Κυριακή, 15 Απριλίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΦΛΟΓΑ

Με μια πολύ αιχμηρή παρέμβαση οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, παρεμβαίνουν στο θέμα της Ολυμπιακής φλόγας, η οποία όπως αποφασίστηκε δεν θα περάσει από το Καστελόριζο, την Ρόδο και τα Δωδεκάνησα, και προειδοποιούν πως η φλόγα είναι Ελληνική και η Ελλάδα θα επιλέξει το που θα πάει.

Ολόκληρη η ανακοίνωση: 

Μνημόνιο ΙΙΙ… από τον Οκτώβριο

ΜΑΝΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗΣ

Η ελλειμματική και κατώτερη των περιστάσεων διαχείριση της κρίσης χρέους της ευρωζώνης, και κατά συνέπειας της Ελλάδας, από την πολιτική ηγεσία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χωρίς να εξαιρείται η Αθήνα, προσδιορίστηκε εγκαίρως ως το βασικό πρόβλημα στην προσπάθεια ανάσχεσης των οδυνηρών συνεπειών της κρίσης, και επιστροφής σε περιβάλλον ανάπτυξης.

Απο που προέρχονται τα ονόματα των ηπείρων του πλανήτη μας

Όλοι γνωρίζουμε τα ονόματα των ηπείρων του πλανήτη μας. Ξέρουμε όμως πώς προέκυψαν;

Δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση να βρούμε πώς προήλθαν τα ονόματα των ηπείρων του κόσμου, και για κάποιες ηπείρους η ακριβής εξήγηση είναι άγνωστη.

Η γλώσσα του σώματος όλα τα φανερώνει


Οι πολιτικοί τη γνωρίζουν πολύ καλά - και όσοι δεν την κατέχουν φροντίζουν να αριστεύσουν σε αυτή με τη βοήθεια των επικοινωνιολόγων τους. Όσοι ασχολούνται με το μάρκετινγκ προσπαθούν να την κάνουν δεύτερη φύση. Οι εκπαιδευτικοί καλούνται να τη χρησιμοποιήσουν για να διευκολύνουν την επικοινωνία με τους μαθητές τους. 

Τι τελικά είπε ο Ισοκράτης;

 Έλληνες ήσαν όχι αυτοί που ήσαν Έλληνες στην καταγωγή, αλλά αυτοί που είχαν… Ελληνική παιδεία! Επομένως και οι βάρβαροι που είχαν Ελληνική παιδεία ήσαν Έλληνες! 
Αυτοί που χρησιμοποιούν τα λόγια αυτά του Ισοκράτους για να στηρίζουν αυτόν τον συλλογισμό είτε είναι αμόρφωτοι, είτε σκοπίμως διαστρεβλώνουν την Σκέψη και το Πνεύμα του Μεγάλου αυτού Έλληνος.

κόκκινα αυγά... εδώ και 2.500 χρόνια


http://1.bp.blogspot.com/-QNRK5RTatLY/T4lgRGnrGOI/AAAAAAAA9g4/-dvF3LCQ6jM/s320/eggsred.jpg
Γιατί το αυγό συνδέθηκε με την αναγέννηση και την ανανέωση...

ήδη από τον 5ο π.Χ. αιώνα

Περισσότερα από 2.500 χρόνια συμβολισμού για τη θρησκεία έχουν τα αυγά που αυτές τις ημέρες βάφουμε κόκκινα και τσουγκρίζουμε λέγοντας «Χριστός Ανέστη». Διότι πράγματι το αυγό συνδέθηκε επί χιλιετίες με την αναγέννηση και την ανανέωση, αρχικά τις πρώτες μέρες της άνοιξης...

Στόχος των Ταλιμπάν και οι Έλληνες του ΝΑΤΟ


 
Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες της νατοϊκής στρατιωτικής δύναμης που δέχτηκε επίθεση από ένοπλους Ταλιμπάν. Ανταλλαγές πυρών. Μπαράζ επιθέσεων

Η βουλγαρική tv ξεσκεπάζει τους «ψευτο-Μακεδόνες»

Μέσα από ένα εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ 20 λεπτών, ο βουλγαρικός τηλεοπτικός σταθμός «BTV», παρουσίασε τη μεθοδευμένη προσπάθεια της κυβέρνησης Γκρουέφσκι στα Σκόπια, να αλλάξει την ταυτότητα των κατοίκων της χώρας στο πλαίσιο ενός σχεδίου «αποσλαβοποίησης» με την οικειοποίηση ιστορικών προσωπικοτήτων τόσο της αρχαίας Ελλάδας, όσο της μεσαιωνικής και νεώτερης Βουλγαρίας.

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ....ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΧΩΡΑ...!

http://static.parapolitika.gr/0/images/article_thumbs_cropped/laliotis-venizelos_600_375_-1520156876.jpgΟι παρασκηνιακές συζητήσεις των δύο ανδρών...
Σε ανοικτή γραμμή με τον Κώστα Λαλιώτη βρίσκεται ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος προσπαθεί να πείσει το άλλοτε "θείο βρέφος του ΠΑΣΟΚ" να συμβάλλει -όχι μόνο παρασκηνιακά- στην προσπάθεια για την άνοδο των ποσοστών του ΠΑΣΟΚ. Ο πρόεδρος του Κινήματος έχει ζητήσει από τον Λαλιώτη να πραγματοποιήσουν από κοινού προεκλογικές εμφανίσεις, ενώ φαίνεται πως ο τελευταίοε έχει συμφωνήσει ήδη να δώσει τα... φώτα του όσον αφορά την επικοινωνιακή στρατηγική που πρέπει να ακολουθήσει η Ιπποκράτους.

TΟ ΓΚΑΛΟΠ ΤΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ!

Με μια πρωτότυπη κίνηση ο Πάνος Καμμένος έθεσε σε δημόσια διαβούλευση μέσω της προσωπικής του σελίδας στο facebook, σε ποια περιφέρεια θέλει ο κόσμος να είναι υποψήφιος πλην της Β' Αθήνας. 
Μάλιστα είναι αξιοσημείωτο πως έχουν απαντηθεί σχεδόν όλοι οι Νομοί της χώρας, με την Β΄Θεσσαλονίκης και τον ακριτικό Έβρο να προηγούνται στις προτιμήσεις του κόσμου και να προτρέπουν έτσι τον Πάνο Καμμένο να είναι σε ένα από τα δύο μέρη η δεύτερη υποψηφιότητα του...
.

ΠΩΣ "ΒΟΥΛΩΝΕΙΣ" ΜΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΟΔΟΣΤΡΩΜΑ ΣΕ ΧΡΟΝΟ ΡΕΚΟΡ ? ΔΕΙΤΕ..!

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΣ 6 ΜΑΙΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΑΛΛΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ...

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ...ΕΦΗΜΕΡΕΥΕΙ..!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...! 
Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΗ ΤΟΥ ΕΟΡΤΗ.....ΣΤΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΕΙΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.....
ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΙΑ ...ΑΝΑΤΡΟΠΗ, ΚΑΘΩΣ ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΛΛΑ ΟΣΟΙ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΤΟΥΣ, Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ..!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΑΝΕΣΤΗ....ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ...!

Επικίνδυνος ο λίγος και σε λάθος ώρες ύπνος

Οι εργαζόμενοι σε νυχτερινές βάρδιες, οι οποίοικοιμούνται λίγο και σε λάθος ώρες της ημέρας, αντιμετωπίζουν αυξημένο κίνδυνο διαβήτη και παχυσαρκίας, σύμφωνα με αμερικανική έρευνα, που έρχεται να επιβεβαιώσει ότι η νυχτερινή εργασίαδιαταράσσει το βιολογικό «ρολόι» του οργανισμού, με συνέπειες για την υγεία του.

Η κρίση οφείλεται στην τεστοστερόνη;

Υπάρχει τελευταία μια επίμονη άποψη που κυκλοφορεί, και που θέλει την οικονομική κρίση να οφείλεται στην τεστοστερόνη. Όπως πιστεύουν κάποιοι, η τεστοστερόνη...
αγριεύει τους χρηματιστές όταν ανεβαίνουν οι μετοχές, αναγκάζοντας τους να ρισκάρουν περισσότερο, μέχρι να συμβεί μια περίπτωση τύπου Lehman Brothers, και κάποιοι να αρχίσουν να πηδούν από τα παράθυρα.

«Επικίνδυνα Νερά» του Αρκά...

tvxs

Παπούλιας: Ύστερα από τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση

Παπούλιας: Ύστερα από τα Πάθη έρχεται η Ανάσταση

**ΝΑΙ...? ΔΗΛΑΔΗ , ΤΑ ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ..!!Η επιστήμη... πίσω από τα πασχαλινά έθιμα

Υπάρχουν αβγά που ακόμα και αν τα τσουγκρίσουμε, δεν σπάνε; Πού οφείλονται τα χρώματα και η λάμψη των πυροτεχνημάτων; Πώς κατασκευάζονται τα αερόστατα της Λαμπρής;

Το βάψιμο και τσούγκρισμα των κόκκινων αβγών, τα κεριά που ανάβουν το βράδυ της Ανάστασης, τα αερόστατα και τα βεγγαλικά που φωτίζουν τον ουρανό μετά το «Χριστός Ανέστη» είναι μερικά μόνο από τα έθιμα που έχουν συνδυαστεί με την πασχαλινή περίοδο.

Ποια είναι όμως τα επιστημονικά δεδομένα που κρύβονται πίσω από τα έθιμα αυτά; 

ΟΙ 16 "ΚΑΥΤΕΣ" ΜΟΥΣΕΣ ΤΟΥ EURO 2012


Σε λιγότερο από δύο μήνες ξεκινάει το Euro 2012 και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι ετοιμάζονται για βραδιές ποδοσφαίρου με φίλους, πίτσα και μπύρες. Πού χρόνος για γυναίκες;

Γι' αυτό, το Sport24.gr αποφάσισε να σας προσφέρει μία γερή δόση από σέξι

«Έλληνα Κανόνισε τι Μέλλον θα αφήσεις στα παιδιά σου!»

Ενόψει της άτυπης προεκλογικής περιόδου που διανύουμε οι χρήστες των κοινωνικών δικτύων δίνουν το δικό τους μήνυμα για τις εκλογές.
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Facebook μια φωτογραφία που καλεί τους πολίτες να σκεφτούν και επιτέλους να βάλουν το μέλλον πιο πάνω από το παρόν και το βόλεμα.
Η φωτογραφία συγκεντρώνει εκατοντάδες likes

Ο ΡΟΥΚΕΤΟΠΟΛΕΜΟΣ ΤΗΣ ΧΙΟΥ ΣΤΑ ΞΕΝΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Το έθιμο στον Βροντάδο με τον "πόλεμο" των δύο εκκλησιών, προβάλλεται και στο εξωτερικό.

Ο "πόλεμος" ανάμεσα στις δύο ενορίες του Βροντάδου, την ενορία του Αγίου Μάρκου και την ενορία της Παναγίας της Ερειθανής είναι σκληρός κάθε χρόνο. Φέτος

ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΕΛΟΣ.

Το ρευστό πολιτικό κλίμα και η πτώση των δύο μεγάλων κομμάτων επιβεβαιώνεται σε τρεις νέες δημοσκοπήσεις. Σύμφωνα με την MRB για τηνRealnews η διαφορά της ΝΔ με το ΠΑΣΟΚ φτάνει στο 7,8%, η εταιρεία pulse για τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής δίνει την διαφορά στο 6% και η Μέτρον Analysis για την Ημερησία στο 4,5%.

"Κυριακή στο χωριό", σήμερα στις 13:30 στην ΕΤ3.

Τα έθιμα της Μεγάλης Εβδομάδας διατηρούνται στη Ρούμελη αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου και αναβιώνουν ακόμα και σήμερα με ιδιαίτερη κατάνυξη.

Γεμίστε ενέργεια χωρίς να πάρετε γραμμάριο

Επειδή το πρωινό είναι το σημαντικότερο γεύμα την ημέρας, σας έχουμε 5 νόστιμες, εύκολες και χαμηλές σε λιπαρά συνταγές που θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε τη σιλουέτα σας.

ΕΞΩ ΦΥΣΑΕΙ ΑΕΡΑΣ ....

ΚΑΙ Η ΤΣΙΚΝΑ ΜΎΡΙΣΕ ΠΑΝΤΟΥ...!!!

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ


FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ 2011-2012
27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΤΕΤΑΡΤΗ 25-04-2012
ΔΗΜ. ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΝΕΤ, ΤANGO 00.30

Πασχαλινό τραπέζι: Και τώρα τι τρώνε;(τα ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ...ή ?)

Το Πάσχα όπως και όλες οι θρησκευτικές εορτές συνοδεύονται από πλούσια γιορτινά τραπέζια πλούσια. Ακόμα και φέτος που οι οικονομικές συνθήκες είναι δύσκολες δε θα λείψει από το πασχαλινό τραπέζι το τσουρέκι, τα πασχαλινά αυγά, η μαγειρίτσα και τα λοιπά εδέσματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΚΑΙ «ΦΥΓΕΤΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ»!

Αμηχανία επικράτησε χθες βράδυ κατά τη διάρκεια της Αναστάσιμης Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου.
Την στιγμή που οι ψάλτες, ο Αρχιεπίσκοπος και κόσμος έψαλαν το «Χριστός Ανέστη», δεκάδες πιστοί που βρίσκονταν έξω από την εκκλησία άρχισαν να ψάλουν τον Εθνικό Ύμνο.
ΜΑΛΙΣΤΑ ήταν τέτοια η ένταση που

12 τροφές που μας βοηθούν να χτίσουμε κοιλιακούς

 Σύμφωνα με έρευνες υπάρχουν διάφορες τροφές οι οποίες σε συνδυασμό πάντα με τη γυμναστική, βοηθούν στην αποθήκευση μυικής μάζας αντί λίπους. Εδώ σας έχουμε 12 από αυτές τις οποίες θα πρέπει να εντάξετε στο καθημερινό σας διαιτολόγιο:

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ !!!

ΜΕ ΒΥΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΩΛΑΚΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΤΑ ΨΗΦΟΥΛΑΚΙΑ...!

ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΟΙ ...ΟΜΟΡΦΕΣ!
ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΕΣ: 
ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ή ΝΑ....mamisoume!!!

ΕΥΧΕΣ ΠΑΤΡΙΑΡΧΩΝ.

Το μήνυμα του Πατριάρχη Αλεξανδρείας, Θεόδωρου:
«Αδέρφια μου, Χριστιανοί μου, παιδιά μου, ακόμα και αυτήν την στιγμή της μεγάλης κρίσης ας δούμε, όχι μόνο τι θέλουμε αλλά και τι έχουμε»

Το μήνυμα του Οικουμενικού Πατριάρχη ΒαρθολομαιουΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!

"ΝΗΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΜΗ ΝΗΣΤΕΥΣΑΝΤΕΣ"