Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2012

Στο χύμα κρασί στρέφονται οι Έλληνες

Η οικονομική κρίση έφερε στο τραπέζι μας ελληνικά κρασιά ποιότητας που κοστίζουν λιγότερο από πέντε ευρώ. Οι οινοποιοί αποφάσισαν να ρίξουν νερό στο κρασί τους προκειμένου να επιβιώσουν στις δύσκολες συνθήκες. Όταν λοιπόν το δίλημμα που τίθεται είναι «να πουλάς φθηνότερο κρασί ή να μην πουλάς καθόλου» η επιλογή είναι προφανής.

Oρος επιβίωσης η συλλογική αξιοπρέπεια Tου Χρηστου Γιανναρα


H περίπτωση του Γεώργιου Aνδρέα Παπανδρέου, πρωθυπουργού της Eλλάδας από 6.10.2009 έως 11.11.2011, προσφέρεται οπωσδήποτε για ανθρωπολογική μελέτη, κυρίως για τα εντυπωσιακά συμπτώματα υπεραναπλήρωσης μειονεξίας και απώλειας επαφής με την πραγματικότητα.
Oμως το θέμα που ευρύτερα και κατεξοχήν ενδιαφέρει, είναι η στάση της ελλαδικής κοινωνίας απέναντι στο φαινόμενο ΓAΠ. Aποτελεί αυτή η στάση δείγμα συλλογικής συμπεριφοράς τόσο ιδιαίτερο και σπάνιο, που...

ΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ...ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΟΙ ΚΡΙΤΕΣ...!

Σε ελληνοϊταλική σύρραξη είναι πολύ πιθανό να καταλήξει το ιταλικό Dancing with the stars. Και ο λόγος είναι...ξανθός, καλλίγραμμος και εκρηκτικός!
Ρία Αντωνίου εναντίον κριτικής επιτροπής, σημειώσατε 1. 

Η Ελληνίδα καλλονή κατάφερε για μία ακόμα φορά με τη βοήθεια του κοινού να περάσει στο επόμενο live του σόου καταλαμβάνοντας αυτή τη φορά την τέταρτη θέση.

Πώς να αντιμετωπίσετε το νυχτερινό κλάμα του μωρού;

Πόσοι νέοι γονείς δεν έχουν περάσει αμέτρητες νύχτες άυπνοι εξαιτίας του κλάματος του μωρού; Ειδικά στις περιπτώσεις που τα αναφιλητά συνεχίσουν για ώρες, πολλά είναι τα ερωτήματα που βασανίζουν το μυαλό των νέων γονέων και τους προκαλούν ανησυχία.

50% TΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ FACEBOOK, TO TWITTER KAI TA BLOGS

Τακτικοί επισκέπτες και έμπειροι χρήστες των κοινωνικών δικτύων αποδεικνύονται οι Έλληνες, σύμφωνα με πανελλήνια έρευνα του εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου (ELTRUN) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη "Στάση, αξιοποίηση και εμπιστοσύνη, των Ελλήνων στα social media".

Όπως προέκυψε από την έρευνα, οι Έλληνες χρήστες μπορούν να χαρακτηριστούν ως "έμπειροι", καθώς το 50%

ΟΙ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΝΕΠΙΓΡΑΦΩΝ ΚΕΡΑΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΜΕΘΩΝΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΣΕ ΤΟΜΟ.

Eκδήλωση για την παρουσίαση των ευρημάτων από τον αρχαιολογικό χώρο της Μεθώνης με αφορμή την επικείμενη έκδοση του τόμου: ΜΕΘΩΝΗ Ι: Επιγραφές, χαράγματα και εμπορικά σύμβολα στη γεωμετρική και αρχαϊκή κεραμική από το ‘Υπόγειο’ (Ματθαίος Μπέσιος, Γιάννης Ζ. Τζιφόπουλος, Αντώνης Κοτσώνας, επιμέλεια Γιάννης Ζ. Τζιφόπουλος)  πραγματοποιηθηκε την  Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2012, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.
Το  πόνημα έγινε από Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας εποπτεύεται από το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων, μέσω της υλοποίησης του έργου

Όνειρικό σεξ...!

Σύμφωνα με τον Freud και το βιβλίο του «The Interpretation of Dreams» ("H Ερμηνευτική των Ονείρων"), η μετάφραση των ονείρων μας απαιτεί την άμεση αναζήτηση σεξουαλικών συμβόλων (π.χ. τα απότομα κεκλιμένα επίπεδα, οι σκάλες και το ανεβοκατέβασμά τους, είναι όλα συμβολικές αναπαραστάσεις της σεξουαλικής πράξης). Η άποψη αυτή, ιδιαίτερα προκλητική για τα 1900 που κυκλοφόρησε το βιβλίο, ξεσήκωσε αντιδράσεις από άλλους ψυχολόγους της εποχής, ή και νεώτερους, και σιγά-σιγά εγκαταλείφθηκε για να αντικατασταθεί με περισσότερο αναλυτικές μεθόδους επεξήγησης των ονείρων.

ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ-ΠΙΕΡΙΚΟΥ

Παρελθόν αποτελεί από την τεχνική ηγεσία του Πιερικού ο Σούλης Παπαδόπουλος όπως ανακοίνωσε ο ίδιος στα ΜΜΕ, σε έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σούλης Παπαδόπουλος:

Απορρίπτουν την αλλαγή του ονόματος της ΠΓΔΜ για διεθνή χρήση

http://www.newsbeast.gr/files/temp/D924183E1F1EFF24898222E549F664ED.jpgΙσχυρό όχι από το 74% των Σλαβομακεδόνων...
Το 59% των ερωτηθέντων, σε έρευνα στην ΠΓΔΜ, δεν αποδέχεται αλλαγή του ονόματος της χώρας για διεθνή χρήση, ακόμα και αν αυτό άνοιγε τις πόρτες για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την Ευρωπαϊκή Ένωση, ενώ ποσοστό 37% απάντησε ότι θα συμφωνούσε με κάτι τέτοιο.

Έρχεται στην Ελλάδα η Huffington Post

Σύντομα και στην Ελλάδα
Η Αριάνα Χάφινγκτον ανακοίνωσε ότι έχει επίσης την πρόθεση να δημιουργήσει "μέσα στους τρεις επόμενους μήνες" έναν ιστότοπο στη γενέτειρά της, την Ελλάδα.
"Ελπίζουμε ότι θα καταφέρουμε να τον θέσουμε σε λειτουργία μέσα στους τρεις επόμενους μήνες.

Σειρά εκδηλώσεων για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Κατερίνης στο Ιδεοδρόμιο


Ο ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΣΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΕΡΑΜΙΔΙΩΤΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ
«ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. 
ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ»
ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΟΧΑΣΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟ ΑΛΕΝ ΜΠΑΝΤΙΟΥ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ  ΣΤΟ 
                    ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΩΡΑ 19.30
                                ΠΠ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 3-ΚΑΤΕΡΙΝΗ)

Συμπαράσταση στους εργαζόμενους του ΕΚΑΒ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ 
ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΝΟΜΟΥ ΠΙΕΡΙΑΣ 
«Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ»

      Το συνδικάτο ιδιωτικών υπαλλήλων «Η ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ» δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη του στο δίκαιο αγώνα των εργαζομένων του ΕΚΑΒ που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας για αρκετό καιρό διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΟΝΤΟΥ

 Την ερχόμενη Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου, στις 7 μ.μ. στο Σχολικό Κτίριο της Ευαγγελικής Εκκλησίας (Νικομηδείας 38) θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ που ετοίμασε το Ερευνητικό Κέντρο του Αγίου Γεωργίου Περιστερεώτα για την ιστορία και τον πολιτισμό των Ελλήνων του Πόντου.

Προσοχή σε καμινάδες και τζάκια για την πρόκληση πυρκαγιών

     

Οδηγίες από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κατερίνης

Την τρέχουσα χειμερινή περίοδο παρατηρείται σημαντικότατη αύξηση των πυρκαγιών σε οικίες, με σημείο έναρξης το τζάκι ή την καμινάδα. 
Μέχρι στιγμής η Υπηρεσία μας έχει επέμβει σε είκοσι πέντε (25) ανάλογες περιπτώσεις από τις οποίες οι έντεκα (11) προκλήθηκαν την τελευταία εβδομάδα. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε, πως ολόκληρη την περσινή χειμερινή περίοδο η Υπηρεσίας μας είχε επέμβει σε δεκαέξι (16) φωτιές, που οφείλονταν στα ίδια αίτια.
 Με αφορμή τα παραπάνω, θα θέλαμε να επιστήσουμε

Αγάπη μου, συρρίκνωσα το στήθος μου
Το στήθος της κάθε γυναίκας είναι ίσως το μεγαλύτερο εξωτερικό «προσόν» της και ένα από τα χαρακτηριστικά για τα οποία θέλει να είναι περήφανη. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός πως ταεμφυτεύματα σιλικόνης είναι τόσο δημοφιλή τα τελευταία χρόνια, καθώς κάθε γυναίκα θέλει να έχει ένα πλούσιο μπούστο.

Οι εστίες ρύπανσης μέσα στο σπίτι


Αντικείμενα που μπορεί να γίνουν επικίνδυνα και συμβουλές για την αντιμετώπισή τους...

Σύμφωνα με επιστημονικά στοιχεία που επικαλείται η υπηρεσία προστασίας του περιβάλλοντος των ΗΠΑ, ο ατμοσφαιρικός αέρας στους εσωτερικούς χώρους μπορεί να είναι πιο μολυσμένος από ότι στους εξωτερικούς ακόμα και στις μεγάλες ή βιομηχανικές πόλεις.

JULIA ROBERTS ΕΝΑΝΤΙΟΝ AIDS


Η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική βερσιόν του θεατρικού «The Normal Heart», του Larry Kramer.


Από το 2010 είχε ανακοινώσει ο σκηνοθέτης Ryan Murphy την πρόθεσή του να κάνει ταινία την αυτοβιογραφία του Larry Kramer, σχετικά με το AIDS, «The Normal Heart». Τελικά όμως φαίνεται

Τι Άνδρες Ελκύουν Τελικά Τις Γυναίκες;

Σύμφωνα με νέα στοιχεία ερευνών όσο πιο πιο αρρενωποί οι άνδρες, τόσο πιο ελκυστικοί φαίνονται στο ασθενές φύλο. Ωστόσο το ρόλο τους παίζουν και οι κοινωνικές συνθήκες αλλά και το υποσυνείδητο.


Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου για τηΠΑΤΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣν


Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου προς τους υπουργούς
  1. Οικονομικών και
  2. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
ΘΕΜΑ: ΠΑΤΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ


Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, μπορεί να συμβάλλει και στη χρηστή διαχείριση των δημόσιων οικονομικών στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της κρίσης της Ελληνικής Οικονομίας και στην ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας.
Σε αυτό το πλαίσιο

Βρετανοί μυστικοί αστυνομικοί απέκτησαν παιδιά με ακτιβίστριες που παρακολουθούσαν

Δύο Βρετανοί μυστικοί αστυνομικοί έκαναν παιδιά με ακτιβίστριες, τις οποίες είχαν σταλεί να κατασκοπεύσουν και στη συνέχεια...
εξαφανίστηκαν από τη ζωή των παιδιών τους, αποκαλύπτει η εφημερίδα The Guardian.


Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου για τηΠΑΤΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣν


Ερώτηση του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου προς τους υπουργούς
  1. Οικονομικών και
  2. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης
ΘΕΜΑ: ΠΑΤΑΞΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ


Η Ηλεκτρονική Διακυβέρνηση, μπορεί να συμβάλλει και στη χρηστή διαχείριση των δημόσιων οικονομικών στην κατεύθυνση της αντιμετώπισης της κρίσης της Ελληνικής Οικονομίας και στην ενίσχυση της διαφάνειας και της λογοδοσίας.
Σε αυτό το πλαίσιο

Τα «καρφιά» των τοκογλύφων

Από τις φιλοφρονήσεις στα καρφιά και από το θαυμασμό στα πισώπλατα μαχαιρώματα! Ο λόγος για τους αρχηγούς των οργανώσεων τοκογλυφίας στη Θεσσαλονίκη, όπου στις μεταξύ τους συνομιλίες δεν έλειπαν οι έπαινοι για τα κατορθώματά τους, ωστόσο, στις επαφές τους με τρίτους δε δίσταζαν να «δώσουν» τους αντιπάλους τους.

Τα «καρφιά» των τοκογλύφων

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΑΝ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 4.710 !!!


1,3 δισσεκατομμύρια Κινέζοι καλωσόρισαν την αρχή του παραδοσιακά πιο ευνοϊκού σεληνιακού έτους, τη χρονιά του Δράκου, ο οποίος είναι το πέμπτο από τα ζώδια του κινεζικού 12ετή κύκλου και συμβολίζει την τύχη, αλλά και την δύναμη.

ΣΥΝΤΑΓΗ: Αφράτα muffins με μερέντα και φουντούκι
Τις Δευτέρες από παιδιά τις σιχαινόμασταν και τώρα που έχουμε μεγαλώσει το αίσθημα αυτό παραμένει το ίδιο... Για να ξορκίσουμε λοιπόν τη μαυρίλα της Δευτέρας, αποφασίσαμε μα φτιάξουμε μια ντουζίνα λαχταριστά, πανεύκολα, σοκολατένια muffins και να κάνουμε σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Πιστεύουμε πως θα συμφωνήσετε μαζί μας.

Οι "Απόγονοι" του ελληνικής καταγωγής Αλεξάντερ Πέιν η καλύτερη ταινία της χρονιάς!


Η Ενωση Κριτικών του Λος Αντζελες ανακοίνωσε ως καλύτερη ταινία της χρονιάς τους «Απογόνους» του Αλεξάντερ Πέιν ..!


...πώς να μη μυρίσει ψαρίλα το σπίτι όταν τηγανίζω
Προσθέτουμε λίγο ξύδι στο τηγάνι.
n.a.b.

Ολυμπιακός: Εξελίξεις με Φορμίκα

 

Νέα επαφή αναμένεται να έχει σήμερα ο Ολυμπιακός με την Μπλάκμπερν για την περίπτωση του Μάουρο Φορμίκα (στο κεντρό της φωτογραφίας), τον οποίον οι «ερυθρόλευκοι» θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους. Η Μπλάκμπερν ζητά 4 εκατομμύρια

Παρουσιαστής εγκατέλειψε τη συζυγική του στέγη για τα μάτια συναδέλφου


«Έρωτας είναι η αιτία» λέει ένα τραγούδι της Γλυκερίας και σίγουρα οπαρουσιαστής για τον οποίο γίνεται λόγος το συγκεκριμένο άσμα το γνωρίζει απ' έξω κι ανακατωτά!

BOOK CROSSING

BOOK CROSSING ΟNNΕΔ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ‏
Μια διαφορετική δράση ξεκίνησε η ΟNNΕΔ Θεσσαλονικής τις προηγούμενες μέρες, βασισμένη στη φιλοσοφια του book crossing.

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ!!!

Τρόφιμα που είχαν συγκεντρωθεί και προορίζονταν για τα συσσίτια, στο πλαίσιο της προσπάθειας του ΣΚΑΪ "Όλοι μαζί μπορούμε", έκλεψαν άγνωστοι από τον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στο Περιστέρι.

Πρόκληση Παπακωνσταντίνου: Εύλογη η αμοιβή των 180.000 ευρώ στον... άμισθο Αθεμπίγιο

Απολύτως εύλογο, χαρακτηρίζει ο υπουργός Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Γιώργος Παπακωνσταντίνου, το ποσό της ...αμοιβής του Τεχνικού Συμβούλου για το έργο του «Ελληνικού», σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή προς απάντηση ερώτησης του βουλευτή του ΛΑΟΣ, Κυριάκου Βελόπουλου, σχετικής με την αμοιβή του Ισπανού αρχιτέκτονα Χοσέ Αθεμπίγιο.    


Πώς κάνουν σεξ στο ΠΑΣΟΚ;Χρόνο τον χρόνο, ως τα 50 που κατέκτησα, απέκτησα μια μασίφ πεποίθηση. Το σεξ είναι το προσωπικό μας έργο τέχνης. Η στιγμή που παίρνεις τις μπογιές και τα πινέλα και αποδίδεις αυτά που έχει στη ψυχή σου. Το απόλυτο άλλοθι να φανερώσεις την αλήθεια σου. Γι αυτό θεωρώ τυχερή ετούτη την γενιά. Το πλαίσιο, το τελάρο δεν το βάζει η κοινωνία. Τουλάχιστον όχι όσο παλιά…Δεν ήταν πάντα έτσι.

Χριστιανόπουλος: Δεν θέλω τα βραβεία τους

Αρνείται το "μεγάλο βραβείο γραμμάτων" που του απένειμαν τα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας, ο ποιητής Ντίνος Χριστιανόπουλος: "Ούτε θα εμφανιστώ ούτε θα απλώσω το χέρι για να το πάρω. Δεν θέλω ούτε τα βραβεία ούτε τα λεφτά τους", σχολίασε.Nooz

Πού είναι ο Α. Λοβέρδος;του Βασίλη Βενιζέλου
Πολύ χαμηλά επιχειρεί ο υπουργός Υγείας Αν. Λοβέρδος να κρατήσει τους τόνους των ποικίλων αντιπαραθέσεων στο χώρο του δημοσίου συστήματος Υγείας, εν όψει των ραγδαίων εξελίξεων στο εσωκομματικό "μέτωπο" του ΠΑΣΟΚ

Εργασιακοί παράδεισοι!!!


Οι πλέον απίστευτοι χώροι εργασίας του πλανήτη
Εκτός κι αν είσαι ακριβοπληρωμένο και περιζήτητο στέλεχος με τη δική σου γραφειάρα, οι πιθανότητες είναι να μοιράζεσαι τον χώρο με πολλούς ακόμη συναδέλφους. Υπάρχουν ωστόσο εταιρίες που κάνουν τον κοινό αυτό χώρο όσο πιο συναρπαστικό γίνεται…

17 καταθέσεις κατά Παπανδρέου επικαλούνται Πεπόνης-Μουζακίτης

Τουλάχιστον 17 καταθέσεις επικαλούνται οι αντεισαγγελείς Γρηγόρης Πεπόνης και Σπύρος Μουζακίτης στο έγγραφό τους με το οποίο ζητούν να σταλεί στη Βουλή η δικογραφία για την Ελληνική Στατιστική Αρχή, σε σχέση με τις καταγγελίες για τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος το 2009 προκειμένου να προσφύγει η χώρα στην Τρόικα και το μνημόνιο.... Βήμα

Στον Ντίνο Χριστιανόπουλο το Μεγάλο Βραβείο ΓραμμάτωN

 Οι Ντίνος Χριστιανόπουλος, Θωμάς Κοροβίνης, Γιώργος Μαρκόπουλος, Χρήστος Οικονόμου κέρδισαν τα μεγάλα Κρατικά Βραβεία Λογοτεχνίας για το 2011, σύμφωνα με την απόφαση της Επιτροπής Κρατικών Βραβείων του υπουργείου Πολιτισμού, που ανακοινώθηκε σήμερα.
Ειδικότερα, τα βραβεία έχουν ως εξής:

Ο Κότζακ...Σαν χθες (22 Ιανουαρίου 1994) πέθανε ο Ελληνοαμερικανός ηθοποιός Τέλης Σαβάλας, γνωστός και ως Κότζακ  από το ομώνυμο  παγκόσμια δημοφιλές σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστούσε ως Ελληνοαμερικανός ντεντέκτιβ... Ήταν όμοσπονδιακός δάσκαλος στις μειονότητες της Νέας Υόρκης,

Facebook; ΜΕΣΟΝ...ΑΥΤΟΠΡΟΒΟΛΗΣ..!

Για πολύ κόσμο η χρήση του Facebook έχει γίνει μέρος της καθημερινής του ρουτίνας. Γιατί όμως συμβαίνει αυτό; Μια νέα έρευνα στηρίζει ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης εκπληρώνει δύο βασικές κοινωνικές ανάγκες.
Όπως το γράμμα, μια τηλεφωνική κλήση, ένα μήνυμα ακόμα και ένα email, το Facebook έχει γίνει ένα είδος επικοινωνίας.
Σκοπός της έρευνας, η οποία πραγματοποιήθηκε από τους ερευνητές του Πανεπιστημίου της Βοστώνης Ashwini Nadkarni και Stefan G. Hofmann, είναι η απάντηση ότι η ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έχει εδραιωθεί στην κοινωνική μας ζωή.
Περιληπτικά αναφέρουμε ότι, το Facebook έχει 800 εκ

ΧΑΡΗ....ΣΟΥ ΚΑΝΩ!!!!

apospasma.gr

ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΤΡΟΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΣΜΟ

http://www.clickatlife.gr
Αν το έχετε ακούσει και δεν το πιστεύετε, είναι αλήθεια. Υπάρχουν, πράγματι, τροφές που έχουν υψηλή θερμογενετική επίδραση, πράγμα που σημαίνει ότι «καίμε» περισσότερες θερμίδες όταν τις καταναλώνουμε. Άλλες, πάλι, τροφές, περιέχουν θρεπτικά συστατικά που δίνουν ώθηση στο μεταβολισμό δίνοντας το ίδιο αποτέλεσμα.

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ, ΚΑΜΜΕΝΟΥ

Για πρώτη φορά ο Καμμένος ομολόγησε ότι είναι τρελός. "Τρελός είμαι. Να φύγεις από ένα μεγάλο κόμμα για να ιδρύσεις ένα μικρότερο σημαίνει ότι είσαι τρελός", η διαπίστωση για τον εαυτό του. Άλλα όμως ήταν τα σημαντικά που είπε το πρωί στον ΑΝΤ1 ο... Καμμένος. Βλέπει τη δημιουργία ενός νέου κόμματος με τη νεοφιλελεύθερη τάση της Ν.Δ. και την κεντρώα του ΠΑΣΟΚ. Ως παράδειγμα έφερε την χθεσινή εκδήλωση στην οποία μίλησαν η Άννα Διαμαντοπούλου και ο Κωστής Χατζηδάκης. fimotro

ΔΙΟΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.«Καλλιέργεια του λωτού στην Πιερία»Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την  Τρίτη  24  Ιανουαρίου   2012, στις 10.30 το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει: «Καλλιέργεια του λωτού στην Πιερία»

Διακόσια χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου πολέμιου της φτώχειας, Καρόλου Ντίκενς


Διακόσια χρόνια μετά τη γέννηση του Καρόλου Ντίκενς -γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1812 στο Λάντπορτ του Πόρτσμουθ και πέθανε το 1870 στο Ρότσεστερ, χωρίς να προλάβει να φτάσει τα 60-, το έργο του μοιάζει περισσότερο επίκαιρο από ποτέ.

Την εποχή της πρωτοφανούς κρίσης, με την ανεργία να αυξάνεται και τα εισοδήματα να συρρικνώνονται,

Ξεπερασμένο μοντέλο η κατασκευή τελεφερίκ στον Όλυμπο ...Κοινό ψήφισμα φορέων για τον Όλυμπο

Κοινό ψήφισμα φορέων για τον Όλυμπο και το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος     
 
Εκπρόσωποι φορέων και οργανώσεων από την Πιερία και από άλλες περιοχές της χώρας, σε κοινό ψήφισμα που εξέδωσαν, αναφέρονται στο υπό συζήτηση Προεδρικό Διάταγμα για τον Όλυμπο, εκφράζοντας τις απόψεις τους, επί των βασικών του σημείων

Στο ψήφισμά τους αναφέρουν οτι

Οι μαθητές «γνωρίζουν» τη λογοτεχνία

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα «φιλαναγνωσίας» εφαρμόζεται για πρώτη φορά φέτος στο 2ο δημοτικό σχολείο Λιτοχώρου. Πρόκειται για ένα νέου τύπου σχολείο, με διευρυμένο το ωράριο (μέχρι τις 2.00 μ.μ.) αλλά και με πολλές ειδικότητες.

H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Λόγιου ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Ο Νίκος Παπανδρέου διαψεύδει το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ και αντεπιτίθεται στον λαϊκισμό

Εδώ και ενάμισυ χρόνο περίπου διάφορα μπλογκ και εφημερίδες ασχολούνται επιμελώς με το πρόσωπό μου, χωρίς φυσικά να προσκομίζουν στοιχεία. Το σημερινό εξώφυλλο είναι στην ίδια γραμμή με τα μπλογκ. Μόνο σκοπό που έχουν είναι – υποθέτω – να αποτελειώσουν δια της λασπολογόιας, το επώνυμο «Παπανδρέου» μια και καλή.
Πρώτ’ απ’ όλα προφανώς είμαι υπό απίστευτη παρακολούθηση επειδή για μια μέρα που επισκέπτης πάρκαρε το αμάξι του στα γκαράζ μου, προλάβατε να βγάλετε φωτογραφία με αυτό, υπονοώντας ότι μου ανήκει.
Φυσικά και δεν μου ανήκει. Όπως και δεν μου ανήκει ένα 4×4 BMW, όπως υπονοείτε στο εξώφυλλο. Έχω ένα..
οικογενειακό VOLVO του 2003. Όμως σημειώνω ότι ποτέ

Το κουτσομπολιό «φάρμακο» κατά του στρες;

Όταν το κουτσομπολιό μάλιστα, γίνεται με το σωστό τρόπο και για τον σωστό λόγο, συμβάλει σημαντικά στη μείωση του στρες. Έρευνα που δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο πρόσφατα και συγκεκριμένα στο Journal of Personality and Social Psychology δείχνει ότι ο τρόπος με τον οποίο κουτσομπόλευαν

Mεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας από Τετάρτη


Μεταβολή του καιρού αναμένεται στα μέσα της εβδομάδας με πτώση της θερμοκρασίας, βροχές και χιονοπτώσεις όχι μόνο στα ορεινά, αλλά και σε περιοχές της βόρειας και κεντρικής Ελλάδας με χαμηλό υψόμετρο. Κρύο έως και το Σάββατο.