Πέμπτη, 2 Αυγούστου 2012

Σεξ χωρίς προφυλάξεις για το 20% των τουριστριών

Μία στις πέντε νεαρές γυναίκες προτίθενται να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις στις φετινές τους καλοκαιρινές διακοπές - και οι μισές από αυτές το έχουν αποφασίσει εκ των προτέρων, όπως προκύπτει από μία νέα, βρετανική δημοσκόπηση.

Η δημοσκόπηση αποκαλύπτει ότι οι τέσσερις στις δέκα γυναίκες ηλικίας κάτω των 30 ετών θεωρούν πως είναι πολύ πιο πιθανό να κάνουν σεξ χωρίς προφυλάξεις ενόσω βρίσκονται μακριά από την πατρίδα τους, παρά όταν βρίσκονται στο σπίτι τους.

Θα χορέψουν το μεγαλύτερο συρτάκι στον κόσμο!

Στο ρυθμό του Ζορμπά θα χορέψουν για πέντε συνεχόμενα λεπτά δύο χιλιάδες δώδεκα...
άνθρωποι από τη Θεσσαλία, στο μεγαλύτερο συρτάκι του κόσμου που φιλοδοξεί να μπει το βιβλίο Γκίνες με τα παγκόσμια ρεκόρ. Την ίδια στιγμή, ομάδα της επιτροπής Γκίνες θα καταγράφει το περιστατικό που θα πραγματοποιηθεί στην παραλία του Βόλου, προκειμένου να το πιστοποιήσει επίσημα. Οι επισκέπτες θα γεύονται κρασί και

LIBIDO.Ο ΚΗΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΜΠΟΛΑ του ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ


Libido

I submerged into
your eyes
molding in the masculine
corridors
of my mind
my contact with the electrified particles
of
your youth
with thoughts a kind of sinful
but indeed
instictively drawn
by the depths
of
the chemical reaction
of my body cells
-at your view,oh little,earthly goddess-
thirsty to taste the flavour
of your wet promises...


LIBIDO

Βυθίστηκα στα δυό σου
μάτια
πλάθοντας στους αρσενικούς
 διαδρόμους
του μυαλού μου
την επαφή μου
με τα ηλεκτρισμένα μόρια
της
νιότης σου
με σκέψεις  ίσως αμαρτωλές
μα στ’αλήθεια
ενστικτωδώς ορμώμενες
απ’ τα βάθη
της
χημικής αντίδρασης
των κυττάρων μου
- στη θέα σου, ω μικρή, επίγεια θεά-
που διψούν
να δοκιμάσουν τη γεύση των
υγρών σου
υποσχέσεων…

ΠΩΣ ΝΑ ΑΝΑΨΕΙΣ ΤΟ...ΠΑΘΟΣ ΤΟΥΚαλοκαίρι, ζέστη, ιδρώτας, που διάθεση για σεξ θα πεις και θα κάνεις τεράστιο λάθος. Με μικρές εκρηκτικές αλλαγές μπορείτε να χαρείτε το σεξ μέσα στον καύσωνα και να σπάσετε τα θερμόμετρα του πάθους. Δεν θέλει κόπο αλλά τρόπο!

ΠΡΟΣΟΧΗ..!Σωρεία παρανομιών στα ανταλλακτήρια χρυσού


Σωρεία παρανομιών και παραβάσεων διαπίστωσαν οι έλεγχοι του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη και του ΣΔΟΕ στα ανταλλακτήρια χρυσού και τα ενεχυροδανειστήρια. 

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε το πρωί στη Βουλή ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, στους 222 ελέγχους που έγιναν από την αρχή του έτους στις εν λόγω επιχειρήσεις διαπιστώθηκαν 1633 παραβάσεις σε 148 παραβάτες.

Τα στοιχεία ανακοινώθηκαν στη Βουλή, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης ερώτησης του βουλευτή της ΝΔ Γιάννη Μιχελάκη, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να

Να τρώτε συχνά, αλλά στο σπίτι...

Εάν θέλετε να αδυνατίσετε, να τρώτε συχνά, να αποφεύγετε να τρώτε εκτός σπιτιού ιδίως το μεσημέρι, και να μην παραλείπετε να γράφετε αναλυτικά ό,τι τρώτε και ό,τι πίνετε, συνιστούν Αμερικανοί επιστήμονες.

Σε μελέτη που πραγματοποίησαν κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι αυτές οι τρεις συμπεριφορές

Είναι επικίνδυνη η αναπνοή ενός καπνιστή;

Ως παθητικό κάπνισμα εκλαμβάνεται η εισπνοή τόσο του καπνού ενός τσιγάρου που καίγεται όσο και του καπνού που εκπνέει ένας καπνιστής. Ακόμη κι όταν σβήσει το τσιγάρο του, ένας καπνιστής συνεχίζει να εκπνέει ουσίες βλαβερές για την υγεία μας. Μελέτες έδειξαν ότι χρειάζεται να περάσει ενάμισι λεπτό μέχρις ότου η ποσότητα των μικροσωματιδίων (μεγέθους 0,3-1 μικρομέτρου) πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα, ενώ χρειάζεται να

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ITS ICETEA TIME..!


Ο ΜΕΓΑΛΟΦΥΗΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΡΑΤΟΣΘΕΝΗΗ πρώτη φορά στην Ιστορία της Μαθηματικής Γεωγραφίας, κατά την οποία έγινε πραγματική μέτρηση για τον υπολογισμό της περιμέτρου της Γης, ήταν από τον Ερατοσθένη τον Κυρηναίο, ο οποίος υπολόγισε με εκπληκτική ακρίβεια την περίμετρο της Γης από...
ένα πηγάδι στο Ασσουάν. 

Γιατί πρέπει να δεχόμαστε τη συγγνώμη

Λένε ότι «το σφάλλειν ανθρώπινον, το συγχωρείν Θείον». Μία νέα μελέτη, όμως, αποκαλύπτει ότι αν μάθουμε να συγχωρούμε όσους μας πληγώνουν, θα κάνουμε καλό στην υγεία μας.

Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Σαν Ντιέγκο, διαπίστωσαν πως όσοι μπορούν να «διώχνουν» τον θυμό τους

Μύθος, ότι στα ναυάγια σώζονται πρώτα τα γυναικόπαιδα

Ο μύθος των ιπποτικών ανδρών, οι οποίοι στα ναυάγια φροντίζουν πρώτα για τη διάσωση των γυναικών και των παιδιών και μετά για τη δική τους, μάλλον καταρρίπτεται από μία νέα αποκαλυπτική σουηδική επιστημονική έρευνα.

Η μελέτη φέρνει στο φως αυτό που πολλοί υποψιάζονταν: Τελικά, όταν το πλοίο βυθίζεται, επικρατεί η λογική «ο σώζων εαυτόν σωθήτω», κάτι που ισχύει πρωτίστως για τους άνδρες, οι οποίοι και σώζονται πιο συχνά.

Αν βρεθείς παράνομα στην Ελλάδα !‏


ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ
Αν βρεθείς παράνομα στη β. Κορέα…12 χρόνια καταναγκαστικά έργα
Αν βρεθείς παράνομα στη Σαουδική Αραβία…φυλακίζεσαι
Αν βρεθείς παράνομα στην Κίνα…ίσως να μη μάθουμε ποτέ για σένα
Αν βρεθείς παράνομα στην Κούβα…θα μπεις σε φυλακή πολιτικών κρατουμένων
Αν βρεθείς παράνομα στις ΗΠΑ…φυλακίζεσαι
Αν βρεθείς παράνομα στην Ελλάδα…χαράς ευαγγέλια διότι…
Σου δίνουν κάρτα εργασίας, δουλειά, άδεια οδήγησης, κάρτα πρόνοιας, πιστωτικές κάρτες, δάνειο για αγορά οικίας, δωρεάν σπουδές, περίθαλψη και το σημαντικότερο…μπορείς να ψηφίζεις…
ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ
http://magdatsegkou.blogspot.com

ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ


Προσωρινός θρίαμβος της Νεας Τάξης Πραγμάτων στις ΗΠΑ...

ΚΩΦΕΥΟΥΝ ΤΑ Μ.Μ.Ε. ΠΕΡΑΣΕ Ο ΝΟΜΟΣ.

ΑΠΟ 1-1-2013 ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΤΣΙΠ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ
Σήμερα πέρασε από το ανώτατο δικαστήριο των ΗΠΑ και ισχύει από 1-1-2013 ο νόμος OBAMA CARE, ο νέος
υγειονομικός νόμος του Ομπάμα, που απαιτεί

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ


«Δυστυχώς η θεατρική παράσταση των προθύμων της συγκυβέρνησης συνεχίζεται. Δίπλα στον «κοινωνιστή» κ. Κουβέλη, τον «ανένδοτο» κ. Βενιζέλο και τον «άσχετο» με τις προεκλογικές του εξαγγελίες και τις μετεκλογικές του αποφάσεις κ. Σαμαρά, ήρθε να αναλάβει το δικό του ρόλο και ο κ. Στουρνάρας. «Αμήχανος» από το παιχνίδι εντυπώσεων των τριών αρχηγών, ο υπουργός Οικονομικών αντί της καθαρής απάντησης για τα μέτρα που συμφώνησαν να λάβουν, επιλέγει την υπεκφυγή και παραπέμπει στην Τρόϊκα!

Η αλήθεια είναι ότι όλοι τους πετούν ο ένας στα χέρια του άλλου την καυτή πατάτα των μέτρων, ενώ επί της ουσίας επιμένουν στην εφαρμογή ενός ανεφάρμοστου προγράμματος διευκολύνοντας έτσι το σχέδιο που θέλει την περιουσία μας, δημόσια και ιδιωτική, στα χέρια των δανειστών και την Ελλάδα εκτός ευρώ.»

ΚΑΤΕΡΙΝΗ: 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΗ


ΔΙΗΜΕΡΟ ΑΝΤΑΜΩΜΑ


ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πάνω από Μάντσεστερ !!!!


Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 28η θέση των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο, πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!
Την λίστα με τις 400 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη ανακοίνωσε η διεθνής υπηρεσία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου και πρόκειται σίγουρα για μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τους Πειραιώτες, που βρίσκονται μέσα στην 30αδα με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.
Μάλιστα πίσω τους έχουν αφήσει κάποιους μεγάλους συλλόγους, με την Γιουνάιτεντ που βρίσκεται μία θέση πιο κάτω, να είναι φυσικά αυτός που ξεχωρίζει.
Η συγκεκριμένη λίστα αφορά

ΤΩΡΑ: ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ Η ΤΕΤΡΑΚΩΠΟΣ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ..!


ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΤΣΙΑΜΟΥ -ΓΙΑΣΙΤΖΙΔΟΥ

ΛΟΝΔΙΝΟ. ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ

* Στην κατηγορία 49er οι Δήμου/Πατενιώτης (20οι έπειτα από 6 ιστιοδρομίες) θα συνεχίσουν με την 7η (14:00) και 8η ιστιοδρομία (14:45)
* Στην κατηγορία Star οι Παπαθανασίου/Τσότρας (10οι έπειτα από 6 ιστιοδρομίες) θα συνεχίσουν με την 7η (14:05) και την 8η (15:20) ιστιοδρομία
* Στην κατηγορία Finna ο Μιτάκης (13ος έπειτα από 6 ιστιοδρομίες) θα συνεχίσει με την 7η (14:00) και 8η ιστιοδρομία (15:15)
* Στην κατηγορία 470 οι Καμπουρίδης/Παπαδόπουλος ξεκινούν την προσπάθειά τους με την 1η (14:00) και 2η ιστιοδρομία (15:30)
* Στην κατηγορία RS-X η Σκαρλάτου (16η έπειτα από 4 ιστιοδρομίες) θα συνεχίσει με την 5η (14:00) και 6η ιστιοδρομία (16:45)
* Στην κατηγορία RS-X ο Κοκκαλάνης (5ος έπειτα από 4 ιστιοδρομίες) θα συνεχίσει με την 5η (18:00) και 6η ιστιοδρομία (18:45)


Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Ελπίδες για συνέχεια στα μετάλλια http://24wro.blogspot.com/2012/08/blog-post_3766.html#ixzz22NPm9BQt

ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΚΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ και ΘΑΡΡΟΣ

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το βράδυ σε τροχαίο στην Κατερίνη ο Δημήτριος Ι. Κορομήλης, 41 ετών, πατέρας τριών ανήλικων παιδιών. Ήταν ιδιοκτήτης και διευθυντής του Ολυμπίου Βήματος. Η  νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Πέμπτη   στις 4 μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγ. Παρασκευής και η εκφορά θα γίνει από την οικία στην οδό Εμμανουήλ Παππά 35 στην Κατερίνη.


Ο θάνατος του Δημήτρη έχει συγκλονίσει την κοινωνία της Κατερίνης και τον δημοσιογραφικό κόσμο της Πιερίας. 
ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.


ΠΙΕΡΙΑ.Νερά κρυστάλλινα και με τη… βούλα!


Συνεχίζονται οι δειγματοληψίες νερού από τις ακτές της Πιερίας
 Σε πεντακάθαρα νερά εξακολουθούν να κολυμπούν οι λουόμενοι της Πιερίας. Σύμφωνα με τα  αποτελέσματα των τελευταίων  αναλύσεων,  τα νερά κολύμβησης στις ακτές της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας, κρίνονται κατάλληλα.

Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού


Συνεδριάζει… εκτάκτως
Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας-Κολινδρού
Συνεδριάζει εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας Κολινδρού με τρία θέματα να περιλαμβάνονται στην ατζέντα του.
Η συνεδρίαση έχει οριστεί για τη μια το μεσημέρι στο δημαρχείο του Δήμου, ενώ

ΟΡΝΙΘΕΣ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗ- 41o Φεστιβάλ Ολύμπου


Σάββατο 4 Αυγούστου , ώρα 9μ.μ

   Αρχαίο θέατρο Δίου

                                     ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ ΚΡΗΤΗΣ

                                          

Ένα ταξίδι στην επιθυμία για ένα κόσμο ελεύθερο , ένα κόσμο δίκαιο,
με αίτημα την Ευτυχία είναι  οι « Όρνιθες » του Αριστοφάνη.

Ο μεγάλος αυτός σατιρικός ποιητής μας διηγείται μια

Ανακοίνωση για την απώλεια του Χρ. Τσολάκη


ΕΛΜΕ Πιερίας             
Η Ένωση Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Πιερίας εκφράζει τη βαθιά της θλίψη και οδύνη για τον απρόσμενο θάνατο του αγαπημένου Δασκάλου Χρίστου Τσολάκη. Το υψηλό επιστημονικό και παιδαγωγικό του ήθος, η μαχητικότητα και η αγωνιστικότητά του, η ενεργή και ανιδιοτελής συμμετοχή του στα γλωσσοεκπαιδευτικά πράγματα –πάντα με την έγνοια να προχωρούν αυτά προς τα εμπρός, για παιδεία πραγματικά δημόσια προς όφελος του λαού- αποτελούν πολύτιμη παρακαταθήκη για όλους μας. Δε θα τον ξεχάσουμε ποτέ. Συλλυπούμαστε θερμά την οικογένειά του και όλους του τους οικείους, τους φίλους και τους συνεργάτες του.           
Το Δ.Σ. της Ε.Λ.Μ.Ε. Πιερίας

Άκου Ανθρωπάκο! ~ Βίλχελμ Ράϊχ (απόσπασμα)

"Ξέρεις, Ανθρωπάκο, πως θα ένιωθε ένας αητός άμα έκλωθε αυγά μιας κότας; Αρχικά ο αητός νομίζει ότι θα κλωσσήσει μικρά αετόπουλα που θα μεγαλώσουν. Μα εκείνο που βγαίνει από τα αυγά δεν είναι παρά μικρά κοτόπουλα. Απελπισμένος ο αητός εξακολουθεί να ελπίζει πως τα κοτόπουλα θα γίνουν αητοί. Μα που τέτοιο πράμμα! Τελικά δε βγαίνουν παρά κότες που κακαρίζουν. Όταν ο αητός διαπιστώνει κάτι τέτοιο βρίσκεται στο δίλημμα αν πρέπει να καταβροχθίσει όλα τα κοτόπουλα και τις κότες που κακαρίζουν. Μα συγκρατείται. Κι' ό,τι τον κάνει να συγκρατηθεί είναι μια μικρή ελπίδα· πως ανάμεσα στα τόσα κοτόπουλα, μπορεί κάποτε να βρεθεί ένα αητόπουλο, ικανό σαν εκείνον τον ίδιο, ένα αητόπουλο που από την ψηλή φωληά του θ' ατενίζει μακριά κόσμους καινούριους, σκέψεις καινούριες, καινούρια σχήματα ζωής. Μόνο αυτή η ανεπαίσθητη ελπίδα κρατάει το λυπημένο, τον αποξενωμένο αητό από την απόφασή του να φάει όλα τα κοτόπουλα και όλες τις κότες που κακαρίζουν, και που δεν βλέπουν ότι τα κλωσσάει ένας αητός, δεν καταλαβαίνουν ότι ζούνε σ' ένα ψηλό, απόμακρο βράχο, μακριά από τις υγρές και σκοτεινές κοιλάδες. Δεν ατενίζουν την απόσταση, όπως κάνει ο απομονωμένος αητός. Μόνο καταβροχθίζουν και καταβροχθίζουν, όλο καταβροχθίζουν ό,τι φέρνει ο αητός στη φωλιά.
Οι κότες και τα κοτόπουλα άφησαν τον αητό να τα ζεστάνει κάτω από τα μεγάλα και δυνατά του φτερά όταν απ' όξω κροτάλιζε η βροχή και αναβροντούσαν οι καταιγίδες που 'κείνος άντεχε δίχως καμμιά προστασία. Όταν τα πράμματα γίνονταν σκληρότερα, του πέταγαν μικρές μυτερές πέτρες από κάποια ενέδρα για να τον χτυπήσουν και να τον πληγώσουν. Όταν ο αητός αντιλήφθηκε την κακοήθεια ετούτη, πρώτη του

41ο Φεστιβάλ Ολύμπου.«Μπαχάρι, κανέλα και γιορτή»


Την Κυριακή 5 Αυγούστου στο Αρχαίο Θέατρο Δίου, στις 9 το βράδυ «γεύσεις, αρώματα και νότες», από την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την Ευανθία Ρεμπούτσικα

Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη και η Ευανθία Ρεμπούτσικα αυτό το καλοκαίρι θα συνεχίσουν το ταξίδι τους, έχοντας στις αποσκευές τους τραγούδια και μουσικές πλημμυρισμένα από το φως της Ελλάδας, με ήχους που μυρίζουν Ανατολή αλλά κλείνουν το μάτι και στη Δύση.

ΕΛΕΝΑ ΜΠΑΣΗ...ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΚΟΠΟΒΟΛΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ...ΤΟ ΠΡΩΤΟ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝΤο πρώτο «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ» των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ξεκίνησε τη δράση του στη Β’ Πειραιά. Μετά την πρωτοβουλία της Συντονιστικής Επιτροπής της Β΄ Πειραιά, φίλοι, μέλη και στελέχη του κινήματος συγκέντρωσαν τρόφιμα, που παρέδωσαν σήμερα Τετάρτη 1η Αυγούστου σε φορείς του Πειραιά, ενισχύοντας τις κοινωνικές δράσεις τους, αλλά και σε άπορες οικογένειες και σε μακροχρόνια άνεργους.

 Συγκεκριμένα εκπρόσωποι των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανταποκρινόμενοι

«Βασιλιάς» ο Κατερινιώτης Κυριάκος Παπαδόπουλος;


Ο Κυριάκος έπαιξε για τη Μίλαν, όπως αποκάλυψαν και οι άνθρωποι της Σάλκε, αλλά φαίνεται πως ο Έλληνας άσος συνεχίζει να απασχολεί τους «μεγάλους» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, καθώς το περιοδικό «Sportbild» παρουσίασε τον διεθνή παίκτη ως στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης!

Συγκεκριμένα, τονιζόταν πως η «βασίλισσα» αναζητά κεντρικό αμυντικό με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο να αποτελεί για τον Ζοσέ Μουρίνιο μια αξιόπιστη και με μέλλον λύση! Στο σχετικό ρεπορτάζ διευκρινίζεται πάντως πως η Σάλκε δεν έχει επίσημη πρόταση από τη Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έλληνα άσο, του οποίου το συμβόλαιο με την γερμανική ομάδα το 2015… Είναι χαρακτηριστικό πως στο σχετικό ρεπορτάζ φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου της Σάλκε, Κλέμενς Τένις που τονίζει: «Ο Κυριάκος μένει στη Σάλκε και έχει ήδη δηλώσει πως αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει».
Πηγή: Pamesports.gr

ΚΑΙ Ο ....ΚΟΛΙΟΣ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ!!!!


ΤΟΠΙΚΕΣ ΜΠΟΡΕΣ ΣΗΜΕΡΑ...ΚΑΥΣΩΝΑΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ...

Διάνοιξη τμήματος του περιμετρικού δρόμου της Κατερίνης


«Ανάσα» για το κυκλοφοριακό

Ξεκίνησε χθες η διάνοιξη τμήματος του Περιμετρικού δρόμου της Κατερίνης, στην περιοχή του Πέλεκα, στο όριο του σχεδίου πόλης.
Πρόκειται για έναν δρόμο που θα συνδέσει

"Συμφωνία" σε τεντωμένο σχοινί για να αποφύγουν τις εκλογές - Το Μαξίμου προειδοποίησε για στάση πληρωμών τον Σεπτέμβριο εάν δεν ληφθούν τα μέτρα


Μπροστά στο ενδεχόμενο νέων εκλογών και ολοκληρωτικής κατάρρευσης της χώρας φαίνεται πως οι τρεις πολιτικοί αρχηγοί έκαναν πίσω και συμφώνησαν στο πακέτο μέτρων των 11,5 δισεκατομμυρίων ευρώ, αλλά με τις ρωγμές πλέον στο κυβερνητικό σχήμα να είναι εμφανέστατες.

Οι Βρετανοί ψάχνουν θεατές για την Ολυμπιάδα τους!


«Στην αγκαλιά της Σαχραζάτ» την Δευτέρα 6 Αυγούστου


Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου
Η εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για χθες Τετάρτη 1 Αυγούστου  στα Αρχαία Λείβηθρα - παράσταση αφήγησης για μεγάλους «Στην αγκαλιά της Σαχραζάτ» - αναβάλετε λόγω καιρικών φαινομένων  για την Δευτέρα 6 Αυγούστου στις 7 μ.μ στον ίδιο χώρο.

ΛΟΝΔΙΝΟ.Οι ελληνικές συμμετοχές


Πλούσια σε συμμετοχες, με πολλές ελπίδες για διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα, η 6η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων.
Τρία ελληνικά πληρώματα διεκδικούν την Πέμπτη στο Ιτον Ντόρνεϊ την πρόκριση στους τελικούς της κωπηλασίας, κατά την 6η ημέρα των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.
Την αρχή κάνει η τετράκωπος, με τους Στέργιο Παπαχρήστου, Γιώργο Τζιάλλα, Γιάννη Τσίλη και Γιάννη Χρήστου να αγωνίζονται στις 12:20 στη δεύτερη σειρά,

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!


Παρατηρήστε πολύ προσεκτικά τις φωτογραφίες που ακολουθούν...
Μπορείτε να διακρίνετε τις κρυμμένες λεπτομέρειες;