Σάββατο, 31 Δεκεμβρίου 2011

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BlogNews ΕΠΙΛΟΓΕΣ -TO RADAR... 2012...! 2012 !!! 2012 !!! ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ...!!!!
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΕΞ, ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ..!

Η απόλαυση που παίρνουμε από το σεξ μπορεί να μας κάνει να ζήσουμε πολύ περισσότερο...
–και σίγουρα με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο.

Το σεξ παίζει μεγάλο μέρος στη ζωή του ανθρώπου και αν μέχρι τώρα το βλέπαμε καθαρά και μόνο σαν μια σαρκική απόλαυση, οι επιστήμονες έρχονται για να μας πληροφορήσουν πως το σεξ εκτός από ευχαρίστηση μπορεί να μας χαρίσει και επιπλέον χρόνια ζωής.

Πιο συγκεκριμένα, ένας καλός οργασμός, εκτός από την γαλήνη και την ευτυχία που φέρνει ανάμεσα στο ζευγάρι, μπορεί να επεκτείνει τη διάρκεια της ζωής μας. Οι ειδικοί παγκοσμίως συμφωνούν πως υπάρχουν άπειρες αποδείξεις για τα οφέλη στην υγεία που προσφέρει ο οργασμός και μετά από σχετικές έρευνες διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι που έχουν οργασμούς δύο ή και περισσότερες φορές μέσα στην εβδομάδα, τείνουν να ζουν για περισσότερο χρονικό διάστημα σε σχέση με αυτούς που έχουν λιγότερους οργασμούς.

Μην κάνετε όσα δεν θέλετε να σας ακολουθούν το 2012

Ο λαός μας έχει πλήθος από δοξασίες και προκαταλήψεις για σημαντικές ημερομηνίες...
Εσείς ξέρατε άραγε πως ό,τι κάνετε την Πρωτοχρονιά, θα το κάνετε όλο το χρόνο;
Ο «μύθος» λέει πως ό,τι μας συμβεί την πρώτη μέρα του χρόνου, θα μας επηρεάζει για μία ολόκληρη χρονιά! Για αυτό λοιπόν προσέξτε: δε δανείζουμε λεφτά, δεν πληρώνουμε χρέη, δεν τσακωνόμαστε με αγαπημένα μας πρόσωπα, δεν γκρινιάζουμε, δε μιζεριάζουμε και άλλα παρόμοια… Διότι θα ήθελε μήπως κανείς σας να δοκιμάσει αν ισχύει ο «μύθος»; Προσέχουμε για να έχουμε λοιπόν…


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: http://24wro.blogspot.com/2011/12/2012_9472.html#ixzz1i95R4yYw

'Για αλληλεγγύη, είμαι και εγώ Έλληνας''.

'Για αλληλεγγύη, είμαι και εγώ Έλληνας''. Έτσι ονομάζεται μια γαλλική σελίδα στο blogspot η οποία ξεκίνησε ένα νέο κίνημα συμπαράστασης προς τη χώρα μας. (http://jesuisgrec.blogspot.com)
Αρκετοί Ευρωπαίοι φιλέλληνες, μετά τη σύνοδο των Καννών, έχουν καταθέσει αίτηση συμβολικά για απόκτηση της ελληνικής υπηκοότητας καταγγέλλοντας τη ''δικτατορία των αγορών'', που θέλει να τσακίσει έναν λαό που αντιστέκεται.
Η ιδέα για τη μαζική υποβολή αιτήσεων ξεκίνησε από

Πρωτοχρονιάτικο μήνυμα Ν. Μπακογιάννη

Το 2012 ανατέλλει. Η χρονιά που πέρασε ήταν περίοδος θυσιών για εκατομμύρια Έλληνες. Έτος απόγνωσης, ιδιαίτερα για τους εκατοντάδες χιλιάδες νέους και παλιούς ανέργους. Και χρονιά αγωνίας για όλους μας, καθώς φτάσαμε-και όχι μόνο μία φορά-στο χείλος του γκρεμού, στα πρόθυρα της χρεωκοπίας. Και όλα αυτά, με γενικευμένη απογοήτευση για τα διαρκή αδιέξοδα και

Γιατί κάνουμε ποδαρικό το βράδυ της πρωτοχρονιάς;

Πρόκειται ίσως για το πιο διαδεδομένο έθιμο της νύχτας της Πρωτοχρονιάς...
Μετά την αλλαγή του χρόνου κάποιος από την κάθε οικογένεια συνήθως αναλαμβάνει να «μπολιάσει» με την καλοτυχία του όλο το σπίτι και βγαίνει έξω ή έρχεται από έξω, προκειμένου να είναι ο πρώτος που θα περάσει το κατώφλι με το δεξί τη νέα χρονιά.
Σε πολλές περιοχές είθισται να τον βάζουν να πατήσει ένα σίδερο για να είναι όλοι σιδερένιοι και γεροί μέσα στο σπίτι ή να κρατάει τα εικονίσματα, ώστε να έχει το σπίτι την ευλογία του Κυρίου.
Η νοικοκυρά τον κερνάει συνήθως και ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων, με τον καιρό δέχεται και τα αντίστοιχα πειράγματα για το ποδαρικό που έκανε…
prionokordela.gr Ο ΚΥΡ σατιρίζει ελεύθερα κυβέρνηση και αντιπολίτευση.Mοναδικές φωτογραφίες

  
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΙΑ...ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ....!!!!!

 Το γνωστό αυστριακό εβδομαδιαίο πολιτικο-οικονομικό περιοδικό "Προφίλ" στο τεύχος που κυκλοφορεί την ερχόμενη Δευτέρα, δημοσιεύει και συνέντευξη του Έλληνα πολιτικού, στην οποία ο κ. Παπανδρέου επιρρίπτει βαριές ευθύνες στην Ευρωπαϊκή Ένωση για την ελληνική κρίση.
O κ. Παπανδρέου δεν θέλει να αποκλείσει μια επιστροφή του ως πρωθυπουργός, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι "εκείνο που έχει να πει, είναι πως θα γνωστοποιήσει σύντομα τα σχέδιά του για το μέλλον"...

Παράταση της χρηματοδότησης για το «Βοήθεια στο Σπίτι»

Παράταση της χρηματοδότησης για το «Βοήθεια στο Σπίτι» 
Παράταση της χρηματοδότησης του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» προβλέπει Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου που ενέκρινε το Υπουργιό Συμβούλιο. 

Στην Πράξη, σύμφωνα με την αναπληρώτρια υπουργό Εσωτερικών Φ.Γεννηματά, εκτός από το θέμα της χρηματοδότησης ρυθμίζεται και η παράταση έως τις 30.6.2012 τόσο του προγράμματος όσο και των συμβάσεων ορισμένου χρόνου του προσωπικού που απασχολείται σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στα νομικά τους πρόσωπα, για την υλοποίηση της συγχρηματοδοτούμενης κατά το 2011 πράξης στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.  

Το ξέσπασμα του ανεξάρτητου βουλευτή ...

Ο Πάνος Καμμένος δεν καταλαβαίνει τίποτα !Για μια ακόμη φορά, αν και μέρες ..αγάπης , δεν δίστασε να κάνει επίθεση στον αδερφο του πρώην πρωθυπουργού, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς ... 

Στην «Αξία» πρωτοσέλιδο ο Παπαγιάννης

Στην «Αξία» πρωτοσέλιδο ο Παπαγιάννης 
Στην επικείμενη συνεργασία του γνωστού δημοσιογράφου Γιάννη Παπαγιάννη με τον τηλεοπτικό σταθμό Alpha αναφέρεται με εκτενές ρεπορτάζ η εφημερίδα «Η Αξία». 

Στο κείμενο αναφέρεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης, όπως είχε αναφέρει και το Newpost.gr, σε δημοσίευμα του, αναλαμβάνει σύντομα το τιμόνι του κεντρικού δελτίου ειδήσεων στον Alpha και αποτελεί αναμφίβολα τοδυνατό «χαρτί» του κ. Κοντομηνά.
Aξίζει να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αναφορά στην συνεργασία Παπαγιάννη- Alpha, η οποία αναμένεται να φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στα δελτία των οκτώ. Αντίστοιχες αναφορές έχουν κάνει σε δημοσιεύματά τους οι εφημερίδες «Πρώτο Θέμα» και «Στο Καρφί» καθώς και τα περισσότερα διαδικτυακά μέσα.
Aκόμα κι αν επιλέξετε να μην βγείτε κάπου έξω αυτήν την παραμονή πρωτοχρονιάς μπορείτε μαζί με τα παιδιά σας να περάσετε μια διαφορετική και ποιοτική βραδιά οικογενειακώς στο σπίτι.Μπορεί να ακούγετε συνηθισμένο αλλά κάθε άλλο! Θα είναι μια πρωτοχρονιά την οποία θα θυμάστε με αγάπη! Μερικές ιδέες ακολουθούν αλλά μπορείτε κι εσείς να εμπνευστείτε και να προσθέσετε και δικές σας!

«ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΕΘΝΟΣ», ΕΙΠΕ Ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΤΣ


Λίγο πριν φύγει το 2011, ο προπονητής του Παναθηναϊκού έκανε ένα μίνι απολογισμό της καριέρας του και μίλησε για όλους και για όλα στη σέρβικη εφημερίδα Novasti.
 
prionokordela.gr

Σαμπάνια: Ο μύθος της φυσαλίδας

Σαμπάνια ονομάζεται αποκλειστικά και μόνο το αφρώδες κρασί που παράγεται στην περιοχή της Καμπανίας στη Γαλλία. Οτιδήποτε άλλο αφρώδες, όπως η Ελληνική Καϊρ, δεν μπορεί παρά να περιοριστεί στον όρο αφρώδης οίνος.
                                                                    
Η τέχνη της παραγωγής της σαμπάνιας τοποθετείτε χρονικά στο τέλος του 17ου αιώνα και αποδίδεται στον Ντομ Πιέρ Περινιόν (Dom Pierre Perignon), έναν Βενεδικτίνο μοναχό ο οποίος ανακάλυψε τυχαία την μέθοδο παραγωγής ενός νέου τύπου κρασιού με φυσαλίδες.  http://www.i-do.gr
Η σαμπάνια λοιπόν παράγεται από τότε μέχρι σήμερα με έναν μόνο τρόπο. Από τη βόρεια περιοχή του Παρισιού και τα καλύτερα αμπέλια της Καμπανίας συλλέγονται οι υγιείς καρποί. Κατά τη συγκομιδή των σταφυλιών,

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ... ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ


«Έκκληση για περισσότερη σοβαρότητα στην ηγεσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ» απηύθυνε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, προειδοποιώντας πως «αν δεν υπάρξει πλήρης ταυτότητα απόψεων ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς ενδέχεται να αποτύχουμε».

Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ αναφέρθηκε για άλλη μία φορά στα εσωκομματικά του ΠΑΣΟΚ ζήτημα που τις προηγούμενες μέρες προκάλεσε αντιπαράθεση μεταξύ των δυο κομμάτων, ζητώντας «να βρει επιτέλους ηγεσία για να έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα εξασφαλίσει την αισιοδοξία.

«Πολύ φοβούμαι όμως πως τα πράγματα είναι λίγο πιο δύσκολα απ' ό,τι φαίνεται από πλευράς συνεννόησης και νομίζω ότι πρέπει να αναλάβουμε τις ευθύνες μας και να πάρουμε τις αποφάσεις μας»
.

Η ΜΕΡΑ ή ο ΔΡΟΜΟΣ ?

ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ(ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ) ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ Π. ΒΑΡΔΑΚΑ( ΣΤΗ ΓΝΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΗ) ΕΙΧΑΜΕ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΜΕ ΥΛΙΚΕΣ ΖΗΜΙΕΣ, ΑΠΟ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ. ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ "ΤΡΑΚΕΣ" ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΡΟΧΑΙΑ. ΙΣΩΣ ΒΟΗΘΟΥΣΑΝ "ΤΑ ΣΑΜΑΡΑΚΙΑ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ "ΚΑΚΟ" ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΧΟΛΙΟ.
ΜΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΩΝ, Η ΦΤΑΙΝΕ -ΠΡΩΤΑ- ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ, ή Ο ΔΡΟΜΟΣ. ΑΛΛΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ.  ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΔΗΓΟΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ "ΔΕΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΠΟΛΗ".

Πως να διαλέξετε ένα καλό πούρο

SCARFACE, Al Pacino,cigar
http://www.fashionlove.gr Μπορεί να νιώσετε λίγο φοβισμένοι όταν θα μπείτε για πρώτη φορά σε ένα καλά οργανωμένο κατάστημα που πουλάει πούρα. Πώς μπορείτε να καταλάβετε τη διαφορά μεταξύ ενός Montecristo και ενός Ashton; Πειράζει αν αυτό το Romeο y Julieta προέρχεται από τη Δομινικανή Δημοκρατία και όχι από την Κούβα; (Βασικά ναι, πειράζει). Μη φοβάστε όμως. Διαβάζοντας τις παρακάτω συμβουλές θα αποκτήσετε μια ιδέα για το πως να διαλέγετε πούρα. Επίσης, αφού το διαβάσετε, θα αναρωτιέστε γιατί νομίζατε ότι το να αγοράσετε ένα πακέτοSwisher Sweets από το βενζινάδικο σάς φαινόταν καλή ιδέα.  

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΛΠΙΔΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ


Η χρονιά που πέρασε σημαδεύτηκε από τη συνέχιση της μνημονιακής πολιτικής της ανεργίας και της φτώχειας, αλλά η ελπίδα βρίσκεται στους καθημερινούς αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας, στη συγκρότηση ενός νέου συνασπισμού εξουσίας, τονίζει στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του ο ΣΥΡΙΖΑ
.

Το 1/3 των χωρισμών οφείλεται στό Facebook

Το Facebook βοηθά δεσμευμένους να κάνουν... αταξίες. Ωστόσο και οι αταξίες έχουν το τίμημά τους. Διάβασε την έρευνα δικηγορικού γραφείου.Το δημοφιλές site κοινωνικής δικτύωσης έχει προκαλέσει το 1/3 των διαζυγίων, υποστηρίζει έρευνα του

Με πυροτεχνήματα θα υποδεχτεί το 2012 η Θεσσαλονίκη!

Με ρίψη πυροτεχνημάτων από το θαλάσσιο μέτωπο της πόλης, στο ύψος της πλατείας Αριστοτέλους θα υποδεχτεί τον νέο χρόνο... ο Δήμος Θεσσαλονίκης. Τα μεσάνυχτα...με την έλευση του 2012, ο ουρανός της Θεσσαλονίκης θα φωτιστεί από εκατοντάδες πυροτεχνήματα, ως μήνυμα αισιοδοξίας και ελπίδας για τη νέα χρονιά. Μ’ αυτό τον τρόπο η πόλη υποδέχεται και το έτος κατά το οποίο γιορτάζει την επέτειο 100 χρόνων από την απελευθέρωσή της.http://24wro.blogspot.com/

Οδηγίες προς φορολογουμένους για τις 2 Ιανουαρίου

Η παράταση ισχύει άτυπα, αλλά ισχύει. Για όλους όσοι ρωτούν, αν μετά την σημερινή κήρυξη της απεργίας των εργαζομένων στις εφορίες, παύει να ισχύει η μονοήμερη παράταση που είχε δοθεί με χθεσινή εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών για τις 2 Ιανουαρίου, η απάντηση που δίνεται αρμοδίως από την οδό Νίκης είναι ότι «ισχύει».

Οι «κερδισμένοι» και οι «χαμένοι» του 2011
Εντοπίζουμε τους έξι πολιτικούς που ξεχώρισαν είτε θετικά, είτε αρνητικά μέσα στο 2011.
Τα πρόσωπα αυτά είναι βέβαιο ότι θα πρωταγωνιστήσουν και το 2012, αλλά το '11 μάλλον θα πρέπει να θεωρηθεί χρονιά – σταθμός για τους ίδιους.

Πολύδωρας: "Ήθελαν να κάψουν τον Καραμανλή το 2007"

http://news247.gr/

Ο ΔΗΜΟΣ ΖΑΧΑΡΩΣ ΜΗΝΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ

Δικαιωμένος για τις δηλώσεις του περί "ασύμμετρων απειλών" και "στρατηγού ανέμου" δηλώνει σήμερα ο Βύρων Πολύδωρας. "Μέρος οργανωμένου σχεδίου οι πυρκαγιές του 2007", "Κάποιοι έπαιζαν τα ρέστα τους, για να ρίξουν την κυβέρνηση Καραμανλή", υποστηρίζει.

Άστεγοι διέρρηξαν αποδυτήρια γηπέδου για να ζεσταθούν!

Δεν ήταν έργο κοινών κακοποιών η διάρρηξη στα αποδυτήρια του γηπέδου ποδοσφαίρου στο Μεγάλο Κεφαλόβρυσο Τρικάλων, αλλά άστεγων που αναζητούσαν τρόπο να γλιτώσουν από την παγωνιά! Απόδειξη, ότι δεν έκλεψαν το παραμικρό όταν έφυγαν!

Τα ακουστικά του μέλλοντος, τώρα

Τα ακουστικά του μέλλοντος, τώρα
Αυτά είναι τα πιο σύγχρονα αλλά και στιλάτα ακουστικά που θα δείτε σήμερα.

Το top5 των οικονομικών γιορτών

Το top5 των οικονομικών γιορτώνΠώς να περάσετε καλά στην περίοδο των γιορτών χωρίς να κάνετε το πορτοφόλι σας να υποφέρει.
Από τη στιγμή που μπαίνουμε στην περίοδο των Χριστουγέννων μέχρι και την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, η ψυχολογία μας μπαίνει αυτόματα στο mode του ευτυχισμένου καταναλωτή που θα βγει στα μαγαζιά να πάρει δεκάδες δώρα για τους αγαπημένους του, για τον εαυτό του και για το σπίτι, χωρίς να σκεφτόμαστε τις ημέρες που θα ακολουθήσουν μετά τις γιορτές και, καλώς ή κακώς, δεν θα έχουν τόσο χαρούμενο κλίμα.

Ποιες γυναίκες μας εντυπωσίασαν με το στυλ τους το 2011;

  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  • Click to open image!
  •  
Αυτή είναι η λίστα με τις πέντε πιο καλοντυμένες γυναίκες της χρονιάς που τελειώνει.

"ΑΓΙΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ"...ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥΣ


Ρεβεγιόν με στιλ

 Το ONEMAN σου προτείνει μια σειρά από κομψά και safe σύνολα για την Πρωτοχρονιά και όλες τις ενδιάμεσες μέρες, ανάλογα με το που είσαι καλεσμένος, τη διάθεση και το στιλ σου.  

Black tie event/ δεξίωση σε σπίτι/  δείπνο σε καλό εστιατόριο

Σε όλο τον υπόλοιπο πλανήτη, black tie πρόσκληση την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς σημαίνει

Ο ΜΠΟΤΡΙΝΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

 ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΟΥ ΑΛΦΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Χώρισαν μετά από 77 χρόνια γάμου επειδή η σύζυγος τον απάτησε

Τα εφτά χρόνια... φαγούρα έγιναν 77 για ένα ζευγάρι από την Ιταλία που αποφάσισε μόλις...
χθες ότι δεν αντέχει άλλο τον έγγαμο βίο και κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
Ο 99χρονος σύζυγος και η 96χρονη συμβία του, αφού έζησαν μαζί επί σχεδόν ογδόντα χρόνια και απέκτησαν πέντε παιδιά και δώδεκα εγγόνια κατέληξαν πως ο γάμος δεν τους ταιριάζει και θέλουν να τους βρει ελεύθερους το νέο έτος.

Αιτία,

Μήνυμα του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για την Πρωτοχρονιά 2012

Φίλες και φίλοι,


με την ευκαιρία του ερχομού του νέου χρόνου, σας στέλνω μέσα από την καρδιά μου τις πιο θερμές και ειλικρινείς μου ευχές για καλή χρονιά, γεμάτη αγάπη, κοινωνική αλληλεγγύη, υγεία, προσωπική και οικογενειακή.
Στο νέο έτος που ανατέλλει, παρά τις αντιξοότητες και την δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνει η χώρα, είναι σημαντικό να ανακτήσουμε την πίστη μας, τη σιγουριά, την προσμονή και την  αισιοδοξία για ένα καλύτερο αύριο.
Στο Δήμο Κατερίνης, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο-πολίτη θα προσπαθήσουμε η νέα χρονιά να είναι χρονιά ελπίδας και προοπτικής για εμάς και τα παιδιά μας. Το 2012, να είναι για την Κατερίνη, ένας χρόνος δημιουργίας και ανάπτυξης, ένας χρόνος διεκδικητικός, που θα φέρει την περιοχή  μας πιο κοντά στο μεγάλο στόχο που τη θέλει σύγχρονη πόλη, με σημαντικά έργα και παρεμβάσεις. Με συλλογικότητα και ενότητα θα επιδιώξουμε να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις  των καιρών.
Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά.