Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

COCTAILS ΔΡΟΣΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ!

Tα δροσερά cocktails αποτελούν το ιδανικό μέσο για την καλοκαιρινή σας χαλάρωση. Ποια είναι όμως τα 10 πιο αγαπημένα ποτά… για την παραλία;

Caipirinha, Βραζιλία
Φτιαγμένο με ζάχαρη, lime και cachaça —αλκοολούχο που φτιάχνεται από χυμό ζαχαροκάλαμου— η caipirinha είναι πανταχού παρούσα στα παραλιακά καφέ ολόκληρης της Βραζιλίας. Ακόμα και πλανόδιοι πωλητές στις παραλίες την ετοιμάζουν στα γρήγορα! Οι παραλλαγές αφθονούν, με την πιο δημοφιλή να είναι το caipifrutas, που σημαίνει την πρόσθεση ολόκληρης σειράς ντόπιων βραζιλιάνικων φρούτων, όπως το φρούτο του πάθους, το μάνγκο, ή το ακτινίδιο.

Liberation: Ο Έλληνας πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνήσει

ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΝ ΑΝΑΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η LIBERATION.ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΟΧΕΣ ΓΙΑ ΟΣΑ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ:

Τα αρνητικά δημοσιεύματα για τη χώρα μας κάνουν την επανεμφάνισή τους στην εφημερίδα Liberation.
«Η Ελλάδα βρίσκεται σε αναταραχή γιατί ο πρωθυπουργός δεν μπορεί να κυβερνήσει και ο υπουργός Οικονομικών αρνήθηκε να αναλάβει» γράφει η εφημερίδα και αναφέρει τα προβλήματα υγείας που γνωρίζουμε.

Στη συνέχεια η γαλλική εφημερίδα αναφέρεται στα τρία ατυχήματα της χώρας:

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Ζητείται ηθική


Ηθική και διαφάνεια ζητούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με αφορμή την παραίτηση του υφυπουργού Ναυτιλίας Γιώργου Βερνίκου.

«Οι συγκυβερνώντες Σαμαράς, Βενιζέλος και Κουβέλης δεν έχουν αντιληφθεί ότι η ηθική, η διαφάνεια και η λογοδοσία είναι αναγκαία όχι μόνο στους πολίτες αλλά

Η πολλή τεστοστερόνη «σκοτώνει» το σεξ

Oι γυναίκες με υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης στο αίμα τους, έχουν μεγαλύτερη επιθυμία να αυνανίζονται και μικρότερη να κάνουν σεξ με έναν ερωτικό σύντροφο, σύμφωνα με μία νέα μελέτη.

Η τεστοστερόνη είναι η ορμόνη του ανδρικού φύλου και τα νέα ευρήματα αντικρούουν ό,τι πίστευαν έως σήμερα οι επιστήμονες, οι οποίοι νόμιζαν

Ο ΕΠΙΚΑΙΡΟΣ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ του Ν. ΑΛΙΑΓΑ από το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ


Στις 6 Μαΐου 1955 ο Νίκος Καζαντζάκης έδινε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στη γαλλική ραδιοφωνία όπου μιλούσε για την υπόσταση των Ελλήνων και την έννοια της ελευθερίας. Πέρασαν τόσα χρόνια και ο λόγος του είναι πάντα επίκαιρος. Οταν ο Νίκος Γκάτσος έγραφε «δώστε μου μια ταυτότητα να θυμηθώ ποιος είμαι», ο Καζαντζάκης συμπλήρωνε επαυξάνοντας: «Πώς θέλετε να μείνω ως Ελλην αμέτοχος και απαθής μπροστά σε έναν κόσμο που αλλάζει;». Ο κόσμος αλλάζει, λοιπόν, αλλά προς τα πού; Ξέρουμε ποια κατεύθυνση να πάρουμε; Σε αυτές τις περίεργες περιόδους, με τους Ελληνες να βρίσκονται στο στόχαστρο, ζαλισμένοι από τα πολλά ταρακουνήματα, καλό είναι να στρεφόμαστε στις σταθερές αξίες, στα διαχρονικά σημεία αναφοράς που αντιστέκονται στους τσαρλατάνους και τους όποιους ρήτορες της αδιαλλαξίας και του σκοταδισμού. 

Ιδού τι λέει στους Δυτικοευρωπαίους ο Καζαντζάκης το ’55: «Υποφέραμε πολύ, υποφέρουμε ακόμη κάτω από τον υποκριτικό ζυγό των μεγάλων δυνάμεων. Ο ελληνικός λαός είναι ένας λαός-μάρτυρας, ακόμα περισσότερο όταν η ανάγκη ελευθερίας είναι γι’ αυτόν εξίσου επιτακτική όσο και απαραίτητη. Εχει την έμφυτη ευαισθησία που τον καθιστά τρωτό σε κάθε προσβολή της ελευθερίας. Οχι μόνο για τη δική του ελευθερία αλλά και για των άλλων λαών. […] Γιατί στην ουσία το πραγματικό ελληνικό θαύμα δεν ονομάζεται ομορφιά, ονομάζεται ελευθερία. Κάθε λαός στον οποίο δόθηκε αποστολή πάνω στη Γη στέλνει τη δική του κραυγή. Ο Εβραίος καλεί τον Θεό, ο Ινδός προσπαθεί, πέρα από τα φαινόμενα, να κατανοήσει την έννοια και την ουσία, οι Αιγύπτιοι από το βάθος του τάφου τους φωνάζουν “ικετεύω την αθανασία”, στους Ελληνες, δε, δόθηκε σαν αποστολή το να έχουν την ικανότητα να μετατρέπουν την όποια έννοια της σκλαβιάς σε ελευθερία. Πώς θέλετε, λοιπόν, ως Ελλην συγγραφέας να μη βάλω όλες τις δυνάμεις μου στην υπηρεσία της ελευθερίας; […] Ο καπετάν Μιχάλης, ο ήρωάς μου στο μυθιστόρημα “Ελευθερία ή θάνατος”, είναι η συμπύκνωση όλων των ελπίδων της φυλής μας ανάμεσα στην ελευθερία και τον θάνατο. Δεν ταλαντεύεται διότι ξέρει, ή ακριβέστερα αισθάνεται υπόκωφα, ότι η ζωή δεν είναι το ύστατο αγαθό. Στον Ελληνα μύθος και πραγματικότητα είναι απόλυτα ταυτόσημα». 

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ 40 ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΑΙ 40 ΝΟΣΗΛΕΥΤΡΙΕΣ Τ.Ε.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ : ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
Κον ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ (ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΑ) ΤΩΝ ΥΠΟΥΡΓΩΝ ...
ΣΚΟΠΟΣ: Η ΔΙΑΦΥΛΑΞΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ 

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ

Μοιάζει με ψυχολογική αερολογία – κάτι σαν το πώς να διαλέξεις τον τέλειο άντρα, την ιδανική δουλειά και το απόλυτο φόρεμα που να ταιριάζει με τον χαρακτήρα σου. Στην πραγματικότητα, όμως, υπάρχουν επιστημονικά στοιχεία που υποδηλώνουν ότι ορισμένα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας μπορούν όντως να επηρεάζουν την υγεία μας.

ΕΠΑΣ βοηθών νοσηλευτών ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ.


Η ΕΠΑ.Σ ( Επαγγελματική Σχολή ) Βοηθών Νοσηλευτών του Νοσοκομείου Κατερίνης, στεγάζεται δίπλα από το πάρκο της πόλης, στο παλιό Νοσοκομείο Κατερίνης- στο κτίριο της Αιμοδοσίας-,  και εποπτεύεται από το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης .

 Είναι διετούς φοιτήσεως και παρέχει κρατικό πτυχίο επιπέδου 3 Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης . 

Μετά το πέρας των σπουδών τους οι απόφοιτοι παίρνουν άδεια ασκήσεως επαγγέλματος μετά από 6/μηνη πρακτική σε Δημόσιο Νοσοκομείο .

Τέλος μπορούν να εργαστούν στο Δημόσιο και Ιδιωτκό Τομέα ως Βοηθοί Νοσηλευτών.
Τηλ επικοινωνίας:
23510-74710


ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ 2ο ΕΠΑΛ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


     Οι εγγραφές στο 2ο ΕΠΑΛ Κατερίνης για τη νέα σχολική χρονιά ξεκίνησαν τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012 και θα πραγματοποιούνται καθημερινά από 8:30 μέχρι και 13:30.  Οι εγγραφές των μαθητών ημερήσιων και εσπερινών ΕΠΑ.Λ. (όπως προβλέπεται από τη σχετική νομοθεσία)  για κάθε σχολικό έτος, γίνονται μέχρι την ημερομηνία λήξης του προηγούμενου διδακτικού έτους (για φέτος 29 Ιουνίου). 
     Κατ΄ εξαίρεση μπορεί

Τροφές που βοηθούν τη συγκέντρωση

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι καθώς περνούν τα χρόνια το σώμα μας γερνά μαζί με… εμάς. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για τη διατήρηση ενός υγιούς εγκεφάλου, αν προσθέσετε «έξυπνες» τροφές και ποτά στη διατροφή σας.

Σύμβολο ενότητας το Στόουνχεντζ


Ύστερα από δέκα χρόνια συνδυασμένων μελετών, η μεγαλύτερη μέχρι σήμερα έρευνα πάνω στο ζήτημα, την οποία διεξήγαγε μία ομάδα επιστημόνων από αρκετά βρετανικά πανεπιστήμια, κατέληξε στην προσγειωμένη ετυμηγορία της σχετικά με το διάσημο μεγαλιθικό μνημείο του Στόουνχεντζ, η οποία μάλλον θα απογοητεύσει τους σύγχρονους παγανιστές, αποκρυφιστές κ.λπ., που συρρέουν στην περιοχή.

26.000 ευρώ για 37 επιστολές του Ι. Καποδίστρια!

Στην τιμή των 26.000 ευρώ πουλήθηκαν στη δημοπρασία του οίκου «Π. Βέργος» οι 37 επιστολές που απηύθυνε ο Ιωάννης Καποδίστριας στο στενό συνεργάτη του Αλέξανδρο Κοντόσταυλο την περίοδο 1828-1830.
Ανέκδοτες μέχρι τώρα,

50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες γυναικών για τους άνδρες!

Διαβάστε 50+10 ξεκαρδιστικές ατάκες - κακίες των γυναικών για τους άνδρες:
01. Πως μπορείς να κάνεις έναν άντρα να πάρει τα χέρια του από πάνω σου;
Παντρέψου τον


02. Πως θα κάνεις τον άντρα σου να αγαπά μόνο εσένα και καμιά άλλη;

Ο τρόπος που φοράμε το άρωμα

Για να μυρίζει καλύτερα και για περισσότερη ώρα το άρωμά μας θέλει τεχνική στον τρόπο που το φοράμε.

- Δεν ψεκάζουμε από μακριά. Παρόλο που η τακτική του ψεκάσματος από μακριά αποτελεί κοινό τόπο, στην πραγματικότητα μας στοιχίζει ακριβά καθώς σχεδόν το 50% του αρώματος αντί να καταλήξει στο δέρμα, καταλήγει στο πάτωμα.

Το 13% αφήνει το σχολείο


Το 13,1% των μαθητών στην Ελλάδα εγκαταλείπει το σχολείο πριν ολοκληρώσει τις σπουδές του, σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στην Ευρωπαϊκή Ένωση ο αντίστοιχος μέσος όρος είναι 13,5%...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Οδηγίες αναμένουν οι γραμματείς των υπουργείων, διοικητες και ΔΣ ΝΠΔΔ που είχαν διοριστεί από το 2009. Δεν ξέρουν αν πρέπει να παραιτηθούν μαζικά ή αν πρέπει να περιμένουν οδηγίες από την Ιπποκράτους, αφού το ΠΑΣΟΚ συμμετέχει στην κυβέρνηση. Όπως θυμίζουν ΤΑ ΝΕΑ, η πλειονότητα είχε επιλεγεί μέσω του πρωτοποριακού open.gov. 
Αυτό όμως δεν ακυρώνει το γεγονός ότι διορίστηκαν από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε πολιτικές θέσεις ευθύνης.

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ  ΕΧΕΙ ΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΥΠΕ ΚΑΙ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΩΝ ΓΙΑ...ΟΔΗΓΙΕΣ. 
ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΙΞΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΞΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΣΣΕΙ ΣΤΟΥΣ "ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ"...

ΤΩΡΑ: ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ κ. ΒΕΡΝΙΚΟΣ..!!!!

ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ..."ΑΡΡΩΣΤΗ"..!

Λυκουρέντζος: Βρέθηκαν χρήματα για τους φαρμακοποιούς


Λυκουρέντζος: Βρέθηκαν χρήματα για τους φαρμακοποιούς

Με θετικό αποτέλεσμα για τους φαρμακοποιούς και κατά συνέπεια τους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ ολοκληρώθηκε η έκτακτη σύσκεψη των υπουργείων Εργασίας και Υγείας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο υπουργός Υγείας, κ. Λυκουρέντζος, μετά την σύσκεψη, εξασφαλίστηκε

ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ B AΘΗΝΩΝ


Την έδρα της Β’ Αθηνών επέλεξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος εξελέγη επίσης και βουλευτής Έβρου. Έτσι, εκτός Βουλής μένει ο συνδικαλιστής Γιάννης Μανώλης, ο οποίος είναι πρώτος επιλαχών στη Β’ Αθηνών.
Αντίθετα, μπαίνει στη Βουλή ως βουλευτής Έβρου, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

ΗΜΕΡΙΔΑ: « Θουκυδίδης : Μηνύματα από το παρελθόν για το παρόν και το μέλλον»

Εισηγητές:

• Κ. Χρυσόγονος, -καθηγητής Συνταγματικού Δικαίου Α.Π.Θ
Τίτλος εισήγησης: «Τον μηδέν των πολιτικών μετέχοντα αχρείον νομίζομεν.»
Η πολιτική αποχή ως πρόβλημα της δημοκρατίας

• Η. Κουσκουβέλης, -καθηγητής Διεθνών Σχέσεων & πρώην Πρύτανης

Παν/μίου Μακεδονίας
Τίτλος εισήγησης: «Θουκυδίδης: ο πατέρας της επιστήμης των Διεθνών Σχέσεων»

Καλοκαιρινές συναυλίες στο Θέατρο Λυκαβηττού.ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 2012

Έχει φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής και ξένης μουσικής, ενώ εξακολουθεί να παραμένει ένας από τους πλέον δημοφιλείς υπαίθριους χώρους καλλιτεχνικών εκδηλώσεων. Ο λόγος για το αγαπημένο

ΠΩΣ ΞΕΓΕΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ....ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!πως να χάσετε βάροςΕδώ θα δούμε κάποια έξυπνα κολπάκια και τρικ που μπορούμε να ακολουθήσουμε, ώστε να ξεγελαστούμε και να καταφέρουμε να χάσουμε βάρος!

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ..!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ...ΠΡΩΤΑ Η ΥΓΕΙΑ...
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ..!

ΔΙΕΡΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ Europe One ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ηλεκτρονικά μηχανήματα, κάμερες και κάρτες μνήμες, αξίας 14.000 ευρώ, αφαίρεσαν διαρρήκτες από τον περιφερειακό τηλεοπτικό σταθμό Europe One στη Θεσσαλονίκη.
Οι δράστες εισέβαλλαν στις εγκαταστάσεις του σταθμού που βρίσκονται στον 1ο όροφο οικοδομής επί της οδού 26ης Οκτωβρίου, παραβιάζοντας την πόρτα που οδηγεί στο εσωτερικό του σταθμού.

Απίστευτα κόλπα επιχειρηματιών

Κόλπα για να μειώσουν το μισθολογικό κόστος αναζητούν οι εργοδότες που προτείνουν ακόμα και την... εικονική μετανάστευση των εργαζομένων.
Με βάση καταγγελίες, στη Λάρισα μεγάλη επισιτιστική μονάδα πρότεινε διερευνητικά στους εργαζόμενους να αποδεχθούν

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΦΑΝΤΑΖΕΤΑΙ ΤΗ ΣΤΑΗ !!!

ΕΝΤΟΝΟ ΓΕΛΙΟ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ Η ΑΤΑΚΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΣΥΝΔΕΣΗΣ ΜΕ ΛΙΝΚ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΝΕΤ WEEK ...
Ο ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΕΙΧΕ ΩΣ ΕΞΗΣ:
ΕΛΛΗ: ΔΕ ΜΕ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΜΜΕΝΕ...
ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΟΜΩΣ ΣΑΣ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ...!!!
*** ΕΞΥΠΝΟ,  ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ, ΧΙΟΥΜΟΡ...ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΕΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ...Ο ΠΑΝΟΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ  ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΦΛΕΡΤ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ !!!

Επίτιμος διδάκτορας του ΤΕΙ Κοζάνης ο Πατριάρχης Βαρθολομαίος


Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Γεωτεχνολογίας και Περιβάλλοντος της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας θα αναγορευτεί το ερχόμενο Σάββατο ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

ΓΑΜΟΣ στον 9ο Olympus Marathon 2012 σε υψόμετρο 2.803 μ....!!!Αυτός ο γάμος τα είχε όλα. Τελετή σε υψόμετρο 2.803 μέτρων στον Ολυμπο, λίγο... χιόνι, έναν επώνυμο γαμπρό και μια κούκλα νύφη, κατάκοπους καλεσμένους που περπάτησαν 8 ώρες στο βουνό, άλλους που έφτασαν κιριλέ με ελικόπτερο και γλέντι μέχρι το πρωί δίπλα στη θάλασσα και σε συνθήκες... καύσωνα.
Από τα 2.803 μέτρα σε υψόμετρο...0. Ετσι, για να μείνει ο γάμος αξέχαστος. Ο γνωστός φωτορεπόρτερ και υπερμαραθωνοδρόμος βουνού Γιάννης Κόντος έψαχνε την κατάλληλη ευκαιρία για να παντρευτεί την επί 20 χρόνια αγαπημένη του, γιατρό-πνευμονολόγο, Ολγα Βαρτζιώτη.
Και τη βρήκε στην 9η διοργάνωση του Διεθνούς Μαραθώνιου Ολύμπου, Olympus Marathon,

Πολύχρωμη Κυβέρνηση μνημονιακής κατεύθυνσης.

ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ Β.Νουλέζα. 

Τελικά ο κ. Σαμαράς πού αναρρωνύει, σχημάτισε, συγκρότησε μία Κυβέρνηση αμιγώς συντηρητική, δεξιά Κυβέρνηση πολιτευτών , νεόκοπων και άφθαρτων και εν πολλοίς μη δοκιμασμένων στελεχών δεύτερης επιλογής πλην εξαιρέσεων εμπλουτισμένη από μη αναγνωρίσιμα εξωκοινοβουλευτικά δεύτερης γραμμής στελέχη τού αποδεκατισμένου, συρρικνούμενου ΠΑΣΟΚ πού μετέχει, ανώδυνα , εμπλουτισμένη από εξωπολιτικά στελέχη κυρίως από

"Like", όπως φαγητό και... sex

Oι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η αίσθηση της επιβράβευσης που έχει ένας χρήστης του σάιτ κοινωνικής δικτύωσης όταν βλέπει ένα like ή κάποιο σχόλιο σε ανάρτησή του είναι αντίστοιχη με εκείνη που καταγράφεται στον εγκέφαλό του όταν τρώει κάτι γευστικό ή όταν κάνει σεξ.
Ερευνα έδειξε

Κύκλωμα παιδεραστίας Αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «SHADOW DASH»

Κύκλωμα  παιδεραστίας

Αστυνομική επιχείρηση, με την κωδική ονομασία «SHADOW DASH», για την καταπολέμηση του φαινόμενου της παιδικής πορνογραφίας μέσω διαδικτύου
Σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας συνελήφθησαν τρία (3) άτομα στο πλαίσιο της αυτόφωρης..

διαδικασίας, ενώ σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος ακόμη τεσσάρων (4) ατόμων, για διακίνηση παιδικού πορνογραφικού υλικού

ΣΟΒΑΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ..!!!


Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛAΔΑ 

Και να που βρέθηκαν νοτίως της Κρήτης 175 δισεκατομμύρια βαρέλια πετρέλαιο, το 3ο μεγαλύτερο κοίτασμα παγκοσμίως.

 Εν τω μεταξύ ο χρυσός που υπάρχει στην Θράκη μας αξίζει 38 δις ευρώ. Έχουμε εκεί, στην Μακεδονία και την Θράκη , τα 3 μεγαλύτερα κοιτάσματα χρυσού της Ευρώπης...

ΟΝΕΙΡΟ....!

 

Ο 9ος OLYMPUS MARATHON ΣΤΟ ΛΙΤΟΧΩΡΟ.ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΑΓΓΕΛΙΕΣ"


ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΟΝΗΣ "ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ" ΣΤΗ ΜΕΘΩΝΗ ΠΙΕΡΙΑΣ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΕΙΣ: ΤΟ 1996 Ο ΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΣΠΟΤΗΣ ΤΟΥ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΤΩΝ 2 ΕΙΚΟΝΩΝ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ ΩΡΑΙΑΣ ΠΥΛΗΣ ΤΟΥ ΝΑΟΥ. ΕΒΓΑΛΕ ΤΙΣ 2 ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: ΝΕΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Ο ...

Ευχαριστήριο του δημάρχου Δίου-Ολύμπου, κ. Γιώργου Παπαθανασίου, προς όλους εκείνους που του συμπαραστάθηκαν στην περιπέτειά του.


Μετά τη δικαστική μου περιπέτεια στην οποία άδικα με οδήγησαν κάποιοι, περιπέτεια που όμως είχε ευτυχές τέλος για εμένα, αισθάνομαι την ανάγκη ως δήμαρχος Δίου-Ολύμπου να εκφράσω τις πιο μεγάλες μου ευχαριστίες για όλους εκείνους που μου συμπαραστάθηκαν κατά το διάστημα των δέκα τριών μηνών που τόσο πολύ ταλαιπωρήθηκα.
Ιδιαίτερα όμως,

ΔΙΟΝ Τηλεόραση.«Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη


Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται σήμερα  Τρίτη  26 Ιουνίου 2012, στις 10.30  το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει :«Ποιο το μέλλον της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης;»
Ονόματα   προσκεκλημένων

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.....

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: Η ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΑΠΟ ΨΗΛΑ

NYXTA ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ...