Τρίτη, 10 Απριλίου 2012

TA BΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


Βάζουν χέρι στους υποψήφιους για τα SMS

Τους όρους και τα δικαιώματα των ψηφοφόρων που προεκλογικά δέχονται «βροχή» από SMS και MMS από υποψηφίους χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, θέτει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ) επαναφέροντας την υπ. αριθμόν

«ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ»

Η καθιερωμένη «ΓΙΟΡΤΗ ΑΓΑΠΗΣ» πρόκειται να πραγματοποιηθεί και φέτος στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα.
Την Πασχαλινή γιορτή, που θα γίνει στην πλατεία του χωριού, διοργανώνει ο Οργανισμός Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας του Δήμου Κατερίνης, σε συνεργασία με τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «ΑΡΓΟΣ».
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, θα αναβιώσει για μία ακόμη χρονιά το έθιμο τσουγκρίσματος αυγών, οι γνωστές «ΑΥΓΟΜΑΧΙΕΣ», ενώ το μουσικοχορευτικό τμήμα του Συλλόγου θα παρουσιάσει παραδοσιακούς χορούς.

ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ, ΚΚΕ...!!! ΑΠΟ ΤΗ ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ enikos.gr!!!!!

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟΝ enikos.gr

ΘΕΛΩ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ ΜΟΥ!!!!!
seleo.gr   

Ο Π. Κοντογιαννίδης μιλά για την υποψηφιότητά του στις ερχόμενες εκλογές! - Με εκνευρίζουν πάρα πολύ οι πολιτικοί

Φιλοξενούμενος της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης ήταν ο Παύλος Κοντογιαννίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την αγάπη του για τη φύση - μιας και είναι παιδί αγροτών - τη θεατρική παράσταση "Θα σε κάνω βασίλισσα", αλλά και την ταινία "Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι", στις οποίες πρωταγωνιστεί, αλλά και την υποψήφιότητά του στις επερχόμενες εκλογές.

Όσον αφορά

Το "Συμβόλαιο" του Καμμένου

Συμβόλαιο τιμής για την σωτηρία της πατρίδας από την κατάσταση που θέλει να επιβάλει η Νέα Τάξη Πραγμάτων υπέγραψαν σήμερα Τρίτη 10 Απριλίου 2012 ο πρόεδρος του κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες Πάνος Καμμένος και εκπρόσωποι 11 πολιτικών φορέων, συλλογικοτήτων και κινημάτων που συμμετείχαν ενεργά στον αγώνα του ελληνικού λαού στην πλατεία Συντάγματος και σε όλη την Ελλάδα κατά του Μνημονίου.

Πρωταρχική δέσμευση όλων των πλευρών είναι ότι δεν θα υπάρξει καμιά συνεργασία με κανένα κόμμα,φορέα ή πρόσωπο που έχει ταχθεί υπέρ του μνημονίου.

Ο Πάνος Καμμένος και οι εκπρόσωποι των φορέων συζήτησαν με βάση τις  πολιτικοοικονομικές συνθήκες και τους κινδύνους στους οποίους έχει περιέλθει η Πατρίδα από την μνημονιακή πολιτική.

Μετά από απόφαση της Διοικούσας Επιτροπής,ο Πάνος Καμμένος δεσμεύτηκε προσωπικά για την τήρηση των όρων του συμβολαίου τιμής, και καλεί όλα τα αντιμνημονιακά δημοκρατικά κόμματα,φορείς και ενώσεις για ενότητα και σύμπραξη.

Στο συμβόλαιο τιμής τονίζεται ότι "ο κοινός σκοπός είναι να ενωθούν όλες οι Πατριωτικές Αντιμνημονιακές Αντιστασιακές δυνάμεις που αγωνίζονται για την Σωτηρία της Πατρίδας μας,με αίσθημα ευθύνης και αγάπης γι' αυτήν,προτάσσοντας όλα όσα μας ενώνουν, ώστε με την συμπαράταξη, μέσω των επερχόμενων εθνικών εκλογών, να έχουν τη δύναμη να επιβάλουν τις καλύτερες εθνικές λύσεις.

Προς τούτο γίνεται αποδεκτή εκατέρωθεν η Ιδρυτική Διακήρυξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ καθώς επίσης ότι ο πολιτικός φορέας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ότι δεν θα συνεργαστεί ούτε προεκλογικά, ούτε μετεκλογικά είτε εντός Βουλής είτε εκτός Βουλής, με κανένα μνημονιακό πολιτικό κόμμα ή σχηματισμό ή μεμονωμένο βουλευτή που ψήφισε τα μνημόνια ή τους εφαρμοστικούς τους νόμους ή έχει θέσεις υπέρ αυτών".

Το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΙΜΗΣ υπογράφουν τα εξής πολιτικά κινήματα και ενώσεις:

Σπίθα Νέας Πεντέλης,Πεντέλης,Μελισσίων (εκπρόσωπος Γιώργος Αλαϊάδης)

Σπίθα Αγώνα Ελληνικού (εκπρόσωπος Κώστας Δούκας)

Λακωνική Αγωγή (εκπρόσωπος Σωκράτης Χριστοδουλάρης)

Ομάδα Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος  Κώστας Σαμαράκος)

Ένωση των Ελλήνων (εκπρόσωπος Κίμωνας Μακρής)

Δίκτυο Άμεσης Δημοκρατίας Ανδριών-Δ.Α.Δ.Α (εκπρόσωπος Σταύρος Βιδάλης)

Αγανακτισμένοι-Αποφασισμένοι (υπέγραψε ως μέλος ο Μηνάς Μαλάκος)

Άμεση Δημοκρατία (Κίνημα,εκπρόσωπος Αλέξανδρος Κοντος)

Σπίθα Αποκορώνου-Χανίων (εκπρόσωπος Παντελής Καπαρουδάκης)

Σπίθα 40 Εκκλησιών Θεσσαλονίκης (εκπρόσωπος Δημήτρης Μικρόπουλος)

Λαϊκή Συνέλευση Παλαιού Φαλήρου (Εκπρόσωποι Γιώργος Σεμερτζιάν,Ιωάννα Κοκκίνου)
enikos.gr

ΤΣΙΠΡΑΣ: ΧΑΟΣ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ


«Κατάσταση χάους» θα επικρατήσει στη χώρα, αν την επομένη των εκλογών σχηματιστεί κυβέρνηση από τις δυνάμεις που στηρίζουν το Μνημόνιο, τόνισε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, για να τονίσει την ανάγκη σχηματισμού κυβέρνησης από ένα νέο συνασπισμό εξουσίας, γι' αυτό και επανέλαβε την πρότασή

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΕΣ.ΑΣ ΚΥΝΗΓΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΟ: ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΣΑΡΩΝΕΙ ΣΤΟ FACEBOOK


Μια εικόνα με θετικό μήνυμα για αλλαγή κάνει το γύρω του κόσμου τις τελευταίες ημέρες στο Facebook, με εκατοντάδες κοινοποιήσεις και likes σε προφίλ Ελλήνων χρηστών...

Μεγάλη Εβδομάδα ή Εβδομάδα των Παθών. H αλλαγή. Η κάθαρση της Ανάστασης.. 
''Δεν μπορώ να προσδοκώ να αλλάξει κάτι στη ζωή μου, αν δεν αλλάξω κάτι (τώρα) στη ζωή μου''... 
Το παραπάνω αισιόδοξο και θετικό μήνυμα για αλλαγή, για ελπίδα και όραμα προκειμένου να αλλάξουμε τα πράγματα προς το καλύτερο, συνοδεύεται από πολλές ευχές για αυτές τις ημέρες του Πάσχα.
Γιατί ''αξίζουμε την εξέλιξη''΄..
.

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟΝ enikos.gr


ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΣΕΙ 627 ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΤΗ Β. ΕΛΛΑΔΑ


Μάλιστα από το σύνολο των 627 επιχειρήσεων -μελών του ΒΕΘ, που έπαψαν να λειτουργούν, 412 κατέβασαν ρολά επειδή κρίθηκαν ασύμφορες, αριθμός αυξημένος κατά 14,7% έναντι του πρώτου τριμήνου 2011 (359). 

Λουκέτο έβαλαν, στη διάρκεια ενός μόλις τριμήνου, 627 βιοτεχνικές επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης,

ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ...!

«Τσουνάμι» ίδρυσης ή μετακίνησης εδρών των ελληνικών επιχειρήσεων από τη Β.Ελλάδα στη Βουλγαρία παρατηρείται τα δύο τελευταία χρόνια με τον αριθμό αυτών να φθάνει σήμερα τις 2.560, εκ των οποίων οι 880, που έχουν έδρα το Blagoevgrad, να έχουν συσταθεί το 2011.
Σύμφωνα με τους ίδιους του επιχειρηματίες,

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑΑΛΛΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΝΑΜΙΤΊΣΟΥΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥΣ...
ΣΑΜΑΡΑΣ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΜΙΛΑΝΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΜΦΑΝΊΣΤΗΚΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ...
Η ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΜΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΡΕΤΙΝΟΥΣ...
ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ....!

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗΣ ΣΤΟΝ enikos.gr


H Σαντορίνη... εμπορικό κέντρο στην Ταΐλάνδη!

Ένα εντυπωσιακό πάρκο, μικρογραφία της Σαντορίνης, άρχισε να λειτουργεί στην Ταϊλάνδη διαφημίζοντας τη χώρα μας, στη νοτιοανατολική Ασία.
Το Santorini Park, καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ. το νεότευκτο εμπορικό κέντρο στην τουριστική πόλη Τσα Αμ στην Ταΐλάνδη.

Ορμονικό σπρέι για τη λίμπιντο τραβά τους άνδρες από τη μύτη

Ένας ψεκασμός ωκυτοκίνης στη μύτη τραβά τους άνδρες από τη μύτηΗ ωκυτοκίνη, η αποκαλούμενη ορμόνη της αγάπης και του μητρικού ενστίκτου, φαίνεται...
ότι μπορεί να αποτελέσει το νέο… βιάγκρα. Αυτό αναφέρουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας με δημοσίευσή τους στο επιστημονικό περιοδικό «Journal of Sexual Medicine».

ΘΕΛΗΜΑΤΑ..!!!


ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΣTHN ΠΙΕΡΙΑ


  • ΒΑΡΜΑΖΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ – ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Ο.Σ.Ε
  • ΚΑΤΣΑΒΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Ε.Α.
  • ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ – ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
  • ΣΑΠΙΔΟΥ ΕΥΘΥΜΙΑ – ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ

Στο σφυρί αρχαία ελληνικά κοσμήματα

Αρχαία ελληνικά κοσμήματα, που προέρχονται από ιδιωτικές συλλογές, πρόκειται να δημοπρατηθούν στις 26 Απριλίου από τον οίκο Κρίστις.
Αυτό ουσιαστικά η προέλευσή τους μπορεί να είναι ύποπτη, καθώς δεν υπάρχει καμία άλλη αναφορά για το πως

Κείμενα και γράμματα δημιουργούν εικόνες


Η Φράνσες Σταρκ, με μια σειρά 12 ζωγραφικών έργων, πρωταγωνιστεί στην θέση του «Καλλιτέχνη του Μήνα» που παρουσιάζεται στο Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης.
Έργα με κείμενα και γράμματα

Mόνο βουλευτάς κι εφημεριδογράφους

Καημένη Δόξα γύριζε/
 μες στις σπηλιές των βράχων/
και σκόρπα τα στεφάνια σου/ 
 στης λεβεντιάς τους τάφους...
Δεν θα' βρεις σήμερα κορμιά/
 ανδρών τυραννομάχων,/
θα εύρεις μόνο βουλευτάς/ 
κι εφημεριδογράφους.
                                     Γεώργιος Σουρής

Οι νέες επιτροπές Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων

Με απόφαση του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού, Παύλου Γερουλάνου, ορίστηκαν οι αντικαταστάτες των παραιτηθέντων μελών των Επιτροπών Κρατικών Λογοτεχνικών Βραβείων, ως εξής:

Ένας στους πέντε αναποφάσιστος


Χαρακτήρα θρίλερ προσλαμβάνουν οι επικείμενες εκλογές, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για λογαριασμό του Mega

Βραδιά τιμής για τον μεγάλο φιλέλληνα ποιητή Αλέξανδρο ΠούσκινΑΠΟ ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, ΤΟΝ «ΠΗΓΑΣΟ» ΚΑΙ ΤΟ «ΜΑΤΙ»
Μια ξεχωριστή βραδιά, αφιερωμένη στον μεγάλο ρώσο ποιητή Αλεξάντερ Σεργκιέγεβιτς Πούσκιν, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο πνευματικό κέντρο του δήμου Κατερίνης. Φίλοι των γραμμάτων και των τεχνών έδωσαν το παρών

Ο Διογένης ο Κυνικός

Μια αναφορά  στον κυνικό φιλόσοφο Διογένη – η κυνική φιλοσοφία λέγεται έτσι γιατί οι κυνικοί είχαν ως έμβλημά τους το σκύλο (κύων) και έλεγαν: «Εμείς διαφέρουμε από τους άλλους σκύλους διότι εμείς δεν δαγκώνουμε τους εχθρούς αλλά τους φίλους, για να τους διορθώσουμε».
Ο Διογένης ήταν το πρότυπο της λιτής ζωής. Πίστευε ότι

Οι Έλληνες του Τιτανικού

Μπορεί οι περισσότεροι να γνωρίζουν την ιστορία των επιβατών του Τιτανικού Τζακ και Ρόουζ, όπως τη φαντάστηκε ο Τζέιμς Κάμερον, λίγοι, όμως, γνωρίζουν ότι στο πιο διάσημο ναυάγιο του κόσμου υπήρχαν και Έλληνες επιβάτες. Οι τέσσερις άντρες κατάγονται όλοι από το χωριό Άγιος Σώστης της Μεσσηνίας και κανένας τους δεν κατάφερε να επιζήσει.

ΡΩΣΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΝΟΙΓΕΙ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


Την πρόθεση του τραπεζικού ομίλου CJSC CB «KEDR» για την δημιουργία υποκαταστήματος στην Αλεξανδρούπολη το επόμενο χρονικό διάστημα, ανακοίνωσε ο πρόεδρος του ομίλου Σίτρο Κυρίλλ στη συνάντηση που είχε την Κυριακή 8 Απριλίου με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλο Τοψίδη,

636.188 ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ....

Π
Σε 636.188 ανέρχεται το τακτικό προσωπικό στο Δημόσιο, σύμφωνα με τα στοιχεία του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης μέχρι τις 9 Απριλίου του 2012. Επιπλέον, 49.546 υπάλληλοι εργάζονται ως έκτακτοι και άλλοι 20.242 με ποικίλες εργασιακές σχέσεις.

ΠΑΣΧΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ....ΠΑΣΧΑ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.

ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ...ΣΥΝΕΧΕΙΑ...ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ ΜΕ ΚΑΜΜΕΝΟ


Δυναμικά ξεκίνησε στη Β΄ Αθηνών ο Βασίλης Καπερνάρος που κατεβαίνει υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Ο γνωστός νομικός με τη μεγάλη επιρροή στους Μανιάτες,

ΧΑΖΟΜΑΜΑΔΕΣ ΜΕ ...ΦΑΝΤΑΣΙΑ..!!! (ΦΩΤΟ)

Η μητέρα του παρακάτω εικονιζόμενου μικρού κοριτσιού είναι μια Πληροφορικός απ' το Ελσίνκι της Φινλανδίας.
Ενόσω η κορούλα της κοιμάται του καλού καιρού, εκείνη δημιουργεί έναν ολότελα διαφορετικό κόσμο.
Με οτιδήποτε μπορεί να βρει εύκαιρο!
Και κάπως έτσι έγιναν διάσημες οι δυο τους!
Πραγματικά ασύλληπτη φαντασία και δημιουργικότητα!
 


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

Από το Κολωνάκι δεν γίνεται αντιπολίτευση, κ. Δημόπουλε!

Συγχαρητήρια κ. Δημόπουλε.
Ως δημοτική αρχή τού δήμου Δίου-Ολύμπου οφείλουμε να συγχαρούμε τον επικεφαλής τής μείζονος αντιπολίτευσης Δήμου Δίου-Ολύμπου που, επιτέλους (!), με μια «ιστορική» παρέμβασή του (!), μας έθεσε όλους ενώπιον των ευθυνών μας (!) και «διαφώτισε» τους δημότες τού δήμου μας (!).

Απαγορεύεται η αλιεία -επαγγελματική και ερασιτεχνική

Με απόφαση της Περιφέρειας  Πιερίας, απαγορεύεται η αλιεία -επαγγελματική και ερασιτεχνική- με κάθε μέσο και εργαλείο, σε όλους τους ποταμούς, τα ρέματα, τα κανάλια, τις λιμνοδεξαμενές, τις φυσικές και τις τεχνητές

ΧΑΘΗΚΑΝ 168.000 ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ...!!!!!!!! ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΗΤΑΝ ? ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΚΡΥΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΧΩΜΑ? ΤΙ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 168 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ? ΕΞΩΓΙΗΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΞΙΑ? ΕΛΕΟΣ !!!!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....ΦΤΑΝΕΙ ΤΟΣΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΜΑ...

  Αύριο θα δοθούν στη δημοσιότητα από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης τα τελικά στοιχεία της απογραφής των υπαλλήλων του στενού καιτου ευρύτερου τομέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για λίγο παραπάνω από 600.000 υπαλλήλους, αριθμός κατά πολύ μικρότερος από τους 768.000 που είχε καταγράψει η απογραφή του τέως υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση για την οποία του είχε ασκηθεί κριτική τόσο από τον νυν υπουργό Διοικητικής Μετ

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...!

Τη θέση του εκπροσώπου τύπου του ΛΑΟΣ,
 αναλαμβάνει ο δημοσιογράφος Γιώργος Κύρτσος.

ΠΟΙΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗ ΦΩΚΙΔΑ?

Στη Φωκίδα, εκτός από τη Β’ Αθηνών θα είναι υποψήφιος ο Πάνος Καμμένος ως πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Το γαλάζιο ψηφοδέλτιο που θα έχει απέναντί του περιλαμβάνει δύο νέες υποψηφιότητες,

Στην Πιερία ο Ευρωβουλευτής της Δημοκρατικής Συμμαχίας Θεόδωρος Σκυλακάκης

Με τους τουριστικούς φορείς 

Το κυρίαρχο ζήτημα που προέκυψε απο την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνάντηση που είχε ο Ευρωβουλευτης με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων της Πιερίας ήταν το θέμα της βίζας που ταλαιπωρεί "υποψηφιους" τουρίστες απο κράτη

ΡΑΔΙΟ ΑΡΒΥΛΑ...ΑΠΟΨΕ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ...


Κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη έχει Ράδιο Αρβύλα. Όμως μόνο μια φορά τον χρόνο, τη Μεγάλη Εβδομάδα, προβάλλεται μια διαφορετική εκπομπή.
Έτσι, τη Μεγάλη Τρίτη ένα ξεχωριστό επεισόδιο έρχεται στους δέκτες μας και οι πιστοί τηλεθεατές του Αντώνη Κανάκη, του Γιάννη Σερβετά, του Χρήστου Κιούση και του Στάθη Παναγιωτόπουλου ξέρουν καλά τι φέρνει…
Οι συντελεστές του Ράδιο Αρβύλα θα αφήσουν για λίγο στην άκρη τη σάτιρα και θα προσπαθήσουν να αγγίξουν λίγο πιο βαθιά τις καρδιές όσων βρεθούν στην παρέα τους τη Μεγάλη Τρίτη 10 Απριλίου στον ΑΝΤ1 .         Στις 23:00 στον ΑΝΤ1

Νέο Δ.Σ. στην Εστία Πιερίδων Μουσών


Εκ νέου πρόεδρος ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης
Μετά από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες (01 - 04 - 2012) που διεξήχθησαν στην Εστία Πιερίδων Μουσών Κατερίνης με την υψηλότερη προσέλευση μελών (ψηφίσαντες 386), συνήλθε το νέο Δ.Σ. και συγκροτήθηκε σε

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΣΤΗΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ


 Εργασιακά, συνταξιοδοτικά αλλά και μισθολογικά θέματα έθεσαν στον βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμο, οι Πυροσβέστες που υπηρετούν στην Υπηρεσία Κατερίνης κατά την επίσκεψή του.

ΑΛΛΟ "ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΩΡΑ" ΑΛΛΟ ..."ΣΟΥΒΛΙΣΜΑ"..!

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ


18.30 Bundesliga 2: Μπραουνσβάιγκ-Γκρόιτερ Φιρτ (OTE Sport2)
17.00 Basketleague: Παναθηναϊκός-Κολοσσός (ΝΕΤ)
21.00 Bundesliga: Βέρντερ-Γκλάντμπαχ (OTE Sport3)


21.45 Serie A: Κιέβο-Μίλαν (OTE Sport2-HD)
22.00 Primera Division: Μπαρτσελόνα-Χετάφε (OTE Sport1)
22.00 Premier League: Μπλάκμπερν-Λίβερπουλ (novasports1-HD
)

Σε κινητοποιήσεις προχωρά η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας


Συγκέντρωση διαμαρτυρίας και συμβολική κατάληψη, σήμερα στα γραφεία του Γ.Γρ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας, με ομόφωνη απόφαση που έλαβε στην τελευταία συνεδρίασή του, καλεί όλους τους αιρετούς της Αυτοδιοίκησης, τους εργαζομένους στους δήμους αλλά

ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΑ... ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

 " Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα, επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ η γραμμή  του κόμματος ήταν όχι.

Μετά διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν όχι, ενώ η γραμμή της ΝΔ ,ήταν ΝΑΙ.

Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες, είχαν επαφές με την Ντόρα, για να  ενταχθούν στη Δημοκρατική Συμμαχία, που έλεγε ΝΑΙ στο μνημόνιο, ενώ αυτοί είχαν διαγραφεί, επειδή είπαν όχι!!

Η Ντόρα που συζητούσε το ενδεχόμενο ένταξης στο κόμμα της, αυτών που ψήφισαν  όχι, ενώ η ίδια έλεγε ΝΑΙ, κατηγόρησε τον Σαμαρά για πολιτική σχιζοφρένεια.
Ο Σαμαράς τώρα μαζεύει πίσω αυτούς που ψήφισαν όχι, ενώ έπρεπε να ψηφίσουν ΝΑΙ".
 http://www.aoristies.gr

ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟ...!!! Στην Ευρώπη, Γ. Σουρής, 1886

Στην Ευρώπη
Απόστασε το χέρι μου από το να μουντζώνω
και σάλιο δεν μου έμεινε από το φτύσε φτύσε,
αλλ’ έως τώρα τίποτε μ’ αυτά δεν κατορθώνω,
και σύ, Ευρώπη, μας γελάς και πάντα ίδια είσαι.
Και απορώ, μα το σταυρό, πώς ως αυτή την ώρα
και άλλα δεν μας έστειλες εδώ Θωρακοφόρα.
Προθύμως σας εκάμαμεν εκείνο που ζητείτε
και άν δεν μας πιστεύετε, κοπιάσετε να δήτε
ποία ειρήνη κατ’ αυτάς στο κράτος βασιλεύει
και πώς καθένας ήσυχα γλεντά και χουζουρεύει.
Ήλθε το άντε στάτους κβο με τόσας αναπαύσεις
και άρχισαν να γίνονται διορισμοί και παύσεις.
_Λοιπόν, τί άλλο από μας, Ευρώπη, απαιτείς
κι ακόμη από το λαιμό πιασμένους μας κρατείς;
Θέλεις λοιπόν να ζήσωμε χωρίς πολιτικήν
και ως στρατόν να έχωμε την χωροφυλακήν
κι ουδέ ο ρήτωρ Κωνσταντής ν’ ακούγεται παρλάρων
διά το πραξικόπημα εκείνο των Βουλγάρων;
Εσύ, βρε καγκελλάριε των σαχλο-Γερμανών
σύ εναντίον μας κινείς και γην και ουρανόν
εσύ, διαόλου αλεπού, που ψόφος δεν σε πιάνει
εσύ κρατάς κατάκλειστο το κάθε μας λιμάνι,
και όλα τα καράβια σου εις τα νερά μας στέλλεις,
διότι έτσι αγαπάς, διότι έτσι θέλεις.
Εσύ, βρε καγκελλάριε, εσύ, βρε Μαμελούκε,
εσύ, πανευγενέστατε της Δύσεως Τραμπούκε,
παίζεις και πάλι πρόστυχο και βρώμικο παιχνίδι
και του κυρίου Γλάδστωνος του πάει ριπιπίδι
κι αισθάνεται το βάρος σου ο σβέρκος κάθε ράχης…
αλλ’ έστι δίκης οφθαλμός, που κακό ψόφο νάχεις.
Γ. Σουρής, 1886
(ΑΠΑΝΤΑ ΣΟΥΡΗ εκδ. Γιοβάνη, Δ’ ΤόE

Γ-Δ-ΥΝΕΤΑΙ? ΝΑΙ Γ-Δ-ΥΝΕΤΑΙ...!!!! ΚΟΡΥΦΑΙΟ..!

ΣΑΜΑΡΑΣ : 2+3 = 6

ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΑΓΑ ΜΟΥ ΝΑ ΑΓΙΑΣΩ...! ΕΤΣΙ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ...!

"Ένα όραμα για την Ελλάδα, για όλους μας" , του Ξενοφώντα Μπαραλιάκου, ΟικονομολόγουΣύμφωνα με επιστημονική έρευνα της περασμένης εβδομάδας το 88% των πολιτών αισθάνεται απογοητευμένο από την πορεία της ελληνικής οικονομίας, ενώ το 70% κρίνει πως η κατάσταση δεν θα βελτιωθεί τους επόμενους μήνες. Απογοητευμένοι – και πολύ εύλογα – είναι όλοι σχεδόν οι Έλληνες.