Τρίτη, 3 Ιουλίου 2012

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΛΚΑΝΙΑ

Μίρκο Κράλη, τι ζητάς;
εδώ δεν είναι παίξε γέλασε:
εδώ είναι Μπαλκάνια

Νίκος Εγγονόπουλος

ΧΑΙΡΟΜΑΙ...

Χαίρομαι να τους βλέπω ευτυχισμένους
έστω από κουταμάρα.

Τίτος Πατρίκιος

ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΟΓΟ...


Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ

Άσπρη είναι η αρία φυλή
η σιωπή
τα λευκά κελιά
το ψύχος
το χιόνι
οι άσπρες μπλούζες των γιατρών
τα νεκροσέντονα
η ηρωίνη.
Αυτά λίγο πρόχειρα
για την αποκατάσταση του μαύρου.

Κατερίνα Γώγου

ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΙ

Κείνο που με τρώει, κείνο που με σώζει 
είναι που ονειρεύομαι σαν τον Καραγκιόζη.

Διονύσης Σαββόπουλος

Η Πίτσα -ΘΑ- είναι θρεπτική

 Την πρώτη πίτσα που θα είναι διατροφικά ισορροπημένη επιχειρούν να λανσάρουν ομάδα διατροφολόγων από τη Σκωτία συνεργάζεται με επιχειρηματία .

Οι πίτσες περιέχουν 30% της καθημερινής ποσότητας βιταμινών και μετάλλων που συστήνεται για τους ενήλικες.Έχουν επίσης το ένα τρίτο της συνιστώμενης ποσότητες θερμίδων, πρωτεΐνης και υδατανθράκων.

Η ΦΥΛΑΚΗ ΜΑΣ

Για ασφάλεια κυκλωθήκαμε με τείχη 
και γίνανε τα τείχη φυλακή μας.

Κώστας Ουράνης

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BLOG...Το εξΑΙΡΕΤΙΚΟ blog..! 24 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ, ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΙΡΑ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΣΑΣ!!!

ΜΟΝΑΡΧΗΣ...

Χίλιοι δυο παραφυλάνε σε κοιτάν και δεν μιλάνε.
Είσαι σήμερα μονάρχης κι ώσαμ' αύριο δεν υπάρχεις.

Οδυσσέας Ελύτης

«ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!»(Διαβάστε τα ολα...!!!)


Πινακίδα σε ταβέρνα:
«ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΙ, ΠΑΡΑΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ!»

Αγγελία σε εφημερίδα της Αθήνας:«ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΗΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΖΑΜΠΑ» (αντί για Java)

Σε κάποια ταμπέλα κάπου στην Αθήνα:
«ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΘΑΡΗ. ΠΕΤΑΤΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ»

Μοτοκαλλιστεία για chopper στο Λιτόχωρο

Την πιο όμορφη, την πιο άσχημη, αλλά και την πιο θορυβώδη μοτοσικλέτα, βράβευσαν εκατοντάδες μηχανόβιοι, μέλη συλλόγων«Chopper Riders» ανά τη χώρα και από το εξωτερικό, αλλά και θαυμαστές, που βρέθηκαν στην πανελλήνια συγκέντρωσή τους στο Λιτόχωρο Πιερίας

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ SUMMER BLOG !

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΦΟΡΟΥΣ

"...Όμως αυτή την στιγμή η χώρα μας βρίσκεται σε μια μέγγενη, βρίσκεται σε μια κατάσταση όπου η ελληνική οικογένεια δεν μπορεί να πληρώσει φόρους.
Ένα εκατομμύριο εξακόσιες χιλιάδες έλληνες κατέθεσαν φόρους μέχρι την προηγούμενη εβδομάδα όταν υπόχρεοι για να καταθέσουν φορολογικές δηλώσεις είναι 5.700.000 Έλληνες. Αυτό σημαίνει ότι μόνο το 1/3 των Ελλήνων έχει καταθέσει φορολογική δήλωση. Και αυτό γιατί είναι αδύνατο να ανταποκριθεί στις πιέσεις και τις φορολογίες τις οποίες έχει επιβάλει η τρόϊκα στην Ελλάδα.Λύση λοιπόν είναι πολιτική μη δεσμευμένη από ξένα κέντρα αποφάσεων και τραπεζίτες. Επιχειρηματίες αλλά και τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης να βοηθήσουν, η ανάκαμψη της Ευρώπης να ξεκινήσει από την χώρα που λειτούργησε ως πυροκροτητής. Εμείς στην Ελλάδα θα τους καλωσορίσουμε."
(Από την  ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ
ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ ECONOMIST)

Παγκόσμιο ενδιαφέρον για τα πετρέλαια της Ελλάδας


Οκτώ προσφορές από 11 επιχειρήσεις ή Κοινοπραξίες κατατέθηκαν τη Δευτέρα, στο υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, στο διαγωνισμό για παραχώρηση δικαιωμάτων έρευνας και εκμετάλλευσης υδρογονανθράκων στη Δυτική Ελλάδα.
Το ΥΠΕΚΑ χαρακτηρίζει την ανταπόκριση της αγοράς ως εξαιρετικά επιτυχή, "παρά το δυσμενές επενδυτικό περιβάλλον και την κινδυνολογία που αναπτύχθηκε το τελευταίο διάστημα".
Οι διαγωνισμοί αφορούν τις περιοχές

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΤΟΜΕΑ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥΒΟΥΛΕΥΤΟΥ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ ΕΛΕΝΑΣ ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ


«Η υπουργός Τουρισμού κ. Κεφαλογιάννη επέλεξε να δώσει την πρώτη της συνέντευξη στην τουρκική αγγλόφωνη «Χουριέτ». Ως προς το συμβολισμό, θα περιμέναμε η πρώτη δημόσια παρέμβαση της υπουργού Τουρισμού, να γίνει σε ένα έγκυρο ελληνικό μέσο ή σε κάποιο μεγάλο ξένο μέσο, προκειμένου να εξαγγείλλει μέτρα ουσιαστικής ενίσχυσης του τουριστικού ρεύματος προς την Ελλάδα και ανακούφισης των επιχειρηματιών του κλάδου, οι οποίοι δοκιμάζονται σκληρά από το Μνημόνιο. Όπως επίσης ότι θα εγγυόταν στους ξένους επισκέπτες την ποιότητα του τουριστικού προϊόντος που προσφέρουμε και την ασφάλειά τους κατά την παραμονή τους στη χώρα μας.

ΙΚΑ: ΕΝΤΑΤΙΚΟΙ ΕΛΕΓΧΟΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ


Σε εντατικούς ελέγχους για την καταπολέμηση της ανασφάλιστης εργασίας θα προβαίνει το ΙΚΑ-ΕΤΑΜ, καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με ιδιαίτερη επικέντρωση των ελέγχων στις περιοχές υψηλού τουριστικού ενδιαφέροντος.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ


Αν ένας ηλίθιος σου λέει την ίδια ιστορία κάθε μέρα για ένα χρόνο, στο τέλος θα καταλήξεις να την πιστέψεις.

Στο δρόμο για τη βουλή 4 μηνύσεις

Η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, διαβίβασε τις τρεις υποθέσεις στη Βουλή, καθώς η Δικαιοσύνη δεν έχει αρμοδιότητα να τις διερευνήσει.
Την μήνυση κατά του Γιώργου Παπανδρέου, έχει υποβάλλει ο Σύνδεσμος Απόστρατων Αξιωματικών, στρεφόμενος κατά παντός υπευθύνου για την κακή οικονομική κατάσταση της χώρας και τις περικοπές.
Η μήνυση κατά του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αφορά στην ανάρτηση στο διαδίκτυο στοιχείων που φέρονται να έχουν διαπράξει φορολογικές παραβάσεις.
Η μηνυτήρια αναφορά κατά του Γιώργου Μπαμπινιώτη, κατατέθηκε από την ομοσπονδίας ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών για τη μείωση των αποδοχών τους και την εξομοίωση με το μισθολόγιο των Δημοσίου υπαλλήλων, κάτι που κατά τον τέως υπουργό έγινε ύστερα από σχετική γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους.
Η μήνυση κατά του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη, κατατέθηκε από την Τζούλια Αλεξανδράτου για συκοφαντική δυσφήμιση, όπου θα εξεταστεί το ενδεχόμενο άρσης της ασυλίας του.
Η υπόθεση αφορά σε δηλώσεις  του βουλευτή στη Βουλή, με αφορμή τις ταινίες ερωτικού περιεχομένου που είχε γυρίσει η κ.Αλεξανδράτου και τη σε βάρος της διαδικασία που κίνησε το ΣΔΟΕ. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είχε πεί πώς ''η Τζούλια Αλεξανδράτου κάνει "αρπαχτές" στην επαρχία, χωρίς να έχει ελέγξει κανείς πόσα χρήματα παίρνει και αν πράγματι φοροδιαφεύγει. Πως συμβαίνει αυτό; Πριν από κάθε εμφάνισή της, κάνει υπεύθυνη δήλωση στην Αστυνομία δηλώνοντας πως είναι καλεσμένη του εκάστοτε επιχειρηματία νυχτερινού κέντρου και πως δεν πληρώνεται γ΄ αυτή την εμφάνισή της''. Ο βουλευτής, επίσης, χρησιμοποίησε τον χαρακτηρισμό "πορνοστάρ", κάτι που φέρεται να ενόχλησε ιδιαίτερα την Τζούλια Αλεξανδράτου η οποία και αποφάσισε να τον μηνύσει.ENIKOS.GR

Ο ιός αυτός ονομάζεται ιός της ...
αστυνομίας (police virus) και εμφανίζει μηνύματα που περιέχουν τα λογότυπα των διεθνών υπηρεσιών επιβολής του νόμου (αστυνομία, οργανώσεις κλπ) για να ξεγελάσουν τους χρήστες και να πιστέψουν ότι οι υπολογιστές τους έχουν κλειδωθεί από την αστυνομία, λόγω επισκέψεων σε ακατάλληλες ιστοσελίδες ή γιατί έχουν κάνει παράνομες λήψεις λογισμικού. 

ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΩΣ...


Έχει δουλέψει σε δεκάδες τηλεοπτικές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων όπως ο ...
"Λάκης ο γλυκούλης", "Κλεμμένα Όνειρα" κ.λ.π. αλλά η κρίση δεν του δίνει και πολλές επιλογές. 
Ο γνωστός ηθοποιός αυτή τη στιγμή εργάζεται στην οικογενειακή επιχείρηση με τυρόπιτες που διατηρεί η οικογένειά του στον Πειραιά.
Ο λόγος για

Την Δευτέρα 16 Ιουλίου ξεκινούν οι εκπτώσεις

Ξεκινούν τη Δευτέρα 16 Ιουλίου οι θερινές εκπτώσεις, που όλοι μας περιμένουμε...
Μάλιστα θα διαρκέσουν έως και την Παρασκευή 31 Αυγούστου.


ΚΥΡΙΑΚΗ ΒΡΑΔΥ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ


Αρχίζουν την Παρασκευή οι προγραμματικές δηλώσεις όπως έγραψε χθες το parapolitika. Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού στη Βουλή οι προγραμματικές θα αρχίσουν το απόγευμα της Παρασκευής και όπως δήλωσε χαρακτηριστικά

Πλήθος φίλων του αρχαιοελληνικού πνεύματος συμμετείχαν στα φετινά Προμήθεια


Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, ο Όλυμπος και το Λιτόχωρο φιλοξενούν κόσμο από όλη την Ελλάδα, αναβιώνουν μνήμες άλλων εποχών και διαχέουν το αρχαίο ελληνικό πνεύμα με γιορτές, τελετές, αγώνες και άλλα δρώμενα εμπνευσμένα από την ελληνική ιστορία. Αυτά περιέχονται στο πρόγραμμα των «Προμηθείων» τα οποία

Σε 409 μέρες ξαναβρίσκουν τον εαυτό τους οι μαμάδες


Mπορεί αρκετές διάσημες μαμάδες να βρίσκουν σε χρόνο ρεκόρ τη σιλουέτα τους μετά την γέννηση των παιδιών τους, όμως αυτό δεν ισχύει για την πλειοψηφία των «απλών» γυναικών!

Για την ακρίβεια, χρειάζονται μέχρι και 409 ημέρες ώστε μια «μέση γυναίκα» να επανέλθει στα κιλά της και να ξαναβρεί τη σεξουαλική της διάθεση μετά τη γέννηση του μωρού της.

ΤΑΔΕ ΕΦΗ ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ


Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι.

ΣΟΦΟΝ ΤΟ ΣΑΦΕΣ..!


Τι γίνεται μέσα μας...


...όταν πίνουμε coca-cola...!

Τα πρώτα 10 λεπτά: 10 κουταλιές ζάχαρης εισχωρούν στο σύστημά σας (100% της προτεινόμενης ημερήσιας χρήσης.) Ο λόγος που δεν κάνετε αμέσως εμετό από την υπερβολική δόση ζάχαρης είναι το φωσφορικό οξύ που κόβει την γεύση και σας επιτρέπει να κρατήσετε το αναψυκτικό στο στομάχι σας.

2 euro ΠΙΟ ΦΘΗΝΑ ΤΑ ΤΑΞΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ


Υπερ του βασανισμένου πολίτη κι οι ΤΑΞΙΤΖΙΔΕΣ του Νομού Πιερίας....
Ο Πρόεδρος τους στην Πιερία, ο Μανώλης Παπαδόπουλος, ο οποίος σημειωτέον είναι πρόεδρος τους σ όλη την Κεντρική Μακεδονία και στους 7 Νομούς, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Κατερίνης και στην εκπομπή του Δημήτρη Κεραηλίδη, υπογράμμισε μιά σειρά παροχών υπέρ του πελάτη τους.....
ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΧΡΕΩΣΗ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΚΛΗΣΗ....
Δηλαδή καλούσες ταξί στο σπίτι σου και σε επιβάρυναν με 1.90 ευρώ. Τώρα

Διαπραγματεύσεις. ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ...


Τα σοβαρά επιχειρήματα του αντιπάλου να τα απορρίπτεις με χιούμορ, ενώ τα αστεία με σοβαρότητα.
Να υποχωρείτε στα μεγάλα ζητήματα αν νοιώθετε ότι και εσείς και ο συνομιλητής σας, κατά κάποιον τρόπο, έχετε δίκιο. Και υποχωρήστε στις μικρές διαφωνίες, έστω και αν γνωρίζετε καλά ότι εσείς έχετε δίκιο.
Όταν παζαρεύεις για λεφτά, ποτέ μην αναφέρεις πρώτος ποσά.
Να μιλάμε ευγενικά, να διαπραγματευόμαστε ήσυχα και να περιμένουμε έτοιμοι και οπλισμένοι.
Στον έρωτα, όπως και στον πόλεμο, όταν ένα φρούριο αρχίζει διαπραγματεύσεις, είναι ήδη παραδομένο κατά το ήμισυ.
Margaret de Valois
Οι Έλληνες δεν έχουν συνηθίσει να συζητούν, γι’ αυτό αλληλοσφάζονται.
Ο άνθρωπος είναι ένα ζώο που κάνει παζάρια.
Δεν θα πρέπει να διαπραγματευόμαστε από φόβο. Αλλά να μη φοβόμαστε να διαπραγματευόμαστε.
Είναι ακριβώς οι πιο πνευματώδεις συζητήσεις που αποδεικνύουν το αδύνατο της συναίνεσης: αυτές δείχνουν ότι για κάθε επιχείρημα υπάρχει και ένα αντεπιχείρημα.

Αισιόδοξος είναι


Αισιόδοξος είναι αυτός που αγοράζει από έναν Εβραίο και θέλει να πουλήσει σε έναν Σκωτσέζο.

5 δημιουργικά παιχνίδια στο σπίτι


Είναι αποδεδειγμένο πως όταν τα παιδιά βρίσκονται συνέχεια στον ίδιο χώρο, όπως είναι το σπίτι, χάνουν την όρεξη και τη διάθεση τους για παιχνίδι καθώς η δημιουργικότητα του περιορίζεται αρκετά. Για αυτό λοιπόν ως γονείς θα πρέπει να εφευρίσκουμε νέα διασκεδαστικά παιχνίδια τα όποια θα τα ενθουσιάσουν ακόμη και μέσα στο σπίτι.Πάρτε μερικές ιδέες.

- Χορέψτε μαζί του με κάθε είδους μουσική. Τα παλαμάκια, οι ήχοι και οι κινήσεις θα το ενθουσιάσουν

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ...


" 4 φωτογραφίες μέσα από το κελί του Άκη , για πρώτη φόρα ."


Το κέλι του Ακη. Ενα σιδερένιο παλιό κρεβάτι, στο πάτωμα πλαστικές φιάλες με νερό, μια τηλεόραση πάνω σ' ένα ξύλινο ντουλάπι.
Στο τοίχο, μια αφίσα του ΕΟΤ για να βλέπει από το κελί του ένα κομμάτι θάλασσας. Πάνω απ το κρεβάτι, μια εικόνα της Παναγίας.
Το κελί έχει 3 ανεμιστήρες. Σ' ένα ράφι, ένα μάτσο από χαρτιά (έγγραφα της υπόθεσής του?).
Από τις 4 φωτογραφίες - που έχουμε αναρτήσει από το pheme.gr- οι δύο δείχνουν τον... χώρο του κελιού και οι άλλες δυο , τον Άκη.
Σε μία απ' αυτές φαίνεται να μιλάει στο κινητό του.
Στης φυλακής τα σίδερα...

ΑΠΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ..!


Τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο άσχημα ώστε να μην μπορούν να χειροτερέψουν

ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣΑΚΙΝΗΤΩΝ

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΕΧΕΙ "ΠΑΓΩΣΕΙ" ΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΩΝ, ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΠΟΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΠΩΛΟΥΝ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ.
ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΟΘΥ ΜΕΣΙΤΙΚΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΣΥΜΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ, ΟΙ "ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ" ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΒΟΡΕΙΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ...ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ...!
ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.
ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΕΝΔΥΟΥΝ ή ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΕΞΕΙΣ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ  ΜΙΑ ..."ΑΛΛΗ" ΑΝΑΓΝΩΣΗ;

Άνθισε το ακάνθινο στεφάνι του Εσταυρωμένου Ιησού

Φαίνεται χαρακτηριστικά το ανθισμένο ακάνθινο στεφάνι και τα πράσινα φύλλα που διαρκώς πυκνώνουν ...
...ρεπορτάζ από τον Μάκη Βραχιολίδη

Πολλοί μιλάνε για θαύμα. Άλλοι πάλι, για θεϊκό μήνυμα. Σε καιρούς χαλεπούς, με την κρίση να μαστίζει τη χώρα μας, τη φτώχεια, τη δυστυχία και την κατάθλιψη να οδηγούν πολλούς συνανθρώπους μας στο αδιέξοδο, ακόμη και την αυτοκτονία, στις παρυφές του Υμηττού πάνω από του Παπάγου, ένα εκπληκτικό, ελπιδοφόρο όσο και ανεξήγητο φαινόμενο,

Ακόμη δύο βυθιζόμενοι κάδοι στο κέντρο της ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Χωρίς προβλήματα η τοποθέτηση τους στο κέντρο της πόλης
 Το σύστημα τους προσφέρει μικρά, διακριτικά σημεία συλλογής απορριμμάτων, αντίθετα με τα μεγάλα ογκώδη υπάρχοντα συστήματα. Συμβάλλοντας έτσι στην αισθητική, την καθαριότητα

Κέντρο Αποκαταστάσεων και ΣυντηρήσεωΝ.Συνεχίζεται η αποκατάσταση δρόμων


Στο πλαίσιο των  παρεμβάσεων του Κέντρου Αποκαταστάσεων και Συντηρήσεων του Δήμου Κατερίνης και της ΔΕΥΑΚ σε προβλήματα της καθημερινότητας των δημοτών, η υπηρεσία προχώρησε σε αποκατάσταση φυσικών φθορών του οδοστρώματος και ασφαλτόστρωση τμημάτων των οδών της πόλης

Ψευδή τα στοιχεία της Έκθεσης!


Στην αντεπίθεση η ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας για τα «περί προσλήψεων» στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

«Από τα στοιχεία που δημοσιοποίησε η Κ.Ε.Δ.Ε. αποδεικνύεται περίτρανα ότι όσα λέχθηκαν και γράφτηκαν για δήθεν προσλήψεις και μάλιστα παράνομες στους Δήμους, είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά. Καμία μα καμία πρόσληψη δεν έγινε τα τελευταία χρόνια, αντίθετα σημειώθηκαν δεκάδες

41ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΛΥΜΠΟΥ ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2012


ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΤΟΠΙΑ.

 ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΑΜΩΝΑ
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΘΕΑ ΤΟΥ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ Π.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΠΙΕΡΙΑΣ