Κυριακή, 1 Ιανουαρίου 2012

Πώς να βοηθήσετε το παιδί σας να αντιμετωπίσει το διαζύγιο


Για ένα παιδί, σε οποιαδήποτε ηλικία, το διαζύγιο των γονιών είναι ένα τεράστιο σοκ. 
Ο κόσμος του θα υποστεί τεράστια αλλαγή και τα παιδιά φοβούνται πολύ τις αλλαγές.

Αν το παιδί σας νιώθει ασφαλές και εισπράττει την αγάπη σας θα μπορέσει να σας εμπιστευτεί και να ξεπεράσει τον βασικότερο φόβο που έχουν τα παιδιά διαζευγμένων γονιών, φοβάται ότι

Ξεκινήστε το 2012 χωρίς άγχος

Αφήστε το στρες στο 2011 και υποδεχτείτε τη νέα χρονιά με λιγότερα βάρη.
Ξεκινήστε το 2012 χωρίς άγχος
Καλώς ή κακώς, έχουμε καταλήξει να ζούμε μέσα σε μια κοινωνία γεμάτη από ανθρώπους που τρέχουν όλη μέρα από τη μία δουλειά στην άλλη, γεμάτοι άγχος, στρες και προβληματισμούς, μιλάνε ακατάπαυστα στο τηλέφωνο, ζουν μέσα στο διαδίκτυο και τους υπολογιστές τους γενικότερα και προσπαθούν να ανταπεξέλθουν σε όλες τους τις υποχρεώσεις στο 150% των δυνατοτήτων τους.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...ΦΡΑΝΚ ΣΕΤΣΙΝΓΚ

"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΥΣΗ. ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ..."
Από το ΒΗΜΑGAZINO 31-12-2011

ΟΛΥΜΠΙAΚΟΣ: Ντιόγκο η επιστροφή

Με ένα νέο πρόσωπο θα γίνει η πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού...
για τη νέα χρονιά, τη Δευτέρα (2/1) το απόγευμα.
Ο λόγος γίνεται για τον Ντιόγκο Λουίς Σάντο, ο οποίος έχει ενημερώσει τους ανθρώπους των «ερυθρόλευκων» πως θα δώσει κανονικά το «παρών» στην αυριανή προπόνηση, η οποία έχει προγραμματιστεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός επιστρέφει σε γνώριμα… λημέρια έπειτα από σχεδόν ενάμιση χρόνο, στον οποίο αγωνίστηκε,

2012..."ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟΣ" ΤΟΥ ΜΠΕΡΝΧΑΡΝΤ ΤΟΜΑΣΑπλά περίπλοκος του Μπέρνχαρντ Τόμας
Ένας γέρος πρώην διάσημος ηθοποιός, τώρα εντελώς ξεπεσμένος, ο οποίος μονολογεί διηγούμενος τη ζωή του, είναι το κεντρικό πρόσωπο του έργου του Τόμας Μπέρνχαρντ, «Απλά περίπλοκος», που ανεβαίνει στο Υπόγειο του Θεάτρου Τέχνης Καρόλου Κουν από Δευτέρα 28 Νοεμβρίου και για 10 μόνο παραστάσεις. 

Ο ηλικιωμένος ηθοποιός, τελευταίος επιζών της οικογένειας του - ακόμα και η γυναίκα του έχει πεθάνει - ζει κάτω από άθλιες συνθήκες σ' ένα φθαρμένο σπίτι,  μισώντας τους πάντες και τα πάντα. Η συνεχώς αυξανόμενη αυτολύπηση, το μίσος και η γεροντική κατάθλιψη τον έχουν μετατρέψει σε

ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ URL ΤΟΥ FACEBOOK!

Την ετήσια λίστα της με τους κορυφαίους όρους αναζήτησης του 2011 κυκλοφόρησε η Experian Hitwise.
Εκπλήξεις μην περιμένετε αλλά βγαίνουν πολύ ενδιαφέρονται συμπεράσματα...
Για παράδειγμα στην κορυφή για μια ακόμη φορά βλέπουμε ότι είναι το Facebook και το YouTube, ενώ ακολουθούν Yahoo, Craigslist, eBay, και το MapQuest.
Ο λόγος που τα πιο μεγάλα sites είναι πρώτα στη λίστα είναι κοινό μυστικό: οι περισσότεροι έχουν στην αρχική τους σελίδα μια μηχανή αναζήτησης. Άρα τι πιο φυσικό αντί να πληκτρολογήσουν το url ενός site να γράψουν το όνομα του στο search!
Τα αποτελέσματα του Hitwise είναι λίγο διαφορετικό από αυτά του Zeitgeist της Google, καθώς ο Justin Bieber είναι από τα κορυφαία δημόσια πρόσωπα και το Star Wars (!) η πλέον αναζητούμενη ταινία http://www.apospasma.gr 
.

Οι γυναίκες που δεν ξέραμε πέρυσι

Κάποιες θα τις ξεχάσουμε πριν γυρίσει ο χρόνος. Κάποιες άλλες προβλέπουμε ότι θα είναι μαζί μας για πολλά, καυτά χρόνια ακόμη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2012....!!!!
Τι πραγματικά ξέρουμε για την 1η Ιανουαρίου;

Κάθε χρόνο στις 31 Δεκεμβρίου λίγο πριν από τα μεσάνυχτα, προετοιμαζόμαστε να υποδεχτούμε τον καινούριο χρόνο. Ανοίγουμε βρύσες να τρέχουν, έχουμε ένα χρυσό αντικείμενο εύκαιρο, φοράμε τα παπούτσια μας για να είμαστε έτοιμοι για το "ποδαρικό!" Όμως η πρώτη Ιανουαρίου δεν σηματοδοτούσε από πάντα την αρχή του νέου έτους. Το cosmo.gr σας παρουσιάζει μερικά στοιχεία για την καθιέρωσή της!Το ημερολόγιο που ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του σύγχρονου κόσμου είναι το γρηγοριανό. Στο συγκεκριμένο ημερολόγιο η 1η Ιανουαρίου είναι η πρώτη ημέρα του χρόνου, όπως και στο ημερολόγιο των αρχαίων Ρωμαίων, το Ιουλιανό.
Οι παλαιοημερολογίτες θεωρούν πως στις 14 Ιανουαρίου αρχίζει το νέο έτος, η οποία στο Ιουλιανό ημερολόγιο είναι η πρώτη Ιανουαρίου.

Ιδιαίτερο, σπάνιο νόμισμα με τον Μέγα Αλέξανδρο

Το «Δεκάδραχμο του Πώρου» πρέπει να έρθει στην Ελλάδα
Ο Μέγας Αλέξανδρος επάνω στο άλογό του επιτίθεται εναντίον του Πώρου ο οποίος βρίσκεται σε ελέφαντα μαζί με τον οδηγό τουΜία συλλογή με 650 περίπου νομίσματα από όλο τον αρχαίο ελληνικό κόσμο. Μία δημοπρασία που θα διεξαχθεί εντός ολίγων ημερών. Κι ανάμεσά τους ένα νόμισμα μοναδικό, που ξεχωρίζει για την ιδιαιτερότητα, τη σπανιότητα, την σημασία και την αξία του: Το «Δεκάδραχμο του Πώρου» (326 – 324 π. Χ.) στο οποίο εικονίζεται ο Μέγας Αλέξανδρος κατά τη νίκη του εναντίον του ινδού βασιλιά Πώρου αλλά και η θεοποίησή του! Μόνον δέκα τέτοια νομίσματα είναι γνωστά παγκοσμίως και όλα σε μουσεία. Αλλά η Ελλάδα δεν διαθέτει κανένα. Μπορεί να αποκτήσει αυτό το νόμισμα τώρα;
Στην δεύτερη όψη ο Αλέξανδρος κρατώντας το δόρυ στο ένα χέρι και κεραυνό στο άλλο δέχεται το στεφάνι που αποθέτει στο κεφάλι του η Νίκη
Την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου στην Νέα Υόρκη διεξάγεται η δημοπρασία του οίκου «Baldwin’s» στην οποία εκποιείται η περίφημη συλλογή «Prospero» με 650 περίπου νομίσματα επιλεγμένα ένα προς ένα _ως διαμάντια χαρακτηρίζονται_ από τον άγνωστο συλλέκτη. Το αργυρό «Δεκάδραχμο του Πώρου» έχει τιμή εκκίνησης 150.000 δολάρια υπολογίζεται όμως ότι θα φθάσει στο 1 εκατομμύριο! Αλλά το ζήτημα είναι,

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ....

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΜΟΥ..!