Πέμπτη, 5 Ιανουαρίου 2012

Καλοντυμένες Ελληνίδες 2011


Στο σεξ θέλουμε καθοδήγηση

Ήρθε η ώρα για άλλη μια αλήθεια. Οι άνδρες στο σεξ χρειαζόμαστε λίγη βοήθεια.10 πράγματα για τα οποία ένας άνδρας μετανιώνει ...

Που δεν κατάφερε να τα κάνει μικρός ή που απλά τα αγνόησε

Σάρκινος λόγος – Γιαννης Ριτσος


Ο Γιάννης Ρίτσος είναι ένας από τους πιο ερωτικούς ποιητές της Ελλάδας, που έχει υμνήσει τον έρωτα, τον πόθο και την αγάπη με ιδιαίτερα λυρικό τρόπο.Ο Σάρκινος λόγος είναι ένα ερωτικό ποίημα που περιγράφει την ερωτική πείνα, το ερωτικό πάθος μεταξύ των εραστών.
Τί όμορφη ποὺ εἶσαι. Μὲ τρομάζει ἡ ὀμορφιά σου. Σὲ πεινάω. Σὲ διψάω.
Σοῦ δέομαι: Κρύψου, γίνε ἀόρατη γιὰ ὅλους, ὁρατὴ μόνο σ᾿ ἐμένα.
Καλυμένη ἀπ᾿ τὰ μαλλιά ὡς τὰ νύχια τῶν ποδιῶν μὲ σκοτεινὸ διάφανο πέπλο
διάστικτο ἀπ᾿ τοὺς ἀσημένιους στεναγμοὺς ἐαρινῶν φεγγαριῶν.
Οἱ πόροι σου ἐκπέμπουν φωνήεντα, σύμφωνα ἰμερόεντα.
Ἀρθρώνονται ἀπόρρητες λέξεις. Τριανταφυλλιὲς ἐκρήξεις ἀπ᾿ τὴ πράξη τοῦ ἔρωτα.
Τὸ πέπλο σου ὀγκώνεται, λάμπει πάνω ἀπ᾿ τὴ νυχτωμένη πόλη μὲ τὰ ἠμίφωτα μπάρ,
τὰ ναυτικὰ οἰνομαγειρεῖα.
Πράσινοι προβολεῖς φωτίζουνε τὸ διανυκτερεῦον φαρμακεῖο.
Μιὰ γυάλινη σφαῖρα περιστρέφεται γρήγορα δείχνοντας τοπία τῆς ὑδρογείου.
Ὁ μεθυσμένος τρεκλίζει σὲ μία τρικυμία φυσημένη ἀπ᾿ τὴν ἀναπνοὴ τοῦ σώματός σου.
Μὴ φεύγεις. Μὴ φεύγεις. Τόσο ὑλική, τόσο ἄπιαστη.
Ἕνας πέτρινος ταῦρος πηδάει ἀπ᾿ τὸ ἀέτωμα στὰ ξερὰ χόρτα.
Μιὰ γυμνὴ γυναῖκα ἀνεβαίνει τὴ ξύλινη σκάλα κρατώντας μιὰ λεκάνη μὲ ζεστὸ νερό.
Ὁ ἀτμὸς τῆς κρύβει τὸ πρόσωπο.
Ψηλὰ στὸν ἀέρα ἕνα ἀνιχνευτικὸ ἑλικόπτερο βομβίζει σὲ ἀόριστα σημεῖα.
Φυλάξου. Ἐσένα ζητοῦν. Κρύψου βαθύτερα στὰ χέρια μου.
Τὸ τρίχωμα τῆς κόκκινης κουβέρτας ποὺ μᾶς σκέπει, διαρκῶς μεγαλώνει.
Γίνεται μία ἔγκυος ἀρκούδα ἡ κουβέρτα.
Κάτω ἀπὸ τὴ κόκκινη ἀρκούδα ἐρωτευόμαστε ἀπέραντα,
πέρα ἀπ᾿ τὸ χρόνο κι ἀπ᾿ τὸ θάνατο πέρα, σὲ μιὰ μοναχικὴ παγκόσμιαν ἕνωση.
Τί ὄμορφη ποὺ εἶσαι. Ἡ ὀμορφιά σου μὲ τρομάζει.
Καὶ σὲ πεινάω. Καὶ σὲ διψάω. Καὶ σοῦ δέομαι: Κρύψου.

Οι Ανεκπλήρωτοι Έρωτες στον Πλανήτη «Απωθημένο»!


«Έρως ανίκατε μάχαν..»,
δηλαδή έρωτα ανίκητε σε κάθε μάχη.., μάλλον χάρη σ’ αυτή τη φράση του Σοφοκλή, έχει εδραιωθεί ο Ανεκπλήρωτος Έρωτας! Και τι εννοώ;;Εξιδανίκευση του έρωτα,μυθοποίηση ενός συγκεκριμένου προσώπου, ένταση συναισθημάτων και σκέψεων, αλόγιστη παραγωγή ονείρων και επιθυμιών.. που τελικά μας κάνουν να πιστεύουμε πως μπορούμε να κερδίσουμε τη μάχη…, ενώ έχει ήδη τελειώσει ο πόλεμος!

το αυτοκίνητο που κινείται στο νερό
Το Volkswagen Aqua μπορεί να κινηθεί σε διάφορες επιφάνειες και να αναπτύξει ταχύτητα 62 μιλίων την ώρα. Σχεδιασμένο από τον Yuhan Zhang, κατασκευάστηκε από την γερμανική εταιρεία ώστε να λάβει μέρος σε διαγωνισμό… 
Newsbomb.gr
n.a.b.

Η ΤΕΛΕΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ -ΟΛΑ-ΤΑ ΤΕΛΕΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ.ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ!Είναι όλες τους όμορφες. Η καθεμία με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Επιστήμονες ξεχώρισαν τα πιο δυνατά σημεία τους, σύμφωνα με τις προτιμήσεις που έδειξαν οι συμμετέχοντες σε δημοσκόπηση κι έτσι μέσω υπολογιστή «έπλασαν» το απόλυτο θηλυκό. Είναι όμως απόλυτο; Περί γούστου... όπως λέει ο λαός μας...


Το πρότυπο γυναίκας έχει τα μαλλιά της Δούκισσας του Κέιμπριτζ, Kate Middleton, τα μάτια της Cheryl Cole, τα μήλα της Keira Knightley, το πιγούνι της Gwyneth Paltrow, τα φρύδια της Megan Fox, τη μύτη της Kate Beckinsale, τα χείλη της Angelina Jolie, και το στήθος της Kelly Brook. Τα συμπεράσματα δικά σας...
ΠΗΓΗ: DAILY MAIL

DANIEL CRAIG, GEORGE CLOONEY ΚΑΙ MATT DAMON ΣΤΟ VANITY FAIR

Δεν έχουμε συχνά την ευκαιρία να δούμε τρεις πρωταγωνιστές να μοιράζονται το ίδιο εξώφυλλο περιοδικού, αλλά χάρη στους προχωρημένους υπεύθυνους του Vanity Fair, σήμερα τουλάχιστον, μπορούμε να το κάνουμε.
apospasma.gr

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ-ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ FACEBOOK...! 6 ερωτήματα Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου

Έξι ερωτήματα Καμμένου στον Γ. Παπανδρέου
Λίγα λεπτά μετά το μήνυμά του στο twitter, μέσω του οποίου ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα, απαιτώντας να ερευνήσει τις επαφές που είχε ο πρώην πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, προχωρά ένα βήμα περαπέρα: ανακοινώνει την ανάρτηση εγγράφων, προκειμένου όπως ισχυρίζεται να επισπευσθεί η διαδικασία.
Το μήνυμα στο Facebook έχει ως εξής:
«Προσοχή!! Ζητώ την παρέμβαση του εισαγγελέα και κατάσχεση του βιβλίου εισόδου στο Μαξίμου, να δούμε ποιους συνάντησε από τον Ιούνιο ο ΓΑΠ».
Αφού βιάζεσαι όπως λες για να δοθεί ένα τέλος στην διερεύνηση της δικαιοσύνης για τα CDS και τον Unigestion-andricos εννοώντας προφανώς την αγωγή και όχι την ποινική προκαταρκτική που διενεργεί ο εισαγγελέας Κορέας υπό την σκέπη του εισαγγελέα Πεπόνη ερωτώ?
1. Γιατί ως πρωθυπουργός παράνομα και αντισυνταγματικά απαγόρευσες να απαντηθεί η ερώτηση-κατάθεση εγγράφων για τα CDS και τους κερδοσκόπους των 26 δις$ που χάρισες από το Τ.Τ?
2. Γιατί με εντολή σου ο πρόεδρος της Βουλής Πετσάλνικος σε συνεργασία με το Υπουργείο οικονομικών ΔΕΝ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΟΥΝ την διακομματική επερώτηση παράνομα και κατα παράβαση του Συντάγματος και του κανονισμού της Βουλής απο τον Ιούλιο ?
3. Διέταξες το υπουργείο οικονομικών να ερευνήσει την μή δηλωθήσα στην Ελλάδα εταιρεία του αδελφού σου στην Ελβετία I4CENSE?
4. Διέταξες έρευνα για την μή δηλωθήσα παράνομη μισθοδοσία του αδελφού σου στην εταιρεία Unigestion που ο ίδιος αποδέχτηκε και που πόνταρε επίσημα η εταιρεία στην πτώχευση της χώρας?
5. Ενώ γνωρίζεις την κοινή έδρα και διασύνδεση της άνω εταιρείας με αυτή του φίλου σου που τρώτε σούσι στο Λονδίνο γιατί δεν καταθέτεις στη δικαιοσύνη όπως εγώ?
6. Γιατί δεν ζητάς δημόσια απο τον πρωθυπουργό Παπαδήμο να Δώσει απο την τράπεζα της Ελλάδος τα στοιχεία στους οικονομικούς εισαγγελείς για τους αγοραστές των CDS?
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΑΡΧΙΖΩ ΑΠΟ ΤΟ FACEBOOK ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Η ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ…….

«Οι γυναίκες αποτελούν ένα πλήρες μυστήριο»


Μπορεί να καταλαβαίνει τα μυστικά του σύμπαντος, μπορεί να παίζει στα δάχτυλα τις θεωρίες του χωροχρόνου, του κοσμικού πληθωρισμού, των μαύρων οπών και της κβαντικής θεωρίας της βαρύτητας, όμως, όταν πρόκειται για τις γυναίκες, σηκώνει τα χέρια ψηλά, παραδεχόμενος ότι τις βρίσκει «πλήρες μυστήριο». Ο λόγος για τον πιο διάσημο

Διαγόρας-Πιερικός 0-2

Χάρη σε δυο γκολ του Χρήστου Κουτσοσπύρου ο Πιερικός έφυγε με τους βαθμούς της νίκης από τη Ρόδο επικρατώντας με 2-0 του Διαγόρα. Η ομάδα του Πιερικού ηταν ανώτερη από τους Ροδίτες, που είχαν ως καλύτερο παίκτη τους τον τερματοφύλακα Πονηρό, και άνοιξε το σκορ στο 59' όταν ο Κουτσοσπύρος με προβολή ύστερα από πάσα του Μπλαζέφσκι έκανε το 0-1. Το 0-2 έγινε στο 77' με σκόρερ και πάλι του Κουτσοσπύρο που με σουτ "νίκησε" τον Πονηρό, ύστερα από πάσα του Πουρτουλίδη.
Με τη νίκη αυτή ο Πιερικός ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας.http://www.pierikosfc.gr

ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ
FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2011-2012
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΚΥΡΙΑΚΗ 08-01-2012, 15.00
1ο ΟΑΚΑ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (ΓΗΠΕΔΟ ΠΙΕΡΙΚΟΥ)

Έγκριση πρόσληψης 1509 συμβασιούχων για τους δήμους


 Την έγκριση πρόσληψης 1509 συνολικά συμβασιούχων αποφάσισε η κυβέρνηση, για τους δήμους, θέσεις που δεν βαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό ή τους ΟΤΑ, λόγω του χαρακτήρα τους.

Πρόκειται για 1348 συμβάσεις μίσθωσης έργου και

Γενική Συνέλευση ΟΡΦΕΟ

Καλείστε σε Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου που θα γίνει την 16η Ιανουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00 μ.μ. στην αίθουσα της Αστικής  Σχολής  Κατερίνης.
Θέματα Ημερήσιας Διάταξης:
1. Έγκριση αποφάσεων Δ.Σ. ΟΡΦΕΟ.
2. Τροποποίηση καταστατικού.
3. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής αρχαιρεσιών.
4. Διάφορα.

Υπενθυμίζεται ότι οι φορείς – μέλη του Οργανισμού Φεστιβάλ Ολύμπου πρέπει  να αποστείλουν απόφαση του Συμβουλίου του φορέα που εκπροσωπούν για ορισμό εκπροσώπου και αναπληρωτή στην Τακτική Γενική Συνέλευση.
Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ώρα, στο ίδιο τόπο την 23η Ιανουαρίου 2012, ημέρα Δευτέρα.

Αναβίωση του εθίμου της Μπάμπως στο Κίτρος

                                 Την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

Σας περιμένουμε την Κυριακή 8 Ιανουαρίου στην γιορτή της Μπάμπως ένα έθιμο που διατηρείται εδώ και πολλά χρόνια από τις γυναίκες του χωριού και που θα  πραγματοποιηθεί με τον πλέον παραδοσιακό τρόπο στο Κίτρος.
Υπό την αιγίδα της ΔΗ.ΦΟ.Π.Α.Π.Ο.Υ. του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού
Το πρόγραμμα έχει ως εξής :
- Συνάντηση των γυναικών στις 16:00
- Επίσκεψη στο σπίτι της Μπάμπως στις 16:30
- Επίσκεψη και κατάληψη στο Δημαρχείο στις 17:00
- Ακολουθεί γλέντι και χορός στην πλατεία της Μπάνας και στα μαγαζιά του χωριού.
  Αναρτήθηκε από 

67.000.000 επισκέπτες σε ένα μήνα για το Google+


Περισσότερους από 67 εκατομμύρια επισκέπτες προσέλκυσε το νέο site της Google, Google +, μόνο τον περασμένο Νοέμβριο.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της εταιρείας
ComScore, το site κοινωνικής δικτύωσης της Google, επισκέφτηκαν εκατομμύρια χρήστες επιπλέον των 20 εκατομμυρίων, που είχε κεδρίσει μέσα στις τρεις εβδομάδες από την επίσημη εμφάνισή του, τον περασμένο Ιούλιο.
Υπολογίζεται, ότι

Ποδαρικό με 5,5 εκ. ευρώ στο δήμο Κατερίνης

Τη σημαντική χρηματοδότηση ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

-Εγκρίθηκαν για έργα αποχέτευσης με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ για τις περιοχές Κ.Αγιάννη και Τραπεζούντας

Ποδαρικό με 5,5 εκ. ευρώ έκανε το νέο έτος για το δήμο Κατερίνης, αφού  ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης

Αντώνης Μπιτσιάνης Σχολική μάθηση και επιτυχία χωρίς άγχος
Ο Αντώνης Μπιτσιάνηςγεννήθηκε στον Κολινδρό Πιερίας το 1952 .Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα φιλοσοφίας του Α.Π.Θ. Σήμερα εργάζεται ως φιλόλογος στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, ενώ παλιότερα είχε διδάξει ως ειδικός επιστήμονας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης Θεσσαλονίκης και ως επιμορφωτής στο Περιφερειακό Επιμορφωτικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Έχει συγγράψει πολλά βιβλία που εστιάζονται

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΙΠΕΛΙ?

ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΚΑΝΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ, ΠΟΝΤΙΑΚΗΣ ΣΥΝΤΑΓΗΣ, ΜΕ ΦΟΒΕΡΗ ΓΕΥΣΗ...?

ΠΩΣ ΦΤΙΑΧΝΕΤΑΙ?
ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ?
ΜΑΣ ΡΩΤΑΝΕ ΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΜΕ ΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ...ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ...!

Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΥΛΑΕΙ, Η "ΠΕΤΡΑ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΟΙ "ΗΓΕΤΕΣ" ΠΕΣΑΝΕ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ...

ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΙΔΙΟ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ: ΟΛΗ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ....ΔΕΝ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΝΕΝΑΣ. ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΚΙΝΗΘΕΙ ΘΑ  ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΠΙΟ ΒΑΘΙΑ....(ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ)
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΗΔΕΝ.
ΜΟΝΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ. ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣ ΟΝ AIR. 
ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ... 
ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕ ΘΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΟΥΚΙΑ.
ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ, ΜΠΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΛΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΑΜΜΟ, ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΣΠΟΛΟΥΤΡΑ....ΚΟΥΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΓΕ..!
(ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ..?)
ΟΤΙ  ΑΝ ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΑΠΑΤΟΙ...

*** ΛΕΤΕ ΑΥΤΗ Η ΣΙΩΠΗ ΚΑΙ Η ΓΑΛΗΝΗ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΣΤΡΑΠΕΣ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΕΣ?

Ντέιβιντ Μαλούφ: με πηγή έμπνευσης την Ιλιάδα

Ο Ντέιβιντ Μαλούφ ανασυνθέτει τη μυθολογία του Τρωικού Πολέμου στο νέο του βιβλίο, προκειμένου να μιλήσει για τα όρια του ηρωισμού, την ύβρη και την καταστροφική δύναμη του πολέμου.

«Λύτρα» επιγράφεται το νέο του μυθιστόρημα του Ντέιβιντ Μαλούφ που κυκλοφόρησε και στα ελληνικά από τις εκδόσεις Πατάκη, σε μετάφραση της Χίλντας Παπαδημητρίου. Ο συγγραφέας μας προσφέρει μια νέα οπτική των σημαντικότερων γεγονότων της Ιλιάδας,

ΕΣΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΕΙΣ ή ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ?

ΑΥΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΣΚΑΙ ΕΝΩ Ο ΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΞΕΚΙΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ EXTRA 3


Στο περιοδικό «DOWN TOWN» μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς και δεν μάσησε τα λόγια του. Αναφέρθηκε φυσικά στον νέο του ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, στο ALTER και στα λεφτά που του χρωστάνε αλλά και στον «ανταγωνισμό» με τον Γιώργο Παπαδάκη.

ΝΑΖΙΑΡΕΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ....

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK...!
Το να αναρτούμε σε Twitter και Facebook, αποτελεί ένα μέρος της καθημερινότητας των περισσοτέρων από μας, ωστόσο, περισσότερο από το ήμισυ των χρηστών γνωρίζει ότι ενδεχομένως να παραβιάζει νόμους που θα μπορούσαν να προκαλέσουν τις ποινές φυλάκισης.
Μια μελέτη που διενεργήθηκε από μία online συμβουλευτική εταιρεία, την ...knowthenet.org.uk, διαπίστωσε ένα ανησυχητικό μεγάλο αριθμό νέων οι οποίοι δεν είχαν καμία ιδέα για το πως το σερφάρισμα θα μπορούσε να αποτελέσει καταπάτηση των πνευματικών δικαιωμάτων ή της ιδιωτικής ζωής, δυσφημιστικών παρατηρήσεων ή ακόμα και υποκίνηση ταραχών.

Η έρευνα έρχεται μετά την φυλάκιση 4 ετών δύο ατόμων , μετά την προσπάθεια υποκίνησης ταραχών από το Facebook

TA ΦΩΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ. ΠΑΡΑΛΙΑ, ΚΑΤΕΡΙΝΟΣΚΑΛΑ, ΚΟΡΙΝΟ.

Από τον Δήμο Κατερίνης ανακοινώνεται ότι η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού κατά την εορτή των Θεοφανείων(Παρασκευή 06 Ιανουαρίου 2012), θα γίνει ως εξής:

  1. Στην Παραλία Κατερίνης, ώρα 15:00.
Επίσημη τελετή, προεξάρχοντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους - Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.ΑΓΑΘΟΝΙΚΟΥ. Η πομπή θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό της Αγ. Φωτεινής.

2.  Στην Παραλία Κορινού, αμέσως μετά τη Θεία Λειτουργία και από τον ιερό ναό των Αγίων Δώδεκα Αποστόλων.

3. Στην Παραλία της Ολυμπιακής Ακτής, ώρα 12 το μεσημέρι. Η πομπή θα ξεκινήσει από τον Ιερό Ναό του Αγ. Προκοπίου.

ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΚΑΙ ΒΑΤΑΝ-ΜΥΛΑΥΛΑΚΟΥ

Άναψε το πράσινο φως για την κατασκευή δύο νέων βιοκλιματικών δημοτικών σχολείων στην Κατερίνη, με την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας "Μηλιώτης Α.Ε." Τ. Μηλιώτης. Αξιοποιώντας στον μέγιστο

ΟΤΑΝ Ο ΚΟΥΤΣΕΡ ΓΛΕΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΚΙΑΜΟ...!

Στην Αθήνα τα ‘σπασε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ο Άστον Κούτσερ, ο οποίος ξεκίνησε τη διασκέδασή του από το «Villa Mercedes» και συνέχισε στο «Posidonio», όπου τραγουδά ο Πάνος Κιάμος.(πηγή,Πρώτο Θέμα)

Ο τραγουδιστής, που είδε τον Άστον από κοντά, μίλησε στο

Τελετές αγιασμού υδάτων στον δήμο Δίου-Ολύμπου

* ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΘΑ ΑΝΑΒΙΩΣΕΙ & ΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ ΕΘΙΜΟ ΤΩΝ ΣΙΧΝΩΝ. ΣΤΟ ΔΙΟΝ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΟΤΑΜΟ ΒΑΦΥΡΑ.
* ΑΓΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΚΑΡΥΑ, ΣΤΗ ΣΚΟΤΙΝΑ, ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ. 

“ΑΝΑΣΑ” ΑΓΑΠΗΣ στην Κατερίνη.ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ME TH ZETA ΔΟΥΚΑ.!Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εκδήλωση στήριξης της «ΑΝΑΣΑΣ» που είναι η πρώτη μη κερδοσκοπική εταιρία στην Ελλάδα που δημιουργήθηκε με στόχο την ενημέρωση, πρόληψη και υποστήριξη των ανθρώπων που πάσχουν από Διαταραχές Πρόσληψης Τροφής. Ξεκίνησε με πρωτοβουλία της Ζέτας Δούκα – που βρέθηκε στην Κατερίνη, η οποία και έχει βιώσει την ασθένεια- και μιας εξειδικευμένης ομάδας επιστημόνων. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από το KARTELL café με πρωτοβουλία του Δημοσιογράφου και μέλους του πολιτικού συμβουλίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Λευτέρη Μωυσιάδη.

Η Πρόεδρος της «ΑΝΑΣΑΣ» Ζέτα Δούκα

Τί υποψιάζεται ο Καμμένος;

Ο ανεξάρτητος βουλευτής με μήνυμά του στο twitter ζητά την παρέμβαση του εισαγγελέα , από τον οποίο απαιτεί να ερευνήσει τις επαφές που είχε ο πρώην πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου . Στο twitter έγραψε: " Προσοχή!! Ζητώ την παρέμβαση του εισαγγελέα και κατάσχεση του βιβλίου εισόδου στο Μαξίμου, να δούμε ποιούς συνάντησε από τον Ιούνιο από τον Παπανδρέου".apospasma.gr

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ....ΤΗΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ -ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...

ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ -ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ -ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΜΕ -ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ

ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...

ΠΟΝΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ...!

Ένα ρωμαϊκό νόμισμα που απεικονίζει ένα ζευγάρι να κάνει έρωτα βρέθηκε κριμένο στις λάσπες από έναν ερασιτέχνη αρχαιολόγο με τη βοήθεια ενός ανιχνευτή μετάλλων.

Το κέρμα είναι κατασκευασμένο από ορείχαλκο και το μέγεθός του είναι μικρότερο από αυτό των δέκα πενών.
Το κέρμα ανακάλυψε ο 37χρονος Regis Cursan στις όχθες του Τάμεση στο Putney Bridge στο Δυτικό Λονδίνο.
Ιστορικοί που εξέτασαν το σπάνιο νόμισμα πιστεύουν ότι το χρησιμοποιούσαν λεγεωνάριοι στους οίκους ανοχής της περιοχής.
Μάλιστα ανέφεραν ότι

NΔ: "ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΔΩΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ..." !!!)


"Η διαδικασία ανάδειξης υποψηφίων Βουλευτών που θα συμμετέχουν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας στις ερχόμενες εκλογές δεν έχει ξεκινήσει ακόμα. Κατά συνέπεια κανένας δεν μπορεί να θεωρεί ότι έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στα ψηφοδέλτια με οποιοδήποτε τρόπο.
Αιτήσεις ενδιαφερομένων να είναι υποψήφιοι Βουλευτές, κατατίθενται και θα εξεταστούν αρμοδίως". Αυτό το κείμενο διανέμει απο χθες η Συγγρού στις τοπικές ΝΟΔΕ ανά την Επικράτεια, προκειμένου να σταματήσουν οι επίδοξοι υποψήφιοι βουλευτές να διερρέουν ότι έχει "κλειδώσει" η υποψηφιότητά τους.

Στην Κατερίνη,επέστρεψε πάλι το ψωμί των Ελλήνων που ήταν από Ζειά

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΙΑ  ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ "ΛΕΥΤΕΡΙΑ"
 http://lefteria.blogspot.com/2012/01/blog-post_6175.html#more

ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΙ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ...

*Άνθρωποι και κυβερνήσεις ποτέ δεν διδάχτηκαν τίποτα από την Ιστορία, ούτε ποτέ καθόρισαν την δράση τους επάνω σε αλήθειες και αρχές στηριγμένες σ' αυτήν * (Χέγκελ)


*Η ιστορία είναι θεματοφύλακας μεγάλων πράξεων, μάρτυρας του παρελθόντος, παράδειγμα και δάσκαλος για το παρόν και μεγάλος σύμβουλος για το μέλλον.* (Μιγκέλ Ντε Θερβάντες)


*Την ιστορία μελέτα παιδί μου, γιατί έτσι όχι μόνο τον εαυτό σου και τη ζωή σου θα κάμεις ένδοξη και χρήσιμη στην ανθρώπινη κοινωνία, αλλά και το μυαλό σου οξυδερκέστερο και διαυγέστερο.*(Ιπποκράτης)


Όποιος ξεχνάει την ιστορία του είναι υποχρεωμένος να την ξαναζήσει*. (Σανταγίανα Ισπανός Φιλόσοφος)

ΤΙΠΟΤΑ...!!!!!

Η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ....!

Η αγάπη βρίσκει τρόπο και «φυτρώνει» παντού, όπως είναι γνωστό. Μία πατάτα που μοιάζει να λέει «σ’ αγαπώ» φύτρωσε και σε ένα χωράφι στο Άργος, το οποίο καλλιεργεί ένας 86χρονος αγρότης.

Ο κ. Βύρλας από το χωριό Προσύμνη του δήμους Άργους Μυκηνών, δεν πίστευε στα μάτια του όταν ξέθαψε την πατάτα από το χώμα, αφού το σχήμα της είναι μία τέλεια καρδιά.
Όπως ανέφερε στον αργολικό Τύπο, η ιδιαίτερη αυτή πατάτα δεν πρόκειται να καταλήξει στο τηγάνι. Θα την κρατήσει για γούρι, δίνοντάς την στον γιο του Δημήτρη που είναι μαραθωνοδρόμος και ετοιμάζεται για κρίσιμη «μάχη» το 2012.ΝΟΟΖ

Ο ΕΡΩΤΑΣ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ...


Με τι είδους sex τη βρίσκει η νεολαία; ψ
Έχοντας περάσει επισήμως στην εποχή της τεχνολογίας, ζώντας την καθημερινά και γνωρίζοντας...ολοένα και πιο καινούριες μορφές της, μαθαίνουμε να συμβιβαζόμαστε και με τα αρνητικά που αυτή που προκαλεί. Κι όταν οι διαπροσωπικές σχέσεις πάνε περίπατο και στατιστικές δείχνουν πως οι νέοι επιλέγουν το διαδικτυακό σεξ από την πραγματική επαφή, τότε μάλλον η επίδραση της τεχνολογίας στον άνθρωπο, θα πρέπει να μας ανησυχεί.
Οι μισοί Έλληνες κάνουν cyber sex, με τα νούμερα χρηστών να αγγίζουν «τρελά» ποσοστά. Έρευνες που διενεργήθηκαν πρόσφατα αποκάλυψαν

«Salvatores dei - Ασκητική» του Νίκου Καζαντζάκη

Η παράσταση θα παρουσιαστεί την Πέμπτη 5 και την Πέμπτη 12 Ιανουαρίου, στο Θέατρο Κέλυφος.

Πρόκειται για ένα από τα πιο εμπνευσμένα και συμπαγή κείμενα της ελληνικής γλώσσας, πολυεπίπεδο και αποκαλυπτικό, το δοκίμιο-μανιφέστο, στο οποίο ο Καζαντζάκης καταθέτει τις οδύνες και τις ελπίδες του προσωπικού του αγώνα για την ανεύρεση και την κατανόηση του Θεού, του δικού του Θεού. Στη μορφή θεατρικού μονολόγου μεταφέρεται από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Βασίλη Βασιλάκη.

Επιστολή του Κ. ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ για την άψογη λειτουργία της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κατερίνη

Προς

Τον Αστυνομικό Διευθυντή Πιερίας
Αθανάσιο Φωτόπουλο
                                                                                       Κατερίνη 4 Ιανουαρίου 2012
Κύριε Διευθυντά
Με την παρούσα επιστολή μου θέλω να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την αποτελεσματικότητα και την άψογη λειτουργία της ομάδας ΔΙΑΣ στην Κατερίνη.
Γίνομαι καθημερινά δέκτης ιδιαίτερα θετικών σχολίων από πολίτες που θεωρούν άκρως επιτυχημένη την παρουσία της ομάδας, με απτά αποτελέσματα που αφορούν τόσο την πάταξη της εγκληματικότητας όσο και την εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους πολίτες.
Για το λόγο αυτό και κρίνεται απαραίτητο, κατά την άποψή μου, η ενίσχυση του σώματος,

ΤΙ ΕΝΝΟΕΙ Ο ΨΥΧΑΡΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗΣ ΣΤΟΝ ΓΑΠ...?

"Ο υπό αποχώρηση πρόεδρος του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει υπό ποιες συνθήκες συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο!"