Δευτέρα, 3 Σεπτεμβρίου 2012

ΤΑ παράπονα των αντρών και παράπονα των γυναικών στο σεξ...


ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι η ερωτική επαφή με τον σύντροφό τους δεν είναι συχνή. Το σεξ δηλαδή μέσα στη σχέση όσο περνάει ο καιρός μειώνεται. Κι αυτό δεν είναι καλό!
2. Αργεί η ερωτική διέγερση του συντρόφου. Η στυτική δυσλειτουργία είναι ένα συχνό φαινόμενο της εποχής και παρόλα τα προβλήματα που μπορεί να δικαιολογούν το άγχος και το στρες είναι μια κατάσταση που μια γυναίκα είναι δύσκολο να διαχειριστεί.
3. Ο σύντροφος δεν περιμένει και την σύντροφό του να έρθει σε οργασμό. Και στο μυαλό μιας γυναίκας αυτό μεταφράζεται ως "σκέφτεται μόνο τη δική του ικανοποίηση".
4. Έχει υπερβολικές απαιτήσεις. Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που παραπονιούνται για τον σύντροφό τους και τις επιθυμίες τους.... Και δηλώνουν πως συχνά έρχονται αντιμέτωπες με φράσεις και καταστάσεις του τύπου: "Γιατί δεν κάνεις αυτό, γιατί δεν κάνεις εκείνο...."
5. Οι γυναίκες παραπονιούνται ότι ο σύντροφός τους δεν είναι τρυφερός. Με λίγα λόγια νιώθουν ότι κάνουν σεξ και όχι έρωτα.
ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΤΡΩΝ
1. Οι άντρες παραπονιούνται ότι συνήθως η σύντροφός τους δεν θέλει σεξ χρησιμοποιώντας διάφορες προφάσεις: "είμαι κουρασμένη, έχω πονοκέφαλο, είμαι αδιάθετη".
2. Παραπονιούνται ότι η διαδικασία είναι μονότονη και δεν υπάρχει φαντασία στην ερωτική πράξη. Ότι η κοπέλα είναι αρνητική σε κάτι καινούριο που θα βγάλει περισσότερη ένταση. Δεν είναι πρόθυμη να δοκιμάσει καινούρια πράγματα.
3. Η γυναίκα τον ακυρώνει όποια φορά δεν είναι έτοιμος ή αν εκσπερματώσει νωρίτερα.
4. Ο άντρας παραπονιέται και για την γκρίνια. Ότι η σύντροφος γκρινιάζει που εκείνος δεν είναι τρυφερός...
Κάποια παράπονα είναι κοινά και κάποια άλλα συμπληρωματικά. Το σίγουρο είναι πως στην καθημερινότητα ενός ζευγαριού δημιουργούν προβλήματα. 

Παράδειγμα προς μίμηση


Σε αυτές τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε οι περισσότεροι Έλληνες τέτοιες κινήσεις μας κάνουν να ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Συγκεκριμένα τέσσερις καθηγητές στην Θεσσαλονίκη κάνουν δωρεάν μαθήματα σε μαθητές της Γ' Λυκείου, των οποίων οι γονείς είναι άνεργοι ή έχουν χαμηλά εισοδήματα. Πρόκειται για μια αξιέπαινη πρωτοβουλία, που μακάρι να βρει και άλλους μιμητές.

Στ' αστεία παίζαμε - Μανόλης Αναγνωστάκης


Δὲ χάσαμε μόνο τὸν τιποτένιο μισθό μας
Μέσα στὴ μέθη τοῦ παιχνιδιοῦ σᾶς δώσαμε καὶ τὶς γυναῖκες μας
Τὰ πιὸ ἀκριβὰ ἐνθύμια ποὺ μέσα στὴν κάσα κρύβαμε
Στὸ τέλος τὸ ἴδιο τὸ σπίτι μας μὲ ὅλα τὰ ὑπάρχοντα.

Νύχτες ἀτέλειωτες παίζαμε, μακριὰ ἀπ᾿ τὸ φῶς τῆς ἡμέρας
Μήπως πέρασαν χρόνια; σαπίσαν τὰ φύλλα τοῦ ἡμεροδείχτη
Δὲ βγάλαμε ποτὲ καλὸ χαρτί, χάναμε· χάναμε ὁλοένα
Πῶς θὰ φύγουμε τώρα; ποῦ θὰ πᾶμε; ποιὸς θὰ μᾶς δεχτεῖ;
Δῶστε μας πίσω τὰ χρόνια μας δῶστε μας πίσω τὰ χαρτιά μας
Κλέφτες!
Στὰ ψέματα παίζαμε!

Γνωριμίες χωρίς το ρίσκο της απογοήτευσης;

Πολλοί υποστηρίζουν ότι το ίντερνετ είναι πλέον ο βασικός τόπος δημιουργίας γνωριμιών και προετοιμασίας των συναντήσεων. 

Το «online ραντεβού» εμφανίζεται πιο επιτυχημένο από

Απόσπασμα από το βιβλίο του Βασίλη Βασιλικού "Οι φωτογραφίες"


Υπάρχει ευτυχώς ένα δωμάτιο ελεύθερο κι εκεί, μόλις εξασφαλίζονται οι δυο τους, χωρίς χρονοτριβή, ανοίγει το βαλιτσάκι του, βγάζει τα χαρτιά του, κι αρχίζει να του διαβάζει, χωρίς ωστόσο να τελειώσει, γιατί στο μεταξύ τον πνίγουν τα δάκρυα

(ΠΡΟΣ)ΕΥΧΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣΌπως λέγει ο Πρόκλος, στο «Εις τον Τίμαιο Πλάτωνος, βιβλίο Β’, 206.26 – 214.13» ο του παντός ποιητής πριν την όλη (καθολική) δημιουργία λέγεται ότι μπήκε στο χρηστήριο (μαντείο) της Νυκτός και από εκεί «πληροῦσθαι τῶν θείων νοήσεων καὶ τὰς τῆς δημιουργίας ἀρχὰς ὑποδέχεσθαι» και διέλυσε,

Εργαζόμενη μητέρα, παχύσαρκα παιδιά

Tα παιδιά των οποίων η μητέρα εργάζεται αντιμετωπίζουν υψηλότερο κίνδυνο παχυσαρκίας ακόμα και αν ο μπαμπάς τους βρίσκεται στο σπίτι και δεν λείπει για δουλειά, σύμφωνα με τους ειδικούς.

Ευρήματα προηγούμενων ερευνών έδειχναν πως τα παιδιά των οποίων οι μητέρες εργάζονται με πλήρη απασχόληση είναι πιο πιθανό να είναι υπέρβαρα αλλά μία νέα μελέτη δείχνει πως ακόμα κι αν ο μπαμπάς μένει στο σπίτι, δεν τα καταφέρνει στη σπουδαιότητα των διατροφικών συνηθειών τους.

ΔΗΛΩΣΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΗΣΤΟΥ ΖΩΗ «ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΚΑΤΑ ΤΟ «ΑΝΗΡ ΚΟΜΠΑΣΤΗΣ» ΤΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ, «ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ, ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ».»


«Λίγο πριν την επιβολή και ανακοίνωση των επώδυνων για τους πολίτες και αδιέξοδων για την οικονομία μέτρων με τα οποία μπαίνει ταφόπλακα στις ψεύτικες ελπίδες που καλλιέργησαν οι προεκλογικές δεσμεύσεις και η μετεκλογική προγραμματική συμφωνία των τριών προθύμων εταίρων, ο κ. Σαμαράς έχει την ελάχιστη υποχρέωση για λόγους δικαιοσύνης, να υπερψηφίσει την πρόταση των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για εξεταστική επιτροπή, να ακυρώσει τον επαχθή συμβιβασμό με την Siemens και να απαιτήσει από την κα Μέρκελ να του παραδώσει τη λίστα Χριστοφοράκου με τους διεφθαρμένους πολιτικούς.
Κύριε Σαμαρά, κατά το «ανήρ κομπαστής» του Αισώπου, «ιδού η Ρόδος, ιδού και το πήδημα».»

....ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ...!


«ΟΙ ΕΟΖ ΑΚΡΩΤΗΡΙΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ» «ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ ΝΟΘΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ»Ο Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Κώστας Μαρκόπουλος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του προέδρου του Ευρωκοινοβουλίου Μάρτιν Σούλτς, για τη δημιουργία Ειδικών Οικονομικών Ζωνών σε περιφέρειες της χώρας επεσήμανε τα εξής :

Ευκαιρίες ανάπτυξης μέσα από συνεργασίες Ελλάδας - Αλγερίας


ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΛΓΕΡΙΝΟΥ ΠΡΕΣΒΗ PEDGINI SALAOUANDGI ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΙΟΥ-ΟΛΥΜΠΟΥ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΕΞΑΓΩΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΑΛΓΕΡΙΑ, ΟΠΩΣ Η ΦΕΤΑ, ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΚΛΠ
* Ο κ. ΠΡΕΣΒΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ. ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΡΘΕΝΩΝΕΣ!

Μια πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση και συζήτηση μεταξύ τού Αλγερινού πρέσβη Pedgini Salaouandgi και του δημάρχου Δίου-Ολύμπου Γιώργου Παπαθανασίου πραγματοποιήθηκε στη σκιά τού βουνού των θεών, στο δημαρχείο Δίου-Ολύμπου, στο Λιτόχωρο.
Στη συνάντηση αυτή ο κ. Salaouandgi έδειξε φιλικά αισθήματα απέναντι στη

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ: ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ ΣΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ


Συνεχίζεται η λειτουργία της Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης με  χορούς και τραγούδια από τους πολιτιστικούς συλλόγους που θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 05 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 20.30 στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΙΤΡΟΥΣ ,ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ ΑΓΑΘΟΝΙΚΟ


 Η μονομερής ευαισθησία δια την διαποίμανση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα του διαδικτύου, ώθησε στη λήψη αποφάσεως αποστολής ιατρών δια τον ασθενούντα Μητροπολίτη Κίτρους κ. Αγαθόνικο με στόχο την παύση του από την διοίκηση της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, ανοίγει μέγα θέμα στην Εκκλησία της Ελλάδος εάν και κατά πόσον η περίπτωση του αγίου Κίτρους είναι η μοναδική ή μήπως υπάρχουν ακόμη και άλλες περιπτώσεις γερόντων και ανικάνων Αρχιερέων με τις οποίες θα πρέπει να ασχοληθεί η Διαρκής Ιερά Σύνοδος. 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝΕνώ οι περισσότεροι Έλληνες αδυνατούν να προσέλθουν στις εφορίες και να πληρώσουν ακόμη και την πρώτη δόση των φόρων που τους έχουν επιβληθεί, η κυβέρνηση της δήθεν διαπραγμάτευσης, της δήθεν απαγκίστρωσης και της δήθεν επιμήκυνσης ετοιμάζεται να επιβάλλει μέτρα των οποίων το μόνο εγγυημένο αποτέλεσμα είναι η φτώχεια, η ανεργία, η απελπισία και το αδιέξοδο.
Ποιο νόημα έχουν οι διαβεβαιώσεις ότι θα τηρηθούν οι δεσμεύσεις για την εφαρμογή ενός προγράμματος το οποίο όλοι γνωρίζουν ότι δεν βγαίνει; Η μόνη απάντηση βρίσκεται στην καταγγελία του μνημονίου και αντικατάσταση του από ένα εθνικό σχέδιο δράσης με αξιοποίηση των φυσικών πόρων της χώρας και την ανάδειξη της αξίας της γεωπολιτικής της θέσης.

Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του ΔήμουΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
 Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν - αμέσως μετά το πέρας των εγκαινίων - με την παρουσίαση παραδοσιακών χορών από τα τμήματα της Εστίας Πιερίδων Μουσών, της Ένωσης Ποντίων Πιερίας και του Λυκείου των Ελληνίδων Κατερίνης, που απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του πολυπληθούς κοινού.
 Τις ευχαριστίες του για την συμμετοχή τους στο φετινό πολιτιστικό πρόγραμμα της Εμποροπανήγυρης εξέφρασε

Δημιουργία Συνδέσμου Ελληνορωσικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας Β. Ελλάδας


Συμμετείχε ως προσκεκλημένος φορέας και ο Οργανισμός Φεστιβάλ Ολύμπου

  Συνάντηση επιχειρηματιών και άλλων φορέων πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 29 Αυγούστου στο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Θεσ/νίκης, με σκοπό τη δημιουργία Συνδέσμου Ελληνορωσικής Επιχειρηματικής Συνεργασίας Β, Ελλάδας.
 Την πρωτοβουλία είχε ο δημοσιογράφος Κώστας Πορτοκάλης, σε συνεργασία με το Ρωσικό Προξενείο και το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο στη Θεσ/νίκη.
 Στη συνάντηση παραβρέθηκαν

«Βόμβα» Δατσερή στην κυβερνητική συνοχή...ΤΟ ΠΑΣΟΚ μπορεί να θέσει και θέμα αλλαγής του πρωθυπουργού.


Λίγα 24ωρα πριν από την σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών στο Μαξίμου για τις τελικές αποφάσεις για το πακέτο των μέτρων, ο Γιάννης Δατσέρης, ένας εκ των στενών συνεργατών του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, μιλώντας στον Real Fm, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μετέχει το ΠΑΣΟΚ πιο ενεργά στην κυβέρνηση ή ακόμα να θέσει και θέμα αλλαγής του πρωθυπουργού.
«Το θέμα είναι ότι αυτή η κυβερνητική πλειοψηφία, της συνεργασίας των τριών κομμάτων, πρέπει

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ: "Όλη η Κατερίνη, όλη η Πιερία είναι εδώ για να προχωρήσουμε μαζί ...'


Τα εγκαίνια της 28ης Εμποροπανήγυρης του Δήμου Κατερίνης έγιναν την Κυριακή 02 Σεπτεμβρίου στην περιοχή της Ανδρομάχης από τον Δήμαρχο Κατερίνης Σάββα Χιονίδη, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών αρχών και πλήθος επισκεπτών.

Τα εγκαίνια ξεκίνησαν με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού. Την επίσημη έναρξη της Εμποροπανήγυρης κήρυξε ο Δήμαρχος Κατερίνης, ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό του τόνισε μεταξύ άλλων

"Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίζουμε μια παράδοση δεκαετιών ιδιαίτερα σήμερα που όλα φαίνεται να κατρακυλούν και να γκρεμίζονται. Σήμερα εμείς αντιστεκόμαστε δυναμικά με αυτή την επαφή, την ανταλλαγή, με τις παραδόσεις μας και δίνουμε από εδώ τα χέρια, ότι δεν κάνουμε πίσω. Ότι οι έλληνες αντέχουμε και ότι θα τα φέρουμε εις πέρας. Είναι βέβαιο αυτό  και μάλιστα σχηματοποιείται σήμερα από την παρουσία των εκπροσώπων όλων των αρχών - με τους οποίους συνεργαζόμαστε εξαιρετικά και τους ευχαριστώ για αυτό - για το καλό του Δήμου και των δημοτών.


Εύχομαι το επόμενο διάστημα από την κοινή  προσπάθειά μας να προκύψουν καλύτερα νέα. Σύμμαχός μας πάντα η εκκλησία και η πίστη μας.
Σύμμαχός μας οι εθελοντές και επιτρέψτε μου στο σημείο αυτό να ευχαριστήσω τους Σαμαρείτες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, που πάντα είναι αρωγοί και δίνουν το παράδειγμα καθώς και τους υπολοίπους εθελοντές.
 Όλη η Κατερίνη, όλη η Πιερία είναι εδώ για να προχωρήσουμε μαζί και να κάνουμε ένα ακόμα βήμα προς τα τέλη του μήνα στην 4η Εμποροβιοτεχνική Έκθεση και να δώσουμε μια επιθετική απάντηση ότι χρειάζεται ανάπτυξη, χρειάζεται προσπάθεια ιδιαίτερα στις δύσκολες αυτές στιγμές. Καλό ξεκίνημα στην Εμποροπανήγυρη. Εύχομαι πρωτίστως να χαρούν τα παιδιά μας όπως χαρήκαμε και όλοι μας κάποτε ως παιδιά σε αυτό το πανηγύρι.
Καλά εμπορικά αποτελέσματα σε όλους τους συμμετέχοντες και στους φορείς, στους συλλόγους, στους οποίους ο Δήμος Κατερίνης δίνει το πεδίο για να κάνουν καλύτερες σχέσεις, σκέψεις και προσεγγίσεις γιατί οι σύλλογοι σε αυτή την περίοδο χρειάζονται ακόμη περισσότερο στην κοινωνία μας.
Ελπίζουμε του χρόνου στην Εμποροπανήγυρη να δούμε την Κατερίνη, την Πιερία, την Ελλάδα σε ακόμη καλύτερη τροχιά».


Άκαρπη η συνάντηση για τα ειδικά μισθολόγια

Aποχώρησαν με άδεια χέρια οι εκπρόσωποι των...
Σωμάτων Ασφαλείας (Αστυνομία, Λιμενικό Σώμα και Πυροσβεστική) από τη συνάντηση που είχαν νωρίς το μεσημέρι με τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάννη Στουρνάρα για το ζήτημα των ειδικών μισθολογίων.

Νάνος Βαλαωρίτης,” Άστεγος ο Μέγας “


Αφηγηματικό ποίημα που εκτείνεται ώς τα όρια της ανατροπής του, αφού δεν έχει ούτε τέλος ούτε αρχή· συν τοις άλλοις μας προτρέπει ο δημιουργός του να μην παίρνουμε στην κυριολεξία τις μελαγχολικές και κωμικοτραγικές σελίδες του, καθώς υπακούουν στον αρχαίο νόμο της ψυχαγωγίας. «Ο Αστεγος ο Μέγας», δεν ζει, ούτε έζησε ούτε θα ζήσει στη μεταολυμπιακή Αθήνα, αλλά

ΔΕΙΤΕ: Ντοκουμέντο για την καταστροφή της Σμύρνης

Ντοκουμέντο-Σμύρνη.ΑΘΗΝΑΙ 2 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1922.Πως περιέγραφαν οι εφημερίδες τη καταστροφήΜε αφορμή την επέτειο για την Μικρασιατική Καταστροφή δημοσιεύθηκε το πρωτοσέλιδο...
της εφημερίδας ΑΘΗΝΑΙ, 2 Σεπτεμβρίου 1922 "Αντί Αίματος Χυμός Λαχάνων".

Στο πρωτοσέλιδο η εφημερίδα περιγράφει τα φρικαλέα επεισόδια που υπέστησαν οι Ελληνες απο τους Κεμαλιστές (όπως τους αποκαλεί η εφημερίδα) "... οι δε Ελληνες και Αρμένιοι ελογχίζοντο και ετυφεκίζοντο εις τους δρόμους." Περιγράφει οτι έγιναν έκτακτα στρατοδικεία στα οποία

Η ΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ

Ο ευλογημένος καρπός των Ελλήνων από την αρχαιότητα, η ελιά, αλλά και το λάδι που...
παράγεται από αυτήν αποδεικνύονται ευλογημένα και για την ομορφιά μας.

Οι ιδιότητες που πρέπει να ξέρετε:

1. Τα προϊόντα με ελιά αποτρέπουν τους ερεθισμούς του δέρματος και επαναφέρουν την απαλότητα.

2. Το ελαιόλαδο δίνει λάμψη στα θαμπά και άτονα μαλλιά. 

3. Τα φύλλα ελιάς έχουν ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

Οι Έλληνες καταργούν τα καλοριφέρ

Καταργούν τα καλοριφέρ στο σπίτι τουςΗ σκέψη περνούσε από το μυαλό πολλών ενοίκων πολυκατοικιών, ήδη από τον περασμένο χειμώνα...
ακόμα. Όμως τώρα, λόγω της επικείμενης εξίσωσης του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, γεγονός που θα σημάνει εκτίναξη της τιμής του στα 1,40 ευρώ το λίτρο από 1,05 λεπτά που «έκλεισε» τον

ΕΔΩ ΚΑΤΕΡΙΝΗ BLOG...ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ