Τρίτη, 17 Απριλίου 2012

Hot: Η σέξυ πρωταγωνίστρια των Transformers σε αποκαλυπτική φωτογράφηση! (pics)

Η Ρόζι Χάντινγκτον Γουάιτλι έχει γενέθλια στις 18 Απριλίου. Χρονολογία γέννησης; 1987. Σωστά. Είναι Κριός και σε λίγες μέρες θα γίνει (μόλις) 25. Ας πούμε λοιπόν μερικά πράγματα για αυτή, ρίχνοντας φυσικά μια ματιά σε φωτογραφίες και ένα απίστευτα, απερίγραπτα, εκπληκτικά, αδιανόητα σέξι βίντεό της.
 Η Ρόζι κατάγεται από το Πλίμουθ της Αγγλίας. Ναι, σε αυτή τη μικρή πόλη είχαν την χαρά να δουν για πρώτη φορά τηνΠενήντα χρόνια μετά το θάνατό της, η Marilyn Monroe ζητάει την προσοχή των θαυμαστών της με αφορμή την κυκλοφορία του βιβλίου “Marilyn By Magnum” στο οποίο δημοσιεύτηκαν παλιές αλλά και νέες φωτογραφίες του ειδώλου του κινηματογράφου.

Στον Δ.Δίου-Ολύμπου το πρώτο Ιχθυοτροφικό – Οικοτουριστικό πάρκο τής Ελλάδας «ΤΗΘΥΣ»


ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΗ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΟΧΗ, ΜΕ ΠΛΟΥΣΙΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΠΑΝΙΑ ΠΟΥΛΙΑ.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Spot2

Ανανεωμένο το ΚΚΕ

Ανανεωμένα κατά 50% είναι τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ που δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος.

Συγκεκριμένα, από τους συνολικά 424 υποψήφιους συμμετέχουν για πρώτη φορά σε συνδυασμούς του ΚΚΕ οι 212. Παράλληλα, οι γυναίκες υποψήφιοι είναι 150, αριθμός που υπερβαίνει την προβλεπόμενη από τον εκλογικό νόμο ποσόστωση του 1/3.

Che fece... il gran rifiuto- Κ.Π.ΚαβάφηςΣε μερικούς ανθρώπους έρχεται μια μέρα
που πρέπει το μεγάλο Ναι ή το μεγάλο το Όχι
να πούνε. Φανερώνεται αμέσως όποιος τό'χει
έτοιμο μέσα του το Ναι, και λέγοντάς το πέρα
πηγαίνει στην τιμή και στην πεποίθησί του.
Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι,
όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει
εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του...

"ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2012", Αφιερωμένα στην "Οφίτικη Διασπορά" και την "Κοινότητα Ιασίου"

Από το Μορφωτικό Ποντιακό Σύλλογο Ν. Τραπεζούντας Πιερίας
"ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ 2012"


Αφιερωμένα στην "Οφίτικη Διασπορά" και την "Κοινότητα Ιασίου"
Ο Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος "ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΥΨΗΛΑΝΤΗΣ" της Νέας Τραπεζούντας Πιερίας διοργανώνει σειρά εκδηλώσεων στα καθιερωμένα "ΥΨΗΛΑΝΤΕΙΑ", τα οποία πραγματοποιούνται από την Τετάρτη 18 Απριλίου έως και την Κυριακή 29 Απριλίου στην Νέα Τραπεζούντα.

ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ.


   Πιερία

1
ΑΓΟΡΑΣΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ
Ελεύθερος επαγγελματίας
2
ΔΑΝΙΗΛΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Ταξιτζής
3
ΣΑΛΠΙΣΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Δικηγόρος
4
ΣΚΟΥΦΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

5
ΤΣΑΚΑΛΑΚΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Αγρότης
6
ΦΟΥΚΗ - ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΟΥ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (ΚΕΛΛΥ)


Η “Γιορτή της Αγάπης"ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη πασχαλινή “Γιορτή της Αγάπης”, τη δεύτερη μέρα του Πάσχα στην Τοπική Κοινότητα Άνω Αγίου Ιωάννη.
Η εκδήλωση, η οποία συγκέντρωσε πλήθος κόσμου διοργανώθηκε από τον Δήμο Κατερίνης, τον Οργανισμό Παιδείας Πολιτισμού Αθλητισμού και Πρόνοιας και τον τοπικό πολιτιστικό σύλλογο «ΑΡΓΟΣ».

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ(Katerini-ΕΠΙΛΟΓΕΣ) ΟΛΑ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΓΡΗΓΟΡΑ και ΕΓΚΥΡΑ.

ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ.

ΜΕ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" Ο ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ ΕΞΗΓΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 6ης ΜΑΙΟΥ:
"Η απόφαση μου να συμμετέχω ενεργά στις επικείμενες εκλογές της 6ης Μαίου, δεν κρύβει καμιά φιλοδοξία για πολιτική καριέρα… Ειδικά δε σ αυτή την περιόδο που η απαξίωση της πολιτικής οδηγεί προβεβλημένα στελέχη  του δικομματισμού στην «εθελουσία έξοδο».
Η απόφασή μου να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά, προήλθε από την ανάγκη να ενώσουμε τη δύναμή μας όλοι μαζί και να βγάλουμε τον τόπο από το περιθώριο και την παρακμή.
Δέκτης καθημερινά των ίδιων αισθημάτων οργής και θυμού των συμπολιτών μου,  αποφάσισα να εκφράσω την πολιτική, πατριωτική και θρησκευτική μου αγανάκτηση , με τη συμμετοχή μου στο ψηφοδέλτιο  των Ανεξάρτητων Ελλήνων του Πάνου Καμμένου…Για να ενώσω τη φωνή και τη δύναμη με όλους τους  συμπολίτες μου, με όλους τους ανθρώπους της καθημερινότητας, νέους, γέρους, άντρες και  γυναίκες του μόχθου, της ηθικής, της αξιοπρέπειας, της ελληνικής περηφάνιας για να αλλάξουμε την Ελλάδα. 
Είμαστε Ανεξάρτητοι, Είμαστε Έλληνες, Είμαστε πολλοί και μέρα με τη μέρα γινόμαστε περισσότεροι…"
ΑΝΕΣΤΗΣ ΜΥΣΤΡΙΔΗΣ, 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ.
 Φαρμακοποιός 

Στον Κορυδαλλό και ο Σαχπατζίδης

 Διαβάστε τι υποστήριξε στην απολογία του ο συνεργάτης του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γ. Σαχπατζίδης. Οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό
Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε μετά την απολογία του για την υπόθεση της νομιμοποίησης παράνομων αμοιβών τού πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου και ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης.

Οι Sex Pistols "εναντίον" της μοναρχίας ξανά!

Οι Sex Pistols θέλουν να υπενθυμίσουν στους θαυμαστές τους το θρυλικό τραγούδι τους "God Save The Queen" και να ξαναμπούν στα charts 35 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του στο άλμπουμ “Never Mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols”.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η


Καλούνται όλοι οι ΒΑΜΒΑΚΟΠΑΡΑΓΩΓΟΙ, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται με οποιοδήποτε τρόπο για την βαμβακοκαλλιέργεια, και διαθέτουν οι ίδιοι ή κοντινά τους πρόσωπα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Email) να το δηλώσουν στο Γραφείο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Κατερίνης (κ. Τζιάστα Πασχάλη, τηλ. 2351350489, email : tziastas@katerini.gr) προκειμένου να λαμβάνουν τα Δελτία Γεωργικών Προειδοποιήσεων Ολοκληρωμένης Φυτοπροστασίας για το βαμβάκι, που πρόκειται να εκδοθούν για το έτος 2012 και θα αφορούν τις φυτοπροστατευτικές επεμβάσεις που πρέπει να γίνουν στο βαμβάκι.

Τα Δελτία Γεωργικών Προειδοποιήσεων θα αποστέλλονται για ανάρτηση και στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων.

Πληροφορίες : Τζιάστας Πασχάλης, ( 2351350489, Δήμος Κατερίνης 2ος όροφος, γραφείο 6.

Πώς γίνεται η σωστή άθληση

Η προπόνηση βελτιώνει το αντιοξειδωτικό σύστημα των αθλητών και όλες εκείνες τις ουσίες που είναι υπεύθυνες για την απομόνωση των ελευθέρων ριζών, που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης. Είναι κομβικής σημασίας, όμως, τα παιδιά να προπονούνται με συγκεκριμένο πλάνο, χωρίς υπερβολές στην αύξηση της έντασης και τη διάρκεια της προπόνησης.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΕΤΑΡΤΟ ΚΟΜΜΑ ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΜΙΑ ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙzΑ...

Σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για τον ΑLPHA, το 15,6% των ερωτηθέντων απάντησε ότι πιο κοντά στις απόψεις του, είναι οι θέσεις του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, ενώ ακολουθεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ που συγκεντρώνει 14,7%.
Ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 7,9%, σε απόσταση αναπνοής ο Πάνος Καμμένος με 7,8%, ενώ έπεται η Αλέκα Παπαρήγα με 6,2%.
Το 5,8% δηλώνει ότι βρίσκεται κοντά στις θέσεις του Φώτη Κουβέλη, το 3,3% κοντά στις θέσεις του προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. Γιώργου Καρατζαφέρη, ενώ το 2,7 % στις απόψεις της προέδρου της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη. enikos.gr


ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΝΔ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ? ΜΕ 2 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ...!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΕΠΙΣΗΜΑ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ. 
ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ... ΚΑΠΟΙΟ "ΜΠΕΡΔΕΜΑ" ΜΕ ΦΑΞ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΔ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗ. ΤΟ "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ" ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΟΤΙ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΥΡΕΝΤΖΟΣ.

Η επιστροφή στη ΝΔ του ανθρώπου που "έριξε" την κυβέρνηση Μητσοτάκη Read more: http://www.seleo.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=54599:-qq-&catid=98:-2012&Itemid=148#ixzz1sJoGCqWd Seleo.gr News


Μετά από περίπου 20 χρόνια ο Γιώργος Συμπιλίδης βρίσκεται πολύ κοντά για να επανενταχθεί στα ψηφοδέλτια της ΝΔ.

Όλα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα που θα ανακοινωθούν και επίσημα τα «γαλάζια» ψηφοδέλτια.

ΜΠΑΜΠΙΝΙΩΤΗΣ: ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΕΞΕΤΑΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΛΥΚΕΙΟΥ

«Οι μαθητές της Α' Λυκείου θα εξεταστούν με το ισχύον σύστημα», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων Γιώργος Μπαμπινιώτης και τόνισε ότι όλα είναι έτοιμα για τις πανελλαδικές.

ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΝΔ ΠΙΕΡΙΑΣ.

ΠΙΕΡΙΑΣ
1
ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΣ
ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
2
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΟΥ
ΑΝΑΤΟΛΗ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
3
ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ
4
ΜΑΝΗ - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΑΝΝΑ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
5
ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟΣ
ΞΕΝΟΦΩΝΤΑΣ
ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΙΧ/ΣΕΩΝ
6
ΧΡΙΣΤΟΓΙΑΝΝΗΣ
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΙΑΤΡΟΣ

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ. Διαβάστε ολόκληρο το κείμενο.


Η Δημόσια διαβούλευση για την ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΠΡΟΤΑΣΗ τελείωσε. 
 
Η ομάδα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ παρέδωσε το τελικό κείμενο που έλαβε όλες τις απόψεις σας και θα παρουσιαστεί σε 26 ΩΡΕΣ.
 

ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 1992-2011

Το κάλεσμα της Ντόρας


Η Ντόρα Μπακογιάννη απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να επιλέξουν τη Δημοκρατική Συμμαχία στις εκλογές της 6ης Μάιου.
«Ένα εκατομμύριο άνεργοι, 500.000 λουκέτα και νοικοκυριά σε απελπισία», επισημαίνει στη δήλωση της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και πρόσθεσε:

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ 500.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ


Περισσότεροι από 500 χιλιάδες συνταξιούχοι θα λάβουν στις 22 Απριλίου λιγότερα χρήματα για τις συντάξεις τους, καθώς από την 1η Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή η ρύθμιση με τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές, που περιλαμβάνονται στις προβλέψεις του 2ου Μνημονίου.

Ζητά ψήφο διακυβέρνησης

Ψήφο διακυβέρνησης και όχι απλώς διαμαρτυρίας στις εκλογές της 6ης Μαΐου ζήτησε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος περιοδεύει στους νομούς Γρεβενών και Πέλλας.

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσε στο Εργατικό Κέντρο Γρεβενών, ο κ. Τσίπρας επέμεινε στην πρόταση για κοινή κάθοδο

ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ


ΑΛΕΚΟΣ ΟΦΙΔΗΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΕΡΟΛΑΔΑΚΗΣ

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ 

ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΑΛΤΖΑΡΗΣ

ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΟΥ

ΜΑΡΙΑ ΤΣΙΜΗΤΡΗ

CHAMPIONS LEAGUE: AΠΟΨΕ ΣΤΟ MEGA ΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ - ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Το Champions League μπήκε στην τελική ευθεία και πλέον θα βγουν οι δύο ομάδες που θα προκριθούν στον τελικό του Μονάχου. Οι μεγάλοι ημιτελικοί είναι στο MEGA!
Σήμερα Τρίτη 17 Απριλίου, στις 21:45, ΜΠΑΓΕΡΝ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, σε απευθείας μετάδοση από το Μόναχο. Τον αγώνα περιγράφουν

ΕΠΙΣΧΕΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ...

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 17.04.2012 έκτακτη Γενική Συνέλευση της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Πιερίας (ΕΝΙΠ). Η Συνέλευση έλαβε κατά πλειοψηφία την απόφαση ότι στηρίζει τις ατομικές επισχέσεις εργασίας των γιατρών-μελών της.
Οι νοσοκομειακοί γιατροί Πιερίας βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας από 15 Μαρτίου 2012, διεκδικώντας - όπως και πολλοί συνάδελφοί τους σε όλη σχεδόν την Ελλάδα - την καταβολή των δεδουλευμένων εφημεριών για το 2012. Στο Νοσοκομείο αντιμετωπίζονται τα επείγοντα περιστατικά.

Το Δ.Σ. της ΕΝΙΠ

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ Δ. ΜΗΤΡΟΠΑΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟ FACEBOOK

Ένα συγκινητικό μήνυμα αφιερωμένο στον σπουδαίο τραγουδιστή Δημήτρη Μητροπάνο κάνει το γύρο του Facebook με χιλιάδες likes και κοινοποιήσεις.
Από τους μεγαλύτερους Έλληνες τραγουδιστές, ο Δημήτρης Μητροπάνος είχε εκατοντάδες χιλιάδες fans και στο Facebook με τη μεγαλύτερη σελίδα θαυμαστών του να μετρά πάνω από 200,000 μέλη.

ΜΕΙΩΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ 500.000 ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ

Περισσότεροι από 500 χιλιάδες συνταξιούχοι θα λάβουν στις 22 Απριλίου λιγότερα χρήματα για τις συντάξεις τους, καθώς από την 1η Μαΐου τίθεται σε εφαρμογή η ρύθμιση με τις μειώσεις σε κύριες και επικουρικές, που περιλαμβάνονται στις προβλέψεις του 2ου Μνημονίου.
Μειωμένες κατά 12% θα είναι οι συντάξεις των 451.000 συνταξιούχων που λαμβάνουν σύνταξη μεγαλύτερη από 1.300 ευρώ, ενώ μειωμένη σύνταξη κατά 7%, θα πάρουν και οι 71.538 συνταξιούχοι του ΝΑΤ.

ΑΛΒΑΝΟΙ ΧΑΚΕΡΣ "ΧΤΥΠΗΣΑΝ" ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ


Θύμα Αλβανών χάκερς έπεσε πριν από λίγο η προσωπική ιστοσελίδα του Πάνου Καμμένου στο ιντερνετ.
Οι επισκέπτες της ηλεκτρονικής διεύθυνσης panoskammenos.gr θα δουν εθνικιστικά συνθήματα γραμμένα στην αλβανική γλώσσα.

  Στην ίδια σελίδα οι «εισβολείς» χρησιμοποιούν υβριστικούς χαρακτηρισμούς τόσο για τον αρχηγό του κόμματος των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» όσο και κατά της Ελλάδας.

«Θα μείνω στον Ολυμπιακό»


Την παραμονή του στον Ολυμπιακό προανήγγειλε ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός μιλώντας στην εφημερίδα "Kurir" αναφέρθηκε στον τραυματισμό του αλλά και στο γεγονός ότι αγωνίζεται στην ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε,

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ -ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΗΜΑΡΑ ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..!

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ


Οι συγκυβερνώντες εκτελώντας εντολές της Τρόικας και συμπιέζοντας την προεκλογική περίοδο, προσπάθησαν να δυναμιτίσουν τη συστράτευση των Ελλήνων απέναντι στις δυνάμεις της κατοχής των τοκογλύφων και των τραπεζιτών.

Ένας Έλληνας στο φεγγάρι

«Δεν πειράζει! Θα πάω στο διάστημα την επόμενη φορά» είχε δηλώσει πριν από λίγα χρόνια ο ομογενής Νίκος Χαλικόπουλος (Nik Halik) όταν ήταν «αναπληρωτής επιβάτης» για το «εμπορικό διαστημικό ταξίδι» που είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί το 2008. Τότε, ο Αμερικανός πολυεκατομμυριούχος Pίτσαρντ Γκάριοτ ήταν ο διαστημικός τουρίστας με