ζητά από την Warner αποζημείωση αλλά και να κοπεί το συγκεκριμένο κομμάτι.

Eduardo Relero: Όταν η τέχνη παίρνει σάρκα και οστά μέσα από τα σχέδιά του

Ένας καλλιτέχνης με πραγματικό ταλέντο δίνει μια διαφορετική,τρισδιάστατη νότα στους δρόμους όλου του κόσμου, περνώντας ταυτόχρονα τα μηνύματα που θέλει.

ΣΤΟΛΙΣΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ!ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ «ΑΡΩΜΑ» ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΟΡΙΑ. ΑΠΟΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟ..!«Πλημμύρισε» στις 24 Δεκεμβρίου, παραμονή των Χριστουγέννων, το κέντρο της ελληνικής Αστόριας στη Νέα Υόρκη από ήχους, αρώματα, μυρωδιές και ευωδιές από τσουρέκια, κουλουράκια, κουραμπιέδες αλλά και χρώμα ελληνικό παραδοσιακό, από τα κάλαντα που έψαλαν τα παιδιά του Κέντρου Ελληνικού Πολιτισμού της Νέας Υόρκης σε Έλληνες και Αμερικανούς.

Για πέμπτη χρονιά φοιτητές, νέοι εκπαιδευτικοί, ηθοποιοί και καλλιτέχνες πήραν τους στολισμένους δρόμους και μπήκαν σχεδόν σε όλα τα ελληνικά καταστήματα στην Αστόρια και έψαλαν το «Καλήν εσπέραν» μπροστά στα έκπληκτα μάτια Αμερικανών, που πολύ γρήγορα καταλάβαιναν και συμμετείχαν.

ΑΓΡΙΝΙΟ: MΑΘΗΤΗΣ ΒΡΗΚΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΜΕ 3000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΔΩΣΕ


Παράδειγμα ήθους και τιμιότητας έδωσε ο μαθητής της Β΄ Γυμνασίου Δημήτρης Σταύρου

O 14χρονος βρήκε στο προαύλιο του σχολείου του, στο Γυμνάσιο Αγίου Κωνσταντίνου στο Αγρίνιο, ενα πορτοφόλι.

Χωρίς καν να μπει στον πειρασμο να το ανοίξει το παρέδωσε στον Γυμνασιάρχη, παραδίδοντας ένα σπουδαίο μάθημα αξιοπρέπειας και ανθρωπιάς.

Το πορτοφόλι ανήκε σε καθηγητή του σχολειου και περιείχε 3.000 ευρώ και πολύτιμα προσωπικά έγγραφα του κατόχου του (διαβατήριο, ταυτότητα, κάρτες κ.τ.λ.).
Ο Δημήτρης, όπως γράφει η εφημερίδα "Συνείδηση" είναι γιος του Γιώργου Σταύρου που ασχολείται με βαφές επίπλων (διατηρεί εργαστήριο στον κόμβο του Σταδίου) έχει μια ακόμη αδελφή, την Σπυριδούλα, στην Γ΄ Λυκείου.
Οι αρχές με τις οποίες μεγάλωσε και οι αξίες της οικογένειάς του, δεν θα μπορούσαν να του επιτρέψουν τίποτε το διαφορετικό απ’ το να παραδώσει το πορτοφόλι χωρίς δεύτερη σκέψη, όποιες ανάγκες κι αν μπορεί να υπήρχαν στον ίδιο και στην οικογένειά του.
Ο Δημήτρης πάντως δηλώνει «τρελός» με τον Παναιτωλικό και κάνει τα δικά του όνειρα για το μέλλον..
.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ.ΣΤΗΝ Κ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ(..?)


Αναδημοσιεύουμε, χωρίς σχόλια προς το παρόν, λίστες υποψηφίων της ΝΔ σε όλη την επικράτεια που δημοσιεύει  ο “Τύπος της Κυριακής”.

KENTΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ
Στο νομό Ηµαθίας το νέο πρόσωπο που θα πλαισιώσει το «γαλάζιο» ψηφοδέλτιο είναι ο δικηγόρος και µέλος της Κ.Ε. της ΟΝΝΕΔ Τάσος Μπαρτζώκας. Το εκλεγµένο µέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Κώστας Ζιώγας δεν κρύβει το ενδιαφέρον του, όπως και ο δηµοτικός σύµβουλος Βέροιας Απόστολος Βεσυρόπουλος και ο πολιτευτής Λάζαρος Τσαβδαρίδης. Στο Κιλκίς φαίνεται ότι έχουν οριστικοποιηθεί οι υποψηφιότητες του Σάββα Τσιτουρίδη και του πολιτευτή Γιώργου Γεωργαντά, ενώ «θολό» παραµένει το τοπίο σχετικά µε την υποψηφιότητα του δηµάρχου Κιλκίς Ευάγγελου Μπαλάσκα, όπου υπάρχει δικαστική «εµπλοκή» που θα κρίνει τις τελικές αποφάσεις. Στην Πέλλα ο βουλευτής Γιώργος Καρασµάνης διατηρεί τη µοναδική «γαλάζια» έδρα. Νέες υποψηφιότητες είναι ο πολιτικός µηχανικός Διονύσης Σταµενίτης και ο Αλκιβιάδης Νουσηκύρου, ενώ ενδιαφέρονται η Παρθένα Φουντουκίδου και ο Ιορδάνης Τζαµτζής. Στην Πιερία φαίνεται ότι «κλείδωσαν» οι υποψηφιότητες της νοµαρχιακής συµβούλου Σοφίας Μαυρίδου, του Αποστόλη Πόδα, του πρώην υφυπουργού Γιώργου Κωνσταντόπουλου και του Κώστα Κουκοδήµου. Στις Σέρρες η Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά είναι η κυρία των «πέντε» εκφραστών της λαϊκής Δεξιάς που εκλέγεται στο νοµό, ο Κώστας Τσιπλάκης θα κατέλθει και πάλι, ενώ για το γιο του Αχιλλέα Καραµανλή, Κώστα, δεν υπάρχει ένδειξη ότι ενδιαφέρεται να πολιτευθεί. Στη Χαλκιδική υποψήφιος θα είναι εκ νέου ο βουλευτής Γιώργος Βαγιωνάς. Πιθανότατα στο ψηφοδέλτιο θα ενταχθούν οι Ευθύµιος Καρανάσιος και Ιφιγένεια Κυριακού που είχαν διεκδικήσει την εκλογή τους πριν από δύο χρόνια. Τα νέα πρόσωπα είναι ο οικονοµολόγος Δηµήτρης Πάχτας, η ελεύθερη επαγγελµατίας Ολγα Παπαµέτη, ο πρόεδρος του Επιµελητηρίου Γιώργος Γκιλής και ο δικηγόρος Νίκος Καραµανλής που συµµετείχε στο ψηφοδέλτιο του 2007. Το κόµµα καταβάλλει προσπάθειες προκειµένου να πείσει το µηχανολόγο-µηχανικό και πρόεδρο της ΝΟΔΕ Χαλκιδικής Δηµήτρη Τσούφη να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο.

Ανά τριετία οι διαγωνισμοί ΑΣΕΠ για προϊσταμένους

14.12.2011
Στην γραπτή εξέταση για την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων αναφέρεται απόφαση του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Δημήτρη Ρέππα (θα την βρείτε παρακάτω).
Σύμφωνα με αυτή, το ΑΣΕΠ θα προκηρύσσει και θα διενεργεί ανά τριετία μία τουλάχιστον γραπτή εξέταση για την επιλογή προϊσταμένων οργανικών μονάδων. Η γραπτή εξέταση θα προκηρύσσεται ύστερα από αίτημα του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και η σχετική προκήρυξη μπορεί να γίνεται ενιαία για όλες τις θέσεις προϊσταμένων οργανικών μονάδων που προβλέπονται στις διατάξεις του άρθρου 84 του Υπαλληλικού Κώδικα, ανά ομαδοποιημένες κατηγορίες θέσεων προϊσταμένων ή ανά κατηγορία θέσεων προϊσταμένων.

Πώς ανατινάζουν τα αυτοκίνητα στις ταινίες;

 

Πώς ανατινάζουν τα αυτοκίνητα στις ταινίες; Βίντεο
Όλοι λίγο πολύ έχουμε δει σε ταινίες αυτοκίνητα να ανατινάζονται και να διαλύονται έπειτα από… πυροβολισμούς. Ωστόσο η απορία είναι να μάθουμε πώς συμβαίνει αυτό και μάλιστα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. 

Ο Σαμαράς απέρριψε την πρόσκληση συνάντησης του Γκρουέφσκι


Ο Σαμαράς απέρριψε την πρόσκληση συνάντησης του Γκρουέφσκι
Νέα «πόρτα» σε πρόκληση του Γκρουέφκσι για συνάντηση έριξε ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς.

Απαντώντας στον πρωθυπουργό των Σκοπίων που ζήτησε να συναντηθούν, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι δεν πιστεύει ότι θα ήταν επί του παρόντος χρήσιμη καθώς είναι σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των κυβερνήσεων των δύο χωρών: «Ο πιο συνετός τρόπος να συνεχίσουμε θα ήταν, αυτή τη στιγμή, να ενθαρρύνουμε περαιτέρω την υπάρχουσα διαδικασία των επίσημων διαπραγματεύσεων,

Συμβουλές και προτάσεις για να γλιτώσεις τη βαρυστομαχιά και τα επακόλουθά της.

Ας ξεκινήσουμε με τα δεδομένα. Η γαλοπούλα (καλά, το αρνί) είναι στο τραπέζι, η γέμιση πάλι έχει πετύχει η ρημάδα και ο μπουφές με τα γλυκά μοιάζει περισσότερο με στούντιο του Παρλιάρου παρά με το τραπέζι του σπιτιού σου. Και ναι, δοκίμασες από όλα τα φαγητά και τα γλυκά στο τραπέζι. Και τώρα;
Χρήστος Χατζηιωάννου 

Εγώ ακολουθώ την πατροπαράδοτη τακτική της Coca Cola (Light). Παίρνω αγκαλιά ένα μπουκάλι ή μια εξάδα και κάνουμε παρέα. Κι όσο περισσότερο φουσκώνει το στομάχι από το ανθρακικό και τα έξτρα υγρά, τόσο περισσότερη πίνω. Μέχρι να μην μπορώ να κουνηθώ καν από τον καναπέ. Αλλά απ' ότι φαίνεται κάτι κάνω λάθος.
Οι απόψεις διίστανται για τα

Συμβουλές και προτάσεις για να γλιτώσεις τη βαρυστομαχιά και τα επακόλουθά της.

Ας ξεκινήσουμε με τα δεδομένα. Η γαλοπούλα (καλά, το αρνί) είναι στο τραπέζι, η γέμιση πάλι έχει πετύχει η ρημάδα και ο μπουφές με τα γλυκά μοιάζει περισσότερο με στούντιο του Παρλιάρου παρά με το τραπέζι του σπιτιού σου. Και ναι, δοκίμασες από όλα τα φαγητά και τα γλυκά στο τραπέζι. Και τώρα;
Χρήστος Χατζηιωάννου 

Εγώ ακολουθώ την πατροπαράδοτη τακτική της Coca Cola (Light). Παίρνω αγκαλιά ένα μπουκάλι ή μια εξάδα και κάνουμε παρέα. Κι όσο περισσότερο φουσκώνει το στομάχι από το ανθρακικό και τα έξτρα υγρά, τόσο περισσότερη πίνω. Μέχρι να μην μπορώ να κουνηθώ καν από τον καναπέ. Αλλά απ' ότι φαίνεται κάτι κάνω λάθος.
Οι απόψεις διίστανται για τα

Συζήτηση για τον οικονομικό προϋπολογισμό του Δήμου Κατερίνης οικονομικού έτους 2012.

Σας καλούμε σε τακτική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 76 παρ.3 του Ν.3852/2010, που θα γίνει στις 31 Δεκεμβρίου 2011, ημέρα Σάββατο και ώρα 9.30 π.μ. (πρωί) στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου, στο Δημαρχείο Κατερίνης, για συζήτηση και λήψη απόφασης στο εξής θέμα:

Συζήτηση για τον οικονομικό προϋπολογισμό του Δήμου Κατερίνης οικονομικού έτους 2012.

Ο Δήμαρχος & Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης
ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Χρόνια πολλά από τα κορίτσια του Άι Βασίλη!

Με άκρως χριστουγεννιάτικη, αλλά και αποκαλυπτική, ταυτόχρονα, διάθεση, φωτογραφήθηκαν τα κορίτσια του βρετανικού reality «The Only Way is Essex».
Τι κι ο σκοπός ήταν φιλανθρωπικός; Οι καλλονές της βρετανικής εκπομπής έχουν συνηθίσει να φωτογραφίζονται με τα απολύτως απαραίτητα, οπότε, αυτήν τη φορά, η μόνη διαφορά ήταν ότι είχαν και ένα καλό... επιχείρημα, για να γδυθούν!
Σέξι και «καυτές», εν μέσω βαρυχειμωνιάς, οι Αγιοβασιλίτσες ήρθαν να... τρελάνουν και να... ζεστάνουν συνάμα τον ανδρικό πληθυσμό, στέλνοντας με τον τρόπο αυτό τις ευχές τους για τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων.
Χρόνια πολλά!            Protothema

"Θα...εκτοξεύσουν τον Παναθηναϊκό" - Οι Άραβες υπόσχονται ακόμη και Μέσι!

Με συνέντευξη του στο Έθνος της Κυριακής, ο Μοχάμεντ Αλ Καχτανί ανέφερε ότι οι Άραβες που θέλουν να επενδύσουν στον Παναθηναϊκό μπορούν να διαθέσουν περισσότερα χρήματα από την Μάντσεστερ Σίτι, να φέρουν ακόμη και τον Μέσι ενώ κάνει λόγο και για την επιθυμία τους να κάνουν την ομάδα ίσως και την κορυφαί της Ευρώπης.

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Charlize Theron χρειάζεται έναν άντρα!

Η Charlize Theron είναι ελεύθερη και ψάχνειαπεγνωσμένα για ένα άντρα! Η 35χρονη ηθοποιός άνοιξε την καρδιά της σε τηλεοπτική εκπομπή του CNN και παρότρυνε όποιον ενδιαφερόμενο να την πλησιάσει! 

Η Charlize υποψιάζεται ότι οι άντρες φοβούνται να την πλησιάσουν λόγο τηςδημοσιότητας και των εκκεντρικών εμφανίσεών της, αλλά πιο ξεκάθαρα δεν θα μπορούσε να το θέσει: «Είμαι ελεύθερη! Χρειάζομαι έναν άντρα!» 

Τέτοια είναι η απελπισία της, που έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι δεν πρόκειται να παντρευτεί ποτέ. Ωστόσο, η διάσημη ηθοποιός έχει έναν όρο για όποιον τολμήσει να κλέψει την καρδιά της και έχει σοβαρό σκοπό: Δεν θέλει να κάνει παιδιά

Η καριέρα της είναι πάνω από όλα. Ίσως αυτός να ήταν ο λόγος που χώρισε με τον 39χρονο Ιρλανδό ηθοποιό Stuart Townsend στις αρχές του 2011. NOOZ

Πώς θα επιβιώσετε στις γιορτές χωρίς να πάρετε κιλά

Οι γιορτές ήρθαν και μαζί με τις ευχάριστες στιγμές ήρθαν και οι δυσάρεστες σκέψεις; Πόσα...
κιλά θα με βρει ο νέος χρόνος; Προνοήστε, κάντε έξυπνες επιλογές και επιβιώστε σε αυτές τις γιορτές.

Πώς θα ξεκινήσετε;

• ΜΗΝ σκέφτεστε ότι «τα Χριστούγεννα είναι μία φορά το χρόνο και συνεπώς δεν πειράζει αν το παρακάνω», απλά να θυμάστε πως ότι κάνετε μέσα στα Χριστούγεννα θα σας συντροφεύει μέχρι τις διακοπές του Πάσχα!

LAST CHRISTMAS...

O.ΛΑΦΟΝΤΕΝ: Υπό το ζυγό ιδιότυπης δικτατορίας η Ελλάδα

Η Ελλάδα βρίσκεται εδώ και μια διετία υπό το ζυγό μιας ιδιότυπης δικτατορίας, επισημαίνει ο...
ηγέτης της γερμανικής Αριστεράς, Όσκαρ Λαφοντέν, σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ».

Ο Λαφοντέν αναφέρει ότι «δικτάτορας» δεν είναι η τρόικα, που έχει εκτελεστικό ρόλο, αλλά το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα, σε μία περίοδο που οι τράπεζες έχουν υπερεξουσίες σε όλον τον πλανήτη.

Σύμφωνα με το γερμανό πολιτικό, αν η Ευρώπη πατήσει ένα «κουμπί», μπορεί να εξαφανίσει την κρίση. Το κουμπί αυτό δεν είναι άλλο από την ΕΚΤ, που μπορεί να χρηματοδοτήσει τα υπερχρεωμένα κράτη.

Οι διάσημοι τότε και τώρα: Σχολικές φωτογραφίες που δεν θα ήθελαν να δούμε

Ο Alec Baldwin το 1976 έπαιζε ποδόσφαιρο στο σχολείο του στη Νέα Υόρκη και ήταν μάλιστα πολύ καλός.

Η Anne Hathaway στο γυμνάσιο το 1997 ήταν ήδη διάσημη και πολύ απασχολημένη ηθοποιός.

Ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ παραδέχθηκε ότι πίσω από πολλές πυρκαγιές σε ελληνικά δάση κρύβονταν Τούρκοι μυστικοί πράκτορες. Διαβάστε τι είπε

Σε μία τρομακτική αποκάλυψη που επιβεβαιώνει την εγκληματική δράση της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας ΜΙΤ στην Ελλάδα, προχώρησε ο πρώην πρωθυπουργός της Τουρκίας Μεσούτ Γιλμάζ: Παραδέχθηκε ότι, τουλάχιστον την εποχή της πρωθυπουργίας της Τανσού Τσιλέρ το 1995-1997, Τούρκοι πράκτορες έκαιγαν τα ελληνικά δάση!
Ήταν η εποχή με τις μεγάλες πυρκαγιές στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και της Μακεδονίας, όπου είχαν υπάρξει μεν πληροφορίες στις ελληνικές μυστικές υπηρεσίες για εμπρησμούς από την Τούρκους πράκτορες, αλλά οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Σημίτη δεν είχαν καταφέρει να συγκεντρώσουν περισσότερο συγκεκριμένες πληροφορίες.
Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της εφημερίδας "Μπιργκιούν" ο Μεσούτ Γιλμάζ μιλώντας για τα μυστικά κονδύλια της εποχής αναφέρει τα εξής ανατριχιαστικά:
"Όλοι οι πρωθυπουργοί όταν τελειώνει η θητεία τους και έρχεται νέος πρωθυπουργός, τον ενημερώνουν σχετικά με το που και πως χρησιμοποιήθηκαν τα μυστικά κονδύλια. Και εγώ ενημέρωσα σχετικά τον διάδοχό μου και οι προκάτοχοί μου έπραξαν το ίδιο.
Οι Ερμπακάν, Ετσεβίτ και Ντεμιρέλ ενημέρωσαν τους διαδόχους τους για τα μυστικά κονδύλια. Μόνο η Τσιλέρ δεν μοιράστηκε τις πληροφορίες για της διάθεση μυστικών κονδυλίων της περίοδο που ήταν πρωθυπουργός. Υπάρχει συγκεκριμένη αναφορά όπου πέρα των μυστικών κονδυλίων όλες οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες.
Και κρατικά μυστικά είναι τα σχετικά με την απόπειρα για πραξικόπημα στο Αζερμπαϊτζάν και τα αντίποινα στα δάση της Ελλάδας. Για θέματα όπως για τις δολοφονίες Κούρδων δεν υπάρχει κάτι σχετικό", είπε!
Δηλαδή εφάρμοζαν «αντίποινα» στα δάση της Ελλάδας με μυστικές επιχειρήσεις, εννοώντας ότι τα έκαιγαν! Ποιος ξέρει αν αυτές οι επιχειρήσεις δεν συνεχίζονταν και το 2007 από τους ίδιους τους πράκτορες στην καταστροφή της Πελοποννήσου ή αν η τότε καταστροφή οφειλόταν σε άλλες "δυνάμεις" που είχαν σκοπό την ανατροπή της κυβέρνησης Καραμανλή.
Πηγή: defencenet.gr

ΧΑΡΕΣ...!
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ"...! ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ...!


ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BlogNews ΕΠΙΛΟΓΕΣ -TO RADAR: ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ, ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΑΓΑΠΗ, ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΝΙΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.!!!