Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

Πολυκομματική Βουλή και μη ύπαρξη αυτοδυναμίας "δείχνουν" τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα.

Βουλή εννιά κομμάτων, χωρίς αυτοδυναμία, περαιτέρω φθορά των μνημονικών κομμάτων και υψηλά ποσοστά για την αριστερά είναι τα τελευταία δημοσκοπικά ευρήματα.
Η Νέα Δημοκρατία, όπως προκύπτει από το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue που δημοσιεύει η "Καθημερινή της Κυριακής", παραμένει πρώτη

"Πολιτικοί 'καμικάζι' Παπαδήμος και Μόντι"

Στο πολύ δύσκολο έργο των «καμικάζι» πρωθυπουργών, οι οποίοι πρέπει να είναι «υπεύθυνοι άνθρωποι, που αγαπούν τη χώρα τους και να είναι καλοί επαγγελματίες» αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν

5 ΡΙΧΤΕΡ ΣΤΟΝ ΑΘΩ..!

Σεισμική δόνηση μεγέθους 5.0 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 05.31 τα ξημερώματα, δυτικά της χερσονήσου του Άθω, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 30 χλμ. δυτικά της χερσονήσου του Άθω, 242 χλμ. βόρεια της Αθήνας, ενώ το εστιακό βάθος είναι στα 10 χλμ. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για ζημιές ή θύματα. 

Μέχρι 15 Ιουνίου η υποβολή φορολογικών δηλώσεων


ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ


Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τις προθεσμίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων του οικονομικού έτους 2012.
Μέχρι τις 15 Ιουνίου δίνει περιθώριο το υπουργείο Οικονομικών σε μισθωτούς, συνταξιούχους, αγρότες και επιτηδευματίες για να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις.
Το υπουργείο Οικονομικών ανακοίνωσε τις προθεσμίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων οικονομικού έτους 2012, με την προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή του Ε9 να λήγει στις 31 Ιουλίου.

ΟΙ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΤΗΣ ΜΕΓ. ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ - 1η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ

Κάθε Κυριακή της Μ. Σαρακοστής έχει δύο θέματα, δύο νοήματα. Από το ένα μέρος η κάθε Κυριακή αποτελεί μέρος μιας συνέχειας στην οποία αποκαλύπτεται ο ρυθμός και η πνευματική <<διαλεκτική>> της Μ. Σαρακοστής. Από το άλλο μέρος, σύμφωνα με την πορεία της ιστορικής εξέλιξης της Εκκλησίας, σχεδόν κάθε Κυριακή της Σαρακοστής απόκτησε ένα δεύτερο θέμα. 

Ετσι την Α΄ Κυριακή των Νηστειών η Εκκλησία γιορτάζει τον θρίαμβο τηςΟρθοδοξίας

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ(Katerini-ΕΠΙΛΟΓΕΣ) ΤΟ RADAR. ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ, 24 ΩΡΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

ILLUSIONS