Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΥΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ..!


ΤΕΛΙΚΟ: ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟ 2-0


The Greeks in Dubai - Έλληνες του Ντουμπάι


Βρέθηκαν εκεί για επαγγελματικούς λόγους. Εζησαν και ζουν μοναδικές εμπειρίες. Οι ευκαιρίες μεγάλες και τα χρήματα πολλά. Κάποιοι απ’ αυτούς θα επιστρέψουν στην πατρίδα. Αλλοι σκέφτονται να μείνουν για πάντα εκεί. Και κάποιοι άλλοι το αφήνουνε στη μοίρα
Αποστολή στο Ντουμπάι, Αλεξάνδρα Τζαβέλλα
φωτό: Κώστας Τσιρώνης
Alex IkonomidisΑλεξ Οικονομίδης
Ο ξενοδόχος που επιμένει ελληνικά

«Τι κάνεις; Περίμενε, έρχεται!», λέει ο Τσάρλι, ο Φιλιππινέζος ρεσεψιονίστ του ξενοδοχείου. Ξέρει άλλες δυο τρεις φράσεις στα ελληνικά, για να αποστομώνει τους Eλληνες τουρίστες και να καλοπιάνει το αφεντικό. Ο ιδιοκτήτης του Majestic -πρόκειται για ένα από τα ελάχιστα πολυτελή ξενοδοχεία που δεν «πνίγεται» στην κιτς αραβική γαρνιτούρα- είναι οAλεξ Οικονομίδης. Στις δημόσιες σχέσεις, του ξενοδοχείου η αδερφή του, Φαίη. Υπεύθυνος της ρεσεψιόν ο Πάνος Πογάνος. Του εστιατορίου, ο Γιάννης Μπαξεβάνης.

Βουλευτές σε νευρική κρίση

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται πλέον ολόκληρη η τρικομματική συγκυβέρνηση, με τον καθέναν από τους τρεις εταίρους να έχει...διαφορετικό πονοκέφαλο. Η αιτία είναι η πίεση της τρόικας, ώστε το σκληρό πακέτο μέτρων ύψους 11,5 δισ. να περά­σει από τη Βουλή και να μην θεωρηθεί ως εξειδίκευση του .....
ήδη ψηφισμένου Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου.
Αυτό σημαίνει ότι τα πεπραγμένα της προηγούμενης κυβέρνησης θεω­ρούνται ήδη άκυρα από την τρόικα, η οποία κατ’ ουσίαν απαιτεί ένα... νέο Μεσοπρόθεσμο ωςόρο προκειμένου να εκταμιεύσει την επόμενη μεγάλη δόση του δανείου προς την Ελλάδα, που κατά το μεγαλύτερο μέρος της αποτελείται από κεφάλαια για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Τι έγραψε στο facebook ο Γιώργος Τράγκας, σχετικά με τις «ύβρεις» και τα «ρατσιστικά σχόλια» δέκτης των οποίων γίνεται η χώρα μας"Καταιγίδα ύβρεων πάλι και ρατσιστικών σχολίων εναντίον της Ελλάδος. Ενώ ο Σαμαράς ετοιμάζει τις βαλίτσες του για να ταξιδέψει στο Βερολίνο και στο Παρίσι, βρετανική Independent τον χαρακτηρίζει «επαίτη της Ευρώπης» και αναρωτιέται «γιατί πρέπει οι Ευρωπαίοι να ξαναδώσει χρήματα στους Έλληνες». Το μεγάλο και καυτό ερώτημα, για όλους αυτούς τους πολιτικούς και οικονομολόγους, είναι: Πώς είναι δυνατόν να επιτύχει ένα πρόγραμμα δημοσιονομικής προσαρμογής και ακολούθως να υπάρξει ανάπτυξη, όταν αυτή η περιοχή και ο πληθυσμός της στον οποίον εφαρμόζεται το πρόγραμμα, δυσφημείται καθημερινά και επί σειρά

ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΞΩ....


Φωτιές έχει ανάψει με μήνυμα του στο twitter, το στέλεχος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Γιάννης Μανώλης, σύμφωνα με το οποίο πρόκειται να "κράξει" ονομαστικά και δημόσια δύο φίλους του βουλευτές, σε περίπτωση που δεν τηρήσουν τη δέσμευσή τους, ότι δεν θα ψηφίσουν περικοπές κάτω από 1.000 ευρώ.

ΜΑΛΑΓΑ-ΠΑΟ 2-0 (34')Και η ΕΥΠ στις έρευνες για τις φωτιές στη Χίο . 589 πυρκαγιές μέσα σε δέκα ημέρες, 300 τα τρία τελευταία 24ωρα

Για ενδείξεις, αν όχι αποδείξεις, εμπρησμών έκανε λόγο σε δηλώσεις του ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Νίκος Δένδιας. Οπως δήλωσε, έχει ζητήσει τη συνδρομή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών στις έρευνες για τις πυρκαγιές σε Χίο και Ζάκυνθο. Όπως είπε ο υπουργός, τις τελευταίες δέκα μέρες έχουν εκδηλωθεί 589 πυρκαγιές σε όλη τη χώρα. Τις τρεις τρελευταίες ημέρες, μάλιστα, εκδηλώθηκαν 100 πυρκαγιές το καθε 24ωρο.

Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΗΘΑΝ ΧΟΚ: Στη Μεσσηνία η νέα του ταινία

Αέρα Χόλιγουντ φέρνει στην Ελλάδα η νέα ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστεί ο Ήθαν Χοκ...
Οι αστέρες του Χόλιγουντ φαίνεται ότι άφησαν τα ελληνικά νησιά και υπέκυψαν στα θέλγητρα των κρυφών παραδείσων της Ηπειρωτικής Ελλάδας. 

Ο νέος υπουργός στηρίζει τα μεταλλαγμένα!


"Τα πιάτα σας θα είναι γεμάτα, αλλά τα φαγητά δεν θα τρώγονται" είπε ο Πατροκοσμάς. Στο παρακάτω άρθρο ο Αθανάσιος Τσαυτάρης - καθ.Γενετικής και βιοτεχνολογίας στο Α.Π.Θ και νέος υπουργός αγροτικής ανάπτυξης και τροφίμων!!! Τάσσεται ευθέως και ευθαρσώς υπέρ των μεταλλαγμένων!..


Αυτό όμως που μας ανησυχεί δεν είναι μόνο η επέμβαση στη τροφή μας με άγνωστες συνέπειες (ουδείς γνωρίζει πραγματικά τι θα πάθουμε με την ημερίσια....
 
κατανάλωση μεταλλαγμένων) αλλά και οι θετικές απόψεις που εκφράζονται από πολιτικούς για την αμαρτωλή Monsanto έναν εκ των ισχυροτέρων εταιρικών οργανισμών στο πλανήτη (για πολλούς ο ισχυρότερος).


Δίαιτα: Μεταλλαγμένα τρόφιμα: Μύθοι και κινδυνολογία: Η άλλη άποψη
 

ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ [ΚΑΤΩ ΑΠ’ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ...]


  Κάτω απ’ το μανδύα ενός άλλου πηγαίνουμε, που προχωράει σιωπηλός, δίχως όνομα, ίσως γι’ αυτό και πιο αληθινός, κι όταν σηκώνουμε το κύπελλο, είναι κι εκείνο μες στο μυστικό και δεν ξεδιψάμε, γιατί η πρόνοια μάς θέλει βιαστικούς, ολομόναχους μες στην υπόσχεση, σαν τα χωράφια που πηγαίνουν σκεπασμένα το φθινόπωρο, και μόνον όποιος φεύγει ξαναβρήκε την πατρίδα, αφού κάθε μας λέξη εδώ μια πόρτα σφαλά ή ένα παράθυρο, κι αυτό που έρχεται σαν σκόνη ή σαν σφάλμα κάθεται πάνω στο τραπέζι.
  Όμως, τα βράδια, ο οποιοσδήποτε είναι ένα πρόσωπο προορισμένο.

Από την ποιητική συλλογή: «Σκοτεινή πράξη» (1974).
Από το βιβλίο: Τάσος Λειβαδίτης, «Ποίηση», τόμος δεύτερος, Κέδρος, Αθήνα 1987, σελ. 113.

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟΑκολουθούν συνημμένα η επιστολή του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου προς τον κάθε βουλευτή ξεχωριστά για την σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το μνημόνιο και το κείμενο της αίτησης των 20 βουλευτών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τη σύσταση της εξεταστικής επιτροπής.ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αθήνα, 21 Αυγούστου 2012

Αγαπητέ Συνάδελφε,

Όλοι οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων έχουν ήδη υπογράψει κείμενο για τη συζήτηση εξεταστικής επιτροπής για τις συνθήκες και τις ευθύνες της υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο τον  Μάιο του 2010.

Σου αποστέλλω αυτό το κείμενο με εμπιστοσύνη στα δημοκρατικά σου αισθήματα και την συναίσθηση ευθύνης που διακρίνει  όλους τους βουλευτές ανεξαρτήτως.

Σου ζητώ να υπογράψεις  το αίτημα εξεταστικής επιτροπής ώστε να συγκεντρωθεί ο απαραίτητος αριθμός των βουλευτών και να συζητηθεί στην Βουλή.

Πιστεύω πως αυτό το οφείλουμε στον Ελληνικό λαό και στην Δημοκρατία.


Συναδελφικά,

Π. Καμμένος ΕΕΚΕ: Τι να προσέχουμε όταν χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες του e-banking


«Πολύ συχνά λαμβάνουμε μηνύματα στον υπολογιστή μας, όπου ο αποστολέας εμφανίζεται ως Τράπεζα, η οποία μας ζητάει να επισκεφτούμε την ιστοσελίδα της, με σκοπό τη συμπλήρωση των προσωπικών μας στοιχείων, γιατί, όπως αναγράφεται στο e-mail τους, τα στοιχεία είναι ελλιπή. Στην περίπτωση αυτή πρέπει να γνωρίζουμε πως καμία Τράπεζα δεν ακολουθεί τέτοιου είδους τακτικές, να ζητά δηλαδή τα προσωπικά μας στοιχεία μέσω του διαδικτύου. Για το λόγο αυτό διαγράφουμε αμέσως το e-mail αυτό».
Τα παραπάνω σημειώνει η Ένωση Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδας σε ενημερωτικό φυλλάδιό της με θέμα: «Συμβουλές για τη χρήση e-banking».

ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ

ΔΗΜΟΣ ΜΟΥΤΣΗΣ 
Εμείς η μεσαία τάξη
είμεθα η μόνη τάξη
με έντιμη συνείδηση εθνική.
Παρασυρόμενοι όμως απʼ τις άλλες τάξεις
στα νοήματα και στις πράξεις
δίνουμε χροιά πολιτική.
Ε, για όλα φταίνε οι γκόμενες,
οι πρώην και οι επόμενες,
ανώνυμες και επώνυμες και γενικώς!

Και όπως είναι φυσικό η μεσαία τάξη

ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ.ΤΑΣΟΣ ΛΕΙΒΑΔΙΤΗΣ


[ΠΑΝΤΟΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΣΤΑΛΓΟΥΜΕ]

  Πάντοτε κάτι άλλο νοσταλγούμε κι η πόρτα μας φεύγει με το ξένο, και μένουμε άξαφνα έξω, που είναι ίσως η μόνη μας πατρίδα, οι κινήσεις μας τότε γίνονται βαριές, σαν να μας δώσαν πίσω όλες μαζί τις νύχτες, που χάθηκαν εδώ κι εκεί, κι αχ, τώρα πού να ταις πάς, και τί είναι εκείνο που σε σπρώχνει, πάντα ανέτοιμο, ενώ το κερί προβλεπτικό σε προειδοποιεί, απλώνοντας σαν ίσκιο πίσω σου αυτόν που σε ξεπερνάει,
  όμως, εκείνος που έμεινε ταπεινός, είναι μία θεία παρέμβαση, γιατί διαβαίνει απαρατήρητος, σαν να μας έχει αφήσει κιόλας πίσω, και σ’ οποιοδήποτε παράθυρο ακουμπήσει δεν κρύβει τον ουρανό, ενώ η λάμπα που κρατάει νιώθει, σαν από χάρη Θεού, να πηγαίνει μόνη της, όπως τα πράγματα σε μιά κάμαρα γίνοντα άξαφνα πιο μεγάλα και σοβαρά, μόλις ο νεκρός κλείσει τα μάτια.
Από την ποιητική συλλογή: «Σκοτεινή πράξη» (1974).
Από το βιβλίο: Τάσος Λειβαδίτης, «Ποίηση», τόμος δεύτερος, Κέδρος, Αθήνα 1987, σελ. 123.

«Το μόνο που θέλουμε είναι λίγος "αέρας να ανασάνουμε" για να τρέξει η οικονομία και να αυξηθούν τα κρατικά έσοδα".

Ο Έλληνας πρωθυπουργός μίλησε στη γερμανική εφημερίδα Bild...ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ: «Το μόνο που θέλουμε είναι λίγος "αέρας να ανασάνουμε" για να τρέξει η οικονομία και να αυξηθούν τα κρατικά έσοδα".
ΤΩΡΑ που θα ανεβει στη ΔΕΘ, έχει μπόλικο αέρα ΒΑΡΔΑΡΙΣΙΟ...

***ΥΓ. 3.000.000 ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΡΩΝΕ ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΨΩΜΟΤΥΡΙ.

ΜΑΛΛΟΝ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ....ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ..!ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΒΡΟΥΤΣΗ: «Δεν νοείται ο νεοεισερχόμενος στην αγορά εργασίας να μισθοδοτείται με 583 ευρώ και ο συνταξιούχος 
να λαμβάνει 1.400 ευρώ ως κατώτατη σύνταξη»


Kαι ποιος θα δώσει πίσω στους εργαζόμενους επί τόσα χρόνια τις εισφορές τους; Έχουμε φθάσει όμως στην χώρα της ηλιθιότητας τέτοιου είδους δηλώσεις να γίνονται και να μην πεταει κανείς ντομάτες....

ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣΑΔΑ: Β4ΓΙΘ-Ρ9Η
Την πρόσληψη διακοσίων εξήντα πέντε (265) επικουρικών ιατρών για την κάλυψη αναγκών των Νοσοκομείων
3Η Υ.ΠΕ ΑΚΤΙΝΟΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1
3Η Υ.ΠΕ ΙΑΤΡΙΚΗ ΒΙΟΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1
3Η Υ.ΠΕ ΝΕΦΡΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1
3Η Υ.ΠΕ ΟΡΘΟΠΑΙΔΙΚΗ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 
121/8/2012 ΑΔΑ: Β4ΓΙΘ-Ρ9Η
3Η Υ.ΠΕ ΠΑΘΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1
3Η Υ.ΠΕ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΟΛΟΓΙΑ ΓΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 1

Νέος γενικός διευθυντής των Ανεξάρτητων ΕλλήνωνΓενικός Διευθυντής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και προσωρινός Οικονομικός Υπεύθυνος ορίζεται ο Κωνσταντίνος Χαραλαμπόπουλος, μετά από εισήγηση του Π. Καμμένου που έγινε
ομόφωνα αποδεκτή από τη Διοικούσα Επιτροπή κατά τη διάρκεια σημερινής συνεδρίασης. Ο κ. Χαραλαμπόπουλος αντικατέστησε τον κ. Ζώη Κολιό.

Σε στάση πληρωμών οι δήμοι της Κεντρικής Μακεδονίας;


ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΗΜΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΔΕ (23/8)

ΣΕ ΔΕΙΝΗ ΘΕΣΗ Ο Δ.ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ: ΕΝΩ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΗΝΙΑΙΩΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 500.000 ΕΥΡΩ, ΛΑΜΒΑΝΕΙ 94.500 ΕΥΡΩ!

ΟΚΤΑΒΙΟ ΠΑΣ : Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΜΝΑOCTAVIO PAZ

Η ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΣΤΑΜΝΑ

Ξεδιπλώνεται το μέσα βλέμμα, και ένας κόσμος ιλίγγου και πυρός
  στου ονειροπόλου γεννιέται το μέτωπο:  
ήλιοι γαλάζιοι, πράσινοι ανεμοστρόβιλοι, ράμφη φωτός που τρυπάνε
  κι ανοίγουνε τ’ άστρα σαν νά ’τανε ρόδια, 

ΠΡΩΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟ ΑΠΘ

Την περαιτέρω ακαδημαϊκή αναβάθμιση του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) θέτει ως στρατηγικό στόχο για τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά ο πρύτανης Γιάννης Μυλόπουλος.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, με αφορμή την κατάταξη του ΑΠΘ στην 158η θέση του Ισπανικού Κέντρου Επιστημονικών Ερευνών CSIC, ο κ. Μυλόπουλος εκφράζει, με δήλωσή του, ικανοποίηση για το γεγονός ότι βάσει διακρίσεων- όπως αυτή- που έρχονται από το εξωτερικό το Αριστοτέλειο κατατάσσεται πρώτο από τα

Το Viagra της φύσης είναι το... καρπούζι!

Eρευνητές στο Τέξας, μετά από μια σειρά μελετών σχετικά με τη σεξουαλική διάθεση και την επιθυμία για σεξ, κατέληξαν πως η λύση για ν' ανεβάσετε τη λίμπιντό σας είναι το... καρπούζι! Το καλοκαιρινό φρούτο περιέχει κιτρουλίνη, η οποία, όπως υποστηρίζουν οι επιστήμονες, ενισχύει την παροχή αίματος στο... επίμαχο σημείο, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που λειτουργεί και το διάσημο πλέον φάρμακο Viagra!http://newpost.gr/

"ΑΠΟΨΕ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΤΑ ΤΑΛΗΡΑ"....ΠΡΙΝ ΑΠΟ 54 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΑ ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΑΘΗΝΑ


Πλατεία και παραλία Τζιτζιφιών
 
 Όμορφα αν και πολύ ζεστά ξεκίνησε για τους κατοίκους του κλεινού άστεως εκείνο το πρωινό της Κυριακής 13 Ιουλίου1958, σαν σήμερα πριν από 54 ολόκληρα χρόνια.
Καθότι δεν είχε τεθεί ακόμα σε ισχύ το θερινό ωράριο, η ανατολή του ηλίου έγινε στις 5 και 16 πρώτα λεπτά.
Η μεγάλη πόλη και οι γειτονιές της βρέθηκαν από νωρίς «στο πόδι» για την προετοιμασία της μεγάλης κυριακάτικης γιορτής, της μόνης αργίας της εβδομάδας αφού το Σάββατο μπήκε σε αυτή την κατηγορία μόλις στις αρχές της 
δεκαετίας  του ’80.
Οι νοικοκυρές στις λαϊκές συνοικίες, μόλις 

Τι σχέση μπορεί να έχει άραγε το αλκοολ με τα σεξουαλικά νοσήματα;


 Οι ειδικοί διαπιστώνουν ότι όσοι πίνουν πολύ έχουν διπλάσιες έως και τριπλάσιες πιθανότητες να κολλήσουν σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα επειδή ακριβώς γίνονται απρόσεκτοι. Πως;


Έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ζηλανδία έδειξε ότι  η συνήθεια κατανάλωσης αλκοόλ των νέων κάτω των 25, έχει οδηγήσει σε υψηλά ποσοστά

Θα δοθούν κίνητρα για την εφεδρεία στο Δημόσιο

Σε δύο πυλώνες στηρίζεται το τελικό σχέδιο της κυβέρνησης για τη νέου τύπου εφεδρεία, σύμφωνα με το Έθνος. Στο νέο καθεστώς θα ενταχθούν και οι εκπαιδευτικοί με το τέλος του σχολικού έτους.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, ο πρώτος πυλώνας περιλαμβάνει έξοδο σε τρεις φάσεις:καταρχήν θα θεσμοθετηθούν κίνητρα - όπως η αναγνώριση πλασματικών χρόνων - για να αυξηθεί ο αριθμός των υπαλλήλων που αγγίζουν την εφεδρεία.

ΔΕΙΤΕ: Σεξουαλική εμπειρία με 16χρονη θαυμάστριά της είχε η Marilyn Monroe

Διάβασε τι αναφέρει το βιβλίο...
"Marilyn Monroe: My Little Secret" για τις σεξουαλικές επαφές που είχε η 29χρονη τότε Marilyn Monroe με 16χρονη θαυμάστρια-συνεργάτιδά της.Και από το γυναικείο φύλο φέρεται πως ελκυόταν η αείμνηστη Marilyn Monroe σύμφωνα με βιβλίο που κυκλοφορεί για τα 50 χρόνια από το θάνατό της. 

Σε ποια χώρα προτιμούν το cyber από το πραγματικό σεξ;


Στη συγκεκριμένη χώρα τουλάχιστον οι μισοί της κάτοικοι (ηλικίας κάτω των 35), κάνουν ή έχουν κάνει cyber sex. Οι 7 στις 10 γυναίκες της (οι οποίες είναι εξαιρετικής ομορφιάς άλλωστε), προτιμούν την αυτοικανοποίηση πίσω από την οθόνη ενός υπολογιστή παρά να απολαμβάνουν το σεξ με τον σύντροφο τους, ή καμιά φορά και τα δύο. Το ίδιο και οι άνδρες, οι οποίοι σε ποσοστό 80%, επιδίδονται σε σεξ μέσα από το

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ...ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ..!!!!


ΤΟ ΒΡΑΒΕΙΟΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ (ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΟΥΣ)

ΟΛΥΜΠΟΣ Οι κατασκηνωτές απειλούν το βουνό των θεών

Σε κίνδυνο βρίσκεται ο Όλυμπος καθώς και η υγεία των κατοίκων του Λιτοχώρου από το ανεξέλεγκτο άναμμα φωτιάς εντός της δασικής έκτασης και από τη δραστηριότητα επισκεπτών και κατασκηνωτών, που κολυμπούν και πλένονται στον ποταμό Ενιπέα, από τον οποίο υδρεύεται η περιοχή.

Του Φώτη Κουτσαμπάρη
fkoutsamparis@makthes.gr

Ο δήμαρχος Δίου - Ολύμπου χαρακτηρίζει τον Όλυμπο «μπαρουταποθήκη έτοιμη να εκραγεί» και ζητά την άμεση λήψη μέτρων από τον Φορέα Εθνικού Δρυμού Ολύμπου, ο οποίος με τη σειρά του σε πολλές περιπτώσεις αδυνατεί

Τρεις μεταγραφές ο Ολυμπιακός


Η κάλυψη του κενού που άφησε πίσω του ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί προτεραιότητα για τον Ολυμπιακό, ωστόσο όπως φαίνεται οι «ερυθρόλευκοι» θα κινηθούν για την απόκτηση ενός ακόμη αριστερού μπακ και ενός αμυντικού μέσου.
Για τη θέση του αριστερού εξτρέμ στη λίστα βρίσκονται

Γιατί χύνουμε τον καφέ όταν τον μεταφέρουμε στο φλιτζάνι;


Το θέμα που θα διαβάσετε δεν είναι αμιγώς ιατρικό, αλλά είναι άκρως επιστημονικό και ενδιαφέρον. Αλήθεια πόσοι από εσάς ενώ μεταφέρετε ένα φλιτζάνι αχνιστό καφέ, καταφέρατε να μην τον χύσετε; Αλήθεια πόσες φορές δεν είπατε σε κάποιον να προσέχει καθώς μεταφέρει τον καφέ; Πόσες φορές δοκιμάσατε διάφορα “τρικ” για να μεταφέρετε ασφαλώς μια κούπα καφέ; Κοιτάζατε την κούπα, κοιτάζατε το άπειρο μπροστά σας, ελέγχατε την αναπνοή και τις κινήσεις σας να είναι ήρεμες. Τελικά γιατί όταν μεταφέρουμε τον καφέ έχουμε πολλές πιθανότητες να τον χύσουμε;

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΝΗΣΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΣΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ....ΤΥΧΑΙΟ;


Κρήτη και Κυκλάδες κρατούν τα σκήπτρα της φοροδιαφυγής, με το Ρέθυμνο στο βάθρο του «νικητή»!
Οκτώ στους δέκα επιχειρηματίες και επαγγελματίες που ελέγχθηκαν από τα κλιμάκια του ΣΔΟΕ, στο Ρέθυμνο το ποσοστό της φοροδιαφυγής άγγιξε το 84% το υψηλότερο πανελλαδικά.

ΣΕ ΔΙΕΘΝΗ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΑ ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΩ ΙΤΑΛΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΝ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΠΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ «ΖΕΥΣ» Μια ακόμα αποστολή στο εξωτερικό για τον Αθλητικό Πολιτιστικό Σύλλογο Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» περιελάμβανε το καλεντάρι της φετινής αθλητικής περιόδου.

Ειδικότερα 12μελής αποστολή του συλλόγου συμμετείχε(4 Αυγούστου), σε διεθνή αγώνα στο χωριό Βianco

Προτάσεις για αλλαγές σε άρθρα του Καλλικράτη ζήτησε από τους δημοτικούς συμβούλους ο Σάββας Χιονίδης κατ’ εντολή Υπουργείου


Να προτείνουν αλλαγές, βελτιώσεις, προσθήκες ή καταργήσεις στα άρθρα του Καλλικράτη, που σχετίζονται με τη λειτουργία των δήμων, κάλεσε τους δημοτικούς συμβούλους ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, στο πλαίσιο της χθεσινής συνεδρίασης της Οικονομικής Επιτροπής, κατ’ εντολή του Υπουργού Εσωτερικών Ευριπίδη Στυλιανίδη.

ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ ΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2015..!
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΝΕΤ

675 θέσεις εργασίας στην Πιερία μέσω… ΙΝ.Ε.


Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Π.Ε. Πιερίας

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά 675 ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα στο Νομό Πιερίας, που εντάσσεται στο Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (Ε.Σ.Π.Α.) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013, ανακοίνωσε το Ινστιτούτο Εργασίας.

“ΕΓΩ; ΕΣΥ…” Απόσπασμα από το θεατρικό έργο του Θεοχάρη Μπικηρόπουλου.ΚΟΥΡΤ: Εκεί έξω, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Ο ανταγωνισμός είναι σκληρός. Δουλεύουμε σε έναν κόσμο κακό. Ή τα παρατάς ή γίνεσαι κι εσύ κακός…
ΧΑΙΚΕ: Εσείς τον κάνατε έτσι… Αλλά εμείς θα τον αλλάξουμε!
ΚΟΥΡΤ: …Κι εγώ μαζί σου –πιστεύω ότι ανήκω ακόμη σ΄ αυτούς- που  προσπαθούμε να παραμείνουμε καλοί, να νικήσουμε….
ΧΑΙΚΕ: Αυτό δεν αξίζει;
ΚΟΥΡΤ: Ναι. Με προβληματίζει, όμως ότι  οι καλοί χαρακτήρες, δε φθάνουν στην κορυφή, χωρίς να σπρώξουν.
ΧΑΙΚΕ: Σπρώξε…
ΚΟΥΡΤ: Όταν σπρώξεις δεν είσαι  καλός  χαρακτήρας…
ΧΑΙΚΕ: Θα τα καταφέρεις. Θα βρεις τον τρόπο, να πετύχεις, να νικήσεις… Πρέπει να νικήσεις, γιατί το αξίζεις…
ΚΟΥΡΤ: Το παλεύω…
ΧΑΙΚΕ: Ξέρεις τι λένε; Το έχω παρατηρήσει και στη ζωή μου… Όταν κάτι πάει καλά,  έρχονται και άλλα καλά,  όλα τα καλά του κόσμου μαζί…
ΚΟΥΡΤ: …
ΧΑΙΚΕ: … Και σε τρελαίνει η ευτυχία.
ΚΟΥΡΤ: Και μες την ευτυχία, αρχίζεις να αναρωτιέσαι, πόσο θα διαρκέσει και λες: «θεέ μου, σε καλό να μου βγει…» .
Πίστεψέ με, δεν υπάρχει ευτυχισμένη ζωή, ευτυχισμένες μέρες υπάρχουν… Και τις ζω τώρα μαζί σου.
 ΧΑΙΚΕ: Για την ακρίβεια, δεν υπάρχουν ευτυχισμένες μέρες, αλλά ευτυχισμένες στιγμές…
ΚΟΥΡΤ: Όπως αυτές που ζούμε… Γι΄ αυτό θέλω να κρατήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο…
 ΧΑΙΚΕ: Κι  αν σου τύχει  κάτι κακό, έρχονται όλα τα κακά του κόσμου μαζί στο κεφάλι σου…
ΚΟΥΡΤ:  Δε θέλω ούτε να σκέφτομαι τίποτα κακό.
ΧΑΙΚΕ: Δεν το σκέφτομαι ούτε εγώ. Το ξορκίζω…
ΚΟΥΡΤ: Έτσι είναι η ζωή: Πότε πάνω, πότε κάτω… Φτάνει να μπορείς να αντέξεις και στα δύο…
 Οι ευτυχίες,  μας φυλάγουν ανυποψίαστες δυστυχίες….
ΧΑΙΚΕ: Και οι δυστυχίες μας φυλάγουν ανυποψίαστες ευτυχίες… Έτσι δεν είναι γλυκέ μου;
(γυρίζει προς το μέρος του και του δίνει ένα φιλί στο στόμα, χαϊδεύοντας το πρόσωπό του)
ΚΟΥΡΤ: Εκτός αν τα ζεις όλα ταυτόχροναΑυτή  είναι η ζωή και αυτό δεν αλλάζει. Ζωή είναι αυτό που συμβαίνει. Ότι συμβαίνει…(παύση, αναστενάζει)


ΚΑΛΗΜΕΡΑ..!


Η Angelina επιμένει ελληνικά

Αν και όλοι τους περιμένουν να παντρευτούν στην έπαυλη τους στη Γαλλία, σύμφωνα με τις φήμες οι Brangelina συνεχίζουν τις διακοπές τους στη Χαλκιδική. Όπως αναφέρει πηγή της New York Post, η Angelina φορούσε λευκά κι όταν ένας εστιάτορας τη ρώτησε αν παντρεύεται εκείνη γέλασε κι απάντησε «όχι ακόμη».


Επίσης, ανέφερε «Αγαπούμε πολύ την Ελλάδα για να φύγουμε έχουμε κι άλλα νησιά να πάμε πριν επιστρέψουμε στη

Μήπως μέσω του Πλάτωνα παίρνουμε απαντήσεις στα σύγχρονα προβλήματα;

Μελετώντας την πορεία της Φιλοσοφίας στον...
Ελληνικό κόσμο, συναντάμε μεγάλες προσωπικότητες που με τη σκέψη και το έργο τους... σημάδεψαν ανεξίτηλα όχι μόνο την ελληνική αλλά και την παγκόσμια φιλοσοφική σκέψη και πορεία. Ανάμεσά τους ο Πλάτων και ο Αριστοτέλης, δύο πραγματικοί γίγαντες της διανόησης, του πνεύματος και της φιλοσοφίας που συνδέθηκαν στενά μεταξύ τους, δίδαξαν

ΣΑΚΙΡΑ...ΠΑΝΤΑ ΚΑΥΤΗ !