Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012

Πόσο διαρκεί το καλό σεξ


Το καλό σεξ προσδιορίζεται από πολλές παραμέτρους και μία από αυτές είναι και ο χρόνος που διαρκεί! Όμως παρά το ότι οι περισσότεροι θεωρούν ότι η μεγάλη διάρκεια είναι ατού στην ερωτική πράξη νέα έρευνα ανατρέπει τα δεδομένα! 

Οι ερωτικές επαφές που κρατούν ώρες είναι βαρετές υποστηρίζουν οι ερευνητές της ομάδας του καθηγητή Ψυχολογίας στο πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας, Έρικ Κόρτι.

Συγκεκριμένα υποστηρίζουν, σε αντίθεση με άλλους,

"Στο φως του φεγγαριού"

"Στο φως του φεγγαριού" την τελευταία ημέρα του Αυγούστου, στις 31/08/2012 η Βυζαντινή επισκοπή της Αρχαίας Πύδνας στο Μακρύγιαλο Πιερίας, θα είναι ανοικτή με ελεύθερη είσοδο για χάρη της σπάνιας αυγουστιάτικης πανσελήνου από τις 21:00 έως 24:00.

ΑΝΑΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΚΑΙΡΗΣ ΕΡΩΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ. "«Φυγομάχησε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση "


«Φυγομάχησε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση στο ζήτημα των γερμανικών αποζημιώσεων. Έτσι η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών κατά παράβαση του κανονισμού της Βουλής, επικαλέστηκε δήθεν ανυπέρβλητο κώλυμα και αρνήθηκε να προσέλθει στη συζήτηση της επίκαιρης ερώτησης μου για τις νομικές ενέργειες που πρέπει να αναληφθούν κατά της Γερμανίας προκειμένου να υποχρεωθεί να εξοφλήσει τις οφειλές της προς την πατρίδα μας για τις πολεμικές επανορθώσεις και το αναγκαστικό κατοχικό δάνειο συνολικού ποσού 162 δις ευρώ, χωρίς τους τόκους.

Έτσι

Όταν ο έρωτας γίνεται εξάρτηση...

Ο έρωτας, η εξάρτηση και η ζήλια είναι έννοιες διαχρονικές, σύνθετες και συναντώνται στο πλαίσιο της εσωτερικής μας αναζήτησης, ωριμότητας και ολοκλήρωσης...
Την έννοια του έρωτα θα μπορούσαμε να την κατανοήσουμε πιο εύκολα αν τη φανταστούμε ως ένα συνεχές όπου στον έναν πόλο υπάρχει ο έρωτας της εξάρτησης και στον άλλο η ανιδιοτελής αγάπη.

ΕΠΙΤΥΧΙΑ-ΑΠΟΤΥΧΙΑ

Η επιτυχία είναι κακός δάσκαλος. Παρασύρει ικανούς ανθρώπους στο να νομίζουν ότι δεν είναι δυνατό να χάσουν.
Ποτέ δεν ξέρουμε -πιστέψτε με- πότε έχουμε την μεγαλύτερη επιτυχία.
Κάποιοι πετυχαίνουν γιατί είναι προορισμένοι από τη μοίρα γι’ αυτό, αλλά οι περισσότεροι πετυχαίνουν επειδή είναι αποφασισμένοι γι’ αυτό.
Τα τρία Τ της επιτυχίας: Ταλέντο, Τόλμη, Τύχη.
Για να πετύχεις στη ζωή δεν χρειάζεται μόνο πρωτοβουλία. Χρειάζεται και τελειωσοβουλία.
Το 80% της επιτυχίας είναι να κάνεις φιγούρα.
Βρισκόμουν πάντα στο σωστό μέρος, τη σωστή στιγμή, αλλά εγώ οδηγούσα τον εαυτό μου εκεί.
Υπάρχει μόνο μία επιτυχία: να ζήσεις τη ζωή σου έτσι όπως θέλεις εσύ. 
Έχω παρατηρήσει ότι για να πετύχει κάποιος, πρέπει να φαίνεται ηλίθιος, αλλά να είναι σοφός.
Η αποτυχία είναι το θεμέλιο της ευτυχίας και το μέσο με το οποίο την πετυχαίνουμε.

Πολλοί από τους αποτυχημένους είναι άνθρωποι που δεν κατάλαβαν πόσο κοντά ήταν στην επιτυχία, λίγο προτού τα παρατήσουν.
Πάντα προσπάθεια. Πάντα αποτυχία. Δεν πειράζει. Προσπάθησε ξανά. Απότυχε ξανά. Απότυχε καλύτερα.
Μόνο αυτοί που τολμούν να αποτύχουν παταγωδώς, μπορούν και να επιτύχουν μεγαλειωδώς.

Η επιτυχία είναι μια σκάλα που δεν μπορείς να την ανεβείς με τα χέρια στις τσέπες.
Αμερικάνικη παροιμία
(σ.σ. ούτε να την κατέβεις με τα χέρια στις τσέπες)

Πότε και πώς θα γίνουν οι εγγραφές


Οι εγγραφές των επιτυχόντων στα Πανεπιστήμια, στα Τεχνολογικά Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ), στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες και στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. θα γίνουν από την Τρίτη 11 μέχρι και την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012 και σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοινώνεται από τις Γραμματείες των Τμημάτων. 
Τα δικαιολογητικά και η διαδικασία εγγραφής θα ανακοινωθούν κατά τις προσεχείς ημέρες με νεότερο Δελτίο Τύπου και αναλυτική εγκύκλιο.
Επισημαίνεται ότι

Τα Ελληνικά Λιοντάρια και εμείς οι φοβισμένες κότες


Το όνομά του Στέλιος Κυριακίδης. Πόσοι απ'εμάς έχουν ακούσει γι'αυτόν;  Κι'όμως.δεν θάπρεπε να υπάρχει...
Έλληνας που να μην γνωρίζει γι'αυτόν, γιατί πρόκειται για έναν πραγματικό ήρωα της μεταπολεμικής Ελλάδας, έναν μεγάλο αθλητή, που κατέκτησε την Αμερική με μοναδικό του κίνητρο την αγάπη του για την πατρίδα!

Και ενώ στο Χόλιγουντ ετοιμάζουν ταινία για τον Κυριακίδη, στην Ελλάδα

Νέα Διοίκηση στο ΣΠΕΚΟ Βροντούς»Η  εκπομπή «Κοντά στους Αγρότες», με τον Γιάννη Τσιμπονίδη, που μεταδίδεται την Τρίτη  28 Αυγούστου  2012, στις 10.30  το βράδυ, στην ΔΙΟΝ Τηλεόραση,  θέμα της έχει : « Νέα Διοίκηση στο ΣΠΕΚΟ Βροντούς»

Ονόματα  προσκεκλημένων:

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BLOG..!


Έλληνες, ο πιο εργατικός λαός στην Ευρώπη


Ηχηρή απάντηση σε όσους χαρακτηρίζουν τους Έλληνες τεμπέληδες, δίνει ο Οργανισμός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ), αφού, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε, είμαστε ο δεύτερος πιο εργατικός λαός μεταξύ των κρατών – μελών του και μάλιστα εργαζόμαστε 600 ώρες περισσότερο από τους Γερμανούς, τον χρόνο! Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, ο μέσος Έλληνας εργαζόμενος δουλεύει 2.017 ώρες το χρόνο, περισσότερο από τους ομολόγους του σε οποιαδήποτε άλλη ευρωπαϊκή χώρα…

Μείον 7,4 εκατ. € για τις εκδόσεις


Μειωμένα έσοδα κατέγραψε το 2011, λόγω της οικονομικής κρίσης, ο τομέας της έκδοσης βιβλίων. Αυτό προκύπτει από την εξέλιξη που παρουσίασαν το προηγούμενο έτος τα οικονομικά αποτελέσματα δέκα μεγάλων και γνωστών εκδοτικών οίκων της χώρας.

H μέντα (Mentha)H μέντα (Mentha) είναι ποώδες αρωματικό φυτό της οικογένειας των χειλανθών των εύκρατων περιοχών. Έχει άνθη ευωδιαστά, λευκά ή ιώδη, που σχηματίζουν ταξιανθία στάχυος. Είναι φυτό φαρμακευτικό, ενώ χρησιμοποιείται στη μαγειρική ως καρύκευμα, καθώς και ως αφέψημα ή αιθέριο έλαιο. Το αιθέριο έλαιο είναι κατάλληλο για κατώτερης ποιότητας προϊόντα αρωματοποιίας και σαπωνοποιίας. Η ελληνική χλωρίδα περιλαμβάνει διάφορα είδη μέντας, όπως:

Τα λαχανικά που προστατεύουν τους καπνιστές.


Ερευνητές από το Γερμανικό Ίδρυμα Ανθρώπινης Διατροφής του Potsdam παρουσίασαν μια έρευνα σύμφωνα με την οποία υπάρχουν ορισμένα λαχανικά που μπορούν να λειτουργήσουν ως ασπίδα για τους καπνιστές.
Τα κρεμμύδια, τα μήλα, τα μούρα, το σπανάκι, τα λάχανα και το μπρόκολο φαίνεται πως είναι εξαιρετικά ωφέλιμα μιας και παρέχουν σημαντική προστασία κατά τον καρκίνο του παγκρέατος, ιδιαίτερα στην επικίνδυνη ομάδα των καπνιστών. Το όφελος

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ....ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BLOG


Οι εργαζόμενοι της ΑΔΕΔΥ Ν.Πιερίας Δίνουν ραντεβού στη ΔΕΘ«Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης αποτελεί την αφετηρία της νέας μεγάλης προσπάθειας για να προστατέψουμε κοινωνικά, ασφαλιστικά, δημοκρατικά εργασιακά μας δικαιώματα, για να ανατρέψουμε πολιτικές που οι επαχθέστατες ρυθμίσεις των μνημονίων και οι απαιτήσεις της Τρόικα, επιβάλλουν και που υιοθετούνται στην Κυβέρνηση χωρίς καμία αντίρρηση, με εκβιαστικά και βάρβαρα μέτρα για τη χώρα μας και το λαό μας». Αυτό αναφέρει ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Ν.Πιερίας κ. Λάζαρος Φυρινίδης αναφερόμενος στις προθέσεις της κυβέρνησης να περικόψει και άλλο μισθούς και συντάξεις.

Τροφές που κάνουν τον οργανισμό να καίει περισσότερες θερμίδες


Το να δώσετε μία μικρή «ώθηση» στον μεταβολισμό σας δεν είναι δύσκολο- δεν είναι καν δεσμευτικό! Για να καίει περισσότερες θερμίδες ο οργανισμός σας από μόνος του, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε στην καθημερινή διατροφή σας αυτές τις έξι τροφές, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να «ξυπνάνε» τον μεταβολισμό, διευκολύνοντάς την μείωση του βάρους σας, φυσικά σε συνδυασμό με μία ισορροπημένη διατροφή.

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ATHLITIKOS 106,7 FM

TO ΔΙΑΔΡΑΣΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΣΤΟ CAFE ON AIR, ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ....
12 ΩΡΕΣ ΜΕ LIVE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΩΝ ΠΑΡΑΓΩΓΩΝ,  ΚΑΛΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑΜΩΝΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΦΕ Η ΤΟ ΠΟΤΟ, ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ, ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ....
ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ 1-3 μμ ΕΚΑΝΕ Ο ΛΑΖΑΡΟΣ  ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ....
ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΣΕΖΟΝ...!

Τι θα γίνει με τις αποδείξεις από το 2013


Το... κυνήγι των αποδείξεων θα αρχίσουν εκ νέου οι φορολογούμενοι προκειμένου να μειώσουν τον φόρο εισοδήματος που πληρώνουν στην εφορία. Με το νέο σύστημα που προωθεί το υπουργείο Οικονομικών και θα τεθεί σε ισχύ για τα εισοδήματα του 2013, όσο περισσότερες δαπάνες δηλώνονται τόσο θα μειώνεται το φορολογητέο εισόδημα και συνεπακόλουθα ο φόρος που θα πρέπει να καταβληθεί.
Ουσιαστικά ως αφορολόγητο όριο εισοδήματος θα αναγνωρίζεται το συνολικό ύψος των δαπανών του κάθε φορολογουμένου εκτός όσων αφορούν σε αγορές ακινήτων, αυτοκινήτων και άλλων περιουσιακών στοιχείων. Οι δαπάνες θα...

«ΤΟ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ».

Την πλήρη στήριξη του στην διαμαρτυρία των δημάρχων για τις περικοπές των πόρων που υφίσταται η Τοπική Αυτοδιοίκηση εξαιτίας των εντολών του μνημονίου,  εξέφρασε ο Γραμματέας της Κ.Ο. των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Βουλευτής Ευβοίας  Κώστας Μαρκόπουλος, κατά τη διάρκεια της  Γενικής Συνέλευσης της περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας στη Λαμία.
Στην ομιλία του  ο  κ. Μαρκόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε τα εξής :    

«Κύριοι Δήμαρχοι, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στηρίζουν

Συνεδριάζει σήμερα με τη διαδικασία του κατεπείγοντος το δημοτικό συμβούλιο Κατερίνης


Λουκέτο στους δήμους στις 30 Αυγούστου ημέρα του Συνεδρίου της ΚΕΔΕ

Το ενδεχόμενο πολυήμερων λουκέτων στους δήμους, ακόμη και ομαδικών παραιτήσεων άφησαν ανοικτό οι δήμαρχοι της Κεντρικής Μακεδονίας στη χθεσινή έκτακτη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ενωσης Δήμων, που συγκλήθηκε με αποκλειστικό θέμα τα οικονομικά των ΟΤΑ, ενώ το ίδιο κλίμα κινητοποιήσεων καταγράφεται στους

ΒΛΕΜΜΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΕΙ..!


Ξεφτίλισαν τον Σαμαρά


Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ
Προσωπικό πολιτικό διασυρμό ασυνήθιστων διαστάσεων υπέστη στο Βερολίνο ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς. Το «ξέσκισαν» πολιτικά οι Γερμανοί παρόλο που ο ίδιος προσήλθε στη συνάντηση με την καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ σε πνεύμα απόλυτης δουλοφροσύνης. Δεν τόλμησε να μεταβεί στη γερμανική πρωτεύουσα ούτε καν σαν επαίτης. Το μόνο που ήθελε ήταν να δηλώσει δια ζώσης την απόλυτη υποταγή του στο Τέταρτο Ράιχ. Να πείσει την καγκελάριο ότι έχει διαγράψει για πάντα το αντιμνημονιακό παρελθόν του και ότι τώρα διακατέχεται από τυφλή εθελοδουλία

Ζημίες στο ΙΧ του βουλευτή Κώστα Κουκοδήμου


Προκάλεσε άγνωστος τα ξημερώματα της Κυριακής

Άγνωστος προκάλεσε σημαντικές ζημίες στο ΙΧ αυτοκίνητο του βουλευτή Πιερίας Κώστα Κουκοδήμου τα ξημερώματα της Κυριακής.
Το όχημα ήταν σταθμευμένο απέναντι από την κατοικία του βουλευτή ο οποίος το πρωί της Κυριακής αντιλήφθηκε τις φθορές και άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία.
Το όχημα είχε σπασμένους υαλοκαθαριστήρες, ενώ επίσης στο αυτοκίνητο προκλήθηκαν ζημίες με αιχμηρό αντικείμενο.
Ο δράστης αναζητείται από την αστυνομία, ενώ στη διάθεση των αρχών θα τεθεί και κασέτα κλειστού κυκλώματος που είχε τεθεί σε λειτουργία από το παρακείμενο σούπερ μάρκετ.

TO "ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BLOG" ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ


ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΑΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΝΕΑ ΤΟΥΣ ΠΟΡΕΙΑ ΓΕΜΑΤΗ ΧΑΡΕΣ....
ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΤΥΧΑΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ.
ΣΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΤΕΙΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ, ΜΕ ΜΟΧΘΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ, ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΚΑΙ ΑΝΤΑΞΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ.

Το facebook επεκτείνετεΤο facebook παρόλο την κρίση που υφίσταται η μετοχή του, προετοιμάζεται
να επεκτείνει τις εγκαταστάσεις του. 

ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΙΑ..!


Πόσες νύχτες; ΟΔΥΣΣΕΑ ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ, ΠΟΙΗΣΗ, ΘΕΟΧΑΡΗ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΥ, 2011


                                 Πόσες νύχτες;
Πόσες νύχτες, θα ξενυχτίσεις με ένα φίλο απ΄ τα παλιά
και τα καινούρια,
να πιεις δυο μπέρμπον χωρίς πάγο ή νερό,
ακουμπώντας
πάνω στη μπάρα τους αγκώνες και τα βάρη που σέρνεις ολημερίς;
Aνάμεσα στα θηλυκά αρωματισμένα κορμιά,
 βλέμματα ενδιαφέροντα ή αδιάφορα,
με αλκοολικές συζητήσεις επί παντός του… επιστητού
 για θέατρο,
 πολιτική,
 μουσική,
μπίζνες,
ποδόσφαιρο,
 ιππόδρομο
και γυναίκες,
 κοιτώντας τα μάτια, κατάματα την ξανθιά
και τα οπίσθια μιας μακρομαλλούσσας μελαχρινής ;
Πόσες νύχτες να απομένουν, να εξαγνίσεις τις δύσκολες ώρες της ημέρας,  αναδεύοντας εύκολα το μπέρμπον  μες στο ποτήρι
και τις σκέψεις σου να παρατηρείς μες στο διάφανο ποτό;
Πόσες νύχτες άραγε απομένουν,
με φίλους αγαπημένους και παρέες
 –που δεν γράφουν πλέον ιστορία-
να ταξιδέψεις στις μικρές αποδράσεις;
Πόσες νύχτες, πόσες μέρες;
Όσες κι αν μετρήσεις
το πρωί θα τις ξεχάσεις
ξεκινώντας
τη μέρα με αισιοδοξία και χαρά, με κέφι για δημιουργία,
μέχρι να σου τη «διαλύσουν»
τα τηλεφωνήματα,
οι διευθυντάδες,
οι ηλίθιοι  που σε προσπερνούν με έναν περίεργο τρόπο ανεξήγητο,
σαν τους φελλούς που στον αφρό επιπλέουν,
νικητές ανίκανοι και ανίκητοι, προκαλώντας θαυμασμό…
Με τόσους ηλίθιους τριγύρω
 πως να ναι ο κόσμος λογικός!
Ακόμα ένα ποτό, ακόμη μια ματιά, της λησμονιάς την ώρα
καλύτερα στις κίτρινες και τις ροζ λέξεις
να ξοδεύεις.
Σαν ξημερώσει με ένα σαρδόνιο χαμόγελο αντιμετώπισε την πικρή αλήθεια.

ΤΡΕΙΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

Εκτός από τη Κατερίνα Νικολαΐδου που ανήκει στο βασικό κορμό της Εθνικής Ομάδας Κωπηλασίας και προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, άλλοι τρείς κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνηςεξασφάλισαν μετά από δοκιμασίες, την ένταξή του στην Εθνική Ομάδα.
Πρόκειται για τους αθλητές 

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 1ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣΤΡΙΤΕΚΝΟΙ , ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ ΣΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΙΡΙΩΝ

ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΓΙΑΤΙ  ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΑΕΙ-ΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ;

ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΜΕ...ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΉΡΙΑ;

ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ  ....ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ  ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ.....!!!!!

ΑΓΑΛΜΑ ΠΟΥ ΑΝΑΣΑΙΝΕΙ...


".....Έρωτας είναι και πάθος απερίγραπτο, θεϊκή μορφή, μέλι τα μάτια και νέκταρ τα χείλη που γεύομαι".
ΟΔΥΣΣΕΑ, ΜΗ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ-2011, ΘΕΟΧΑΡΗΣ ΜΠΙΚΗΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΕΚΔΡΟΜΕΩΝ ΣΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΔΡΥΜΟ ΟΛΥΜΠΟΥ


ΘΕΜΑ: Απαγόρευση της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων στον Εθνικό Δρυμό Ολύμπου, για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς.
                   

  Α Π Ο Φ Α Σ Η 
Έχοντας υπόψη:

Διαφημιστική εκστρατεία ξεκινούν οι Δήμοι για τη φτώχεια τους. Δείτε τις αφίσες


Με καταχωρίσεις στον τύπο, απαντά η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε.), στις περικοπές πόρων, που φέρνουν τους δήμους στα όρια της απόγνωσης. Οι αφίσες - καταχωρήσεις τονίζουν το έργο που παρέχουν οι δήμοι. Δείτε τις:

Κατερίνη: Σύλληψη υπηκόων Μπανγκλαντές που λήστεψαν ομοεθνείς τους

Θύματα ληστείας από επτά ομοεθνείς τους έπεσαν το βράδυ της Κυριακής τέσσερις υπήκοοι Μπανγκλαντές.

Όπως ανακοινώθηκε, οι δράστες αφού εισήλθαν στο διαμέρισμα όπου διαμένουν τα θύματα, στην Παραλία Πιερίας, άρπαξαν, με την απειλή μαχαιριού και σωματικής βίας, το χρηματικό ποσό των 4.700 ευρώ και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν.

Έπειτα από αστυνομική έρευνα συνελήφθησαν τέσσερις από τους δράστες, στην κατοχή των οποίων βρέθηκαν 500 ευρώ. Οι υπόλοιποι τρεις αναζητούνται.

Δράστες και θύματα είναι πλανόδιοι μικροπωλητές
 και εκτιμάται ότι το περιστατικό συνδέεται με μεταξύ τους διαφορές κατά την άσκηση της δραστηριότητάς τους. ΝΟΟΖ

Πως θα γίνει η αξιολόγηση των Δημοσίων Υπαλλήλων


Η αξιολόγηση των περίπου 650.000 δημοσίων υπαλλήλων θα γίνει με μόρια τα οποία θα προκύπτουν από το συνδυασμό γραπτών εξετάσεων από τον ΑΣΕΠ και αξιολόγησης του προσωπικού τους φακέλου. Αρχικά, στελέχη των αρμόδιων υπουργείων μιλούσαν και για συνέντευξη, ενδεχόμενο που φαίνεται να